ExpressVPN áttekintés 2020

igazságszolgáltatás BVI
Ár 6,67 USD / hónap (99,95 USD egy évre)
szerverek 3000+
Naplók Nincs napló
Titkosítás AES-256-CBC
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.expressvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Az éves terv magas, 8,32 dollárral kezdve az ExpressVPN drága lehet, de figyelemre méltó egyetemes szolgáltatás. Ez egy tökéletes választás az összes VPN-igényéhez, ezért miért szerepel a listánkban a 3. helyen.

A szolgáltató még büszkélkedhet egy 3000+ nagy teljesítményű szerver hatalmas hálózatával a világ 160+ helyszínén, amelyek lenyűgöző átlagsebességet nyújtanak: 85,29Mbps letöltés és 76,92Mbps a feltöltésben..

Megbízhatóságát illetően a VPN nem tartozik az 5–9–14 közötti hatáskörbe, és a Brit Virgin-szigeteken található. Kompatibilis az összes olyan fő eszközzel, mint a Windows, Mac, iOS, Android, Linux, útválasztók, játékkonzolok és intelligens TV-k.

Átfogó, Az ExpressVPN nagy teljesítményű és hatékony szolgáltató, de mivel drága, sok felhasználó vonakodik ezt választani.. A megfizethető szolgáltatásokat kereső felhasználók általában a Surfshark vagy a PureVPN lehetőséget választják.

Az ExpressVPN elemzése’Biztonság

Az ExpressVPN alapján’A helymeghatározás, a biztonsági ellenőrzés, a kanári engedély és a naplózási politika vonatkozásában, mély elemzésem rámutat arra, hogy a szolgáltató megfelelő lehetőség a magánélet tudatosságához. Az alábbiakban egy átfogóbb áttekintést adunk biztonságukról:

Brit Virgin-szigeteken található (biztonságos internetes joghatóság)

Ez egy kicsi ország, amely annak ellenére, hogy a Brit Monarchia hatáskörébe tartozik, teljesen független belső ügyeinek kezelésében; Brit Virgin szigetek.

Az ExpressVPN székhelye itt található, amely nagymértékben támogatja a szolgáltatót, mint a a hely mentes az invazív tömegmegfigyelési és adatmegőrzési törvényektől.

Az ExpressVPN esetében ez növeli hitelességét, és megvédi szolgáltatását a törvényi hatóságok általi máshol történő indokolatlan bánásmódtól. Még teljes körű magyarázatot is közzétettek a BVI-vel és annak adattörvényeivel kapcsolatban.

ExpressVPN központ

Naplózási politika - lehet nyomon követhető?

Az ExpressVPN elkerüli a naplók, periódusok vezetését. Nincsenek metaadatok, a felhasználó böngészési előzményei, felhasználó’Saját / valódi IP-je vagy a csatlakoztatott VPN-kiszolgáló IP-je , a DNS-lekérdezéseket stb. a szolgáltató naplózza.

Még ezt egyértelműen közlik a saját webhelyükön, amint az az alábbi képernyőképen látható. Is, enged’Ne felejtsük el azt az esetet, amikor a török ​​hatóságok megragadták az ExpressVPN szervereket.

Ezt egy incidenst követte, amikor a török ​​orosz nagykövet meggyilkolásra került, és a felelős ügyeletes rendőr az ExpressVPN segítségével törölte szociális média-fiókjait..

A kiszolgálók megragadásakor nem található naplózási információ, annak igazolása, hogy az ExpressVPN valóban logless szolgáltató (a hivatalos nyilatkozatot itt olvashatja).

Világos naplózási politika

Protokollok és titkosítási információk

Az ExpressVPN támogatja az összes népszerű VPN protokollt. Ide tartoznak a PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (iOS eszközökön) és az OpenVPN (TCP és UDP) az összes többi platformon / eszközön.

Az OpenVPN protokollhoz, AES-256-CBC rejtjeleket használ HMAC SHA-256 adathitelesítéssel az adatcsatornán, és AES-256-GCM rejtjelek RSA-384 kézfogással és HMAC SHA-256 adatkezeléssel a vezérlőcsatornán.

A tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartást a DH-2048 Diffie-Hellman kulcscsere révén biztosítják.. Szó szerint nincs mód arra, hogy átkerülje és megfejtse a titkosítás ilyen formáját, még a legkifinomultabb brutális erő támadással is..

ExpressVPN katonai osztályos titkosítás

WebRTC / DNS / IP cím ExpressVPN szivárgás tesztek

Hogy csak emlékeztessem önöket arra, hogy miért értékelik az ExpressVPN-t annyira az egész iparágban és a világ minden táján a felhasználóknak, egy WebRTC / DNS / IP-cím szivárgáspróbát végeztem el.

Az eredmények, mint mindig, kiválóak voltak. Ilyen szivárgást nem észleltek. A szolgáltató az iparág nagyszerűségi jele, tehát ha feliratkozni szeretne rá, akkor ezt mindenféle aggodalom nélkül megtenni.

 1. https://ipx.ac/run - átadva
 2. https://ipleak.org/ - elfogadva
 3. https://ipleak.net/ - elfogadva
 4. https://browserleaks.com/webrtc - elfogadva

ExpressVPN App WebRTC szivárgásteszt

ExpressVPN szerverhelyek: 3000 szerver 94 országban

Az ExpressVPN-nek jelenleg 3000+ szervere van, amelyek 94 országban és 160+ helyszínen oszlanak meg a világon. Ez az egyik legnagyobb kiszolgált kiszolgáló.

Egy ilyen nagy szerverhálózat gondoskodott róla A streaming, a torrent, a sebesség és a szivárgás tesztelési szakaszában egyetlen kiszolgálón sem tapasztaltam sávszélességet vagy zsúfoltságot..

Mivel a hálózat is szétszórtan van, mindig egy nagyon kiszolgáló kiszolgálója lesz, akár Luxemburgban, Kalkutában vagy Hongkongban tartózkodik, az nem számít!

ExpressVPN szerverek és teljesítmény-áttekintés

Sebességteszt különböző szervereknél (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália, Németország, Franciaország)

Az ExpressVPN átlagosan 85,29Mbps letöltött és 76,92Mbps letöltési sebességgel szállított. A szolgáltatónak sikerül meghiúsítania minden esélyt, és dicséretes sebességeket kínál. Különböző kiszolgálóhelyek tesztelése a speedtest.net portálon fenomenális eredményeket tárt fel:

szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Feltöltés 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
fütyülés 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Az ExpressVPN szerverek működjenek együtt a Netflix USA-val?

Örömmel hallja ezt Az ExpressVPN sikeresen feloldja a Netflix és más VoD-k feloldását, például az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a HBO Now, így ez a szórakozás rendkívül figyelemre méltó lehetősége!

Az Ön kényelme érdekében, Még egy blogot készítettem, és alább adtam meg a Netflix szervereinek működő listáját, amelyet rendszeresen frissítenek annak biztosítása érdekében, hogy streaming közben ne legyen gond.

5 működő kiszolgáló a Netflix USA számára
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 működő kiszolgáló a Netflix UK számára
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 működő kiszolgáló a Netflix JP számára
 1. Tokió 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 működő kiszolgáló a Netflix DE számára
 1. Nürnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Hogyan nézhetem a Netflixet az ExpressVPN segítségével?

Ha a Netflix nem működik az ExpressVPN szolgáltatással, két ok lehet: a csatlakoztatott kiszolgáló blokkolva van, vagy nem támogatott protokollt használt. Kövesse az alábbi lépéseket a Netflix feloldásához az ExpressVPN segítségével:

 1. Kap az operációs rendszerre / eszközre vonatkozó alkalmazás
 2. Megy a beállításokra, és ellenőrizze, hogy használja-e az OpenVPN protokollt
 3. Csatlakozás a fentiek bármelyikére “dolgozó” kiszolgálók listája
 4. Élvezd a Netflix különféle verzióinak feloldása az ExpressVPN segítségével!

Az ExpressVPN engedélyezi a torrentet?

