A Shellfire VPN áttekintése 2019

igazságszolgáltatás Németország
Ár 3,97 USD / hónap (95,16 USD 2 évre)
szerverek 37
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Nem
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal https://www.shellfire.net/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A ShellFire VPN egy régi szolgáltatás. 2002-ben kezdte meg működését, a szolgáltató Németországban található, és felajánlja A legjobb előfizetési ajánlat 3,97 USD / hónap (2 év Deal).

Ennek a VPN-nek a felhasználói problémák megoldása helyett számos fontos kérdése van, amelyek miatt a VPN-t bármilyen célra választhatják..

Kiterjedt teszteket végeztünk és elemeztük a szolgáltatónak a biztonsággal, a feloldással, a magánélettel, a kompatibilitással és a támogatással kapcsolatos összes aspektusát, hogy előállítsuk a 2019-es Shellfire VPN áttekintést..

Tehát hadd’s kezdet.

A ShellFire VPN joghatóság és naplózási irányelvek áttekintése:

A Shellfire VPN Németországban található. 

És az’Nagy probléma a felhasználói adatvédelem szempontjából.

Németország része a “14 Eyes Alliance” ami azt jelenti, hogy nemcsak arra kényszerítheti a VPN-ket, hogy szükség esetén érzékeny felhasználói információkat nyújtsanak be, hanem a szövetség köteles megosztani és együttműködni a tagállamokkal, amikor hasonló adatsor-megrendelést nyújtanak az ország VPN-jeinek..

Kissé összetettnek hangzik?

Hadd tegyem még könnyebbé neked.

Németország bármilyen tárolt felhasználói adatot megszerezhet a Shellfire VPN-től, és így a 14 Eyes szövetség bármely tagállama, ha kérést nyújtanak be Németországnak.. 

Ennek oka lehet, hogy sok felső VPN olyan homályos helyeken található, mint Panama és a Brit Virgin-szigetek’mert mert olyan helyen akarnak lenni, ahol megnyerték’t bármikor szembesülhet azzal, hogy bármikor adatkezelési megbízást kap a kormánytól.

A Shellfire VPN minden bizonnyal elveszíti néhány lényeges pontját ennek a lelkesedésnek a miatt.

A szolgáltató azonban nem’t semmilyen fontosabb felhasználói tevékenységi naplót ne tartson fenn.

A cég’A hivatalos weboldal kimondja:

“A csatlakozási és használati adatokat (például fájlátvitel, csatlakozási idők) csak akkor gyűjtik, ha számviteli eszközként igénylik őket. Az átalánydíjas tarifákra ez nem vonatkozik.”

A kapcsolat időbélyegzői és a sávszélesség az egyetlen kétféle napló, amelyet a Shellfire VPN tart fenn, a személyes adatokon kívül, például az e-mail és a fizetési adatok, hogy a fiók működjön.

A Shellfire VPN ez a magánélet-orientált naplózási politikája enyhíti a 14 szemű országban, például Németországban való tartózkodás néhány veszélyét, mert ha egy szolgáltató nem’Ha egyáltalán nem tárolja a naplókat, akkor nincs információ, amelyet átadhat a hatóságoknak, még akkor is, ha kérik.

Shellfire VPN titkosítás és protokoll áttekintés

A Shellfire VPN az AES-256 katonai titkosítást használja a felhasználói adatok védelmére utazzon a VPN kapcsolatain.

A katonai titkosítás áthatolhatatlan, ami azt jelenti, hogy még a legvadabb hackerek sem tudnak átjutni.

Még a kvantumszámítás révén évek ezreire is szükség lenne a titkosított adatok titkosításának megfejtésére..

A Shellfire VPN protokollként OpenVPN, PPTP és IPSec fájlokat is kínál. 

A protokollok biztonságos kapcsolódási végpontokat tartalmaznak. Egyszerűbben fogalmazva: ha a titkosítás megóvja a tényleges adatait a rossz emberek általi felhasználástól, akkor a protokollok biztosítják, hogy senki sem férhessen hozzá ezekhez az adatokhoz egy biztonságos alagúton keresztül történő továbbítás útján..

