TigerVPN áttekintés 2019 – Erőteljes VPN, amelyre szüksége van egy kis push-re!

A TigerVPN 2011-ben alakult, egy szlovák székhelyű biztonságos magánhálózati szolgáltató. A tulajdonos ‘Tigris munkahelyen’ - egy technológiai vállalat, amely globális megoldások biztosítására összpontosít a teljes anonimitás és adatvédelem érdekében, miközben megkerüli a földrajzi korlátozásokat.


TigerVPN áttekintés

A szolgáltatás az elmúlt években nagyon jó hírnévre tett szert, óriási kiszolgálói választási lehetőséget biztosítva a felhasználók számára a katonai titkosítás mellett. A TigerVPN nyereségének 2% -át még állategészségügyi nem kormányzati szervezeteknek adományoz. Segítenek az örökbefogadási hirdetések, az állatok menhelyei és a sterilizációs programok fizetésében.

Ez teszi a TigerVPN-t talán az egyetlen VPN-ként a piacon, amely támogatja a jó ügyet. Következésképpen, ha szeretsz állatokat, vagy társadalmilag tudatos szolgáltatót keresel, akkor szerencséd van! Az adatvédelmi eszközzel kapcsolatos további információkért olvassa el ezt a részletes TigerVPN áttekintést a BestVPN.co-tól!

Előnyök Hátrányok
1. Nulla naplózási politika

2. Élő csevegés támogatás

3. Aktív jelenlét a közösségi médiában

4. Elfogadja a Bitcoin fizetéseket

5.       Támogatja az összes népszerű platformot

1. Extra költségek az egyidejű eszközökhöz

2. Minimális visszatérítési garancia

3. Költségtelen havi terv

4. Inkonzisztens sebesség

TigerVPN árképzés

A TigerVPN áttekintésünk során kiderül, hogy a szolgáltató három különféle tervet kínál ügyfeleinek. Ha a Zen Tiger-t választja, akkor maganak 11,99 USD-t kell fizetnie.

Ez majdnem eléri az iparágvezető árképzését “ExpressVPN”, de kevésbé. Például a felhasználók csak két eszközön tudnak egyidejű kapcsolatot létesíteni.

A szolgáltatónak mindenképpen javítania kell a havi árazást és növelnie kell több bejelentkezést, ha több ügyfelet akar vonzani. Természetesen jobb ajánlatot is választhat, ha hosszabb időtartamú tervet készít. Ha a Hero Tiger-re (12 hónapos előfizetés) jár, 58% kedvezményt kap.

Ez azt jelenti, hogy 79,99 USD-t fizet a VPN-hez való egyéves hozzáférésért. Ingyenes számlákat is kaphat a StickyPassword Premium és a Shimo VPN Manager számára, miközben öt eszköz egyidejű támogatását is kapja.

A legjobb ár-érték arány érdekében azonban a felhasználók fontolóra vehetik a 3 éves előfizetést. Ez hatalmas, 77% -os kedvezményt nyújt Önnek! Következésképpen minden hónapban csak 99 dollárt kell fizetnie. Ez soknak tűnhet drágának, de valójában jó ajánlat 3 évre!

TigerVPN árképzés

Ingyenes StickyPassword prémium előfizetés

Miután feliratkozott a 12 hónapos tervre, az ügyfelek ingyenes előfizetést kapnak a StickyPassword Premium-ra.

Ahogy a neve is sugallja, ez az eszköz biztonságos jelszókezelő. Bár ez valóban egy szép kiegészítő szolgáltatás, tucatnyi ingyenes jelszókezelője van, például a Firefox’beépített eszköz vagy KeePass.

Shimo VPN Manager

A StickyPassword szoftverhez hasonlóan a TigerVPN az éves előfizetők számára ingyenes számlát is biztosít a Shimo VPN Manager számára.

Ez az alkalmazás egy VPN kliens Mac OS-hez. Noha a szolgáltatás már külön alkalmazást kínál a Mac felhasználók számára, ez az alkalmazás megkönnyíti a több VPN-hálózat kezelését egyszerre.

