IVPN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás Gibraltár
Ár 8.33
szerverek 3152
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.ivpn.net/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Asztal

A Gibraltáron székhellyel rendelkező és 2009-ben alapított IVPN már egy ideje a piacon van, kínálva a csodálatos platform támogatást, a naplózás nélküli élményt, valamint a Netflix és más VoD szolgáltatások azonnali feloldását. Noha a VPN-nek még sok munkája van a szerver helyének javításán és költségeinek csökkentésén, az IVPN’Teljesítménye határozottan a piacon jelenleg a legjobbak közé tartozik.

Előnyök

 • Nincs naplózási politika
 • Multi-Hop kiszolgálók
 • Katonai fokozatú titkosítás
 • 3 napos ingyenes próbaverzió, 7 napos visszatérítés
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok

 • Nagyon kevés kiszolgáló
 • Nincsenek böngészőbővítmények

IVPN árképzés

Az árakat illetően az IVPN áttekintésünkben kiderül, hogy a szolgáltató hihetetlenül drága, még több, mint az olyan piacvezetők, mint az ExpressVPN és a NordVPN. Ez hozzájárulhat annak alacsonyabb népszerűségéhez, mivel a felhasználók kétszer is gondolkodnak, mielőtt havonta 15 dollárt költenek a Legjobb VPN szolgáltatásra.

Természetesen, ha jobb összértéket szeretne kapni az IVPN-től, akkor hosszabb időtartamú terveket kell választania. Például, ha a negyedéves tervet követi, akkor minimális 11% kedvezményt kap. Ez csökkenti a havi költségeket 13,33 dollárra, összesen háromhavonta 40 dollárra.

Az IVPN által jelenleg kínált legjobb terv az éves előfizetés. A legjobb pénzmegtakarítási képességeket kínálja a felhasználók számára, elképesztő 44% -os árengedményt biztosítva. Ennek eredményeként a havi árazás 8,33 dollárra esik, amelyet évente 100 dollárra számítanak fel (ez még mindig meglehetősen drága a piacon lévő más VPN-ekhez képest). Az IVPN kedvezményes kuponhoz nézze meg a fekete péntek VPN-ajánlatait.

IVPN árképzés

Ingyenes IVPN áttekintés

A magas ára miatt sok felhasználó kikapcsolhatja az IVPN feliratkozását. Mivel azonban a VPN minden más szempontból meglepően csodálatos, azok, akik erősebb biztonságot szeretnének kihasználni, továbbra is befektetnek a szolgáltatásba. A szerencsére szerencsére az IVPN egy hasznos 3 napos INGYENES kipróbálást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék a VPN-t és annak képességét, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat, részt vegyenek a P2P / fájlmegosztásban és erős adatvédelmet kapjanak.!

IVPN pénz-visszafizetési garancia

A piacon a legjobb VPN-szolgáltatások soha nem felelnek meg ügyfeleik igényeinek, elősegítve a lehető legnagyobb könnyű használatot és kényelmet. Az IVPN azon kevés között szerepel, akik további kilométert tesznek kilátásaikért, 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálva a 3 napos ingyenes próbaverzió mellett. Ha visszatérítési kérelmet nyújt be, a folyamat bárhol eltarthat 7–30 napig.

IVPN Bejelentkezés

Miután feliratkozott a szolgáltatóval az Ön igényeinek és követelményeinek legjobban megfelelõ megfelelõ terv kiválasztásával, kattintson a “Belépés” gombot az oldal jobb felső sarkában. Ön belép az alábbi oldalra. A bejelentkezéshez írja be felhasználónevét és jelszavát.

ivpn bejelentkezés

Ha kész, akkor hozzáférést kap a VPN irányítópulthoz. Itt konfigurálhatja az összes VPN-beállítást. Fülek vannak a VPN-fiókokhoz, a profil frissítéséhez, a jelszó megváltoztatásához, a jegyek benyújtásához, a támogatási jegyekhez, a számlaelőzmények megtekintéséhez, és még a fiók törléséhez is..

Ingyenes IVPN áttekintés

Azoknak a felhasználóknak, akik rendszeresen P2P / Torrent, van még lehetőség aktiválásra “Port továbbítás” a fiókban. Számos BitTorrent és uTorrent otthoni felhasználó beállította a port-továbbítást a 6881-6889 TCP tartományban, hogy a kapcsolatok közvetlenül a számítógéphez jussanak, ahelyett, hogy az útválasztó blokkolja őket, ami miatt alacsony prioritást élvez egyes magokból.

ivpn pénz-visszafizetési garancia

Az IVPN kiszolgálók áttekintése

Magas árainak köszönhetően az IVPN nem tart fenn egy erős szerver adatbázist, amely FONTOSAN elmarad a számokból! A felhasználók csak korlátozott számú szerverhez férnek hozzá, körülbelül 35 országban találhatóak. A VPN-nek feltétlenül meg kell fejlesztenie a játékot, ha olyan nevekkel akar versenyezni, mint az ExpressVPN és a NordVPN. A tesztelés szempontjából az összes szerver kiváló teljesítményt nyújtott.

