Az IP VPN Review 2020 elrejtése

igazságszolgáltatás Egyesült Államok
Ár $ 2.91 / hó
szerverek 120
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.hide-my-ip.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A Hide My IP egy egyesült államokbeli VPN-szolgáltató, amely a My Privacy Tools Inc. részét képezi, amely több mint 10 éve működik az adatvédelmi iparban. Számos megoldást kínál, beleértve a kémprogram-elhárító programokat, a merevlemez-helyreállítást, a cookie-k eltávolítását, a History Cleaner-t, és a tűzfal.

A jó teljesítményéről és a legolcsóbb vpn-árakról híres Hide My IP erős hírnevet szerzett magának a piacon, versenyezve a legjobb VPN-szolgáltatásokkal, például az ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN és ibVPN.

A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el ezt a részletes IP elrejtés áttekintést:

Elrejti az én IP VPN feloldó webhelyeket Kínában?

Mivel Kína az országának zárt internetén dolgozik, a kormány támogatta a kínai központú alkalmazásokat és szolgáltatásokat. Mint ilyen, az országban tilos az olyan külföldi alkalmazások, különösen a kínai VPN-k, amelyek feloldják a külföldi szolgáltatásokat / webhelyeket. Ezért a Hide My IP elrejtése Kínában nem működik, de iOS-alkalmazásuk továbbra is hasznosnak bizonyulhat a feloldás feloldásában. Ennek oka az, hogy az IPSec / L2TP protokollt használja, amelyet a kínai hatóságok a jelenleg ismeretlen okokból még nem tiltanak le.

Az IP VPN árazási ismertető elrejtése

Az IP VPN elrejtése áttekintés feltárja, hogy a szolgáltató nagyon költségvetés-barát árstruktúrával büszkélkedhet. Három terv érhető el: havi, negyedéves és éves. Függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, ugyanazok a szolgáltatások szerepelnek. Az egyetlen különbség a hosszabb feliratkozással kapott kedvezmények.

Például, ha a havi tervet választja, 2,95 dollár összegű összeget kell fizetnie, ami elég olcsó a Surfshark VPN árához képest, amely havi 11,95 dollár. Ha azonban negyedévente jár, akkor csak 2,93 dollárt kell fizetnie. Ez három hónapra összesen 8,79 USD-t tesz ki. Hasonlóképpen, ha az éves tervet választja, a havi árazás 2,91 dollárra csökken, amelyet 34,95 dollárra számítanak ki évente!

Minden előfizetés automatikusan ismétlődik, és az előírt időtartam után megújul, kivéve, ha természetesen manuálisan lemond. A kapott szolgáltatások közé tartozik:

 1. 120 szerver 66 országban
 2. Több ezer globális IP cím
 3. Alkalmazások Windows Mac, iOS és Android rendszerekhez
 4. Ingyenes napi proxy & Prémium proxykiszolgálók
 5. Nagy sebességű szerverek streaminghez & Szerencsejáték
 6. DNSCrypt - Az IP OpenDNS elrejtése
 7. Az IP böngésző kiterjesztéseinek elrejtése
 8. 5 egyidejű kapcsolat

A fizetési folyamat során észrevehet egy opciót, amelynek címkéje: “Unlock Code Protection”. Erősen ajánlott hozzáadni ezt a funkciót, különösen, ha van egy szokása, hogy elveszíti a licenckulcsokat. Az IP elrejtése általában a kulcsot tartja a fájlban, ha nem találja meg.

Unlock-Code-védelem

A szolgáltató akár le is cserélheti a kulcsot, körülmények között, amikor azt ellopták vagy online kiszivárogtattak. Ha valaha nehézségekbe ütközött egy program telepítésével, mert elvesztette a kulcsot, vagy véletlenül eldobta, pontosan tudja, milyen fontos lehet az ilyen védelem..

Szerezd meg a HideMyIP-t

Az IP VPN-kiszolgálók áttekintése elrejtése

A Hide My IP VPN áttekintésünk szerint a szolgáltató 66 prémium szervert kínál 66 országban nagy sebességű streaming, VoIP szolgáltatások, e-mail, böngészés és online játékok számára. Még torrentokat is letölthet, levonva a figyelés feszültségét. De ez a kiszolgálók száma meglehetősen alacsonyabb, mint a PureVPN szervereknél, amelyek legalább 2000 és 300 000+ IP-vel rendelkeznek.

