CactusVPN áttekintés – Csillagszolgáltatás – 4 csillag

igazságszolgáltatás Moldova
Ár Havonta 3,25 USD
szerverek 26 Szerver
Naplók Nincs napló
Titkosítás 256-bit
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.cactusvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

A létező VPN-k százai közül nagyon kevesen tűnhetnek ki azzal, hogy nemcsak a legjobb VPN szolgáltatást nyújtják, hanem magával ragadó felhasználói élményt is kínálnak, mivel a szolgáltatás szinte minden oldala sokkal lenyűgözőbb, mint az előző.


Be kell vallanunk, hogy nem tettük meg’Nagyon sok elvárásunk van, amikor a CactusVPN felülvizsgálatára gondolunk, de meglepettünk. A CactusVPN az egyik leginkább vonzó VPN, amelyben találkoztunk. A mögötte álló döntéshozóknak határozottan szemük van a részletekért. Egyetlen kő sem maradt megfordíthatatlanul, függetlenül attól, hogy a webhely felépítésekor, annak bármely VPN-szolgáltatásánál, a működési képességük igazolásánál, a VPN-ügyfél-alkalmazásoknál vagy a szolgáltatás bármely más aspektusánál-e..

Ezt be kell vallanunk: eladtak vagyunk! A CactusVPN az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet megtalálja, főleg ha újszülött vagy, aki ezt még nem teszi meg’sokat nem tudunk a VPN-kről. Vannak nagyobb, sokkal inkább bevezetett VPN-szolgáltatások a piacon, de kevesen közelítik meg a CactusVPN életképességének egyeztetését..

Tehát, ha további tudni szeretnénk, itt található a CactusVPN teljes értékű áttekintése, amely kritikákat tartalmaz az árazási tervre, a fizetési módokra, a webhely felhasználói felületére & UX, ügyfélalkalmazások, szolgáltatásteljesítmény és még sok más a véleményezőink által.

CactusVPN árképzési tervek

A VPN-k egyre inkább árérzékeny árucikkekké válnak, mivel egyre több szolgáltató lép be a piacra, ezáltal növeli a versenyt, és az árak jelentősen csökkennek. Tehát, annyira erős verseny miatt, hogy ma a szolgáltató’A világnak meg kell őriznie árképzési terveit az elfogadható tartományon belül, és elegendő lehetőséget kell biztosítania a lehető legtöbb felhasználói igény kielégítésére, és a CactusVPN éppen ezt csinálja..

A CactusVPN jelenleg 4 típusú árazási tervet kínál:

 • USA VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Cactus VPN éves árképzés

Kaktusz VPN negyedéves árazás

Kaktusz VPN havi árazás

Nagyra értékelnünk kell azt a tényt, hogy a CactusVPN dedikált amerikai és brit terveket kínál a felhasználók számára, ez egy ritka látvány a VPN tartományban, ahol a legtöbb szolgáltató az egységes tervek biztosítására összpontosít, az egyetlen különbség az előfizetés időtartamában van. A SmartDNS-et szintén külön kínálják itt, ami plusz, mert az elmúlt években rohamosan növekedett a rést kínáló eszközök, mint például a közvetítők, értékesítése..

A dedikált SmartDNS-terv tökéletesen megfelelne az egyedi igényekkel rendelkező ügyfeleknek, ahogyan most nem lenne’Nem kénytelen vásárolni olyan VPN-kapcsolatot, amely nekik nincs haszna, csak azért, mert hozzáférni akarnak a szolgáltatóhoz’s SmartDNS szolgáltatás.

Ezeket a terveket ezután havi, negyedéves és éves előfizetések formájában kínálják fel. enged’s felülvizsgálja mindegyiket külön:

USA VPN:

 • Havi előfizetés: 4,99 USD / hó, egyszer számlázva
 • Negyedéves előfizetés: 12,99 USD egyszer számlázva (4,33 USD / hó)
 • Éves előfizetés: 38,99 USD egyszer számlázva (3,24 USD / hó)

Ez a terv magában foglalja a hozzáférést 4 USA-alapú szerverhez és a CactusVPN által kínált összes többi szolgáltatáshoz, kivéve a P2P megosztást és a SmartDNS szolgáltatást. CactusVPN’Ennek a szolgáltatásnak az árazási tervei nem túl rosszak, ha várakozással tekint a földrajzilag korlátozott amerikai webhelyek, például a Netflix felszabadításával e terv révén. Az éves terv nagyon jó üzletet eredményez, de úgy gondoljuk, hogy ezt a negyedéves tervet legalább 10 dollárra kell levonni egyszer, ha egyszer a szolgáltató vonzóbbá kívánja tenni..