Valójában lenyűgöző sebességeket kaptunk, miközben a P2P / Torrenting streaming és megengedte magának. További átgondoláskor rájöttünk, hogy a piacon lévő más VPN-szolgáltatókkal ellentétben az IVPN valójában fizikai szervereket használ, nem pedig a Google-tól kölcsönzöttket. Mint ilyen, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobb biztonságot és adatvédelmet kapjanak az interneten. Természetesen a szerver terhelése néha bosszantóvá válhat!

Az IVPN kiszolgálók áttekintése

IVPN Netflix áttekintés

Mivel a Netflix aktívan blokkolja a különféle proxy- és VPN-szolgáltatásokat, a szórakoztató emberek világszerte meg vannak fáradva annak eldöntésében, hogy miként érhetik el kedvenc filmeiket / TV-műsoraikat. Az emberek zavarosak abban, hogy hogyan lehetnek védettek és névtelenek, ha a Netflix-et VPN-vel használják. Örömmel, az IVPN könnyedén feloldja az US Netflix blokkolását, ezzel minden gondot megszabadítva. Az American Netflix blokkolásának feloldásához kövesse az alábbi lépéseket az IVPN-n keresztül.

1. lépés: Iratkozzon fel a megfelelő tervre, mentse el a hitelesítő adatait, és töltse le annak a készüléknek a megfelelő alkalmazását, amelyhez hozzáférni kíván a Netflixhez.

2. lépés: Telepítse a VPN alkalmazást, és adja meg az IVPN hitelesítő adatait, hogy hozzáférjen a szolgáltatókhoz’ teljes funkciók és adatvédelmi eszközök.

3. lépés: Csatlakozzon bármely ajánlott szerverhez az Egyesült Államokban vagy másutt a Netflix feloldásához’A filmek / TV-műsorok teljes könyvtára!

IVPN Netflix áttekintés

IVPN adatvédelem és biztonság

Az IVPN webhely egyszerű, mégis elegáns megjelenéssel büszkélkedhet, amely vonzza Önt a felhasználókat a szolgáltatásaik megvásárlásához. A szolgáltató biztosítja, hogy nagyon alapos és átfogó legyen az információk átadása mellett, miközben kivételes adatvédelmet / biztonságot nyújt. Több tesztet is elvégeztünk a VPN-en annak megismerésére, hogy ez automatikusan megakadályozza a WebRTC, IPv6, DNS és még a Torrent szivárgásokat!

IVPN titkosítások és protokoll

Annak ellenére, hogy drága VPN-szolgáltatás, az IVPN csak az OpenVPN és az L2TP / IPSec protokollok támogatását kínálja. Még egy Multi-Hop protokoll is van, amely extra védelmet nyújt az adatok továbbítására két szerver között. A titkosítást illetően a felhasználók a piacon jelenleg a legmagasabb és a legjobbat kapják meg, az AES-256-Bit, az RSA-4096 kézfogással és a HMAC SHA-1 hash-hitelesítéssel kombinálva..

A biztonság fokozása érdekében az IVPN a Diffie-Hellman cserét (DHE) is megvalósítja, amely a Perfect Forward Secrecy-vel (PFS) működik, és óránként új titkosítási kulcsokat biztosít. Ez nemcsak az információ gyors továbbítását garantálja, hanem a jobb biztonságot / adatvédelmet garantálja az interneten is, különösen, ha a névtelenség a fő előfeltétele az IVPN-nek..

IVPN tűzfal áttekintés

Az IVPN tűzfal funkciót kínál, amely automatikusan aktiválódik a VPN-kapcsolat létrehozásakor. A legtöbb azonban nem ismeri azt, hogy akár engedélyezheti a szolgáltatást, ha nem csatlakozik szerverhez. Ez az integrált tűzfal-szolgáltatás egyedülálló, olyan adatvédelmi eszközként működik, amely megóvja Önt a rosszindulatú webhelyek / hirdetések / pop-upoktól, miközben Kill Switch-ként is működik..

