AzireVPN áttekintés

igazságszolgáltatás svéd
Ár 3,45 USD / hónap (82,71 USD egyszer számlázva)
szerverek 5
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.azirevpn.com/
Kompatibilitás Windows, Apple

Ritka, hogy egy kis VPN szolgáltatás, amely mindössze 5 szerverhelyet kínál, példát mutathat az iparág többi része számára arról, hogy a VPN-szolgáltatásnak miként kell a példaértékű biztonság nyújtására összpontosítani. De pontosan ezzel meglepte az AzireVPN, amikor átnéztem a felülvizsgálatára.

Azt kell mondanom, hogy az elvárásaim nem voltak magasak, mert ez a szolgáltató nem’nem illeszkedtem a szokásos fizetett VPN-szolgáltatások listájához, de kellemesen lepődtem meg.

Az érdekes új protokolltól kezdve a legmagasabb szintű nulla naplózási politikáig a Netflix támogatással együtt az AzireVPN egy olyan szolgáltatás, amelyről mindenképpen tudnia kell.

Tehát itt van az AzireVPN részletes áttekintése, amely a BestVPN.co szolgáltatásának különféle aspektusainak átfogó kritikus elemzését tartalmazza, ideértve az árazási terveket, a biztonsági infrastruktúrát, az eszköz támogatást és egyebeket.!

AzireVPN’s Naplózási politika és protokoll-támogatás áttekintése

Szinte az összes VPN reklámozza, hogyan követik a nulla naplózási irányelvet, de ha elég mélyen belemerül a saját webhelyükbe, különösen, ha elolvassa az ő adatvédelmi irányelveit vagy a szolgáltatási feltételeket, akkor tudni fogja, hogy mekkora hazugsággal járhat.

A nulla naplózási politikát hirdető VPN-k vagy naplót vezethetnek a kapcsolat időbélyegeiről, a sávszélesség-felhasználásáról stb., És noha az ilyen típusú naplók ártalmatlannak tűnhetnek, valójában nem olyanok, mert bármilyen információ felhasználható a szolgáltatóval kapcsolatban rólad. bármikor.

Az AzireVPN azonban itt beállít egy referenciaértéket, kifejezetten megemlítve, hogy milyen típusú naplók “Nem’ne tartsd”. Ezt a Szolgáltatási feltételekben találtam:

azirevpn naplózási politika

De az’nem igaz, mivel ez a példaértékű VPN-szolgáltató engedélyezte a Blind Operator System-t is. Valójában ez egy Linux kernelmodul, amely lehetetlenné teszi a rendszergazdák számára, hogy bármilyen adatot lekérdezzenek a végpontokon keresztül. A rendszergazda még nem tud szimatolni a WireGuard (az AzireVPN által készített speciális protokoll, amelyet én’később részletesebben beszélek).

Lehet, hogy a kezdőknek ezt nem könnyű megérteni, de elmondhatom, hogy biztonságuk éppen ezeknek a mechanizmusoknak köszönhetően meglehetõsen meglehetõsen jó. Senki sem tudja nyomon követni téged vagy tevékenységeit, ha ezek a mechanizmusok helyben vannak, sem az IP rendszergazda, sem a szolgáltató.

Még a protokollok is jobban támogatottak, mint az itt alkalmazott ipari szabványok. A szolgáltatók általában az OpenVPN-t kínálják a legbiztonságosabb protokollként, az Azire azt is ajánlja, de ezenkívül lehetőséget biztosít Önnek a saját protokolljának, a WireGuard használatára is, amely szerinte jobb, mint az OpenVPN.!

AzireVPN áttekintés

A szolgáltatás azt állítja, hogy ha ezt a protokollt választja (az OpenVPN az alapértelmezett protokoll), akkor drasztikusan javíthatja a késésekkel járó sebességeket..

