HideMyAss VPN! Titkosítás és protokoll támogatás áttekintése

Csakúgy, mint minden más VPN a piacon, a HMA! azt is állítja, hogy ez a legjobb VPN odakint. Biztosítja, hogy online anonimitást fog biztosítani, de a felhasználói vélemények menedéket kínálnak rá’Nem volt nagy az utóbbi időben. Ezért úgy döntöttem, hogy teszteltem a dolgokat, és megnézem, hogy mekkora a súly a véleményekben a népszerű VPN szolgáltatásról.

MBSZ! némi magas ígéretet tesz a nagyon egyedi és feltűnő weboldalán, de vajon valóban megfelel-e ezeknek az információknak, amelyeket meg kell tudnom ebben a 2019. évi átfogó HideMyAss VPN áttekintésben

 • Biztonság
 • Átláthatóság
 • Árazás
 • szerverek
 • Teljesítmény
 • Kompatibilitás
 • Támogatás

A titkosítás ipari szabványa a katonai osztályú AES-256 titkosítás’Ez a legbiztonságosabb adattitkosítási szabvány. Nem tudja megfejteni a szabvány szerint titkosított adatokat, még akkor is, ha ezer szuperszámítógéppel dolgozik, évszázadok óta 24 × 7.

És HMA! telepíti ezt a szabványt, így biztonságosan megjelölhetem ezt a mutatót, hogy adatait biztonságosan továbbítsam a kapcsolataival.

Az alagút protokoll támogatásához három különféle protokoll variációt kínál:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

E három közül az OpenVPN nyílt forráskódja óta a legbiztonságosabb, és mentes a nagyobb biztonsági résektől. Azt javaslom, hogy alapértelmezés szerint használja ezt a protokollt, függetlenül attól, hogy HMA-t használ-e! vagy bármely más VPN.

A PPTP nem biztonságos, mint egy régi protokollstandard, és gyengenek tekinthető, tehát akkor is haszontalan, ha ott van.

Az L2TP / IPSec az iOS platformokra a legjobb, mivel az OpenVPN ismert, hogy ott kissé lassú. Ha nem’Ne találkozzon sebességgel kapcsolatos problémákkal, tartsa fenn az OpenVPN-t, de ha igen, váltson az L2TP / IPSec-re, mert viszonylag biztonságos, még ha az OpenVPN-nél is kisebb léptékű.

MBSZ! A DNS szivárgás elleni védelem áttekintése

A valódi IP online elrejtése nem könnyű megtenni, ha egy kiszolgálót kínál Önnek, hogy átirányítsa a kapcsolatát. Az Ön IP-je könnyen kiszivároghat, ha a használt VPN nem működik’t nem nyújt védelmet a WebRTC vagy a DNS szivárgások ellen.

A DNS-szivárgásról szóló tanulmányunkban sok VPN-vel találkoztunk, amelyek robusztus biztonságot ígértek, de nem tudták’még az interneten sem rejti el valódi IP-jét. A legtöbb felhasználó nem’nem tud erről, de ezt nem szabad megtenni’t enyhén venni, ha új előfizetési előfizetést tervez vásárolni.

Ugyanúgy, mint a HMA! véd a DNS, a WebRTC és más típusú szivárgások ellen?

Meglepő módon biztosan így van!

WebRTC és HTTP kérési szivárgások

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Törlés)
 2. https://www.doileak.com/ (Törlés)

DNS-szivárgások:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Törlés)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Törlés)

IPv4 / IPv6 és Torrent IP szivárgások:

 1. https://ipleak.net/ (Törlés)
 2. https://ipx.ac/run/ (Törlés)

Miután rájöttem, hogy a szolgáltatás több biztonsági szempontja is remegő és megbízhatatlan, nem tettem’t várja a HMA-t! hogy teljes szivárgásbiztos legyen. MBSZ! kiváló választás lett volna a Torrenting számára, mivel olyan egyértelműen szivárgásmentes volt, csak akkor, ha naplózási politikája és joghatósága nem lett volna annyira alkalmatlan.

HideMyAss! App File Check Review

Az alkalmazások, még akkor is, ha ismert vagy megbízható szolgáltatótól származnak, olyan motorokat vagy rosszindulatú programokat hordozhatnak, amelyek potenciálisan kárt okozhatnak az eszközön, vagy veszélyeztethetik az Ön adatait, vagy akár mindkettőt.

