NordVPN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás Panama
Ár 3,49 dollár havonta egy 3 éves tervre
szerverek 5560+ szerver 59 országban
Naplók Nincs napló tanúsítva
Titkosítás AES-256-GCM / AES-256-CBC
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://nordvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

A NordVPN nem tartozik az 5–9–14 közötti szemügyre, de nemrégiben megerősítette, hogy csapkodtak (2018. márciusban). Később, a szolgáltatót nem ajánljuk, mivel megsértették a GDPR-t’Az adatok megsértésével kapcsolatos politikáját bizonytalan szolgáltatásnak bizonyítja!

Kínálatának kis áttekintéseként a NordVPN havonta 3,49 dollárral kezdődik. egy 3 éves tervre, és olyan funkciókkal van felszerelve, mint a Double VPN, a Kill Switch, és 6 multi-login, 24/7 élő chat támogatás és még sok más.

Még van több mint 5200+ szerver 58 országban, dicséretes teljesítményt nyújt. A 100Mbps-os kapcsolaton élvezheti az átlagos sebességet: 80Mbps letöltés és 56Mbps-os feltöltés.

Olvassa el ezt a 2020-as NordVPN-áttekintést, ahol megbeszéljük a szolgáltatókat’ biztonság, átláthatóság, árképzés, szerverek, teljesítmény, kompatibilitás, támogatás és így tovább.

Saját minősítési kritériumok

 • Biztonság: A NordVPN valóban privát és biztonságos??
 • igazságszolgáltatás: Hol található a NordVPN?
 • jegyzőkönyvek: Milyen protokollokat használ az NordVPN?
 • Titkosítás: Milyen titkosítást használ az NordVPN?
 • Fakitermelés: A NordVPN tárolja a munkamenet- / csatlakozási naplókat?
 • Szivárgásvizsgálat: Szivárog-e a NordVPN DNS, IP-t & WebRTC?
 • Könyvvizsgálat: Független könyvvizsgálók ellenőrzik a NordVPN-t!
 • szerverek: Hol vannak a NordVPN szerverek??
 • Sebesség tesztelése: Mennyire gyors a NordVPN?
 • torrentezés-: Jó-e a torzítás a NordVPN-nél?
 • streaming: Használhatom-e a NordVPN-t a Netflix nézéséhez?
 • Támogatás: Hogyan kapnak támogatást a Nord ügyfelei??
 • Árazás: Mennyibe kerül egy NordVPN előfizetés?
 • Kompatibilitás: Információk az alkalmazásokról és a támogatott eszközökről
 • szavahihetőség: NordVPN Hacked, Trustpilot, Canary Warrant

A NordVPN valóban privát?

Miután alaposan bemélyedtem a NordVPN-be’A helymeghatározás, a biztonsági ellenőrzés, a kanári engedély és a naplózási politika, valamint a közelmúltbeli hackelési esemény értékelésekor nem mondhatom, hogy ez egy privát / biztonságos választás, és később nem javasolom a szolgáltatót.

Hol található a NordVPN??

A NordVPN székhelye Panamában található, Közép-Amerikában. Ez a legtöbb szolgáltató számára kézbesítést ad, mivel a hely barátságos adatvédelmi törvényekkel rendelkezik, és nem tartozik olyan adatmegosztó szövetségekhez, mint az 5, 9 és 14 szem. 

Panama nem engedélyezi a tömeges megfigyelést és az adatok megőrzését, a többitől eltérően “Internet ellenség” jogrendszerekben. Sajnos ez nyert’Nincs hatással a Nordra’A biztonság már nem érvényes, mivel a szolgáltatót súlyos megsértés érte.

Információ a NordVPN protokollokról

A NordVPN támogatja a PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 és OpenVPN programokat. Alapértelmezés szerint a Windows kliens az OpenVPN-t használja, míg a Mac és az iOS társai a biztonságos IKEv2-t használják.

A felhasználók választhatnak a Windows és az Android alkalmazások TCP és UDP protokollok közül. A titkosítás az egyes alkalmazásokon kiválasztott protokolltól függ.

Milyen titkosítást használ az NordVPN?