Ez hihetetlen, mivel kevés szolgáltatót láttam, akik annyira arra koncentrálnak, hogy az alapok megfelelőek legyenek.

Az egyetlen hátránya, hogy a WireGuard nem’t minden népszerű platformon működnek, és nagyon korlátozott rést kínál. A Linux, az Android és a Mac az egyetlen eszköz és operációs rendszer, amelyen a WireGuard-ot használhatja, mások számára az OpenVPN-re kell támaszkodnia..

Igen, a szolgáltatóknak manapság olyan feltűnő dolgokat kell elvégezniük, mint a Netflix feloldása, a torrentálás stb., Amihez a legjobb VPN szükséges a Netflix feloldásához, de az alapokon nincs kompromisszum. És pontosan ez teszi az AzireVPN-t valódivá “VPN”.

AzireVPN árképzés

Azire’Az árazási tervek egyszerűek és bonyolultak, mivel csak abban az előfizetés időtartamában különböznek egymástól, amelyet választhat, miközben a szolgáltatások és az előnyök mindegyiknél változatlanok.

A szolgáltató jelenleg négy típusú terveket kínál, amelyek részletei a következők (Az árakat euróból USD-re konvertáltuk a jobb felhasználói megértés érdekében)

 • Havi terv: 5,74 USD egyszer számlázva
 • Három hónapos terv: 4.59 USD / hónap (13.78 USD egyszer számlázva)
 • Éves terv: 4,02 USD / hónap (48,25 USD egyszer számlázva)
 • Kétéves terv: 3,45 USD / hónap (82,71 USD egyszer számlázva)

AzireVPN árképzési tervek

A hosszú távú tervek ára kissé magas, összehasonlítva a szolgáltató által kínált korlátozott szolgáltatásokkal és funkciókkal. Sokkal nagyobb VPN-szolgáltatások, sokkal több indító funkcióval, hasonló terveket kínálnak még alacsonyabb áron, mint például a NordVPN. Szóval, én nem’Nem igazán szeretik a hosszú távú ügyleteket, és úgy gondolják, hogy legalább dollárral le kell lépniük.

A rövid távú árazás viszonylag jobb és sokkal vonzóbb, mivel a legtöbb VPN nem’Nem kínálnak rövid távú terveket ilyen alacsony áron. Az AzireVPN a legjobb rövid távú előfizetésekhez, ha VPN-t kíván elérni egy rövid időtartamra.

Ezenkívül 24 órás ingyenes próbaverziót és 7 napos visszatérítési politikát is kínál Önnek, ami ügyfélbarát feltételeit meglehetősen barátságossá teszi.

A fizetési módok sokszínűek, és tartalmazzák az összes olyan népszerű opciót, mint a hitelkártya, a PayPal stb., Valamint a kriptovaluta-kifizetéseket azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani a szolgáltatás feliratkozása közben..

Ne feledje azonban, hogy a kriptográfiai fizetés megkönnyíti a visszatérítés igénylésének esélyét.

AzireVPN Entertainment támogatás

Az állandó felhasználói igény miatt a BestVPN.co webhelyen egy kicsit megújítottuk áttekintési stílusunkat, és megkezdtük a VPN-n keresztüli áttekintést.’képessége a szórakozás támogatására. Ez elsősorban a Netflixhez hasonló streaming webhelyek feloldását és a Torrenting biztonságos támogatását jelenti,

AzireVPN’Az első nagy csalódás az volt, hogy mindössze kétszer működött a Netflix-rel 16 újrakapcsolat során, és csak a spanyol és a svéd szervereken. Nem’Nem dolgozom a Netflix USA feloldásának feloldásán, de úgy gondolom, hogy mindössze 5 helyszínen működő szolgáltatónak még nincs’Nem úgy készült, hogy szem előtt tartottuk a Netflix feloldását.