Az OpenVPN a legbiztonságosabb protokoll odakint, nincs ismert biztonsági rése. Azt’SSL technológián alapszik, amely speciális kulcsokat generál a kapcsolatok kezdeményezéséhez és végpontjaihoz, amely bármilyen kapcsolathoz hihetetlen biztonságot nyújt.

Azt’Nagyszerű, hogy a Shellfire VPN ezt a protokollt kínálja, mivel a többi által kínált protokoll, azaz a PPTP és az IPSec nem olyan biztonságos, és korábban már támadtak..

A Shellfire VPN ezt a két dolgot rendben látja, de az’éppen ezért, mivel a biztonságban sok más hiányzó lyuk van, amelyek használhatatlanná teszik a magánélet és az anonimitás miatt aggódó VPN-felhasználók számára.

Shellfire VPN IP szivárgásteszt áttekintése:

Az IP-szivárgás-tesztek nélkülözhetetlenek minden VPN-szolgáltatás ellenőrzéséhez annak ellenőrzése érdekében, hogy a valódi IP-je védett-e és nem rejlik-e a VPN-en keresztül.

Ehhez többször is elvégeztük az IP szivárgás teszteket.

De kiábrándítóan, A Shellfire VPN kiszivárogtatja a valódi IP-jét, és különösen hajlamos a WebRTC szivárgásokra.

Ez teszi a Shellfire VPN-t szinte mindenféle VPN-hez kapcsolódó funkcióhoz, például a torrentinghoz, az anonimitáshoz, a Netflix feloldásához, a cenzúra megkerüléséhez és még sok máshoz..

Komolyan, ez volt a legnagyobb üzletkötő mindannyian.

Sőt, ami még rosszabbá teszi, hogy a szolgáltató nem kínál automatikus megszakító kapcsolót, amely automatikusan megakadályozza, hogy eszköze hozzáférjen az internethez, amikor a VPN kapcsolat leáll.

Ez megvédi az IP-t az expozíciótól, mivel van valami, ami megakadályozza az eszközt az internethez való hozzáféréshez VPN kapcsolat nélkül.

shellfire ip szivárgási teszt áttekintése

Shellfire VPN árképzés és ingyenes próbaverzió:

A Shellfire VPN jelenleg három különféle típusú árképzési tervet kínál. A Shellfire VPN által kínált összes szolgáltatás minden csomagban elérhető, az előfizetési ügyletek csak abban az időszakban különböznek egymástól, amelyre az előfizetés megszerzésre került.

  • Havi előfizetés: 8,36 USD / hó
  • Éves előfizetés: 5,31 USD / hó (63,66 USD egyszer számlázva)
  • Kétéves előfizetés: 3,97 USD / hónap (95,16 USD egyszer számlázva)

A havi és az éves üzlet mindkettő meglehetősen magas, és egyáltalán nem esik a megfizethető tartományba. A szolgáltató által a tervekhez megadott ár túlságosan magas, figyelembe véve a kínált szolgáltatásokat.

Az egyetlen jó terv itt a Shellfire VPN’s Kétéves üzlet, a felhasználónak havonta 3,97 dollárba kerül. Megfizethető, de ha sokkal jobb VPN-t kaphat, mint például Surfshark havi 1,99 dollárért a kétéves esélyénl, amelynek még sok más lehetősége van, még a Shellfire VPN is’A legjobb ajánlat alkalmatlannak tűnik.

shellfire árazási felülvizsgálat

Ha azonban ellenőrizni szeretné, hogy ezt a szolgáltatást választja-e, akkor feliratkozhat Shellfire VPN’s nulla kötelezettségvállalás nélküli ingyenes próbaverzió. Ezért a próbaért semmilyen díjat nem számítanak fel Önnek, és sem a felhasználható sávszélesség nincs korlátozva.