IVPN WebRTC teszt

Az egyik legjobb módszer annak ellenőrzésére, hogy a VPN valóban teljes adatvédelmet / anonimitást kínál-e az interneten, a szivárgások tesztelése. Az alábbiakban elvégeztünk egy WebRTC szivárgási tesztet a Browser Leaks-től, csatlakozva egy szerverhez Milánóban, Olaszország. Mint láthatja, a tesztben nincs szivárgás jele. A VPN sikeresen elrejti a helyi IP-címét és a nyilvános IP-címét, azaz egy olaszországi helyét (az eredeti amerikai cím helyett)..

IVPN WebRTC teszt

IVPN DNS-szivárgásteszt

A felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy az általuk választott szolgáltató maximális adatvédelmet és anonimitást kínál. Mint ilyen, a VPN anonimitásának meghatározásának folyamata nem pusztán egy WebRTC szivárgásteszttel fejeződik be. A BestVPN.co további mérfölddel jár, ha VPN-eket teszteli a DNS-szivárgáshoz. Ha az alábbi eredményeket látja, észreveszi, hogy csak egy DNS-kiszolgáló látható, amely Olaszországban található. Ez azt jelenti, hogy személyazonosságunk teljesen biztonságos, mivel nincsenek jelek az Egyesült Államok hivatalos helyére vagy a DNS-címre.

IVPN DNS-szivárgásteszt

IVPN P2P / Torrent

Az IVPN áttekintésünk szerint a szolgáltató szelektív szervereken támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást, az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül. A támogatási szolgálattal folytatott csevegés után rájöttünk, hogy az Egyesült Államokban az upstream szolgáltatók a nagyszámú DMCA-értesítés miatt fenyegetik a VPN-t. Minden rendben, amíg nem használ amerikai szervert a P2P / Torrenting számára. A szivárgások tekintetében az alábbiakban láthatja az eredményeket. Az IVPN mentes minden torrent címérzékeléstől, miközben csatlakozik az olaszországi szerverhez!

IVPN P2P-torrent

Teljes adatvédelmi elemzés

Annak biztosítása érdekében, hogy az összes teszteléshez kapott eredmények pontosak legyenek, úgy döntöttünk, hogy teljes adatvédelmi elemzést készítünk a szolgáltatónál az IPLeak.net segítségével. Szerencsére ebben a tesztben sem találtak hiányosságokat. Az alapértelmezett IPv4 cím Olaszországban található, és még a DNS-cím sem utal arra, hogy mi valójában eredeti helyünk, jelezve az erős adatvédelmet és névtelenséget!

IVPN Teljes adatvédelmi elemzés

IVPN támogatás áttekintés

Amikor ügyfeleknek nyújt segítséget és segítséget, az IVPN minden bizonnyal sikerült megtenni a további mérföldet. A szolgáltató éjjel-nappal történő hibaelhárítást kínál az élő csevegőrendszeren keresztül, amelyhez a nap bármely szakaszában hozzáférhet. Ezen felül az IVPN beállítási útmutatót kínál a felhasználók számára, akik segítségre lehetnek szükségük a VPN konfigurálásánál különböző platformon / eszközön és akár útválasztón is..

IVPN támogatás áttekintés

Ha ez nem lenne elegendő, akkor rendelkezésre állnak adatvédelmi útmutatóink, amelyekben további ismereteket szerezhet az adatvédelem / anonimitás szükségességéről az interneten, valamint más olyan funkciókat / eszközöket, amelyek hozzájárulnak az online identitás jobb elfedéséhez. Van egy egészséges listája a magánélet védelmét szolgáló témák közül, amelyek közül választhat, és ez egyértelműen sokkal pozitívabb helyzetben segíti az IVPN pozícióját, összehasonlítva más szolgáltatókkal, amelyek nem összpontosítanak hasznos tartalom nyújtására a felhasználók / ügyfelek számára.!

ivpn letöltés

Az IVPN alkalmazások kompatibilitása

Örömmel hallja, hogy az IVPN natív alkalmazásokat kínál minden népszerű platformhoz / eszközhöz. Az IVPN szinte mindenben működik, az asztali platformok minden verziójától kezdve, mint például a Windows, MacOS, Linux / GNU, az okostelefonokig, amelyek iOS / Android rendszert használnak és az NAS alapvető útválasztóit. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a VPN használatának sokoldalúbb felhasználását, ami jobb adatvédelmet és névtelenséget eredményez. Noha a szolgáltatónak kiterjesztéseket kell létrehoznia az Opera, a Mozilla Firefox és a Google Chrome számára!

