A privát internet-hozzáférés áttekintése 2020

igazságszolgáltatás USA
Ár $ 2.91
szerverek 3272
Naplók Nem
Titkosítás AES-256
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal https://www.privateinternetaccess.com/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple

A Private Internet Access egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató, amely adatvédelmi és biztonsági megoldásokat kínál erős titkosítási szintek és a világszerte található több szerver segítségével. Ez a magán-Internet hozzáférés áttekintése értékeli a VPN szolgáltatás legitimitását és kompetenciáját’Igényel a magánélet és a névtelenség biztosítását a felhasználók számára az interneten keresztül. Olvassa el ezt a privát internet-hozzáférési áttekintést és a legújabb felhasználói véleményt, amelyet a legjobb vpn fed.

Előnyök

 1. Nulla napló (még az FBI kétszer sem sikerült adatot szerezni)
 2. 3386+ szerver 17 különböző országban
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP protokollok
 4. AES 256 bites titkosítás biztosított
 5. 24/7 élő chat funkció
 6. Jó ügyfélszolgálat
 7. Könnyen használható VPN kliens

Hátrányok

 1. Székhely az USA-ban (5-szemes, 9-szemes és 14-szemes szövetségek radarja alatt)
 2. Lassú letöltési sebesség
 3. Nincs ingyenes próbaverzió
 4. Tud’t Válasszon protokollokat a szoftver kliensből

Kérjen privát internet-hozzáférést

Naplók és adatvédelmi irányelvek

Sok VPN-szolgáltató azt állítja, hogy kínál egy “Nincs naplózási politika”, de nagyon kevés követi ígéretét, amint az iparágban jelenleg működő több mint 100 szolgáltató naplózási politikájának útmutatójában részletesen kiemeltük. A felülvizsgált szolgáltatások többsége naplózza néhány kisebb munkamenet- / kapcsolattartási adatot. Ez csak akkor derült fényre, miután ezeket a VPN-ket hivatalos vizsgálatoknak vetették alá, amikor a felhasználókat illegális tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatásokra találták. A PureVPN legfrissebb példája volt, amely feltárta a naplózási részleteket az FBI-nak.

Esettanulmányok

Ha azonban olyan szolgáltatást keres, amely még az FBI nyomása ellenére is erős, akkor a Privát Internet hozzáférést kell használnia. Tavaly a szolgáltató az FBI nyomozásának kereszttáblájába került, amelyben a felhasználó hamisan tájékoztatta és terjesztette a bombaveszélyt. Decemberben számos repülési fenyegetést küldtek a különféle repülőterekre és iskolákra “Eric Mead”.

A nyomozások bizonyítékokat hoztak arra, hogy egy McWaters nevű sztrájk megdöbbentett volna egy korábbi munkatársa, Devon Kenney munkatársa mögött. Ha még nem találtál rá, Eric Mead a Kenney neve’barátja, aki nyilvánvalóan szembekerülve tagadta a fenyegetések bármelyikét. A gyanú McWaters felé fordult, aki több mint százszor próbálta felvenni a kapcsolatot az ex-alkalmazottal.

PIA’s válasz

Az e-mailek, a Facebook, a Twitter és a TracFone kapcsolatfelvételére irányuló összes kísérlet IP-címre vezethető vissza a privát internet-hozzáférésből. Annak ellenére, hogy az FBI-nak elegendő bizonyítéka volt ahhoz, hogy eltegye McWaters-t, felkérték a PIA-t, hogy adja át a naplóit. Mivel a szolgáltató nem tárol naplózási információkat, nem volt képes együttműködni; a felhasználó magánéletének biztosítása sértetlen maradt.

