A VyprVPN áttekintése 2020

igazságszolgáltatás Svájc (nem biztonságos)
Ár 6,67 USD / hónap (80 dollár egy évre)
szerverek 700
Naplók Nincs napló
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Elriasztó álláspont
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.vyprvpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Asztal

VyprVPN - nagyon biztonságos és gyors szolgáltatásnak tekintik!

Ebben a VyprVPN áttekintésben tesztelni fogom mindazokat a jó dolgokat, amelyekről a VyprVPN ismertté vált, mint például a gyorsaságok, a kínai feloldó képességek, a Netflix hozzáférés és még sok más..

A VyprVPN kétségtelenül költséges szolgáltatás, a legolcsóbb tervvel $ 6.67 / hó, sokkal magasabb, mint a sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkező szolgáltatók, tehát nagyon jónak kell lennie abban, amit tesz, hogy igazolja ezt az árat.

A VyprVPN, amelynek székhelye a svájci székhelyű, 2009-ben bejutott a piacra. Ron és Carolyn Yokubaitis alapítják, akik szintén a VPN anyavállalat tulajdonosai., “Arany béka”. Globális internetes adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal foglalkozó cég, amelynek irodái Austinban, Texasban vannak.

Anyavállalata kijelenti, hogy az NSA-t érintő kémkedést követõen hozta létre, amelyben a kémügynökség állítólag felhasználói adatokat gyűjtött egy nagy amerikai internetszolgáltató internetes kábeleibe kerülve..

Az előfeltevés jónak tűnik, de a VPN is jó?

enged’Ellenőrizze a VyprVPN különféle tulajdonságait, hogy ellenőrizze, vajon ez a VPN elég jó-e a felhasználók számára az anonimitás online biztosításához?

A VyprVPN joghatóság felülvizsgálata

A VyprVPN székhelye Svájcban található, míg anyavállalata Austinban található, Texas, USA.

Az Egyesült Államok az Öt Szem Szövetség alapító tagja, és elkötelezi magát a tömeges megfigyelés és az adatok megőrzése mellett, és folyamatosan lát új lehetőségeket a polgárok digitális életében való nagyobb mértékű részvételre..

Fontos azt is felismerni, hogy Svájc, bár az öt, kilenc és tizennégy szem országon kívül lakik, nem rendelkezik kedvező törvényekkel, mint sokan állítják.

2002-től a kormány megengedte az ügynökségeknek, hogy valamilyen adatmegőrzést hajtsanak végre, különös tekintettel az e-mailek tárolására hat hónapos időszakra bármilyen okból.

Gyorsan előre 2017-re, egy új svájci törvény ma már valójában a következővé teszi “szövetkezet” joghatóság, amely nyomást gyakorolhat a VPN-szolgáltatásokra az információk nyilvánosságra hozatalához, ha idézõ végzést bocsátanak ki gag végzéssel.

Ez a törvény, a Swissinfo.ch szerint, lehetővé teszi a FIS számára, hogy célzott megfigyelést, magántulajdonokat, telefonvonalakat és vezetékes kihallgató számítógépeket hibáztasson, amelyeket korábban nem engedélyezték.

Így a joghatóság szempontjából a VyprVPN nem olyan biztonságos, mint az olyan szolgáltatók, amelyek olyan országokban helyezkednek el, amelyekben nincs kötelező adatmegőrzési törvény, például a Brit Virgin-szigeteken található Surfshark.

A Vypr VPN naplózási irányelveinek áttekintése

A VyprVPN a múltban nagyon megkérdőjelezhető naplózási politikával rendelkezik, mivel olyan dolgokat tárolt, mint a felhasználó’Az eredeti IP 30 napra.

Ez a bizonyíték arra, hogy a VyprVPN így tett:

VyprVPN áttekintés

Amikor azonban újból megnéztem adatvédelmi irányelveiket, látom, hogy szigorú nulla naplókat garantálnak” irányelv.

A VyprVPN naplózási politikája

Mostantól a VyprVPN-t szigorú nulla napló-szolgáltatónak tekinthetjük, de mivel a szolgáltató a múltban is tartott néhány problémás naplót, itt óvatosan kell eljárnia..