Annak biztosítása érdekében, hogy a rendszer nem’Ha így nem veszélyezteti, futtatnia kell egy alkalmazásellenőrzést.

A legjobb webhelyet a Virustotal.com használom ehhez a feladathoz.

Általában az asztali alkalmazásokat vizsgálom meg, mivel ezek gyakran képesek rosszindulatú programok vagy gyanús motorok hordozására.

MBSZ!’s A Windows alkalmazás egyértelművé vált ebből a tesztből, és 60 különböző teszt során nem észleltek motort.

HideMyAss VPN áttekintés

Ha valaha is gondolkodtál a HMA feliratkozásról, akkor komolyan meg kell vizsgálnia ezeket a biztonsági hibákat, amelyeket egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni..

igazságszolgáltatás

Az Egyesült Királyság.

Itt áll a Privax Limited, amely viszont a HMA tulajdonosa! alapul.

A Privax Limited-t a neves Avast biztonsági cég, amely több online adatvédelemmel kapcsolatos termékkel rendelkezik, megvásárolta 2015-ben. És bár az Avast a Cseh Köztársaságban található, a HMA! továbbra is az Egyesült Királyságból működik.

Az Egyesült Királyság egyáltalán nem biztonságos hely arra, hogy bármely VPN kiépüljön. A joghatóságokat vizsgáló tanulmányunkban az Egyesült Királyság az adatbiztonság szempontjából a világ legveszélyesebb pontjai között volt. Ha egy VPN ott működik, akkor sebezhető olyan javaslatokkal, mint például a kormányzati gag parancsok, az adatok kiadatásának kérése stb.

Az Ön adatai nem biztonságosak’s az Egyesült Királyságban parkolva készíti el a HMA-t! nem megfelelő választás, ha biztonságos és névtelen szolgáltatót keres, akivel kapcsolatba léphet.

Fakitermelés

Az összes VPN azt mondja, hogy nulla naplóval rendelkezik, de mindig van néhány adat a háttérben, amint azt az egész iparág különböző naplózási politikáiról szóló tanulmányunk igazolta..

De amíg a VPN nem’A személyes adatok tárolása biztonságosnak tekinthető a felhasználók számára, de a HMA! ebbe a kategóriába tartozik?

Nem, nem’t. Itt’s miért:

MBSZ! a következő naplókat tartja:

 1. Felhasználónév
 2. Csatlakozási időbélyegek
 3. Sávszélesség-naplók
 4. A felhasználó IP-címe
 5. A VPN szerver IP-címe, amellyel a felhasználó csatlakozik

És az’nemcsak az érzékeny információk tárolására, hanem a tárolásuk idejére is, ami az egészet még veszélyesebbé teszi a felhasználó számára.

MBSZ! ezeket a naplókat 30 napig tárolja. Hogy’Egy hónap, amelyben az érzékeny adatait a HMA-nál tárolják! és ha ezt összekapcsolja azzal a ténygel, hogy az adatok tárolása az Egyesült Királyságban található, akkor ott van’Nincs más hely, hogy bízhasson a HMA-ban! egyáltalán.

A szolgáltató a közelmúltban olyan esetekben is részt vett, amelyekben érzékeny felhasználói adatokat nyilvánosságra hozott a hatóságok számára, amelyek egyes felhasználók számára börtönbe kerültek..

Egy dolog’adott esetben soha nem szabad semmiféle illegális cselekedetet tennie a HMA használata közben! egyáltalán, mivel a szolgáltató biztosan feladja az Ön adatait, ha megérkezik bármelyik hatóság megrendelése. És még akkor is, ha nem felhasználó’t ne engedjen bele semmilyen illegális játékba, feliratkozva a HMA-ra! nem ajánlott.

MBSZ! Általában három típusú árképzési tervet kínál, de jelenleg létezik egy korlátozott ideig tartó, hosszú távú terv’s is elérhető.

Ön képes lesz hozzáférni az összes HMA-hoz!’jellemzői minden egyes tervben.

 1. Havi előfizetési terv: 11,99 USD egyszer számlázva.
 2. Éves előfizetési terv: 83,88 USD egyszer számlázva (6,99 USD / hó).
 3. Kétéves előfizetési terv: 119,76 USD egyszeri számlázás (4,99 USD / hó).
 4. Különleges terv: Hároméves előfizetési terv: 107,64 USD egyszeri számlázás (2,99 USD / hó).

