Gyorsítsa át a felülvizsgálatot

A Speedify nem más, mint a legtöbb más én’eddig áttekintettük az út során, hogy többet tudjunk az iparág legjobb VPN-jeiről.


Éppen 2014-ben indult, összehasonlítóvá téve “újszülött” az iparban.

Lehet, hogy újak is, de biztosan ambiciózusak.

Miért?

Nem adnak’Ne használjon OpenVPN protokollt, amely az ipari szabvány. Szóval mit pontosan használnak??

Csatornakötés.

Gyorsítsa a felülvizsgálatot

Don’Ne aggódj, ha nem’Nem tudom, mi az, mivel a szolgáltatás ezen és más aspektusait a teljes Speedify VPN áttekintésben, az árukkal és a szolgáltatás összes részével áttekintve.

A pozitívok

Ahogy a neve is sugallja, a Speedify arra koncentrált, hogy szolgáltatását olyan könnyűvé és gyorsabbá tegye, amennyire csak lehetséges a felhasználók számára.

E cél elérése érdekében a szolgáltató számos különféle funkciót vezetett be, amelyek az iparágban szokásos módon nem találhatók meg. Leginkább a biztonságra összpontosítanak, és ez az, ahol ez a szolgáltató’A legnagyobb értékesítési pont fekszik.

Új protokoll és továbbfejlesztett titkosítás

Leginkább a VPN szolgáltatók az OpenVPN protokollt választják, mivel az ismert, hogy a legbiztonságosabb protokoll odakinn. Tömegből származó, soha nem ismert, hogy betört, erős és gyors, nem sokan gondolkodtak, hogy csinálják, de nem Speedify.

A szolgáltató bevezette a saját fejlesztésű, Channel Bonding nevű protokollt, amint azt a felülvizsgálat elején megemlítettem.

A Csatornakötés növeli a sebességet és a stabilitást azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy egyszerre több internetes csatlakozási pontot használjon.

Függetlenül attól, hogy a Wifi, a mobil adatkapcsolat vagy bárhol máshol az internet az eszközre irányul, ez a protokoll összeköti és közvetlenül továbbítja azt..

Megállapítottam, hogy ez a szolgáltatás lehetővé tette számomra a letöltés folytatását, még akkor is, ha a WiFi-jem leomlott, amikor a Csatornakötés funkció átkapcsolta a kapcsolatot a mobil adatkapcsolatomra..

Rendkívül lenyűgöző! Ha csak a stabilizált letöltésekhez vagy feltöltésekhez szolgál, ez a VPN az egyik legjobb szoftver, amelyet megszerezhet.

Most jön a titkosítás.

Az AES-256 titkosítás manapság minden VPN számára normális’mert mert összetörhetetlen.

De a Speedify ennek a technológiának még fejlettebb verzióját kínálja, azaz a Cha-Cha 256 titkosítást. Túl technikai jellegű, hogy megmagyarázza a kettő közötti különbséget, de a növekedés ugyanakkor azt jelzi, hogy ez a szolgáltató keményen dolgozott annak érdekében, hogy szolgáltatásának eszközein keresztül a felhasználók számára a lehető legjobban szolgálja az online biztonságot és a magánélet védelmét..

Magas kiszolgálók száma

Általában a kisebb VPN-k nem szükségesek’még 500 szervert is kínál. És mindig az, hogy ha nagy kiszolgálóparkra van szükség, akkor az iparág legfontosabb VPN szolgáltatásait kell megnéznie, mint például a PureVPN szerverek, amelyeknél több mint 2000 szerver és

A Speedify nem engedi elmenni, mivel már több mint 1000 szerverrel rendelkezik 28 különböző helyszínen.

gyorsítsa fel a szerverek felülvizsgálatát

És ezek nem szokásos szerverek, hanem gyorskiszolgálók.

Ezek a sebességkiszolgálók a felhőben találhatók, és a Channel Bonding funkcióval kombinálva elosztják az összes csatlakozási terhelést, így megbízhatóbb és gyorsabb kapcsolatot biztosítanak..

A kiszolgálók nagy száma azt is jelenti, hogy sok választási lehetősége van a legközelebbi hely kiválasztására, még akkor is, ha olyan helyeken tartózkodik, mint Ázsia vagy Afrika, azaz azokon a helyeken, amelyeket a legtöbb VPN nem ad’nem helyezzünk szervereket be.

Tor kompatibilitás

Számos internetes adatvédelmi eszköz közül a Tor-ot nagyra értékelik.

Hogy’mert mert ez a böngésző az IP-t magántulajdonban tartja, mivel több végponton keresztül továbbítja azt. De még mindig nem’Nem nyújt titkosítást vagy protokolltámogatást, így még ha az IP is biztonságos, az adatai veszélybe kerülhetnek.

Jelenleg a probléma az, hogy a legtöbb VPN nem kompatibilis a Tor-tal, ez aláássa az iit, és nem engedi, hogy az a felhasználónak rendkívül biztonságos online élményt nyújtson..

