NVPN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás Bosznia
Ár 3,33 USD havonta
szerverek 54 Szerver
Naplók Nincs napló
Titkosítás 256 bites CBC / SHA512
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Igen
Weboldal https://nvpn.net/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Asztal

Viszonylag homályos szolgáltatás a sokkal népszerűbb VPN-szolgáltatókhoz képest, az NVPN szilárd, gyors és megbízható VPN, a teljes termék szempontjából. A szolgáltatónak azonban még sok más aspektuson át kell dolgoznia, hogy termékei vonzóbbá váljanak, és lehetővé tegyék, hogy jobban versenyezzenek a többi márkával a piacon..

Itt található az NVPN teljes körű áttekintése, amely a szolgáltatás minden jó és nem túl jó aspektusát tartalmazza, beleértve a szerver infrastruktúráját, az ügyfél teljesítményét, a sebességet, a késleltetési idõt, a naplózási politikát és még sok minden mást a Best VPN-nél. enged’s kezdődik:

NVPN árképzés

Az ipari normával ellentétben az NVPN’Az árazás attól függ, hogy milyen típusú IP-hez szeretne csatlakozni. A VPN-iparban általában különféle tervek között választhat, ahol minden szolgáltatás minden csomagban megtalálható, az egyetlen különbség az előfizetés időtartama..

Az NVPN-nél azonban négy csomag van, azaz havi megosztott IP, éves megosztott IP, havonta elkülönített IP és éves elkülönített IP.

A havi megosztott IP csomagot havonta 6 dolláron kínálják, míg ugyanazt a csomagot egy évig’Az előfizetés egy dollárba kerül, egyszer számlázva.

Ha egy hónapra hozzáférést szeretne egy dedikált IP-hez, akkor 8 USD / hónap összeget kell kitöltenie, míg ugyanazt a szolgáltatást egy évre 60 USD-t terheli. Olvassa el a frissített legjobb olcsó vpn 2018 útmutatót további információkért.

NVPN árképzés

Az árazási tervek tartalmaznak korlátlan sávszélességet, port-továbbítást, L2TP / IPSec protokoll támogatást, Sock5 Proxy és Squid Proxy több protokoll támogatást, Double VPN-t, torrenting támogatást egyéb szolgáltatások között.

Az árak ésszerűek, de úgy gondoljuk, hogy az éves áraknak kissé csökkenniük kell, tekintettel az általuk nyújtott nyers szolgáltatásokra. Kétségtelen, hogy a VPN jó, de kevés igénybe veheti, kivéve, ha további funkciókat adnak hozzá.

Egy másik dolog, ami felhívta a figyelmét, az volt, hogy a jelenlegi csomagok bármelyikében csak egy szerverhez fér hozzá. Ha 69 országban (összesen 5522 IP-ben) teljes hozzáférést szeretne elérni a szerverekhez, akkor havonta 10 dollárt kell fizetnie.

A szolgáltató azonban a maximális fizetési könnyűséget biztosítja a felhasználónak, többszörös fizetési lehetőségek biztosításával, beleértve a Paypal, a PefectMoney, a Bitcoin, az Amazon ajándékkártyákat, a PayWall-t, azaz a hitelkártyákat, a Yandex, a Qiwi és még sok más lehetőséget..

NVPN áttekintés 2020

NVPN ingyenes próbaverzió

Jelenleg nem érhető el ingyenes próbaverzió az NVPN-vel, ám 3 napos visszatérítést kínálnak arra az esetre, ha nem’nem szeretik a szolgáltatást, és meg akarnak menekülni.

Nagyon szeretnénk, ha az ingyenes próbaverzió valamilyen formában hozzáadódik a szolgáltatáshoz, hogy vonzóbbá tegye a potenciális felhasználókat, és ez határozottan elősegíti az ügyfelek számára a tervek tényleges megvásárlását..

Az NVPN alkalmazások kompatibilitási áttekintése

Korábban az NVPN nem tette meg’t bármilyen kompatibilis alkalmazást kínálhat bármilyen operációs rendszerrel. Ez sok felhasználó számára óriási kikapcsolást jelentett, tekintve, hogy a VPN használatának egyetlen módja az volt, hogy letöltötte a konfigurációs fájljait, majd telepítette az OpenVPN kliensen..

