VPN korlátlan áttekintés 2020

igazságszolgáltatás USA
Ár 2,78
szerverek 400+
Naplók Nem
Titkosítás OpenVPN, L2TP / IPSec és IKEv2
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik
Ajánlott  Igen
Weboldal www.vpnunlimitedapp.com
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Asztal

A VPN-k ritkán javítják teljesítményszintet az idő múlásával, és ugyanabban a helyben maradnak, ugyanolyan régi szolgáltatási szintet kínálva. Nagyon frissítő volt látni, hogy egy VPN megtörte ezt a monotonitást azáltal, hogy egy adott időszak alatt jelentősen javult..

A Solid VPN korlátlanul tartása - ne tévesszen össze az azonos nevű Android VPN-alkalmazással - az utóbbi években erősségéből nőtt ki, és most kész arra, hogy még a legeredményesebb VPN-listát is kihívja nagy teljesítményével. fronton. Persze, vannak olyan hibák, amelyeket még ki kell küszöbölni, hogy ez valóban csillag VPN-szolgáltatás legyen, de általánosságban azt javasoljuk olvasóinknak és általános VPN-felhasználóknak, hogy legalább egyszer próbálják ki ezt, és ők nyertek’nem csalódhatunk tapasztalataink miatt.

Szeretné tudni, miért? Ezután olvassa el a VPN Unlimited ezen exkluzív áttekintését, amely kritériumokat tartalmaz az árazási terveire, a sebesség teljesítményére, a szerver infrastruktúrájára, a földrajzi korlátozásokra és a tűzfalak megkerülő képességeire stb..

Korlátlan VPN áttekintés

Korlátlan VPN árképzési tervek

Mivel a VPN-ipar előfizetési modellre épül, az előfizetés ára és az előfizetés időtartama rendkívül fontos a potenciális VPN-ügyfelek számára.

A legtöbb VPN-felhasználó egyre inkább árérzékenyé válik, mivel egyre több szolgáltató próbál versenyezni egymással azzal, hogy milyen alacsonyra tud menni, miközben továbbra is a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtja..

VPN korlátlan’Az árazási tervek sajátosak, és egyértelműen nem felelnek meg a szolgáltatók többségének jelenleg kínált terveinek, ami olyasmi miatt meglepheti az általános felhasználót, amikor először látja őket..

A VPN Unlimited jelenleg három árképzési tervet kínál:

 • Havi terv: 9,99 USD / hónap
 • Éves terv: 5,00 USD / hó (59,99 USD egyszer számlázva)
 • Élettartam-terv: 149,99 USD egyszer számlázva

VPN korlátlan árképzési terv

Először kezdjük el a havi tervvel, amely nem jelent valamit a dobozból. Általános, magas árú havi terv, amelynek célja a felhasználók visszatartása a tényleges vásárlástól, és arra, hogy átirányítsák őket a hosszabb előfizetési időket kínáló tervekbe..

A következő terv az éves tervük, amely beérkezik $ 59.99 egyszer számlázva, így a felhasználónak havi 5,00 dollárba kerül a teljes előfizetési időszakra. Megfizethető áron, és fontolóra vehető, de mégis vannak olyan VPN-szolgáltatók, amelyek alacsonyabb árakat kínálnak, miközben előfizetésüket ugyanabban az időszakban kínálják..

Meglepődtünk, hogy nincs középkategóriás előfizetési terv, azaz 3 vagy 6 hónapos előfizetési terv, amely sokkal több potenciális átvevővel rendelkezik, különösen azok között, akik rövid távú követelményekhez VPN-t igényelnek.

De a legjobb üzlet, amelyet ritkán látunk a VPN-iparban, az egész életen át tartó terv, csupán 149,99 dollárba kerül. Igen! Ezt olvassa el helyesen, 149,99 USD-t fizetett, és VPN fedezettel rendelkezik egész életében. Semmi más, bármennyire olcsó is, közel áll ahhoz, hogy megfeleljen a VPN Unlimited e nevetséges nagylelkűség szintjének. Legfeljebb a VPN szolgáltatók 5 éves előfizetési periódust kínálnak életük során, de a VPN Unlimited itt valójában a nevét élve biztosítja az Ön számára lehetőséget arra, hogy korlátlan VPN előfizetést vásároljon. Komolyan don’nem jönnek jobban, mint ez!