A NordVPN az AES-256-CBC-t RSA-2048 kézfogással használja a vezérlőcsatorna számára. AES-256-CBC rejtjelek HMAC SHA256 hash-hitelesítéssel az adatcsatorna számára.

A tökéletes előre titoktartást (PFS) a DHE-4096 kulcscsere biztosítja. A Mac alkalmazások az IKEv2-et használják a Cisco-val’s Next Generation Encryption (NGE) protokoll, míg az iOS alkalmazások AES-256-GCM rejtjeleket használnak a HMAC SHA2384-rel az adatok hitelesítéséhez..

A NordVPN egy nulla log VPN?

Igen, a NordVPN nem naplózza a munkamenet- / csatlakozási adatokat, és hű marad a páratlan adatvédelem feltételezéséhez. Valójában jelenleg a piacon az egyetlen szolgáltató, akit egy harmadik fél könyvvizsgáló cég igazol.

A Netizens továbbra is teljesen biztonságban maradnak az interneten. A VPN nem fogja figyelni a bejövő IP-címet vagy bármi mást, amely vissza tud kapcsolódni az Ön személyazonosságához. További információkért megtekintheti adatvédelmi irányelveiket.

A NordVPN szigorúan nem tart nyilván online tevékenységet. Ez azt jelenti, hogy nem követjük nyomon az online munkamenet időtartamát vagy időtartamát, és nem tartjuk nyilván a használt IP-címek vagy szerverek, a meglátogatott webhelyek vagy a letöltött fájlok naplóit sem..

Amikor a kormányhivatalok szembesülnek, a valóság nyilvánvalóvá válik. Mi’Már rengeteg példát láttam, például mi történt az IPVanish és a PureVPN segítségével.

Ugyanakkor a NordVPN’A naplózási politika a friss levegő lélegzete, összehasonlítva ezekkel a szolgáltatókkal, hűségesen maradnak az ígéreteiknek, és nem szolgáltatnak információt, annak ellenére, hogy szervereiket megragadják.

Szivárog-e a NordVPN a DNS / WebRTC / IP-n?

A NordVPN mentes minden szivárgástól. Honnan tudom ezt? A fenti 3038 számú NordVPN szervert teszteltem három különböző webhelyen, hogy ellenőrizzék az IP vagy a DNS szivárgás problémáit.

WebRTC szivárgásteszt

Először úgy döntöttem, hogy a https://browserleaks.com/ weblapot használom egy alapos WebRTC szivárgási teszt elvégzéséhez. Mint alább látható, nem található hiba. Az eredeti IPv4 és IPv6 címem egyaránt láthatatlanok, és megjelenítik a NordVPN által megadott IP címet, azaz 172. 988.93.182.

NordVPN WebRTC teszt

DNS szivárgásteszt

A második tesztem során a hírhedt Perfect Privacy DNS szivárgásteszttel ellenőriztem a fenti eredményeket. Mint alább láthatja, semmi nem tárja fel az igazi személyazonosságát vagy helyét. Csak egy DNS-kiszolgálót észlelt az IP: 172.98.93.181.

NordVPN DNS teszt

Teljes adatvédelmi elemzés

Mivel meglehetősen paranoiás vagyok a magánéletével kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy elvégezek egy újabb tesztet. Ezúttal a híres IPLeak.net weboldalról.

Az eredmények azt mutatták, hogy a VPN sikeresen rejtette el valódi helyünket. A nyilvános IP ugyanaz: 172.98.93.182, és a DNS-kiszolgáló is: 172.98.93.181!

NordVPN adatvédelmi elemzés

A NordVPN alkalmazásbiztonsági ellenőrzésen esik át

A NordVPN azon kevés szolgáltató között van a piacon, amely nem bánja, hogy az alkalmazásokat és a VPN képességeit próbára tesz egy alapos ellenőrzési folyamaton keresztül.

2019. október 9-től a szolgálat hivatalosan közzétette információkat a harmadik fél által végzett alkalmazás penetrációs tesztjéről, az eredmények megerősítik a Nordot.’ígéret nulla naplózásra és maximális névtelenségre.

NordVPN App biztonsági ellenőrzés

NordVPN szerverlista

A NordVPN ma már több mint 5200 szerverrel rendelkezik 60 országban világszerte. Ez a NordVPN egyik legfontosabb amerikai szolgáltatója. Soha nem tudsz unatkozni a különböző NordVPN szerverek kipróbálására Kína, a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime számára..

