Saját magánhálózati VPN áttekintés

Első pillantásra nagyjából úgy néz ki, mint egy egyesült királyságbeli szolgáltatás, de a megjelenése meglehetősen félrevezető lehet, és ez a gondolat mindenképpen igaz. A MyPrivateNetwork VPN valószínűleg nem az egyik legnagyobb VPN-szolgáltató, de ez minden bizonnyal elég jó szolgáltatás, amelyet eddig nem kaptak meg megfelelő esélyt a reflektorfénybe..

Nos ez’Ma változni fogok, mivel átfogóan felülvizsgálom ezt a szolgáltatást, megvizsgálva annak különféle aspektusait, beleértve az árazási terveket, a szerverhálózatot, az ingyenes próbaverziót és még sok más, hogy elemezzem, megfelel-e a legjobb VPN-szabványoknak vagy sem..

Ezért itt’s a BestVPN.co kizárólagos MyPrivateNetworkVPN áttekintése!

A MyPrivateNetwork árazási áttekintése

Először az ár, az ár. Ahhoz, hogy a VPN ma versenyképes legyen’magasan a kesztyűkkel foglalkozó ipar számára, a szolgáltatásnak a megfelelő áron kell kínálnia. Manapság sok szolgáltató versenyez az iparban a legalsó árazási tervükön keresztül.

Amikor megvizsgáltam a szolgáltatás különféle aspektusait, amelyeket később a cikkben részletesebben áttekintek, és összehasonlítottam a szolgáltató árazási terveivel, úgy gondoltam, hogy ezek kissé drágák, mint a norma. Itt vannak a szolgáltató által kínált havi árak:

Saját magánhálózati VPN áttekintés

  • A globális terv 8,97 GBP vagy 11,65 USD / hó
  • Egyetlen ország 4,97 £ vagy 6,46 USD / hónap

Hosszú távú tervek szintén rendelkezésre állnak:

Egyetlen ország:

  • 3 hónap - 14,16 £ vagy 18,40 USD egyszeri számlázás
  • 12 hónap - 47,71 £ vagy 61,99 USD

Globális:

  • 3 hónap - 25,56 £ vagy 33,21 USD
  • 12 hónap - 86,11 £ vagy 111,8 USD

Myprivatevpn hosszú távú tervek

A legjobbVPN.co-nál nem’t általában azt a politikát követi, hogy csak azok a szolgáltatók jók, akik alacsony árú terveket kínálnak, és ez jó’mert mert tudjuk és elfogadjuk azt a tényt, hogy a minőségi VPN szolgáltatás nyújtása sok pénzt igényel, és a kisebb szolgáltatók sem’általában nem rendelkeznek erőforrásokkal ahhoz, hogy nem csak jó szolgáltatást kínálnak, hanem az alacsony profit haszonkulcsokon keresztül is megteszik a találatot.

Tehát azoknak a szolgáltatóknak, mint például a MyPrivateNetwork, akiknek árazási tervei egyértelműen meghaladják az ilyen jellegű szolgáltatások várt tartományát, bizonyos mértékű előnyöket adok nekik. Más értékelők talán egyenesen becsapják ezeket a szolgáltatókat, de nagyobb jelentőséget tulajdonítok a VPN-nek’teljesítményét. Az árak számomra másodlagosak.

A szolgáltató kétféle terveket kínál: az első a globális terv az összes szolgáltatással és szolgáltatással, amelyet a szolgáltató kínál, másodszor pedig az egységes országterv, amely csak egyetlen országkiszolgáló-kapcsolatra korlátozza Önt..

Csak azt javasolnám a szolgáltatónak, hogy biztosítsa, hogy először az Egyesült Királyság fontjaitól dollárra változtassa árai, hogy a tervek kissé vonzóbbá váljanak a globális fogyasztók számára, és megmentsék őket az átváltás nehézségeitől. És másodszor, azt tanácsolnám nekik, hogy 25% -kal csökkentsék áraikat, hogy egyenlővé váljanak az ugyanazon a szinten működő szolgáltatókkal..

Ha a szolgáltatót választja, akkor tanácsom az lenne, ha hosszú távú terveket hajtunk végre, különös tekintettel a globális terv 3 hónapos üzletére, amely az ár indoklása szerint talán a legjobb üzlet a tételben..