TigerVPN ingyenes próbaverzió áttekintése

A TigerVPN nem kínál ingyenes próbaverziót az ügyfelek számára. 7 napos visszatérítést / pénz-visszafizetési garanciát vehet igénybe. Ha nem elégedett a VPN-rel, akkor törölheti fiókját és igénybe veheti a visszatérítést.

A kapott pénzt ugyanabból a fizetési módból fogja felhasználni, mint amelyet eredetileg használt. Ha hét napon belül nem tudja lemondni, akkor nem kap visszatérítést.

TigerVPN Lifetime Review

Maga a szolgáltatás nem kínál élethosszig tartó előfizetési tervet az ügyfelek számára. Előfordult azonban, hogy figyelemre méltó megállapodást találtunk az XDA-fejlesztőkkel kapcsolatban.

Ez az üzlet lehetővé teszi, hogy életen át hozzáférést nyújtson a TigerVPN szolgáltatásokhoz csodálatos 25,99 USD-ért! Az eredeti 780 dollár árhoz viszonyítva lenyűgöző 95% -os kedvezményt kap. Mit kérhetne még tőle?

A regisztráció folyamata

A TigerVPN rendkívül egyszerű és érthető regisztrációs eljárással rendelkezik. Kattintson a “árazás” lap, amely az oldal tetején található. A webhely átirányítja Önt a rendelési oldalra. Itt meg kell választania egy olyan tervet, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek és követelményeinek.

TigerVPN Lifetime Review

Három lehetősége van: 1 hónap, 12 hónap és 3 év. Válassza ki és görgessen lefelé a fizetési mód kiválasztásához. Rengeteg lehetősége van fizetni az előfizetésért. Válasszon egyet, amely az Ön számára működik, és nem áldozza fel az Ön személyes adatait.

tigervpn ingyenes próbaverzió

Ebben a példában a Hitelkártya opciót fogjuk használni. A fizetés részletei részhez írja be a nevet a kártyán, a számot, a lejárat dátumát és a biztonsági kódot. Válassza ki a fizetni kívánt pénznemet, azaz EUR, USD vagy GBP. Ha kész, kattintson a “Fizess most” lehetőség a pénztár befejezéséhez.

tigervpn bejelentkezés regisztráció

Miután a weboldal feldolgozta a fizetést, regisztrációs e-mailt kap a TigerVPN-től. Letöltési linkeket is kap a különféle platformok / operációs rendszerek VPN ügyfelei számára. Töltse le és telepítse a megfelelőt. Írja be e-mail címét és jelszavát. Válasszon ki egy szervert, majd kattintson a csatlakozás gombra!

Elfogadott fizetési módok

A TigerVPN áttekintésünkből kiderül, hogy a szolgáltató korlátozott fizetési lehetőségeket kínál a előfizetéshez. Az ügyfelek csak hitelkártyákkal fizethetnek, mint például a Visa és a MasterCard, az e-pénztárcák, mint a PayPal és a Bitcoin, valamint a Paywall segítségével, közvetlen kifizetésekkel, amelyek tartalmazzák a Mobiamo-t és a Mint-ot..

Még előfizetéssel is regisztrálhat a licenc kóddal. Egyszerűen írjon be egy e-mail címet és jelszót, majd a licenckódot a “Rendelés” oldalt. Jelölje be a “Megadom és egyetértek a TigerVPN-mel’s GDPR adatvédelmi politika és feltételek” opció és nyomja meg “megvált”!

tigervpn fizetési módok

A TigerVPN szerverek áttekintése

A TigerVPN áttekintésünk szerint a szolgáltatás elég jó rendelkezésre álló kiszolgálók gyűjteményével büszkélkedhet, szabadon játszhat alacsony késleltetésű játékkal, HD-filmeket tölthet le és UHD-streameket nézhet. Minden szerver figyelemre méltó biztonságot, sebességet és névtelenséget kínál az ügyfelek számára.