Az NVPN alkalmazások kompatibilitási áttekintése:

Ez a módszer nehézkes volt az újabb felhasználók számára, és valószínűleg sok ember kikapcsolta ezt a VPN-t, annak ellenére, hogy szeretnék kipróbálni. De az utóbbi időben az NVPN bejelentette, hogy elindít egy dedikált Windows klienst a felhasználók számára. A béta verzió nem működik, és határozottan jobb, ha azt manuálisan használja és állítja be.

A Windows kliens a helyes irányba tett lépést jelent a szolgáltató és annak számára’Ez sokkal jobb élmény a VPN használatán keresztül, mint a bevezetése előtt.

Az NVPN folyamatosan dolgozik annak érdekében, hogy még több funkcionalitást hozzon hozzá ügyfeleihez, és azon dolgozik, hogy hasonló ügyfeleket vezessen be más operációs rendszerekre, például a Mac és az iOS.

Egy Android kliens szintén működik és az NVPN azt tervezi, hogy hamarosan elindítja.

NVPN áttekintés 2020

NVPN áttekintő szerverek

Az NVPN összesen 5512 IP-t kínál 69 különböző országban, ez azt mutatja tovább, hogy a szolgáltatás a VPN-szolgáltatók körében az egyik jobb szerverinfrastruktúrával rendelkezik.

NVPN áttekintő szerverek

Ezek a szerverek azonban csak azoknak a felhasználóknak érhetők el, akik frissítették a havi 10 dollárba eső prémium csomagot.

Az NVPN szerverinfrastruktúrája nagyon különbözik a piacon lévő többi VPN-szolgáltatótól, mivel alapja az, hogy a felhasználókat dedikált és dinamikus IP-kkel látják el. Azoknak, akik don’Nem ismerve őket, a legtöbb VPN által kínált szerver bármely ügyfelét felhasználhatja, sokféle módon okozva problémákat például Ha valaki valami rosszra vágyik a szerveren, akkor a kiszolgálót használó összes felhasználó értesítést kap. Ez valószínűleg túl egyszerűsödött, de itt minden bizonnyal megértheti a dolgot.

Másrészről, a dedikált IP-ket csak egy felhasználó használja, és senki más nem fér hozzá hozzájuk, ami sokkal magányosabb és biztonságosabb élményt nyújt..

A szokásos árképzési tervek szerint alapértelmezés szerint két ingyenes váltást kap, és megújul, ha a havi tervben van, a rendszer automatikusan visszaállítja őket a fel nem használt felhasználásra..

Ez sok felhasználó számára bonyolult lehet, de azok, akik megértik a dedikált IP-vel való birtoklás fontosságát, minden bizonnyal megértik annak mögöttes okát. De ez nem így van’Azt kell mondanom, hogy az újszülöttek használhatják a szolgáltatást. Mindenképpen meg kellene! Próbáld ki ezt, és sokkal jobb, alternatív tapasztalatoknak lesz kitéve, mint amit a hagyományos VPN kínál.

NVPN szerver kapcsoló

De ha lehetséges, azt javasoljuk az NVPN-nek, hogy minden szerverét elérhető legyen egy további árazási tervben, a szokásos árazási tervektől eltekintve, egy meghatározott, rögzített áron, és kiegészítse ezt a prémium táblát annak érdekében, hogy jobban megfeleljen az árszabott árszabási normáknak és a szervernek. elérhetőség.

NVPN áttekintés 2020

Az NVPN támogatás áttekintése

Az NVPN jegyvásárláson alapuló ügyfélszolgálati rendszert követ. Ebben a szolgáltatásban, ha bármilyen panasza van, elő kell hoznia egy jegyet és az NVPN-t’A levelező visszatér egy megfelelő megoldással az e-mail címére.

A válaszok gyorsak voltak, és nagyszerű, részletes útmutatást nyújtottak mindenféle összetett és technikai kérdéshez.