MyPrivateNetwork ingyenes próbaverzió

A szolgáltatás legjobb tulajdonsága az ingyenes próbaverzió és visszatérítési politika. A MyPrivateNetwork az egyik legátfogóbb és legnyitottabb VPN-szolgáltatás, amellyel áttekintésem során pályafutásom során találkoztam, és szeretném ajánlani ingyenes próbaverziós politikájukat az iparág összes többi szolgáltatója számára, mivel ez azt mutatja, hogy mekkora a szolgáltató bizalma. a szolgálatában ennek a cselekedetnek a megmutatása.

Saját magánhálózati VPN áttekintés

Általában, ha ingyenes próbaverzióra van szüksége, akkor ezt választania kell, vagy ha nem’t, akkor egyenesen a szolgáltatás megvásárlása felé fordulhat, azonban a dolgok nem szükségesek’így nem működhet együtt ezzel a VPN szolgáltatóval.

A MyPrivateNetwork szolgáltatásban teljes 3 napos ingyenes próbaverziót kapnak nulla kötelezettségvállalással minden tervre vonatkozóan, ami éppen elképesztő, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy sokkal biztonságosabbnak érzi magát a szolgáltatásba való belépéskor..

Mindezen felül a szolgáltató saját ingyenes VPN szolgáltatást is kínál. A MyPrivateNetwork alkalmazásban’Ingyenes szolgáltatás esetén véletlenszerűen kapsz egy szervert Németországban vagy Spanyolországban, és a maximális sebessége 1Mbps.

De a nagylelkűség nem’Itt nem ér véget, mivel 90 napos időszünettel is igénybe veheti a visszatérítés igénylését. Ezek a tényezők együttesen kínálják a felhasználók számára páratlan biztonságot a VPN vásárlásánál, mert tudod, hogy nyertél’Nem számíthat fel díjat 72 óráig, és még ezt követően bármikor, 3 hónapon belül visszatérítheti pénzét.

Aggódok a MyPrivateNetwork kapcsán’Nagyon drága tervek, de az ingyenes próbaverzióra és a visszatérítésre vonatkozó politikája több, mint egyértelműen pótolja.

A MyPrivateNetwork Apps kompatibilitási áttekintése

A szolgáltató négy fő ügyfélalkalmazást kínál, azaz a Windows, Mac, iOS és Android számára. Ez nagyjából az alapvető kezdő csomag, ha úgy hívhatom, hogy bármely VPN szolgáltató elinduljon. Meglepődve láttam azonban, hogy a szolgáltató egy különálló Firestick alkalmazást kínál, amely nem jelenti azt, hogy továbbra is azt mutatja, hogy egy niche felhasználói bázist is kiszolgál..

MyPrivateVPN eszköz támogatás

Az egyik legmeglepőbb szempont az volt, hogy Kodi-ot sehol nem említették. A Kodi az egyik legnépszerűbb streaming platform, és még akkor is, ha a szolgáltató nem’Nem kínálnak neki külön kiegészítőt, biztosan megemlítik VPN-jüket’A telepítési folyamat ehhez. De ez a VPN szolgáltató nem’Mindezt megteszem, amely, szerintem, lényeges mélypont.

Eltekintve attól, hogy az alkalmazások szintén nagyon alapvetőek, kivéve a Firestick alkalmazást, amely elég meglehetősen jó, és talán ott van a legjobban, és nem túl sok mutatós cucc. A felhasználói felület egy kissé ügyetlen, és megteheti néhány modernizációt és frissítést, hogy több minimalizmust építsen be a dolgok rendszerébe.

De egy dolgot, amelyet itt tisztáznom kell, az, hogy a Windows alkalmazás valójában egy OpenVPN alkalmazás, ami azt jelenti, hogy nem az átlagos VPN kliens, azaz olyan, mint amit az olyan szolgáltatóktól kapsz, mint az ExpressVPN vagy a PureVPN. Windows-alkalmazásuk protokollon alapszik a protokoll-alapú beállítások futtatására, ami manapság kissé öreg’környezetében, ahol van egy ügyfele, amelyben probléma nélkül gyorsan át tud lépni az egyik protokollról a másikra.

A MyPrivateNetwork-nek be kell vezetnie egy jobb Windows kliens alkalmazást, mint például a jobb szolgáltatók által kínált, mert ez egy átlagos felhasználó számára túl technikai..

MyPrivateNetwork Server infrastruktúra

A MyprivateVPN szerverek áttekintése

Ez a szolgáltató jelenleg mintegy 200 szervert kínál 44 országban világszerte. A kiszolgálói infrastruktúra erősen el van torzulva Nyugat-Európa és az Észak-Amerika régió javára, kevés hely található Ázsiában, például Indiában, és még kevésbé a dél-amerikai és afrikai régiókban..