“Miután megvizsgáltuk az idézés érvényességét és megerősítettük azt, újra megismételtük, mivel mindig megtesszük adatvédelmi irányelveink tartalmát, majd értesítettük az ügynököt, hogy nem regisztrálunk semmilyen felhasználói tevékenységet. Az ügynök megerősítette megértését a cégről’politikáját és álláspontját, majd alternatív vezetőket keresett. Ez a jelentés világossá teszi, hogy a PIA nem naplózza a felhasználói tevékenységeket, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a felhasználók iránti elkötelezettség mellett.”

Egy nagy vörös zászló - PIA az USA-ban található

Az USA valószínűleg a legrosszabb hely a világon a VPN székhelyének.

Nemcsak a többszörös adatmegosztó szövetségek része, mint például a 14 szem, amint arra rámutattunk a problémás jurisdikciókról szóló részletes útmutatónkban, hanem többféle adatmegőrzési törvényt is tartalmaz, amelyek komolyan lehetővé teszik, hogy minden szolgáltatót arra kényszerítsen, hogy bármikor adatot gyűjtsön. Mindezek a kérdések érintik a PIA-t, és minden egyéb módon elég jó szolgáltatást olyan szolgáltatássá változtatnak, amelyet nem kellene’t feliratkozni.

Mivel azonban a PIA eddig nem osztott meg naplókat a hatóságokkal, az USA-ban való székhelye ellenére sikerült megmenteni bizonyos hitelességét. Nem javasoljuk azonban, hogy vállalja a kockázatot, és keressen olyan szolgáltatót, amely biztonságosabb helyen működik, például ExpressVPN vagy Surfshark..

Árképzés és tervek

A PrivateInternetAccess három árképzési tervet kínál, akárcsak az iparág VPN-szolgáltatói. Választhat egy havi, éves és egy kétéves számla közül.

privát internet-hozzáférés ára

A havi csomagot havonta 6,95 dollárban kínálják, ami kissé magasabb a többi VPN szolgáltatóhoz képest. Választhat azonban a hosszabb lejáratú számlák közül, és sokkal alacsonyabb árakat vehet igénybe, mivel az éves csomag havi 3,33 dollárt, az éves kettős terv pedig 2,91 dollárt tesz ki havonta (a havi csomag költségeinek fele).

A magán-Internet hozzáférés áttekintése azt mutatta, hogy kiváló ár-érték arányt kínál, mivel minden csomag 7 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és ugyanazokat a funkciókat és védettségi szintet kínál minden árképzési tervben, biztosítva, hogy adatai és magánélete biztonságban legyen mindenféle fenyegetések az interneten keresztül. A privát internet-hozzáférés kedvezményes kuponjának megtekintéséhez nézze meg a fekete péntek VPN-ajánlatait.

Kérjen privát internet-hozzáférést

Ingyenes próbaverzió

Ha néhány napig ingyenes szolgáltatást szeretne kipróbálni, szomorúan jelentjük be, hogy a magán-Internet hozzáférés ebben a szakaszban nem nyújt ingyenes próbaverziót. A VPN szolgáltatás 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a feliratkozás napjától.

Javasoljuk, hogy használja ezt a hét napot, és tesztelje a szolgáltatást az összes használt platformon és eszközön. Próbáljon ki különféle kiszolgálókat, látogasson el a különféle, földrajzilag korlátozott webhelyekre, és ellenőrizze, hogy vannak-e problémák a szolgáltatással és annak szolgáltatásaival kapcsolatban.

szerverek

PIA-áttekintésünk szerint a VPN-nek több mint 3272 szervere van 33 országban, világszerte. Ezek közül Ausztrália, Brazília, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Hongkong, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Románia, Szingapúr, Dél-Korea, Svédország, Svájc, Törökország , Egyesült Királyság, USA. Ellenőrizheti a PIA-t’Itt található a hálózati oldal, ahol további információkat találhat az egyes országok szerverek számáról és helyéről (lenti képernyőkép).

privát internet-hozzáférési szerverek

Bár a támogatott helyek száma csekély, a PIA folyamatosan növeli a kiszolgálók listáját. Jelenleg a magas kiszolgálónkénti helymeghatározási arány révén tölti ki. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elrejtsék eredeti személyazonosságukat, és anonim maradjanak az interneten keresztül, azzal a további ösztönzéssel, hogy kevesebb felhasználói terhelést igénylő kiszolgálókat használnak. Ennek eredményeként rendkívüli sebességet kap, függetlenül attól, hogy melyik országban hoz létre VPN kapcsolatot a PIA használatával - ami elengedhetetlen a zökkenőmentes torrentinghoz és streaminghez!