Valójában a legtöbb NordVPN ügyfél lehetőséget ad arra, hogy az Ön igényeinek megfelelően kiszolgálókat válasszon. A felhasználók kifejezetten választhatnak az Anti-DDoS védelem, a dedikált IP-k, a dupla VPN, a VPN-on hagyma és a P2P / fájlmegosztás között..

Ha továbbra is zavarban van, hogy melyik szerverhez kell csatlakozni, az NordVPN további segítséget nyújt. Hozzáférhet egy ajánlási eszközhöz, amely intelligens algoritmusokat használ a legjobb kiszolgáló megtalálására.

Szerverszám és helymeghatározás

Az is tudatában lehet, hogy a NordVPN megkerüli-e Kínában a GFW-t vagy sem. Tehát egy kicsit átgondoltam a képességeket, és rájöttem, hogy van egy dedikált kínai weboldala, amely az ország egyének számára elérhető..

Az emigránsok viszont általában telepítik az alkalmazást, mielőtt Kínában szárazföldre szállnának. Függetlenül attól, hogy biztos lehet abban, hogy teljes támogatást kap az országban a NordVPN segítségével.

Ennek oka a NordVPN’s Kína kiszolgálói listája, amely eltakarított helyeket tartalmaz, és így titkosított forgalom néz ki “titkosítatlan”, a DPI-k megakadályozása a VPN azonosításában.

Sebességteszt: Mennyire gyors a NordVPN?

A NordVPN sebességtesztjei feltárják lenyűgöző teljesítmény, átlagos letöltési sebességgel, amely meghaladja a 80,00 Mb / s sebességet, és feltöltési sebessége 56,68 Mbps. A piacon lévő más szolgáltatókhoz képest a sebességcsökkenés meglehetősen kevesebb.

A teljesítmény pontosabb ábrázolása érdekében alapos sebesség-tesztet végeztem az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Németország és Franciaország szerverein egy nagysebességű 100Mbps-os kapcsolaton:

szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 91,71 Mb / s 83,96 Mb / s 75,81 Mb / s 65,98 Mb / s 82,55 Mb / s 80,00 Mbit / s
Feltöltés 60,63 Mb / s 49,99 Mb / s 50,19 Mb / s 59,88 Mb / s 62,72 Mb / s 56,68 Mb / s
fütyülés 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Lehet, hogy a NordVPN híres magánéletéről, de a teljesítmény területén is jelentősen javult. A szolgáltató elég lenyűgöző sebességet tud biztosítani, miközben a felhasználók számára rejthetetlen titkosítást biztosít.

A szolgáltató volt még odaítélték a “Első Oakla Speedtest ajánlott jelvény” 2018. október 11-én, amelyre Laura Tyrell, a NordVPN sajtótisztviselője néhány dolgot mondhatott…

Mi’megtiszteltetés számomra, hogy megkapta az Ookla Speedtest ajánlott jelvényét. Ez a jelvény bizonyítja folyamatos erőfeszítéseinket, hogy költséghatékony, jól átgondolt és gyors VPN szolgáltatást nyújtsunk. Az évek során a NordVPN vezető online biztonsági megoldássá vált, több mint 8 millió felhasználóval világszerte.

Annak ellenére, hogy megkapta ezt a díjat, a NordVPN becslése szerint a felhasználók 30% -os sebességveszteséget szenvednek az OpenVPN UDP protokoll használatakor. A sebesség növelésének azonnali megoldása az, hogy a protokollt TCP-re váltják.

NordVPN Torrenting: A legjobb kiszolgálók nagy sebességgel

Biztonságosan torrent a NordVPN-mel, amely a legnagyobb 4900 P2P-szerver hálózattal büszkélkedhet, amelyek lenyűgöző átlagsebességet nyújtanak 80Mbps-os letöltésekben.

Noha a torrenteket nem minden kiszolgáló támogatja, a NordVPN torrent kiszolgálók 28 országban elérhetők. A speciális kiszolgálók menüben találhatja meg őket.

