PrivateVPN áttekintés

igazságszolgáltatás Kanada
Ár 3,82 USD / hó egyéves tervben
szerverek 150+ szerver 50+ országban
Naplók Igen
Titkosítás AES-256 bites
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://privatevpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

A svédországi székhelyű PrivateVPN célja a felhasználók digitális szabadságának biztosítása. Nagyon ügyfélközpontú VPN-szolgáltatásokat kínálva, mint például a Netflix feloldása, torrent támogatása és a Disney +, elismert piaci hírnevet szerzett ezen tevékenységek kivételesen jó végrehajtása érdekében.

Ennek ellenére’A hosszabb időtartamú előfizetések hiánya és a magas költségek arra készteti a felhasználókat, hogy támaszkodjanak költségvetés-barát alternatívákra. Ennek ellenére olvassa el a 2020 PrivateVPN áttekintést, hogy elutasíthassa a képet a szolgáltatónál, vagy olvassa el a legjobb VPN-útmutatónkat további lehetőségekért.

A PrivateVPN egy olyan országban található, amely 5 szem tagja

Annak ellenére, hogy Svédország elnevezése mindenki számára a biztonságérzetet kelti, kevesen tudják, hogy ez a festői európai ország valójában az 5 szem szövetség tagja, amint azt a a nemzetközi információmegosztó szövetségek részletes tanulmánya. Svédországban székhellyel teszik a PrivateVPN-t egyáltalán nem biztonságossá, mivel a svéd kormány bármikor megkövetelheti a PrivateVPN-től, hogy az ország adatainak gyűjtésére’saját, vagy a szövetség tagállamainak kérésére. Még akkor is, ha a PrivateVPN nem felel meg ennek, a bűncselekmény-megrendelés bekövetkező fenyegetése elég problematikus ahhoz, hogy aggályokat keltsen..

PrivateVPN naplózási politika

A BestVPN.co-nál megbocsáthatatlanok vagyunk a magánélet szempontjából, és ebben a nullaösszegű játékban semmi nem elfogadható számunkra, mint egy kifejezetten nulla naplózásra vonatkozó politika.

Átfogó felmérést végeztünk több mint 100 szolgáltató naplózási politikájáról, csak annak érdekében, hogy elmondja a felhasználóknak, hogy egyes VPN-ek nem bizalmatlanok, annak ellenére, hogy ellenkezőleg állítják..

A PrivateVPN kijelenti, hogy nem’Nem tárolunk semmilyen felhasználói adatot a VPN-kapcsolatokkal kapcsolatos tevékenységekkel kapcsolatban, de továbbra is aggódunk, mert naplózza a felhasználók IP-címét.

Hogy’véleményünk szerint nem biztonságos, és a PrivateVPN-nek valójában abba kell hagynia ezt, ha valóban azt akarja, hogy a nevéhez fűzzön, amely kiemelte az adatvédelmet..

A PrivateVPN áttekintése 2020 - Tartalomjegyzék

 1. PrivateVPN Gyors áttekintés
 2. PrivateVPN árképzés
 3. PrivateVPN ingyenes próbaverzió
 4. A PrivateVPN protokollok áttekintése
 5. A PrivateVPN szerverek áttekintése
 6. A PrivateVPN alkalmazások kompatibilitása
 7. PrivateVPN letöltése
 8. A PrivateVPN támogatás áttekintése
 9. PrivateVPN naplózási politika
 10. Működik-e a PrivateVPN a Netflix-en?
 11. Támogatja-e a PrivateVPN a torrent és a P2P fájlmegosztást?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN és Kodi
 14. PrivateVPN Reddit - vélemények
 15. PrivateVPN Proxy

PrivateVPN Gyors áttekintés

Azt’biztonságban van a házon belüli szerver infrastruktúrával, és egyike azon kevés VPN-eknek, akik odakint nem működnek’ne hajtson végre minden naplót.

A PrivateVPN további kifogástalan szolgáltatásai között szerepel a kill kapcsoló, a dedikált alkalmazások, a tartalom feloldása és még sok más.

Titkosítási szintjük golyóálló, annak biztosítása érdekében, hogy még akkor is, ha vannak MiTM (középső ember) támadások,’t az adatcsomagokból semmit nem tud beszerezni.

