Az AirVPN áttekintése 2019

Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő a valódi internet lélegzéséhez”! De annak ellenére, hogy a kreativitás hiánya következtében jobb feliratot szerez a szolgáltatás ábrázolására, az AirVPN elvégre VPN, és a teljesítményére inkább, mint a címkére kell értékelni..

Weboldalának állítása szerint üzemelteti és üzemelteti “Aktivisták és haktivisták” akik célja, hogy szolgáltatásaikat előtérként használják az olyan eszmék védelme érdekében, mint a hálózatsemlegesség, a magánélet és az internet nyitottsága.

Igen, a ragacsos címke ott van, de még nem találkoztam egy jobb vízióval, amelyet a jelenlegi VPN-szolgáltatásként kínálunk, mint amit az AirVPN kínál..

Egy olyan iparágban, amelyet elárasztottak felesleges nyilatkozatok, például “a világ’A legjobb VPN szolgáltatás” “A leggyorsabb VPN szolgáltatás” és hasonlók, igazán üdítő volt látni, hogy egy szolgáltatás valójában olyan eszmékkel reklámozza magát, amelyeket adatvédelmi szolgáltatóként kell értékelni..

Ennek nagy reményeim voltak a VPN iránt’teljesítményét és biztonsági berendezéseit, és biztosan nem’nem okoz csalódást.

Lehetővé teszi a szolgáltatás teljes körű felülvizsgálatát, és megnézheti, hogy megfelel-e a jövőbeli elvárásainak, amelyeket a jövőképében tett..

Az AirVPN biztonsági áttekintése

A katonai AES titkosítással és az OpenVPN protokoll támogatásával az AirVPN megkapja a VPN alapjait’Biztonsági igaza van.

A szolgáltató’A webhely megemlíti, hogy azt építették és működtetik továbbra is azok, akik nagyon komolyan veszik a magánélet védelmét, és amellyel teszteltem ezt a VPN-t’Biztonsága révén sok igazság van az AirVPN-ben’állításait.

A katonai titkosítás és az OpenVPN protokoll ugyanakkor a VPN biztonságosságát lehetővé tevő minimális és maximális biztonsági szint is. Semmi sem lehet elfogadható, miközben semmi jobb nincsen elérhető, ennyire egyszerű.

Az OpenVPN protokollt egyetlen entitás nem kezeli, hanem egy nyílt forrású technológián alapuló termék, amely folyamatosan javítja a hatalmas közösség általi létező sebezhetőségeket..

Ez az önjavító mechanizmus tehát az OpenVPN-t szinte áthatolhatatlanná tette.

Az AES-256 katonai titkosítás szintén az egyetlen titkosítási szabvány, amelyet még mindig nem lehet megkerülni vagy áttörni, függetlenül attól, hogy milyen hatalmas erőt megfejtő támadást a hackerek alkalmaznak.

Most jön a szolgáltatóhoz’naplózási politika.

Naplózási politika az air vpn-hez

Szinte minden VPN elválasztja magát bármilyen napló vezetési politikájáról, de a szomorú igazság az, hogy a legtöbbjük naplókat vezet, és egyszerűen csak bele kell mélyednie, és biztosan el fogod vetni a bizalmad árulását..

Vannak, akik időbélyegzőket, mások sávszélesség-használatát, mások más típusú naplókat tartanak, de még ha ártalmatlannak és következménytelennek is tűnnek, bármilyen napló megőrzése a VPN-tartomány valaha a legnagyobb bűnje. (Lásd más vpn véleményeket)

Az AirVPN egyik legtisztább naplózási politikája az összes odafigyelő VPN között, nulla homályos vagy félrevezető állításokkal. Nem’még a sütik használatát sem követi nyomon, mert nem’Mindenekelőtt nem tárolja őket.

Az airvpn nem tárolja a sütiket

Nem is’t nem igényel bármilyen személyes információ megadását a szolgáltatás igénybevételéhez, kivéve, ha személyesen adja meg e-mail címét a jobb műszaki támogatás érdekében, saját szabad akarata alapján..

Az egyetlen, aki nem megy az AirVPN-be’A szívessége itt az a joghatóság, amelyben székhelye van. Az AirVPN Olaszországban található, amely a 14 Eyes Szövetség tagja..