További biztonság a torrent letöltésekor, A NordVPN SOCKS5 proxyt is biztosít. Ez a protokoll csak felhatalmazott felhasználók számára teszi lehetővé a kiszolgáló elérését, rejtett személyazonosságát tartva.

UTorrent használata esetén ugorjon a “Opciók” és “preferenciák”. Nyissa meg a kapcsolat menüt, és válassza ki a típust “SOCKS5 proxy” a Proxy Server kiválasztásnál. Adjon hozzá egy releváns szerver címet, ha itt kiválasztja az ajánlott P2P szervert az NordVPN közül.

Feloldja az American Netflix és a P2PTorrenting blokkolását

Belép “1080” a Port típushoz, és végezze el a beállításokat a NordVPN hitelesítő adatok megadásával. Ez biztosítja, hogy amikor a torrenteket letölt, a NordVPN automatikusan használja a hozzáadott P2P szervereket, a SOCKS5 proxyval együtt.!

Feloldja az USA Netflix feloldását

Feloldhatja és megnézheti a Netflix USA alkalmazását a NordVPN segítségével

Igen, az NordVPN a Netflix-en működik a legjobb szervereken, amelyek feloldják a VoD-t. Ezeket úgy kaptam, hogy felveszem a kapcsolatot a támogatási csoportjukkal, és felvettem őket kérdéseikre a Netflix feloldásának feloldására az NordVPN használatával’a leggyorsabb szerverek.

# 3038, 2352-2367, 2340-2347, 2332-2335, 2320-2327, 2312-2315, 2228-2307, 2216-2223, 2096-2203, 2052-2087, 2042-2045, 2010-2037, 1906-2005 , 1862-1901, 1806-1857, 1754-1801, 1734-1749, 1709-1732, 1692-1707, 1676-1687, 1652-1659, 1640-1643, 1616-1635, 1580-1607, 1560-1575, 1520 -1539, 1500-1515, 1492-1495, 1470-1487, 1422-1429, 1410-1417, 1402-1405, 1366-1373, 1358-1361, 1322-1346, 1297-1312, 1276-1283, 1260-1271 1248-1255, 1236-1239, 1170-1195, 1146-1165, 2404-2411, 2452-2480, 1118-1141, 1054-1113, 1046-1049, 1027-1036, 1016-1020, 1008-1011, 976 -999, 968-971, 956-959, 940-947, 932-935, 896-899, 856-883, 841-851, 829-836, 801-824, 769-780, 714-741, 707-710 , 689-702, 679-684, 645-664, US621-640, 577-617 mobil eszközökön.

Ezeket a különféle kiszolgálókat felülről teszteltem, és sikeresen tovább tudtam közvetíteni a Netflix USA-ban, az Egyesült Királyságban és a JP-n, amely a legnagyobb könyvtárakat tárolja..

Szóval, hogyan szerezheted meg az American Netflix-et a NordVPN-kel? Miután kapcsolatot létesített ezekkel a szerverekkel, egyszerűen lépjen a Netflix webhelyre. Észre fogja venni a változást az általános kategóriákban és a listában.

Hogyan lehet biztonságosan nézni a Netflixet az NordVPN segítségével

Például, “The Walking Dead” csak a Netflix amerikai verzióján érhető el. Sikeresen sikerült azonban felbukkannom a TV-műsort, és zökkenőmentesen továbbadhattam a # 3038-as szerverrel!

Nézze meg a Netflixet a NordVPN segítségével

Hogyan kapnak támogatást az NordVPN ügyfelei??

A késői válaszok, a nem megfelelő támogatási közegek, az ártalmatlan tapasztalatok továbbra is gyakoriak. A NordVPN azonban sikeresen megváltoztatta véleményét az online ügyfélszolgálatról.

Különféle médiumok vannak az Ön számára, hogy szakértői segítséget kaphassanak. Ha rákattint a “Segítség” fülre a honlapon, akkor átirányítja a fenti oldalra.

Itt rendelkezésre áll egy keresősáv. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfelelő kérdéseket írjanak be, és másodpercek alatt válaszokat kapjanak, megszabadítva a különféle támogatási kategóriák feltárásának nehézségeitől.

Hogyan kapnak támogatást az NordVPN ügyfelei?

