Az Opera VPN gyors áttekintése

igazságszolgáltatás Kanada
Ár Ingyenes
szerverek 3 Csak régiókban
Naplók Üzletek csatlakozási naplóit
Titkosítás Nincs elérhető információ
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Nem
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.opera.com/computer/features/free-vpn
Kompatibilitás Chrome, Firefox

A SurfEasy tulajdonában lévő Opera VPN csak az Opera webböngészőben érhető el beépített szolgáltatásként, lehetővé téve a felhasználók számára az internet biztonságos használatát. Nincs sávszélesség-korlátozás, ingyenes és működik a Netflix-rel! Az OpenVPN protokollt azonban nem támogatja, és a forgalmat proxy segítségével biztosítja, ami nagymértékben kiszolgáltatottá teszi.

A felszínen elég jó, ingyenes szolgáltatásnak tűnik. De nem olyan gyorsan, mint sok ingyenes szolgáltatás, mint mi’A ve felülvizsgált oldal sok szempontból rövidesen felmerült, különös tekintettel a felhasználói adatok és az adatvédelem online védelmére.

Tehát ugyanaz az Opera VPN, vagy más vonalon működik?

Olvassa el ezt az átfogó Opera VPN-áttekintést a BestVPN.co-tól! A neves márkák vpn-véleményeit is bevontuk.

Az Opera VPN a Netflix-szel működik

Az Opera VPN legnagyobb előnye, hogy feloldhatja több Netflix könyvtár blokkolását, annak ellenére, hogy ingyenes szolgáltatás.

Ha arra gondolsz, mi’nagy ebben? Akkor valószínűleg nem’nem tudok a Netflixről’s VPN tilalom.

A Netflix különböző regionális könyvtárakat kínál szerte a világon, mi van?’Az egyik országban a Netflix-en elérhető termékek előfordulhat, hogy a másik országban nem érhetők el. Ennek a korlátozásnak a megkerülése érdekében a felhasználók elkezdték használni a Netflixet, hogy könnyedén átugorják ezeket a digitális kerítéseket, amíg a Netflix visszatér egy bosszút..

A hírhedt Netflix VPN-tilalom érvénybe lépett.

Ezután látta ezt a képernyőt, ha megpróbált VPN-vel csatlakozni a Netflixhez.

Netflix VPN Ban

Ez a tilalom számos VPN-t használhatatlanná tett a Netflix USA, az Egyesült Királyság és más különféle könyvtárak feloldásához.

És az ingyenes VPN-ket sújtotta a legsúlyosabban, mert a Netflix feloldása nagy mennyiségű erőforrást igényelt ahhoz, hogy az IP-k gyorsan forogjanak, mint a Netflix feketelistázhatná őket.

Tehát amikor rájöttem, hogy az Opera VPN a Netflix feloldására törekszik az összes tesztelt kiszolgálón, ez nagy meglepetés volt.

Ez az Opera VPN áttekintés legnagyobb fénypontja.

Az Opera VPN tervei és az ár áttekintése

Nem vagyok az Opera rajongója, tehát igazán fogalmam sem volt a VPN szolgáltatásról. Most elemeztem a szolgáltatót, mivel sok felhasználónak jobb információra volt szüksége a biztonságáról.

Az Opera VPN felülvizsgálata során nem találtam árazási információkat a webhelyen vagy másutt. Ez azt jelenti, hogy az integrált VPN szolgáltatást a böngészőben használhatja anélkül, hogy egyetlen fillért sem fizetne.

Mivel az Opera már jó hírnevet szerzett magának, megértem, miért sok felhasználó választhatja a szolgáltatást. Ha azonban teljesen elfogulatlanok vagyunk, a szabad csak fedezet.

A termék valójában nem a “Virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás, inkább egy proxy. Tehát az Opera VPN-rel megtehető maximális lehetőség néhány földrajzilag korlátozott webhely feloldása.