Most a rendelkezésre álló fizetési módokhoz térünk. A VPN Unlimited jelenleg a következő fizetési lehetőségeket kínálja:

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • amazon
 • Bitcoin
 • Egyéb módszerek

VPN korlátlan fizetési módszerek

Ezek a módszerek elég jók, mivel nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a felhasználó számára abban, hogy hogyan akar fizetni az árképzési tervért. A Bitcoin fizetési módja nagyszerű, mert lehetővé teszi a névtelen fizetéseket, és biztonságosvá teszi azokat mindenki számára, aki ezt az extra anonimitást igényli. A fizetési módokban említett többi módszer több mint 100 opciót tartalmaz, beleértve az AliPay-t is, tehát ha nem’Ha fizetni szeretne ezekkel a hagyományos módszerekkel, a VPN Unlimited rengeteg más lehetőséget kínál Önnek, amelyekből részesülhet.

Korlátlan ingyenes VPN próbaverzió

Az ingyenes próbaverziók a VPN igazolása’képességei és hozzáadják az ügyfelet’bizalom az előfizetési terv megvásárlásával kapcsolatos végső döntés meghozatalában. Azt mondják a felhasználónak, hogy a szolgáltató annyira magabiztos a teljesítményében, hogy nem bánik’attól tart, hogy semmilyen tesztet nem tesz.

Mindezek ellenére a legtöbb VPN nem’t teljes körű ingyenes próbaverziót kínál nulla kötelezettségvállalással. A leginkább elérhető VPN valódi ingyenes próbaverzió biztosítására a NordVPN’s 3 napos nulla kötelezettségvállalás nélküli ingyenes próbaverziós ajánlat. Ezen kívül nem sokan vannak felkészülve arra, hogy az extra mérföldet elérjék.

A VPN Unlimited azonban jelenleg nulla kötelezettségvállalás nélküli próbaverziót kínál, emellett 7 napos visszatérítési időszakot kínál még fizetés után. A VPN Unlimited egy elég jó VPN, amely sok felhasználói teljesítményteszttel bír, így értékeljük azt a tényt, hogy hajlandóak merülni szolgáltatással.

Biztosan kipróbálhatja és felhasználhatja a legjobb ingyenes korlátlan VPN-t az Androidra az ingyenes próbaverzió során, hogy megismerje a szolgáltató által tett erőfeszítéseket annak érdekében, hogy okostelefon-felhasználóvá váljon.’Sokkal jóval nagyobb teljesítményszintet tapasztal meg egy VPN, mint amit sok hasonló szolgáltatáshoz biztosít.

A VPN korlátlan alkalmazáskompatibilitási áttekintése

A több alkalmazás-ügyfél elérhetősége és az, hogy miként javítják a felhasználói élményt, rendkívül fontos tényezők a VPN hírnevének megállapításához a felhasználóban’észlelése. Egy szokatlan, rossz ügyfélalkalmazás ezer nem-kedvelést okozhat, függetlenül attól, hogy a szolgáltatásai valóban mennyire teljesítenek.

De a VPN Unlimited nem élvez semmit ezzel, mivel gyönyörű, könnyű VPN-ügyfeleket kínál, akiknek néhány lenyűgöző új csavarja van, amelyek kellemesen meglepődtek.

Vessen egy pillantást az ügyfél felületére:

Korlátlan VPN kompatibilitási áttekintés

A kiszolgálók sínen vannak felsorolva, mint bármely más VPN ügyfél, de megmutatják, mennyi terhelésük van a pillanatban, ami ragyogó újítás, összehasonlítva az egyes kiszolgálók alatti ping tarifák megjelenítésével. A terhelési százalék valóban nagyon hasznos a kiszolgáló kiválasztásában, mert megmondja, melyik szerver nyújthatja az Ön számára az optimális teljesítményt.

A kiszolgálók listája azt is pontosan megmondja, hogy melyik kiszolgálót határozták meg a torrenting tevékenységek támogatására, amint az a fent bemutatott képernyőképről is látható, amely a “Luxemburg, Roost - Bissen” mint Torrent barátságos szerver.

Ezen kívül az ügyfélnek van egy kill kapcsolója, amelyre feltétlenül szükség van, egy fiókrész, amely valójában egy beállítások szakasz, és egy bár, amely bemutatja az előfizetés időszakát, mielőtt a terv véget ér, és néhány egyéb funkcióval. Összességében az ügyfél UX és felhasználói felülete kifogástalan, és valóban azt javasoljuk más VPN-knek, hogy a VPN Unlimited példát kövessék példaként saját ügyfeleik fejlesztésében..

