Az OVPN áttekintése 2020

igazságszolgáltatás svéd
Ár $ 7.00 / hó
szerverek 56 szerver 7 országban
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Nem
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.ovpn.com/en
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

Az OVPN állítja, hogy a legfontosabb választás a magánélettudatos felhasználók számára, magas havi 7 dollárral kezdve. 12 hónapos terv alapján. Sajnos a magas árat nem indokolták, mivel a szolgáltatónak még hosszú utat kell megtennie.

13 országban csak 81 szervert kínál, és ez hozzájárul a szerver terhelés miatti alacsony sebességhez, ami azt jelenti, hogy a lassú adatfolyamokkal, a böngészéssel és a torrentolással kell foglalkoznia (ami nagyon monoton lehet)..

Azonban az, ami valóban ellenőrzi az OVPN-t a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatások listáján, az az, hogy nincs képesség a Netflix-hez hasonló streamingplatformok feloldásához vagy a “Nagyszerű tűzfal” Kínában (nincs obfuzáció elérhető).

Még jobb alternatívaként azt javasolnám, hogy válasszon egy funkciócsomagú PureVPN-t, amely alacsony 2,91 dollárral kezdődik egy 2 éves tervre. Nem bajba kerül a VoD-k, például a Netflix, mint a földrajzi korlátozások megkerülése vagy a kínai felhasználók biztonságának felkínálása. 

OVPN árképzés:

A legjobb árképzési tervek azok, amelyek egyszerűek és egyszerűek, amennyire csak lehet. Sok felhasználó azonnal kikapcsol, amikor látja az árképzési terveket a kínált szolgáltatások száma alapján. De az OVPN nem’nem megy erre az útra. A legegyszerűbb árazási terveket kínálja, és mindegyikben hozzáférést biztosít a rendelkezésre álló összes szolgáltatáshoz. Az árazási tervekben az egyetlen különbség az előfizetés érvényességi ideje.

Jelenleg az OVPN három árképzési tervet kínál.

 • Havi előfizetés 10,99 USD-t fizet
 • Negyedéves előfizetés (3 hónap) egyszeri számlázással 24,99 USD (8,33 USD / hó) kerül felszámolásra.
 • Az éves előfizetés ára 84,00 USD, egyszer számlázva (7,00 USD / hó)

Az árak nem túl magasak, és nem is túl alacsonyak. Az éves előfizetéseknél jobb ajánlatokkal szerezhet VPN-ket, így az OVPN-nek az egyszeri számlázott 60-70 dollár tartományban csökkentenie kell az éves csomag csomagját, hogy vonzóbbá és megfizethetőbbé váljon..

OVPN árképzés

Felülvizsgálatunk szerint a negyedéves előfizetés talán a legmegfelelőbb azok számára, akik rövid távra szeretnének előfizetni egy VPN-re, és megfizethető ajánlatot igényelnek.

És ha te nem vagy’nem akar kompromisszumot kötni a minőséggel egy alacsonyabb árcímke érdekében, akkor még az éves terv is elég jó ajánlatot kínál az Ön számára.

A fizetési lehetőségeket illetően azonban az OVPN nagyon alapszolgáltatást kínál.

Fizethet hitelkártyáival, Paypal számlájával, készpénzzel vagy akár a Bitcoin-lal is.

OVPN fizetési mód

A lehetőségek jóak, de még néhányat hozzá kell adni.

OVPN ingyenes próbaverzió

Jelenleg az OVPN nem’nem kínálnak teljes körű ingyenes próbaverziót, mint például a NordVPN’3 napos ingyenes próbaverzió, amelyhez nincs csatolva húrok, de 10 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ez semmi szokatlan. A visszatérítési politika felkínálása a VPN-iparban bevált gyakorlat, és ha valamely szolgáltató folytatja és ingyenes próbaverziót kínál, akkor az további előnye.

Szóval, OVPN’A 10 napos visszatérítési politika jó, de azt javasoljuk, hogy adjon hozzá legalább egy korlátozott ingyenes próbaverzióját a szolgáltatásról, hogy a felhasználók vegyenek részt a VPN-en és használhassák azt, mielőtt ténylegesen tovább lépne a vásárlás felé..

Az OVPN alkalmazások kompatibilitási áttekintése

Más hasonló szolgáltatókkal ellentétben az OVPN kompatibilis klienseket kínál a Windows és a Mac OS X számára. Letöltöttük a Windows ügyfelet és telepítettük, hogy megnézhessük, mennyire működött jól, és nagy lenyűgözést nyertünk a tiszta, ésszerűsített kliens felépítésben..

Az OVPN alkalmazások kompatibilitási áttekintése:

Az alkalmazás UX és felhasználói felülete kifogástalan, és bármi, a szerverváltástól a biztonsági és kliens lehetőségekig, könnyen elérhető..

Beállíthatja az OVPN-t Android és iOS rendszeren is, de ezt manuálisan kell megtennie az OpenVPN segítségével. Itt található az OVPN telepítésének útmutatója az Androidra és az OVPN telepítése iOS rendszerre.

