A PureVPN áttekintése 2020

igazságszolgáltatás Hong Kong
Ár 2,91 dollár havonta egy 2 éves tervre
szerverek 2000+ több mint 140 országban
Naplók Nincs napló tanúsítva
Titkosítás AES-256-CBC
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.purevpn.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Székhelye Hong Kong, A PureVPN kiemelkedő szerepet játszik a VPN-k piacán. Ez egy mindenoldalú, amelynek 100% -ban ellenőrzött No-Logs politikája van egy amerikai székhelyű könyvvizsgáló cégnél; Altius IT.


Költségvetésbarát VPN, 2,91 dollárral kezdve (2 éves terv alapján), NAT tűzfal, osztott alagút, hirdetés / nyomkövető blokkolás, IPv6 szivárgásvédelem, gyilkos kapcsoló, DDoS védelem és dedikált IP-k személyes használatra.

Ugyanakkor van alkalmazások az összes nagyobb platformra / eszközre és 2000+ szerverre 140+ országban a világ körül. A legjobb rész az egész: kivételes teljesítményt ér el, átlagos sebessége 91,51Mbps, letöltéskor 88,59Mbps.

Nagyon ajánlom a PureVPN-t, ha megfizethető, de megbízható VPN-t keres. Tudja meg, hogyan sikerült 4,5 csillagot szereznie ebben a PureVPN-értékelésben.

Értékelési kritériumok

 1. Hatáskör: Hol van a PureVPN alapú?
 2. Biztonság: A PureVPN valóban biztonságos?
 3. szivárog: Szivárog-e az IP, DNS & WebRTC?
 4. szerverek: Ez a P2P-kompatibilis, működik-e Kínában??
 5. streaming: Működik a Netflix-rel & egyéb VoD szolgáltatások?
 6. Sebesség: Mennyire gyors a PureVPN?
 7. Kompatibilitás: Alkalmazások és támogatott eszközök
 8. Árazás: Pontosan mennyibe kerül a PureVPN?
 9. megbízhatóságát: Trustpilot értékelések, Reddit & Vevőszolgálat

Joghatóság: Hol van a PureVPN alapú??

A PureVPN székhelye Hong Kongban található, szóval hagyd’Először az agyról beszélünk. Ez a volt brit kolónia jelenleg Kína autonóm területe. Ez azonban biztonságossá teszi-e?

Igen! Kína ellenére’hírhedt hírneve a drakonikus internetes adatvédelmi törvényekkel kapcsolatban, Hongkong inkább azonos a nagyobb európai országokkal, mint maga a szárazföld. Legalábbis az internetes szabadságot és az adatvédelmi törvényeket illetően.

Hongkongot nem kötelező olyan adat- / információgyűjtési vagy -megosztási megállapodás, mint például az 5/9/14 szem, amint azt az invazív joghatóságokról szóló tanulmány elvégzése után részletesen megtudtuk..

Biztonság: A PureVPN valóban biztonságos?

Miután alaposan bemélyedtem a PureVPN-be’Helymeghatározás, biztonsági ellenőrzés, kanári engedély és naplózási politika, Kétség nélkül elmondhatom. a szolgáltató biztonságos választás az adatvédelmi tudatosság számára. Tudjon meg többet az alábbi szempontokról:

A PureVPN naplófájlokat tárol?

Az FBI-val való együttműködés hatalmas visszhangja után, amelybe beletartozik az internetes zaklatás és az internetes zaklatás női áldozata, a PureVPN megígérte, hogy minden naplót megsemmisít. Bizonyára segítették elkapni a bűnözőt és megkönnyítették egy ártatlan lány gondolatát, ám a naplókat még mindig átadták.

Mint ilyen, kötelességük komolyan venni a visszahúzódást, és meg is tették. Most a szolgáltató csatlakozik a VPN-szolgáltatásokhoz, hogy igazolja a bejelentkezési tilalmakra vonatkozó igényeit, annak részeként, hogy elkötelezetteknek tartják az ügyfelek számára az adatvédelem és biztonság fokozását az egész világon..