A PrivateVPN egy olyan VPN, amely létrehozása óta magas szintű bizalmat és hitelességet szerzett, és olyan szolgáltatássá vált, amely’mindenképpen érdemes kipróbálni,

A golyóálló titkosítási szintekről, az árazási tervekről, a visszatérítési politikákról, a réstámogatási politikákról és a platform támogatásáról olvassa el a BestVPN.co átfogó és mindenre kiterjedő PrivateVPN áttekintését.!

Előnyök

 1. 6 egyidejű csatlakozás
 2. Kiszolgálók 56 országban
 3. Támogat minden operációs rendszert
 4. Több protokoll támogatja a legmagasabb szintű biztonságot & Titkosítás
 5. Korlátlan sávszélesség & szerver kapcsolók
 6. 30 napos visszatérítési politika

Hátrányok

 1. Nincs ingyenes próbaverzió
 2. Nincs kiterjesztés a Chrome vagy a Firefox számára
 3. Lassú streaming sebesség

Kérjen PrivateVPN-t

Működik a PrivateVPN Kínában?

Sajnos a PrivateVPN nem kínál szilárd megoldást a kínai VPN-alkalmazás elérésére. A szolgáltató nem szerepel a Google Play és az iTunes áruházakban sem. Mint ilyen, a Kínában élő netizensnek proxy szolgáltatást kell igénybe venniük a dedikált alkalmazás letöltéséhez a PrivateVPN-ből. Azok, akik országon kívül helyezkednek el és Kínát szeretnék meglátogatni, előtölthetik a készülékre a PrivateVPN alkalmazást. Ilyen módon, amikor Kína szárazföldjére szállnak le, könnyen képesek lesznek feloldni az összes külföldi alkalmazást / szolgáltatást / weboldalt.

PrivateVPN árképzés

Annak ellenére, hogy a kategória egyik legjobb VPN-je, a PrivateVPN nem működik’t ugyanolyan drága, mint más hasonló jellegű szolgáltatások. Valójában az árak csökkentek az elmúlt 8 hónapban. Az árazási stratégia azonban továbbra is azonos, három rendelkezésre álló tervvel, beleértve a havi, negyedéves és éves.

A havi előfizetés 7,67 dollárt fog visszafizetni, míg a negyedéves előfizetés 15,75 dollárt fizet, egyszer számlázva (5,25 dollár / hó). De az én személyes kedvencem továbbra is az éves terv, amely 50,40 dollárba kerül, egyszer számlázva (3,88 dollár / hónap), és tartalmaz egy ingyenes előfizetési hónapot.

Így vannak kialakítva az árazási tervek a PrivateVPN-en’webhelyén, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a költségvetésükhöz megfelelő navigációt, megértést és kiválasztást.

PrivateVPN árképzés

Körülbelül nyolc hónappal ezelőtt a PrivateVPN éves terv ára 54,00 USD volt, egyszer számlázva (4,15 USD / hónap), így határozottan megváltoztatta áraikat, hogy több ügyfelet vonzzanak..

A VPN által szolgáltatott szolgáltatások számának és hitelességének szempontjából az árazási tervek mindenképpen megéri az értéküket. De ha továbbra is elégedetlen maradsz valamivel, akkor a PrivateVPN nyert’Ne akadályozza meg a távozást azáltal, hogy megkönnyíti a 30 napos visszatérítési tervvel. enged’Az alábbiakban olvashatunk arról, hogy hogyan működik ez többet.

Kérjen PrivateVPN-t

PrivateVPN ingyenes próbaverzió

Az ingyenes próbaverziók mindig nagyszerűek, mivel lehetővé teszik a VPN ellenőrzését és tesztelését minden szempontból, mielőtt fizetős, teljes munkaidős előfizetéssel vállalkoznának. De várj oda!’Sőt, a PrivateVPN nem kínál ingyenes próbaverziót, mint más szolgáltatások, bár jó lenne, ha megtennék.

PrivateVPN ingyenes próbaverzió

Minden árképzési tervhez csak egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, amelyben bármikor kérheti a visszatérítést a 30. nap vége előtt, ha nem’nem akarunk maradni a szolgáltatással.