PIA teljesítmény

Néhány teljesítménytesztet végeztünk, hogy jobb képet kapjunk a szolgáltatás megbízhatóságáról. Ha ön kettős gondolkodású a VPN-ről, ezek a tesztek segíthetnek a döntéshozatali folyamatban:

Sebesség mérés

Az alábbiakban bemutatjuk a sebesség-teszt eredményeit egy 100Mbps-os kapcsolaton, hogy elfogulatlan képet kapjunk a különböző PIA-kiszolgálókhoz való csatlakozáskor felhasználható sebességekről..

Helyi ISP

Az alábbi eredmények jobban megértik az elsődleges hálózati sebesség és a PIA prémium szerverek közötti különbséget.

privát internet-hozzáférési sebesség-teszt

Csatlakoztatva a PIA France Serverhez

Az USA-tól Franciaországig tartó szerver tesztek kiváló sebességszintet mutattak. Bár a letöltési és feltöltési sebesség csökkent. A VPN-nek sikerült elérnie a következetes 50,67Mbps letöltést és 35,47Mbps feltöltést, 418 ms-os késéssel.

pia france szerver sebessége

Csatlakoztatva a PIA Australia Serverhez

Az USA-tól Ausztráliáig tartó szerver tesztek is nagyon lenyűgözők voltak. Használhatja 52,25 Mbps letöltést és 37,48 Mbps sebességet 231 ms késleltetéssel. Ez még mindig elég nagy sebesség a böngészéshez / torrentinghez!

pia ausztrália szerver sebessége

Kérjen privát internet-hozzáférést

Privát internet-hozzáférés valós sebességű teszt torrentekhez és P2P-fájlmegosztáshoz

A PrivateInternatAccess programot mindig olyan VPN-szolgáltatásként dicsérték, amely a VPN-vel kapcsolatos szórakoztató funkciókban, például a torrenting és a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása során a legjobb teljesítményt nyújtja..

De az összes marketing mumbo jumbo a VPN webhelyén nem igaz’t semmit sem jelent, ha a szolgáltató nem tudja megtéríteni azt a tényleges teljesítménygel.

És az’Pontosan mi okozott csalódást a PIA-ban, amikor a Torrenting számára ellenőriztük a teljesítményét.

A PIA nagyszerű szolgáltatás volt a torrenting célokra, amint az nyilvánvaló, hogy sokan azt jelezték, hogy ugyanolyan célokra ajánlják fel a legjobb vpn reddit oldalon és más népszerű közösségi média fórumokon. De az utóbbi időben előadása egy orvosi irányba csökkent. Komolyan!

Teszteltem a PIA-t’s Tornyosító teljesítmény azáltal, hogy megpróbál kapcsolódni az egyik speciális P2P szerveréhez, és letölt egy filmet, hogy megnézze, mennyire jól működik. És azt kell mondanom, hogy az eredmények zavaróak voltak.

Csatlakoztam az Izrael szerverükhöz, amelyet kifejezetten a Torrenting feladatához határoltak.

Privát internet-hozzáférési sebesség a torrent számára

Miután csatlakoztam ehhez a szerverhez, elmentem az Yts.am oldalra, egy népszerű Torrenting webhelyre, amely sok legújabb filmet és másfajta tartalmat tárol, amelyet könnyen letölthet..