HideMyAss VPN árazási áttekintés

Tehát ezek a tervek és árcímkék igazolhatók-e a HMA által nyújtott szolgáltatás számára! ajánlatok?

Nem egészen véleményem szerint, mint HMA!’Az árazási tervek nemcsak túl drágák, hanem ellentmondásosak is.

A havi terv ára túl magas, közel 12 dollár. Egy ilyen terv ártartománya nem haladhatja meg a 7–8 USD-t, hacsak nem ExpressVPN vagy.

A havi terv után, HMA! Egyenesen az éves ügyletre ugrik, ami kissé furcsa, mivel olyan közvetítői tervnek kell lennie, mint egy 6 hónapos üzlet. Úgy tűnik, mintha HMA! A felhasználókat arra akarja ösztönözni, hogy megvásárolják a nagyobb terveket, így a havi üzlet kedveli ezt’Csak ott van, hogy a többi terv jó és olcsóbb legyen.

De HMA! te’nem vagy túl okos ezzel!

Az új értékpapír-üzlet, amely a tervet havonta 2,99 dollárra kínálja, megköveteli, hogy feliratkozzon a hároméves tervre, és felfüggessze a hatalmas összegű 107,64 dolláros összeget, amely egyszer számlázásra kerül, amely valójában alacsonyabb összeg, mint az az ár, amelyért fizetni kell. a 2 éves terv ugyanazon szolgáltatónál.

Tényleg nem’megérteni a HMA árképzési stratégiájának logikáját! következik.

Az árak zavaróak, és nem könnyítik meg a szolgáltatást előfizető felhasználók számára.

És bár a 2,99 USD / hónap ár olcsón néz ki, a funkciók hiánya és a sok kritikus fronton levő hiba miatt a HMA! Rossznak tűnik, figyelembe véve, hogy alacsonyabb áron kaphat egy olyan nagyszerű VPN-t, mint a Surfshark.

HideMyAss ingyenes próbaverzió és fizetési módszer áttekintése

MBSZ! összesen 60 napot kínál Önnek, amelyben biztonságosan tesztelheti szolgáltatását.

A próba első 30 napjának aktiválásához csak érvényes Paypal vagy hitelkártya számra van szüksége.

HideMyAss fizetési mód áttekintése

A második 30 napos próbaidőszakért fizetnie kell a tervekért, de Ön továbbra is felelős a visszatérítési ajánlatért, amely ezen időszak alatt is érvényes..

Azon napok száma, amelyben felhasználhatja a HMA-t! ingyen minden bizonnyal sokkal több, mint amit más szolgáltatóknál kaphat, amelyek csak visszatérítési időszakot kínálnak, nem pedig ingyenes próbaverziót. De HMA! mindkettőt kínál.

A 30 napos ingyenes próbaverzióhoz hitelkártya vagy Paypal szám szükséges, de vannak olyan szolgáltatók, mint például a NordVPN’ezt még nem is megkövetelik, tehát a HMA! Itt még ezen akadály megszüntetésére is törekednie kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy csökken a napok száma, amelyekig a tárgyalás érvényben marad.

MBSZ!’A visszatérítési politika barátságosnak tűnhet, de ne felejtse el, hogy ha túllépte a 10 GB-os sávszélességet, akkor a továbbiakban nem vállalhat visszatérítést, ezért óvatosan járjon el..

Ami a fizetési módokat illeti, mindössze három módszert használhat a HMA fizetésére!’árazási tervei:

 1. Bankkártyák
 2. Paypal
 3. Skrill

A fizetési lehetőségek a két legnépszerűbb fizetési módra vonatkoznak, de a HMA óta! Mindegy’Nem kínálunk Bitcoin-t vagy bármilyen más rejtjeleken alapuló fizetési támogatást (Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy fizetési adatait magántulajdonban tartsa), továbbra is úgy gondolom, hogy a márkának hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy megértse az iparág jelenlegi dinamikáját, és hogy pontosan mit akarnak az ügyfelek tőle..

A PureVPN 15+ fizetési módot kínál, és azt is’Ez egy iparágban vezető szolgáltatás, így HMA! rengeteg referenciaértékkel rendelkezik a különböző területeken, amelyekre hivatkozhat, és helyesbítheti, vagy akár jobb lehet a jelenlegi szolgáltatási színvonalán.