UK VPN

 • Havi előfizetés: 4,99 USD / hó, egyszer számlázva
 • Negyedéves előfizetés: 12,99 USD egyszer számlázva (4,33 USD / hó)
 • Éves előfizetés: 38,99 USD egyszer számlázva (3,24 USD / hó)

Az Egyesült Államok VPN-csomagjával pontosan megegyező árképzéssel az Egyesült Királyság árazási tervére vonatkozó ítéletünk ugyanaz marad, mint az amerikai VPN-terv. A negyedéves terv árát még valamivel le kell csökkenteni, akárcsak az amerikai VPN-tervhez. 4 brit szervert kínálnak, és hozzáférést biztosítanak a terv összes többi prémium szolgáltatásához.

VPN + Intelligens DNS-terv

 • Havi előfizetés: 6,99 USD / hó, egyszer számlázva
 • Negyedéves előfizetés: 17,99 USD egyszer számlázva (5,99 USD / hónap)
 • Éves előfizetés: 54,99 USD egyszer számlázva (havonta 4,58 USD)

Ez a terv az egyik legátfogóbb a kínált tervek között. A VPN + intelligens DNS-terv hozzáférést biztosít minden prémium szolgáltatásához, valamint a teljes szerverlistához, amely összesen 23 szervert tartalmaz. A SmartDNS szolgáltatás szintén benne van a tervben, ezáltal ez a terv a legmegfelelőbb azoknak a felhasználóknak, akiknek VPN-igényei vannak különböző eszközökön, beleértve a mediastreamereket is.

A terv áraihoz viszonyítva a havi 6,99 dolláros előfizetési ár meglehetősen alacsony, összehasonlítva más, már megalapozott szolgáltatókkal, akik havi terveiket 8-10 dollár között kínálják. A negyedéves és az éves előfizetési terveket illetően nincs nagy különbség közöttük, ami nagy tényező, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára a rövid távú negyedéves terv választását anélkül, hogy sokat okozna neki. kellemetlenség.

SmartDNS terv:

 • Havi előfizetés: 4,99 USD / hó, egyszer számlázva
 • Negyedéves előfizetés: 12,99 USD egyszer számlázva (4,33 USD / hó)
 • Éves előfizetés: 38,99 USD egyszer számlázva (3,24 USD / hó)

Miközben szeretjük a többi terveket, úgy gondoljuk, hogy a SmartDNS tervek árai kissé túl magasak, különösen a negyedéves terv esetében. Ha a CactusVPN a SmartDNS szolgáltatást kivéve nem kínál más dolgot ebben a tervben, akkor az árait egy bevágással kell csökkentenie, hogy ez a terv kissé vonzóbbnak tűnjön. Még mindig jó kezdeményezés, amelyet nagyra értékelünk!

CactusVPN fizetési módok:

A sok fizetési módszer megkönnyíti a végfelhasználót, mivel növeli a felhasználó választási lehetőségeinek rugalmasságát az árképzési terv fizetésében. A CactusVPN nagyszerű repertoárral rendelkezik a következő lehetőségek közül:

 • PayPal
 • Hitel- vagy betéti kártya
 • Bitcoinok és Altcoinok
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • AliPay

Cactus VPN fizetési módszerek

A lista nagyjából tartalmazza azokat a népszerű lehetőségeket, amelyeket a mai felhasználó igényel a VPN-szolgáltatótól. Tetszik nekünk, ahogyan a CactusVPN fizetési lehetőségként kínálja a Bitcoin-t, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ellenőrizze magánéletét a fizetés közben..

CactusVPN ingyenes próbaverzió

Az ingyenes kipróbálás gyorsan ritkasággá válik a VPN-tartományban, sok szolgáltató visszatér a régi iskola megközelítéséhez, amely szerint nem kínálta a felhasználónak egy termék használatának esélyét, még mielőtt teljes mértékben megfizette volna az árat. Ez a megközelítés sok felhasználót kikapcsolhat, és még ha nem is, nagy a esély arra, hogy a felhasználó, miután valamilyen rossz tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatásával, rosszul veszi a szolgáltatást az egész interneten olyan merészen, hogy az Ön szolgáltatása komoly hithez jut a márka imázsának szempontjából a piacon.

A nulla kötelezettségvállalás nélküli ingyenes próbaverzió jelenti a VPF-ek legjobb pufferhelyét a probléma ellen, mivel ezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy teljes mértékben tesztelje a szolgáltatást, és elégedett legyen, mielőtt tovább lépne egy árképzési terv megvásárlására. Ingyenes próbaverzióval, még akkor is, ha a felhasználó nem boldog, csak a vásárlást fogja megtenni. Nem okozott nagy károkat a márka imázsának.