A szolgáltatást a BitTorrent és az uTorrent kliensekkel teszteltük, és a letöltések meglehetősen zökkenőmentesek voltak. Az IP-kiszolgálók elrejtése teljes listájának megtekintéséhez olvassa el a hivatalos helyek oldalt!

hide_my_ip_servers_review

Még sebesség-teszteket végeztünk 50 MBPS-os kapcsolatunkon ellenőrzött feltételek mellett, hogy jobban megítéljük a VPN teljesítményét. Ne feledje azonban, hogy az internetkapcsolat VPN használatával legalább bizonyos mértékben lelassítja a kapcsolat sebességét. Ez a tényezők sorától függően változhat, ideértve többek között:

 • Távolság a proxy helyétől - Például az Egyesült Államokban a németországi helyhez csatlakozó felhasználók valószínűleg lassabban böngésznek, mintha egy közelebbi kanadai szerverhez csatlakoznának!
 • Szoftver interferencia - Egyes PC-n lévő programok közvetlenül ütközhetnek a Hide My IP-vel. Gondoskodnia kell arról, hogy az összes többi IP Hiding szoftvert előzetesen eltávolítsák.
 • A sávszélesség és az internetes forgalom mennyisége, amelyet akkor használtak, ha elrejti az IP-t.

Sebességteszt eredményei

Minden tesztet háromszor végeztek a legjobb eredmény kiválasztásával:

Speed-Test-Review

Az IP VPN ügyfélszolgálat áttekintése elrejtése

Az IP VPN elrejtése áttekintésünk során kiderül, hogy a szolgáltató számos hasznos ügyfél-támogatási megoldást kínál. Ide tartoznak az élő csevegés (csak 12 órán keresztül elérhető), a jegyrendszer, a tudásbázis és az online hibaelhárító.

Az élő csevegés valószínűleg a legjobb hely arra, hogy kérdéseket tegyen fel & azonnali kérdések. Ha azonban az élő csevegés offline állapotban van, akkor minden kérdését üzenetként küldik a támogatási csoportnak, aki kevesebb mint 12 órán belül válaszol a kérdéseire..

A jegyrendszer jól megtervezett és lehetővé teszi a megfelelő osztály kiválasztását, amellyel beszélni szeretne. A gyors válasz biztosítása érdekében prioritást élvezhet a lekérdezésen is. A tudásbázis is lenyűgözött, a részletes válaszok és az egyszerű felület miatt. 

hide_my_ip_support_review

Az IP VPN fizetési módszerek áttekintése elrejtése

Az IP elrejtése hosszú listát kínál a potenciális előfizetők számára a fizetési módokról. Ezek tartalmazzák:

 1. JCB
 2. VÍZUM
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Felfedez
 7. MasterCard
 8. Étkező’s Club
 9. Fizetési fal
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Szerezd meg a HideMyIP-t

Az IP áttekintés elrejtése az alkalmazások és a bővítmények kompatibilitásáról

Jelenleg a Hide My IP kompatibilis az összes főbb operációs rendszerrel, mindegyik számára elérhető dedikált alkalmazásokkal. Ezek tartalmazzák:

 1. ablakok
 2. Mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Az élvonalbeli szoftverek mellett a Hide My IP kompatibilis a legnépszerűbb böngészőkkel, és kiváló böngésző-kiterjesztést kínál a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára:

HideMyIP kiterjesztés áttekintés

Az IP kiterjesztés elrejtése a Mozilla Firefox számára (balra) & A Google Chrome kiegészítő (balra)

Az IP VPN Windows App Review elrejtése

A Windows alkalmazás nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik. Jó teljesítményt nyújt, és hihetetlenül egyszerűen használható. Az egy kattintással történő csatlakoztatási funkció teljesen ragyogó, és egyszerűen rákattinthat az alján található kiszolgálósávra, és azonnal megváltoztathatja a helyét.

hide_my_ip_windows_review 

Az alkalmazásnak is van egy automatikus IP Rotation Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megváltoztassa IP-címét egy kézzel beállított időzítőn. Ha amerikai egyesült államokbeli IP-re van szüksége, egyszerűen ellenőrizze a megadott lehetőséget (kiváló szolgáltatás).