Ha azonban nem talál releváns választ, akkor is van kategóriájának felsorolása. Ezek magukban foglalják az igazságos felhasználók támogatását “Elkezdeni” a NordVPN-vel.

Ezután külön kategóriák lehetnek a számlázáshoz, a csatlakoztathatósághoz és az általános információkhoz a panamai szolgáltatóról, amelyeket felhasználhat specifikusabb információkra..

Az NordVPN támogatást kap

Szakértői segítségért a NordVPN akár 24/7 élő chat támogatást is kínál. Nagyon érzékenyek és proaktívak, és néhány másodpercen belül válaszolnak a kérdéseik megtételétől.

Például, amikor teszteltem a VoD feloldásának szolgáltatását, megközelítettem az élő chatüket. Mondtam a képviselőnek “keresztény” hogy információra van szükségem a működő szerverekről a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülésére.

A NordVPN válasza átfogó volt, és több választ adott nekünk, mint amennyit csak kértünk. A válaszban említett szerverek kiválóan működtek abban, amit meg kellett volna tenniük, vagyis fel kell oldaniuk a Netflix USA feloldását.

Az NordVPN ügyfelek támogatása

Mennyibe kerül egy NordVPN előfizetés?

A NordVPN előfizetésenként négy különböző szintet kínál. Választhat havi tervét 11,95 dollárra, egyéves tervre 6,99 dollárt / hónap, 2 éves tervre pedig 4,9 dollárt / hónap, vagy a legjobb értéket 3,49 dollár / hónap. (a költségvetési igényeid alapján).

A havi költség magas 11,95 dollárral kezdődik. Ezt a trükköt sok szolgáltató használja a piacon, így a hosszabb időtartamú más tervek meggyőzőbbek.

Csak azt javasolnám, hogy havonta jelentkezzen be, ha rövid időre szeretne VPN-t. Azoknak a felhasználóknak, akik munkájukhoz a legolcsóbb VPN-ekre támaszkodnak, vagy otthoni hálózatra változatos helyeken férnek hozzá, hosszabb időtartamú terveket kell választaniuk.

Az éves költségek csak 6,99 dollár / hónap, összesen 83,33 dollár árat tesznek ki évente, ami 41% kedvezményt nyújt a tőkeáttételhez. A 2 éves terv tovább csökkenti a havi árazást 4,99 dollárra, amelyet minden hónapban 119,76 dollárra számláznak. Csodálatos 58% kedvezményt kap.

A legjobb ár-érték arány érdekében azonban azt javaslom, hogy menjen el egy 3 éves ügyletre, amely havonta 3,49 dollárral kezdődik. Ez azt jelenti, hogy 36 hónapért csak 125,64 dollárt fizet!

NordVPN árképzés

A Szolgáltató által támogatott eszközök

A NordVPN támogatja a Windows, Mac, Android, iPhone iOS, Linux, Android TV, Mozilla Firefox, Google Chrome és Firestick támogatást..

További segítségért a NordVPN akár 80+ oktatóprogramot is felsorol, hogyan állíthatja be a NordVPN-et manuálisan sok eszközön.

Ez magában foglalja számos platform és eszköztípus, például a FlashRouters, a Raspberry Pi, a NAS és az egyéb eszközök lefedettségét. Akár 6 eszközhöz is csatlakoztathat egyszerre!

Megbízhatóság - NordVPN Hacked, Trustpilot, Warrant Canary

Hihetetlenül nehéz újra bízni a Nordban, különösen a hackelési esemény után. Még ha be is valljuk, hogy ilyen dolgok történnek, a szolgáltató megsértette a GDPR-t’adatvédelmi szabályzat, amely szerint a felhasználókat 72 órán belül tájékoztatják erről.

Részletek a NordVPN Hack-ről

A twitter nagy felháborodása után az NordVPN megerősítette azon állításait, hogy október 21-én a finnországi szervereiket feltörték. Azt állítják, hogy a felhasználói adatok nem sérültek, de sok iparági szakember kijelentette, hogy több mint 200-500 érintett.