A szövetséghez tartozó országok között információmegosztási megállapodás született köztük, ami azt jelenti, hogy Olaszországot is beleértve, ezen 13 ország többi része szintén megkövetelheti az AirVPN-től, hogy adja át adatait.

 1. Az Egyesült Államok
 2. Az Egyesült Királyság
 3. Kanada
 4. Ausztrália
 5. Új Zéland
 6. Dánia
 7. Franciaország
 8. Hollandia
 9. Norvégia
 10. Németország
 11. Spanyolország
 12. Belgium
 13. Svédország

Ez a lista tele van olyan országokkal, amelyek hírhedtek azért, mert hihetetlenül invazív jellegűek a felhasználói magánélet megtámadása szempontjából, és drakonikus adatmegőrzési törvényekkel rendelkeznek, mint például az Egyesült Államok.

Az ezen országok bármelyikében székhellyel rendelkező bármely VPN-nek meg kell felelnie a szövetség bármely más országából származó adatkihozatali kérelmeknek, kivéve, ha’Nincs adat megosztani, ez egy tényező, amely hatalmas előnyben részesíti az AirVPN-t.

A szolgáltató’A nulla naplózási politika biztonságossá teszi a 14 Eyes Szövetség megalakulása ellenére is.

Az AirVPN rendelkezik egy funkcióval, az úgynevezett “Hálózati zár”, ami szinte megegyezik a sok más VPN-szolgáltató által kínált Kill Switch funkcióval. Ez a szolgáltatás automatikusan lekapcsolja az internetkapcsolatot, ha a VPN valamilyen okból leáll, vagy megszakad, és ezzel védi a valódi IP-t az expozíciótól.

Ez a szolgáltatás nagyon hasznos olyan funkciókban, mint például a Torrenting, ahol a valódi IP elrejtése hihetetlenül fontos.

AirVPN árképzés

Általános vélemény, hogy a VPN-k árérzékeny szolgáltatások, ahol a felhasználók nem’t általában a márkára vonatkozik, csak azért, mert alacsony áron kínálják, mint a versengő szolgáltatások.

Hogy’Nagyon igaz, mert a VPN-felhasználók általában sokat értékelnek a magánéletükről, és ha egy szolgáltatás csillagbiztonságot és hihetetlen teljesítményt nyújt, akkor az ár nem’t fontos kérdés.

Csak nézd meg az ExpressVPN-t. Szinte háromszor olyan drága, mint a legtöbb VPN, de továbbra is népszerű és továbbra is előfizet a felhasználókra, csak azért, mert hihetetlen abban, amit csinál.

Tehát hogyan működik az AirVPN ebben az osztályban??

Határozottan drága.

Íme az általa kínált árazási tervek:

 1. 3 nap: 2 € egyszer számlázva (próba ajánlat)
 2. Havi terv: 7 € egyszer számlázva
 3. Negyedéves terv: 15 € egyszer számlázva
 4. Kétéves terv: 29 € számla egyszer
 5. Éves terv: 49 € egyszer számlázva
 6. Kétéves terv: 79 € számla egyszer

AirVPN’A legjobb tervek, azaz az éves terv és a kétéves terv drágábbak, mint sok ott működő nagyobb szolgáltató, például a NordVPN, a Torguard és a PureVPN stb., amelyek sokkal több funkciót kínálnak, mint például a réses kliens alkalmazások, és többek között az extra biztonsági szolgáltatások.

De annak ellenére, hogy egy kicsit túl drága, mégis megfontolhatja.

Airvpn árképzési tervek

Ok? Az AirVPN nagyszerű, abszolút adatvédelmet kínál, ami egyedülálló’Az iparágban ritka lesz, mivel a szolgáltatók a biztonsági szerelmesektől a gazdasági egységekig mozognak, amelyek hajlandóak olyan árnyas tevékenységekkel foglalkozni, mint például az adatok eladása, csak azért, hogy gyors dolgot szerezzenek..

Azt javasolnám az AirVPN-nek, hogy csökkentse legalább e két fő terv árát, és hozza be őket a 3–4 USD-es ablakba, hogy ez a szolgáltatás elfogadhatóbbá váljon a felhasználó számára azáltal, hogy az ipari szabványokhoz igazodik..