Bár hisszük, hogy a visszatérítési politikák jók, de megtehetik’t pótolja az ingyenes kísérletek messzemenő hatását. A PrivateVPN ebben a vonatkozásban egy ponttal lefelé mutat.

Hogyan hozzunk létre PrivateVPN fiókot

Az egyik dolog, amelyet a PrivateVPN áttekintésünk során hatalmas kedveltre fejlesztettünk, az a felhasználói élmény minősége és a szolgáltatón belüli könnyű navigálhatóság volt.’honlapján.

Itt szeretne fiókot létrehozni a szolgáltatással’s milyen egyszerű ez!

 • Nyissa meg a PrivateVPN-t’webhelyén, és kattintson a gombra “Kérjen PrivateVPN-t” a honlaprólRegisztráljon a PrivateVPN fiók regisztrációjára
 • Válasszon árazási tervet (hosszú távú felhasználóknak ajánljuk az éves tervet), és írja be e-mail címét és jelszavát.
 • Válasszon fizetési módot a rendelkezésre álló lehetőségek közül. A Bitcoin-ot választjuk, így ez a következő oldalra vezet, ahol a tranzakciót tovább dolgozzuk fel.Privatevpn bejelentkezés
 • Végezze el a tranzakciót, és sikeresen regisztrálsz magát a PrivateVPN-fiókba.

A PrivateVPN szerverek áttekintése

A kiszolgálók minden VPN szolgáltatás alapját képezik. Ha fizetett VPN-t választ, a szolgáltatónak nemcsak a kiszolgálók sokféleségét kell biztosítania, hanem a rendelkezésre álló kiszolgálók számának is elég nagynak kell lennie a nagyszerű szolgáltatás biztosításához..

De az’Pontosan ott, ahol a PrivateVPN csalódást okozott leginkább. Mindössze 56 helyet és 100+ szervert kínálunk az ügyfeleknek a szolgáltatással. Más versenytársak, például az ExpressVPN, több mint 1500 szervert kínálnak 94 országban, míg a PureVPN 750+ szervert kínálnak több mint 140 országban. A kiszolgáló infrastruktúrája a PrivateVPN-nél nem’t a legjobb azok közül, akik vagyunk’eddig áttekintettük.

A PrivateVPN szerverek áttekintése

Még mindig tisztességes internetkapcsolatot kínál, de figyelembe véve a kiszolgálók kis számát, az olyan problémák, mint a sávszélesség szűk keresztmetszetei, túl gyakori jelenség..

Megnyerte’Nem lehet annyira jó a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása, mert az olyan vállalkozások, mint a Netflix, egyre ügyesebben tudják azonosítani a VPN útválasztású kapcsolatokat és blokkolni azok hozzáférését. A kiszolgálókat a százban kell hozzáadni, ha a PrivateVPN sokkal megfelelőbb és képesebb szolgáltatást akar létrehozni a felhasználói bázishoz.

A PrivateVPN alkalmazások kompatibilitása

A VPN-k biztosítják az internetkapcsolatot, de az, hogy mennyire jól teszik ezt az operációs rendszert minden egyes operációs rendszeren, az általuk nyújtott dedikált alkalmazások kompatibilitására vezethető vissza..

A PrivateVPN hagyományos kompatibilitást biztosít az összes olyan népszerű operációs rendszerrel, mint a Windows, Mac, Android és IOS, dedikált alkalmazásokon keresztül.

De az’erről, bár határozottan örülnénk, ha egy lépéssel meghaladnák a versenyt, ha több olyan alkalmazást kínálnának, amelyek olyan résplatformokra irányulnak, mint a Firestick.

Lehet, hogy a PrivateVPN nem a legjobb VPN Mac-re vagy Windows-ra, de az alkalmazások tökéletesen működtek a platformokon. Interaktív UX és UI kialakításúak, minden funkcióval és opcióval könnyen elérhetők.

