Browsec VPN áttekintés 2019

igazságszolgáltatás Oroszország
Ár 1,99 USD / hó egyéves tervben
szerverek 36 kiszolgáló 32 helyszínen
Naplók Üzletek naplói
Titkosítás Proxy szolgáltatás (titkosítás nélkül)
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Nem
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://browsec.com/en/
Kompatibilitás Asztali számítógép, Chrome

A Browsec egy proxy kiegészítő / bővítmény a böngészők számára, amely megkönnyíti a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését az egész világon. A 3.000.000 ügyfélszám növekedésével a proxy / VPN általában nagyon népszerű. A Browsec LLC által üzemeltetett szolgáltatás egy dedikált VPN-alkalmazást is kínál Android és iOS felhasználók számára. Mivel azonban orosz székhelyű, kicsit bizonytalan az általa biztosított biztonság és névtelenség. További információkért olvassa el a Browsec VPN részletes ismertetését.

A Browsec bizonyos területeken jó, de még mindig hiányzik a sok kritikus biztonság és egyéb funkcionális szolgáltatás nyújtása. Nincsenek asztali alkalmazások Windows vagy Mac OS számára, igaz’t támogatja a torrenting, nem’t nincs gyors sebessége vagy gyilkos kapcsolója. Az ügyfélszolgálatot továbbra is az elavult jegykezelési módszerrel végzik, és mindenekelőtt az OpenVPN nem támogatott, és nem is biztonságos joghatóságon alapul..

De ezek a problémák ott vannak, mivel a Browsec középszintű szolgáltatás, alacsony színvonalú és szolgáltatási színvonalon, tehát ha nem’Ha kompromisszumba akar lépni ezekkel a hiányosságokkal kapcsolatban, akkor a következő legjobb alternatív cselekvési módja az, hogy egy olyan szolgáltatásban gazdag, olcsóbb VPN-re lép, mint a Surfshark..

Egyszerű szavakkal és tömören összefoglalva, hogy a Surfshark mindent tartalmaz, amit a Browsec nem’t, így okosabb választás az előbbit választani.

szolgáltatók

Feloldja a Netflix szolgáltatást

sebességek

Titkosítás

jegyzőkönyvek

Multi-Bejelentkezések

Árazás

Vélemények

Weboldal

Surfshark Browsec VPN
IGEN IGEN
Átlagon felüli Átlag alatti
AES-256 titkosítás az összes támogatott protokollon AES-256 titkosítás az összes támogatott protokollon
OpenVPN & IKEv2 Nem kínálunk OpenVPN protokollt
Korlátlan kapcsolat egyetlen előfizetéssel 5
Havonta 1,99 USD (2 éves terv), minden funkcióval együtt Havi 3,33 USD az éves előfizetési terv alapján (egyszeri számlázás 39,99 USD)
Surfshark Review Browsec VPN
Látogasson el a Surfsharkba Látogasson el a Browsec VPN webhelyre
 • Biztonság
 • Átláthatóság
 • Árazás
 • szerverek
 • Teljesítmény
 • Kompatibilitás
 • Támogatás

Nem meglepő, mivel a Browsec az AES-256 katonai titkosítást is kínálja a VPN-kompatibilis kapcsolatokon áthaladó felhasználói adatok védelme érdekében..

Ez egy integrált biztonsági funkció, de nem olyan, amit rendkívülinek tekintünk, mivel minden szolgáltatótól elvárják, hogy a titkosítási szintet áthatolhatatlanná tegye.

Egy hacker sem tudja megfejteni az adatait, ha azok AES-256 rejtjelekkel vannak titkosítva.

A Browsec-nél ez a titkosítási szint annál is fontosabbá válik, mivel a szolgáltató nem’t nem kínálnak OpenVPN protokoll támogatást, ezáltal a titkosítást az egyetlen akadálygá változtatva a hackerek és az érzékeny felhasználói adatok között.

Contents

A Browsec Protocols támogatási áttekintése

A Browsec VPN áttekintésünkből kiderül, hogy a szolgáltató elmarad a címke tiszteletben tartásáról “BrowsecVPN - Adatvédelem és biztonság Online” azáltal, hogy nem nyújt támogatást olyan biztonságos protokollokhoz, mint az OpenVPN.

BrowsecVPN’Az általános biztonsági profil jó, de a szolgáltató’A protokoll kínálata elavult, és a modern ipari szabványok szerint nem olyan biztonságos.

A böngésző kiterjesztést használók technikailag biztonságos kapcsolatot létesítenek a PPTP protokollon keresztül. Ez talán a leggyengébb és legsebezhetőbb protokollbiztonsági bölcs, és a legtöbb legnépszerűbb szolgáltató abbahagyta a használatát, de a BrowsecVPN továbbra is elsődleges protokollként használja a böngésző-kiterjesztésekhez, ami zavaró.

Az iOS és az Android alkalmazások egyszerre használják az IPSec-et és az L2TP-t. A szolgáltatás nem nyújt támogatást az OpenVPN (TCP és UDP protokollok) számára, ami kissé furcsa, mivel a szolgáltató mindent megtesz, mint például katonai titkosítás és biztonságos naplózási politika.

