Anonine VPN áttekintés

igazságszolgáltatás Seychelles
Ár 3,99 USD / hónap (egyéves terv)
szerverek 150 országban 32 országban
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://anonine.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

Az Anonine VPN feloldhatja a Netflix USA feloldását és garantálhatja a biztonságos böngészést

Az Anonine VPN jó, de kicsi a székhelye az adatbarát országban, Seychelle-szigetekben.

A szolgáltatás természetesen kis távolságban van az iparági titánokhoz képest, a méret azonban nem’mindaddig, amíg az alapjai megfelelőek.

Az Anonine VPN havi 3,99 dollárba kerül a legjobb terv alapján (1 év Deal), ami meglehetősen magas, így az Anonine VPN felel meg annak a feladatnak, hogy ezt a magas árat csillagszolgáltatással igazolja?

Ebben az Anonine VPN áttekintésben áttekintem a szolgáltatás minden aspektusát, majd elemezem azt, hogy elmondjam, ajánlok-e ezt a szolgáltatást vagy sem..

Tehát hadd’s kezdődik.

Anonine VPN joghatóság felülvizsgálata

Az Anonine VPN a pénzeszközök megszerzésével bír Seychelle-szigeteken.

Ez az ország a VPN házigazdájának egyik legbiztonságosabb helye a világon, mivel nincs adatmegőrzési törvény.

A Seychelle-szigetek nem tagja sem az adatmegosztó szövetségnek.

Figyelembe véve ezeket a pontokat, mi’Zöld zászlót adunk az Anonine VPN-nek, mivel joghatósága biztonságos.

Anonine VPN naplózási politika áttekintése

Az Anonine VPN olyan szolgáltatás, amelyben megbízhat, ha abszolút nulla naplót vezet a tevékenységeiről.

Anonine vpn naplózási politika

Az egyik legegyszerűbb és legjobban megfogalmazott adatvédelmi politikában’A VPN domainben eddig találkoztam, a szolgáltató azt állítja, hogy nyert’t az archívumban vagy a kiszolgálón nem tárolhatja a következő típusú felhasználói adatokat:

 • Naplók
 • Csatlakozás időbélyegzője
 • A kapcsolat időtartama
 • Helyek és szerverek, amelyekhez a felhasználó csatlakozik
 • IP-címek
 • DNS-kérések

Igen, megőrzi az Ön e-mail címét, a fiók adatait és még a kapcsolat időbélyegeit is, de az ilyen adatok megőrzése érthető, mivel lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy a felhasználók számára jobb szolgáltatást és fiókok megkönnyítését segítse..

Ráadásul az ilyen típusú adatok gyűjtése egyáltalán nem veszélyes a felhasználói adatvédelemre.

De ha az AnonineVPN javítani akarja magát ebben a tekintetben, akkor követheti a MullvadVPN példáját, amely’A fiók létrehozásához semmire sincs szükség, még az e-mailje sem.

Anonine VPN titkosítási áttekintés

Az Anonine VPN katonai minőségű AES 256 CBC titkosítást kínál.

Azok számára, akik don’nem tudok erről a titkosítási szabványról, hadd szakítsam meg neked, hogy te’Gyakorlatilag biztonságos.

Jelenleg nincs ismert módszer az ilyen típusú titkosítás megfejtetésére, függetlenül attól, hogy milyen erőteljes brutális erőszakos támadások történnek rajta. Tehát az adatai az Anonine VPN-en keresztül utaznak’Az alagutakban, elég biztonságos.

Anonine VPN Protokoll támogatás áttekintés

Az Anonine VPN a következő három protokollt kínálja:

 • OpenVPN / Stunnel
 • IPSec IKEv2
 • L2TP / IPSec

A tételből az OpenVPN a legbiztonságosabb’nem ismert, hogy semmilyen sebezhetőségre vonatkozik. Azt’A nyílt forráskódú rendszer, amely biztonságát következetesen fejleszti egy dedikált felhasználói bázison keresztül, amely kimutatja az esetleges hibákat és kijavítja azokat, mielőtt a hacke kihasználhatja azokat..