Az AirVPN ingyenes próbaverziót is kínál, de ehhez be kell nyújtania egy űrlapot / kérelmet a támogatásukhoz, ami furcsa, mivel’Az iparág másutt nem látott ilyen gyakorlatot.

Az Airvpn ingyenes próbaverziója űrlap benyújtását igényli

Túl hosszú a folyamat, hogy először kapcsolatba lépjen a támogatással, megvárja a válaszát, majd elindítsa az ingyenes próbaverziót, így nagyon jó lenne, ha az AirVPN felgyorsítaná a folyamatot, és egy kicsit gyorsabbá tenné azt..

NordVPN’Az ingyenes próbaverziós politika jó példaként szolgálhat, mivel az induláshoz csak az e-mailre van szüksége, és nincs csatolva karakterlánc.

Ha azonban nem’Az ingyenes próbaverzió használatához az AirVPN azt is felajánlja, hogy vásárol egy próbatervet 1,32 dollárért, amely három napig marad érvényben, minden funkcióval együtt.

Egy másik kérdés, amivel az AirVPN-mel szembesültem, az volt, hogy az árazási terv megvásárlása előtt regisztrálnia kell vele, ami ismét furcsa, mivel túl hosszú folyamat.

Az AirVPN-nek valóban csökkentenie kell ezeket a nehézkes folyamatokat, különben a szolgáltatás egyértelműen visszatartja az ügyfeleket attól, hogy feliratkozzanak rá.

A fizetési módok magukban foglalják a Paypal, a hitelkártyákat és a kriptovaluták széles skáláját (névtelen fizetések esetén)..

airvpn fizetési módok

A visszatérítési politika az, ahol az AirVPN egy kicsit megszorításra kerül.

Lehetővé teszi, hogy visszatérítést kérjen, felmerülő kérdések nélkül, de meg kell felelnie a követelményeinek, azaz a kérelmet írásban kell benyújtani a támogatáshoz, a kérelmet az előfizetés kifizetésétől számított 3 napon belül kell továbbítania, ezt nem kellene megtennie.’t túllépte az 5 GB sávszélességet.

Ha teljesíti ezeket a feltételeket, az AirVPN ígéri, hogy pénzét 30 napon belül visszatéríti.

Airvpn visszatérítési politika

A visszatérítések aktiválásának sávszélessége és határideje ismét dátumú irányelv, és ezt meg kell szüntetni. Az ügyfeleknek könnyű visszatérítési programokkal kell megkönnyülniük, amelyek csak visszatérítik a pénzt, húrok nélkül.

Minél könnyebb az ilyen irányelvek, annál nagyobb bizalmat éreznek a fogyasztók, amikor feliratkoznak az Ön termékére. Túl sok karakterlánc félelmet okoz az ügyfeleknek.

Könnyű használat / eszköz kompatibilitás

Az AirVPN az ügyfélalkalmazások szokásos listáját kínálja, azaz az összes főbb eszközre és operációs rendszerre.

Ügyfélalkalmazásai vannak a Windows, Mac, Android és iOS eszközökhöz.

airvpn kliensalkalmazás-támogatás

Ráadásul támogatást nyújt a Linuxhoz és az útválasztókhoz, valamint a Tor böngészőhöz, amely kompatibilitási szempontból a leglátványosabb rész volt, mivel nem sok VPN támogatja szolgáltatásaik használatát a Tor böngészővel / szolgáltatással..

Ugyanakkor úgy éreztem, hogy erre a szolgáltatásra szükség van néhány niche-kliensre, mint például a Firestick vagy a Kodi ügyfelek számára. A VPN-ek egyik legfontosabb funkciója manapság a Netflix US-hez hasonló streaming webhelyek feloldása, így feltétlenül szükséges, hogy ügyfélalkalmazásokat kínáljanak olyan eszközökhöz, amelyeket ezeknek a szolgáltatásoknak a nézésére használnak..

Airvpn szerverek

Ha a VPN manapság nem alapozza meg magát streaming VPN-ként, akkor alig szolgálja ki a felhasználói bázist.