Jelenleg világszerte több mint 190 helyen, HMA! Az iparág egyik legkülönbözőbb szerver disztribúciója.

Az általuk kínált szerverek száma 940+, ami alig haladja meg az átlagot, mivel sok felső VPN, például az ExpressVPN és a NordVPN, bárhol, a listákon szereplő 2000-4000 szerver között kínálnak lehetőséget..

HideMyAss szerverek áttekintése

De a kiszolgálók száma nem számít egy bizonyos számon túl, ha a hálózat felhasználói nem’t szembesülnek a forgalmi szűk keresztmetszetekkel és ennélfogva a lassabb sebességgel. Tehát függetlenül attól, hogy egy VPN 1000-et vagy 3000-et kínál-e, a sebességteljesítmény szempontjából nem túl nagy a különbség.

Hihetetlenül fontos tényező befolyásolja a felhasználói élményt azon helyek száma, ahol a VPN kiszolgálókat kínál. Ennek oka az, hogy minél közelebb van a felhasználó egy bizonyos kiszolgálóhoz, annál gyorsabb lesz a sebesség, mivel a kapcsolat ugrásának nincs sok távolsága.

És itt van a HMA! Pontoz néhány fontosabb pontot. A 190 szerverhely több mint világszerte elterjedt. Az Antarktisz kivételével a mind a 6 lakható kontinensen a felhasználók nagyon közel lehetnek a HMA egy bizonyos szerveréhez! Szerver hálózat.

A legtöbb VPN szolgáltató nem’Nem kínálunk sok szervert európai és észak-amerikai régiókon kívül, mivel a VPN-felhasználók többsége ezeken a helyeken lakik, de HMA! Szerverek vannak olyan furcsa helyeken, mint Guam, Bhután, Palesztina, Jemen, Kenya, Malawi és még Észak-Korea.

Én menekültem’Nem látott semmilyen más VPN-t, amely ezeket a helyeket lefedi, olyan hevesen, mint a HMA! Megtette.

És ráadásul a legtöbb szerver valódi csupasz fém szerver.

A sebességcsökkenés érthető a VPN-ekkel, mivel nehéz titkosítással, protokolltámogatással és kapcsolatuk útvonalának átirányításával járnak, ami megterheli a sebességet, és lecsökkenti őket. Van azonban bizonyos mértékig, hogy ez a sebességcsökkenés megengedhető, ezen túlmenően, és a sebességek frusztrálóvá válhatnak, vagy akár használhatatlanok is lehetnek.

A VPN maximális sebességveszteségének 25-40% és HMA tartományban kell lennie!’sebessége szerencsére gyakran ezen a tartományon belül esik.

50 Mbps internetkapcsolat sebességet használok, tehát nem’hasonlóan minden olyan VPN-hez, amely miatt a sebesség a 30 Mbps jel alá csökken.

Sebességteszteket végeztem 5 különböző HMA-n! szervereket, mind a különböző kontinensektől, és itt látható az átlagos sebesség:

 • Ping: 72 Ms
 • Letöltési sebesség: 32,16 Mbps
 • Feltöltési sebesség: 27.92 Mbps

A HMA! -Kal ennél több sebességet érhet el, de egyes szervereknél, különösen a Közel-Keleten és Kanadában, 50% -ot meghaladó sebességcsökkenésre számíthat. Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben van a leggyorsabb sebesség, a legtöbb szervernél kb. 35% -os veszteséggel.

MBSZ! Torrenting Review

VPN-k, amelyek don’t támogatja a Torrenting-et, erre kifejezetten utaljon, de HMA! Hát’nem ilyen.

Semmit nem említ, hogy támogatja-e a Torrenting-et, vagy sem, de sok felhasználó panaszkodott a HMA különböző fórumain! egyáltalán nem alkalmas Torrentingre.

Számos felhasználó kapott DMCA-értesítést, lassabb sebességet tapasztalt vagy akár teljes körű cut-off-ot is kapott a HMA használata közben! a Torrenting számára, és én is személyesen éltem meg.

Csak egy egyszerű, 2 MB értékű könyv letöltése 3 perc alatt telt el, ami messze van a HMA-tól! meglehetősen jó sebesség az általános böngészésnél. Szóval, Don’Ne keresse meg, ha elkényezteti magát a nehéz kínzásról.