Shellfire VPN ingyenes próbaverzió

Az egyetlen korlátozás, amellyel szembesül a szabad terv, először is a sebesség, amelyet 1 Mbps-en korlátoznak, másodszor pedig csak 2 szerverhez férhet hozzá..

A Shellfire VPN 14 napos visszatérítési időszakot is kínál ha meg akarja nézni a fizetett előfizetési ajánlatait.

A Shellfire VPN fizetési módszerek áttekintése:

A Shellfire VPN fizetése’A tervek széles választékban hozhatók létre. A szolgáltató támogatja a hagyományos fizetési formákat, például a Hitelkártya és a Paypal, valamint a szokatlan fizetési formákat, például a kriptokon, amelyek révén névtelen fizetéseket lehet végrehajtani..

A Shellfire VPN-t elismerni kell azért, mert nagyon felhasználóbarát az út minden lépésénél. Ha csak az árak engednek le, a Shellfire VPN olyan szolgáltatás lesz, amelyet komolyan lehet mérlegelni.

A Shellfire VPN Apps kompatibilitási áttekintése:

A Shellfire VPN használatához a szolgáltató kompatibilis alkalmazásokat kínál Windows, Mac, iOS és Android OS rendszerekhez.

Noha ez a négy platform a legnépszerűbbek között, sok kiváló minőségű VPN most nagyobb fokú kompatibilitást kínál, még olyan niche eszközökhöz, mint például a Kodi és a Firestick, olyan alkalmazásokat kínálva, amelyek nagyobb felhasználói kényelmet biztosítanak több platformon..

Shellfire VPN’A kínálat alapvetõ, de nem rossz, de komoly csodákat tehet, ha további alkalmazásokat tervez repertoárjába. Még a kompatibilis böngészőbővítmények is üdvözlendő kiegészítésnek tekinthetők.

shellfire vpn kompatibilitás felülvizsgálata

De maguk az alkalmazások felhasználóbarátak?

Nem egészen.

Az egyes alkalmazások felülete ügyetlen, és inkább a Windows 98 korszakhoz tartozó szoftvernek érzi magát, mint egy modern VPN kliens alkalmazás..

Ráadásul az alkalmazások lassan reagálnak.

A legnagyobb probléma azonban a Shellfire VPN’Az alkalmazásokban rosszindulatú programok és motorok találhatók.

A Shellfire VPN alkalmazás nem biztonságos

Shellfire VPN szerverhálózat áttekintése

A ShellFire VPN csak 37 virtuális kiszolgálóhelyet tartalmaz.

Ezeknek a helyeknek a nagy része Európa és Észak-Amerika legnagyobb részén van.

Ázsia, Afrika és még Dél-Amerika megszerezte a szagot, mivel a Shellfire VPN nem’Nem kínálunk elegendő szervert ott.

Ez azért fontos, mert ha a felhasználónak van szervere a valós helyéhez közel, akkor nagyobb sebességet tapasztalhat meg, ha csatlakozik hozzá, és így optimalizált élményt kaphat..

Minél nagyobb a távolság a felhasználó között’Az eredeti és a kiszolgáló helye, minél magasabb a ping-sebesség és annál alacsonyabb a sebesség.

Tehát ha valaki engedi’Mondja, Vietnam, megpróbál csatlakozni a Shellfire VPN-hez, folyamatosan lassú lesz, mivel egyrészt nincs elég kiszolgáló a hely közelében, másrészt, még ha kevés is, akkor a felhasználók zsúfoltak lesznek, így sávszélességet teremtve szűk.

shellfire szerver áttekintése

A Shellfire VPN-nél kevesebbet fizető VPN-k, mint például a PureVPN, akár 140 országot kínálnak a kiszolgálók helyének szempontjából.

Shellfire VPN Speed ​​Test áttekintés

ShellFire VPN sebesség-tesztet végeztünk, hogy egyszerűen megtudjuk, vajon elég gyors-e, hogy nagyszerű élményt nyújthasson.