Az ügyfélalkalmazások könnyen kezelhetők, és viszont jól felépíthetők. Nem adnak’nincs komplikáció, és ami a legjobban tetszett nekik, az volt, hogy átlagosan csak 3-5 másodperc alatt csatlakoztak bármelyik szerverhez, ami sokkal élvezetesebbé teszi a használatukat.

Az AirVPN sok erőfeszítést tett azért, hogy ezen ügyfélalkalmazások hátulját megfelelővé tegye, így lehet, hogy kevés a tervezési szempont, de rendkívül jól működnek. Az összes szolgáltatás működik és gyorsan működnek, nincs késés, időszak.

Ez az egész iparág számára példát jelent. Nincs értelme nagyszerű felhasználói felületet és nagy felhasználói felületet és UX-t kínálni, ha azok a felhasználói elvárásoknak megfelelően nem képesek teljesíteni.

A korlátozott webhelyek feloldása

Soha nincs elég tartalom, amelyet bármikor továbbadhat. Mindig lesz olyan film vagy műsor, amelyet egy adott napon meg akar nézni, és arra keres, hogy megnézhesse. De mi van, ha ott nincs?

Hogy’Gyakori előfordulás olyan webhelyeken, mint a Netflix, ahol sok tartalom van bezárva a regionális könyvtárakban.

működik az airvpn a netflix-en?

De ezt nem kellett volna’Nem lehet probléma, mivel a VPN-nek köszönhetően könnyen megkerülheti ezeket a regionális korlátozásokat? Nos, ez nem olyan egyszerű, mivel sok streaming site már hírhedt a VPN-tilalmak érvényesítésére, amelyek sok VPN-t használhatatlanná tesznek ennek a feladatnak a végrehajtására..

Manapság sok szolgáltató erőfeszítéseket igényel a szolgáltató részéről ahhoz, hogy megkerülje ezt a VPN-tilalmat, és feloldja a regionális könyvtárakat a Netflix-hez hasonló webhelyek felhasználói számára.

Tehát ha egy VPN továbbra is képes végrehajtani ezt a feat, akkor ezt meg kell értékelni.

De az AirVPN felel-e meg a feladatnak??

A válasz hangos Igen!

Az AirVPN feloldhatja a Netflix USA blokkolását legalább két szerverén, azaz Chicago (Alkaid) és Jacksonville (Pollux).

Az airvpn feloldja a netflix szolgáltatást

És ráadásul az AirVPNnek sikerült feloldania a BBC iPlayer blokkolását is, tehát biztonságosan feltételezhető, hogy ez a szolgáltató minden bizonnyal egyike azon szolgáltatások közül, amelyek nagyon jó választás lehetnek streaming VPN-hez..

Az AirVPN teljes mértékben támogatja a Torrenting és a P2P tevékenységeket, ami plusz plusz, mivel óta’Olyan jó biztonsági teljesítményt kapott. A szolgáltató nagyon hasznos lehet minden olyan felhasználó számára, aki szereti a torrent oldalakat.

Szerverhálózat értékelése

Annak ellenére, hogy nagyon jó szolgáltatást nyújt, az AirVPN kevés a kiszolgálói helyek számában, amelyet a felhasználók számára kínál.

Összességében csak 226 szerver érhető el a felhasználók számára, ami jóval alacsonyabb, mint sok más szolgáltatónál, akik hasonló szolgáltatást kínálnak alacsonyabb áron..

szerver hálózat

Például A NordVPN-nek több mint 5000 szerverhelye van. Hogy’s 25-szer több, mint az AirVPN’szerverhálózat.

A kiszolgáló terjedése nem’Ez sem nagyszerű, mindössze mindössze 15 szerverrel, amelyek az ázsiai régióban helyezkednek el, és mindegyik három kelet-ázsiai országban található, azaz Hong Kongban (6), Szingapúrban (7) és Japánban (2)..

Abszolút nulla szerver létezik olyan helyeken, mint Afrika, Dél-Amerika, Közel-Kelet, Dél-Ázsia és Közép-Ázsia, ezért nagyon valószínűtlen, hogy e régiók felhasználói nagy sebességet és teljesítményt élveznek, ha csatlakoznak ehhez a VPN szolgáltatáshoz, a hatalmas távolság miatt a kapcsolatnak innen kell létrejönnie, még akkor is, ha a lehető legközelebbi szerverhez csatlakozik.

