VeePN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás Panama
Ár $ 1.67 / mo
szerverek 2500
Naplók Nincs napló
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://veepn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A VeePN csatlakozik a VPN-ek egyre növekvő listájához a már zsúfolt iparágban. 10 egyidejű kapcsolatot, 2500 szervert 50 helyszínen és 256 bites katonai titkosítást kínál.

Az árak 1,99 dollártól kezdődnek havonta. egy 2 éves tervre. Minden platformon / eszközön elérhető olyan alkalmazás, amely nagyon felhasználóbarát és intuitív. A szerverváltás könnyű, és a beállítások konfigurálásával semmilyen gonddal nem kell szembenéznie.

Sajnos a VPN nem képes olyan VoD-k feloldásához, mint a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu. Ugyanakkor nem kínál funkcionalitást vagy funkciókat a kínai felhasználók számára. Tehát nem ajánlanám a szolgáltatást.

Ugyanebben az ártartományban ésszerű alternatíva lenne a hírhedt PureVPN használata, amelyet a Forbes jóváhagyott, és amelyet a trustpilot felhasználók elismernek, és 4,8 besorolást kaptak. A VoD-k blokkolásának feloldása vagy a “Nagyszerű tűzfal”.

igazságszolgáltatás

A társaság Panama alatt működik’joghatóságát, ami nagyon biztonságos szolgáltatóvá teszi. Az ország nagyon liberális az adatmegőrzési törvények és az online adatvédelem terén.

A Panamában tartózkodás azt jelenti, hogy senki sem fog kopogtatni az ajtón az Ön által végzett online tevékenységek miatt, és a cég soha nem adott felhasználói információkat sem ügynökségeknek, sem kormányzati intézményeknek..

Nincs naplózási politika

A névtelenség a VPN-szolgáltatások használatának egyik fő problémája. A hivatalos weboldal kijelenti, hogy nem naplózza felhasználói adatokat. A cég’A naplózási politika védi a készüléket’s metaadatok, az elsődleges IP, az előzmények és az online tevékenységek. Plusz pont, hogy nem része az 5/9/14 szövetségnek.

Támogatott eszközök

Alkalmazásokat kínál minden népszerű operációs rendszerhez, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszereket. A kiterjesztéseken keresztül a Chrome, a Firefox és az Opera böngészőkkel is használható, és beállíthatja még az Internet útválasztón. Mindenképpen érdemes megnéznie annak iOS VPN alkalmazás mivel’Ez a legjobbak a tételből, mivel hihetetlenül folyékony teljesítményt nyújt az iPhone-on.

veepn alkalmazás áttekintő felület

A szolgáltatás már több mint nyolc éve aktív, ami elég nagy teljesítmény. Az alkalmazás telepítése után megkezdődik a 7 napos próbaidőszak.

A szolgáltató rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek ezt teszik lehetővé’Használata könnyebb és ügyesebb.

DNS-szivárgás megelőzése

DNS-szivárgási tesztet végeztünk annak ellenőrzése érdekében, hogy ez a VPN elég biztonságos-e olyan tevékenységekhez, mint a Torrenting vagy az általános anonimitást igénylő tevékenységek. Biztonságosnak bizonyult, mivel szivárgást nem regisztráltunk. Határozottan biztonságos!

veepn-dns szivárgáspróba

A társaság egy nyilvános Wi-Fi opciót is becsomagolt, amely megvédi Önt, ha kint van egy nem védett Wi-Fi-vel egy bevásárlóközpontban vagy egy kávézóban. Ha úgy gondolja, hogy ez a szolgáltatás nem sokat ér, keresse fel a Google-t és nézzen meg néhány közelmúltbeli Man-in-the-Attack támadást és’Meg fogom érteni, hogy ez a szolgáltatás mit hoz a biztonsági rád.

A teljes vírus tesztje

A vírusösszeget felhasználva ellenőriztük, hogy van-e valamilyen sebezhetőség a szoftverben. A VeePN törölte ezt a tesztet anélkül, hogy beágyazott volna semmilyen rendszer sebezhetőségére vagy rosszindulatú szoftverre.

Öld meg a kapcsolót

Egy olyan funkciónak kell lennie, amely szó szerint elpusztítja az internetkapcsolatot, amint a VPN leállítja a szerverkapcsolatát, vagy egyébként meghibásodik.

Ez a szolgáltatás nagyon fontos, mivel még egy másodpercre is elég ahhoz, hogy az emberek nyomon követhessék Önt.

A kapcsoló tökéletesen működött az áttekintés során, így biztosan zöld jelzést adhatunk arra, hogy elég biztonságos a felhasználók védelme érdekében.

Sebesség mérés

Felülvizsgálatunk során teszteltük az internet sebességét a VPN szolgáltatással és anélkül.

VPN nélkül

speedtest-nélkül vpn

VPN-vel

speedtest-veepn-a vpn-vel

A letöltési sebesség majdnem 80% -kal, míg a feltöltési sebesség majdnem több mint 90% -kal csökkent. Ez volt a legnagyobb mélység, amellyel szembe kellett nézni a szolgáltatás áttekintésével. A sebesség szörnyen alacsony maradt, még akkor is, ha legalább öt másik szerver között szétváltuk a szolgáltatótól.

A sebesség olyan kérdés, amelyen senki sem veszélyeztetheti a VPN-t, tehát amíg a VeeVPN nem tud gondoskodni róla, továbbra is használhatatlan marad.