A CactusVPN jelenleg ingyenes próbaverziós tervet kínál, amely nagymértékben beszéli a szolgáltató által a termékbe vetett bizalomról, és ez egy olyan gondolat, amely növeli a felhasználók bizalmát..

Kaktusz VPN ingyenes próbaverzió

Kipróbáltuk a CactusVPN Free Trial szolgáltatását, és úgy döntöttünk, hogy utána teljes körű felülvizsgálatot készítünk erről a szolgáltatásról. Azoknak a teljesítményjellemzőknek a több mint felét, amelyeket kritizáltunk ebben az áttekintésben, az ingyenes próbaverzió alatt teszteltük, mivel nem volt különbség a szolgáltatás teljesítésében az ingyenes és a fizetős verziókban..

Ingyenes 24 órás próbaverzió

Az egyetlen dolog, amit szeretnénk, ha a CactusVPN megváltoztatná, a szabad próba időtartama, mivel a mai napig csak 24 órás időszakra korlátozódik, ami meglehetősen alacsony. Javasoljuk, hogy a CactusVPN növelje ezt az időszakot legalább 72 órára, ugyanúgy, mint a NordVPN.

A CactusVPN egy 7 napos próbaverziót is kínál a SmartDNS szolgáltatásához, így követheti a saját irányelveit, és megismételheti a VPN ingyenes próbaverziójában..

Ingyenes SmartDNS 7 napos próbaverzió

De a CactusVPN 30 napos visszatérítési politikát is kínál, így értékelhetjük, hogy az ingyenes próbapolitikája rendkívül fogyasztóbarát.

A CactusVPN alkalmazások kompatibilitási áttekintése:

Ez a szolgáltató ismét megteszi a tortát ebben a szolgáltatásban, mivel dedikált ügyfélalkalmazásokat kínál a következő operációs rendszerekhez és eszközökhöz:

 1. ablakok
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Míg szinte minden más szolgáltató ügyfélalkalmazásokat kínál a Windows, Mac, iOS és Android számára, de az Android TV és a FireTV dedikált alkalmazásai nem olyan általánosak. Ennek oka az, hogy nagyon régóta készülékek, így az ügyfélalkalmazás felépítése sok erőfeszítést igényel, és mindenekelőtt a jobb felhasználói élmény elérése iránti elkötelezettség. A CactusVPN megtett egy nagy mérföldet annak biztosításában, hogy repertoárjában nem csupán az alapvető kliensalkalmazásokkal rendelkezik, így magas értékelést kap erről a beszámolónkban.

CactusVPN Apps

Nagyon szeretnénk, ha ez a szolgáltató böngészőbővítményeket ad hozzá a repertoárjához, és növeli az erre a célra szánt támogatások összegét, amelyet jelenleg a felhasználók számára tovább nyújt.

CactusVPN Server áttekintés

Az egyik olyan hely, ahol úgy gondoljuk, hogy a CactusVPN-ben még nagy fejlesztési lehetőség van’s egyébként a csillagszolgáltatás a kiszolgálói szám. A CactusVPN jelenleg 23 VPN szervert kínál 17 országban, 14 országban elosztott hálózat 17 helyén, és javítania kell az eredményességét, ha versenyben áll a piacon lévő nagyobb VPN-ekkel, amelyek kiszolgálóinak száma néha ezer, például ExpressVPN és PureVPN.

CactusVPN szerver helyek

Nem mintha szerverei nem’nem teljesítenek jól, minden mutatóban kiválóak. Meglepő módon egyikük sem volt túlzsúfolt a tesztjeink során, és a sebességek is nagyok voltak.

Amikor csatlakoztunk az Egyesült Államok Sydney-i, az ausztráliai szerverhez egy 50 Mbps-os kapcsolaton, ezeket az eredményeket kaptuk sebességtesztjeinkből:

CactusVPN sebességteszt

A letöltési sebesség csaknem 27% -os csökkenést mutatott, miközben a feltöltési sebesség figyelemre méltóan 41,7 Mbit / s sebességgel növekedett, nem rossz a VPN-kompatibilis internetkapcsolatnál..

A kiszolgálóknak sikerült feloldani a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását olyan webhelyeken is, mint a Netflix USA.

Az eredmények között látható az Ex-Machina sci-fi film, amely az Egyesült Államokon kívül más országokban nem érhető el. És ha egy VPN feloldja a Netflix USA feloldását, akkor nagyszerűnek kell lennie, mert nemcsak megkerüli a webhely földrajzi korlátozásait, hanem a VPN tilalmának megkerülését is lehetővé teszi a webhelyen, ami hihetetlen teljesítmény, ami még néhánynak sem A legnépszerűbb VPN-ek képesek egyezni.