OVPN-kiszolgálók áttekintése

A kiszolgálói infrastruktúra az egyik legfontosabb dolog, amelyet ellenőrizni kell a VPN-ben. Az OVPN 56 szervert kínál 7 országban és 2 894 névtelen IP címet. Ez a 7 ország alapvetően mind Európában, mind Észak-Amerikában található, tehát úgy gondoljuk, hogy szerverük elhelyezése kissé torz. Több szervert kell hozzáadni másutt olyan régiókba, mint a Közel-Kelet, Afrika és Ázsia, hogy javítsák a VPN teljesítményét az ezekhez a régiókhoz közelebbi területeken..

OVPN-kiszolgálók áttekintése

Az OVPN támogatás áttekintése

Bár az ügyfélszolgálat egy kis időbe telt a válaszolással, és a késési idő nem telt el’t teljes mértékben megfelelő az általa kínált 24/7 élő csevegési funkcióhoz, ezt továbbra is rendben tartjuk, mivel a kérdéseinket megválaszolják.

Az OVPN támogatás áttekintése

A támogatási funkciónak sokkal jobbá kell válnia, ha az OVPN meg akarja tartani ügyfeleit. Lehet, hogy a válaszok jóak, de a válaszok megtételéhez szükséges idő felszámolhatja a frusztrációt és az embereket máshová is vonzza.

Az OVPN protokoll támogatásának áttekintése

Ha olyan VPN-t keres, amely támogatja a PPTP-t, akkor az OVPN nem az Ön számára, ahogy nem’nem támogatja a protokollt azzal az indokkal, hogy ez a protokoll nem elég jó ahhoz, hogy az ügyfél számára kötelezővé tegye.

Nincs L2TP / IPSec támogatás sem, mivel csak az OpenVPN-t használhatja alapértelmezett protokollként az OVPN-en. Érdekes módon az OVPN’A név hasonlít az OVPN fájlok nevére, amelyeket VPN beállításához használnak az OpenVPN-en.

OVPN Vilfo Router áttekintés

A VPN iparban manapság egy új és félelmetes trend uralkodik, vagyis hogy a VPN lehetővé tegye a Router használatát azoknak a felhasználóknak, akik valamivel jobban fel vannak állítva magánéletük védelme szempontjából..

Az OVPN Vilfo néven is kínál VPN útválasztót. Ezt a VPN útválasztót mindössze 429 dollárért megvásárolhatja a Vilfo.com webhelyen, és 19 VPN-rel érkezik előre konfigurálva, beleértve az olyan neveket, mint a NordVPN és a VyprVPN. Ezek közül bármelyiket (ha érvényes előfizetéssel rendelkezik a bekapcsolni kívánt VPN-szolgáltatótól, az útválasztón) egyetlen kattintással használhatod.

OVPN Vilifo Router áttekintés

Más VPN-ket is könnyen beállíthat ezen az útválasztón, de csak akkor, ha támogatást nyújtanak az OpenVPN protokollhoz.

Ha a Vilfo-t használja, akkor soha nem kell aggódnia, hogy az összes eszközén külön-külön beállítsa a VPN-eket, mivel az összes internetes tevékenység, függetlenül attól, hogy melyik készüléktől származik, garantáltan fedezi a VPN-t automatikusan az útválasztón keresztül.

Következtetés:

Az OVPN-nek van néhány fejlesztése, de összességében’s egy ajánlott VPN a végén. Nem volt DNS-szivárgás, a sebesség nagy volt, csaknem 30 MBPS-t megérintett egy 35 MBPS-os kapcsolaton, a késleltetési idő alacsony volt, és mindenekelőtt soha nem tapasztaltunk semmilyen meghibásodást.

Használja a 10 napos visszatérítési irányelvet, és nézze meg ezt a VPN-t, ha tetszik az áttekintés. Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van, vagy akár javaslata van, kommentálja az alábbi szálat. Nagyon örülnénk, ha vele egy olyan értelmes beszélgetésben veszünk részt, mint mindig.

Похожие статьи

 • VPN korlátlan áttekintés 2020

  Jurisdikció USA ár 2.78 Szerver 400+ napló Nincs titkosítás OpenVPN, L2TP / IPSec és IKEv2 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik...

 • NVPN áttekintés 2020

  Bírósági joghatóság Bosznia Ár 3,33 USD havonta Szerverek 54 Szerver Naplók Nincs Naplók Titkosítás 256 bites CBC / SHA512 Feloldja a Netflix feloldását Nem Torrenting Igen Kínában működik...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Joghatóság Hong Kong 7,00 USD / hó ár egy éven át tartó, 120+ VPN kiszolgálókon, 16 országban Naplók Naplók Üzletek Csatlakozási naplók titkosítása AES-256 bites Unblocks...

 • A VyprVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svájc (nem biztonságos) Ár 6,67 USD / hónap (80 dollár egy évre) Szerverek 700 Naplók Nincs Naplók Titkosítás AES-256 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent...

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást folytat....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me