Annak ellenére, hogy a szolgáltató katonai titkosítást kínál, amely elegendő az adatok biztonságának megőrzéséhez, a biztonságos és az iparági szabványú protokollok nem olyan felajánlása, amelyre nem tudunk veszélyt tenni, és ez arra késztet minket, hogy a szolgáltató biztonsági szintjét lecsökkentjük..

Browsec Adatvédelmi és biztonsági áttekintés

A Browsec VPN áttekintésünk szerint a szolgáltatás azt állítja, hogy mindenhol védi a forgalmat, és biztosítja, hogy teljesen anonim böngészést kapjon.

A követelés alapos teszteléséhez meg kellett vizsgálnunk, hogy a szolgáltatónak sikerült-e megőriznie valódi IP-jét.

A szokásos IP-szivárgás-teszteinken átvizsgáltuk a Browsec-t, és kielégítően, a Browsec nem’t szivároghat az IP minden lehetséges módon.

WebRTC és HTTP kérési szivárgások:

 • https://browserleaks.com/webrtc (Törlés)
 • https://www.doileak.com/ (Törlés)

DNS-szivárgások:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Törlés)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Törlés)

IPv4 / IPv6 és Torrent IP szivárgások:

 • https://ipleak.net/ (Törlés)
 • https://ipx.ac/run/ (Törlés)

Ennek ellenére, ha a szolgáltatást böngészőben használja annak kiegészítőjén keresztül, akkor ajánlott blokkolni a WebRTC-t és a Flash Player-t, hogy megóvja az IP-jét. Azt’határozottan hátrány, de megteheti’ne hagyja nyitva a dolgokat még a legkisebb sebezhetőség szempontjából sem, amikor biztonságát érinti.

Böngészés a joghatóság felülvizsgálatából

Szokatlanul ez egy Oroszországban működő VPN-szolgáltatás, egy olyan hely, amely hírhedt a problémás adatmegőrzési törvényeiről, amelyek arra kényszerítik az internetszolgáltatókat és a szoftvercégeket, hogy nyomon kövessék az internetes tevékenységeket..

És ezt az információt is nehéz volt megszerezni, mivel sok ásatást kellett végeznünk, mielőtt kiderült, ahonnan a Browsec működik.

Oroszország nem része olyan adatmegosztó szövetségnek, mint például az 5 szem, de az adatbiztonsággal kapcsolatos saját törvényei ugyanolyan veszélyesek, és sok kockázatot jelentenek az Ön magánéletének.

Az egyetlen megváltási pont itt az, hogy a Browsec nem’nem tart fenn semmilyen nagyobb naplót, így akkor is nyert, ha az orosz hatóságok felkérik az adatok gyűjtésére’nem rendelkezhet olyan érzékeny adatokkal, amelyeket a felhasználók átadhatnak a hatóságoknak. Ennek ellenére a Browsec-nek ki kell lépnie Oroszországból, mivel ez már nem biztonságos hely a VPN-ek alapításához.

A Browsec naplózási irányelvek áttekintése

Amikor kijelentkeztünk a Browsec-re’Naplózási politikánk, örömmel tapasztaltuk, hogy a szolgáltató nem’t ne tartson semmilyen személyesen azonosítható felhasználói tevékenységi naplót.

Igen, megőrzi az információkat arról, hogy milyen webhelyeket látogat meg a felhasználó a letöltött adatokkal, de az összes adatot összesítve tárolják, azaz a meglátogatott webhelyek egy nagyobb halom részét képezik, amely a felhasználók által meglátogatott összes weboldal adatait tartalmazza, így semmi sem lehet ilyen könnyen megtalálható hozzád.

A szolgáltatás egy freemium árazási modellt alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a böngészőbővítményt vagy a VPN-alkalmazást mindaddig használhatja, amíg az ingyenes csomagban kívánja.

Ha azonban jobb tulajdonosi funkciókat szeretne kihasználni, akkor a prémium előfizetésre van szüksége.

A prémium előfizetés lehetővé teszi az Ön számára a Browsec összes hozzáférését’s 36 szerverhely, összehasonlítva azzal, hogy mindössze 4-re korlátozódnak, miközben a szolgáltatás ingyenes verziójában vannak.

Más olyan funkciók, amelyeket feloldottál, például egy olyan sebességfokozás elérése, amely 100 Mbps-ra hajt meg, egy kicsit a fedélzeten, és’Tényleg nem hisznek benne (okokból hamarosan kiderül).

Tehát a felhasználók számára a Browsec’A prémium szolgáltatás csak újabb helyszíneket ad a szerver listájához, és ezzel együtt néhány jó szolgáltatás, például a Netflix feloldása, de az Egyesült Államokban nem..

A szolgáltatás prémium tervét két lehetőségre osztja:

 1. Havi előfizetés: 4,99 USD / hó
 2. Éves előfizetés: 3,33 USD / hó (39,99 USD egyszer számlázva)

Havonta 4,99 USD-ért, a havi üzlet méltányosan árazódik, mivel a legtöbb szolgáltató nem’t nem nyújthat havi előfizetési terveket, amelyek 7 dollár vagy annál alacsonyabbak. Tehát elég jó üzletnek tudom mondani.