HideMyAss VPN Netflix feloldása

Vártam a HMA-t! A Netflix feloldásának feloldása az USA-ban és sok más országban, de csalódott vagyok. Hogy’mert mert amikor megpróbáltam csatlakozni a Netflixhez bármelyik HMA segítségével!’szerverein, megkaptam ezt a hírhedt Netflix proxy hibát.

Netflix proxyhiba

A Netflix különféle tartalomkönyvtárakkal rendelkezik, különféle országokban kínál szolgáltatásait, és bár a rajta lévő tartalmak továbbra is elérhetők minden országban, mások nem’t. És az’De a Netflix bonyolította ezt a problémát, amikor VPN-tilalmat tett közzé webhelyén, mivel a tűzfalat a szolgáltatás VPN-alapú kapcsolatainak eltávolítására használta..

Manapság csak néhány VPN dolgozik a Netflix USA és más, a streaming óriás által kínált regionális könyvtárak feloldása érdekében, és ezt meggyőzően mondom, hogy most, HMA! Nincs közöttük.

Semmi más vagy egyedi itt, mint HMA! csak ügyfélalkalmazás-támogatást kínál csak a legnépszerűbb platformokon, ideértve a következőket:

 • ablakok
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

HideMyAss VPN alkalmazások kompatibilitása

A Firestick, a Kodi és a többi niche-eszköz rajongók számára, HMA! Hát’t a megfelelő választás az Ön számára, mivel nem’Nem kínál natív támogatást az ilyen platformokhoz.

MBSZ! Ugyanakkor kínál útválasztó támogatást, így az összes eszközt automatikusan átirányítja a kapcsolaton keresztül.

Egyetlen fiókon egyszerre 5 különböző eszközön is használhatja a szolgáltatást, ami a szolgáltató jelentős javulása egy ideje óta nem’t egyszerre több mint 2 eszközre jelentkezzen be.

Az alkalmazások használhatóságát illetően hihetetlenül könnyen konfigurálhatók és használhatók. Egyetlen kattintással a kapcsolat kezdeményezése és az egyszerű kiszolgálócsere a kívánt hely egyszeri kattintásával / megérintésével - ez csak a HMA egyik legfontosabb UX USP-je! alkalmazások.

MBSZ! sok felhasználó panaszt tett a múltban a lassú és szinte nem létező ügyfélszolgálata miatt. Csak akkoriban kínáltak e-mail alapú támogatást, ami nyilvánvaló okokból nem alkalmas olyan műszaki szolgálathoz, mint a VPN.

Most, amikor a HMA! Élő chat-támogatást adott hozzá, ezek a problémák megszűntek.

HideMyAss VPN támogatás áttekintés

Az élő csevegést támogató végrehajtó alkalmazások gyorsak, és részletes választ adnak a kérdéseire. Kérdeztem tőlük a Firestick támogatást, és meglehetősen kielégítő választ kaptam, tehát elmondhatom, hogy támogatása határozottan fel van tüntetve és az ipari szabványok szerint.

Következtetés

Most az utolsó híváshoz!

Javaslom, hogy iratkozz fel a HMA-ra!?

Egy nagy nem!

Miért?

MBSZ! Mindegy’t támogatja a Netflix, Torrenting vagy bármilyen más streaming alapú tevékenységet, az érzékeny értékű naplókat 30 napnál hosszabb ideig tartja, és’székhelye az Egyesült Királyságban található, amely a VPN számára nem túl biztonságos joghatóság.

Van néhány jó pozitív tulajdonsága, mint például az átlag feletti sebesség, barátságos próbapolitikák, több eszköz támogatása jó felhasználói felület és UX kivitelben, valamint az élő csevegés támogatása az összes hibaelhárítási kérdés kezeléséhez. De a negatívok túl sok figyelmen kívül hagyni, még ezekkel a pozitívumokkal szemben is.

Tehát Don’Ne keresse a HMA-t !, mert túl drága az általa kínált és nem nyújtott szolgáltatásért’t sok olyan jó tulajdonságot tartalmaz, amelyeket megszerezhet más szolgáltatóknál, és ezt egy alacsonyabb áron is.

Sokkal jobb és olcsóbb VPN eléréséhez keresse fel a Surfsharket, vagy ha van költségvetése, akkor keresse az ExpressVPN szolgáltatást, de most’Még arra sem gondolni, hogy feliratkozik-e a HMA-ra!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me