Az ellenőrzést az Altius IT amerikai székhelyű biztonsági cég fejezte be, és az ügyfelek névtelenségével kapcsolatos minden kétséget nyugodtan helyezi el, megbízható szolgáltatóvá válik. A frissített adatvédelmi politikában a PureVPN állítja:

“Nincsenek nyilvántartások az Ön böngészési tevékenységeiről, csatlakozási naplóiról, az Ön számára kiosztott VPN IP-kről, az eredeti IP-kről, a csatlakozási időről, a böngészés előzményeiről, a meglátogatott webhelyekről, a kimenő forgalomról, a tartalomról vagy az adatokról meglátogattad”

Ez nyilvánvalóan kielégítőnek hangzik, és örömmel tudtam, hogy a szolgáltató a visszahúzódást követően átdolgozta teljes adatvédelmi politikáját. Most már biztonságban van??

Az egyetlen dolog, amit naplóznak

Szerintem elengedhetetlen még megemlíteni, hogy a PureVPN sávszélesség-naplókat tárol; hogy ne fojtsa be a sebességet. Annak érdekében, hogy minden PureVPN felhasználó megkapja a lehető legmagasabb sebességet és tapasztalatot a szolgáltatónál.

Csak a PureVPN naplózza

Protokollok és titkosítási információk

A PureVPN támogatást nyújt olyan protokollokhoz, mint az SSTP, PPTP és L2TP. azonban, a legtöbb alkalmazás az OpenVPN protokollt használja online biztonságossá tétele érdekében, mivel ez lehetővé teszi katonai titkosítás végrehajtását.

A szolgáltató az AES-256-CBC rejtjelet használja az HMAC SHA1 hash hitelesítéssel az adatcsatorna számára, és az AES-256-CBC rejtjelet HMAC SHA384 hash hitelesítéssel és RSA-2048 kézfogás titkosítással a vezérlőcsatorna számára..

Támogatja a portok továbbítását, az osztott alagút kialakítását és a dedikált IP-ket

A hongkongi székhelyű szolgáltató a piacon kevésike között van támogatja az olyan fejlett funkciókat, mint a Port Forwarding, a DDoS Protection, a Split Tunneling és az IP szivárgás elleni védelem.

Mindezek a speciális funkciók együttesen növelik az átfogó védelmet, amelyet torrentek letöltéséhez vagy a VoD-on történő streaminghez nyújtanak. Természetesen szeretném látni a DoubleVPN és az Onion hozzáadását a VPN-hez is.

Natív alkalmazások minden platformon, malwarektől mentesen

Annak tesztelésére, hogy a PureVPN biztonságosan letölthető-e vagy telepíthető-e, teszteket végeztem a VirusTotal.com szolgáltató által támogatott összes alkalmazáson. Az eredmények azt mutatják, hogy minden alkalmazás biztonságos a vírusok és rosszindulatú programok ellen.

A PureVPN vírus teljes tesztje

Szivárgások: Szivárog-e az IP, DNS & WebRTC?

A PureVPN pártatlan képet kap’A biztonság érdekében alapos szivárgási tesztet végeztem, több mint 6 különféle eszköz használatával. A PureVPN minden tesztet letett, jelezve, hogy semmilyen információt nem szivárogtat.

WebRTC és HTTP kérési szivárgások:
 • https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 • https://www.doileak.com/ (Clear)
DNS-szivárgások:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Clear)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)
IPv4 / IPv6 és Torrent IP szivárgások:
 • https://ipleak.net/ (Clear)
 • https://ipx.ac/run/ (Clear)

PureVPN szivárgásvizsgálat

Szerverek: A P2P kompatibilis, vagy Kínában működik?

A PureVPN nagyméretű, több mint 2000 szerverrel rendelkező globális hálózattal rendelkezik több mint 140 országban világszerte. A legtöbb kiszolgáló, amelyet a PureVPN rendelkezik, az európai régióban található, amelyet Észak-Amerika követ. Itt van a szerverszám-régió bontása:

 • Észak-Amerika: 656 szerver
 • Európa: 769 szerver
 • Ázsia: 309 szerver
 • Közép-Amerika: 12 szerver
 • Dél-Amerika: 81 kiszolgáló
 • Afrika: 150 kiszolgáló
 • Óceánia 93 szerver
 • Összes kiszolgáló: 2070

A PureVPN jó a torrentinghez?

