BolehVPN áttekintés

igazságszolgáltatás Seychelles
Ár 6,66 USD / hó egyéves tervben
szerverek 35 szerver 12 országban
Naplók Tárolja a kapcsolatnaplókat
Titkosítás AES-256 bites
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.bolehvpn.net/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A BVT Internet Service PVT üzemeltetője. LTD, a BolehVPN egy olyan szolgáltatás, amely egy nagyon kicsi, de növekvő felhasználói közösséget nyert el nagyon rövid idő alatt. Ez a szolgáltatás nagyon kicsi a kínálatában, összehasonlítva a nagyobb, legjobb VPN szolgáltatókkal, és még néhány hiányossággal is rendelkezik, de ennek ellenére teljesítményét erősnek és biztonságosnak tartják..

Tehát ma végre végre teszteljük ezeket az állításokat, a BestVPN.co részletes BolehVPN áttekintésében!

A BolehVPN biztonsági áttekintése

A VPN csak akkor elfogadható, ha engedélyezi’biztonságos, nincs második gondolat. És ez az első számú mutatónk, amelyen a VPN-eket értékelik. Igen, a szolgáltatás egyéb szempontjai is számítanak, de nem annyira, mint a biztonság.

BolehVPN’A biztonsági berendezés erős és erős, ám határozottan van néhány sarok a páncélban.

Szabványos katonai minõségû AES 256 titkosítást kínál, amelynek neve: “A brute Force Attack bizonyítéka”. A VPN-kapcsolat ilyen titkosításával bárki, aki megpróbálja megfejteni az adatcsomagokat, minden bizonnyal csalódottan marad..

A robbantás ezen a titkosítási szinteken gyakorlatilag lehetetlen, ezért a BolehVPN ebből a szempontból hihetetlenül biztonságos.

A szolgáltató OpenVPN protokollt is kínál, amely szintén csúcsminőségű, mivel nincs más biztonságosabb protokoll. Azt’az alapértelmezett protokoll az alkalmazásaiban, tehát addig, amíg nem’ezt nem feltétlenül kell csinálnia, akkor csak ne’t változtassa meg.

Most a hátrányok felé mozog, BolehVPN’A naplózási politika nem eléggé átlátható.

Nem ismerek egyetlen olyan VPN-t, amely nem mond semmit, kivéve, hogy nulla naplót tart, de leggyakrabban az igazság nagyon különbözik tőle, és ahhoz csak egy kis ásás szükséges.

És az’Pontosan azt tettem, amit a BolehVPN-rel csináltam, csak egy kicsit mélyebbre ástam, és így jöttem fel:

bolehvpn naplózási politika

Amint ez a BolehVPN-ből készült képernyőképen is nyilvánvaló’Az adatvédelmi irányelvek oldalán a szolgáltató fenntartja a jogát, hogy megőrizze naplóit, ha bármilyen szokatlan vagy illegális tevékenységet folytat. A szolgáltató itt indokolja, hogy ha nincs valami gyanús, akkor addig nem tartják nyilván a naplókat.

Nem osztályozom ezt “Megtévesztő” vagy “Veszélyes” egyáltalán, de egy szép nulla naplózású politikának nem kell lennie minden ilyen dolgon.

A BolehVPN másik problémája a VPN helyének konfliktusa’joghatósága, azaz a Seychelle-szigetek és a BV internet szolgáltatások (az anyavállalat) helyén, amely Malajziában található. Ha a VPN-t a malajziai székhellyel rendelkező anyavállalat üzemelteti, akkor magát a VPN-t a Seychelle-szigeteki törvények szabályozzák néhány komoly kétséget..

A BolehVPN-nek ezt tisztáznia kell, és ügyelnie kell arra, hogy hamarosan nyilatkozatot adjon ki, amely tisztázza vagy megadja nekünk álláspontját a hely kérdésében, mivel a hely a VPN ellenőrzésének egyik legfontosabb tényezője.’biztonságát.

Az adatparkoláshoz nem biztonságos hely, mint például az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság, súlyosan alááshatja a felhasználók magánéletét, függetlenül az egyéb biztonsági funkciók által kínált szilárdságtól.

Én nem’t semmilyen IP-szivárgásra vagy DNS-szivárgásra nem kerülhet sor, így’ez egy nagy, nagy plusz!