PrivateVPN letöltése

Ha hajlandó letölteni a PrivateVPN kliensalkalmazást az operációs rendszeréhez, itt találhatók a linkek, amelyek segítik ezt minden egyes dedikált platformon:

 • ablakok

Alkalmazás Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszerre: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App Mac OS X-re: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

Alkalmazás iPhone és iPad iOS 9.0 vagy újabb verzióhoz: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

Alkalmazás Android 4.0 vagy újabb verzióra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

A telepítési folyamat minden platformon és itt változatlan marad’s hogyan tud átlépni a beállításokat négy egyszerű lépésben:

 1. Jelentkezzen be fiókjába, vagy iratkozzon fel e-mail azonosító megadásával és jelszó megadásával
 2. Vásárlás PrivateVPN’feliratkozása a rendelkezésre álló tervek bármelyikének kiválasztásával
 3. Töltse le az operációs rendszerhez tartozó VPN alkalmazás klienst a fenti linkekből
 4. Nullázza a kiszolgáló helyét, majd kattintson a gombra “Csatlakozás”

Kérjen PrivateVPN-t

A PrivateVPN támogatás áttekintése

Az agilis ügyfélszolgálati csapat még a legrosszabb szolgáltatásokat is lehetővé teheti, hogy pozitív hírnevet szerezzen a piacon. A VPN-ek gyakran bonyolultak azok számára, akik nem’Nincs sok tapasztalata a használatukban, tehát az útmutatók és oktatóanyagok kivételével’Nagyszerű, ha ügyfélszolgálatunk van, aki irányíthatja őket.

A PrivateVPN-nál az ügyfélszolgálat a legfontosabb, és hogy mélyebben megvizsgáljuk, egy igazán trükkös kérdést tettünk fel, azaz mindent megpróbáltam, de a Netflix még mindig nem’t dolgozni.

Itt van a PrivateVPN támogatással folytatott beszélgetésünk átirata:

 • Az élő csevegés funkció minden oldalon könnyen látható:A PrivateVPN támogatás áttekintése
 • Az online ismétlődések csak akkor jelennek meg, ha egy lekérdezést nyújtanak be. Itt láthatja a csevegőablakot, és azt mondja, hogy hamarosan velünk lesz egy képviselő.
  PrivateVPN élő chat
 • A képviselő’Manish név volt, és megkérdeztük a Netflix használatát, mivel kimerítettük az összes lehetőséget, mint például az összes kiszolgáló kipróbálása.
  PrivateVPN tudásbázis
 • Miután megadta nekünk a Netflix USA-val működő szerverek listáját, a képviselő folytatta az eljárást, és megosztotta a linket az online útmutatóhoz a PrivateVPN-vel elérhető kérdésről.
  PrivateVPN jegy

Amikor többet kérdeztünk tőle, mondván neki, hogy az útmutató nem volt’Nagyon sok segítséget nyújtott nekünk, aztán hibaelhárítási módba lépett, és felkérte bennünket, hogy végezzünk DNS-szivárgási tesztet.

Bingó! Van győztesünk! Az ügyfélszolgálat minden fiókban erőteljesen kielégítő volt, még akkor is, ha a Netflix USA még mindig nem tett eleget’Ha együtt dolgozunk a PrivateVPN-sel, biztosak vagyunk abban, hogy a képviselő biztosították volna, hogy átjutottunk.

Nagyszerű munkát kell mondanunk a PrivateVPN-nél.

PrivateVPN ipleak

Az élő csevegési funkción kívül kiterjedt útmutatók és oktatóanyagok is segítenek a felhasználót, amikor a felhasználó bajba kerül a szolgáltatással.

A PrivateVPN protokollok áttekintése

A PrivateVPN által telepített protokollok a következők:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Ebből a tételből az OpenVPN a legbiztonságosabb protokoll, és alapértelmezett javaslatunk a VPN felhasználók számára, kategóriától függetlenül. Ezen kívül a PrivateVPN IKEv2, IPSec és L2TP protokollokat is kínál, amelyek elég jók a legtöbb kapcsolat biztosításához..

A PPTP nem ajánlott, mert az’elavult, de rendelkezésre állása továbbra is nagyszerű tulajdonság, mivel egyes belső üzleti hálózatok vagy kommunikációs hálózatok ezt megkövetelik. Ha valaki PPTP protokoll támogatással rendelkező VPN-t keresne, a PrivateVPN minden bizonnyal teljesítené követelményét.

Kérjen PrivateVPN-t

Működik-e a PrivateVPN a Netflix-en?

Azt’Ez egy új új év, és mi’határozottan valós időben frissítenék Önt arról, hogy a PrivateVPN 2020-ban együttműködik-e a Netflix és a Disney + programmal, vagy sem.