Dehogynem! Az ExpressVPN gyors, szivárgásmentes és naplózhatatlan szolgáltató, amely szilárd lehetőséget kínál a torrent letöltésére. Szervereinek többsége p2p-barát, és minden nagyobb eszközhöz alkalmazások vannak.

Mint ilyen, az ExpressVPN-sel történő zsarolás hihetetlenül biztonságos. Az alkalmazásuk segítségével bárhonnan és bármilyen eszközről letölthet torrenteket, olyan funkciókkal, mint a kill kapcsoló és a split alagút, tovább javítva a tapasztalatokat.

Az ExpressVPN megkerüli a “Nagyszerű tűzfal” Kínában!

Az ExpressVPN a középső ujját mutatja a kínai kormánynak és a nagy tűzfal észlelési technikáinak az obfuzáció használatával, amely a VPN-forgalmat normál HTTPS-forgalomként jeleníti meg, ha átirányítja azt a 443-as porton.

A legjobb rész: a BVI-alapú szolgáltató azon kevés között van, amely külön kínai oldalt kínál az ország lakói számára, hogy letölthessék alkalmazásukat és élvezhessék az ingyenes internetes élményt:

 • http://exp4links4.net/

Az ExpressVPN ügyfélszolgálat áttekintése

A VPN-iparágban a legjobb ügyfélszolgálatot az ExpressVPN nyújtja. Minden egyes kérdésre vagy kérdésre rendkívül jól képzett vezetők válaszolnak.

Az ügyfélszolgálat azonban nemcsak az élő csevegés támogatásával ér véget. Ha azonnali megoldást keres, elérhető egy hibaelhárítási oldal is.

ExpressVPN támogatás áttekintés

Itt található minden információ a szolgáltatás elindításáról, a különféle szolgáltatások használatáról és a VPN-vel kapcsolatos gyakran feltett kérdésekről (GYIK)..

ExpressVPN hibaelhárítási támogatás

Ha a fenti lehetőségek nem bizonyulnak elég hasznosnak, akkor mindig látogasson el a telepítési útmutatók oldalra. Itt kéz útmutatókat kaphat arról, hogyan állíthatja be a VPN-t a különböző platformokon.

ExpressVPN telepítési útmutatók

ExpressVPN költségek, próbaverzió, visszatérítés és fizetési módok

Az ExpressVPN árazási tervei három silóra oszlanak: havonta (12,95 USD-től), 6 hónaponként (9,99 USD / hó), és 1 év / hónap, 8,32 dollár.) A hosszabb időtartam lehetővé teszi a jobb árengedmények kihasználását.

Havi szinte 13 dollárért havi előfizetése jóval meghaladja a költségvetést, még akkor is, ha a világ legjobb VPN-je. Ugyanez vonatkozik a 6 hónapos tervre: Ez’Túl drága, szinte 10 dollár havonta.

azonban, havonta 8,32 USD-ért egy évre’Az előfizetés érdeme, az ExpressVPN remek lehetőség, különösen, ha figyelembe vesszük a magánélet, a streaming / torrent és a biztonság páratlan elkötelezettségét.

expressvpn árképzés

Az ExpressVPN ingyenes próbaverzió nem érhető el? Igen, a szolgáltató azt állítja, hogy kínál a “kockázatmentes” VPN-próba, amely 30 napig tart, de valójában becsapja az ügyfeleket, amikor a valóságban ez csak az ösztönzés pénz-visszafizetési garanciájukra állnak rendelkezésre.

Természetesen az ingyenes próbaverzió azt jelenti, hogy feliratkozhat a “ingyenes fiók” és teljes mértékben vagy korlátozott mértékben használja ki a VPN szolgáltatást annak kipróbálására, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Az ExpressVPN körülményei között kattintson a “ingyenes próbaverzió” A CTA átirányítja Önt az előfizetési oldalra, ahol regisztrálnia kell egy tervet és be kell írnia a fizetési adatokat.

A fizetési módok tekintetében, a szolgáltató támogatja a lehetőségek hatalmas listáját. Ezek között vannak hitelkártyák, közvetlen kifizetések és az anonim Bitcoin.

Az ExpressVPN fizetési módszerek áttekintése

Hogyan tölthetem le az ExpressVPN-t?