Az Opera VPN használata?

Teljes felülvizsgálati karrierünk során még soha sem találkoztunk könnyebb VPN-beállítással, mint az Opera VPN-vel.

Egyszerűen töltse le az Opera böngészőt a hivatalos weboldalról: https://www.opera.com.

Indítsa el a böngészőt

Közvetlenül az URL-sáv mellett található egy a “VPN” gomb. Az aktiváláshoz el kellett mennem a Menübe > Beállítások > Magánélet > VPN.

Az Opera VPN teljesen ingyenesen használható, mivel egyáltalán nem találtam előfizetési tervet.

A kiszolgálók ugyanazon beállítások ablaktábláján keresztül módosíthatók a böngészőben, csak az elérhető lista átcsúsztatásával.

Az Opera ingyenes VPN-t kínál

Az Opera VPN fizetési módszerek áttekintése

Mivel az Opera VPN egy “Ingyenes” szolgáltatás, nem támogat semmilyen fizetési módot. Ennek oka az, hogy egyszerűen nem kínál semmit “prémium” amely vásárlást igényelhet.

A böngésző, akárcsak a Mozilla Firefox és a Google Chrome, INGYEN letölthető. Még az Operaban elérhető kiegészítőket is’A dedikált áruház ingyenesen letölthető. Nincs szükség fizetési módokra!

Az Opera VPN-kiszolgálók és a teljesítmény áttekintése

Az Opera VPN nagyon félreérthető szerverlistát kínál.

Csak három lehetőség áll rendelkezésre a csatlakozáshoz:

  • Az amerikaiak
  • Európa
  • Ázsia

Nem számít, melyikhez csatlakozik, nem lesz biztos abban, hogy melyik városba / helybe / országba irányítasz.

A kiszolgálókat nem védi semmiféle titkosítás vagy protokolltámogatás, és szintén szenvednek az IP szivárgásoktól (azt találtam, hogy legalább 7-szer szivárog az IP-én 7 különböző teszt során).

A kiszolgálók listája kevesebb, ha összehasonlítjuk bármelyik legfelsõbb szolgáltatóval (a NordVPN 5700+ szervert kínál), ez benyomást keltett rá, hogy felhasználhatom a Netflix blokkolásának feloldására, de emellett az Opera VPN elmarad a parancsok bármilyen parancsától. tekintély itt.

Az Opera VPN Speed ​​Test áttekintése

Az Opera VPN megbízhatóságának és sávszélességének jobb megértése érdekében úgy döntöttem, hogy sebesség-tesztet hajtom végre az 50Mbps-os kapcsolatomon. Az eredményeket az alábbi táblázatban mutattam be:

szerver fütyülés Letöltés Feltöltés
Egyesült Államok 159ms 32.4Mbps 37.8Mbps
Kanada 133ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Németország 203ms 30.7Mbps 29.1Mbps
Singapore 119ms 32.9Mbps 32.7Mbps
Hollandia 102ms 34.5Mbps 33.3Mbps

Opera VPN adatvédelem és biztonság

Korábban elmondtam a felhasználóknak, hogy az Opera székhelye Norvégiában található. VPN szolgáltatásaikat a SurfEasy nevű leányvállalatain keresztül elérhetővé teszik. Most a magánélet védelme és az internetes törvények iránti óvakodók tudhatják, hogy Norvégia fenntartja és védi a felhasználói adatvédelemhez való jogot.

Számos jogszabálya és törvénye általában kedvező az átlagos Joe számára. Lehetséges, hogy a SurfEasy nem olyan megbízható! Találd ki miért? A proxy-technológiát a zászlóshajós böngészőbe integráló székhely Kanadai központjában található!

Ne felejtsük el, hogy Kanada az Öt és Tizennégy Szem szövetség tagja. Ez az intelligenciacsoport olyan neveket foglal magában, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Új-Zéland, Ausztrália és Kanada. Mint ilyen, arra számíthat, hogy kormányaik elkényeztetik a tömeges megfigyelést.