A Netflix USA feloldása

A VeePN nem tudta felfüggeszteni az amerikai Netflix feloldását, amikor megpróbáltuk a kezünket, ami azt mutatja, hogy a szolgáltatás nem megfelelő. A sütik törlése és a különféle böngészők kipróbálása után újra megpróbáltuk, de a probléma továbbra is fennállt.

A teljes vírus tesztje

A Virus Total segítségével ellenőriztük, hogy vannak-e valamilyen sebezhetőség a szoftverben, például trójaiak vagy bármilyen vírus jelenléte, és kiderült, hogy 71 különféle típusú tesztben nem észleltek motort, hogy az online eszköz tesztelte-e azt..

veepn-vírus-teljes teszt

Támogatott protokollok

A protokollok alapvetően biztonságos alagutak, amelyeken a VPN-forgalom áthalad, tehát technikailag a második védelmi vonal bármilyen adat számára, amely egy VPN fedezete alatt megy keresztül..

VeePN támogatja:

 1. OpenVPN és
 2. IKEv2
 3. Smart VeePN TCP
 4. Intelligens VeePN UDP.

OpenVPN a legjobb választás többek között, mivel egy nyílt forráskódú protokoll, amely mentesíti a nulla napos biztonsági réseket. Javasoljuk, hogy a használt VPN-től függetlenül ellenőrizze, hogy be van-e hangolva az OpenVPN protokollba, mivel’Ez a tétel legbiztonságosabb. A legtöbb szolgáltató alapértelmezés szerint be van kapcsolva, és néhányban manuálisan kell váltania.

Az OpenVPN TCP és UDP protokollokra támaszkodik. A TCP megbízhatóbb, de lassabb, míg az UDP gyorsabb, de kevésbé megbízható, mint a TCP. A VeeVPN-ben’az eset

Szerver helye

veepn-server-loctions

VeeVPN’A szerverhálózat értékelése a következő:

 1. 2500 szerver
 2. 50 helyszínen
 3. Főbb amerikai államok
 4. Európai országok

A kiszolgálók száma elég jó, de figyelembe véve azt a tényt, hogy a sebességek rendkívül alacsonyak, az általa kínált kiszolgálók száma nem’t sokat számít.

10 eszköz egyidejűleg

veepn-készülékek

A VeePN azt a funkciót is kínálja, amely egyszerre 10 különféle eszközön használható, ami azt jelenti, hogy egy csomag elegendő az egész család számára, vagy akár az eszközök teljes ökoszisztémájához..

Fizetés és árképzés

veepn-árak felülvizsgálata

 1. 1 hónapos árai: 10,99 USD
 2. 1 éves árszínvonal: 5,83 USD / hónap
 3. 5 éves árszínvonal: 1,67 USD / hó

VeeVPN’Az árazási tervek különféle lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára. Van egy havi, éves és ötéves előfizetési terv. És bár az ötéves terv csak 1,67 USD havi költséggel vonzónak tűnhet, a tervért fizetendő tényleges ár körülbelül 100 USD, tehát az éves terv sokkal jobb ajánlatnak tűnik, csupán egy kötőjel 70 dollár alatt egy teljes éves előfizetés.

A névtelenség gondozása a VPN egyik alapvető funkciója, ezért a szolgáltatónak kínálnia kell Önnek a Bitcoinson keresztüli fizetést is..

A PayPal és a hitelkártyák elfogadhatók lehetnek más szolgáltatóimnál is, de a VeePN kriptofizetéseket is elfogad az érmefizetésen keresztül, mint például a Bitcoin, a Litecoin és az összes többi kriptovaluta..

24/7 támogatás

A 24/7 élő támogatás nagyon fontos a VPN szolgáltatáshoz, mivel ez a speciális szoftver bonyolult, és gyakran megkövetelheti a felhasználóktól, hogy gyors megoldásokat keressenek a hibaelhárítási problémákra..

A VeeVPN azt kínálja, ami nagy plusz a szolgáltató részéről, mivel lehetővé teszi a felhasználók jobb megkönnyítését a szolgáltatás minden különféle szempontja tekintetében..

Záró ítélet

A VeePN áttekintése után elmondhatjuk, hogy annak ellenére, hogy általánosságban elég jó szolgáltatása van, tényleg meg kell dolgoznia a sebesség kérdésében, különben minden jó munka’t a szolgáltatáson hulladék lehet.

Nincsenek nagyobb problémák a kiszolgálással egyetlen fronton sem, és úgy tűnik, hogy egy nagyon tisztességes szolgáltatás, még elég jó ahhoz, hogy ajánlott legyen, de ezt nem fogom megtenni, mivel ezt a döntést meg kell jelentősen megnövelni, mielőtt ilyen döntés meghozható..

Похожие статьи

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen ajánlott Igen Webhely...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Joghatóság Hong Kong 7 USD / hó ár egy éven át tartó, 120+ VPN kiszolgálókon, 16 országban Naplók Naplók Üzletek Csatlakozási naplók titkosítása AES-256 bites Unblocks...

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást folytat....

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • Az IP VPN Review 2020 elrejtése

  Joghatóság Egyesült Államok Ár 2,91 USD / hónap Szerverek 120 Naplók Nem Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen Kínában működik Nem Ajánlott Nem...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me