Az éves előfizetés 3,33 USD / hónapba kerül, de ha ez olcsónak tűnik számodra, akkor össze kell hasonlítania a Surfshark-tal vagy akár a NordVPN-mel, amelyek alacsonyabb áron sokkal szélesebb körű szolgáltatást kínálnak, mint például dedikáltabb alkalmazások, a Netflix USA feloldása, agilis biztonság, többek között az ökölvívó támogatás.

Ennek a tervnek az árának le kell esnie, figyelembe véve a BrowsecVPN sok hiányzó funkcióját, és ha a tervek nem haladják meg a 2 dollár / hónap jelet,’s viszonylag drága vásárlás. Böngészés a Árazás áttekintése

Böngészés a elfogadott fizetési módszerek és a visszatérítési irányelvek áttekintésében

A BrowsecVPN-ben nincs lehetőség’A fizetési módok az előfizetési tervek fizetéséért bármilyen kriptovalután keresztül, mint például a Bitcoin. Régen volt utoljára, amikor felülvizsgáltam, de azóta is’eltávolítottuk. Tehát most nincs olyan fizetési mód, amely a személyes pénzügyi adatait titokban tarthatja.

Fizetni lehet a tervekről hitelkártyáival vagy Paypal segítségével’éppen erről. Ez nem jó, ha összehasonlítjuk egy olyan szolgáltatóval, mint a PureVPN, aki több mint 10 különféle fizetési módot kínál, minden bizonnyal hiányzik a választás a felhasználó számára.

Most az ingyenes tervért. Meglehetősen alapvető tulajdonságok és képességek szempontjából, ami nyilvánvaló, mivel egyetlen szolgáltató sem kínál prémium szolgáltatásokat, mint például teljes sebesség vagy több szerver az ingyenes verzióban..

Van egy sávszélesség-korlát 1 Mbps. Nem sok, de valami, amelyen keresztül megnézheti az általános böngészést, de az intenzívebb tevékenységek, például a streaming, korlátlan.

Ugyanakkor megszakításokat és következetlenségeket tapasztalhat a proxykapcsolatnál, ami rossz oldalbetöltési sebességet és késést okozhat. A felhasználók arra is korlátozódnak, hogy csak összesen harminchárom szerverhez csatlakozzanak.

De az ingyenes verzió mellett a szolgáltató pénz-visszatérítési garanciát is kínál a fizetett csomagban, így rengeteg ideje van a szolgáltatás kipróbálására, mielőtt elkötelezi magát a fizetett verzióval..

Ez csak azt mutatja, hogy a BrowsecVPN bízott-e a szolgáltatásában. A prémium terv megvásárlásától számított hét napon belül visszatérítést kérhet, ha e-mailt küld a következő címre: [email protected]

Mostanáig menekültem’t minden olyan platformon, mint például a Quora vagy a Reddit, elolvassa a panaszt arról, hogy a szolgáltató nem hajtja végre a visszatérítést megfelelően, tehát elmondható, hogy a visszatérítési politika tökéletesen érvényes.

A szolgáltatás ugyanazon fizetési módszerrel téríti vissza az összeget, amelyet eredetileg fizettek.

Ingyenes áttekintés

A szolgáltató körüli zümmögés elsősorban a szolgáltató miatt van’ingyenes verziója, de a Browsec VPN áttekintésünk szerint a Browsec’Az ingyenes VPN-terv meglehetősen alapvető a szolgáltatások és a képességek szempontjából.

Ez nem meglepő, mivel az ingyenes VPN-szolgáltatásokat gyakran csak arra kínálják, hogy a felhasználónak egyfajta ingyenes próbaverziója legyen, korlátozott funkciókkal, és ez csak egy módszer arra, hogy ösztönözze a felhasználókat a prémium előfizetési ügyletek megvásárlására. Ugyanezen célra a Browsec ingyenes VPN is rendelkezésre áll.

De hadd’Először át kell mennie a szabad terv korlátozásain.

Az ingyenes szolgáltatás maximális sebessége mindössze 1 Mbps lehet. Tehát nem számít milyen gyors a kapcsolat, a sávszélességet a szolgáltató csökkenti.

Ugyanakkor megszakításokat és következetlenségeket tapasztalhat a proxy-kapcsolattal kapcsolatban, ami rossz oldalbetöltési sebességet és késést okozhat.

A felhasználók korlátozódnak arra is, hogy a teljes negyven egyből csak négy szerverhez csatlakozzanak.

A Browsec Free VPN szolgáltatás minden alkalmazásában és kiterjesztésében elérhető, de azt javasoljuk, hogy ha az ingyenes verziót használja, akkor csak böngészőkben tegye meg a kompatibilis kiegészítőin keresztül, mert’ahol a szolgáltatás működik a legjobban.

Böngészés a Prémium előfizetésről

A Browsec további mérföldet nyújt, mivel jobb megbízhatóságot és kényelmet kínál a felhasználók számára a prémium csomaggal. A Browsec VPN áttekintésünkben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a felhasználóknak már nem kell aggódniuk a sávszélesség miatt, ami azt jelenti, hogy korlátlan böngészési és letöltési sebességet tudnak kihasználni. Valójában élvezheti a dedikált forgalmi sávokat, amelyek figyelemre méltó gyorsulást biztosítanak az internet felfedezésekor.