A Speedify nem tartozik e szolgáltatások közé, mivel nagyszerű kompatibilitást kínál a Tor-tal, így a böngészőt használók számára nagyszerű lehetőség nyílik rá.

Gyilkos kapcsoló jelenléte

Még ha egy szolgáltatás katonai szintű titkosítással és biztonságos protokolltámogatással is rendelkezik, az Ön IP-je továbbra is kiszivároghat olyan kiskapukon keresztül, amelyeket a szolgáltatók nem’t általában nem csatlakoznak.

Az egyik ilyen kiskapu a Kill kapcsoló hiánya.

Amikor a VPN-kapcsolat leesik, az Ön IP-je hirtelen exponálódik, és még ha kikapcsolja is a kapcsolatot, a kettő közötti ablak elég ahhoz, hogy még egy középszerű hackerek is megismerjék az Ön IP-jét..

A kill kapcsoló megakadályozza ezt azáltal, hogy lekapcsolja az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat is csökken.

A Speedify ezt a nagyszerű funkciót kínálja minden alkalmazásában.

A támogatás a legfontosabb

Amikor az e-mailes támogatást látom az élő csevegés funkció helyett, csalódást okozok, mert az e-mailes támogatás manapság 2000-es.

És az’mert az élő csevegésnél nyújtott személytelen módon nyújtott támogatás valóban hozzájárulhat a jobb élmény fokozásához.

Nagyon meglepett, amikor a Speedify’Az e-mail támogatás nagyon profi módon válaszolt a kérdéseimre. Nincs automata bot, nincs hülye válasz, csak néhány hihetetlen támogatás a kézművesében kiképzett, magasan képzett támogató végrehajtótól.

Más szolgáltatóknak ki kellene venniük egy levelet a Speedify-ból’könyveit ebben az esetben határozottan.

Nagyon nagylelkű ingyenes próbaverzió, amelyet végtelenül lehet folytatni

A VPN-k manapság nagyon zajosak és kapzsak, ugyanakkor azt akarják, hogy először fizessen meg nekik, és később használja a szolgáltatásaikat.

Tehát manapság nem sok szolgáltató kínál ingyenes próbaverziót, csak a visszatérítési politika.

De nem gyorsítsa fel.

Ez a szolgáltató nemcsak az általános 30 napos visszatérítési politikát alkalmazza, mint mindenki más, hanem zéró nélküli elkötelezettség nélküli próbaverziót kínál egy hatalmas 5 GB sávszélesség-korlátozással. Igen! Minden hónapban megújul az 5 GB-os juttatás, kivéve, ha teljesen hajlandó fizetni a szolgáltatásért.

Hihetetlen, csak hihetetlen.

Most, hogy’ez valami, amit határozottan lehet leírni “Rendkívül felhasználóbarát”.

Megfizethető és egyszerű tervek

Legtöbben meglepődhetnek, miként alakulnak ki az árak az előnyeken? Isn’t ennek kellett volna lennie, amit csak el kell mondani?

Nem, még az árképzésre is vonatkozhatnak a profik vagy a hátrányok szakasz, és ez attól függ, hogy az árazási tervei mennyivel indokolhatják az Ön által kínált szolgáltatást.

ExpressVPN’A tervek nagyon drágák, de nem értem’Nem tartja őket rossznak a szolgáltató miatt’értékét, hitelességét és megbízhatóságát, az üzleti élet legjobbjainak jellemzõit. Más VPN-szolgáltatások, mint például a Surfshark, funkciócsomagban vannak és alacsony árakat kínálnak.

Tehát nem olyan, hogy csak akkor jó, ha olcsó VPN vagy. Csak igazolnod kell.

Speedify’Az árazási tervek egyszerűek, mivel rendelkezésre állnak a havi és az éves tervek.

 • Havonta: 8,99 USD egyszer számlázva
 • Évente: 49,99 USD egyszer számlázva (4,16 USD / hó)

Az árképzés gyorsítása

Ez az egyéni terv, és véleményem szerint az éves terv nagyon kedvező árú. A havi terv egy kicsit drága, de nem olyan, amelyet nem lehet figyelembe venni.

Igen, létezik a szolgáltatónál a családi terv és a csapatterv is, és mindkettő eltérő árú, mint az egyedi terv. És még a árakat sem a fedélzeten tartják.

Hátrányok

A szolgáltató jó mindaddig, amíg ezt nem javasoljuk, mégis ajánlott, de ezeknek az előnyöknek mindennek van-e a szolgáltatás?

A Speedify-nak is megvan a méltányos hátránya, amelyet ki kell emelnem önök előtt is, hogy kiegyensúlyozottabb döntéseket hozzon az áttekintés elolvasása után:

A Netflix nem támogatott

A Netflix óta’s A VPN-tilalom hatályba lépett, nem sok VPN engedélyezheti a Netflix által kínált különféle könyvtárak elérését a különböző országokban..

A VPN, amely továbbra is megkerüli a VPN tilalmát, határozott nyertes, és ez lehet egyedi értékesítési pontja, bármi másnál nagyobb.

