RA4W VPN áttekintés 2019

igazságszolgáltatás Egyesült Államok
Ár 2,08 dollár havonta egy 2 éves tervre
szerverek 27 szerver több mint 20 országban
Naplók Igen
Titkosítás Blowfish 128-CBC
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://ra4wvpn.com/
Kompatibilitás ablakok

Mi az a RA4W VPN??

A RA4W egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató, amely alacsony árakon és nagysebességű szervereknél meglehetősen jó státuszt szerez a piacon. Támogatja az OpenVPN protokollokat, és nulla naplózási irányelvet követ. Hiányzik azonban briliáns biztonság nyújtásával. Gyenge a titkosítás szintje, a kill kapcsoló nem támogatott, és a DNS-szivárgások nyilvánvalóak. Olvassa el a Best VPN részletes RA4W áttekintését a szolgáltatóval kapcsolatos további információkért:

RA4W VPN árképzés

Noha ez a VPN egyértelműen hiteles szolgáltató, amelyben a felhasználók megbízhatnak, a legjobban a legalacsonyabb áraknak kell lenniük.

Íme az árazási tervek, amelyeket a RA4W VPN jelenleg kínál:

RA4W árképzés

 • Havi előfizetés: 3,49 USD egyszer számlázva
 • Negyedéves előfizetés: 7,99 USD egyszer számlázva
 • Éves előfizetés: 15,99 USD egyszer számlázva
 • Élethosszig tartó előfizetés: 29,99 USD egyszer számlázva

A havi terv’Lehet, hogy az árazás más VPN-ekkel egyeztethető, de kevesen felelnek meg a RA4W VPN-nek a negyedéves és éves árazási tervekben. Alig 8 dollárért biztonságos VPN-előfizetést kaphat teljes három hónapra! Ez körülbelül 2,66 dollárt tesz havonta, ami hihetetlen, de várj oda’s még több.

Az éves terv mindössze 15,99 USD-t kínál felszámlázás után, így havonta 1,33 dollárba kerül, ha feliratkozik erre a tervre!

Ez nagyon jó mindazoknak a VPN-felhasználóknak, akik elég jó szolgáltatásra szeretnének előfizetni alacsony áron. Nem sok szolgáltató kínál havi tervét 1,5 dollárhoz közel, tehát ez a terv a RA4W-nél határozottan üzletkötő.!

RA4W VPN élettartamú előfizetés áttekintése

Találtál valaha olyan üzletet, ahol a VPN mindössze 30 dollárért kínál életre szóló előfizetést? Nincs joga? És a RA4W kivételével nem fog ilyen gyorsan találkozni’évi előfizetés!

Mindössze 29,99 dollár után egyszer számlázva megszerezheti ezt a szolgáltatót’Élettartamú előfizetés, amely több szerver hozzáférést, korlátlan sávszélességet, port-továbbítást és egyéb fantasztikus szolgáltatásokat tartalmaz. És ettől eltekintve, a RA4W hamarosan saját iOS klienst fog kínálni, tehát ez egy biztos szolgáltató, amelyet megnézhet, mivel a pénz, amelyet itt kockára tesz, csaknem semmihez nem tartozik ilyen nagyszerű ajánlatokhoz!

RA4W VPN telepítési / regisztrációs folyamat áttekintése

RA4W áttekintésünk azt jelzi, hogy a szolgáltatással történő regisztráció egyszerű. Egyszerűen keresse fel a regisztrációs oldalt. Írja be a felhasználónevet, e-mail címet és jelszót. Ha van licenc kódja, feltétlenül írja be. Folytassa a folyamatot azáltal, hogy elfogadja a Szolgáltatási feltételeket, és kattintson a “Regisztráció” lap.

RA4W VPN telepítési / regisztrációs folyamat áttekintése

A webhely átirányít egy oldalra, amelyen az alábbi üzenet látható. Az e-mail megérkezése után kattintson az érvényesítési linkre. Ez befejezi a regisztráció folyamatát és létrehozza a fiókját.

