AVG biztonságos VPN áttekintés 2020: Jó az AVG VPN?

igazságszolgáltatás Cseh Köztársaság
Ár 79,99 USD egyszer számlázva (egyéves terv)
szerverek 50+
Naplók Igen
Titkosítás AES-256-CBC
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A biztonságos VPN az AVG Technologies mellékterméke; 1991-ben alakult antivírus-szolgáltatóként, amelyet az Avast 2016-ban vásárolt meg. Ez egy szerény adatvédelmi eszköz, amely a BestVPN.co 180 szolgáltatója közül a 50. helyen van..

256 bites AES titkosítást és CSAK gazdagépeket használ 50 szerverek 30 országban világszerte. Sajnos szekció- és kapcsolatnaplókat is tárol, és Windows alkalmazásában vírus van. Örömmel sikerül feloldani az olyan streaming platformokat, mint például a Netflix USA.

Az árak 6,66 USD-tól kezdődnek havonta. egy éves terv alapján, és ingyenes 7 napos próbaverziót kap a szolgáltatás tesztelésére. Nem ajánlok a szolgáltatót a magánélet-tudatos felhasználók számára, de javasolja az olcsó és megbízható alternatíva keresését, a Surfshark ára 1,99 dollár / hónap.

További információkért olvassa el ezt az alapos AVG VPN-áttekintést (2020), ahol a biztonságról, az átláthatóságról, az árakról, a szerverekről, a teljesítményről, a kompatibilitásáról és a támogatásról szól:

Szerver száma 50+
igazságszolgáltatás Cseh Köztársaság
Naplók Igen
torrentezés- Igen
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
Ár 79,99 USD egyszer számlázva (egyéves terv)
jegyzőkönyvek OpenVPN & IPSec
Megkerüli a kínai tűzfalat Nem
Adat titkosítás AES-256-CBC
Weboldal https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

Az AVG VPN elemzése’Biztonság

Az AVG Secure VPN székhelye a Cseh Köztársaságban található, amely távol van a 2014. szeptember 9-i Eyes szövetségektől. A legtöbb EU-országhoz hasonlóan a helynek kevesebb internetes korlátozása van.

Ez a szolgáltató javát szolgálja, mivel az ország enyhébb azok számára, akik hozzáférnek a BitTorrent hálózathoz. A VPN-ket az országban nem tiltják, és a törvény előírja a szólás- és sajtószabadságot.

A kormány tiszteletben tartja a netizens jogait, kivéve “Gyűlöletbeszéd” olyan esetek, amelyek tagadják a kommunista kori bűncselekményeket és a holokausztot. Ellenkező esetben a kormány tiltja a magánélet önkényes beavatkozását.

Andrej Babiš pénzügyminiszter új törvényjavaslata némi felháborodást váltott ki. A következőkre összpontosított: “internet deanomizálás” amely szerint minden felhasználónak rendelkeznie kell egy “internetes útlevél” hogy hozzáférjen a digitális világhoz. Azonban soha nem fogadták el, mivel a netizens pusztán elutasították.

Mint ilyen, a netizens korlátlan internetet élvez az országban, a blokkok csak a pedofíliát, a gyermekkereskedelmet, a gyermekprostitúciót és a pornográfiát reklámozó weboldalakon jelennek meg..

Az AVG Secure VPN naplózza az Ön adatait?

AVG Secure VPN’s “Naplózási politika és használat” meglehetősen átlátható és egyértelmű. Más szolgáltatókkal ellentétben ez a termék nem felel meg arról, hogy NEM tárolja a VPN-adatokat.

Természetesen nem pontosan mondják meg, hogy mit “VPN adatok” rögzítik, de csak azzal érvelve, hogy megteszik, elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a magánélet tudatosan figyelmeztesse a szolgáltatást.

A szolgáltató azt állítja, hogy ezeket az adatokat technikai célokra gyűjti, a szolgáltatással szembeni csalásokra, valamint a szolgáltatásaikkal való visszaélések megakadályozására / azonosítására, például a “Végfelhasználói szerződés”.

Ez magában foglalja a spamelés, a fájlmegosztás vagy más tiltott tevékenységek megengedését. Annak érdekében, hogy a szolgáltató azonosítsa az ilyen eseteket, nyomon fogja követni, milyen webhelyeket látogat meg.

Mint ilyen, nem kell feltüntetniük, hogy mely adatokat rögzítik, de tudjuk, hogy rögzíti a felhasználási naplókat (ami egy piros zászló). én’Hagyja, hogy bízza a szolgáltatóval az Ön adatait!

AVG biztonságos VPN áttekintés

Milyen titkosítást használ az AVG VPN??