Az IPSec / IKEv2 és az L2TP / IPSec szintén jók, de nem tudom’Nem javasoljuk, hogy használja őket, ha az OpenVPN elérhető. Lehet, hogy az utóbbi kissé lassabb, de mindenesetre, ami csökkenti a biztonsági profilját, mindig a Big No.

A szolgáltató Kill switch funkciót is kínál, amely manapság alapvető szükségszerűséggé vált, mivel ez a szolgáltatás megmentővé válik abban az esetben, ha a kapcsolat megszakad, ha azonnal megöli az internetet..

Ez megakadályozza az Ön IP-jének a kitettségét, és a névtelenségét azért, hogy veszélybe kerüljön.

Anonine VPN áttekintés

Anonine VPN IP szivárgás elleni védelem áttekintése

Az Anonine VPN szintén nyilvánvaló probléma nélkül teljesítette a DNS szivárgástesztünket.

Anonine VPN áttekintés

De nem tette’ugyanezt tegye a Web RTC tesztnél, ahol kimutatta, hogy a forgalom legalább 4 különféle IP címen halad át, ami bizonyos problémákat vet fel ezen a fronton az Anonine VPN számára.

Még mindig nem’nem engedjük fel valódi IP-jünket, de az eredmények egyáltalán nem voltak kielégítőek.

Az Anonine VPN-t erősen ajánljuk, hogy vizsgálja meg ezt a problémát, és orvosolja azt, vagy egyéb módon tönkreteszi az egyébként erőteljes biztonságot, amely abból származhat..

Anonine VPN árazási tervek áttekintése

Az árazás gyorsan vitatott kérdéssé válik a VPN területén, mivel a verseny minden nap hevesebbé válik, amikor egyre több és sokkal jobb szolgáltatás lép be az iparba. Mégis, ez nem így van’t azt jelenti, hogy egy VPN képes’t kizárólagos összeget igényel a szolgáltatásaiért.

Ha egy szolgáltató’Szolgáltatása páratlan és kiváló szolgáltatást nyújt, akkor bármilyen áron eladhat, egyáltalán nem jelent problémát. Az ExpressVPN szinte háromszor annyira drága a legtöbb árazási tervében, ha összehasonlítjuk hasonló szolgáltatásokkal. Ára azonban soha nem volt probléma, mert senki sem érinti a szolgáltatás minőségét és színvonalát.

Szóval, hol az Anonine VPN’Az árazási tervek mindezek között állnak?

Ezek egy kicsit túlárak, mivel a legjobb terv szerint havonta 4 dollár majdnem kétszerese a sokkal jobb VPN-nek, amelyek sokkal több szolgáltatást kínálnak..

Az Anonine VPN három fő tervet kínál:

 • Havi terv: 6,99 USD egyszer számlázva
 • Negyedéves terv (3 hónap): 5,99 USD / hónap (17,97 USD egyszer számlázva)
 • Éves terv: 3,99 USD / hó (47,88 USD egyszer számlázva)

Anonine VPN árképzési tervek

Személyes kedvencem ezek között a tervek között a havi üzlet’Ez azért van, mert a VPN-iparban közös stratégia van a havi terv túlzott mértékű árszabására, hogy drága legyen a hosszú távú ügyletekhez képest. Ez egy gyakorlat, amit komolyan nem gondolok’nem tetszik, és ez’s megkönnyebbülés Anonine VPN nem’ne kövesse ezt.

Havonta mindössze 6,99 USD-ért, bárki, akinek rövid távú igény van, előfizethet erre a szolgáltatásra anélkül, hogy nagy elkötelezettség vagy gondolkodás lenne.

A következő legjobb terv az Éves Deal, amelyben 12 hónap előfizetést kapsz, mindössze 47,88 dollárral számolva egyszer. Ez a terv havi költségét 3,99 USD-ra teszi, ami drága, ha összehasonlítjuk a nagyobb szolgáltatók által kínált egyéb hosszú távú tervekkel..