BolehVPN áttekintés

BolehVPN áttekintés

A BolehVPN árazási áttekintése

VPN-k nem’Általában nem kínálják árazási tervüket napokban, mint a BolehVPN, de ez így van’Ez nem rossz dolog, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban megértsék az előfizetés időtartamát az általuk fizetett pénzért megszerzett értékkel szemben..

Nagyon tetszett a BolehVPN’őszinteséggel áll az árazási terveiben’azért, mert felállította a terv végső árát, amelyet a felhasználónak fizetnie kell ahelyett, hogy hosszú távú konstrukciók esetén olcsó havi tarifákat villogna, a végső kifizetések sokkal, sokkal magasabbak, mint a felhasználó elvárt.

Például egy VPN villog, hogy 2 éves előfizetése mindössze 2 dollár / hó. Ez a legolcsóbb vpnnek hangzik, de ha ezt a tervet követi, akkor összesen 48 dollárt kell fizetnie. Ez egy megtévesztő marketing gyakorlat, és komolyan ellenzem. De megnyugtatóan BolehVPN nem’ezt meg nem csinálni.

Árképzési tervei egyszerűek és könnyen érthetők:

 • 7 nap: $ 3.70 egyszer számlázott
 • 30 nap: $ 9.99 egyszer számlázott
 • 60 nap: $ 16,99 egyszer számlázott
 • 180 nap: $ 44.99 egyszer számlázott
 • 365 nap: $ 79.99 egyszer számlázott

bolehvpn árképzési tervek

BolehVPN’Az ára az elérhető áron belül esik, ami szintén meglepetés’Azért, mert sok szolgáltatás, amely még ennél is kisebb, a magasabb árakat kínálja terveivel, mint amit ez nyújt.

Számomra a legjobb tervek a 60 napos és a 180 napos tervek, mivel kategóriájukban az egyik legjobb árú terv a VPN-ipar egészében.

A szolgáltató emellett teljes körű, nulla kötelezettségvállalással járó 24 órás ingyenes próbaverziót kínál új felhasználóinak. Emellett 14 napos visszatérítési politika is létezik, tehát biztonságosan feltételezhetjük, hogy a BolehVPN hajlamos ügyfél-barát felajánlására. a könnyű kiszolgálást, és ez egyáltalán nem kapzsi.

A fizetési módok magukban foglalják a rejtjelező fizetéseket, amelyek plusz pluszt jelentenek.

A BolehVPN kliensalkalmazás és kiszolgálók áttekintése

A NordVPN jelenleg több mint 5000 szervert kínál, míg ezek a számok meglehetősen magasabbak, mint a PureVPN szerverek, amelyek 300 000+ IP-t és 2000+ szervert kínálnak, és a Surfshark VPN, amely 800+ szervert kínál. De ezekkel az óriásokkal ellentétben a BolehVPN csak 35, és világszerte mindössze 12 országában van.

Ez a szerverszám rendkívül alacsony, annak ellenére, hogy kicsi a szolgáltató. A méretének és árának megfelelő VPN-nek legalább 100 szervert kell kínálnia.

A helyszínek közhelyesek, azaz Ön’Ezek többségét Észak-Amerikában vagy Európában találja meg, tehát nincs semmi különös, amire itt írok.

Igen, teszteltük a streaming képességeit, és úgy tűnt, hogy jól teljesített a Netflix feloldása szempontjából, és ez komolyan kellemes meglepetés volt. Átjutottunk a Netflix USA-hoz és a Netflix UK-hez, ami öröm volt, és néhány fontos pontot a szolgáltató szerzett.

A BolehVPN rendben tartja a Torrenting teljesítményét is, nem túl jó és nem túl rossz. Itt van a baj. A világ legnagyobb stream-rajjai nem a BolehVPN által kínált P2P helyeken találhatók, így a sebességek lassulnak.

Mindkét szolgáltatás, azaz az USA Netflix feloldása és a Torrenting támogatás csak akkor érhető el, ha letölti és hozzáfér a megfelelő szerverkonfigurációs fájlokhoz. A BolehVPN ezeket a fájlokat jelölte meg “Streaming támogatás”’ és “BolehFlix”.