Ennek a VPN-nek be kell vezetnie a Netflix feloldását, legalábbis az amerikai szervereknél, ha el akarja vonzani a jelenlegi VPN felhasználókat, mivel úgy tűnik, hogy a Netflix feloldását minden VPN szolgáltatás szokásos jellemzőjeként igénylik..

Az Azire VPN szolgáltatás a torrent számára, csak egy szóval leírható, azaz “HIHETETLEN”. Azt mondhatom, mert a szolgáltatónak nincs korlátozása a Torrenting egyik szerverére sem, ráadásul túl biztonságos, hogy a szerzői jogú trollok bejuthassanak.

Ki gondolta volna, hogy csak egy kisméretű VPN-szolgáltatás oly sok jön ennyire jó? Az AzireVPN kezdetben nem bonyolultnak tűnik, anélkül, hogy feltűnő dolgok vagy trükkök lennének, de ha elkezdi feltárni annak funkcionalitását és teljesítményét, akkor tudni fogja, hogy ez egy szolgáltatás, feltétlenül kipróbálnia kell legalább egyszer..

Az AzVVN-kiszolgálók áttekintése

Mint azt már tudhatta, az AzireVPN mindössze 5 szerverhelyet kínál, amelyek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Spanyolországban és Kanadában találhatók..

AzireVPN szerver helye

A szolgáltatás kétségtelenül jó, de szerver infrastruktúrája súlyosan korlátozott. Manapság a legtöbb legnépszerűbb VPN, például a Surfshark VPN, amely legalább 800 szervert kínál, vagy legalább olyanokat, amelyek legalább több mint 30 helyet kínálnak, de az AzireVPN nem tartozik ezekhez.

AzireVPN szerver szolgáltatásai

Szerverhelyei éppen Észak-Amerikában és Nyugat-Európában koncentrálódtak, ami a világ nagy részét kizárja annak hatálya alól.

Azt javasolnám az AzireVPN-nek, hogy legalább javítsa a szerver számát 15-re, ha versenyezni akar az ottani nagyobb szolgáltatásokkal, mivel az elérés most fontos tényező a VPN-szolgáltatás meghozatalakor, és ha ez hiányzik, a felhasználók kissé tétovázhatnak a szolgálatra.

AzireVPN ügyfélszolgálat

Egyáltalán nem vagyok rajongója az e-mail támogatásnak, mert számomra az ügyetlen és a régi iskola. A VPN-eknek gyorsabb támogatásra van szükségük, amely csak az élő csevegés támogatási szolgáltatásán keresztül érhető el. Sajnos az AzireVPN néhány fontos pontot veszít itt, mert nem kínál ilyen lehetőséget.

AzireVPN ügyfélszolgálat

A válaszideje jó volt, még jobb is, mint a legtöbb szolgáltatónál, akik ezt a kommunikációs módot használják a kérdések megválaszolására, de még mindig nem tudom kijönni, hogy pár órát kell várnom még azért is, hogy egy egyszerű lekérdezésem megtörténjen..

AzireVPN kliens kompatibilitás

Annak ellenőrzéséhez, hogy az ügyfélalkalmazása hogyan működött, letöltöttem a Windows alkalmazást, és el kell mondanom, hogy elég könnyű volt átmenni a telepítési folyamaton..

AzireVPN áttekintés

Az egyes ügyfelek letöltési gombjai a webhelyen meglehetősen feltűnőek, a fájl mérete nem’t túl nagy, és a telepítési folyamat is simán ment.

AzireVPN áttekintés

Ami az ügyfél munkáját illeti, ez jól működött, és biztonságossá tette a kapcsolatomat. Sokan arról számoltak be, hogy ez a VPN IP-szivárgással rendelkezik, de én nem’addig nem találok semmit, amíg le nem írtam ezt az áttekintést, szóval azt hiszem’ezt javítottam.