Megjegyzés: Mi, a BestVPN.co, semmilyen módon nem támogatjuk a szerzői joggal védett tartalom letöltését. A fájl letöltési folyamatát szintén félúton leállítottuk annak biztosítása érdekében, hogy ilyen fájl ne kerüljön a rendszerünkbe. Ennek a demonstrációnak a célja a PIA bemutatása volt’teljesítménye csak Torrenting számára.

Yts-en folytattam a film letöltését “Requiem for Fighter” az Utorrent kliensemen keresztül.

A PIA sebessége legrosszabb a letöltéskor

A torrenting letöltési sebessége, valamint a feltöltési sebesség jóval alacsonyabb volt a par. Elég ahhoz, hogy a PIA-t a-ra csökkentsük nem ajánlott szolgáltatás a Torrenting számára.

PIA torrent teszt

Privát internet-hozzáférés lassú sebességgel a torrentinghez:

Itt találhatók a PIA sebességteszt eredményei’s Izrael szerver:

Ping: 199 Ms

Letöltés: 3,19 Mbps

Feltöltés: 2,64 Mbps

A PIA sebességének áttekintése

Ezek az eredmények a 20 Mbps kapcsolat, ami azt jelenti, hogy a PIA’Az izraeli szerver valójában lefelé csökkentette a letöltési sebességet 84%, ami egyszerűen nem elfogadható egy olyan VPN számára, amely elősegíti a Torrenting alkalmazást.

PIA’A sebességcsökkenés a 30-40% -os jel csak néhány hónappal ezelőtt. Lehet, hogy rossz szakaszon megy keresztül, és a dolgok hamarosan javulnak, de egyelőre a PIA egyértelműen nem olyan VPN, amelyre fel kell lépnie, ha prémium torrent élményt szeretne kapni..

Privát internet-hozzáférési Netflix teszt - működik?

Nagyon kábult voltam a PIA sebességteszt torrenting teljesítményétől, de még mindig sokkal jobbat vártam a szolgáltatótól, amikor a Netflix feloldására került sor..

De itt is csalódott voltam, mivel a PIA nem tudta kétszer feloldni a Netflix USA blokkolását, mielőtt harmadik alkalommal csatlakoztatta volna.

Privát internet-hozzáférés netflix áttekintés

Csatlakoztam a PIA-hoz’s New York-i szerver, miközben megpróbálta felfüggeszteni a Netflix blokkolását, mivel ez volt a legjobb szerver a korábbi feladathoz.

Privát internet-hozzáférés netflix valódi teszt

És amikor a PIA-nak végre sikerült feloldania a Netflix USA feloldását, úgy döntöttem, hogy streaming Ex Machina-t adok, amely egy földrajzilag korlátozott film, amely csak a Netflix amerikai felhasználók számára elérhető.

A privát internet-hozzáférés a netflix-en működik

Igen, a film streaming volt, de ismét ugyanazokkal a problémákkal találkoztam, mint a PIA VPN sebességgel, mint a Torrentingnél..

A PIA VPN sebessége annyira lassú volt, hogy először is, a film sokat pufferelt. És sokat, úgy értem, sokat.

Másodszor, a PIA sebessége nem’t biztosítsa a filmnek a HD minőség elérését. A képernyőn lévő szemek mindenütt jelen voltak.

Privát internet-hozzáférés, lassú sebesség a Netflix számára

Mint már kifejtettem, hogy a magán Internet hozzáférési sebesség meglehetősen lassú volt a Netflixnél, meg kell mutatnom, hogy valójában milyen lassú volt.

Itt találhatók a PIA által a New York Szerverhez végzett sebességteszt eredményei:

Ping: 241 Ms.

Letöltés: 3.03 Mbps

Feltöltés: 1,60 Mbps

A privát internet-hozzáférés netflix sebessége a legrosszabb

A streaming sebessége ismét a 3 Mbps tartomány a 20 Mbps internet-kapcsolamon.

A magán-Internet hozzáférés sebessége a pontos oka annak, hogy a szolgáltató nem működött jól a Netflix adatfolyammal.