VyprVPN titkosítás & A Protokoll támogatás áttekintése

A titkosításhoz a VyprVPN a szokásos AES-256 katonai titkosítást használja, amely áthatolhatatlan. Tehát nincs probléma.

A protokoll elején a VyprVPN támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és Chameleon protokollt (TM)..

Az OpenVPN az iparág legbiztonságosabb protokollja, amelyben soha nem jelentettek biztonsági problémákat. Semmilyen hibát sem talált benne, amely lehetővé teszi a VPN-k számára, hogy teljes mértékben megbízhassanak benne. A VyprVPN az összes alkalmazásán is fut.

De itt a fő fogás a VyprVPN által kínált Chameleon protokoll, amely felkeltette a nagy érdeklődést.

Ez a speciális protokoll, amelyet kizárólag a VyprVPN fejlesztett ki és kínál fel, úgy működik, hogy a metaadatok úgy tűnjenek, mintha azok lennének’normál és nem VPN alapú kapcsolaton alapul, lehetővé téve így a VPN-tilalmak megkerülését olyan országokban, mint Kína, Irán vagy Egyesült Arab Emírségek.

Felülvizsgálatunk szerint a VyprVPN valószínűleg a legjobb protokoll-lehetőségeket kínálja az egész iparágban.

A VyprVPN WebRTC / DNS / IP cím szivárgási teszt áttekintése

Vizsgálatokat végeztünk a WebRTC / DNS / IP cím szivárgásokkal kapcsolatban a VyprVPN-en.

A szolgáltató elkészítette ezeket a teszteket, és még egyetlen módot sem találtunk arra, amellyel a VyprVPN kiszivárogtathatja az eredeti IP-t. 

 1. https://ipx.ac/run - Elmúlt
 2. https://ipleak.net/ - Elmúlt
 3. https://dnsleak.com - Elmúlt
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Elmúlt
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Elmúlt
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Elmúlt

IPX

Az alább látható eredmények a török ​​szerveren végzett tesztből származnak. Szerencsére a VPN megóvta az eredeti IPv4 nyilvános és magán IP-címemet a szivárgásoktól.

VyprVPN IPX teszt

IPLeak

Az IP szivárgás teszt szerint az IPv4 címe és a DNS biztonságos. A DNS-teszt azonban egy további holland szervert fedezett fel, két azonosítatlan címmel együtt.

Tekintettel arra, hogy ezek a címek nem mutatnak utalást a DNS-re és az IP-re, amelyet a helyi ISP-től kapok, a felhasználók anonimitást kapnak a szolgáltatóval szemben.

VyprVPN IPLeak Test

DNS szivárgás

A DNS szivárgásteszt nem azt mutatta, hogy egy török ​​szervert használtam, hanem egy hollandiai Amszterdamban található szervert használtam.

Ez megerősíti, hogy a VyprVPN virtuális kiszolgálókat telepít.

VyprVPN DNS szivárgásteszt

Böngésző kiszivárgása

Végeztem el a WebRTC tesztet, miután csatlakoztam egy török ​​szerverhez a Chameleon Technology Protokollon keresztül annak ellenőrzésére, hogy biztonságban maradok-e vagy sem.

Az eredmények egyáltalán nem jelentettek szivárgást. A helyi IP-m láthatatlan maradt.

A VyprVPN böngésző szivárgáspróba

Tökéletes adatvédelem

Annak biztosítása érdekében, hogy a VPN valóban erős névtelenséget kínáljon, úgy döntöttünk, hogy elvégzünk egy másik DNS és IP ellenőrző tesztet. Mint láthatja, az eredmények azt mutatják, hogy ebben a tesztben sem találtak hiányosságokat.

A DNS-címek megegyeznek az IPLeakon keresztül elvégzett teszttel, és nem jelzik a valódi tartózkodási helyem, de a teszt egyértelművé teszi, hogy a VyprVPN a Google DNS-kiszolgálóit használja a saját csupasz fémszerverei helyett..

VyprVPN Perfect Privacy Test

VyprVPN App Safety Review

Annak biztosítása érdekében, hogy a szolgáltató’Az alkalmazásokat biztonságosan lehet használni bármilyen vírus, rosszindulatú program és egyéb probléma ellen, és le kell próbálnunk a Virustotal.com szolgáltató által kínált összes alkalmazás telepítőfájljain.

