StrongVPN biztonsági áttekintés

igazságszolgáltatás Tahoe-tó
Ár 10
szerverek 950+
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.strongvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Asztal, Chrome, FireTV

Első pillantásra a StrongVPN meglehetősen új szolgáltatásnak tűnt számomra. De végül meglepte, hogy 2005 óta vállalkoznak! Hogy’s még régebbi is, mint néhány a legnépszerűbb szolgáltatás odakinn! Akkor miért nem?’t Az StrongVPN elindult, annak ellenére, hogy sokéves tapasztalattal rendelkezik a területen?

Nos, a korábbi áttekintések szitálásán keresztül megtudtam, hogy ez a szolgáltatás néhány évvel ezelőtt komolyan használható. Ez magyarázhatja azt a homályosságot, amelyben találják magukat.

De mi van most? Javultak-e és érdemesek-e a legjobb VPN-nek nevezni?

Én nem’nem tudom!

És az’pontosan miért’Átfogó StrongVPN áttekintést készítünk annak érdekében, hogy megtudja, pontosan mi a jelenlegi teljesítménye és hol áll az iparág szolgálata. én’A szolgáltatás különféle aspektusait is érintjük, ideértve a sebességet, a Netflix feloldását, az árakat és egyebeket.

Valóban ez egy “Erős” VPN? enged’megtudja!

Ahhoz, hogy a VPN még elfogadható legyen is, teljesen biztonságosnak kell lennie ahhoz, hogy a felhasználó megbízhasson magánéletében. Más tényezők szintén súlyosak, de a biztonság az 1-es szám funkció, amelyet a felhasználók a VPN-eknek kívánnak biztosítani.

Nos, a VPN biztonsági bástya négy alapvető elemmel rendelkezik, azaz a titkosítási szinttel, a protokolltámogatással, a naplózási politikával és a joghatósággal.

Titkosítási szint áttekintése

A StrongVPN teljes pontszámot kap az AES-256 katonai titkosításért, amely ugyanolyan szintű titkosítással rendelkezik, amellyel a CIA biztonságos fájljait is biztosítja..

De ennyire nem meglepődök ennyire’azért, mert az AE-256 titkosítás vált, mint az iparban jelenleg alkalmazott norma, és még a kisebb szolgáltatók is kínálják.

Ha a szolgáltató nem’Csak akkor tudná felajánlani, ha hír lett volna, de amikor valójában felajánlja, akkor semmi mást nem enged át’Ez elengedhetetlen szolgáltatás a elég jó VPN szolgáltatáshoz.

A Protokoll támogatás áttekintése

A protokolltámogatás érdekében a StrongVPN lehetőséget kínál választási lehetőségek kiválasztására olyan protokollok között, mint az OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2. & még az SSTP.

Az OpenVPN a legbiztonságosabb a tételből, mivel eddig soha nem volt veszélybe sodorva, ezért minden felhasználónak ajánlom, hogy ne’Ne változtassa meg ezt a protokollt, kivéve, ha a sebesség teljesen megvalósíthatatlan.

Naplózási irányelv áttekintése

A naplózási politikát illetően a StrongVPN nagyon megbízhatónak találtam. Igen, valamilyen személyes információt gyűjtenek, például a nevét és az e-mail címét, de nem’t nem gyűjti a böngészési előzményeket, a kapcsolat időbélyegeit vagy a kapcsolat által generált adatokkal kapcsolatos bármi olyat, ami dicséretes.

Igen, az iparágban jobb irányelvek vannak, mint ez a MullvadVPN’s, amely csak egy fiók számot generál, e-mail vagy jelszó megadása nélkül, de mégis, StrongVPN’Az adatvédelmi irányelvek elég erőseknek tekinthetők ahhoz, hogy az interneten feltétlenül veszélyeztessék adatvédelmét.

DNS szivárgásvédelem

És ami a StrongVPN biztonságát illeti’A szerverhálózat megy, ismét nagymértékű benyomást keltett, mivel nem voltak DNS-szivárgások, és nem voltak WebRTC-szivárgások.!

Ez a két szivárgás akkor fordul elő, ha a szolgáltató’A szerver infrastruktúrája nem felel meg annak, hogy megvédje a valódi IP-t az adományozástól.

A laikus számára ez a két probléma kiskapukat rejti, amelyeket az adat tolvajok, hackerek és snooperek kihasználhatnak az igazi IP-re és a helyére való eljutáshoz. Tehát elengedhetetlen, hogy a VPN védje az ilyen kérdéseket.

És pontosan ez az, amit a StrongVPN kínál, védelem az ilyen szivárgások ellen.

Működési joghatóság felülvizsgálata

Lake Tahoe, Egyesült Államok.

Itt található a StrongVPN központja.

Ez jó szempont, természetesen nem!