RA4W VPN bejelentkezés

A szolgáltatás használatának megkezdéséhez kattintson a “Vásárlás” fül az irányítópulton. Válasszon egy tervet, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetési követelményeinek. Nyomja meg a vásárlás gombot, és látni fogja “Fizetési beállítások”. Válassza ki a fizetési módot, fejezze be a fizetési folyamatot, és élvezze a RA4W használatát! Akár korlátlan port-kiegészítőt is megvásárolhat, ami extra 5,00 USD-t jelent.

A Fiók irányítópultjának elrendezése

Fiók létrehozása után kap egy a “Irányítópult” a profilodhoz, a RA4W weboldal felett. A fő lapon információkat talál a felhasználónevedről, a csatlakozási adatokról (bejelentkezés és jelszó), a terv kiválasztásáról, a lejárat dátumáról és az aktuális IP-címről..

RA4W fiók

Következő a “Vásárlás” lapon, ahol könnyen megújíthatja VPN-előfizetését, amennyiben a csomag lejár. Ezután látni fogja a “Portok” lapon, amely lehetővé teszi a port-továbbítás konfigurálását a szerverekre. A Windows kliens vagy az OpenVPN konfigurációs fájlok letöltéséhez kattintson a gombra “Letöltés”.

Az “értesítések” fül üres. Nem volt üdvözlő üzenet. Nincs figyelmeztetés a működő / nem működő szerverekről. Úgy tűnik, hogy még mindig fejlesztési folyamatban van. A jövőben azonban bármilyen értesítést kaphat. Ha a felhasználóneve mellett megy, akkor olyan lehetőségeket fog látni, mint a profil szerkesztése, áttétel, számlázási fiókbeállítások és kijelentkezés lapok.

A felhasználói kezelőpanel beállításai szűkösek. Néhány lehetőség még befejeződik. Például, ha rákattint a “Profil szerkesztése” lapon egy üzenetet fog kapni, amely elmondja “Ez a szolgáltatás még nem működik, és hamarosan befejeződik”. Ha meg akarja változtatni az e-mail címét és a jelszavát, akkor a fő beállításokat a “Fiókadatok szerkesztése” fület. Bár az értesítési sáv nem működik, lehetősége van a biztonsági és a rendszer e-mailek engedélyezésére / letiltására.

Elfogadott fizetési módok

RA4W áttekintésünk szerint a VPN nem nyújt sok információt az elfogadott fizetési módokról. Ha azonban vásárol egy tervet, akkor van néhány lehetősége. Ezek tartalmazzák:

 • American Express,
 • MasterCard,
 • Vízum,
 • PayPal és
 • Bitcoin.

RA4W VPN visszatérítés & Pénzvisszafizetési garancia felülvizsgálata

Sajnos a RA4W VPN nem kínál pénzvisszafizetési garanciát vagy bármilyen visszatérítést. RA4W áttekintésünk szerint azonban ez nagyon érthető. Az eladó csodálatosan legolcsóbb VPN-árakat kínál prémium tervéhez. Havonta alacsony 2,99 dollárért 25 ország kiszolgálóihoz férhet hozzá.

RA4W VPN kiszolgálók áttekintése

RA4W áttekintésünkben kiderül, hogy a szolgáltató szervereket kínál öt kontinensen. Több mint 25 szerver van több mint 25 országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában, Svájcban, Szingapúrban, Hollandiában, Moldovában, Németországban, Franciaországban és még sokan mások számára, itt megnézheti.

RA4W VPN kiszolgálók áttekintése

Egy terv megvásárlásakor hozzáférhet ezekhez a kiszolgálókhoz, és képes kapcsolódni hozzájuk, amennyit csak akar. A szolgáltató nem fojtja a sávszélességet, és nem ír elő adatkorlátokat. Időszakosan a RA4W VPN új szerverhelyeket ad hozzá, hogy a világ minden tájáról több felhasználót bátorítson. A honlapon felsorolva, minden szerver neve alatt láthatja annak valósidejű állapotát. Sok felhasználó azonban beszámolt arról, hogy egyes kiszolgálókkal kapcsolatban kapcsolódási problémák merülnek fel.

RA4W adatvédelem és biztonság

Mint egy amerikai székhelyű VPN szolgáltató, a RA4W VPN-re bizonyos adatmegőrzési törvények vonatkoznak. A webhelyen azonban nem volt említés semmiféle információ naplózásáról. Ez azt jelenti, hogy kihasználhatja a jó névtelenséget az interneten keresztül.

