Jóga VPN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás Nincs információ
Ár Ingyenes
szerverek 500+ szerver 30 régióban
Naplók Üzletek csatlakozási naplóit
Titkosítás AES-256 bites
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal Alkalmazások a Google-ban és az Apple Play Store-ban
Kompatibilitás Android, Apple

A jóga VPN-nek sikerült felhalmoznia több mint 5 millió felhasználót azon rövid idő alatt, hogy csatlakozott az adatvédelmi eszközök piacához. Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás, amelyet a “legjobb” sok felhasználó számára a Google Play Áruházban, de az elemzésem meglehetősen sötét oldalakat derít fel a VPN-vel kapcsolatban.

Alkalmazásaik egyáltalán nem biztonságosak, és hamis gyakorlatokat használnak a pénzszerzéshez, ideértve az adatok eladását harmadik fél szolgáltatásainak és egy hirdetésalapú modell használatát (amely ismét az Ön adatait veszélyezteti a nem biztonságos szolgáltatásokkal való naplózással)..

További információ a Jóga VPN-ről: olvassa el ezt a teljes körű áttekintést, amely kritikákat tartalmaz a biztonságáról, átláthatóságáról, árazásról, szerveréről, teljesítményéről, kompatibilitásáról és támogatásáról.

 • Biztonság
 • Átláthatóság
 • Árazás
 • szerverek
 • Teljesítmény
 • Kompatibilitás
 • Támogatás

Biztonság

igazságszolgáltatás

Az első és leginkább aggasztó tény a Jóga VPN-ről, hogy senki sem tudja, hol található a szolgáltató székhelye. Nincs hivatalos webhelyük, csak egy Facebook oldal, amely nem egyértelmű a mag számára. A szolgáltatás nagy részében inaktív jelen van az interneten.

Ennek ellenére elég nagy számú feliratkozást kap, 4,7-es minősítést szerez a Google Play Áruházban, és 4,8-ot indít az iTunes-on (amelyből a legtöbb vélemény hamisnak tűnik). Kicsit mélyebben belemerülve a szolgáltatóba, a ZDNet által végzett érdekes kutatásokkal találkoztam.

Jóga VPN joghatóság

Azt állítja, hogy az Apple és a Google Play Store legjobb ingyenes mobilalkalmazásainak kb. 60% -a Kínában vagy Kína tulajdonában lévő fejlesztőktől származik. A 30 elemzett alkalmazás közül 17-en (mindkét üzletben megjelenik) hivatalos kapcsolatok voltak Kínával, ami enyhén szólva.

Ha megnézi a fenti listát, észreveszi, hogy a jóga VPN szerepel a mellékelt nevek között. Az egyetlen tanácsom, hogy a lehető leggyorsabban menjen el a szolgáltatástól. A kínai kormány híres az adatmegőrzésre és a tömeges megfigyelésre vonatkozó törvényeiről.

Adatvédelmi irányelvek

Valószínűleg az adatvédelmi irányelvek szomorú kifogása, a Yoga VPN naplózási politikáját egy text-dump tároló webhelyen teszi közzé, amelyhez itt érhető el: http://www.yogavpn.com/static/privacy.txt

Mindössze 373 szó hosszú, az adatvédelmi politika általában félreérthető, és nem nyújt érvényes információt arról, hogy milyen információkat gyűjtenek és mennyi ideig.

Nem gyűjtünk személyes adatokat, amelyek azonosítják az ön vagy más személy, például a kereszt- és utónév, fizikai címek, e-mail címek, telefon, fax, SSN, a készüléken tárolt információk.

Mint láthatja, az első állapotban nem rögzítenek semmiféle személyes információt, hanem tovább állítják “Információkat gyűjthetünk, ha velünk kommunikál, vagy ha megad nekünk”.

Nincs információ arról, hogy milyen információt tárolnak / rögzítenek, ami további okot mond nekünk: ne bízzon az ingyenes VPN-csalásban. Lehet, hogy simán működik, de a mag felé árnyas!