De ne feledje, hogy mivel ez a terv csak egy évre korlátozódik’érdemes feliratkozni, akkor nem’t sokat fizet a teljes számlán, összehasonlítva azzal az árral, amelyet fizetnie kell egy olyan tervért, amely alacsonyabb a havi költséggel, de megköveteli, hogy sokkal hosszabb időszakokra iratkozzon fel.

Összességében havonta 4 dollár drága, figyelembe véve a szolgáltatás értékét.

Anonine VPN fizetési módszerek áttekintése

Az Anonine VPN árazási terveiért a következő fizetési módokon fizethet:

 • Hitel- vagy betéti kártya
 • Paypal
 • Svéd bankok
 • Telefon & SMS (csak a svéd ügyfelek számára érvényes)
 • Kriptovaluta (Bitcoin, Bitcoin készpénz, Blackcoin, Bytecoin, Dash, Dogecoin, Emercoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Peercoin, Primecoin, Reddcoin, Ripple, Zcash)
 • Payson (csak a svéd ügyfelek számára)
 • Tökéletes Pénz
 • Egyéb módszerek (WebMoney, Click and Buy, Sofort, GiroPay, UKash, Mint, Banki átutalás)

Anonine VPN áttekintés

Ezek a fizetési lehetőségek elég kimerítőek ahhoz, hogy szinte minden lehetséges csatornán keresztül megkönnyítsék az ügyfeleket. A fizetési lehetőségek listájának leglátványosabb tulajdonsága az Anonine VPN által lehetővé tett rugalmasság mértéke a kriptovalután keresztül történő fizetéskor..

A Bitcoin-tól a Monero-ig és a Ripple-től az Ethereumig az AnonineVPN elfogadja az összes népszerű kriptogrófiát, ami nagyszerű, mivel nemcsak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül fizetjenek, hanem megkönnyítse számukra az árazási tervek fizetését a növekvő kriptopiacon..

Egy dolog, amit itt meg kell jegyezni, az Az Anonine VPN 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Lehet, hogy nem találja meg sehol a webhelyén, de ott van, mert a támogatása tájékoztasson minket róla.

Akár vannak olyan előfeltételek, amelyek érvénytelenítik ezt az ajánlatot, nem’Még nem tudom, mert az AnonineVPN nem’nincs külön visszatérítési irányelv oldala. Kicsit nehéz az ilyen módon visszatéríteni a visszatérítési politikába, és nagy szükség van annak javítására.

Anonine VPN-kiszolgálók áttekintése

Anonine VPN több mint 150 szerverrel 32 országban világszerte’A szerver infrastruktúrája kicsi, de jó változatosságot kínál.

Nincsenek kiszolgálók olyan régiókban, mint Afrika, vagy Közép-Ázsiában egyáltalán nem, ami a szerverpark végtelenségét teszi lehetővé a legtöbb szerver Észak-Amerikában és Európában.

anonine vpn szerver helye

Az Anonine VPN legjobb tulajdonsága’Szerverparkja az, hogy fel tudja oldani a Netflix USA blokkolását, ami olyan funkció, amelyet a VPN-szolgáltatások többsége nem könnyedén elérni, mióta a Netflix VPN-tilalma érvénybe lépett.

Anonine VPN áttekintés

A szerverek a Torrenting és a P2P tevékenységeket is támogatják.

Ez a szolgáltatás komoly versenytárssá válik azon felhasználók számára, akik olyan szolgáltatót keresnek, aki segíthet szórakoztatással kapcsolatos tevékenységeik, például streaming és torrenting optimalizálásában az interneten..

Anonine VPN Client App Review

Jó interaktív és jól felépített felhasználói felület és UX kialakítású ügyfélprogramok nélkül még a legjobb VPN-szolgáltatás is nyert’nem lehet lenyűgöző.