Ha az ügyfélalkalmazásokhoz érkezik, ha a BolehVPN-nek drasztikusan javítania kell a szolgáltatás egy aspektusát, akkor ennek az ügyfélalkalmazások kialakításának, kompatibilitásának és opcióinak számának kell lennie..

Olyan felülettel, amely jobban megfelelne a Windows 98-nak, mint a mai napig, a BolehVPN’s A Windows kliens rendkívül zsúfolt, túl sok olyan opcióval és megjelöléssel, amelyek semmilyen különös haszonnal nem járnak.

Bolehvpn Windows kliens alkalmazás

És a kiszolgálóhoz való csatlakozás folyamatos kudarca komoly rémálom volt. Az iparág nagyobb szolgáltatói mindegyikük legjobb ügyfeleit kínálják. Ezek egyszerűek, csak egy nagy csatlakozási gombbal és átkapcsoló lehetőséggel válthatnak a kiszolgálók között’s ez. A BolehVPN-nek meg kell újítania ügyfeleit, ha versenyben akar állni a jobb szolgáltatókkal a piacon.

BolehVPN áttekintés

Ezen felül a BolehVPN’Az újszülöttek és az újonc kezdõk számára a mobil támogatást nem könnyû megérteni, úgyhogy meg kell haladnia a kézi útvonalat az OpenVPN kliens letöltésével, a szerver konfigurációs fájljainak manuális letöltésével, és csak akkor a BolehVPN képes mobilon dolgozni. Nem jó, komolyan.

BolehVPN áttekintés

Megváltó tényező az lenne, hogy a BolehVPN meglepően gyors sebességet kínál, és majdnem 14 Mb / s sebességgel hajtotta végre egy 20 Mbps-os kapcsolatot, ami egyáltalán nem rossz egy ilyen méretű szolgáltató számára..

BolehVPN Major Round-Up

Miután kritikusan elemezte a szolgáltatás fő aspektusait, engedje’s lefelé halad a szolgáltatások nagy körének felé, amelyben tájékoztatjuk Önt a szolgáltatásról’Előnyei és hátrányai rövid, korlátozott módon, lehetővé téve a szolgáltatás sokkal jobb megértését.

Előnyök

 • Támogatja a torrentingot
 • Gyors sebesség
 • Nem szivárog a DNS vagy a WebRTC
 • Feloldhatja a Netflix blokkolását
 • A titkosítás és a protokoll támogatása a legfontosabb

Hátrányok

 • Alacsony szerverszám
 • Az ügyfélalkalmazások nincsenek jól megtervezve és problémákkal dolgozik együtt
 • A mobil támogatás a nem létező mellett van
 • Nincs élő csevegési támogatás / Csak e-mail támogatás érhető el

Következtetés

Most a végső döntésemre jutottam a szolgáltatásról, azaz hogy ajánlom-e vagy sem. Igen, én is a szolgálat mögött állok’mert azért értékelem a teljesítményt, hogy bármit és mindent felülmúlja. Ha a VPN minden eszközzel biztonságban tartja a felhasználót, akkor nincs ok miért nem tenné’Nem ajánlom. Igen, a szolgáltató lehetőségei és szolgáltatásai korlátozottak, például alacsony kiszolgálók száma, nincs élő csevegési támogatás, nincs iOS kliens stb., De a BolehVPN olyan dolgokon nyer, amelyek fontosabbak, mint a nagyobb sebesség, nulla DNS-szivárgás stb..

Ha a szolgáltató meg tudja simogatni a sebezhetőségeket, és csak egy kicsit tovább bővül, akkor lehetősége van pályára lépni. Próbáld ki, még az ingyenes próbaidőszakra is. Biztosíthatom Önöket, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint akár a rajongók némelyike ​​is.

Похожие статьи

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást folytat....

 • Mullvad VPN Review

  Joghatóság Svédország Ár 5,55 USD / hó Szerverek 550 szerver 35 országban Naplók Nincs naplózás Titkosítás AES-256 bites feloldja a Netflix következetlen teljesítményét...

 • AzireVPN áttekintés

  Joghatóság Svédország Ár 3,45 USD / hónap (82,71 USD egyszer számlázva) Szerverek 5 Napló Nincs Titkosítás AES-256 Feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Igen Mûködik Kínában Nem...

 • Az AirVPN áttekintése 2019

  Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz érdekes címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

 • VPNBaron áttekintés 2019

  Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Nem ajánlott...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me