Jóga VPN adatvédelmi irányelvek

IP / WebRTC / DNS szivárgás tesztelése

Annak érdekében, hogy jobb képet kapjon a Yoga VPN által kínált biztonságról / adatvédelemről, néhány tesztet végeztem a Böngészőszivárgás, a Perfect Privacy DNS Leak és az IPLeak.Net webhelyen..

Számos különféle szerverhez csatlakoztam, és a kapott eredmények meglehetősen hasonlítottak az alább látható képernyőképekhez a német IP-címmel.

Igen, a VPN el tudja rejteni az IPv4 címet és a WebRTC-t, de a riasztó rész a 70+ feletti DNS szerver címek azonosítása..

Bármely webhely, amely oly sok DNS-kérelmet küld különböző helyekről, feketelistára veszi Önt a látogatás során. Nem is említve, hogy a DNS két különböző helyet mutat.

Az egyik Németország és a másik Hollandia, ezért érdemes figyelembe venni ennek a szervernek a ping-idejét mindkét helynél a 8.000 ms-os érték alatt.

Ez ismét megerősíti azt az elméletemet, miszerint a szolgáltatónak nincs saját szervere, hanem valójában a Linode nevű amerikai székhelyű cégtől vásárolja meg őket..

Jóga VPN IP WebRTC DNS szivárgás tesztelése

Átláthatóság

A jóga VPN bizonytalansága olyan, hogy két különböző fejlesztővel rendelkezik mind az iTunes, mind a Google Play Store számára, mindegyiknek két külön VPN alkalmazása van.

Az iTunes alkalmazásban a Yoga VPN-t a LANPIPER PTE.LTD (a Melon VPN fejlesztője is) hozta létre, a Google Play Áruházban pedig Sarah Hawken fejlesztette ki (aki szintén a VPN öngyújtó tulajdonosa)..

Jóga VPN átláthatóság

Mint ilyen, lehetetlen meghatározni, ki pontosan működteti a Yoga VPN-t, de még mindig felkerestem mindkét fejlesztőt, hogy több információt szerezzenek a szolgáltatótól..

Még mindig várakozást várom tőlük, valamint néhány invazív kérdésre adott válaszokkal együtt, a yogavpn.feedback címen kérdeztem támogató csoportjukat [@] gmail.com

 1. Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?
 2. Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?
 3. Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!
 4. Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?
 5. Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?
 6. Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?
 7. Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?
 8. Ki a társaság igazgatótanácsa??

Árazás

Ha bármelyik alkalmazásoldalt áttekintette a Play Áruházban vagy az iTunes áruházban, akkor mostanra tudnia kell, hogy ez egy ingyenes VPN, ezért miért kell egy árazási felülvizsgálatot végezni?

Nos, a jóga VPN feltétlenül ingyenes, de erre szükséged van “Pont” adott funkciók feloldásához. Ezeket a pontokat három különböző rétegre osztják, hogy aktiválják a kiszolgálók teljes listáját.

Jóga VPN árképzés

Ez az első, amikor ilyen rendszert látok. Pontok megszerzéséhez többféle lehetősége van. Az első egy olyan videó megtekintése, amely 10–1000 pont között bárhol elérhető.

A második a check-in, ami +200 - 1000 pontot eredményez. A harmadik az, ha további barátokat hív meg, több mint 9000 pontot adva neked, a negyedik pedig egy kód megadását, amely ismét 4000 pontot ad.

szerverek

A jóga VPN szerint 500 kínál “Proxyszerverek” 30 különböző régióban. A kiszolgálók eléréséhez pontokat kell szereznie a fent említett módszerekkel.

A meglévő pontoktól függően három különböző szintű szerverhez férhet hozzá. Az 1. szint csak öt szervert kínál öt különböző országban.

A második szint növeli a 15 szerver teljes számát, ami néhány regionális választást kínál a felhasználók számára is (például az Egyesült Államok keleti partja és az Egyesült Államok nyugati partja).

A 3. szint tovább növeli a listát 30 különálló szerverre, olyan nevekkel, amelyek megadják a meghatározott város helyeket (például Franciaország - Párizs vagy az USA-Miami).