Tehát hogy van az Anonine VPN-vel’az ügyfélalkalmazások ebben a kérdésben?

Anonine VPN áttekintés

Oké, legjobb esetben.

Először: az Anonine VPN négy fő ügyfélalkalmazást kínál, mindezeket a nagyobb platformokat, mint például a Windows, a Mac, az Android és az iPhone.

Tehát nincsenek olyan niche-alkalmazások, mint a Firestick vagy a Kodi alkalmazásai, ami komoly kikapcsolás, mivel sok felhasználó keres ilyen ügyfélalkalmazást az ilyen streaming eszközök és szoftverek iránti kereslet növekedése és népszerűsége miatt..

Anonine VPN áttekintés

Ami a tervezési részt illeti, az interfész tiszta, de ügyetlennek érzi magát. Az ügyfél nincs’t vonzó vagy nem’nem adhat új érzést az ExpressVPN-hez hasonlóan’ügyfele. A Windows ügyfél úgy érzi, mint a 2007-es, nem pedig a 2019-es szoftver.

A kedvéért az az, hogy ez’egyáltalán nem zsúfolódik, és az ügyfélen keresztüli navigációt elviselhetővé teszi. De még mindig nagyon sok fejlesztési lehetőség van, ahol ez a lapos ügyfél jelentősen átalakulhat.

Anonine VPN ügyfélszolgálati áttekintés

Az Anonine VPN most élő chat-támogatást kínál.

Ez a szolgáltatás legjobb kiegészítője az utóbbi alkalommal, amikor felülvizsgáltam azt, remélve, hogy ez a VPN-szolgáltató a közeljövőben határozottan tovább halad a szolgáltatás egyéb pontjain is..

Hihetetlenül jól mondanám, hogyan reagál az élő csevegés támogatása. A csevegést végző srácok hozzáértőek és udvariasak, és a legtöbb kérdésben könnyen végigvezetnek. Kicsit lassúak, ami komoly fájdalmas pont, de összességében az élő csevegés funkció elég jó ahhoz, hogy együtt tudjon dolgozni.

Az Anonine VPN ajánlott?

Igen, azt javaslom, hogy válasszon Anonine VPN-t, de feltételesen.

Az AnonineVPN-nek vannak pillanatai, és komoly potenciállal bír arra, hogy magáévá tegye magát az iparban, de csak akkor, ha vigyáz a kisebb hibáira és az árára.

3,99 $ / hó egy kicsit túl sok, ha mindössze 150 szervert és alapvető biztonságot kínál.

Ezen felül az ügyfélalkalmazásoknak abba kell hagyniuk a megjelenésüket’éppen átmásoltam a D-meghajtóra egy CD-ről, amely csak a Windows 2007 rendszeren működik.

A Netflix USA feloldása, a nulla naplózási politika és a Torrenting támogatás a szolgáltatás legjobb részei.

A Netflix emberek számára igen, ez a VPN jó neked, de ha legfontosabb biztonságot keres, akkor a teljesítmény jó, de kissé remegő, tehát’teljesen felhívja, hogy bízzon benne vagy sem.

Похожие статьи

 • NVPN áttekintés 2020

  Bírósági joghatóság Bosznia Ár 3,33 USD havonta Szerverek 54 Szerver Naplók Nincs Naplók Titkosítás 256 bites CBC / SHA512 Feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrenting Igen Kínában működik...

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen Ajánlott Igen Webhely...

 • VPNSecure Review 2019

  A VPNSecure.me nem egy VPN szolgáltatás számára szokatlan helyen található’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • Az OVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svéd Ár 7,00 USD / hó Szerverek 56 szerver 7 országban Naplók Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Nem működik Kínában Nem...

 • 12VPN áttekintés

  Joghatóság Hong Kong Ár 5,99 Szerver 25 Napló Nincs titkosítás AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec és PPTP feloldja a Netflix feloldását. Torrentálás nélkül Nem működik...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me