A sütik automatikusan törölhetők is, ha az IP-cím megváltozik. A HideMyIP VPN alkalmazás választhat Prémium (nagysebességű) és Alapértelmezett (lassabb) szervereket a felhasználástól függően.

elrejteni az ip prémium véleményem

Az IP-protokollok elrejtése & Titkosítás áttekintése

Az IP elrejtése az OpenVPN protokollt (mindkettő UDP.) & TCP) az összes helyi alkalmazásban, és amikor manuálisan konfigurálja az OpenVPN Connect alkalmazással. Elsősorban a sebesség és a biztonság híres keveréke miatt választott OpenVPN alagút-protokoll továbbra is azon kevés egyike, amelyet az NSA és Kína nem veszélyeztettek.

Az OpenVPN 128 bites és 256 bites titkosítási kulcsokkal is használható, lehetővé téve, hogy bármilyen tetszőleges készüléket megtehessen. Az IP elrejtése erős 256 bites AES titkosítást használ (katonai & banki szabvány) alapértelmezés szerint, míg a hitelesítés 2048 bites HMA5 kulcsokkal történik. Ezt a funkciót a Hide My IP képviselő e-maile megerősítette Mike R.:

“… A rendelkezésre álló legerősebb módszert, az OpenVPN protokollt használjuk, 256 bites titkosítással, 2048 bites kulcs felhasználásával…”

Az IP naplóim elrejtése

A szolgáltatónként’A webhely és a Használati feltételek dokumentum elrejtése az én IP-cím nulla naplózási szolgáltatót jelent, és a hálózaton keresztül nem figyeli a felhasználói tevékenységeket. Az Egyesült Államok adatmegőrzési törvényei azonban kötelezik a társaságot, hogy minden jogellenes tevékenységet törvényes indoklás esetén haladéktalanul jelentenek a hatóságoknak. Így állítják a használati feltételek:

“Annak ellenére, hogy nem tartunk nyilvántartást a felhasználásról, vagy megosztjuk személyes adatait harmadik felekkel, átadjuk minden rendelkezésünkre álló információt, ha a törvény ezt előírja. A My Privacy Tools, Inc. figyelemmel kíséri a hálózat egyes aspektusait a visszaélések kezelése, a szolgáltatás fenntartása és / vagy javítása érdekében.”

Az IP ingyenes próbaverziójának elrejtése

A Hide My IP valóban ingyenes próbaverziót kínál, amint azt a képviselő megerősítette. Minden előfizető akár 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kap, amely ragyogó, és jó módja annak, hogy teszteljék a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól teljesít-e az Ön számára..

Bíráló’s Ítélet

Az IP VPN átfogó elrejtése áttekintésünk megállapítja, hogy a szolgáltató érdemel tisztességes szolgáltatást 5-ből 4 csillag. Az ügyfélszolgálat kiváló és elég érzékeny. A kiszolgálók sebessége jó a böngészéshez, streaminghez és torrenthez. Még dedikált alkalmazásai vannak az összes népszerű platformhoz / eszközhöz.

Jellemzők, amik tetszettek
 1. Kiváló árképzés
 2. Nyissa meg a DNSCrypt alkalmazást
 3. Ingyenes próbaverzió elérhetősége
 4. Kiterjedt kiszolgálói hálózat
 5. Kiváló szerversebesség
 6. Intuitív böngészőbővítmények
 7. Alapértelmezett & Prémium szerverek
 8. Jó fizetési módszerek választása
 9. Tisztességes ügyfélszolgálat
 10. 30 napos pénz-visszafizetési garancia
Fejlesztési területek
 1. Csak 1 alagút-protokoll használható
 2. Kényszerített eladás az előfizetési oldalon
 3. Fürtözött weboldal tervezés

Szerezd meg a HideMyIP-t

Похожие статьи

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást tartanak érzékeny naplókban...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Jurisdikció San Marino Ár 9.99 Szerver 300+ Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen Ajánlott Igen Webhely...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Joghatóság Hong Kong 7,00 USD / hó ár egy éven át tartó, 120+ VPN kiszolgálókon, 16 országban Naplók Naplók Üzletek Csatlakozási naplók titkosítása AES-256 bites Unblocks...

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen Ajánlott Igen Webhely...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdikció Hollandia Ár 1,99 USD Szerver 71 Napló Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen Kínában működik Nem ajánlott Nincs webhely...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me