Az alábbiakban közzétettem két alkalmazás eredményeit a szolgáltatótól.

A .exe fájl a Windows számára minden vírustól mentes, az eszköz mind a 69 ellenőrzését elvégzi.

VyprVPN Apps File Check

Ugyanez vonatkozik az .apk fájlra Androidra, .dmg fájlra Mac esetén és .ipa fájlra iOS esetén. Az összes alkalmazás tiszta volt a vírusoktól, és minden tesztet letett, anélkül, hogy egyáltalán jelentett volna problémákat.

Vypr VPN Apps fájl ellenőrzése

A VyprVPN átláthatósági áttekintése

A VyprVPN azon ritka VPN-k közé tartozik, amelyek független biztonsági ellenőrzést végeztek.

Ezt az ellenőrzést a Leviathan Security Group register végezte el, és a nyilvános megtekintésre itt érhető el: https://www.vyprvpn.com/audit.pdf

A jelentés megismétli az anonimitás iránti állításokat, és bizonyítja a szolgáltató biztonságát.

A VyprVPN árazási áttekintése

Jellemzően két olyan csomag áll rendelkezésre, amelyeket idő szerint tovább bontunk: VyprVPN Basic és VyprVPN Premium.

VyprVPN Basic:

 • Havi előfizetés: havonta 9,95 USD
 • Éves előfizetés: 5,00 USD / hó (60 USD egyszer számlázva)

VyprVPN Premium:

 • Havi előfizetés: 12,95 / hónap
 • Éves előfizetés: 6,67 USD / hó (80 USD egyszer számlázva)

Mielőtt megvitatnánk, hogy ezek a tervek miként járnak, hadd’Vessen egy pillantást arra, hogy ez a két terv hogyan különbözik egymástól.

VyprVPN Basic

 1. Három egyidejű kapcsolat
 2. Korlátlan mennyiségű adat
 3. Ingyenes háromnapos próbaverzió

VyprVPN Premium

 1. Öt egyidejű kapcsolat
 2. Korlátlan mennyiségű adat
 3. Ingyenes háromnapos próbaverzió
 4. A VyprVPN felhő tartalmazza
 5. Chameleon Protocol (eltakarított szerverek)

Külső szempontból a VyprVPN Premium terv sokkal jobb, mint az alapcsomag, mivel magában foglalja az eltakarított kiszolgálókat, a felhőalapú szolgáltatásokat és az alapcsomagban kínált három további funkciót.

De indokolt-ea költség??

Nem egészen.

A Surfshark prémium csomagjában kínált legjobb terv az éves ügylet, amelynek ára 6,67 USD / hó. De ez a terv meglehetősen költséges, ha összehasonlítjuk olyan szolgáltatásokkal, mint például a NordVPN, amely havonta csak 3,49 dollárt kínál, és több kiszolgálóval, jobb biztonsági szolgáltatásokkal és azonnali támogatással büszkélkedhet..

Felülvizsgálatunk szerint a VyprVPN egy drága VPN szolgáltatás, amely nem működik’t sokat kínálnak a magas ár igazolására.

VyprVPN fizetési lehetőségek

A VyprVPN elegendő számú fizetési lehetőséget kínál, amely magában foglalja a legtöbb hitelkártyát, a PayPal-ot és az AliPay-t.

Sajnos nem nyújtanak támogatást a Bitcoin vagy más kriptovaluták számára.

A VyprVPN próba periódusának áttekintése

A VyprVPN ingyenes próbaverziója lehetővé teszi a szolgáltatás 3 napig történő használatát az összes szolgáltatással együtt.

Az egyetlen hátránya azonban, hogy aktiválásához meg kell adnia a számlázási információkat.

Ön nyert’nem kell számlázni, amíg a próbaidőszak nem ér véget, és bármikor visszavonhat.

A VyprVPN szerverinfrastruktúra áttekintése

A svájci székhelyű szolgáltató széles választékot kínál 700+ felett, amely világszerte több mint 70 országban terjed.

Ez a szám számodra magasnak tűnhet, de ismét, ha összehasonlítjuk a Surfsharkmal, amely 800+ szervert kínál, és a NordVPN-rel, amely 5678 szervert kínál, a szolgáltatóval’A kiszolgálók száma viszonylag sápadt.