És az’Azért, mert az Egyesült Államok az egyik legrosszabb hely a VPN számára, amelynek az országnak köszönhetően kell működnie’s felforgató és regresszív adatmegőrzési törvények. Az ország olyan adatmegosztó szövetségek tagja, mint a 14 Eyes csoport, ami még rosszabbá teszi.

Az adatvédelemről szóló tanulmányunk szerint a világ különböző jogrendszereiben az USA nem’Nem tűnik nagyon jó választásnak a VPN számára a telepítéshez, így annak ellenére, hogy a szolgáltatás minden jó biztonsági erénye, például a legfelső szintű titkosítás, az OpenVPN protokoll támogatása és a jól lekerekített naplózási politika, a StrongVPN továbbra sem’t nagyon biztonságos VPN-ként jelenik meg.

Az Egyesült Államok hatóságai be tudják kopogtatni az ajtójukon felhasználói adatokat keresve, ami valóban komoly veszélyt jelent a felhasználók magánéletére, arra kényszerítve, hogy a StrongVPN-t jelentősen jelölje meg..

Alkalmazásfájl ellenőrzése

Az utolsó dolog, amit ellenőriznem kellett a StrongVPN-ig’Biztonsága az, hogy alkalmazásai mennyire biztonságosak az Ön számára. Van-e rosszindulatú program, vagy elég tiszták-e ahhoz, hogy bizalommal használják?

Futtattam egy tesztet a VirusTotalon a Windows alkalmazásukra, és itt találom az ennek eredményeit:

Egy motor észlelve!

StrongVPN’s A Windows alkalmazás nem biztonságos az Ön számára a rendszeren, mivel nagy eséllyel fertőzheti meg, befolyásolhatja annak teljesítményét, vagy akár veszélyezteti az érzékeny adatokat. Egy másik pont, amely tönkreteszi az egyébként méltányos, elég jó szolgáltatást.

StrongVPN Server áttekintés

Nagyon jellemző a VPN-ek számára, hogy szervereik nagy részét Észak-Amerikában, Európában, és néhányuknak a Távol-Keleten kínálják, miközben figyelmen kívül hagyják a világ többi részét. Az StrongVPN nem’Bármely számlával nem különbözik a jelenlegi feltételezéstől.

Szerverállománya jó, 650+ szerver pontos, de ennek ellenére közepes hatótávolságú szerverinfrastruktúrával rendelkezik. A nagyobb VPN-k általában átlagosan 2000 szerverrel rendelkeznek, például a PureVPN és az ExpressVPN.

Ez a szerverhálózat világszerte 26 országban van elterjedve, hogy pontosak legyenek, ami nem sok, de figyelmen kívül hagyhatom a féloldalas kiszolgáló elterjedését, ha a teljesítmény meghaladja a jelet.

A StrongVPN szintén nem’Ne adj hozzá újabb szervereket, amelyek túl gyakran vannak, tehát ha ezt keresed, akkor ne’drasztikus javulást várnak el azon helyeken, ahol hozzáférhetnek a kiszolgálók csatlakoztatásához.

A szerver elterjedése szintén nem túl jó, mivel a StrongVPN, mint minden más VPN, arra koncentrál, hogy csak kiszolgáló lefedettséget kínáljon Észak-Amerika és Európa régiói számára, gyakorlatilag nulla szerverrel ezen a területen kívül. Azoknak a felhasználóknak, akik don’Ha nem él ezekben a régiókban, akkor a StrongVPN meglehetősen lassú lenne, figyelembe véve azt a tényt, hogy egy kapcsolatnak elég nagy távolságot kell megtennie, hogy egy bizonyos kiszolgálóra érkezzen..

Tehát egyszerű szavakkal: StrongVPN’A szerverhálózat nagyon korlátozott vonzerővel bír, hacsak nem változtatja meg jelenlegi szerver-elterjedését a világ más régióinak bevonására, vagy ezeken a területeken további kiszolgálókat ad hozzá a már létezıkhöz.

StrongVPN gyorsasági áttekintés

Az összes VPN észrevehetően nagy sebességcsökkenést okoz’érthető, figyelembe véve az összes biztonsági funkciót, például a titkosítást és a protokoll alapú alagút kialakítását. De még a sebességcsökkentést is minimalizálni kell, különben a felhasználónak szánalmas tapasztalata lesz, és itt a StrongVPN fekszik.’legnagyobb hibája!

StrongVPN’A sebesség egyáltalán nem jelent otthont. Még akkor is, amikor 5 különböző szervert cseréltem, nem tudtam’t az internetes kapcsolat tényleges sebességének több mint 40% -át kapom. Néhány szerver nem’Még nem is ment ilyen messzire, mivel alig regisztráltak a sebességtesztre.