A problémák azonban akkor merülnek fel, amikor a szolgáltatás által használt elavult 128 bites titkosítási rejtjeleket veszik át. Az alkalmazás nem teljesítette a végrehajtott DNS-szivárgási tesztet sem. Noha az SSL tanúsítványai jók, a RA4W áttekintésünk számos nyomkövetőt is felfedte a webhelyen.

Ezért biztonságos azt mondani, hogy a szolgáltató nagyon alapszintű védelmet kínál. Noha könnyedén hozzáférhet földrajzilag korlátozott és blokkolt webhelyekhez, a kapott adatvédelem szegény lesz. Ez azt jelenti, hogy ha a dolgok délre haladnak, akkor az IP-cím visszakereshető veled. Senki sem akarná vállalni ilyen kockázatot!

RA4W VPN Protocols Review

RA4W VPN-jünk felfedezi, hogy minden kiszolgáló csak az OpenVPN protokollt támogatja. Csak a TCP 443-on és az UDP 1194-en hozhat létre kapcsolatokat. Bár ezek a protokollok jó biztonságot nyújtanak, bolond lenne teljes mértékben támaszkodni rájuk. A legjobb VPN-szolgáltatók mindig ügyeljenek az L2TP, PPTP, IPSec, IKEv1 és IKEv2 protokollok hozzáadására magas szintű AES-256 titkosítással..

Az összes RA4W szerver a Blowfish 128-CBC titkosítást használja SHA1 hitelesítéssel és 2048 bites RSA kulccsal. Ez a titkosítási szint elegendő, de nem a legerősebb. Az elavult SHA1 kivonat kockázatos, mivel bizonyítható, hogy ezt az algoritmust könnyen meg lehet támadni. Határozottan szeretnénk javulni a protokollokban, a magasabb szintű titkosítás mellett.

RA4W VPN P2P / Torrenting áttekintés

A RA4W áttekintésünk szerint a szolgáltató az összes szerverén engedélyezi a P2P / Torrenting szolgáltatást, az Egyesült Államok kivételével. Az ország minden helyén korlátozott a letöltés a torrentekkel. Ennek ellenére csatlakozhat más helyekhez az Internet szolgáltató blokkolt torrent webhelyeinek eléréséhez, az Internet cenzúrájának megkerüléséhez és a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, mint például a HBO, a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, a Spotify stb..

Mennyire biztonságos a RA4W VPN?

A naplózást illetően nem bátor, hogy a munkamenet / csatlakozási adatok rögzítése nem megfelelő a VPN felhasználók számára. Sok magas szintű szolgáltatás azonban ezeket az információkat tárolja, csökkentve azok hitelességét. A RA4W webhelyén kijelenti, hogy szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik. Azt mondják, hogy a szolgáltatáson belül nem tárolódnak munkamenet- / csatlakozási adatok, ám más információkat rögzítenek.

Privát internet-hozzáférés biztosítása, fizetési visszaigazolások, előfizetési információk és promóciós ajánlatok küldése esetén a webhely naplózza az e-mail címeket. A törlések, a számlák kezelése és az ügyfelek regisztrációjának kezelése érdekében a fizetési adatokat tárolják. Ez önmagában azonban nem elegendő a szolgáltató biztonságának garantálásához. A RA4W áttekintésünk során néhány ellentmondó kijelentéssel találkoztunk a Redditről.

Néhány felhasználó a szolgáltatást a munkamenet / csatlakozási adatok naplózására, más mutatókkal együtt felfedte. Erről bővebben a RA4W VPN Reddit megjelenítések szakaszban olvashat.

RA4W DNS szivárgás probléma

A RA4W áttekintés közben a VPN-t kiértékeljük’névtelenségét DNS-szivárgás-teszt végrehajtásával. Véletlenszerűen kiválasztottuk a ‘Fehéroroszország’ szerver teszteléshez. Ha bárhol látja Belarusz zászlóját, az azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem felel meg a szivárgásvizsgálatnak.