A többi funkció továbbra is elfogadható, mint például a webhely feloldása’Az amerikai változat harmadik kísérletben, de mégis, ha a sebesség nem haladja meg a streaming korlátozott mértékét, akkor egy Átlagosan 30% sebességveszteség, akkor a PIA a jövőben nem marad megfelelő VPN a Netflix számára.

Vevőszolgálat

A privát internet-hozzáférés különféle módszereket használ a felhasználók válaszadására’ lekérdezéseket. Fontos, hogy minden szolgáltatás - különösen a VPN-iparban - rendelkezzen különféle csatornákkal, amelyek révén a felhasználók kommunikálhatnak a szolgáltatással, hogy segítséget kérjenek..

A PrivateInternetAccess egy élő csevegési funkciót, valamint egy tudásbázist és egy GYIK részt használ a felhasználói problémák megoldására és igényeik kielégítésére..

Élő chat

A Privát Internet hozzáférés áttekintésünkben teszteltük az élő csevegés funkciót, és elégedettek voltak annak általános eredményével. Bár egy rövid időbe telt, amíg az ügyfélszolgálat online csatlakozik és részt vesz a csevegésen, az alkalmazott gyorsan reagált a kérdésre és megfelelő módon irányított bennünket..

Az élő csevegés funkció a nap 24 órájában, a nap folyamán elérhető, az év 365 napján elérhető. Ez azt mutatja, hogy a PIA elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú felhasználói élményt biztosítson, és elkötelezett a VPN-hez kapcsolódó problémák megoldása iránt.

Tudásbázis

A PIA jól képzett és részletes tudásbázissal rendelkezik, amely a weboldalon érhető el ‘Ügyfélszolgálat’ opció a weboldalon. A tudásbázisban találhatók telepítési útmutatók, konfigurációs fájlok az OpenVPN protokollhoz és információk a különféle felajánlott szolgáltatásokról.

GYIK szakasz

A GYIK szakasz elérhető a ‘Lépjen kapcsolatba velünk’ elérhető a weboldal tetején. A Gyakran Ismételt Kérdések szakasz alapvető információkat tartalmaz a PIA VPN szolgáltatásról, annak szolgáltatásairól, adatvédelmi politikájáról és fizetési információiról.

Ha új felhasználó vagy vagy a PrivateInternetAccess használatát tervezi, akkor a GYIK-en keresztül történő áttekintés jó kiindulási pont, mivel elegendő információt nyújt Önnek a szolgáltatással kapcsolatban..

Fizetési lehetőségek

A privát internet-hozzáférés különféle fizetési módokat fogad el. Ide tartoznak a hitel- és betéti kártyás fizetések, valamint a PayPal, az American Express, a BitCoin, a Ripple, a Pay Garden és sok más fizetési mód. A szolgáltatást névtelenül is fizetheti a Wal-Mart, a Starbucks, a Macy ajándékkártyáival’s stb.

privát internet-hozzáférési fizetési módok

Kérjen privát internet-hozzáférést

Regisztráció folyamata

A privát internet-hozzáférés regisztrációjának folyamata egyszerű, és néhány lépést igényel. A folyamat a választott fizetési módtól függ. A szolgáltatás megvásárlásához PayPal-t használtunk, és ez közvetlenül a PayPal-ra irányította’weboldala. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a részleteket’s it, kész vagy.

Ha úgy dönt, hogy a hitelkártya-opciót használja a fizetéshez, ehhez valamivel több személyes információra van szükség, beleértve az e-mail címét. Használhat ajándékkártyát, vagy fizethet a Bitcoin-lal, ha névtelenül szeretne fizetni.

PIA Windows kliens

Miután feliratkozott a szolgáltatásra, konfigurálhatja a VPN-szolgáltatást manuális konfigurációval, vagy használhatja a VPN-ügyfelet. Az ügyfél elérhető Windows (XP és újabb verziók) és Mac OS X (10.6 vagy újabb verziók) számára. Az ügyfelek letölthetők a ‘Ügyfélszolgálat’ oldal ingyen.