Az alábbiakban megemlítjük a kiszolgálóknak ezt a 3 szintjét, valamint azokat a pontokat, amelyekre naponta fel kell oldaniuk a blokkolást. Vegye figyelembe, hogy ezek az összegek folyamatosan változnak.

 1. Alapvető: 500 pont / nap
 2. Több stabil: 1800 pont / nap
 3. Világszerte & legstabilabb: 5000 pont / nap

Jóga VPN szerverek

A szolgáltató nem vázolja fel, hogy milyen titkosítást vagy protokollt használ vagy kínál. E két szolgáltatás nélkül elsősorban nem lehet VPN.

Még a leggyengébb VPN-k is megemlítik ezt a két dolgot, ám a jóga VPN ezekről nem szól. Azt mondja, hogy titkosítja az Ön adatait, de ezt nem követheti tovább.

Teljesítmény

Ha kifejezetten a sebességről beszélek, akkor a szolgáltató rosszabb, mint bármely korábban tesztelt ingyenes szolgáltatás. Ennek oka lehet a nagy felhasználói bázis és a kiszolgálók rendelkezésre állásának hiánya.

Senki sem szeretne pazarolni időt a hirdetések megnézésére vagy a dolgokra kattintva, hogy pontokat szerezzen a szolgáltató által kínált 3. szintű kiszolgálók eléréséhez.

Mindenki tudja, hogy a hirdetések maguk naplóznak a felhasználók adatait, és ez önmagában is kockázatos javaslat, amikor a Yoga VPN letöltését és telepítését választja..

Az Oakla Speedtest eszközön keresztül végrehajtott VPN-tesztek több szerveren, amelyek átlagos letöltési sebessége 15Mbps, és 10Mbps feltöltése a 4G-hálózaton!

Virtuális helyvizsgálat

Annak érdekében, hogy a felhasználók jobb képet kapjanak a megtévesztő szolgáltatásról, azaz a Jóga VPN-ről, tesztet végeztem a szerverükön. Ennek alapján kellett megítélni, hogy a szolgáltatók vagy sem’ a szerverek a hirdetett helyen vannak.

Csatlakoztam egy németországi szerverhez, amely megadta az IP-címet: 139.162.168.186. Ezt a címet közzétettem a CA App Synthetic Monitor ping tesztjében.

Jóga VPN virtuális helyvizsgálat

Az eszköz világszerte több mint 90 helyre helyezi a szervert. Mint láthatja, a fordulási idő más helyeken is meglehetősen magas, de Németországban - Frankfurtban a ms csak 1,080 ms.

Jóga VPN áttekintés

Amikor azonban megvizsgáltam a Hollandia - Amszterdam helyét, ugyanazt a 8.000+ ms-ot megérintette, akárcsak a Németország - Berlin szervert, jelezve a szerver útválasztását. Tehát elvégeztem egy útvonalat.

Jóga VPN

Ha látja a fenti eredményeket, láthatja, hogy a ping-idők elég rövidek, amikor egy útvonalat indítanak Frankfurtból, de hasonló eredményeket kaptunk Hollandiában - Amszterdamban.

Miután tovább ástam és lemásoltam a végpont IP-címét a Hurricane Electric BGP Toolkit-be, rájöttem, hogy szervereiket valójában a https://www.linode.com weboldalon vásárolják meg.

Jóga VPN virtuális hely

Ez mindannyiunk számára világos képet ad arról, hogy a jóga VPN-ben nem lehet megbízni. Nyomaik vannak Kínában, majd szervereket vásároltak az USA-tól, amely az Öt Szem Joghatóság tagja. Egy kicsit nem biztonságos!

P2P / Torrenting és Netflix

A jóga VPN nem engedélyezi a Torrenting alkalmazást, és azt sem mondja, hogy bármilyen nagyobb streaming webhely feloldását fel is engedheti, ami rendben van, mivel az ingyenes szolgáltatásoknak nincs erőforrása ezeknek a funkcióknak a nyújtására.

Kiszolgálóimmal kapcsolatos kutatásom tovább magyarázza, hogy miért nem támogatják a VoD-k torrentingjét vagy feloldását, mint például a Netflix. A VPN nincs megfelelően felszerelve, és DNS-szivárgásoktól szenved!