RA4W VPN DNS szivárgásteszt

A fenti eredmények azt mutatják, hogy a DNS szivárgás teszt sikertelen volt. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás használatakor a kapcsolat nem lesz anonim. A felhasználók maguk javíthatják a szivárgást a DNS-kiszolgáló kézi beállításával. Feltétlenül kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd ki “Hálózati és megosztási központ” és kattintson a gombra “Az adapter beállításainak módosítása”
 2. Válassza ki a konfigurálni kívánt kapcsolatot
 3. Kattintson a jobb egérgombbal a kapcsolatra és menjen a ‘‘tulajdonságok’’
 4. Válassza az Internet Protocol 4-es verziót (TCP / IPv4)
 5. Kattintson “Használja a következő DNS-kiszolgáló címeket”
 6. Adja hozzá a preferált DNS-kiszolgálót vagy az alternatív DNS-kiszolgálót

Ha a kézi konfiguráció nehéznek bizonyul, akkor használhatja a “blokk kívül-DNS” opció csak az OpenVPN 2.3.9 verziójára. Ha ez nem működik:

 1. Töltse le a ‘fix-DNS-szivárgás-32.dll’ vagy ‘fix-DNS-szivárgás-64.dll’, operációs rendszertől függően
 2. hozzáad ‘’plugin fix-dns-leak-32.dll’’ az OpenVPN konfigurációs fájljába
 3. Ha 64 bites rendszert használ, add “plugin fix-dns-leak-64.dll”

Ez a bővítmény blokkolja az összes IPv4 és IPv6 DNS-lekérdezést, kivéve az OpenVPN-t’s TAP interfész. Úgy működik, mint egy ideiglenes tűzfal, blokkolja az összes szivárgást és törli a szabályokat az összeomlás vagy megszűnés esetén az IP és a csatlakozási információk védelme érdekében. Ez nem csak növeli a védelmet, hanem megnehezíti az internetszolgáltatók számára az internet tevékenységének és az egyének számára a kapcsolatok feltörését / feloldását is..

RA4W VPN SSL tanúsítványteszt áttekintése

Minden olyan weboldalnak, amely elfogadja a hitelkártya-információkat, a felhasználóneveket és a jelszavakat, és adatbázisban tárolja későbbi feldolgozáshoz, erős SSL tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. Telepítéskor aktiválja a https protokollt és a lakat a biztonságos kapcsolatokhoz. A RA4W áttekintés során SSL tanúsítási tesztet végeztünk.

Mint láthatja, a RA4W az A + tanúsítványt használja. Ez azt jelenti, hogy a webhely biztonsága egyáltalán nem rossz, bár annak VPN-szolgáltatása feltétlenül frissítést igényel. Biztos lehet abban, hogy a weboldalon az érzékeny személyes adatai biztonságosak és megalapozottak.

RA4W VPN Tracker teszt

Mivel egy gyors ütemű világban élünk, amelyet a digitális információ dominál, minden egyes online kattintás az internetes tevékenységünk ismeretlen hatóságok számára történő nyomon követését eredményezheti - a sütik használatának köszönhetően. Nem kell részleteznünk egy ilyen hátborzongató cselekedet következményeit.

RA4W VPN Tracker teszt

A dolgok még frusztrálóbbá válnak, mivel sok internetező nem tudja, hogy a weboldalak értékes tevékenységi információkat lopnak el. Ez nem különbözik attól, hogy a valós világban figyelik / követik. Jobb ötlet megismerése a VPN-ről a RA4W áttekintéshez; úgy döntöttünk, hogy egy tracker tesztet hajtunk végre.Mint láthatja, mind a Privacy Badger, mind a Ghostery öt nyomkövetőt fedezett fel a RA4W webhelyen. Ez nagy kockázatot jelent a weboldalt használók számára. Minden információt másodpercek alatt tárol, kivéve, ha természetesen blokkoló szoftvert használ.

RA4W támogatás áttekintés

RA4W áttekintésünk szerint a VPN szolgáltatónak nincs túl aktív vagy együttműködő támogató csoportja. A GYIK oldal alapján egy teljes napot igénybe vehet, amíg válasz érkezik. A válaszok legtöbbször nem bizonyulnak nagyon hasznosnak. A webhelyen található információk elég ritkák.