Valójában ez egy nagyszerű választás a torrent letöltésére. A szolgáltató hatalmas listát kínál a p2p-specifikus szerverekről, és még olyan szolgáltatásokat is elérhetővé tesz, mint a Split Tunneling és a SOCKS5 proxy, hogy felgyorsítsa és megvédje Önt..

P2p-kiszolgálóinak OpenVPN (UDP) protokollt használ, és a titkosítás elérhető AES-256 titkosítással, RSA-4096 kulcs titkosítással és SHA384 hash-hitelesítéssel..

Míg az USA szerver sebességének tesztelése a p2p / torrentinghez az uTorrenton, a PureVPN szintén átlagosan 91,51 Mbps és 88,59 Mbps feltöltés.

PureVPN P2p fájlmegosztási mód

A PureVPN működik Kínában?

A PureVPN nem nyújt konzisztens teljesítményt Kínában a lakosok számára. Más szolgáltatókkal, mint például az ExpressVPN és a Surfshark, nem kínál külön kínai oldalt a lakosok számára a termék letöltéséhez.

Ami a kínai emigrációkat illeti, a VPN megkerüli a munkát “A nagy tűzfal”, és az egyetlen szolgáltató, amely 12 kínai szervert kínál, amelyek közül 6 található Sanghajban és 6 Pekingben.

Még mindig be kell fektetnie az elmosódott szerverekbe, akár az Xor, akár a Stunnel protokollon keresztül, amely átirányítja a VPN-forgalmat a 443-as portra, így úgy néz ki, mint a szokásos HTTP-forgalom, bolondozó webhelyek / országok, amelyek VPN-tiltásokat vezetnek be..

A PureVPN Kínában működik

A PureVPN egyaránt használható: csupasz fém és virtuális helyek

A PureVPN, mint manapság sok más szolgáltató, nem kínál fizikai kiszolgálókat az összes helyén. Ezenkívül virtuális helyszíneket is felhasznál, elsősorban a szigorú internetes törvényekkel rendelkező országok elérhetősége érdekében.

A kettő közötti elsődleges különbség pontosan azt jelenti, amit a nevük utal. A fizikai szerverek tényleges szerverek, amelyek fizikai formában léteznek valahol, míg a virtuális szerverek fiktív.

Tesztelés az az1-ovpn-udp.pointtoserver.com webhelyen A szerver feltárta, hogy valójában Edinburgh-ban, az Egyesült Királyságban található. A PureVPN által használt további virtuális helyek: Aruba, Szaúd-Arábia, Bahrein és Jemen.

PureVPN virtuális helyek tesztelése

Működik-e a PureVPN a Netflix és más VoD-kkal?

Dehogynem! Valójában a A szolgáltató az egyetlen olyan a piacon, amely közvetlenül feloldja a VoD-k blokkolását a böngésző-kiegészítőn keresztül, a VPN tilalma ellenére. És ez nem csak a Netflixre korlátozódik.

Az egész világon a felhasználók feliratkozhatnak a PureVPN-re különféle streaming platformok feloldásához, mint például az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a Hulu, a Voot, a Hotstar, a Sling TV, a Disney Plus és még sok más..

Csak győződjön meg róla ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, mielőtt belépne a Netflix webhelyre, vagy egyszerűbb megoldásként indítsa el a “Inkognitó” a Google Chrome-on vagy “privát mód” a Mozilla Firefoxon.

Az alábbiakban láthatod, hogyan használtam fel a Chrome kiterjesztésüket a Netflix amerikai verziójának feloldására és a slágeres filmsorozat streamingre, “Avengers: Végtelen háború”, gond nélkül!

A PureVPN további tesztelése során kiderült, hogy a szolgáltató 3 további régióban feloldja a Netflix szolgáltatását (a fentiek mellett); Kanada, Franciaország és Németország

A PureVPN feloldja a Netflix USA-t

Sebesség: Mennyire gyors a PureVPN?

Átlagosan, A PureVPN 91,51Mbps / s letöltést és 88,59Mbps-t töltött fel, miután tesztelték szervereiket 5 különböző helyen. Összességében a sebesség javult, mivel utoljára teszteltük a szolgáltatást.