Először tesztet végzett VPN-kapcsolat nélkül, majd teszteket végzett az Egyesült Királyságban lévő szervereivel.

Itt van a VPN nélküli sebességteszt eredménye.

a gyújtótűz sebességének vizsgálata

Az alábbiakban bemutatjuk az Egyesült Királyság szerveréhez csatlakoztatott ShellFire VPN eredményét:

shellfire brit szerver sebességteszt

A sebességcsökkenés nemcsak szignifikáns, hanem szinte használhatatlan korlátokon is csökkent.

1,25 Mbps a feltöltési sebességben, nem elég jó!

A sebességtesztek egyértelműen jelezték, hogy ez nem a VPN, amelyet meg kell szerezni, ha a munkája nagy adatfelhasználással jár.

A Shellfire VPN Netflix és a Torrent támogatási áttekintése:

Újabb nagy csalódás.

A Shellfire VPN egyik sem’Szerverei a Netflix feloldásához dolgoztak, nem is beszélve a Netflix USA-ról. 

Szóval’s ez.

De a torrentingért, A Shellfire VPN néhány dedikált szolgáltatót kínál, bár nem vesszük figyelembe, hogy kiszivárog az Ön IP-je’Nem javasoljuk, hogy válassza a Torrenting vagy a P2P programot.

A Shellfire VPN ügyfélszolgálat áttekintése

A Shellfire VPN még mindig nem működik’Nem kínálnak élő csevegési támogatást, és továbbra is támaszkodik e-mail / jegy alapú támogatásra a felhasználói problémák megoldására.

Shellfire VPN támogatás

Akkor miért pontosan ez a probléma??

Nos, ha Ön Shellfire VPN-felhasználó, és elakad valami kérdés miatt’Telepítési vagy csatlakozási problémák szerint sokáig meg kell várni, amíg a Shellfire visszatér hozzád.

Az élő chat-támogatást a legjobb VPN-k, például az ExpressVPN és a Surfshark kínálják, mivel ez lehetővé teszi a felhasználó számára a maximális egyszerűséget. Az élő csevegés révén valós időben oldhatja meg problémáit anélkül, hogy túl sok időt pazarolna oda-vissza.

Az e-mail alapú támogatás elavult, lassú és kényelmetlen, tehát igen’s itt egy újabb hüvelykujj lefelé a Shellfire VPN számára.

A Shellfire VPN ajánlott?

NEM! Mi nem’Nem javasoljuk a Shellfire VPN használatát.

Ennek a szolgáltatónak annyi bundája van, hogy nem tettem’még esélyt sem kap arra, hogy másodszor is elgondolkozzon.

A Shellfire VPN Németországban található (14 Eyes Country), IP-szivárgásoktól szenvednek, az alkalmazásokban malware és motorok találtak, a sebesség szánalmas volt, és nincs élő chat-támogatás. És az’csak megkarcolja a felületet.

Havonta 3,97 dollárért, vagy akár ingyen is (ha a Shellfire VPN-t használja)’s Ingyenes próbaverzió), a Shellfire VPN-t egyáltalán nem szabad használni, ahogy nyert’Nem engedi meg, hogy bármi lényeges tegyen, vagy legalább biztonságban maradj.

Ha olcsóbb, de jóval jobb VPN szolgáltatást szeretne, akkor választhatja a Surfshark alkalmazást. A szolgáltató rendkívül biztonságos, feloldhatja a Netflix blokkolását, biztonságos alkalmazásokat kínál minden nagyobb platformon, támogatja a Torrenting alkalmazást, nulla naplót tart fenn, élő csevegési támogatást és még sok minden mást kínál mindössze havonta 1,99 dollárért (2 éves üzlet)..

Похожие статьи

  • VPNBaron áttekintés 2019

    Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Mûködik Kínában Nem ajánlott...

  • Az AirVPN áttekintése 2019

    Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me