Miután letöltötte az ügyfelet, meg kell adnia a felhasználónevet és a jelszót, és csatlakoznia kell a VPN szolgáltatáshoz. Van néhány speciális beállítás, amelyeket szintén használhat, amikor bejelentkezik az ügyféllel.

Kiválaszthatja a kívánt csatlakozástípust, a távoli portot, vagy ha a port-továbbítást, a VPN megszakító kapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet vagy az IPv6 szivárgás elleni védelmet szeretné használni.

Az ügyféllel kiválaszthatja a védelemhez szükséges titkosítási szintet, az adatok hitelesítését és a kézfogás beállításait is.

Kompatibilitás

A Privát Internet hozzáférés áttekintésünkben elégedettek voltak azon eszközök és operációs rendszerek számával, amelyekkel a szolgáltatás kompatibilis.

Konfigurálhatja a VPN-t Windows és Mac rendszeren a szoftver kliens vagy a kézi beállítás segítségével. A szolgáltatás iOS és Android készülékeken is használható a megadott telepítési utasítások alapján. A PIA Ubuntu Linux készülékeken, különféle útválasztókon és Boxee Box készülékeken is működik.

Ez védelmet nyújt több platformon, és a többszörös bejelentkezés funkcióval együtt védelmet élvezhet, miközben élvezheti az internetes szabadságot.

Oktatóanyagok biztosított

A Privát Internet hozzáférés útmutatásokat és oktatóanyagokat kínál a szolgáltatás konfigurálásához minden olyan eszközön, amellyel kompatibilis. A PIA telepítési útmutatója elérhető a weboldalon ‘Ügyfélszolgálat’ oldal a weboldalon.

Ezek az útmutatók lépésről lépésre mutatják be a szolgáltatás konfigurálását, és külön oktatóprogramok vannak a különféle protokollok konfigurálására a kompatibilis eszközökön. Vannak OpenVPN konfigurációs fájlok, amelyek ezen az oldalon is letölthetők.

Protokollok és titkosítás

A PrivateInternetAccess erős biztonsági intézkedéseket biztosít a különféle protokollok és titkosítási szintek kombinálásával. A PIA által kínált protokollok: PPTP, L2TP / IPSec és OpenVPN. Ezek a protokollok a titkosítási szintekkel együtt működnek, hogy megvédjék adatait a különböző veszélyekkel szemben.

A titkosítási szintek tartalmazzák az AES (CBC Blowfish) 128 bites és 256 bites titkosítást. Ha a szolgáltatás kliensszoftverét használja, az adatok hitelesítésére és a kézfogás beállításaira is választhat az adatok és az identitás védelme érdekében..

Ugyanakkor nincs lehetőség a protokollt az ügyfélszoftver segítségével kiválasztani, mivel az alapértelmezett OpenVPN protokoll-beállításokkal jár. Kézzel konfigurálhatja a választott protokollt, ha nem akarja használni az OpenVPN-t.

Kérjen privát internet-hozzáférést

További jellemzők

A PIA határozottan megteszi a további mérföldet, mivel extra kompatibilitást és megbízhatóságot kínál a felhasználók számára. Amikor a szolgáltatást választja, biztos lehet benne, hogy számos hasznos funkciót kiaknáz. Ezek között a következők:

A PIA Mace ™ blokkolja a hirdetéseket, nyomkövetőket, sütiket

A MACE egy új rendszer, amelyet a PIA kínál, és ezáltal tovább növeli az ügyfelet’biztonság és magánélet. Ez a szolgáltatás nem kívánt tartománynevek IP-címét adja vissza, mint címet, amely nem továbbítható. Ennek eredményeként a VPN blokkolja az összes webhely irritáló hirdetéseit, így megtakaríthatja az Ön adatait és a sávszélességet. A nyomkövetők és a sütik letiltásával biztosíthatja személyazonosságának teljes biztonságát. A legjobb rész: a szolgáltatáshoz nem kell külön alkalmazást letöltenie, mivel a VPN beépített része..