 1. Megy a https://www.expressvpn.com/ és a kettyenés a “Get ExpressVPN” gomb
 2. választ megfelelő terv. (Azt javaslom, hogy csatlakozzon a 12 hónapos előfizetésre).
 3. Belép az Ön e-mail címe és választ az előnyben részesített fizetési mód.
 4. teljes a fizetési folyamatot, és mentse az összes bejelentkezési információt.
 5. kettyenés a “Termékek” fül a weboldal tetején
 6. választ az az eszköz, amelyen az ExpressVPN-t szeretné használni
 7. Letöltés az alkalmazás egy kattintással!

Szinte minden elképzelhető eszközhöz megtalál egy ExpressVPN alkalmazást. Legyen’s Windows, Mac, Android, iOS vagy akár Firestick esetén, a szolgáltatónak van egy dedikált, kompatibilis alkalmazás, amely közvetlenül a weboldalról tölthető le.

ExpressVPN alkalmazások

Az összes alkalmazásukat a VirusTotal.com webhelyen ellenőriztük bármilyen vírus, rosszindulatú program vagy motor számára. És az összes teszt nyugtalanul jött ki, jelezve, hogy a VPN jó lehetőség.

ExpressVPN VirusTotal teszt

Hogyan telepítsük az ExpressVPN-t az Amazon Firestick-re

 1. Dob az “Google Play Áruház” az Amazon Fire TV-jén
 2. Keresés a “ExpressVPN” app
 3. kettyenés “Letöltés” és várja meg, amíg a folyamat befejeződik
 4. Bejelentkezés az ExpressVPN bejelentkezési hitelesítő adataival

Az ExpressVPN telepítése a Kodi-hez

 1. Regisztrálj az ExpressVPN segítségével előfizetéssel
 2. Letöltés annak a készüléknek a VPN alkalmazását, amelyen a Kodi-t használja
 3. Csatlakozás bármilyen biztonságos helyre a VPN aktiválásához
 4. Dob Kodi, és élvezze a biztonságos streaming-et a készüléken!

A legjobb ExpressVPN alternatívák

Az ExpressVPN kétségtelenül kiváló szolgáltatás az összes online adatvédelmi, streaming, torrenting és böngészési igényhez. Mivel azonban ez egy kicsit drága, lehet, hogy a felhasználók megfelelő alternatívákat keresnek.

A legjobbok között szerepel a Hongkongi székhelyű PureVPN, amely 2,91 dollárral kezdődik havonta. egy ötéves terv alapján. Költségvetés-barát lehetőség érdekében fontolhatja meg a Surfshark feliratkozását, amely 1,99 dollár / hónap áron elérhető. egy 2 éves tervre.

Ajánlom az ExpressVPN-t?

Igen, ajánlom az ExpressVPN-t mindazoknak a felhasználóknak, akik hatékony, mindenoldalú szolgáltatást keresnek és ne aggódjon, ha magas előfizetési árat fizet, 8,32 USD / hó. Azt’A biztonság, a magánélet, a torrent és a streaming képességei páratlanok.

Hatalmas, 3000 szerverből álló hálózattal rendelkezik, kiváló disztribúcióval. Ez lehetővé teszi a maximális teljesítmény elérését a torrentek letöltéséhez és a VoD-k streamingjéhez / feloldásához, mint például a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime..

A VPN szintén távol van az internetes ellenséges joghatóságoktól, és alkalmazásokat kínál minden népszerű platformhoz és eszközhöz. Ide tartozik egy útválasztó alkalmazás, amelyet bármilyen harmadik fél által gyártott DD-WRT vagy Flashrouter eszközön használhat. Itt kaphat egy 8,32 dolláros tervet.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Joghatóság Szingapúr Ár 2,25 USD / hónap (48 dollár a 2 éves tervhez) 1000++ kiszolgáló 100+ felett Helynaplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Az AVG VPN jó-e?

  Joghatóság Cseh Köztársaság Ár 79,99 USD egyszer számlázva (1 éves terv) 50+ napló kiszolgálók Igen Titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrentoló Igen Működik...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me