Az ibVPN kiszolgálói infrastruktúrájának áttekintése

igazságszolgáltatás Románia
Ár 4.95
szerverek 100+
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.ibvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Mielőtt áttekintenénk az ibVPN szolgáltatásait, azt akarjuk, hogy a legjobb VPN olvasók megértsék, hogy ez az áttekintés személyes tapasztalatokon alapul, és ezért elfogulatlanul veszi át az ibVPN-t. Mint minden más VPN-szakértőnek, ellenőriznünk kellett az ibVPN szolgáltatásainak teljes körű tesztelését, mielőtt lezártuk ezt az áttekintést..

A leggyorsabb VPN-szolgáltatások legfontosabb aspektusa az, hogy robusztus a szerver infrastruktúrája. Az ibVPN figyelemre méltó javulást ért el ebben a tekintetben azáltal, hogy két évvel ezelőtt alig több mint 100 szerverről 57 országban egy óriási 180+ szerverre nőtt, ma.

Amikor ezeket a kiszolgálókat teljesítményükre kipróbáltuk, azt találtuk, hogy a legtöbbük nagy sebességet nyújt, ritkaságot jelent a VPN tartományban, ahol a fojtás gyakori, nincsenek forgalmi szűk keresztmetszetek még a népszerű szerverhelyeken sem, és támogatást nyújt olyan népszerű streaming webhelyek feloldásához, mint a Netflix és Hulu.

Ritkán azt várjuk el, hogy a szolgáltatók megkerüljék a Netflix USA-hoz hasonló webhelyekhez hasonló erőteljes VPN-tilalmat, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy előfizetéseikből teljes értéket nyerjenek egy sokkal nagyobb tartalomkönyvtár elérésével, de az ibVPN nemcsak megbízható feloldási képességeivel, hanem gyorsaságával is meglepte minket. tette lehetővé a HD streaming és a Netflix legjobb VPN szolgáltatásának való eldobását.

A szolgáltató egy SmartDNS szolgáltatást is kínál, amelyen keresztül beállíthat egy VPN-szerű szolgáltatást olyan média streaming készülékeken, mint a Roku és az Apple TV, hogy feloldja a földrajzilag korlátozott streaming- és játékhelyeket. Proxyszervereket is elérhet, ha proxy szolgáltatással szeretne kapcsolódni egy helyhez. Az ibVPN nagy és jóval meghaladta elvárásainkat ebben a szolgáltatásminőségi kvadránsban.

ibVPN’A kiszolgálók száma széles körben eloszlik az Egyesült Államok kontinentális részén, Európában, az ausztrál-ázsiai régiókban, a Távol-Kelet Ázsiában és meglepő módon a Közel-Keleten, ahol a legtöbb VPN’még egyetlen kiszolgálót sem kínálhat.

ibVPN szerver

ibVPN’s Támogatott protokollok

A protokollok biztosítják a VPN biztonsági mechanizmusait alkotó legfontosabb darabokat. Még ha a VPN katonai titkosítást is kínál, a protokollok korlátozott választása elkerülheti a felhasználót attól, hogy feliratkozzon a szolgáltatóval, a biztonsági és védelmi biztonsági rések miatt.

Az ibVPN ezen a területen is nagyon jó eredményeket nyújt, nemcsak a hagyományos protokollok, például az OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP és IPSec, hanem a SoftEther támogatásával is, annak érdekében, hogy a felhasználó nagyobb választási lehetőségeket élvezhessen a biztonsági szint kiválasztásakor. szüksége van rá, és egyensúlyba hozza azt a teljesítménnyel, amelyet a VPN-ből igényel.

Azt javasoljuk azonban, hogy mindig használja az OpenVPN-t’Ez a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb protokoll, kiváló adatvédelmi adatvédelemmel és elérhető az ibVPN-en is, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a szolgáltatásra.

Titkosítás és az eszközök kompatibilitása

Mielőtt eljutnánk a következő ponthoz, szeretnénk feltenni egy kérdést. Ha vásárol valaha is VPN szolgáltatást, mi lenne az elsődleges és másodlagos motívuma? Figyelembe véve az egyre növekvő online biztonsági aggályokat, feltételezzük, hogy sok felhasználó az interneten való szörfözés közben a maximális védelem érdekében a VPN-szolgáltatásokat választotta..

A titkosításról az ibVPN ugyanolyan jó, mint bármely más VPN-szolgáltató. Az online identitást ártalmatlanná teszi, biztonságban tartja az SSL és AES 256 bites titkosítási támogatással. Az ibVPN az egyik legbiztonságosabb algoritmust, a Blowfish-t használja az online azonosítójának tiszta és védett állapotában.