ServerDownloadUploadPing
MINKET 95.97Mbps 90.13Mbps 99ms
UK 91.03Mbps 89.53Mbps 102ms
Ausztrália 93.55Mbps 91.22Mbps 87ms
Németország 87.69Mbps 85.08Mbps 120ms
Franciaország 89.31Mbps 86.99Mbps 111ms
Átlagos 91.51Mbps 88.59Mbps 103ms

Kompatibilitás: Alkalmazások és támogatott eszközök

A PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek kompatibilisek az összes főbb platformon és eszközzel. Az alábbiakban bemutatjuk az eszközök teljes listáját, amelyeket a szolgáltató támogat:

 • Kodi
 • roku
 • Routerek
 • Xbox
 • Android TV
 • Boxee box
 • Amazon Firestick
 • Microsoft Surface
 • Most TV Box
 • Raspberry Pi
 • Krómozott
 • Play Station
 • iOS alkalmazás (újraindítva)

PureVPN iOS-hez

PureVPN’Az iOS alkalmazás hosszú ideig nem volt elérhető, mivel az iTunes irányelveinek megsértése miatt eltávolították. Egy újabb visszajutott az almaboltba ugyanakkor, és ugyanazon a kereten épül, mint az Android megfelelője.

Az iOS alkalmazás teljes UX és felhasználói felülete meglehetősen figyelemre méltó és nem érinti az iPhone / iPad változó képernyőmérete. A csatlakozási idők is gyorsak voltak, és átlagosan nem haladták meg a 10 másodpercet. Összességében az alkalmazás 10/10-t kap!

A PureVPN App iOS rendszeren

PureVPN Androidra

Könnyű szerkezetének köszönhetően, PureVPN’Az Android alkalmazás nem akadályozza meg a legrosszabb és leglassabb Android készülékeket sem. A navigáció zökkenőmentes, hasonlóan az iOS-hoz, és a csatlakozási idők is lenyűgözőek voltak.

Ez azt sugallja, hogy a fejlesztők erőfeszítéseket tettek és gondolkodtak egy kifejezetten a platformhoz megfelelő UX kidolgozásában. A Netflix és más VoD-k jól működtek, és a sebességek is jelentősen javultak. A minősítési skálán az Android alkalmazás 9/10-t kap tőlem.

PureVPN App az Android

PureVPN for Windows

PureVPN’s A Windows alkalmazás mindkét közönséget megcélozza; a hozzáértő és amatőr VPN felhasználók számára. Ezért ez a sláger a Windows szerelmeseinek körében. A laikus számára az alapértelmezett beállítások tökéletesen működnek a böngészéshez, a torrentinghez és a feloldáshoz.

Speciális módjai vannak, amelyek kapcsolódnak a releváns szerverekhez azaz ha torrenteket szeretne letölteni, kattintson a “Fájlmegosztás” módban, és élvezze a maximális biztonságot és a gyors torzítást.

Ezután, ha belép a “preferenciák” menüben az alkalmazás tiszta menedéket jelent a tech hozzáértés számára. Rengeteg protokollt, titkosítást és alkalmazás-módosítást kínál az online biztonság és adatvédelem további javítása érdekében.

PureVPN Windows rendszeren

PureVPN for Mac

Hasonlóan a Windows megfelelőjéhez, a PureVPN-hez’s A Mac alkalmazás ugyanazt a kialakítást és stílust használja. Figyelemre méltó funkciók listáját kínálja mind az újonc, mind a tech-hozzáértésű VPN felhasználók számára, ami hozzájárul az általános kedveltséghez.

Ugyanaz az intuitív módválasztási lehetőség, a konfiguráció módosítása és más módosítható beállítások állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik az alkalmazás használatát.  Ugyanakkor az alkalmazás megjelenése nem fárad meg, és elég modernnak tűnik!

PureVPN Mac rendszeren

PureVPN Linuxhoz

A PureVPN nem kínál GUI-alapú alkalmazást Linuxhoz, a legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan. azonban, ez továbbra is remek lehetőség azok számára, akik megértik és végrehajtják a kódolást a VPN-kapcsolatok létrehozásához.

A legtöbb értékelő egyetért azzal, hogy a nem GUI alapú alkalmazások Linuxon való beállítása nagyon nehéz feladat. Ennek ellenére a PureVPN elég jól képes a konfigurációs folyamat egyszerűsítésére. További információt itt olvashat útmutatásukból.