IVPN letöltése

Az IVPN használatának egyik legjobb dolga az, hogy könnyen letöltheti VPN-alkalmazásukat számos helyről. Alkalmazásokat találhat az összes népszerű platformon és a hozzájuk tartozó alkalmazásboltokban. Ugyanakkor hozzáférhet az oldalhoz, ahol közvetlenül letöltheti a fájlokat. Csak látogasson el a https://www.ivpn.net/apps-overview webhelyre, hogy megkapja az eszközéhez / alkalmazásához tartozó alkalmazást!

IVPN Windows áttekintés

A Windows alkalmazás gyönyörű és leegyszerűsített felépítésű, rendkívül intuitív és felhasználóbarát. Bejelentkezés után könnyedén beállíthatja a VPN-t a “connect” gombot, miután kiválasztotta a megfelelő szervert. Az erősebb biztonságot igénylő felhasználók akár a Multi-Hop funkciót is választhatják, amely két különböző kiszolgálón keresztül továbbítja a forgalmat a lehető legnagyobb névtelenség érdekében..

IVPN Windows kliens áttekintés

IVPN Android telepítő

Az IVPN telepítése Android-eszközökön nem igényel szakértői ismereteket. Mint korábban említettük, kétféle módon lehet alkalmazásokat elérni bármilyen platformon. Ha IVPN-t szeretne kapni Androidra, egyszerűen keresse fel a Google Play Áruházot, és írja be az IVPN-t a keresésbe. Töltse le / telepítse az alkalmazást azonnal. A manuálisabb megközelítés érdekében közvetlenül letöltheti az IVPN .apk fájlt a webhelyről!

IVPN Reddit - vélemények

Olyan körülmények között, amikor többet kell megtudnia egy adott termékről / szolgáltatásról, vagy segítségre van szüksége egy adott feladat elvégzéséhez, nincs jobb megoldás, mint a Reddit szakértőivel történő konzultáció. Különböző iparágakban dolgozó egyéneknél mindig számíthat arra, hogy információkat talál minden témáról, ideértve az IVPN-t is. Annak ellenére, hogy van egy vegyes koktél a legjobb vpn reddit véleményekről, mindig jobb képet kaphat a különféle szolgáltatásokról. Olvassa el az alábbiakban azt, amit a Redditor mondhat az IVPN-ről:

Remek az IVPN számára a vpnreviewsból

PIA vs. IVPN

Jellemzők PIA IVPN
Árképzés (éves) $ 40 100 $
Országok 33 ország 35 ország
szerverek 3152 Szerver 37+
jegyzőkönyvek OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN és L2TP / IPSec,
Titkosítás AES-256 bit AES-256 bites
Naplók Nem Nem
Torrents & P2P megengedett Igen Igen
Székhelyű MINKET Gibraltár
Proxyszerverek Igen Igen
Egyidejű felhasználók 5 5
Hozzáadott szolgáltatások DNS-szivárgásvédelem, DoubleVPN-szolgáltatás, IPV6-szivárgás-védelem és port-továbbítás Multi-Hop, integrált tűzfal, automatikus kikapcsoló, WebRTC / DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem

Záró ítélet

Az IVPN áttekintésünk szerint a szolgáltatónak feltétlenül sikerül nagyszerű lehetőségeket nyújtania, nagyszerű adatvédelmet / névtelenséget nyújtva online, gyors P2P / Torrenting funkciót, azonnali feloldást és kiváló támogatást. A magas ár azonban kikapcsolhat, ezért javasoljuk, hogy az IVPN csökkentse szolgáltatása költségeit, hogy több ügyfelet vonzzon. Egyébként a VPN összességében meglehetősen szilárd, ezért határozottan ajánljuk olvasóinknak.

A jó

 1. Nincs naplózási politika
 2. Multi-Hop kiszolgálók
 3. Katonai fokozatú titkosítás
 4. 3 napos ingyenes próbaverzió, 7 napos visszatérítés
 5. 24/7 élő chat támogatás

A rossz

 1. Nagyon kevés kiszolgáló
 2. Nincsenek böngészőbővítmények

Похожие статьи

 • PandaPow VPN Review 2020

  Joghatóság Hong Kong 7,00 USD / hó ár egy éven át tartó, 120+ VPN kiszolgálókon, 16 országban Naplók Naplók Üzletek Csatlakozási naplók titkosítása AES-256 bites Unblocks...

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást tartanak érzékeny naplókban...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • A VyprVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svájc (nem biztonságos) Ár 6,67 USD / hónap (80 dollár egy évre) Szerverek 700 Naplók Nincs Naplók Titkosítás AES-256 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent...

 • IPVanish Review 2020

  Joghatóság Egyesült Államok Ár 6,49 USD / hó Szerver 1000+ Napló Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Igen Kínában működik Igen ajánlott...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me