A hacket két másik VPN-szolgáltatás is érintette; TorGuard és VikingVPN. Ez utóbbi és a NordVPN nem gyakorolt ​​biztonságos PKI-menedzsmentet, míg a TorGuard ezt alkalmazta, ezért a jogsértés nem érintette felhasználóikat.

NordVPN Trustpilot értékelések

Azóta, hogy korábban élvezte az ötcsillagos értékelést a Trustpiloton, és több vitát folytatott, miután megkapták az ASA-t “félrevezető” a felhasználók, bekapcsolódva a TorGuard perekbe, és a közelmúltban zavaró eseménybe, a NordVPN 2,5 csillagos besorolást kapott.

NordVPN Trustpilot értékelések

NordVPN Warrant Canary

NordVPN’s A Warrant Canary jelenleg olyan tiszta, mint egy síp, amelyet naponta frissítenek a vásárlók és a vásárlók szem előtt tartása érdekében. December 5-től számítanak a következő számlákra minden ilyen kérésnél:

 • Gag rendelések: 0
 • Nemzetbiztonsági levelek: 0
 • Kormányszervezet által kibocsátott utalványok: 0

Az emberek azt is kérdezik

Mennyire biztonságos a NordVPN?

Amikor figyelembe veszi az olyan funkciókat, mint az elrablott kiszolgálók, a VPN-n keresztüli hagyma, a DoubleVPN és a dedikált IP-k, akkor semmi olyan VPN-szolgáltatás nem áll közel a biztonsághoz és az anonimitáshoz, mint például a NordVPN.

Ehhez hozzá kell adni az AES-256-CBC rejtjelek titkosítását HMAC SHA256 hash-hitelesítéssel, így a felhasználók teljes mértékben elégedettek maradhatnak abban, hogy személyazonosságuk online rejtve marad a NordVPN segítségével..

A NordVPN’s Ügyfélszolgálat bármilyen jó?

A NordVPN az egyik legérzékenyebb és legmegbízhatóbb ügyfél-támogatási rendszerrel rendelkezik a VPN-k piacán. A felhasználók éjjel-nappal élő csevegési támogatást kapnak, és jegy-benyújtási rendszerrel rendelkeznek a részletesebb műszaki problémák és problémák megoldására.

Minden kérdésemre az élő chat támogatás általában 2–5 percen belül választ ad nekem, releváns válaszokkal és linkekkel az oktatóanyagokhoz / útmutatókhoz.

Használhatja-e az NordVPN-t Android TV-ken vagy Firestick-eszközökön?

Igen, minden bizonnyal az NordVPN-t Android TV-ken és Firestick készülékeken is használhatja. Valójában a szolgáltató az egyetlen olyan piacon, amely valójában dedikált alkalmazást kínál az Android TV-khez.

A Firestick felhasználóinak azonban támaszkodniuk kell a “Downloader” Alkalmazás. Függetlenül attól, hogy ha segítségre van szüksége a NordVPN beállításához, követheti átfogó Android TV és Firestick telepítési útmutatókat!

NordVPN alternatívák

Mint sokoldalú VPN, nehéz a Nord számára megfelelő alternatívát találni. Ha azonban néhányat meg kell nevezni, azt javasolnám, hogy előbb vegye igénybe az ExpressVPN-t (8,32 USD / hó egyéves tervre).

Mivel azonban ez soknak túl drága lehet, azt javaslom, hogy iratkozzon fel az univerzális, mégis költségvetés-barát BVI-alapú Surfshark-ra, amely minimálisan 1,99 dollár / hónap kezdődik. egy 2 éves tervre.

Ajánlom a NordVPN-t?

Nem, a NordVPN nem ajánlott. 1,5 évvel ezelőtt feltörték és nem zavarta a felhasználók tájékoztatását, amíg a Twitterben nem álltak szemben állítólagos állításokkal, miután egy marketing rendellenességet követtek el..

Ha olyan sokoldalú szolgáltatást keres, amely a megfelelő funkciókat kínálja elfogadható áron, de mentes minden ilyen eseménytől, iratkozzon fel a Surfshark-ra. Itt 1,99 dollár tervet kaphat.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

 • A VyprVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svájc (nem biztonságos) Ár 6,67 USD / hónap (80 dollár egy évre) Szerverek 700 Naplók Nincs Naplók Titkosítás AES-256 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me