RA4W támogatás áttekintés

Van egy Ticket rendszer, amely támogatást nyújt. Küldhet e-maileket a [email protected] címre, és a RA4W-nek a Facebookon van egy oldala, ahol segítséget nyújthat. Nincs elérhető élő csevegés. A felhasználóknak nincs hozzáférése a telepítési útmutatókhoz. Röviden: a támogatás szinte hiányzik.

RA4W VPN App Review

RA4W áttekintésünk szerint a VPN szolgáltató csak egyetlen alkalmazást kínál, amely csak a Windows felhasználók számára érhető el. Nincsenek egyéni alkalmazások Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez. A VPN használatához telepítenie kell az OpenVPN grafikus felhasználói felületet. Ez a szoftver lehetővé teszi a RA4W felhasználók számára, hogy konfigurációs fájlokat adjanak hozzá, megadják a hitelesítő adataikat, és csatlakozzanak a VPN-kiszolgálókhoz.

RA4W Windows kliens áttekintés

RA4W áttekintésünk szerint a Windows kliens teljesen zsúfoltnak tűnik, és szinte semmilyen beállítással nem büszkélkedhet. Nem válthat az UDP-ről a TCP-re. Nincs mód a kapcsolatok konfigurálására. Jobb, ha jobb az OpenVPN használata, ahelyett, hogy a Windows Client programot választja. Az alkalmazás elindításakor a fő fül jelenik meg, amelyen jelenlegi IP-címe látható. Szerverhez való csatlakozáshoz válassza ki a kívánt helyet, majd kattintson a “connect” gomb. Most már láthatja a csatlakozási statisztikákat, amelyek feltöltési és letöltési adatokat tartalmaznak.

RA4W Windows kliens áttekintés

Ha rákattint a “statisztika” lapon valós idejű frissítéseket kap a kapcsolattal kapcsolatban, naplózási naplók és grafikon formájában. Ezen információk alapján megítélheti a különböző kiszolgálók konzisztenciáját és teljesítményét “beállítások” lapon, a RA4W áttekintésünk során azt találtuk, hogy a konfigurációs lehetőségek hiányoznak. Csak a TAP-adaptert törölheti, ellenőrizheti, frissítheti vagy hozhatja létre. Másik protokollra való váltás nem lehetséges, és a konfigurációkezelő haszontalan.

RA4W VPN Mobile (Android) áttekintés

Mint korábban említettük, a RA4W VPN-nek nincs dedikált Android-alkalmazása. A felhasználók képesek kapcsolódni a kiszolgálókhoz az OpenVPN-en keresztül. Kövesse az alábbi lépéseket az RA4W szerverhez való csatlakozáshoz az Android készülékén:

 1. Töltse le és telepítse az OpenVPN-t a Google Play Áruházból
 2. Nyissa meg a RA4W VPN webhelyet, és töltse le a konfigurációs fájlokat
 3. Indítsa el az OpenVPN alkalmazást
 4. Érintse meg a “import” gomb
 5. Keresse meg és válassza ki a .ovpn konfigurációs fájlt
 6. A megérintés után zárja be az importálás párbeszédpanelt “A konfigurációs fájl olvasása kész”
 7. Válassza ki a választott szervert
 8. Írja be a RA4W felhasználónevet és jelszót
 9. Ellenőrizd a “Bízom az alkalmazásban” dobozt, és érintse meg a gombot “Rendben”
 10. Élvezze a RA4W VPN használatát Android-eszközén

RA4W VPN Mac és iOS áttekintés

RA4W VPN-nk megállapítja, hogy a szolgáltatás kompatibilis a Mac-rel. Ugyanakkor az OpenVPN szoftver használata helyett az Tunnelblick használatát javasoljuk. Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amely tökéletesen működik az egyedi VPN-kapcsolatok létrehozásában Mac-en. Az alkalmazás letöltése és telepítése után hozzá kell adnia az OpenVPN konfigurációs fájlokat a RA4W VPN-ből a különféle kiszolgálókhoz történő csatlakozáshoz..

A RA4W VPN iOS-on történő használatának folyamata meglehetősen hasonló az Android-hoz. Csak le kell töltenie és telepítenie kell az OpenVPN klienst az Apple Store-ból. Töltse le a konfigurációs fájlokat a RA4W VPN-ből, importálja azokat a VPN-szoftverbe, válassza ki a választott szervert, majd írja be a felhasználónevet és a jelszót. A VPN kapcsolat sikeres létrehozásakor zöld pipa jelenik meg.