A felhasználók emellett a prémium terv segítségével csatlakozhatnak mind a 30 szerver helyéhez. Ez azt jelenti, hogy számos lehetőséget kínál a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldására a különböző országokban. Ugyanakkor a felhasználók megkönnyebbülést élvezhetnek azzal, hogy nem tapasztalnak ellentmondást VPN- vagy Proxy-kapcsolataikkal..

Böngészés a regisztráció áttekintése

A Browsec VPN áttekintésünk szerint a szolgáltatással történő feliratkozás nem jelent rakéta tudományt. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a “Regisztrálj” lap, amely az oldal jobb felső sarkában található. A weboldal átirányítja Önt az alábbi oldalra. Itt meg kell adnia e-mail címét és jelszavát. Ha kész, egyszerűen kattintson a “Regisztrálj” fület. Erősítő e-mailt fog kapni. Kattintson a linkre a folyamat befejezéséhez.böngészés regisztrációs áttekintéseA regisztráció befejezése után hozzáférést kap a webhelyen elérhető fiók-irányítópulthoz. Egyszerűen kattintson a “Az én fiókom” lapon megtekintheti a lejárati dátumot, a megvásárolt tervet és a befizetett összeget.böngészés prémium áttekintés

Ha a szabad tervet használja, hozzáférést kap a következő 4 szerverhelyhez:

 • Hollandia
 • Singapore
 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok

De ha az előfizetés megvásárlásával vált a prémium tervre, felszabadítja a következő 32 szerverhelyet:

 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Kanada
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Finnország
 • Franciaország
 • Németország
 • Hong Kong
 • India
 • Írország
 • Olaszország
 • Japán
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Mexikó
 • Új Zéland
 • Norvégia
 • Lengyelország
 • Románia
 • Oroszország
 • Dél-Afrika
 • Dél-Korea
 • Spanyolország
 • Svédország
 • Svájc
 • pulyka
 • Ukrajna
 • Egyesült Államok (nyugat)

Míg a kiszolgálók száma meglehetősen alacsony, 36, összehasonlítva az olyan szolgáltatókkal, mint az ExpressVPN, amely jelenleg több mint 3000 szervert kínál, a Browsec’Szerverei eloszlanak az egész világon.

Vannak szerverek olyan helyeken, mint Törökország, Szingapúr, India és Dél-Afrika, ami azt jelenti, hogy a világ minden tájáról származó felhasználók csatlakozhatnak fizikailag közeli kiszolgálókhoz..

A szolgáltató azonban’A szerverhálózat nem tud versenyezni olyan nagyobb szolgáltatókkal, mint a Surfshark, NordVPN vagy PureVPN, amelyek több ezer szervert kínálnak, sőt a sebességük is jóval az átlag alatt van, így annak ellenére, hogy sokat ígérnek, a BrowsecVPN továbbra is elmarad.

Browsec VPN Speed ​​Test áttekintés

A Browsec kiterjesztés megbízhatóságának és sávszélességének jobb megértése érdekében sebesség-tesztet hajtottunk végre a 35Mbps-os kapcsolaton:

Helyi ISP

Az alábbi eredmények a helyi internet-kapcsolatunkról származnak. Ez csak az, hogy jobban megértsük az elsődleges hálózati sebesség és a Browsec közötti különbséget’prémium szerverek.Browsec Speed ​​Test áttekintés

 Csatlakoztatva a Browsec France Serverhez

Az USA-tól Franciaországig tartó szerver tesztjeink gyenge sebességet mutattak. 31,43Mbps-től a letöltési sebesség 12,28Mbps-re csökkent, a feltöltési sebesség pedig 13,17Mbps-ig, a késleltetés akár 142 ms-ig.böngészés francia francia szerver

 Csatlakoztatva a Browsec Germany szerverhez

Nagyon csalódottak voltunk a németországi szerver és más helyszínek tesztelésekor. A VPN nem hajthatott végre jobban, mint az 1 Mbps letöltés és az 5 Mbps az összes prémium szerveren, kivéve Franciaországot.böngészés német német szerver

Browsec Neflix feloldó áttekintése

Még a Browser VPN-t sem vártunk’Prémium verziója, amely feloldja a Netflix bármelyik szerverét, mivel a legtöbb kis-közepes szintű VPN-szolgáltató nem’ezt csinálni. Ennek oka az, hogy mivel a Netflix végrehajtotta a hírhedt VPN-tilalmat,

Hihetetlenül nehéz elérni a webhelyet VPN-kompatibilis kapcsolaton keresztül, nem is beszélve a földrajzi korlátozások megkerüléséről és a kedvenc Netflix országos könyvtár feloldásának feloldásáról..

Ehhez a szolgáltatónak következetesen ki kell cserélnie az IP-ket annak érdekében, hogy a Netflix’s A VPN tilalma nem érvényes’nem azonosítja őket VPN IP-ként, és megtilthatja számukra a webhelyükhöz való hozzáférést. Ez megköveteli a szolgáltatótól, hogy rengeteg pénzügyi és emberi erőforrást fordítson be, valami középszintű szolgáltató, korlátozott erőforrásaival, nem engedheti meg magának, hogy gyakran elkötelezze magát.

De nemcsak a Browsechez, mivel azt tapasztaltuk, hogy 2 szerverje feloldhatja a Netflix blokkolását, az egyik az USA West szervere, ezáltal elérve az aranyszabványt a Netflix feloldásának szempontjából..