PureVPN Linuxon

PureVPN for Firestick

A PureVPN zökkenőmentesen működik a Firestick-en annak dedikált alkalmazásával; a platformra optimalizálva. Letöltheti a Pure webhelyről’webhelyén, vagy ellátogat a Google Play Áruházba, és egyszerűen beírja “PureVPN”.

Ez lehetővé teszi a platformon a felhasználók maximális biztonságának kihasználását az Amazon Fire TV-jén, mindeközben megszerezve a feloldó képességét, például a Netflix, a BBC iPlayer, a Sling TV, az Amazon Prime és még sok más..

PureVPN az Amazon Firestick-en

PureVPN a Kodi számára

A PureVPN az egyetlen szolgáltató a piacon, amely jelenleg támogatást nyújt a Kodi számára. Könnyen letöltheti és telepítheti a kiegészítőt a szórakoztató platformon, hogy személyazonossága biztonságban maradjon.

A PureVPN Kodi telepítésére vonatkozó útmutatást a következő útmutatóban találhatja. Az alkalmazás telepítése után nagy biztonságot élvezhet a kalóz tartalmak streamingjein, így megmentheti a DMCA-bírságot kiszabó pénzbírságoktól!

PureVPN a Kodi-n

Árképzés: Mennyibe kerül pontosan a PureVPN?

A szolgáltató három vonzó tervet kínál a leendő ügyfelek számára; havonta (10,95 USD-től), évente (4,16 USD / hónap), és 2 év (2,91 dollár havonta). A hosszabb időtartam jobb kedvezményeket biztosít.

Ha az elsőt választja, akkor 10,95 dollárt kell fizetnie havonta, ami egyáltalán nem nagyon megfizethető üzlet. A PureVPN által jelenleg kínált legjobb terv az 2 éves ajánlat, csak neked fizet $ 2.91 / hó.

A terv halmozott költsége mindössze USD69.99 teljes évre egyszer számlázni’érdemes előfizetés. Visszatér-e garanciával? IGEN, 31 napos visszatérítés, ha nem elégedett a VPN-rel.

A PureVPN áttekintése 2020

Sajnos nincs ingyenes próbaverzió, de a PureVPN kínál PAID próbaverziót, amely elérhető 2,50 dollárért, és 3 napos érvényességi idővel rendelkezik (teszteléshez elég jó). A port-továbbítás és a dedikált IP-k díjai az alábbiakban vannak felsorolva:

Port továbbítás:

1 hónap - 1,99 USD / hó
1 év - 0,99 USD / hónap
2 év - 0,99 USD / hó

Dedikált IP-k:

1 hónap - 1,99 USD / hó
1 év - 1,99 USD / hó
2 év - 1,99 USD / hó

A fizetési módok mindent elvesznek. Támogatja az összes szabványos opciót, beleértve a Visa, a MasterCard, az American Express, a Cashu és az anonim Bitcoin szolgáltatásokat.

A sokféleség érdekében a szolgáltató végrehajtja a PayWall alkalmazást, amely lehetővé teszi a kifizetések 150 különféle módon történő elfogadását világszerte több mint 200 országból, semmilyen követ nem hagyott megfordítva.

PureVPN fizetési módszerek

Megbízhatóság: Trustpilot értékelések, Reddit & Vevőszolgálat

A PureVPN magasabb minősítéssel rendelkezik, mint még a piac leghíresebb szolgáltatói is, * köhög a Nord és az Express *. A több mint 8 654 értékelés alapján 5 csillagos besorolást kapott, ami azt jelzi, hogy felhasználóinak több mint 85% -a pozitív tapasztalattal rendelkezik. 

PureVPN Trustpilot értékelések

A PureVPN ismertetője a Reddit

Jó a PureVPN? Hogy’Az, amit a legtöbb redditor kérdez a Redditről és az általam elemezett válaszokból, Biztosan mondhatom, hogy a szolgáltató határozottan valamit jól csinál, mivel a legtöbb felhasználó pozitív értékelést kap.

Az alábbiakban láthat néhány beágyazott reddit szálat, amelyekről beszél PureVPN’teljes sebessége és teljesítménye. A legtöbb, ha nem mindegyik pozitív, természetesen néhány felhasználó negatív tapasztalattal rendelkezik.