Az ibVPN-hez képest az eszközök kompatibilitása meglehetősen tisztességes, mégis van némi javulás. Beállíthatja Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, játékkonzolok (PlayStation és Xbox) és útválasztók (DD-WRT és Sabai) esetén. Nagyszerű lenne, ha a BlackBerry-t és a Kindle-t is megemlítették, de amint mondtuk, az ibVPN továbbra is javulhat az eszköz kompatibilitási lehetőségeivel.

ibVPN kompatibilitás

ibVPN’s Árképzési tervek és VPN-csomagok

A VPN-ek egyre inkább árérzékeny árucikkekké válnak, mivel egyre több felhasználó indít érdeklődést a domain iránt, ám rendkívül eltérő követelményekkel és igényekkel jár. Tehát az árképzési stratégiának széles körű lefedettséget kell biztosítania az összes ilyen típusú felhasználói igényre olyan építési tervek révén, amelyek megfizethető áron kínálnak konkrét felhasználók számára nagyot..

Az ibVPN pontosan figyelembe vette ezt a stratégiát azáltal, hogy árazási terveit a népszerű felhasználói igények szerint fogalmazta meg.

ibvpn árazási felülvizsgálat

enged’megvitatja az ibVPN-t’Az árazási terveket itt kissé részletesebben:

Csomag: Végső VPN

Ár: 58,06 USD egyszer számlázva (2,42 USD / hó)

Ez talán a legátfogóbb terv a listában, és bármilyen típusú felhasználói igényt kielégít. A streaming webhelyek feloldásának feloldásától az anonimitás online védelméhez és a Torrenting támogatástól a biztonsági funkciókig, mint például a Tor Over VPN és a Double VPN, ez a terv mindent tartalmaz, amelyet az ibVPN kínál ügyfeleinek.

Ezen felül hozzáférhet a teljes 180+ szerverhelyhez, 5 egyidejű helyhez, Socks5 Proxieshez, Korlátlan sávszélességhez, valamint a rendkívül kompatibilis VPN kliensalkalmazásokhoz ebben a tervben. Mindezen túlnyomó tulajdonságok ellenére az ibVPN’Az ára jóval alacsonyabb, mint amit más szolgáltatóknál fizetni fog egy hasonló tervért.

Ez a terv minden bizonnyal a legjobb a listán!

Csomag: Standard VPN

Ár: 18,48 USD / év, egyszer számlázva (1,54 USD / hónap) vagy 2,47 USD, a havi számlázási ciklus során

Ismét egy nagyon kedvező árú terv, amelyet sok adatvédelmi támogató könnyedén megengedhet magának. Ez a szokásos VPN-terv több mint 140 országot tartalmaz, egyetlen kapcsolati korlátot, több protokoll támogatást és dedikált kliens alkalmazásokat, de a Torrenting nem támogatott, és proxykiszolgálók sem léteznek. A terv jó lehetőség lehet azok számára, akik alapvető VPN-előfizetéseket keresnek online anonimitásuk megóvása érdekében, de ha sokat közvetítenek vagy torrentálnak, akkor azt javasoljuk, hogy keresse meg az Ultimate Plan-t..

Csomag: Torrent VPN

Ár: 36,95 USD / év, egyszer számlázva (3,08 USD / hónap), vagy 4,95 USD egy havi számlázási ciklusonként

Kígyózó rajongók don’Nagyon elkötelezett támogatást nem kapnak a VPN-tartományban, és ez nagy csalódás, mivel a VPN-szektor egyik legfontosabb érdekcsoportját alkotják. Az ibVPN azonban dedikált tervet kínál, különösképpen a Torrenters számára, mint merész megszakítás a hagyományos ipari gyakorlatoktól.

És mivel ez a terv csak torrenting célokat szolgál, hozzáférhet csak a 21 szerver dedikált az ibVPN által a torrenting vagy a P2P tevékenységekhez, egyetlen egyidejű csatlakozással és dedikált alkalmazásokkal a fokozott kompatibilitási lehetőségekhez. Az ártartomány szintén nem olyan magas, és ha az éves terveket veszi igénybe, egyre olcsóbb lesz, havonta alig 3 dollár felett..

Csomag: IBDNS / SmartDNS:

Ár: 36,95 USD / év, egyszer számlázva (3,08 USD / hónap), vagy 4,95 USD egy havi számlázási ciklusonként

A médiastreamerök manapság dühösek, mivel az emberek több módot keresnek, amelyek révén diverzifikálhatják a kedvenc streaming-helyszíneik megtekintésének módját. Az ilyen eszközök, mint például az Apple TV, óriási hatással lehetnek a teljes élményre, így tökéletes jelöltekké válnak az ilyen szórakoztatásorientált tevékenységekre.

Az ibVPN most egy dedikált tervet kínál ezeknek az eszközöknek ugyanolyan áron, mint a torrenting terveik, egy nagyszerű show-ban, amely felhatalmazza a felhasználót a megnövekedett lehetőséggel arra, hogy csak a szükséges mennyiségeket vásárolja meg. Ezt a SmartDNS szolgáltatást több mint 300 földrajzilag korlátozott csatorna feloldásához használhatja világszerte.

Az ibVPN beállítása Windows rendszeren:

Az egyik legjobb dolog, amely az ibVPN-t jellemzi, hihetetlen részletessége az ügyfélalkalmazások fejlesztésében annak érdekében, hogy szinte az összes népszerű és sok rést alkalmazó eszközön veleszületett kompatibilitást biztosítsanak..