Ha csak a sebessége lenne ott, akkor nagyszerű választás lenne, ha a Netflix USA-hoz szeretne hozzáférni..

Browsec Torrenting Review

Mivel a szolgáltató csak böngészőalapú támogatást kínál, és nem tudja fedezni vagy megvédeni az Ön böngészőjén kívüli alkalmazásokat, ezért’nem alkalmas a torrentinghez. Védőtakarója nem terjed ki az olyan torrenting alkalmazásokra, mint az UTorrent, így ez a szolgáltató elveszíti az egyik legfontosabb funkciót, amelyet a VPN-k állítólag kínálnak..

A torrentingot azonban továbbra is megteheti mobil platformon történő használatával, mivel a BrowsecVPN ott külön alkalmazásokat kínál.

A Browsec Apps kompatibilitási áttekintése

A Browsec VPN áttekintésünk szerint a szolgáltatás számos eszközt és platformot támogat. Bármely személyi számítógépen használhatja a böngésző kiterjesztést, amelyen telepítve van a Google Chrome, az Opera böngésző vagy a Mozilla Firefox. A szolgáltatás dedikált alkalmazást is kínál Android és iOS mobil eszközökhöz. Határozottan szeretnénk azonban egy testreszabott VPN-klienst látni a Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi és más platformok számára.

Browsec VPN Chrome Extension Review

A Browsec VPN kiterjesztése hihetetlenül népszerű lehetőségnek bizonyult a Google Chrome felhasználók számára.

Az összesen 24.827 vélemény alapján a kiegészítő figyelemre méltóan 4,54 csillagos minősítést kapott a Google Web Store-ban.

A legjobb az egészben, hogy a Browsec VPN Chrome kiterjesztés könnyű és nem megfelelő’t ne tegye böngészőjének bármilyen hibát vagy jelentős felcsapást.

böngésző króm kiterjesztés

Ha a Browsec VPN-t használja’ingyenes verziója, akkor don’A mellékállomás használata során egyáltalán nem várnak gyors sebességet, mivel ezt a kiegészítőt a szolgáltató ingyenes verziójának sebességkorlátozása is befolyásolja..

A Browc által a Chrome-hoz nyújtott kiterjesztés sokkal folyékonyabb a teljesítmény szempontjából, mint a szolgáltató által a Mozilla Firefox számára kifejlesztett kiegészítő,.

Tehát, ha azt szeretné tudni, hogy a szolgáltató melyik böngészőn nyújtja a legjobb teljesítményt, akkor te’megkapta a választ a Chrome kiterjesztésében.

Ez a kiterjesztést nagyon figyelemreméltó választássá teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához.

Böngészés a Firefox Review kiegészítőjéhez

Azoknak a felhasználóknak, akik a Firefox böngészőt szeretnék telepíteni a Browsec VPN-re, a kiegészítő ingyenesen letölthető a Mozilla alkalmazás-áruházból..

Noha jobban használható, mint a hasonló kiegészítőkkel olyan szolgáltatók, mint a Zenmate, don’t túl sokat várnak el a Firefox böngésző VPN-jétől, főleg ha ingyenes szolgáltatásán keresztül használja. Ön képes lesz néhány alapvető szintű feloldást elvégezni, és csak megkerülheti az olyan kevésbé szigorú korlátozásokat és tűzfalakat, mint amilyeneket a közösségi oldalakon, például a Facebook vagy a Twitter munkahelyeken helyeznek el. De nem ennél több.

Böngészés a Mozilla Firefox Addon áttekintésből

Az ingyenes szolgáltatás azt is korlátozza, hogy a Firefox kiegészítő mindössze 4 helyén váltson, és annak között is’egyáltalán nem alkalmas a torrentinghez, mivel inkább proxy, mint VPN. A Browsec VPN böngésző plugin a Firefox számára’t ugyanolyan szintű védelmet garantál, mint az utóbbi.

Összességében a Firefox áruház véleménye és értékelése pozitív, ami jó jel, mivel azt mutatja, hogy a felhasználó bizalommal látja el a szolgáltató által kínált kiegészítőt..

Ahhoz, hogy megtapasztalja a Browsec Firefox kiegészítőt, telepítheti azt, ha meglátogatja a szolgáltató oldalát a Mozilla áruházban itt:.

Keresse meg az Opera áttekintését

A Browsec VPN kiterjesztése szintén népszerű választás az Opera felhasználók számára. Összesen 240 értékelés alapján a szolgáltatás magas színvonalú, négy csillagot kap. Ennek oka az, hogy megkönnyíti a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldását, és megóvja személyazonosságát a nyomon követhetőségtől. A legjobb rész az egész: a kiegészítő mérete csak 5,0 MB, és ugyanazt a konstrukciót és használhatatlanságot használja, mint a Mozilla és a Chrome társainak. A felhasználók kitűnő megbízhatóságot és ugyanolyan intuitív felületet használnak fel.Browsec Opera kiterjesztés áttekintés