RA4W VPN letöltése

RA4W beszámolónk feltárja, hogy a letöltési központhoz csak akkor férhet hozzá, ha fiókot hoz létre a szolgáltatással (függetlenül attól, hogy fizet a csomagért). A regisztráció után egyszerűen kattintson a “Letöltés” fül a felhasználói irányítópulton. Két lehetőség lesz. Letöltés “VPN kliens Windowshoz” vagy “OpenVPN konfigurációs fájlok”.

RA4W VPN Client letöltés Windows rendszerhez

Miután letöltötte az alkalmazást, ki kell csomagolnia a ZIP fájlt. Mivel a VPN-ügyfél hordozható, nem igényel telepítést.

RA4W VPN OpenVPN konfigurációk

A konfigurációs fájlok letöltése és a ZIP fájl kibontása után két mappa jelenik meg. Az egyik VPN-beállításokkal rendelkezik a TCP protokollhoz, a másik az UDP-protokollhoz. A TCP korlátozott hálózatokhoz a 441 portot használja, az UDP az 1194 portot használja.

Hány eszköz használható egyszerre a RA4W VPN-re?

A RA4W áttekintésünk szerint a VPN-t annyi eszközön használhatja, amennyit csak akar. Vegye figyelembe azonban, hogy fontos, hogy minden eszközhöz különféle kiszolgálókat használjon. Ez azt jelenti, hogy ha a számítógépről csatlakozik az X kiszolgálóhoz, kerülnie kell ugyanazt a szervert a mobiljára.

RA4W VPN Reddit benyomások

Időnként a felhasználók megbotlik azért, mert elmondhatják saját véleményüket, amelyek nagyban különbözhetnek a véleményétől. Ugyanez történt velünk, amikor a Reddit for RA4W VPN felhasználói véleményét vizsgáltuk.

Kutatásunk szerint több szál volt ezen a platformon, és sok felhasználó kommentálta, hogy az RA4W-nek a felhasználói tevékenységi naplókat kell vezetnie, és azzal vádolta ezt a szolgáltatót, hogy nem biztonságos szolgáltatás!

Ezeknek a beszélgetéseknek a többsége egy paszta bin linkre összpontosult, amelyet azóta eltávolítottak, de amikor élő volt, részletes leírást tartalmazott arról, hogy a felhasználó rájött, hogy a RA4W VPN naplókat tartott.

Ezt követően sok legjobb vpn reddit felhasználó bemutatta saját tapasztalatait, ahol kommentálta, hogy a szolgáltatás nem jó.

A RA4WVPN naplókat tart fenn a vpnreviews alapján

De ezek a hozzászólások meglehetősen régiak, legalább egy év, ezért reméljük, hogy a RA4W frissítette szolgáltatását és megoldotta a legtöbb problémát, amelyet a felhasználók akkoriban tapasztaltak ezzel a szolgáltatással..

Záró ítélet

RA4W áttekintésünk megállapítja, hogy a szolgáltató csak azoknak a személyeknek megfelelő, akiknek rendelkezésére áll költségvetési VPN, és nem zavarja őket az inkonzisztens kapcsolatsebesség. Az alacsony ár minden bizonnyal vonzó tulajdonság. A szolgáltatás azonban nem tud versenyezni a piacon lévő más VPN-ekkel.

A korlátozott protokollválaszték, a titkosítási lehetőségek hiánya, az átlagos ügyfélszolgálat és a DNS-szivárgások miatt nagyon valószínűtlen, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és névtelenséget fogja kapni. Kombinálja ezeket a hibákat a Reddit benyomásokkal; érdemes kétszer átgondolni, mielőtt feliratkozik a VPN-re.

A jó

 1. Életre szóló előfizetés elérhető
 2. OpenVPN protokoll támogatás

A rossz

 1. Hiányzik az Android, Mac és iOS támogatása
 2. Nincs elérhető telepítési útmutató
 3. Alapvető titkosítási rejtjelek
 4. A DNS kiszivárog a szerverekre
 5. Rossz Windows kliens
 6. Nem megbízható szerverek

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me