Az ügyfelek általában képesek csatlakozni 300 szerverhez 63 helyszínen, 43 országban. Bár ezek a számok kisebbek, mint a PureVPN szervereknél, amelyek 300 000+ IP-t és 2000+ szervert kínálnak, és a Surfshark VPN-nél, amely 800+ szervert kínál. A szolgáltató magában foglalja a magánélet védelmét és a feloldást.

Az egyetlen negatív pont a TigerVPN-nál, hogy a teljes sávszélesség 30% -át fenntartja. Ez azt jelenti, hogy szervereik automatikusan kiosztanak sávszélességet és erőforrásokat. A szerver lehetőségeiről bővebben az alábbi részletes táblázatban olvashat, amely kiemeli a kapcsolathoz elérhető helyeket:

Európa Ázsia Észak Amerika Dél Amerika Afrika Óceánia
- Kijev

- Sofia

- Zürich

- Párizsban

- Oslo

- Milánó

- Madrid

- London

- Lisszabon

- Varsó

- Bécs

- Prága

- Dublin

- München

- Moszkva

- Kölni

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- Koppenhága

- Amszterdam

- Luxemburg

- Tokió

- Taipei

- Szöul

- Oszaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Isztambul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Szingapúr

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexikó város

- Los Angeles

- Washington DC.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Adatvédelem és biztonság

A TigerVPN hitelesített fizikai tartózkodási helye a Karadzicova 8A, 821 08 Pozsony, Szlovákia. Ez biztosítja, hogy nem árnyékos szolgáltatás, amely megpróbálja ellopni pénzét, vagy csalásra készteti az információkat. A VPN kijelenti, hogy a magasan képzett mérnökök megírták a teljes kódot.

Ez garantálja, hogy nincs esélye arra, hogy az internetes tevékenységei bármely szervezet számára nyomon követhetők legyenek. További bizonyosságként a TigerVPN megemlíti, hogy a PCI 1. szintű kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy minden felhasználói adatot (felhasználóneveket, jelszavakat és fizetési részleteket) rendkívül biztonságos hardver eszközben tárolnak.

TigerVPN Protocols Review

A szolgáltató támogatja az összes népszerű protokollt az erős és biztonságos kapcsolat garantálása érdekében. Van elérhető PPTP, L2TP / IPSec és OpenVPN (TCP és UDP) protokollok.

A rendelkezésre álló telepítési útmutatók segítségével akár manuális L2TP és PPTP kapcsolatokat is beállíthat a Windows asztalán vagy android telefonján.

A legjobb rész: a TigerVPN nem veszélyezteti a felhasználó biztonságát és magánéletét. A kulcscseréhez a legmagasabb katonai minőségű AES-256-CBC titkosítási rejtjeleket használja a 2048 bites RSA-val..

Ez garantálja, hogy a harmadik féltől származó szolgáltatások és a kormányzati ügynökségek nem kémkedhetnek az Ön internetes tevékenységével kapcsolatban, ami elakadhat olyan körülmények között, amikor illegálisan tölt be torrenteket..

TigerVPN Torrenting / P2P áttekintés

A TigerVPN áttekintésünk során kiderül, hogy a szolgáltató valóban támogatja a P2P / Torrenting szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról származó felhasználók korlátlan fájlmegosztást és letöltést élvezhetnek. Mivel azonban a VPN korlátozza a sávszélességet, lehet, hogy nem feltétlenül vesz nagy sebességet.

Ennek ellenére biztos lehet abban, hogy a szolgáltatás blokkolja a tűzfalak megkerülését, és biztosítja, hogy a torzító tevékenysége magántulajdonban maradjon.

A TigerVPN biztonságos?

A TigerVPN felülvizsgálat során gondosan megvizsgáltuk az Adatvédelmi irányelvek oldalt, hogy kitaláljuk, vajon a szolgáltatás naplózza-e a felhasználói tevékenységeket. Örömünkre szolgál, hogy a szolgáltató valóban bejelöli a megfelelő jelölőnégyzeteket a magánélet és az anonimitás garantálása érdekében. A VPN nem naplózza a forgalmi adatokat vagy a böngészési tevékenységeket.