A teszteléshez egy 50Mbps-os kapcsolatot használom, tehát a legtöbb jó VPN csatlakoztatása után a letöltés átlagos sebessége a 35-40Mbps jel körül van. Nem itt beszélek gyorsan, itt átlagról beszélek, de vessünk egy pillantást a sebességre, amelyet a StrongVPN-vel kaptam, amikor csatlakoztam a New York-i szerverhez, ami a leggyorsabb volt a tesztesek közül:

  1. Letöltési sebesség: 16,82 Mbps
  2. Feltöltési sebesség: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

Hogy’s a letöltési sebességnél közel 70% -os sebességveszteség, a feltöltési sebesség 85% -át még demoralizálóbb. Csak nem elég jó ahhoz, hogy bármi felhasználható legyen, akár streaming, torrenting, akár csak böngészés.

A StrongVPN-nek komolyan meg kell oldania ezt a problémát, különben mindig olyan szolgáltatás lesz, amelyet senki nem ajánl másoknak.

StrongVPN Netflix áttekintés

Ugyanúgy, mint a szerverei, feloldja a Netflix USA blokkolását?

Nagyon igen, és meglepően is!

Nem voltam’komolyan azt várja el, hogy a StrongVPN az összes VPN-ből feloldja ezt a Szent Grál stream-oldalt!

A Netflix óta’A VPN-tilalom hatályba lépett, még a legnagyobb szolgáltatók sem sikerült ezt legyőzni’Ennek oka, hogy ez a VPN-tilalom nem az átlagos földrajzi korlátozás. Azt’s egy kifinomult és brutális rendszer, amely lekapcsol minden olyan kapcsolatot, amelyet VPN-en keresztül történő kapcsolatként irányítanak.

Tehát a Netflix USA feloldása e szolgáltatáson keresztül a szolgáltatás egyik legjobb tulajdonsága.

Kár, hogy a sebességük nem elég jó a HD streaming támogatásához, arra kényszerítve, hogy figyelmen kívül hagyjam annak képességét, hogy feloldja magát a webhelyet, mert ha a sebesség nem jó, akkor mit fogsz tenni akkor is, ha feloldod a webhelyet?

StrongVPN Torrenting Review

A torrenting VPN nélkül nem végezhető manapság, mivel ez hihetetlenül ostoba cselekedetnek felel meg, amely olyan következményekkel jár, mint például a bírságot kiszabó pénzbírság vagy akár börtön..

Mindenki tudja, hogy a Torrenting webhelyeken elérhető anyagok nagy része megkérdőjelezhető háttérrel rendelkezik, és ezeket hivatalosan nem támogatják szerzői jogi védelem, tehát ha innen letölt valamit, akkor valószínű, hogy a szerzői jogok trollok nyomon követik az Ön IP-címét, és jogi értesítést küldnek neked..

Ennek megakadályozása érdekében a VPN-k hasznosak, de csak azok, amelyek csillagbiztonságot és maximális sebességet kínálnak.

A StrongVPN lehetővé teszi a Torrent szolgáltatást szerverein, és biztonsága elég erős ahhoz, hogy elrejtse az Ön IP-jét a szerzői jogvédelem alatt álló trollok ellen, azonban a szolgáltató’s Az Achille-sarok, azaz a sebesség nagyot csökkenthet a torrenting rajongók számára, mivel a letöltések abban az időben rendkívül lassúak lehetnek..

Szóval nyertem’Nem javasoljuk, hogy keresse meg a StrongVPN szolgáltatást, ha VPN-t szeretne a Torrentinghez, mivel jelenleg nem tudja biztosítani azt a sebességet, amely szükséges a nagy teljesítményű torrent programokhoz, például filmek vagy nagy szoftver fájlok letöltéséhez..

StrongVPN árazási áttekintés

Az árképzés gyakran nem jelent problémát a felhasználók számára a VPN esetében, ha a szolgáltatásból kiszabaduló teljesítmény elég erős az árcédulák igazolásához. Az ExpressVPN úgy döntött, hogy a virtuális magántulajdonban a legszélesebb körű árakat érinti, mint a hasonló szolgáltatások, a VPN tartományban, éppen az általa kínált hihetetlen megbízhatóság és energiaigényes teljesítmény miatt..

De amikor nem’Ha nem rendelkezik árukkal a szolgáltatás támogatásához, a magas árcédulák egyáltalán nem jó ötlet.

A StrongVPN hasonló eset.

Csak kétféle árképzési tervet kínál:

  1. Havonta: 10 USD / hó
  2. Évente: 5,83 USD / hó (69,99 USD egyszer számlázva)

A havi árak túlságosan nagyok, de ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a legtöbb szolgáltatónak drága rövid lejáratú tervei vannak annak érdekében, hogy a felhasználót a hosszú távú előfizetések vásárlására ösztönözze..