A VyprVPN kapcsán azonban komoly probléma van a szerverhálózattal, amelyet meg kell oldani.

Sok áttekintő webhely szerint a VyprVPN egyike azon kevésnek, amelyek saját szervereket és DNS-t írnak és tárolnak.

Szeretném azonban megállapítani, hogy ez nem igaz. A piacon lévő más szolgáltatókhoz hasonlóan a VyprVPN is szerverinfrastruktúráját kiszervezi más cégeknek.

Nem is beszélve, hogy legtöbb szerverük “tényleges” és nyomon követték az Egyesült Államokban található adatközpontokat, ami azt jelenti, hogy nem csak azok a felek férnek hozzá az Ön személyes adataihoz.

Virtuális helyek tesztelése

Ez a rész azt részletezi, hogy miért kaptam rendszeresen a “Hollandia” A DNS a VyprVPN szivárgásvizsgálatakor, miközben azonosítja a szolgáltatónál elérhető összes virtuális szervert is.

Az alábbiakban a CA Technologies eredményeit láthatja’ App szintetikus monitor ping teszt a VyprVPN’s indiai szerver. Az eszköz világszerte 90 megfigyelő állomásra helyezi a címet.

VyprVPN virtuális helyvizsgálat

Az oda-vissza utazási idő (RTT) minden helyszínen rendkívül magas volt, még Indiában - Bangalore-ban is, ahol átlagos. rtt 121,415 ms. Ha azonban lent látod, Dubai mintegy rtt 1,921.

VyprVPN naplózás

A CA Technologies nyomkövető eszköze’ Az App Synthetic Monitor segítségével ellenőrizze ezeket a leleteket, 1,603 ms rtt értékű megjelenítésével Dubajban. Ez azt jelenti, hogy a szerver valójában nem Indiában található.

VyprVPN virtuális hely

Láthatja, hogy a végpont IP-címe ugyanaz a nyomkövetési eszköz esetében, ahol a helyet Dubaiba írom be, és a normál CMD nyomkövetési teszt során: 82.42.169.177.

Vypr VPN virtuális helyvizsgálat

Ezt az IP-t beillesztve a Hurricane Electric Internet Services szolgáltató BGP eszközkészletébe, kiderült, hogy az eredeti szerver adatközpont az Egyesült Államokban található.!

VyprVPN virtuális tesztelés

Az egyetlen jó dolog, hogy a VyprVPN valóban felfedi a virtuális szerverek használatát, tehát minden jó. Az indiai szerverükön kívül itt találhatók a VyprVPN segítségével talált többi fiktív szerverhely is.

A virtuális szerverek ugyanakkor nem is félig olyan biztonságosak, mint a csupasz fém szerverek, mivel csak elhajlik a VPN IP-ket, nem pedig tárolják őket. Tehát véleményünk szerint ez a VPN’A szerverek hamisak, és nem élvezik teljes mértékben a bizalmunkat.

A VyprVPN Torrenting Review

A P2P / Torrenting vonatkozásában Torrent Adress Detection tesztet készítettem az IPLeak.net webhelyen, amely kérte a mágneses link letöltését, majd a hálózat hátterének értékelését..

Mint láthatja, az eredmények azt mutatják, hogy személyazonosságomat védik, és a valódi tartózkodási helyemtől és címemtől eltérő IP-t fed fel, jelezve az erős névtelenséget.

Vypr VPN Torrent Test

Ez jó jel, de nem olyan gyors, mivel a szolgáltató felfüggeszti a fiókját, ha a tevékenységei alapján valaha DMCA-értesítést kap..

Ez az e-mail bizonyítja, hogy a VyprVPN felfüggeszti a felhasználói fiókokat, ha DMCA-értesítést kapnak.

VyprVPN Torrent Test

Ezt megnézve elmondhatom, hogy a VyprVPN nem jó VPN a Torrenting számára, mivel nem’nem nyújt teljes támogatást ehhez, és fiókját felfüggeszthetjük, ha a szerzői jogok megsértése még tudatlanul is bekövetkezik. Állítólag a VPN-k teljes fedezetet kínálnak a torrenting tevékenységekhez, ám a VyprVPN nem tartozik ezek közé.

VyprVPN China Unblocking Review

A VyprVPN egy StealthVPN-et kínál egy obfuzációs funkcióval.