Nincs élő chat funkció ezen a weblapon, de addig az időpontig, amíg a jegykezelő rendszer működik, valamint a most működőképes, ott’Nincs szükség az NVPN frissítésére. De ha úgy dönt, hogy a meglévő támogatást ugyanolyan minőségű válaszokkal egészíti ki egy élő csevegési funkcióban, akkor ez határozottan lendületet ad a szolgáltatónak’A jelenlegi támogatási szabványok.

Az NVPN támogatás áttekintése

NVPN sebesség és megbízhatóság

A legjobb dolog az NVPN-nél a szervereinél tapasztalható kifogástalan sebesség. Amikor ellenőriztük és elvégeztük a sebességteszteket, miután csatlakoztak az Egyesült Államok szerveréhez, 30 MBPS sebességet vettünk fel, ami elég jó ahhoz, hogy ajánlott legyen, tekintettel arra, hogy az internetes sebességünk.

A szolgáltatásban nagyon kevés volt a bontás, és a kapcsolat elég biztonságos volt ahhoz, hogy sok országban eljuthassunk a sok földrajzilag korlátozott helyről..

Ellenőriztük még a streaming szolgáltatásokat is, és figyelembe véve azt a tényt, hogy a Fifa szezonja, akkor választhatja azt, hogy olyan csatornákat közvetítsen, mint például a Match TV Oroszországban, miközben csatlakozik egy orosz szerverhez. Erről bővebben megnézheti a Hogyan nézhetjük meg a Fifa világkupát kábel nélkül című blogunkat.

NVPN áttekintés 2020

NVPN Protokoll támogatás

Jelenleg az NVPN támogatja az L2TP / IPSec protokollokat, és figyelembe véve azt a tényt, hogy az OpenVPN klienst futtatja, biztos lehet benne, hogy a támogatott protokollok elég biztonságosak ahhoz, hogy megfelelő szintű névtelenséget és adatvédelmet élvezhessenek az interneten..

Következtetés

Míg a VPN’Az alapteljesítmény nagyszerű volt, azt szeretnénk ajánlani az NVPN-nek, hogy csak annyit kell tenniük, hogy javítsák webhelyüket, és győződjenek meg arról, hogy a kínált szolgáltatások nagy része megfelelő módon kommunikál-e a végfelhasználóval. A navigálhatóság túlságosan nehéz a webhelyen, és ha valaki nem kíváncsi természetű, akkor elmulaszthat egy csomó dolgot, amelyek az ügyfelek benyomását keltik a szolgáltatóval kapcsolatban..

De amikor beszélgettünk az NVPN-rel’a menedzsment részéről jó híreket adtak nekünk egy folyamatban lévő weboldal felújításának, és remélhetőleg elkezdenek dolgozni rajta, amikor a dolgok véglegessé válnak..

Az NVPN jó választás lehet egy VPN számára, ha tudatos felhasználó vagy, és már korábban is használt VPN-ket, és bár kezdetben kicsit nehéz lehet az olyan kezdőknek, mint mi’már említettem, akkor határozottan meg is adhat egy képet.

A BestVPN.co arra törekszik, hogy biztonságos hozzáférést kapjon az elfogulatlan és ismeretlen VPN-véleményekhez, amelyek nem’Semmiféle rosszindulatú / promóciós kampány nem tartozik a rendelkezésére. A parancsnoki felelősségteljes írással érezzük, hogy legfőbb kötelességünk, hogy megfelelő módon és a részletekre hivatkozva tájékoztassuk a felhasználót a piacon elérhető különféle szolgáltatásokról..

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi megjegyzés szakaszban, szívesen beszélünk veled egy értelmes beszélgetésben, amely hasznot húz, és kiküszöböli az esetlegesen felmerülő kétségeket..

Похожие статьи

 • Az OVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svéd Ár 7,00 USD / hó Szerverek 56 szerver 7 országban Naplók Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Nem működik Kínában Nem...

 • VPN korlátlan áttekintés 2020

  Jurisdikció USA ár 2.78 Szerver 400+ napló Nincs titkosítás OpenVPN, L2TP / IPSec és IKEv2 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen ajánlott Igen Webhely...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me