A bejövő / kimenő forgalom biztosítása érdekében az AVG Secure VPN katonai szintű AES-256 titkosítást alkalmaz HMAC SHA256 hash hitelesítéssel.

A vezérlőcsatorna számára az AVG VPN ugyanazokat az AES-256 rejtjeleket használja az RSA-2048 kézfogással. A tökéletes előre titoktartást (PFS) a DHE-4096 kulcscsere biztosítja.

Szivárog-e az AVG VPN a WebRTC / DNS / IP-címet?

Annak érdekében, hogy teljes képet kapjunk az AVG Secure VPN által kínált biztonságról, három különböző webhelyen végeztem WebRTC / DNS / IP cím szivárgáspróbákat..

A folyamat során változatos kiszolgálókhoz kapcsolódtak és megvizsgálták, hogy a szolgáltatót nem szenved-e szivárgási problémák. Az alább látható eredmények az Izrael, Petah Tikva szerverén végzett teszteimből származnak.

IP-DNS szivárgásteszt - VPN csatlakoztatva

Tökéletes adatvédelem - DNS szivárgásteszt

Mint láthatja, amikor a DNS-t a tökéletes adatvédelemről ellenőrzi, az eredmények azt mutatják, hogy a cím Izraelben található a HQserv Communication Solutions ISP-n keresztül..

Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatónak sikerült elrejtenie a DNS-címemet, ismeretlenné és láthatatlanná téve hivatalos helyem. Az IP, amelyhez hozzáfértem; 185.191.205.3

Tökéletes adatvédelem - DNS-szivárgásteszt AVG biztonságos VPN

Böngésző szivárgás - WebRTC szivárgásteszt

Senki sem akar feliratkozni olyan szolgáltatóval, amely nem nyújtja a VPN legalapvetõbb aspektusát: a PRIVACY-t. Ha még a legkisebb esély is van arra, hogy a WebRTC szivárog, akkor annyira rosszul fogsz fordulni.

Szerencséd az AVG Secure letette a tesztet, miután csatlakozott egy Izraeli Szerverhez. Mint láthatja, az alábbi eredmények nyilvános és helyi IP-t mutatnak Izraelből.

Böngésző szivárgás - WebRTC szivárgásteszt AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Teljes adatvédelmi elemzés

Annak biztosítása érdekében, hogy mind a WebRTC, mind a DNS szivárgástesztre vonatkozóan kapott eredmények pontosak legyenek, úgy döntöttem, hogy teljes adatvédelmi elemzést készítek a szolgáltatónál az IPLeak.net használatával..

Ha megnézi az alábbi eredményeket, akkor nem látszik szivárgás jele. Az IP-cím egy izraeli hely, beleértve a helyi IP-címet.

A DNS-kiszolgáló ugyanolyan, mint a lezárt IP, ellenőrizve, hogy az Ön személyazonossága biztonságban marad-e az AVG használatakor’s VPN alkalmazás.

IPLeak.Net - Teljes adatvédelmi elemzés AVG Secure VPN

Alkalmazásfájl ellenőrzése: 1 GrayWare vírus észlelve

Azt kell mondanom, hogy igazán csalódottnak találtam, hogy az AVG annak ellenére, hogy neves víruskereső és kártevőirtó szoftver, vírus van a Windowshoz tartozó Windows VPN.exe fájljában..

Alkalmazásfájl ellenőrzése

A tesztet a virustotal.com webhelyen végezték el, ahol feltölthet egy fájlt, és elemezheti azt több víruskereső szolgáltatáson keresztül, hogy ellenőrizhesse a vörös jeleket..

Ahol az .exe alkalmazás 69 ellenőrzést tett, az az egyikben nem sikerült. Az alkalmazás a GrayWare / Win32.Presenoker vírussal érkezik. A mac .dmg fájl mind az 55 ellenőrzést elvégezte.

Alkalmazásfájl ellenőrzése

AVG VPN szerver helyek

Az AVG Secure VPN a világ több mint 50 helyszínén található kiszolgálókkal rendelkező felhasználókat nyújtja. Még mindig kibővítenie kell kínálatát, de az ügyfeleknek lehetősége van speciális kiszolgálók kiválasztására a P2P / Torrenting és streaming számára, amelyek mindkettő zökkenőmentesen működnek..

Számos helyen végeztem sebesség / szerver tesztelést a csupasz fém szerver virtuális (hamis) szervektől való azonosításához. A folyamat körülbelül egy órát vett igénybe, ahol körülbelül 20 helyszínt teszteltem. Örömmel, hogy az összes szerver a pontos hirdetési helyen található.