Kínában is volt egy enyém teszt képviselőm, és ott is jól működött.

Ezt a fejlett obfuszkációs módszerrel hajtja végre, saját fejlesztésű protokollként, a “Kaméleon protokoll”, amely még megkerüli a VPN-tilalmakat Iránban, Irakban, Törökországban és Egyiptomban.

A VyprVPN Netflix feloldásának áttekintése

Annak ellenőrzésére, hogy a VyprVPN zökkenőmentesen működik-e a VoD-k feloldásához, csatlakoztam egy amerikai szerverhez, majd egyenesen a Netflix.com felé indultam, hogy ellenőrizhessem a teljes címedatbázisukat.

VyprVPN streaming feloldása

Ne felejtsd el, hogy olyan filmek vannak, mint a “ALI G INDAHOUSE” csak az Egyesült Államokban érhetők el, tehát amikor VyprVPN nélkül hozzáfértem hozzá, nem tudtam megszerezni a “játék” gomb (fenti képernyőkép).

Ugyanakkor, amikor csatlakoztam egy amerikai szerverhez a VyprVPN-től és újból feltöltöttem az oldalt, azonnal feloldottam a filmet, és zökkenőmentesen tovább tudtam továbbítani azt..

A lényeg az, hogy a VyprVPN együttműködik a Netflix USA-val. 

Vypr VPN streaming feloldása

VyprVPN Speed ​​Test áttekintés

Kipróbáltam a VyprVPN-t’teljesítményét különféle szerverek sebességtesztjének elvégzésével. E tevékenységhez úgy döntöttem, hogy a Speedtest by Ookla programot használom a VyprVPN-hez’Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban és Oroszországban.

Az összes tesztet 50Mbps-os kapcsolaton hajtottuk végre. Az Egyesült Államokban kaptam a legmagasabb 30,96 Mbps letöltést és 28,70 Mbps feltöltést, az Egyesült Királyságban pedig 30,6 Mbps letöltést és 26,46 Mbps feltöltést..

A francia szerver számára a sebesség is nagyon jó volt. 30.55Mbps letöltést és 30.16Mbps feltöltést kaptam. Németország esetében az eredmények nem különböztek nagyban.

29,61Mbps letöltést és 28,45Mbps feltöltést kaptam. Oroszország számára 24,85 Mbps letöltést és 24,39 Mbps feltöltést kaptam, ami még mindig nagyon jó.

Ez a VyprVPN átlagos sebességét 28Mbps-os letöltéssel és 25Mbps-os feltöltéssel biztosítja az 50Mbps-os kapcsolaton, ami enyhén szólva elég figyelemreméltó..

P.s. ha megfigyeli a “ellátó” neveket minden szerver előtt, észreveheti azt is, hogy az Egyesült Királyság megjelenik “Powerhouse menedzsment”, míg a másik három német, francia és orosz szerver jelenik meg “unus”.

Mindkettő szolgáltató az Egyesült Államokban van, megerősítve azt az elméletem, hogy a VyprVPN’A szerverek valójában az Egyesült Államok adatközpontjaiban találhatók!

VyprVPN Speed ​​Test

A VyprVPN kaméleon protokoll áttekintése

A VyprVPN ajánlatok “Kaméleon technológia” a VyprVPN által kifejezetten beépített titkosítási protokoll, amelynek célja a VPN blokkolás megkerülése a földrajzilag korlátozott webhelyeken.

Átkódolja a metaadatokat, és OpenVPN-256 bites protokollon (módosítatlan) működik, így a VPN-forgalom úgy néz ki, mint a szokásos HTTPs-forgalom, becsapja a VoD-kat és a DPI-támadásokat.

Ez a VyprVPN’legjobb tulajdonsága összességében, de amikor az NordVPN ugyanazt a szolgáltatást kínálja eltakarított szerverekön keresztül, sokkal alacsonyabb költséggel, mint az előbbi, ennek a szolgáltatásnak a fontossága képest elhalványul..

A VyprVPN alkalmazás kompatibilitási áttekintése

A VyprVPN egyetlen támogatást kínál más eszközökön, például Android, iOS, Windows és Mac.

Nem’t nem kínálnak alkalmazást a Firestick számára, amely manapság nagyon igényes, így’s egy bummer.