A szolgáltató jó szerverlistát kínál azok számára, akik csatlakozni szeretnének a Távol-Kelet-ázsiai régió szervereivel, ahol elérhető helyek lehetnek például Malajzia, Tajvan és Hongkong..

A kiszolgálók száma elég jó, ha igen’összehasonlítva a hasonló közepes méretű szolgáltatókkal, a szolgáltatónak még további helyszíneket kell felvennie olyan régiókba, mint Ázsia és Dél-Amerika, hogy a szolgáltató szélesebb körben elérhető legyen..

Ami a támogatott szerverek streamingét illeti, sajnálatos módon nem’nem képes átjutni a Netflix USA-ba. A szolgáltatás azonban jól működött a BBC iPlayer Egyesült Királyságon kívüli feloldásának feloldásakor, ami elvárható volt, mivel a szolgáltató elsősorban a brit fogyasztók kiszolgálására összpontosít..

Ez a megközelítés jó, de visszaléphet, ha a szolgáltatót egyetlen országon belüli felhasználókra korlátozza. A MyPrivateNetwork-nek azon kell dolgoznia, hogy szerverei megszerezzék a képességet, hogy megkerüljék a Netflix USA korlátozásait, ha az elkövetkező években szolgáltatásként szeretne jelentősen növekedni..

A MyPrivateNetwork támogatás áttekintése

Bármely felhasználói kérdéshez vagy bármilyen hibaelhárításhoz a szolgáltató alapvető e-mail támogatást kínál, de ezt feltétlenül javíthatja, ha hozzáteszi egy élő csevegési funkciót az elkövetkező időkben. Ez lehetővé teszi szolgáltatásának vonzóbbá és érzékenyebbé tételét a jelenlegihez képest.

Az e-mail támogatás jó és továbbra is nagyra becsült, ám ezt az ipar nagyobb szolgáltatásainak és az elkövetkező időkben fokozatosan megszüntetik, mindenkinek ugyanazon az úton kell mennie, tehát miért nem most.

A módszeren kívül engedje’Vessen egy pillantást a teljesítményre. E-mailben értesítettem őket egy bizonyos kérdésről, amelyet gondoltam, és a válaszidejük kevesebb, mint egy óra volt, ami elég jó, figyelembe véve a többi hasonló e-mail támogatási rendszerrel kapcsolatos tapasztalataimat..

Myprivatevpn támogatás áttekintés

Tehát megnyugtathatom Önt, hogy ha feliratkozik a szolgáltatásra, akkor jó üzlet lesz. Azt’Nem a legjobb, de az’Nem is olyan rossz.

Következtetés

A MyPrivateNetwork az egyik jobb középszintű szolgáltatás, feltétlenül, mivel VPN-szolgáltatásként nagyon jó teljesítményt nyújt. Itt és ott van néhány niggel, amelyek javulása drasztikusan javíthatja a szolgáltatás teljesítményét.

MyPrivateVPN szolgáltatások

Ami az én főbb ajánlásaimat illeti, az MPN-t hozzá kell adni, hogy könnyebben használhassák ügyfeleiket (le kell fedni őket az OpenVPN ügyfélszolgálatból, vagy meg kell őrizni őket, valamint fel kell építeni egy újat is, amely könnyebben képes kezelni a VPN szolgáltatást), és fel kell adniuk a feloldási képességet. Netflix USA, csökkentse az árazást 20% -40% -kal, és végül adjon hozzá egy élő chat-támogatást (opcionális).

De egy dolog, amelyet itt meg kell említeni, az, hogy értékelném a MyPrivateNetwork-t’s A Firestick alkalmazás az egyik legjobb VPN alkalmazás a platformon, és ha VPN-t szeretne szerezni Firestick számára, akkor van néhány jobb lehetőség, mint az MPN-nél.’dedikált app.

Ha a szolgáltató végrehajtja ezeket az ajánlásokat, akkor még jobbá és népszerűbbé válhat a szolgáltatás, mint ma. Az MPN gyors, jó mennyiségű szervert kínál és biztonságos, tehát biztosan megkapja az alapvető jogokat, az egyetlen dolog, ami most fennmarad, az újdonságok hozzáadása a nagyobb kereskedelem érdekében.

Похожие статьи

  • A privát alagút áttekintése 2020

    Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást tartanak érzékeny naplókban...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me