A VPN Unlimited jelenleg külön kliensalkalmazásokat kínál a következő operációs rendszerekre:

 1. iOS
 2. Android
 3. Mac operációs rendszer
 4. ablakok
 5. Linux (Ubuntu 18+ és Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04+)
 6. Böngésző-bővítmény (Chrome, Firefox, Opera)

Korlátlan VPN támogatott alkalmazások

Korlátlan VPN szerver áttekintés

VPN korlátlan’A szerverinfrastruktúra rendkívül lenyűgöző, mivel nemcsak eloszlik 72 országban, hanem elég sok földrajzilag korlátozott domain, különösen a streaming webhelyek feloldásának támogatására is..

Itt vagyunk mi, feloldjuk a BBC iPlayer UK-t, és nézünk “Kinek képzeled magad”csatlakoztatva a Hampshire, Egyesült Királyság szerver:

Korlátlan VPN szerver teszt

És itt figyel “Szenilla nyomában” a Netflix-en, miközben csatlakozik a San Francisco, Kalifornia szerver:

Korlátlan VPN szerverteszt 2

Ezek a kiszolgálók könnyen megtalálhatók a VPN-klienseiken, mivel ezeket kifejezetten streaming-kiszolgálóknak nevezik:

VPN korlátlan áttekintés 2020

Ezen kívül a VPN Unlimited összesen 400 szervert kínál, a helyek jól eloszlanak és lefedik Észak-Amerika, Európa, Dél-Ázsia, Dél-Távol-Kelet (Kína közelében), Ausztrália, sőt néhány kiválasztott szervert Afrikában és Dél-Amerikában. . Ha növelik szerverszámát olyan helyeken, mint Észak-Afrika, és hozzáadnak néhányat, például Kanadában, akkor sokkal szélesebb körű lefedettséget nyújtanak, és még több VPN-felhasználó számára lehetővé teszik az optimális teljesítmény elérését..

Korlátlan VPN biztonsági áttekintés

Most a legfontosabb részhez, a VPN Unlimited-hez jutunk’A biztonsági szabványok elég jók A felhasználói adatcsomagok biztosításához a szabványos katonai osztályú AES 256 titkosítást, az OpenVPN protokoll támogatását és a még jobb adatátviteli biztonságot, valamint a szinte nulla naplózási politikát kínálják. Azt mondjuk, hogy szinte nulla, mivel naplókat tartanak a felhasználói sávszélesség-felhasználásról és a kapcsolat időbélyegeiről, ami nem’Túl soha nem támadják meg a felhasználói adatvédelmet, ám valamilyen adatot naplóznak.

Általánosságban elmondható, hogy a biztonság elég jó, ha online névtelen maradni szeretne, és láthatatlanságának köpenyével akarja magát felvenni, amely mindenkor védelmet nyújt Önnek és érzékeny adatainak..

Következtetés

Összességében ennek a szolgáltatónak sikerült lenyűgöznie bennünket a legfrissebb funkcióival és egy új áttekintéssel arról, hogy a dolgok sokkal jobban néznek ki a VPN domainben, ám mégis vannak olyan lyukak, amelyeket be kell dugni, mielőtt az egyik legfontosabbnak tekinthetjük Jelenleg 5 szolgáltató az iparban. Határozottan a jó úton vannak, és látva, hogy átalakították szolgáltatásaikat és javultak teljesítményszintjükkel az év során,’Nem kételkedik abban, hogy képesek-e legyőzni ezeket az akadályokat a VPN-domain talapzatának tetejére való feljutásukban az elkövetkező években. Ha egy VPN Unlimited előfizetés vásárlására gondol, akkor határozottan támogatjuk döntését!

Похожие статьи

 • Az OVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svéd Ár 7,00 USD / hó Szerverek 56 szerver 7 országban Naplók Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Nem működik Kínában Nem...

 • NVPN áttekintés 2020

  Bírósági joghatóság Bosznia Ár 3,33 USD havonta Szerverek 54 Szerver Naplók Nincs Naplók Titkosítás 256 bites CBC / SHA512 Feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrenting Igen Kínában működik...

 • Unlocator Review 2020

  Joghatóság Dánia Ár: 4,16 USD / hónap egyéves tervszervereknél, 42 kiszolgáló csak naplókat áruházak használati naplók titkosítása AES-256-Bit blokkolja a Netflix blokkolását, nem torrent...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me