Valójában az EU és az Egyesült Államok joghatósága alá tartozó országok többsége kötelező adatmegőrzési törvényeket is előír. Ez azt jelenti, hogy az Opera VPN nem csak az összes információt naplózza. A kanadai kormány kérésére azonban a személyes adatokat átadják.

A dolgok továbbra is zavarosak voltak az Opera VPN áttekintésekor. Nem igazán tudja, kinek mi a tulajdonosa! Az Android Rendőrséggel 2018 áprilisában folytatott megbeszélésen az Opera PR tájékoztatta, hogy VPN-alkalmazásuk már nem része böngészőszoftverüknek.

Ez vagy egy trükk, hogy elkerüljék a kanadai székhelyét, vagy egyszerűen a rossz marketing és PR, ami hatalmas zavart eredményezett a VPN-szolgáltatások valódi központjában. Függetlenül attól, hogy a személyes adataimat az Opera kezébe kerültem’s VPN szolgáltatás.

Az Opera VPN-protokollok / titkosítási áttekintés

Az Opera VPN által bárhol használt protokollokról vagy titkosításokról gyakorlatilag nincs információ.

Ez azt jelenti, hogy az Opera nem VPN, hanem egy proxy, amely elrejti az Ön IP-jét, de rendkívül haszontalan, ha magas szintű védelmet és biztonságot akar az interneten.

Tehát ha úgy gondolja, hogy az Opera VPN-t használja azért, hogy megvédje magát, miközben érzékeny pénzügyi tranzakciót folytat, akkor most hagyja el az ötletét.

Az Opera VPN P2P / Torrenting áttekintése

Az Opera VPN egyáltalán nem jó a Torrentinghez.

IP-szivárgásoktól szenved, és gyakorlatilag nincs biztonsági lefedése, hogy megvédje Önt a szerzői jogú trollok ellen.

További kétségek kiküszöbölése érdekében az Opera VPN a VPN oldalán egyértelműen megemlíti, hogy nem támogatja a P2P / Torrenting funkciót. Ezért elengedhetetlen, hogy a felhasználók minden áron elkerüljék a torrentok megosztását / letöltését az Opera VPN használata közben.

Az Opera VPN adatvédelmi irányelveinek áttekintése

Mint korábban említettük, az Opera VPN nem pontosan egy virtuális-magán-hálózati szolgáltatás, hanem egy proxy szerver. Noha az összes szükséges szolgáltatást biztosítja a VPN-ből, a képességek nagy része csak a böngésző adataira korlátozódik.

Ez azt jelenti, hogy a szolgáltató csak a web böngészőjéből és az internetről továbbított adatokat titkosítja. Ennek eredményeként a szolgáltatás nem biztos, hogy teljesen biztonságos. Valójában hasonló a ház ajtajának bezárásához, de az ablakokat nyitva hagyja.

A reteszelt ajtó bizonyos biztonságot garantál, de a betolakodók mégis törhetnek / kinyithatják az ablakokat. Ez nyilvánvalóan csökkenti a kapott biztonsági szintet. Megvizsgáltam a régi Adatvédelmi irányelvek oldalt (amikor az Opera VPN-nek saját dedikált oldala volt) a VPN-ekkel kapcsolatos további részletekkel kapcsolatban.

A szolgáltatás kijelenti, hogy nem naplózza a kapcsolat / munkamenet információit, de ahogy korábban fedeztem fel, ez hamis. Természetesen, mivel ez ingyenes szolgáltatás, akkor nem kell megadnia nevet, e-mail címet és egyéb fontos személyes információkat.

Az Opera VPN-szabályok elfogadása azonban azt is jelenti, hogy elfogadja a SurfEasy-t’s Adatpolitikát, mert ez az irányító szolgáltatás. Noha nincs egyértelmű részlet arról, hogy milyen információt tárolnak, az Ön felelőssége, hogy körültekintően járjon el a személyes adatok megosztása előtt.