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Ha olyan megbízható VPN-t keres, amely semmilyen sávszélességet nem korlátoz, vagy nyomon követi a torrent tevékenységet, a PIA határozottan jó választás. A szolgáltatás teljes névtelenséget, de korlátozott sebességet kínál. Ez biztosítja, hogy személyazonossága mindig biztonságban maradjon, miközben a lehető legkényelmesebb szinten letöltheti a kívánt tartalmat.

SOCKS5 Proxy

A privát internet-hozzáférés még a SOCKS5 proxyt is támogatja, amely garantálja a legnagyobb biztonságot a P2P / Torrenting tevékenységeknél. Ez a protokoll olyan fejlett hálózati technológiákat támogat, mint az IPv6 és az UDP, amely biztosítja, hogy mindenkor biztonságban maradjon. Biztos lehet abban, hogy személyazonossága teljesen anonim marad a fizetőképes kormányzati ügynökségektől és a helyi internetszolgáltatótól.

Internet Kill kapcsoló

Az Internet kill kapcsoló lehetővé teszi az internetkapcsolat leállítását, amikor a VPN megszakad. Ez védelmet nyújt Önnek, és kizárja annak a esélyét, hogy a rosszindulatú személyek hozzáférjenek az Ön adataihoz vagy megismerjék személyazonosságát, ha a VPN nem sikerül.

Port továbbítás

A port-továbbítás funkció lehetővé teszi bizonyos kommunikációk átirányítását egy adott átjáróra. Ez azonban csökkenti a magánélet védelmét, és a PIA azt tanácsolja, hogy ezt a funkciót tartsák távol, nagyra értékeli a biztonságot.

DNS szivárgásvédelem

Ezzel a funkcióval tökéletes védelmet kap, mivel a DNS-t a VPN-en továbbítja. Ily módon védve van a DNS-szivárgástól, és az Ön személyes adatai érintetlenül maradnak.

IPv6 szivárgásvédelem

Az IPv6 szivárgás elleni védelem letiltja az IPv6-on keresztülmenő forgalmat a PIA VPN használata közben. Ez biztosítja, hogy ne szivárogjon az IPv6 forgalom.

Több bejelentkezés

A Private Internetaccess segítségével akár 5 különböző eszközt is csatlakoztathat ugyanabban az időben, ugyanazon fiókkal. Az 5 multi-login funkció lehetővé teszi a felhasználók számára az internet rugalmasságát és biztonságát, függetlenül attól, hogy melyik készüléket vagy platformot kívánja használni.

Kérjen privát internet-hozzáférést

Hogyan kell használni a privát internet-hozzáférést (PIA) Kínában?

Más szolgáltatókhoz hasonlóan, a PIA’Kína szárazföldjére a webhely nem érhető el, a kormány által kínai VPN szolgáltatásokra vonatkozó korlátozások alapján. Ez csak egy lehetőséget kínál a Kínában a privát internet-hozzáférés (PIA) használatára: állítsa be a VPN-t manuálisan. Amíg a “Nagyszerű tűzfal” blokkolja a megtalált VPN-kapcsolatokat, bizonyos mozgástérrel rendelkezik az IPSec / L2TP kapcsolatokhoz. Kövesse a PIA-t’Útmutató a protokoll beállításához különféle eszközökön. Ez útmutatásokat tartalmaz útválasztók, Android telefonok, iOS és asztali számítógépek számára is.