Kompatibilitás

A YogaVPN nem kínál sok kompatibilitást. Csak két platformot támogat: az iOS-t és az Androidot, amelyeket harmadik féltől származó fejlesztők hoztak létre, a LANPIPER PTE.LTD (az iTuneson) és a Sarah Hawken (a Google Play Áruházban)..

Ez azt jelenti, hogy nincs jóga VPN Windows vagy jóga a Firestick-en? Sajnos, mivel a szolgáltatónak még hivatalos weboldala sem van, ostobaság elvárni a többplatformos támogatást.

Biztos vagyok abban, hogy a felhasználók rengeteg választást találnak a jobb eszközkompatibilitással kapcsolatban. Ha a VPN futtatása továbbra is nagyon fontos, akkor töltse be a jóga VPN apk fájlt a Mac vagy Windows Bluestacks segítségével.

A Bluestacks App Player egy Android emulátor, amely beállítja a Google Play Áruházat Gmail-fiókjában egy hamis eszköz számára, amelyet a szoftver biztosít .apk fájlok betöltése / telepítése céljából.!

Támogatás

Mivel a Jóga VPN-nek nincs hivatalos weboldala, nincs sok lehetőség a támogatás megszerzésére. A Jóga VPN online jelenlétéhez legközelebb a Facebook oldal tartozik.

Sajnos azonban a szolgáltató hihetetlenül inaktív volt. A hozzászólásokon keresztül csak azt látom, hogy a Jóga VPN 2017-ben aktív volt, minimális aktivitással 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban.

Jóga VPN támogatás

Még mindig úgy döntöttem, hogy üzenetet küldök a Facebookon, és megkérdezem tőlük, terveznek-e hivatalos weboldalt létrehozni a termékükhöz.

Automatikusan generált választ kaptam, amely felszólította a kapcsolatot az alkalmazáson belül vagy e-mailben. Mindkettőt megtettem, de mégsem kaptam választ.

YogaVPN áttekintés

Tilos a jóga Oroszországban?

Szerettem volna, ha a szolgáltató maguknak válaszol, de sajnos a támogatásuk nem sikerült. Amit jelenleg el tudok mondani az oroszországi helyzetről, az az, hogy a dolgok nem jók!

A Kínahoz hasonlóan a kormány nagyobb irányítást akar a digitális világ felett. Csak az akkreditált VPN-szolgáltatásokat támogatja, amelyek megállapodnak abban, hogy megosztják a naplókat az ügynökségekkel.

Mint ilyen, minden olyan szolgáltató, amely nem működik együtt az országgal, a VPN-alkalmazások tartós tilalmától szenvedni fog mind az iTunes, mind a Google Play Store számára, beleértve a Yoga VPN-t is..

Záró ítélet

Ajánlom a jóga VPN-t?

Hmm. Nincs pontos információ a joghatóságról, a DNS-szivárgás problémáiról, a virtuális helyek használatáról, nincs hivatalos webhely, a nagy teljesítményű szerverek hiánya és a trükkös pontokkal rendelkező rendszerek, a lényeg, jobb?

A szolgáltató valószínűleg a legszegényebbek között helyezkedik el a szabad szegmensben, és a magas felhasználói bázis nem változtatja meg azt a tényt, hogy a VPN minden gyakorlatában nagyon kétértelmű, rossz biztonságot és teljesítményt nyújt..

Azt tanácsolnám, hogy az ellenkező irányba haladjon, amilyen gyorsan csak tudsz, és ne bízzon a jóga VPN-ben addig, amíg nem választják átláthatóbbá ügyfeleik és kilátásaik szempontjából..

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdikció Hollandia Ár 1,99 USD Szerver 71 Napló Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen Kínában működik Nem ajánlott Nincs webhely...

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Az AVG VPN jó-e?

  Joghatóság Cseh Köztársaság Ár 79,99 USD egyszer számlázva (1 éves terv) 50+ napló kiszolgálók Igen Titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrentoló Igen Működik...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me