Az Opera VPN biztonságos?

Az Opera VPN egy proxy, tehát ne’Nem tévedek egy VPN-nek, csak azért, mert ott van a nevében.

Nem’nem kínál semmiféle titkosítást, protokollt, megszakító kapcsolót vagy szó szerint bármilyen egyéb akadályt, amelyet más VPN-ek tesznek az anonimitás online védelme érdekében.

Az Opera VPN ügyfélszolgálat áttekintése

Az Opera VPN egyáltalán nem kínál ügyfélszolgálatot.

Élő csevegés, kapcsolatfelvételi űrlap vagy akár jegy létrehozása? Ön nyert’nem találhatunk ilyesmit az Opera VPN-hez.

Az egyetlen elérhető támogatás a GYIK részben található.

Részletes válaszokat kap a gyakori kérdésekre. Csak erről szól.

A GYIK alternatívájaként fontolóra veheti a kérdések feltevését az Opera fórumán, de erre még nincs’nincs külön rész az Opera számára’s VPN szolgáltatás.

Számos VPN van rossz ügyfél-támogatással, de az Opera VPN valószínűleg a legrosszabb.

Az Opera VPN eszköz kompatibilitási áttekintése

Az Opera VPN csak az Opera böngészők számára érhető el, időszak.

Nincs elérhető alkalmazás Windows, Mac, Android, iOS vagy más böngészőkhöz.

Az iOS-t és az Android-ot a szolgáltató megszüntette, tehát most ott vannak csak az Opera böngészőben.

A probléma azonban az, hogy az Opera böngésző nem a világ’ehhez a legnépszerűbb vagy akár népszerű böngésző.

A Google Chrome, a Mozilla Firefox a két legelőnyösebb böngésző, de az Opera VPN nem’t dolgozz velük.

A kompatibilitási oldalról az Opera VPN nem rendelkezik’Még azt sem érdemli, hogy rangsorolást kapjon tőlünk.

Az Opera VPN áttekintése Reddit

A My Opera VPN áttekintése és a legjobb vpn reddit feltárja, hogy a szolgáltatás nagyon aktív jelenlétet mutat a Reddit-en. Különböző szálakat találhat, ahol a felhasználók megoldásokat keresnek a böngésző-kiegészítőkkel és okostelefon-alkalmazásokkal kapcsolatos problémákra.

Számos aktív közösség tagja van jelen a változatos kérdések megoldására. Az alábbiakban talál egy szálat, ahol a felhasználók megbeszélik az Opera VPN-kkel kapcsolatos lépéseket a webhely és az alkalmazások eltávolításában, és csak egy Windows böngésző VPN-ajánlatot hagynak itt:

Opera VPN alternatíva az androidapps-tól

Záró ítélet

Nem.

Ha azt szeretnéd kérdezni tőlem, hogy milyen jó az Opera VPN? Azt mondanám, hogy ez az egyik legkívánatosabb VPN, még ingyenesként is.

A Netflix feloldása mellett az Opera VPN alig tesz mást.

Azt’Alapvetően egy-trükk póni.

Az Opera VPN nyert’t online védelmet nyújt, nincs alkalmazás, nincs ügyféltámogatás, nem is’t támogatja a Torrenting programot, szerverparkja szegény, és kétértelmű, hogy melyik joghatóságból működik.

Semmi sem indokolja, hogy ajánljuk ezt az Opera böngésző VPN-áttekintésében.

A jó

  1. Feloldja a Netflix szolgáltatást.
  2. Ingyenes VPN szolgáltatás.

A rossz

  1. Nincs ügyfélszolgálat.
  2. Nincs keresztirányú kompatibilitás.
  3. A Google DNS-kiszolgálókat használja a tulajdonosi helyett.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me