Maga a Speedify azonban azt mondja, hogy szerverei ezt nem tudják megtenni, tehát igen’Nem tudom, mennyire csalódott voltam ezt látni.

Ez egy határozott con.

A torrent nem érhető el

Netflix után nem’Mivel együtt dolgozom a szolgáltatóval, azt hittem, hogy a Speedify jó lesz a Torrentingnél, de mint mindig mondják, ne’nincs nagy elvárásod, különben csalódott lesz!

És az’Pontosan mi történt velem, amikor láttam, hogy a Speedify sem’Nem támogatja a Torrenting bármely nagyobb fajtáját.

A Netflix haszontalanságával együtt a Torrenting nem támogatja a Speedify-t’legnagyobb gyengeségei.

Az Egyesült Államok joghatósága és néhány fakitermelés

Egy ország adattárolási törvényei nagyon fontos szempontot jelentenek a szolgáltatók számára, mielőtt bármely országban táboroznának, de azt hiszem, hogy a Speedify ezt a szempontot figyelmen kívül hagyta, miközben az ilyen törvények alapján a világ egyik legrosszabb helyét választotta, azaz az Egyesült Államokban..

Az Egyesült Államok nemcsak számos adatmegosztó szövetség tagja, mint például az 5 szem és a 14 szem, hanem nagyon rossz adatmegőrzési törvényei is vannak, amelyek maguknak a felhasználóknak súlyos bajba kerülhetnek, ha még az adatkiadási értesítést kézbesítik a szolgáltatónak..

Igen, a Speedify alapja egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket komolyan nem adok’nem tetszik.

Ugyanez vonatkozik a szolgáltató naplózási politikájára.

A Speedify azt mondja’s a “Nulla napló szolgáltató”.

De komolyan nem.

Naplózza a következő típusú adatokat:

 • Név, telefonszám, e-mail cím, személyes cím és cégnév
 • IP-cím, a megtekintett oldal, a böngésző típusa és az operációs rendszer (csak a saját webhelyén)
 • Csatlakozási időbélyegek
 • Sávszélesség elfogyasztva
 • Hozzávetőleges hely

gyorsítsa fel a naplók adatvédelmi felülvizsgálatát

Bár ezek a naplók nem valami komoly, és nem’t valóban nagy mértékben aláásná a magánéletét, de mégis, én’jobb naplózási politikákat látott, mint például a MullvadVPN, aki nem’még az e-maileket sem gyűjtheti.

A Speedify-nak el kell távolítania ezeket a kis naplókat, amelyeket megtart, hogy maximális biztonságot és adatvédelmet biztosítson a felhasználók számára.

Eszköz-támogatás

Míg a Speedify kliensalkalmazásai rendkívül könnyen kezelhetők, és tartalmaznak hihetetlen funkciókat, mint például a sebességteszt, amely egy egyedülálló szolgáltatás, amelyet én’a VPN-iparban, a szolgáltatóval találkoztam’Az app könyvtár még mindig kissé korlátozott.

A Speedify dedikált ügyfeleket kínál Windows, Mac, iOS és Android számára.

Gyorsítsa fel a letöltést

Ez a négy alkalmazás lefedi a legnépszerűbb platformokat, ám ennek ellenére van még hely további.

Például A PureVPN dedikált alkalmazásokat kínál a Firestick számára & A Kodi, valamint a Chrome és a Firefox böngésző bővítményei átfogóbb támogatási élményt nyújtanak.

Nagyon ajánlom a Speedify-nak, hogy hamarosan hozzon létre egy vagy két alkalmazást, ha valóban ott akar állni a Top Draw szolgáltatókkal és versenyezni.

Következtetés

A Speedify jó szolgáltatás, amely néhány nagyon ambiciózus funkcióval rendelkezik, amelyeket nagy tiszteletben tartok, ám vannak még hiányosságok, amelyek megakadályozzák, hogy teljes mértékben ajánlom ezt a szolgáltatást. De semmi olyan sem, amelyet nem lehet könnyen megjavítani, vagy meg lehet szüntetni, ha a szolgáltató kissé erőfeszítést tesz.

Kipróbálhatja a szolgáltatást, különösen, ha a nagyszerű ingyenes terv alapján ellenőrzi, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Számomra a szolgáltatásnak be kell csomagolnia egy kicsit egy erősebb ütést, hogy megkapja a bólintást.

Похожие статьи

 • VPNSecure Review 2019

  A VPN-szolgáltatás szokatlan helyen található, a VPNSecure.me nem’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • Az AirVPN áttekintése 2019

  Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

 • Encrypt.Me Review

  Joghatóság Egyesült Államok Ár: 99,99 USD (1 éves terv) Szerverek 132 szerver 25 országban Naplók 16 napos naplókat tartanak Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását...

 • HideMyAss VPN! Titkosítás és protokoll támogatás áttekintése

  Csakúgy, mint minden más VPN a piacon, a HMA! azt is állítja, hogy ez a legjobb VPN odakint. Biztosítja, hogy online anonimitást biztosít, de felhasználói értékelésekkel...

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me