Browsec for iOS Review

A Browsec VPN áttekintésünk szerint az iOS alkalmazás gyönyörű felülettel és kialakítással rendelkezik. Az alkalmazás kilátása hihetetlenül felhasználóbarát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert, és csúsztatja a sávot a helyére “tovább” a biztonságos kapcsolat lehetővé tétele érdekében. Minden forgalom IPSec protokollon megy keresztül, amely garantálja a jó névtelenséget és a magánélet védelmét.böngészés az iOS alkalmazásban

Browsec for Android Review

A Browsec VPN áttekintésből kiderül, hogy az Android alkalmazás megegyezik a professzionális és felhasználóbarát szinttel, mint más eszközök és böngészők. A megjelenés és a megjelenés nagyon sima, csuklással vagy hibával nem találkoztunk. A kapcsolat is jobbnak bizonyul, mint amit a böngésző társaik kínálnak. böngészés android felülvizsgálat

Használhatja a Browsec VPN bármelyikét’Az Android böngészőinek kiterjesztései, ha nem akarják használni az alkalmazást, de az alkalmazás sokkal könnyebb használatot nyújt, mint a Browsec VPN böngésző plugin telepítése a mobiltelefonokra.

Hogyan kell használni a Browsec szoftvert?

A Browsec használata nem igényel szakértői ismereteket vagy rakétatudományt. Csatlakozhat biztonságos helyre, még regisztráció nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a kiterjesztést a megfelelő böngészőbe, kiválaszt egy kiszolgálót, és létrehozza a kapcsolatot. A szolgáltatás ideiglenes fiókot generál mindenki számára, aki csatlakozik. Lehetősége van e-mailt csatolni erre a fiókra, vagy megvásárolni a prémium előfizetést, hogy hozzáférjen a teljes 30 szerverhelyhez.

Browsec VPN Review Reddit

A Browsec VPN áttekintésünk szerint a szolgáltatás aktív jelenléte van a Reddit-en. Megtalálhatja az ügyfelek különböző hozzászólásait, amelyek kérdéseket / megoldásokat tesznek fel a mobilalkalmazásaikkal és a böngésző kiegészítőivel kapcsolatban. Számos segítőkész közösség tagja irányítja a felhasználókat a felmerülő különböző problémákra. Itt egy szál, amely bemutatja a Browsec alkalmazást a Reddit-en, és egy másik, amely elmagyarázza a VPN és a böngésző kiterjesztés közötti különbséget. Ellenőrizheti a Legjobb vpn reddit útmutatót a Browsec alternatívákkal kapcsolatban.

Browsec Valós felhasználói vélemények

Noha a VPN-szolgáltatás valóban jó lehet, tudnia kell, hogy teljesítménye hihetetlenül eltérő lehet a különböző alkalmazások és ügyfelek között. Ennek oka az, hogy nem minden ügyfél viselkedik ugyanúgy a VPN-ekkel, és egyéni megközelítésre van szüksége annak biztosításához, hogy a szolgáltatás jól működjön egy adott platformon.

A felhasználók nem’Általában ellenőrizni kell egy szolgáltatás áttekintését, nem olyan platformon, mint a Reddit, Quora, Facebook stb. És bár ez jó általános szolgáltatásleírást jelent, a VPN alkalmazás-specifikusabb áttekintése érdekében’teljesítménye érdekében meg kell nézni az alkalmazás véleményét’Saját üzletek.

Íme néhány a vélemények közül, amelyeket a Browsec különféle alkalmazásüzleteiből gyűjtöttünk össze:

Böngészés a VPN Chrome felhasználói véleményeiben

Ez a szolgáltató Chrome-kiterjesztést kínál, amely általában könnyű lehetőség a VPN futtatásához anélkül, hogy a rendszert túlzottan túlterhelnék. Tudja azonban, hogy a Chrome áruház lehetőséget ad a felhasználók számára arra, hogy véleményezzék az ott tárolt bővítményeket? Ha nem’Nem tudjuk, hogy eddig szeretnénk mondani, hogy ez a lehetőség létezik, és valóban nagyon hasznos az adott kiterjesztés átfogó értékelésének ellenőrzésében..

Browsec’A VPN-kiterjesztés a következő véleményekkel rendelkezik a Google Chrome Store-ban:

böngészés króm vélemények

Bár egy szolgáltatásról mindig vannak rossz vélemények, a Browsec-nek többnyire pozitív véleménye volt, amint az látható néhány képernyőképről is’itt írtunk.

böngészés króm felhasználói vélemények

A felhasználók azt is visszavonták, hogy megkérdezték a VPN-t problémáikról vagy hibaelhárítási problémáikról, és nagyon meglepődtünk, hogy láttuk ezt a Browsec-t’A támogató csoport meglehetősen aktív volt a platformon!

böngésző króm letöltés

Ez megkönnyítette minden felhasználót, aki felhívta, és a válaszokban még egy kicsit szarkazmus is volt, amint az a 4. képernyőképről látható..

böngészés króm értékelés

Ez egy kiváló ügyfélközpontúság, amelyet a Browsec mutat be, és reméljük, hogy más VPN-k észreveszik és követik a példát.

Szeretnénk azonban mondani, hogy sok panaszt észleltünk a Browsec meglehetősen lassú működése miatt, ezért úgy gondoltuk, hogy a Chrome-kiterjesztésnél komoly probléma lehet ezzel a kérdéssel kapcsolatban, ezért saját magunknak teszteltük. Meglepetésünkre, hogy a felhasználók valóban elmondták az igazságot, mivel a böngésző kiterjesztése valóban meglehetősen lassú.

Javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a domain-specifikus értékeléseket, mivel ezek nagyon fontos információkat nyújthatnak Önnek, amelyek hiányozhatnak!

Browsec VPN Chrome Extension letöltése

A Browsec Chrome kiterjesztésének letöltése itt rendkívül egyszerű és egyszerű folyamat’Így lehet egy perc alatt elkészíteni!

 1. Az ingyenes verzióhoz csak keresse fel a Chrome Store-ot és keressen rá “Browsec VPN”
 2. Kattintson “Hozzáadás a Chrome-hoz” és kész!
 3. A prémium verzióhoz válassza ki az árazási tervet, és fizessen érte
 4. Most szerezze be felhasználói hitelesítő adatait a Browsec VPN-ből az e-mailben, és csak lépjen a Chrome áruházba, és keresse meg a nevén “Browsec VPN”
 5. És ismét csak kattintson a gombra “Hozzáadás a Chrome-hoz”
 6. Egyszer a kiterjesztés’felkerült a Chrome böngészőbe, írja be felhasználói hitelesítő adatait, és csatlakozzon a kívánt szerverhez, hogy azonnal megkezdje!

Browsec VPN Chrome repedt

Azoknak a felhasználóknak, akik bármilyen repedt VPN-szoftvert szeretnének letölteni, egyszerűen azt javasoljuk, hogy ne lépjen tovább előre. Mivel véleményünk szerint, amelyet az iparban töltött évek szolgálata öltött, úgy gondoljuk, hogy a NO VPN jobb, mint egy repedt VPN.

Ennek oka az, hogy a feltört VPN-szoftvereket gyakran online teszik közzé, csak hogy elcsábítsák a gyanútlan vásárlókat, majd ezt a repedt szoftvert vírusokkal való fertőzéshez, adatok ellopásához, rosszindulatú programok beillesztéséhez, fájlok titkosításához, ransomware telepítéséhez vagy egy hasonló, baljós célú kiszolgáláshoz használják..

Szóval, vagy ez egy Browsec VPN Chrome kiterjesztési feltörés, vagy bármilyen más VPN vagy bármilyen más eszköz, csak ne’soha nem megy hozzá közel. A fizetett VPN általában a legbiztonságosabb fogadás, néhány ingyenes szolgáltatás mellett a magánélet látszólagos megjelenését is kínálja a felhasználók számára, ám a VPN-ek repedt szoftverei általában csak olyan csalások, amelyeket minden áron el kell kerülni..

Browsec VPN Android felhasználói vélemények

A VPN Android alkalmazások manapság egyre népszerűbbé válnak, köszönhetően az olcsóbb Android okostelefonok elterjedésének az egész világon. Az Android messze a legnépszerűbb mobil operációs rendszer, ezért természetes, hogy ha a felhasználók regisztrálnak egy VPN-t, akkor az Android-alkalmazást is keresni fogják.

És bár a hivatalos Google Play áruházban a VPN-alkalmazások száma naponta exponenciálisan növekszik, nem sok közülük elég jó ahhoz, hogy felhasználható legyen.

Browsec alkalmazás’Az s nem túl jó, mivel a felhasználói felülete és az UX egy kicsit túl zsúfolt és lusta a tetszésünk szerint. Áttekintésünk szerint Androiduk a leggyengébb láncszemek, és ez horpadást okozhat ebben a VPN-ben’Általában elég jó teljesítménye szinte minden mutatónál.

A Browsec felhasználói véleményeit a Google Play Áruházban keverték össze, és míg a VPN 4,5-es pontszámot kapott, a felhasználók sokat panaszkodtak azért, hogy az alkalmazás nem a várakozásoknak megfelelően működik..

böngészés az Android-alkalmazások véleményeiben

A panaszok többek között a gyakori lekapcsolástól az IP szivárgásig terjedtek, ezért azt javasolnánk, hogy a Browsec javítsa annak Android-alkalmazását’teljesítménye annak érdekében, hogy eltávolítsa a páncélja legnagyobb pillanatát.

böngészés android alkalmazás letöltése

Browsec VPN Setup for Android

Az Android a Browsec VPN telepítéséhez az itt említett lépésről lépésre kell eljárni:

 1. Iratkozzon fel a VPN-hez, és fizessen az árképzési tervért
 2. Biztosítsa a VPN felhasználónevét és jelszavát
 3. Töltse le a Browsec Android alkalmazást a Google Play Áruházból
 4. Telepítse Android okostelefonjára és használja igényeinek megfelelően!

Browsec VPN Firefox felhasználói vélemények

Csakúgy, mint a Chrome böngésző kiterjesztése, a Browsec a Firefox böngésző számára saját dedikált kiterjesztést is kínál.

Amikor a Mozilla kiegészítők áruházában ellenőriztük a felhasználói véleményeket, nagy csalódásunk volt, mert az itt található vélemények többnyire hamis vagy spam jellegűek, és komolyan még csak nem is olyan hasznosak, mint az Androidon vagy a Chrome-n. melléküzletek.