Nos, a Netflix vagy akár a Netflix USA feloldása ebben az ügyben meglehetősen bonyolult koncert. Ez eléggé nehéz a VPN számára, hogy folyamatosan felajánlja ezt a feloldó funkciót a felhasználók számára. Szóval, ez’ezért indítottam a PrivateVPN Netflix kompatibilitással kapcsolatos új tesztek elvégzését annak érdekében, hogy megkönnyítsem a releváns, időszerű információkkal, amelyek a legjobban szolgálják.

Tehát a PrivateVPN valójában azon dolgozik, hogy feloldja a Netflix USA feloldását 2020-ban?

Igen, ez azonban a tapasztalat rendben van.

Nagyon könnyedén néztem az Avengers - Infinity War rajta keresztül a Netflix-en. Nincs kapcsolat kérdés. Az első próbálkozáson átjuttam.

Működik-e a PrivateVPN a Netflix-en

Most jön a hibák.

Nos, a minőség nem érte el a jelet, amint azt a képernyőképektől meglehetősen élénken láthatom, amelyet itt megosztom.

A PrivateVPN ugyanúgy működik, hogy feloldja a Netflix USA feloldását

Ez elsősorban az USA szervereinél a PrivateVPN által a szokásosnál lassabb sebességnek tudható be.

Tehát a szolgáltató sikeresen feloldja a Netflix USA feloldását, de ha jobb minőségű videót és általánosabb, gazdagító streaming élményt keres.

A PureVPN sokkal jobb, mint az ExpressVPN, sőt a Surfshark is.

Kérjen PrivateVPN-t

Támogatja-e a PrivateVPN a torrent és a P2P fájlmegosztást?

Be kell vallanunk, hogy a PrivateVPN-nek sok technikai fronton hiányozhat, de az’mindent megtesz, amely arra készteti az ügyfelet, hogy döntjön arról, hogy felveszi-e magát a szolgáltatásra.

Csakúgy, mint a Netflix USA feloldása, a PrivateVPN Torrenting és P2P támogatást is nyújt. Ezt azonban csak az Egyesült Királyság szerverein keresztül teheti meg, ami azt jelentheti, hogy egy kissé nehéz és megterhelt adatfolyammal találkozol, ha nem’Itt nem élnek, ezáltal lelassítja a letöltési sebességet.

Ha olyan VPN-ket keres, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak a Torrenting használatával, akkor olvassa el a legjobb Torrenting VPN-t tartalmazó útmutatónkat..

PrivateVPN Firestick

A Firestick folyamatosan növeli piaci részesedését, és bevezetése lehetővé tette az Amazon Fire TV számára, hogy ugrásszerűen növekedjen. A streaming eszköz más szolgáltatásokat is támogat, például a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és még sok más, a diverzifikálva a megtekintési élményt.

PrivateVPN Firestick

De Firestick nyert’t sokat teljesít anélkül, hogy egy VPN támogatná a földrajzilag korlátozott tartalom forrását és továbbítását. A PrivateVPN feltétlenül feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását,

PrivateVPN Kodi Addon

Sajnos a PrivateVPN nem’még 2020-ban sem rendelkezik külön Kodi kiegészítővel.

Ez nagyon csalódást okoz a szolgáltatótól’részét, mivel látszólag elmarad a régi szolgáltatások és lehetőségek köréből egy olyan iparágban, amely folyamatosan tolja a sávot.

A PureVPN és néhány más legfontosabb VPN-nek megvannak a saját Kodi-kiegészítői, de nem sokan követik ezt a példát, mint például a PrivateVPN.

Tudom, hogy egy VPN-t futtathat a Kodi-on is, közvetlenül a készülékére telepítve, de ez teljes egészében azzal jár, hogy még a Kodi-ot is használja. Miért használná a Kodi filmeket és műsorokat, ha ugyanezt teheti böngészőjében?

A kényelem és a funkcionalitás itt két fő szempont, amelyet figyelembe kell venni’Pontosan mi teszi erõsebbé a dedikált Kodi VPN-t.

A PrivateVPN-nek komolyan kell fejlesztenie a játékot a feloldó és streaming osztályon.