Az egyetlen információ, amelyet rögzít, az e-mail címe és a fizetési információk, amelyeket egy rendkívül biztonságos hardver eszközben tárolnak. A TigerVPN azonban fenntartja a jogot az ügyek kivizsgálására, ha valamely felhasználó nem tartja be a Felhasználási feltételeket, vagy a szolgáltatás jogi kérdésekbe kerül.

Maga a VPN nem ad át semmilyen információt a jogi hatóságoknak, hanem csak a helyzetet elemzi annak elkerülése érdekében, hogy a szolgáltatáson és / vagy a számítógépes eszközön továbbítsák a helytelen anyagokat. Eddig nem volt olyan eset, hogy a TigerVPN elárulta volna ügyfelei bizalmát!

TigerVPN Netflix áttekintés

A TigerVPN segítségével könnyedén csatlakozhat egy amerikai szerverhez, és élvezheti a Netflix amerikai verzióját. A netflix legjobb VPN-je több helyszínt kínál az Egyesült Államokban, ahol élvezheti a TV-műsorok és filmek legnagyobb és legnépszerűbb gyűjteményét.

A VPN-k betiltása után a szolgáltató azon kevés szolgáltatás közül az egyik, amely korlátlan hozzáférést biztosít Önnek a VoD szolgáltatáshoz, annak ellenére, hogy nem kínál külön dedikált IP-ket a felhasználóknak.

TigerVPN támogatás áttekintés

A TigerVPN áttekintésünk megállapítja, hogy a szolgáltatásnak nagyon aktív és hasznos támogatási osztálya van. Ha rákattint a “Segítség” lapon, a webhely átirányítja Önt egy navigációs sávra. Itt kereshet minden olyan kérdéssel kapcsolatban, amelynél a VPN-rel szembesülhet, és másodpercek alatt megkaphatja a megfelelő megoldást!

tigervpn támogatás felülvizsgálat

Ha lefelé görgeti az oldalt, még három további lehetőséget fog megfigyelni a segítségnyújtáshoz. Ha éppen kezdte a VPN használatát, kattintson a gombra “Általános kérdés” és megtanulja, hogyan kell használni az adatvédelmi eszköz összes funkcióját. A TigerVPN beállításához menjen felé “Kézi telepítési útmutatók (nincs alkalmazás)”

tigervpn telepítési útmutatók

Ha nem talál megfelelő megoldást a problémájára, kattintson a “Hibaelhárítás” választási lehetőség. A webhely átirányítja Önt egy oldalra, amely tele van telepítési útmutatókkal és cikkekkel a közös problémák elhárításához, hogy TigerVPN guru legyen. Még másoknak is hozzájárulhat az oldalhoz!

tigervpn telepítési útmutatók

Ha közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a támogatási csoporttal, lépjen kapcsolatba az élő csevegéssel. Egyszerűen kattintson a kék és fehér ikonra az oldal jobb alsó sarkában. Ha egy támogatási képviselő aktív, akkor beterjesztheti a kérdését, hogy támogatást kapjon. Ha nem, hagyja meg e-mail címét és információját a felmerült problémáról. A támogatási csapat megfelelő válaszon belül 5 órán belül vagy annál rövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel.

tigervpn élő chat

Ha a fenti lehetőségek nem működnek a megfelelő segítség megszerzésében, akkor a TigerVPN nagyon aktív közösségi média jelenléttel rendelkezik ügyfelei számára. További támogatásért látogasson el a Facebook, a Twitter, a Google+ és a YouTube kezelőire. Nagyon érzékenyek a közösségi média platformon!

tigervpn social

A TigerVPN alkalmazások kompatibilitása

A TigerVPN áttekintésünk során kiderül, hogy a szolgáltatás kompatibilis szinte az összes operációs rendszerrel és eszközzel. Önnek dedikált alkalmazásai érhetők el Windows, Mac OS, iOS és Android eszközökhöz. Ugyanakkor manuális beállítási útmutatók állnak rendelkezésre a VPN használatához Raspberry Pi és Linux rendszereken.