AVG biztonságos VPN-kiszolgálók

AVG VPN sebesség tesztek streaming és letöltés

Átlagosan az AVG sikerült stabil 72,83 Mbps letöltést és 68,63 Mbps feltöltési sebességet biztosítani, az 5 különböző kiszolgálóhelyen végzett tesztelésünk alapján.

szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Feltöltés 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
fütyülés 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Az AVG VPN működik-e a Netflix-rel?

Szerencsére az AVG VPN együttműködik a Netflix-szel. Végül is a VPN-megoldásba való befektetés egyik fő oka a földrajzi korlátozások és a tartalmi korlátozások megkerülése, amelyeket a weboldalak streamingje vezet be a világ minden tájáról..

Annak ellenőrzésére, hogy az AVG Secure VPN zökkenőmentesen működik-e a VoD-k feloldásához, csatlakoztam egy amerikai szerverhez, majd egyenesen a Netflix.com-hoz indultam, hogy ellenőrizhessem a teljes címedatbázisukat.

Streaming USA

Korábban, ahol nem tudtam nézni “Parkok és szabadidő” Az AVG Secure amerikai szerveréhez csatlakozó platformon feloldotta a TV-műsor feloldását.

Mint alább láthatja, a TV-műsor zavartalanul és HD minőségben zajlik. Ez azonban csak az USA Netflix feloldásához működött, és nem olyan platformokon működött, mint a BBC iPlayer és az Amazon Prime.

Streaming parkok és rekreáció

Biztonságos-e a torrent az AVG VPN segítségével?

Sajnos a szolgáltató nem kínál StealthVPN a.k.a-t. ködösítés funkció. Még mindig volt egy képviselőm tesztelje a szolgáltatást Kínában (a 80+ szolgáltatónk részeként’elemzése), de nem működött.

Noha a VPN más helyeken működött, például Iránban, Irakban, Törökországban és Egyiptomban, ahol a VPN-tilalmak küszöbön állnak, és meglehetősen nehéz megkerülni őket..

A P2P / Torrenting kapcsán teszteltem egy IPLeak.net webhelyet, amelyben kértem egy mágneses link letöltését, majd a hálózat hátterének értékelését..

Mint láthatja, az eredmények azt mutatják, hogy személyazonosságomat védtem, és az IP-től eltér a valós helyemetől és címemtől: 185.191.205.6.

Torrent cím-észlelés AVG Secure VPN

Virtuális helyek tesztelése

Az alábbiakban a CA Technologies eredményeit láthatja’ App szintetikus monitor. Az izraeli szervert az ASM.CA-ból világszerte több mint 90 megfigyelőállomáshoz csatlakoztattam.

Virtuális helyek tesztelése

Az oda-vissza idő (RTT) minden helyszínen rendkívül magas volt, Izrael kivételével - Kiryat-Matalon, amelynek átlaga van. rtt 1,620 ms, jelezve, hogy a szerver közeli.

Virtuális helyek tesztelése AVG VPN-re

A CA Technologies nyomkövető eszköze’ Az App Synthetic Monitor segítségével ellenőrizze ezeket a leleteket, és az rtt értéke 1,603 ms. Ez azt jelenti, hogy a szerver valóban Izraelben található.

Virtuális helyek tesztelése

AVG VPN kompatibilitási áttekintés

A szolgáltató elemzésekor rájöttem, hogy az AVG Secure VPN nem kínál böngészőbővítményeket. Csak Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez érhető el alkalmazás.

Mindegyiket közvetlenül letöltheti a weboldalról. Az okostelefon-felhasználók dönthetnek úgy, hogy a VPN-t közvetlenül a Google Play Áruházból vagy az iTunesból telepítik, az általuk használt készüléktől függően.

AVG biztonságos VPN kompatibilitás

AVG VPN ügyfélszolgálati áttekintés

Az ügyfélszolgálat szempontjából az AVG Secure VPN meglehetősen proaktív. 24 órás élő chat-támogatást kínálnak a fizetett felhasználók számára, ahol a kérdéstől számított másodpercen belül választ kap.

A piacon lévő más szolgáltatókkal ellentétben a VPN telefonon keresztül prémium támogatást is kínál. Felhívhatja őket az 1-844-234-6038 telefonszámon, ha bármilyen információt / segítséget szeretne kapni termékeikkel kapcsolatban.

Van is egy támogatási irányítópult, ahol a felhasználók beírhatnak keresési lekérdezéseket, hogy átirányítsák a releváns blogokra / hibaelhárítási útmutatókra.

Vevőszolgálat

Mennyibe kerül az AVG VPN?