De van egy dolog, ami nagyon tetszett itt, és ez volt az “Állapot” oldal, ahol a szolgáltató frissíti a listán szereplő minden kiszolgálón a sebességet, a forgalmat, az adathasználatot stb., lehetővé téve a felhasználó számára, hogy valós időben megtudja, melyik szerverhez kapcsolódik a legjobban..

Most már megyünk olyan sebességre, amelyet ez a szerverhálózat megengedhet magának.

Az AirVPN viszonylag gyors az európai szervereknél, de az amerikai szervereken nem teljesített’t a jelig, alig maradva az elfogadható szint felett.

De az AirVPN-nek’A hitel, az amerikai szerver sebessége, amelyen a Netflix működik, magasabb volt, mint az amerikai tartomány átlaga.

AirVPN ügyfélszolgálat

Az AirVPN egyik leggyengébb pontja az elavult és lassú ügyfélszolgálat.

Az iparág számos kiemelkedő VPN-szolgáltatója élő chat-támogatást kínál, amelyet az ügyfelek felhasználhatnak például hibaelhárításra, a visszatérítési folyamat megértésére, a telepítéshez nyújtott segítségre stb. Az élő chat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valóban kapcsolatba lépjenek a szolgáltató támogatási csoportjával. idő.

A kapcsolatfelvételi űrlapok beküldésével történő e-mail támogatás soha nem felel meg az élő csevegés támogatásának’amit meg kell értenie az AirVPN-nek.

airvpn kapcsolatfelvételi űrlap

Az AirVPN nagyon jó szolgáltatást kínál az adatvédelem terén, és teljesítménye kétségkívül hihetetlenül jó, de ezekben a kis részletekben elveszíti szolgáltatásainak számításba vételét.,

Beküldtem egy támogatási űrlapot, és 2 órán belül választ kaptam, amely viszonylag gyors ebben a közegben, de még mindig nem felel meg az élő csevegésnek, amely szinte azonnal megtörténik..

A szolgáltatónak el kell kezdenie az élő csevegési támogatást, hogy szolgáltatásának lendületet adjon az ügyfelek számára.

Következtetés

Most, miután áttekintettük és kritizáltuk a szolgáltatás szinte valamennyi oldalát, az egyetlen kérdés marad, hogy azt javaslom-e a felhasználóknak, hogy feliratkozzanak erre a szolgáltatásra?

Igen, kétségtelenül.

Hogy’mert az olyan sok hiányosság ellenére, mint például az élő csevegés támogatása vagy az alacsony kiszolgálók száma, az AirVPN-nek van egy dolga, azaz a biztonsági berendezése. Ezzel a szolgáltatóval mindig biztos lehet benne, hogy az Ön személyes adatait online védi és nem tartalmaz húrokat.

Ha az AirVPN képes legyőzni néhány remegést a páncéljában, akkor kevés akadálya van annak, hogy sokoldalú, csillagokkal ellátott VPN-szolgáltatássá váljon. Próbáld ki egyszer, és tudassa velem az alábbi megjegyzés mezőben, hogy milyen volt a tapasztalata.

Похожие статьи

 • VPNBaron áttekintés 2019

  Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Mûködik Kínában Nem ajánlott...

 • VPNSecure Review 2019

  A VPNSecure.me nem egy VPN szolgáltatás számára szokatlan helyen található’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • TigerVPN áttekintés 2019 - Erőteljes VPN, amelyre egy kis push szükséges!

  A TigerVPN 2011-ben alakult, egy szlovák székhelyű biztonságos magánhálózati szolgáltató. A tulajdonos ‘Tigris munkahelyen’ - technológiai vállalat...

 • Browsec VPN áttekintés 2019

  Oroszország joghatósága Ár: 1,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 36 kiszolgáló 32 helyszínen Naplók Naplók Üzletek Naplók Titkosítási proxy szolgáltatás (Titkosítás nélkül) Feloldás...

 • Hola VPN áttekintés 2019 - Veszélyes “Ingyenes” Kerülendő VPN!

  A 2017-ben indított, Ofer Vilenski és Derry Shribman által alapított Hola VPN ismerős név a freebies körökben. Freemium modellt használ, ami azt jelenti...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me