Mivel azonban a Windows ügyfelet valószínűleg a leginkább használják a rendelkezésre álló ügyfelek között, kitűnően meg kell tervezni az UI / UX formátumokban annak érdekében, hogy a felhasználók kényelmesen érezzék magukat a szoftverrel való interakció során, valamint egyre több szolgáltatás biztosítása a felhasználó megkönnyítése érdekében.

ibVPN’s A Windows klienst számos alkalommal a legjobban és jelenlegi helyzetében átalakították, a legjobb VPN kliensek között a Windows számára, amely magában foglalja a Surfshark Windows klienst, az ExpressVPN Windows App alkalmazást. Ennek oka az, hogy nem csak egyszerűen használható, de most néhány lenyűgöző lehetőséget is tartalmaz, például egy dupla VPN-t, Tor-t VPN-n keresztül és még egy Kill Switch-et is. Az ügyfél útmutatást adhat arra is, hogy megtudja, melyik az “leggyorsabb szerver” A rendelkezésre álló pillanatnyilag figyelembe veszi az olyan tényezőket, mint a jelenlegi hely, a szerver terhelése stb.

Ha Ön is szeretné letölteni és beállítani a Windows klienst, akkor itt található’s milyen egyszerű a folyamat:

  • Vásároljon ibVPN előfizetést a fent említett árazási tervek bármelyikével történő elszámolással
  • Szerezzen be olyan felhasználói hitelesítő adatokat, amelyek aktiválják az ügyfelet az e-mailben
  • Töltse le a Windows klienst, és hagyja, hogy beállítsa a rendszeren
  • Válasszon a “Leggyorsabb szerver” Válassza ki a kívánt szervert, majd kattintson a Csatlakozás gombra
  • Élvezze a streaming-t, vagy védje meg online anonimitását az ibVPN-n keresztül’Csillag nélküli VPN szolgáltatás

Vevőszolgálat

Az ibVPN csodálatos munkát végez az ügyfélszolgálat területén. Ez a szemünk alma, amikor a VPN-szolgáltatást jelöljük meg. Az ibVPN információkat nyújt, oktatja a felhasználókat és technikai kérdésekben segít nekik a VPN-ügyfelekben.

Az ibVPN-vel felveheti a kapcsolatot a támogatási jegyekkel, az e-mailekkel, az élő csevegéssel, a távoli segítségnyújtással, és kaphat néhány gyors tippet, és megtanulhat egy-egy dolgot, ha elolvassa a GYIK-t, a Tudásbázist és a fórumokon folytatott vitákat. Egy ilyen kiváló ügyfélszolgálat nagyon ritka és örömmel használható!

ibVPN ingyenes próbaverzió és fizetési lehetőségek

A BestVPN.co-nál sokkal magasabbra értékeljük azokat a VPN-szolgáltatókat az értékelésekben, akik megpróbálják a felhasználók számára nulla elkötelezettség nélküli próbaverziót biztosítani az összes rendelkezésre álló szolgáltatással. Ennek oka az, hogy úgy véljük, hogy egy ingyenes próbaverzió kínálása azt jelenti, hogy mennyire magabiztos a szolgáltató a nyújtott szolgáltatásban, és hajlandó-e a végső felhasználói tesztet felállítani, vagy sem..

ibVPN’A szolgáltatás 24 órás ingyenes próbaverziója az egyik legfontosabb szempont a szolgáltatás áttekintésében, mivel a felhasználó szempontjából hihetetlenül hasznos volt abban, hogy meghozza a döntést a továbblépésről, és megvásárolja a szolgáltatás előfizetését, vagy sem..

Ezen kívül, ha továbbra is gondjai vannak a szolgáltatással, mindig van egy 15 napos pénz-visszafizetési garancia, amely megnyugtathatja Önt, hogy pénze biztonságban marad ezzel a hiteles szolgáltatóval.

Ami a fizetési lehetőségeket illeti, az ibVPN hihetetlen 50+ fizetési lehetőséget kínál, ideértve többek között Betéti / Hitelkártya, Ali Pay, Yandex, Banki átutalást. A bitcoin fizetési lehetőségként való jelenléte azonban az, amit leginkább értékelünk, mivel ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nagy függetlenséget élvezhessen magánéletének védelme és névtelensége mellett, még szolgáltatás fizetéséért is..

Következtetés

Egyrészt csodálatos élmény volt az ibVPN felhasználásával és annak jellemzőinek részletes áttekintésével, másrészt találtunk néhány olyan területet, ahol úgy gondoljuk, hogy az ibVPN működhet, és az egyik legjobb, ha nem a legjobb VPN szolgáltatóvá válhat..

A különböző kontinensek szerverei növelik értékét, és egy szilárd Blowfish algoritmus biztosítja, hogy az ibVPN itt maradjon a VPN iparban. Talán sokan nem tudják ezt, de ez a leggyorsabban növekvő VPN szolgáltatás, és több mint 500 000 ember van fedélzetén az ibVPN segítségével’szolgáltatásai.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me