Más szolgáltatókkal ellentétben, amelyek eltérő időtartamú előfizetéseket kínálnak engedményekkel, az AVG VPN áttekintésem felfedi, hogy a szolgáltató egyszerűvé teszi a dolgokat azáltal, hogy egyetlen éves tervet kínál, amely 79,99 USD / év kezdődik.

Ez azt jelenti, hogy havi 6,66 dollárt fizet. Ezek a költségek meglehetősen költségvetésbarátak, összehasonlítva a piacon másokkal, amelyek havonta 10 dollár felett kezdődnek.

AVG biztonságos VPN árképzés

Az AVG VPN kínál-e különleges biztonsági funkciókat?

Még az AVG Secure VPN mélyreható elemzése után sem találtam olyan fejlett funkciókat, amelyek javíthatnák az anonimitását az interneten. Noha igen, a szolgáltató sikeresen eltakarja az Ön személyazonosságát.

Nagyon hiányzik az olyan extra biztonsági funkciók kínálatából, mint az automatikus kikapcsolás, a DoubleVPN, a VPN-on hagyma, a StealthVPN és a DDoS / DPI támadásvédelem, amelyek ma is szükségesek’Gyors tempójú technológiai világ.

Hány eszköz csatlakoztatható egyidejűleg az AVG VPN segítségével?

Az AVG Secure VPN nem kínál nagy lehetőségeket a felhasználók számára a kapcsolat megosztására különféle eszközökön. Csakúgy, mint a legtöbb szolgáltató a piacon, ez is öt multi-logika korlátozott.

Ez azt jelenti, hogy csak öt eszközön használható egyszerre. A Surfsharkhoz képest, amely korlátlan kapcsolatot biztosít, és egy kezdő (2018-ban indult) - azt mondanám, hogy az AVG Secure VPN-nek még hosszú utat kell megtennie..

AVG VPN összehasonlítások

VPN szolgáltatók

Feloldja a Netflix USA feloldását

Gyors sebességet kínál

Titkosítás

jegyzőkönyvek

Több bejelentkezés engedélyezett

Árazás

Olvassa el véleményeket

Weboldal

Surfshark AVG Secure VPN
Igen Igen
Átlagon felüli Lassú
A Surfshark AES-256 titkosítást kínál az összes támogatott protokollján Az AVG VPN az AES-256 titkosítást kínál minden támogatott protokollon
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Korlátlan kapcsolat egyetlen előfizetéssel 5 Több bejelentkezés egyetlen előfizetésben
Havonta 1,99 USD (2 éves terv), minden funkcióval együtt Havonta 2,99 USD (3 éves terv) Az összes funkcióval együtt
Surfshark Review AVG VPN áttekintés
Látogasson el a Surfsharkba Látogasson el az AVG Secure VPN webhelyre

AVG VPN alternatívák

Tekintettel arra, hogy az AVG VPN’Teljesítménye nem olyan lenyűgöző, a felhasználók megbízható alternatívát kereshetnek. Azt javaslom, hogy iratkozzon fel a költségvetés-barát, mégis nagyon értékes Surfshark-ra, amely 1,99 dollár havonta kezdődik. 

Ha azonban nem bánja egy kicsit több pénzzel, akkor nincs jobb választás, mint a hírhedt hongkongi székhelyű PureVPN. Akkor kezdődik 2,91 dollár havonta egy 5 éves tervre és egy nagy, 5600 szervert tartalmazó hálózattal rendelkezik!

Ajánlom az AVG Secure VPN-t?

Ööö ... nem hiszem. Először is, a naplózási politikájuk meglehetősen árnyékos, és azt hiszem, ők tartanak fenn használati naplókat, amelyek időbélyegzőket és meglátogatott webhelyeket tartalmaznak.

Másodszor, szerverük száma túl alacsony, és kibővíteniük kell listáikat. Harmadsorban nincsenek fejlett biztonsági funkciók a névtelenség fokozására.

én’d azt mondják, hogy a VPN csak jó választás lehet azoknak a felhasználók számára, akik egyszerűséget akarnak, és hozzáférést igényelnek az USA Netflixhez. Ezen kívül a VPN-nek sok munkára van szüksége.

Ha olcsó, sokoldalút keres minden böngészési, torrenting-, streaming- és játékigényéhez, azt javaslom, hogy menjen a Surfsharkba, amely 1,99 dollárral kezdődik..

Похожие статьи

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada joghatósága Ár: 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

 • NordVPN áttekintés 2020

  Joghatóság Panama ára 3,49 USD / hó egy 3 éves tervszerver 5560+ szerver 59 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • A VPN Review 2020 közleménye

  Jurisdikció Kanada Ár: 49 USD egy 60 éves szerver 600 éven felüli szervereken Naplók Igen Titkosítás AES-256 Bit feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me