CactusVPN áttekintés - Csillagszolgáltatás - 4 csillag

De egy dolog, amelyet soha nem szabad megbecsülnünk a CactusVPN használatával, az vele járó őszinteség, hogy tudatjuk a felhasználót a VPN aktuális állapotáról.

Amikor bejelentkeztünk a webhely ügyfélterületére, láttuk a következő nevű feljegyzést “Szolgáltatás állapota” értesítve minket, hogy a BBC iPlayer jelenleg nem nyitható fel a CactusVPN segítségével. Ez nem csak ritka, hanem egyedülálló vonás, amely megkülönbözteti a CactusVPN-t a piacon lévő többi VPN-től, akik folyamatosan folytatják egy bizonyos tulajdonság forgalmazását akkor is, ha nem képesek rá.

Még akkor is, ha a BBC iPlayer nem’Jelenleg nem dolgozunk a CactusVPN-rel, nem fogjuk értékelni, mert ha egy szolgáltató őszinte a felhasználókkal szemben, akkor nem engedi őket le, és azon törekszik, hogy a szolgáltatás a lehető leghamarabb újra működjön és működjön..

CactusVPN áttekintés - Csillagszolgáltatás - 4 csillag

A webhely felhasználói felülete és UX

Kevés VPN-nek van ilyen figyelme a részletekre egy ilyen webhely felépítésekor’Nem csak interaktív, hanem informatív a szolgáltatás minden szempontjáról, mint CactusVPN.

Amint az az árazási tervek elrendezéséből, a szerverek megjelenítéséből és a szerverek megjelenítéséből, valamint a CactusVPN feloldását lehetővé tevő, a földrajzilag korlátozott webhelyeket mutató oldal elkészítéséből kitűnik, a CactusVPN meghatározta azt a referenciapontot, amellyel a VPN webhely tökéletes keveréke lehet fülbemászó, mégis elmondja mindenkinek.

CactusVPN áttekintés - Csillagszolgáltatás - 4 csillag

CactusVPN biztonsági és élő csevegési funkció

A VPN-szoftverek hirtelen népszerűségének növekedése, valamint az ismeretek növekedése mellett, hogy az adatok mennyire fontosak és hogyan használhatók rossz célokra, sok kétes szolgáltatás beugrott a piacra, és megpróbálta a VPN-szolgáltatást homlokzatként használni. gyűjtsön felhasználói adatokat ügyfélalkalmazásuk közepén. Ezeket az adatokat elküldik a hirdetőknek, kitöltve a teljes ördögi kört.

Az egyik nagyszerű módja annak, hogy kiderüljön, vajon a VPN kénytelenek-e erre, olvassa el adatvédelmi irányelveit, amely kifejezetten megemlíti a felhasználói adatok naplózási módját. Lehet, hogy ezek a szakpolitikai dokumentumok unalmas olvasmányok, de a VPN megértéséhez elengedhetetlen azok áttekintése’politikánk az adatainkon keresztül.

A CactusVPN naplózási irányelve

A CactusVPN azonban nem’nem vállalnak ilyen kétes tevékenységeket, és az adatvédelmi politikában egyértelműen megemlíti, hogy nem’t semmilyen felhasználói adatot nem naplózhat, még a felhasznált sávszélesség vagy a felhasználói munkamenet ideje sem. Olyan tiszta, ahogy jönnek, ezért megbízhatóan megbízható.

Több protokolltámogatást is kínál, ideértve az OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP és SoftEther szoftvereket, így a biztonság és az anonimitás védelmének lehetőségei elég robusztusak a CactusVPN-nél..

A CactusVPN támogatási funkcióinak eléréséhez’Az élő csevegés támogatási funkciója rendkívül érzékenyen oldotta meg az ügyfélszolgálatunk által feltett kérdések megválaszolását vagy megválaszolását.

CactusVPN Live Chat támogatás

Lehetősége van jegyet emelni, ha bonyolultabb problémája van, amelyhez egy szakértő műszaki hibaelhárítást igényel.

Következtetés

Végső döntésünk nagymértékben támogatja a CactusVPN-t, mivel átfogó, lekerekített VPN szolgáltatást kínál, amely határozottan ellenáll néhányunk nagyon erős tesztjének. Van néhány hibája, de ezek meglehetősen kisebb jelentőségűek, és könnyen megtisztíthatók.

A CactusVPN 4 csillagot kap a végétől, mivel egy erősen ajánlott szolgáltatás, amelyet mindenféle igényű felhasználó minden bizonnyal élvezhet. A biztonságtól a webhely feloldásához a VPN képes megoldani az összes adatvédelmi és internetes szabadsággal kapcsolatos problémáját! Próbáld ki, és ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben, milyen tapasztalata volt!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me