A PIA VPN ajánlott alternatívái

A PIA néhány évvel ezelőtt volt a legjobb szolgáltató, ám azóta sok fénye és hitelessége elvesztette az egyik fontos tulajdonságot a másik után. Most nem’t nem felajánlja a Netflix USA vagy bármely más streaming szolgáltatás, például a Disney Plus feloldását. Torrentos képességei még messzire is lementek, mivel a felhasználók sokat panaszkodtak a kapcsolatcsökkenés és a lassú csepp miatt. Nehéz bukás volt a kegyelemből a PIA számára.

A PIA-t a jelenlegi formájában nem ajánljuk, mivel annak ára 2 hónap alatt túl magas, 3,11 dollár / hónap vagy 87,87 dollár, és így kevesebb értéket eredményez a felhasználó számára.

Jelenleg a következő legjobb alternatíva a PureVPN, amely még mindig nagyon gazdag a Netflix feloldásához, a torrentinghez és más kapcsolódó tevékenységekhez nyújtott célzott támogatásával. És ha 2,88 dollárt / hónap vagy 69 dollárt számol fel egyszerre, akkor PureVPN-t kaphat, ha a 2 éves üzletkötésre kerül, amely a legolcsóbb előfizetési csomag..

Privát internet-hozzáférés (PIA) alternatívák

A PIA néhány évvel ezelőtt volt a legjobb szolgáltató, ám azóta sok fénye és hitelessége elvesztette az egyik fontos tulajdonságot a másik után. Most nem’t nem felajánlja a Netflix USA vagy bármely más streaming szolgáltatás feloldását. Torrentos képességei még messzire is lementek, mivel a felhasználók sokat panaszkodtak a kapcsolatcsökkenés és a lassú csepp miatt. Nehéz bukás volt a kegyelemből a PIA számára.

A PIA-t a jelenlegi formájában nem ajánljuk, mivel annak ára 2 hónap alatt túl magas, 3,11 dollár / hónap vagy 87,87 dollár, és így kevesebb értéket eredményez a felhasználó számára.

Jelenleg a következő legjobb alternatíva a PureVPN, amely még mindig nagyon gazdag a Netflix feloldásához, a torrentinghez és más kapcsolódó tevékenységekhez nyújtott célzott támogatásával. És ha csak 1,99 dollárért / hónapért kaphat PureVPN-t, ha az 1 éves üzletét veszi igénybe, amely az egyik legolcsóbb előfizetési csomag.

VPN szolgáltatók

Feloldja a Netflix USA feloldását

Gyors sebességet kínál

Titkosítás

jegyzőkönyvek

Több bejelentkezés engedélyezett

Árazás

Olvassa el véleményeket

Weboldal

NordVPN PureVPN
IGEN Igen
Gyors Átlag felett / Átlagos
AES-256 titkosítás az összes támogatott protokollon AES-256 titkosítás az összes támogatott protokollon
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
Havi 2,99 USD / 3 éves előfizetési csomag (107,55 USD egyszer számlázva) Havi 2,88 USD / 2 éves előfizetési csomag (69,00 USD egyszer számlázva)
NordVPN áttekintés PureVPN áttekintés
Látogasson el a NordVPN oldalra Látogasson el a PureVPN oldalra

Következtetés

A privát internet-hozzáférés egyfajta VPN-szolgáltatás, amely szűk biztonságot és adatvédelmet kínál. A szolgáltatás értékeli a különböző fenyegetések elleni védelmet az interneten keresztül, és biztonsági protokolljain és titkosítási szintjein keresztül biztosítja.

A privát internet-hozzáférés áttekintésében elégedettek voltunk a szolgáltatás által nyújtott teljes csomaggal. A lassú teljesítménysebesség mellett a szolgáltatás is könnyen használható és beállítható. A jó ügyfélszolgálattal és a részletes telepítési utasításokkal kombinálva a PIA jó ár-érték arányt kínál.

Tehát ha olyan VPN-szolgáltatást keres, amely csúcsminőségű internetes biztonságot nyújt, és védelmezi magánéletét az interneten keresztül, akkor semmi közelebb kerül a privát internet-hozzáféréshez.

Похожие статьи

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást folytat....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me