Még a VPN-t is felhasználhatja a dd-wrt / paradicsom firmware támogatott útválasztóin vagy olyan eszközökön, mint a Chromecast, az Apple TV és a Roku, ami enyhén szólva elég figyelemreméltó.!

TigerVPN letöltése

Ha szeretné telepíteni a megfelelő alkalmazást, egyszerűen keresse fel a “Letöltés” oldalt. A webhely automatikusan felismeri, hogy melyik operációs rendszert / eszközt használja. Néhány másodpercen belül az alkalmazás megkezdi a saját letöltést. A befejezés után telepítse a fájlt, hogy élvezze a TigerVPN használatát.

Kézi letöltés céljából a felhasználók fontolóra vehetik a saját Google Play vagy iTunes üzletüket, ha okostelefonokat használnak!

TigerVPN letöltése

TigerVPN Reddit áttekintés

A TigerVPN nagyon aktív online jelenléttel büszkélkedhet. Más legjobb vpn reddit szolgáltatásokkal ellentétben, amelyek egyszerűen létrehoznak egy SaaS sablont, és elfelejtik webhelyük rendszeres frissítését vagy bármilyen SM tevékenység elvégzését, a szolgáltatás lelkesen vesz részt a közösségi média webhelyein / fórumain..

Még saját Reddit oldallal rendelkezik, amely segíti az ügyfeleket változatos problémák megoldásában. A TigerVPN felhasználók szívesen vesznek részt az új tagok kérdéseinek megoldásában.

TigerVPN Reddit áttekintés

Korlátlan VPN vs. TigerVPN

Jellemzők VPN korlátlan TigerVPN
Árképzés (éves) $ 39.99 $ 79.99
Országok 70 43
szerverek 1200 300
jegyzőkönyvek OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Titkosítás 128 bites Blowfish és AES-256 AES-256-CBC katonai osztályú
Naplók Igen Nem
Torrents & P2P megengedett Igen Igen
Székhelyű USA (Öt Szem Szövetség) Szlovákia (biztonságos hely)
Proxyszerverek Igen Igen
Egyidejű felhasználók 5+ 5 (Hős tigris terv)
Hozzáadott szolgáltatások Nem Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Záró ítélet

A TigerVPN jó választás azoknak a felhasználóknak, akik a kiszolgálók jó gyűjteményét szeretnék kiaknázni, és olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint a Shimo VPN Manager és a StickyPassword Premium. A VPN által kínált biztonság és adatvédelem kiváló. Az egyetlen probléma a rendkívül magas árazás.

Előnyök

 1. Székhelye Szlovákiában
 2. Élő chat támogatás
 3. Nulla naplók szolgáltatója
 4. Aktív közösségi média jelenlét
 5. 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 6. Dedikált alkalmazások minden platformon
 7. AES-256-CBC katonai osztályú titkosítás
 8. Támogatja a névtelen fizetéseket (Bitcoin)

Hátrányok

 1. Nincs ingyenes próbaverzió a teszteléshez
 2. Átfogóan drága VPN szolgáltatás
 3. A P2P / fájlmegosztás javításához szükséges
 4. Inkonzisztens sebesség és 30% sávszélesség-fenntartás

A Surfshark, a NordVPN és a PureVPN - noha sokkal ismertem a neveket, a legolcsóbb vpn-árakat kínálják. Ugyanakkor számos fejlett funkciót kínálnak. A TigerVPN-nek megvan a lehetősége arra, hogy piacvezetővé váljon, ám a megfelelő irányba történő lendületet igényel. Javítaniuk kell a szerver elérhetőségét (további helyeket és országokat kell hozzáadni) és a sebességet.

A VPN-nek dedikált IP-ket is hozzá kell adnia a szolgáltatások listájához, különös tekintettel arra, hogy a VoD-k manapság egyre okosabbak. A TigerVPN csak akkor tudta felszabadítani a Netflix blokkolását, miután több amerikai szervert tesztelt. A statikus IP-címek megkönnyítik az életet mind a szolgáltatók, mind az ügyfelek számára!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me