PureVPN Reddit áttekintés 1

Itt a felhasználó arról beszél, hogyan’az elmúlt 2 évben használta a PureVPN-t és úgy véli, hogy a piacon az egyik legjobb feloldó eszköz a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer stb. eléréséhez;.

PureVPN Reddit Review 2

Természetesen, ahol pozitívok voltak, néhány kritikával is találkoztam, amelyek negatívak voltak. Leginkább a VPN-ek naplózási politikájával kapcsolatos aggodalmak voltak, amelyeket a közelmúltban ellenőriztek. 

PureVPN Reddit áttekintés 3

PureVPN’s Ügyfélszolgálat

A hongkongi székhelyű A szolgáltatónak nagyon proaktív ügyfélszolgálati csapata van, legyen az élő csevegés, jegy vagy e-mail támogatás. Minden képviselő nagyon segítőkész és részletesebb a válaszában.

Általában más végrehajtók átirányítják Önt linkre vagy blogra, hogy megtakarítsák erőfeszítéseiket. Megfigyeltem azonban, hogy ellentétben a többi VPN szolgáltatással és a csevegést támogató csapatával, PureVPN’A vezetők nem bántak azzal, hogy a válaszokat kidolgozzák.

Még a válaszidőket feljegyeztem, miután négy kérdést küldtem el a VPN-nek e-mailben, időközönként. Közülük kettő általános kérdés volt, kettő pedig kicsit technikai. Lásd az alábbi statisztikákat:

Kérdés Kezdeti válaszidő E-mailek száma Megválaszolt kérdés
Hogyan lehet letölteni a PureVPN-t? 20 perc 1 Igen
Miért olyan lassú a PureVPN?? 15 perc 1 Igen
Hogyan kapok visszatérítést a PureVPN-től? 25 perc 1 Igen
Miért nem kapcsolódik a PureVPN? 22 perc 1 Igen

PureVPN alternatívák

A PureVPN már létezik olyan híres szolgáltatóként, amely költségvetés-barát áron megfelel minden VPN-hez kapcsolódó igényének. Ha azonban még egy olcsóbb megállapodást szeretne, fontolja meg a Surfshark feliratkozását (1,99 dollár havonta kezdődik).

Másrészt, ha nem bánja egy kicsit magasabb fizetéssel a hatékony és megbízható szolgáltatásért, akkor azt javasolnám, hogy a leggyorsabb ExpressVPN-t használja (1,99 dollár / hónap kezdetben)..

Ajánlom a PureVPN-t?

Igen, nagyon ajánlom a PureVPN-t azok számára, akik megfizethető, mégis funkciókkal kiegészített VPN szolgáltatást keresnek. Van szükség javításokra a megkerülésnél “A nagy tűzfal”, de összességében jó védelmet és biztonságot kap.

Az összes dedikált alkalmazás simán és érzékenyen működik, ami növeli a VPN kedvező képességét. Adja hozzá ezt a nagyszámú elérhető szerverhez, dedikált IP-hez és a Hotspot szolgáltatáshoz. A PureVPN jó ár-érték arányt kínál.

Nem is említve, a közelmúltban csatlakozott a naplók szolgáltatói körhöz, és közvetlenül a böngészőbővítményei révén fel is blokkolja a Netflix és más streaming platformokat.. Itt 1,99 dollár tervet kaphat.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Joghatóság Brit Virgin-szigetek Ár 1,99 USD / hónap (47,76 USD 24 hónapra) Szerverek 1040+ felett 61 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás...

 • A VyprVPN áttekintése 2020

  Joghatóság Svájc (nem biztonságos) Ár 6,67 USD / hónap (80 dollár egy évre) Szerverek 700 Naplók Nincs Naplók Titkosítás AES-256 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent...

 • NordVPN áttekintés 2020

  Joghatóság Panama ára 3,49 USD / hó egy 3 éves tervszerver 5560+ szerver 59 országban Naplók Nincs napló hitelesített titkosítás AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdikció Hollandia Ár 1,99 USD Szerver 71 Napló Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Nem Torrent Igen Kínában működik Nem ajánlott Nincs webhely...

 • Avast VPN Review 2020

  Joghatóság Cseh Köztársaság Ár 79,99 USD egyéves tervszerverekre 55 szerverre 34 országban Naplók Naplók Üzletek Csatlakozás naplók titkosítása...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me