És mindenesetre, ha magát a Kodi-t akarja használni a PrivateVPN-t, megteheti úgy, hogy beállítja az OpenVPN által támogatott VPN-fájlkezelőn keresztül.

Kérjen PrivateVPN-t

PrivateVPN Proxy

Nem, a PrivateVPN nem, de ez nem nagy kérdés.

A proxyk használatát általában senki sem javasolja a BestVPN.co-nál, mivel nem’Nem kínálnak olyan biztonsági funkciókat, mint például a titkosítás vagy a protokoll támogatása az online biztonság érdekében.

Tehát, még ha a PrivateVPN ingyenes vagy akár fizetett meghatalmazást is felajánlott volna, határozottan azt tanácsoltam, hogy tartózkodjon tőle..

PrivateVPN Reddit - vélemények

Az előre megítélt vélemény rossz a felülvizsgálathoz, mert brutálisan őszinte véleményekre van szükségünk egy szolgáltatásról, hogy megértsük annak működőképességét, és sehol sem találhat jobb becsületes véleményeket, mint a Reddit.

A felhasználó által létrehozott közösségi webhely, ez az egyik legjobb hely a VPN ellenőrzéséhez’s vélemények. PrivateVPN’A felhasználók szintén eljutottak a platformra, hogy kiszolgáltathassák irántuk és megbecsüléseiket.

Az egyik felhasználó úgy találta, hogy az USA nyugati partvidékén található kiszolgálók rendkívül rossz teljesítményt mutatnak. Ezenkívül ez a felhasználó nem tette meg’Nem ért egyet egy másik felhasználóval abban, hogy a PrivateVPN nagy sebességgel járhat az Egyesült Államok régiójában.

Természetesen egyetértünk a felhasználóval’véleménye a PrivateVPN késleltetett sebességéről, ha az amerikai szerverhez csatlakozik, amint arra a Netflix feloldó áttekintési szakaszunkban rámutatunk. (További vélemények olvashatók a redditorok szerint a legjobb reddit vpn-en)

PrivateVPN Reddit - vélemények

Következtetés

VPN-k százai már léteznek a piacon, és a verseny már heves, hogy megragadja az ügyfelek legnagyobb részét az egyes vállalkozások számára. Ilyen környezetben ez’Sikeres VPN létrehozásához elengedhetetlen a kifogástalan szolgáltatások és a legmagasabb szintű szolgáltatások biztosítása, amelyeket minden szempontból kiemelnek a kiváló minőség..

A PrivateVPN-nek még néhány mérfölde van, hogy lefedje, különösen legalább 200 további szerver hozzáadásával, a szerverhely sokféleségének javításával, az ázsiai és afrikai helyek több lefedésével, és a sebesség javításával. És mindenekelőtt annak biztosítása, hogy növekszik a szolgáltatással biztosított kompatibilis alkalmazások számát.

A 2020-os PrivateVPN áttekintésünk során 3 csillagot adunk a szolgáltatásnak, és a fenti ajánlásaink alapján azt várjuk, hogy tovább javuljon..

A BestVPN.co-nál arra törekszünk, hogy a felhasználók számára minden kategóriában a legjobb VPN-áttekintést nyújtsuk, függetlenül attól, hogy az egyedi szolgáltatások, vagy a különféle platformokon lévő kompatibilitások. Áttekintéseink nagyon elfogulatlanok, és biztosak vagyunk abban, hogy nem adunk hozzá’t jobban bolyong az adott szolgáltatás felett, mint amennyit megérdemel.

Ha kihagyott valamit, vagy még többet szeretne hozzáadni az áttekintéshez, kérjük, ellenőrizze, hogy kommentálja-e az alábbiakat, és egészséges vitát indít. Mi’d vágyakozva várja, hogy kapcsolatba lépjen az ilyen hozzáértő tagokkal és felhasználókkal!

Похожие статьи

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

 • CyberGhost Review 2020

  Joghatóság Románia Ár 2,75 USD / hónap egy 3 éves tervszervereknél, 6,100+ szerver felett 90 éven felüliekben Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-bites feloldók...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 4,99 USD / hónap, egyéves csomagszervereknél, több mint 1000 szerver 22 országban Naplók Naplók Tartja a Kapcsolatok Naplókat Titkosítás AES-256 bites Unblocks...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me