Csalódtam azonban, hogy az ügyfélalkalmazás eltűnt, miután csatlakoztam a VPN-hez. Általában a VPN-ügyfeleknek van egy interaktív irányítópultja, amelyen át lehet navigálni szerverváltáshoz, hozzáféréshez a kill kapcsolóhoz stb., De az AzireVPN’Az ügyfél nem’nincs meg, tehát ez súlyosan elengedte, mivel le kellett húznom a tálcáról, ha meg kellett változtatnom a szervert, ami komolyan nem az, amit én jobban szeretem volna. .

Hátrányok

Az AzireVPN-nek biztosan vannak erősségei, de vannak bizonyos hátrányai is a szolgáltatásnak. Hadd soroljam fel őket az Ön számára, hogy könnyen megértsük őket:

A sebességek minden bizonnyal alacsonyabb tartományban voltak, különösen az észak-amerikai szervereknél, néhány feltöltési sebességgel, amely megérinti a 23 Mbps jelet egy 100 MB / s sebességű kapcsolaton, amit valamely szolgáltatónak prioritási alapon kell kezelnie..

Az AzireVPN nem’Még nincs kill-kapcsolónk, ami nyilvánvalóan elfogadhatatlan. Hogy’mert mert leválasztás esetén ez a megszakító kapcsoló menti meg az adatvédelem veszélyeztetését.

A jó naplózási házirendek és a biztonságos protokollok ellenére egy dolog biztosan riasztott, és az AzireVPN volt’székhelye Svédországban található, amely a 14 Eyes szövetség tagja. Svédország valószínűleg úgy néz ki, mint egy jó öreg skandináv ország, de a 14 Eyes szövetségbe való tagsága miatt nem biztonságos lehetőség a VPN-k számára, hogy alapozzanak.

AzireVPN áttekintés

Ennek a szövetségnek joga van adatot kérni a felhasználótól az összes tagországtól, így ha ilyen kérés jelentkezik, akkor az AzireVPN-nek meg kell felelnie. A szolgáltatónak komolyan meg kell változtatnia a bázist a lehető leghamarabb, különben nincs értelme szentnek lenni egy cápaban’a szája.

Következtetés:

Az AzireVPN határozottan egy biztonságos, hatékony szolgáltatás, amely annak ellenére, hogy mérete és funkciói meglehetősen korlátozottak, mégsem működik’nem csalódni.

Általában egy ilyen kicsi szolgáltatás nincs’Nem megyünk túl messzire, de az AzireVPN eddig csodálatos munkát végzett. Kevés rés van a páncélban, de semmi, amit nem lehet megjavítani.

Ha a szolgáltató javítja ezeket, és kibővíti működési körét, miközben növeli a szervereit, hozzáad néhány további rést tartalmazó kliensalkalmazást, magában foglal különféle funkciókat, mint például a Split Tunneling és a Killswitch, akkor ez minden bizonnyal rendszeres szolgáltatássá válik a Best VPN felsorolásában. körül.

Az AzireVPN egyelőre erősen ajánlott a torrenting felhasználók számára és azok számára, akik szilárd adatvédelmet szeretnének elérni az internetes böngészési igényeikhez..

Amit nem ajánlott a Netflix feloldása és védelme ázsiai és közel-keleti országokban.

Похожие статьи

 • VPNBaron áttekintés 2019

  Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Mûködik Kínában Nem ajánlott...

 • Encrypt.Me Review

  Joghatóság Egyesült Államok Ár: 99,99 USD (1 éves terv) Szerverek 132 szerver 25 országban Naplók 16 napos naplókat tartanak Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását...

 • VPNSecure Review 2019

  A VPNSecure.me nem egy VPN szolgáltatás számára szokatlan helyen található’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • BolehVPN áttekintés

  Jurisdikció Seychelle-szigetek Ár 6,66 USD / hó egyéves tervszervereknél, 35 kiszolgáló 12 országban, naplókban. Tárolási csatlakozási naplók titkosítása AES-256 bites Unblocks...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me