Ez egy általános probléma a Firefox boltban és annak’Egyszerűen nem kapcsolódtak a Browsec kiterjesztéshez. Szinte minden kiterjesztésen nem-komoly véleményeket, hamis üzeneteket, rengeteg spam-fájlt, érthetetlen megjegyzéseket és még sok mindent talál..

Íme néhány példa:

böngészés Firefox vélemények

Nyertünk’t áttekintés Browsec’s A Firefox kiterjesztése egyáltalán ezekre az áttekintésekre alapozva, mert ez hasonlít a jó szolgáltatás mérséklésére. A kiterjesztésről szóló saját véleményünk az, hogy ez’Gyors, feloldja a korlátozott oldalak (a Netflix és más fontosabb streaming oldalak nem tartoznak ide), gyors és ingyenes (kivéve, ha a fizetett változatot választja). Ha használni akarja a Firefoxhoz, akkor az’Ez határozottan az egyik legjobb lehetőség a platformon jelenlévők között az online identitás védelme érdekében.

böngésző Firefox letöltése

Böngészési visszajelzés / támogatás áttekintés

A Browsec VPN áttekintésünk rámutat arra, hogy a szolgáltatás átlagos támogatási rendszerrel rendelkezik. Nincs elérhető élő csevegés, GYIK, hibaelhárítási és telepítési útmutatók, valamint a szolgáltató nem adott meg elérhetőségi adatait a problémáinak megoldásához. A felhasználók számára az egyetlen lehetőség az e-mail támogatás, amely ésszerű, két vagy három órás válaszidőt kínál. Az alábbiakban látható a szolgáltatás’egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap.A Browsec támogatás áttekintése

A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók élő csevegési támogatást nyújtanak, mivel ez ma hihetetlenül fontos’napról-napra, hogy a felhasználók számára gyors, megbízható támogatási módot kínálhasson’műszakilag elég kompetens ahhoz, hogy többféle felhasználói kérdést megoldhasson.

A Browsec még mindig nem’t és azt nem ajánlom’ahol a kis szolgáltatók kedvelik a dolgokat. A legjobbok közé való besorolás nem a számokról szól, hanem a szolgáltatás színvonalának nyújtásáról, amelynek az élő csevegés szerves lehetőség.

A jegyek támogatása lassú és személytelen, ezért a Browsec-nek ezt felül kell vizsgálnia, és biztosítania kell, hogy a felhasználók olyan támogatást kaphassanak, amelyet a VPN-ekkel szemben számítanak..

A Browsec biztonságos használata vagy legális?

A Browsec felülvizsgálatunk során áttekintettük a Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi irányelvek oldalait, hogy jobb képet kapjunk a legjobb olcsó VPN-biztonságról. Nyilvánvaló, hogy a Browsec nem naplózza az alapvető kapcsolati / munkamenet adatokat, ideértve a sávszélességet, a kért oldalt, a webhely cookie-jait, stb. A fiók regisztrációjakor azonban a szolgáltatás kérheti az Ön e-mail címét. A fiókjához további információkat is csatolhat, például a fizetési részleteket.

Mivel azonban a legtöbb tranzakció harmadik fél szolgáltatóinak irányítása alatt áll, biztos lehet benne, hogy személyazonossága titokban és biztonságban marad. Mivel ez egy böngésző-kiegészítő, ezért fennáll annak bizonytalansága, hogy tevékenysége visszavezethető-e Önhöz. A webhely azonban egyértelműen feltárja, hogy csak akkor hozza nyilvánosságra személyes adatait, ha törvényes bűnüldözési kérelmet kapnak.

Záró ítélet

Én nem’Nem ajánlom a BrowsecVPN-t, és jó okok vannak rá.

A BrowsecVPN és a biztonság jó kombináció lehetett volna a választáshoz, ha a szolgáltató képes lett volna kiegyenlíteni a szolgáltatásában felmerülő néhány csillogást. Meglehetősen felhasználóbarát termékként szándékozik megjeleníteni böngészőproxy-kiegészítőket és VPN-alkalmazásokat kínálva az Android / iOS okostelefonokhoz, de jelentősen elmarad ebből.

A prémium csomag ára nagyon ésszerű, havi 3,33 dollár az éves üzletmenetén, de ha sokkal jobb VPN-t szerezhet, mint például a Surfshark, sokkal alacsonyabb áron, 1,99 dollárért / hónap, a 24 hónapos előfizetési tervében, akkor nyert.’bölcs dolog, ha többet fizet, és kevesebbet keres, ha a BrowsecVPN-t választja.

Похожие статьи

 • Az AirVPN áttekintése 2019

  Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

 • TigerVPN áttekintés 2019 - Erőteljes VPN, amelyre egy kis push szükséges!

  A TigerVPN 2011-ben alakult, egy szlovák székhelyű biztonságos magánhálózati szolgáltató. A tulajdonos ‘Tigris munkahelyen’ - technológiai vállalat...

 • VPNSecure Review 2019

  A VPN-szolgáltatás szokatlan helyen található, a VPNSecure.me nem’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • VPNBaron áttekintés 2019

  Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Nem ajánlott...

 • Hola VPN áttekintés 2019 - Veszélyes “Ingyenes” Kerülendő VPN!

  A 2017-ben indított, Ofer Vilenski és Derry Shribman által alapított Hola VPN ismerős név a freebies körökben. Freemium modellt használ, ami azt jelenti...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me