Ráadásul a VyprVPN nem rendelkezik böngészőbővítménnyel, így az alkalmazásraktár igazságosnak tekinthető “Alapvető”.

Ugyanakkor nagyra értékeltem a szolgáltatót, amely útválasztók számára is kínál alkalmazást.

VyprVPN kompatibilitás

A VyprVPN csevegési támogatás áttekintése

A valódi támogatás a felhasználói élmény hozzáadott értékével jár. A VyprVPN azonban ebben a tekintetben jóval elmaradt.

Az állítólagos 24/7 élő csevegési szolgáltatás, amelyet a VyprVPN-en kínálnak’webhelyén, egyáltalán nem működik.

Megkíséreltem feladni egy kérdést, és jó 2 órát töltöttem a válaszra.

Nem úgy, hogy a válasz érkezett, de teljesen bezártam ezt a lapot. A rendelkezésre álló további támogatási lehetőségek közé tartozik a “Navigáció” sáv, amellyel lekérdezéseket adhat hozzá, és releváns eredményeket kaphat.

VyprVPN támogatás

Ezen a támogatási oldalon a VyprVPN a legfrissebb frissítéseket és a szolgáltatásról szóló értesítéseket is közzéteszi. Például a csoport arról tájékoztatta, hogy május 22-én vizsgálják a Chameleon Jegyzőkönyvvel kapcsolatos kérdést.

Ha társadalmi útvonalakat keres a szolgáltatóval való kapcsolatfelvételhez, a VyprVPN rendelkezik egy Facebook és Twitter oldallal, ahol elég gyorsan azonnal reagálnak az első automatikusan generált válasz után, de mivel az élő chat nem’nem működik megfelelően, tudom’Nem tartja olyan VPN-nek, amely gyors és hasznos támogatást kínál.

Vypr VPN támogatás

Mi a VyprVPN felhő?

Ez egy vállalati biztonsági megoldás azok számára, akik privát vagy nyilvános felhőkiszolgálókhoz férnek hozzá. Könnyebben fogalmazva, ez egy VPN szerver telepítési megoldás a vállalkozások számára.

Biztosítja az üzleti felhasználók számára egy egyszerűen használható VPN-eszközt a felhőalapú erőforrások számára, és javítja a biztonsági berendezéseiket, különösen abban az időben, amikor a számítógépes támadások egyre gyakoribbak!

A VyprVPN ajánlott?

Nem, nem akarom’Nem javasoljuk a VyprVPN választását.

Igen, a VPN nagyon sok jó dolgot kínál, mint például nagyszámú szerver, erős titkosítás, torrent letöltési képesség és még az USA Netflix, Disney Plus és BBC iPlayer streaming szolgáltatások feloldásának feloldása..

De a hiányosságai megakadályozták, hogy javasoljuk. 

Először is, a VyprVPN virtuális szervereket használ, amelyek veszélyesek a csupasz fém szerverhez képest, másodszor, a tervek meglehetősen magas árakat mutatnak, még az ottani még jobb szolgáltatásokkal összehasonlítva, és harmadszor, joghatósága problematikus..

Most, ha olyan alternatívát keres a VyprVPN-hez, amely nem’mivel nem szenvednek ezek a tettek, választhat PureVPN amely jelenleg kínál 2000+ csupasz fém szerver, Hongkongon alapuló biztonságos joghatóság, nagy teljesítményű biztonsági szolgáltatások, beleértve a Double VPN-t, mindössze 2,91 dollár havonta a legjobb terv szerint.

A PureVPN-ről ebben az átfogó áttekintésben többet megtudhat itt.

Похожие статьи

 • NordVPN áttekintés 2020

  Joghatóság Panama ára 3,49 USD / hó egy 3 éves tervszerver 5560+ szerver 59 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • A PureVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Hong Kong 2,91 USD / hó ár két éven át tartó, 2000++ 140 évesnél idősebb kiszolgálókon. Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-CBC feloldja a Netflix szolgáltatást...

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen ajánlott Igen Webhely...

 • Betternet VPN Review 2020

  Kanada illetékessége Ár 2,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 10 szerver 10 országban Naplók Naplók Naplók Felhasználói adatok titkosítása AES-256 (Fizetett) | AES-CBC-128 bit...

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me