Azonban az éves terv, amelynek ára közel 70 dollár, legalább 40% -kal drágább, mivel vannak olyan szolgáltatók, akik hihetetlenül jobb teljesítményt és több funkciót kínálnak, mint a StrongVPN, és még mindig alacsonyabb árat fizetnek, pl. Surfshark.

A StrongVPN-nek csökkentenie kell az árat, figyelembe véve azt a tényt, hogy sebessége nem olyan jó, és még mindig hiányzik sok olyan szolgáltatás, mint a DoubleVPN vagy a SplitTunnelling, amelyeket más szolgáltatók kínálnak.

StrongVPN fizetési módszer és ingyenes próbaverzió

Fizetni lehet a StrongVPN-nél’árazási tervei három különféle fizetési módszer segítségével:

  1. Hitel / betéti kártyák
  2. Paypal
  3. Alipay

Ezek a módszerek a legnépszerűbb fizetési módok között vannak, így a legtöbb felhasználónak nem lenne nehéz fizetnie a StrongVPN bármelyikén’előfizetési tervek.

Itt hiányzik az egyetlen, hogy a szolgáltató nem’nem kínálnak kriptovaluta alapú fizetési módot, amelynek minden VPN-ben meg kell lennie, mivel ez lehetővé teszi a felhasználó számára anonim fizetést, ezáltal lehetővé téve a választási szabadságának megőrzését, hogy meg kell-e osztania fizetési adatait, vagy sem..

30 napos visszatérítési időszakot kap, amelyben felveheti a kapcsolatot a csevegő támogatójával és kérheti vissza a pénzét. Nincsenek csatolva hátsó húrok vagy rejtett feltételek, tehát az ajánlat érvényes.

StrongVPN Client App Review

Az StrongVPN a VPN-ügyfelek széles választékával büszkélkedhet, ideértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket is. De mi volt még meglepőbb? Nem voltam’t arra számít, hogy ez a szolgáltató külön alkalmazást kínál a Firestick alkalmazáshoz! De kínál egyet! És párosítsd ezt a StrongVPN-vel’a Netflix feloldásának képessége egy amerikai szerver és Ön számára’Van elég jó VPN-t a streaminghez.

A szolgáltató a közelmúltban sok kritika alá került nehézkes alkalmazásai miatt, amelyek a 2000-es évek elején a szoftverre emlékeztettek, ám a felújítás és a frissítés után a StrongVPN’Az alkalmazásraktár úgy tekinthető, hogy ott van a híres szolgáltatók által kínált jobb ügyfelek alkalmazásaival.

Ennek a szolgáltatónak még hosszú utat kell megtennie’Az alkalmazások még mindig nem olyan egyszerűek, mint a legmagasabb szolgáltatók által kínált szolgáltatások, mint például az ExpressVPN, de ha megnézzük a nulla leállási vagy összeomlási problémákat, amelyeket a tesztelési szakaszban vettem észre, a StrongVPN valóban megérdemli a hátulját, hogy ilyen óriási erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy alkalmazásai a lehető leghasznosabbá váljanak.

A StrongVPN veleszületett útválasztó támogatást is kínál, és akár a manuálisan is beállíthatja a szolgáltatót az átfogó telepítési útmutatók segítségével, melyeket olyan platformokra kínál, mint a Linux és az Ubuntu..

StrongVPN támogatás áttekintés

A szolgáltató nemrégiben hozzáadott egy csevegési támogatási ablakot, és továbblépte a keltezett, e-mail alapú támogatási rendszeréből.

Az ügyfél nem gyakorolja’Ne tegyen közzé válaszokat, és valójában beszéljen veled úgy, mint az igazi támogató alkalmazottaknak. Küldtem egy kitöltött kérdést, és a válaszuk gyors és egyértelmű volt.

Másrészt, a StrongVPN-nek van egy nagyon jó támogatási tárolója, ahol hozzáférhet mindenféle telepítési és hibaelhárítási útmutatóhoz.

Következtetés

Annak ellenére, hogy számos különféle, dicséretes fejlesztést hoztak a szolgáltatásukba, a StrongVPN-nek még sok lyukat és figyelmeztetést be kell dugnia, mielőtt azt más felhasználóknak ajánlhatnám. A sürgős figyelmet igénylő legnagyobb problémás problémák közé tartozik a szánalmas sebesség, a nem biztonságos joghatóság, többek között a drága előfizetési tervek.

Ha a StrongVPN megoldja ezeket a problémákat, és elvégzi a szolgáltatást’Megbízhatósága megegyezik az iparágéval’A szolgáltatónak lehetősége van arra, hogy az iparág legjobbjai közé sorolható, de egyelőre máshol kell keresnie, ha a legjobb VPN-t keresi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me