12VPN áttekintés

igazságszolgáltatás Hong Kong
Ár 5.99
szerverek 25
Naplók Nem
Titkosítás AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec és PPTP
Feloldja a Netflix szolgáltatást Nem
torrentezés- Nem
Kínában működik Igen
Ajánlott  Igen
Weboldal 12vpn.net
Kompatibilitás

A VPN szolgáltatás meglehetősen ironikus nevével a 12VPN olyan szolgáltató, amely még nem tette meg’eddig nem kapta meg az értékelések arányos részét.

Azt’Ez egy kicsi szolgáltatás, Hong Kongban található, és minden bizonnyal nem olyan, mint az átlagos VPN-szolgáltatók. Kicsi azonban nem’egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy rosszul jár, mivel a szolgáltatások leginkább homályos szolgáltatásai néha meglepetést jelentenek számukra teljesítményeik és szándékaik révén online felhasználói adatvédelem biztosítása érdekében..

És az’s A szolgáltatás és annak különféle aspektusainak elemzése felé fordultam, hogy tájékoztassam a felhasználókat arról, hogy pontosan mit várnak el e szolgáltatótól.

12VPN áttekintés

Tehát itt van a 12VPN átfogó áttekintése, részletes kritikákkal az árazásról, az alkalmazásokról, a biztonságról és a BestVPN.co-ról.!

12VPN biztonsági áttekintés

Először is: a VPN-nek minden áron biztosítania kell a magánélet védelmét, és soha nem engedheti el a felhasználót’őrök le. És a mutatós funkciók és funkcionalitások bevezetése ellenére a biztonság továbbra is a legfontosabb lencse, amelyen keresztül a VPN-t megítélik.

12vpn biztonsági funkciók

A 12VPN az ipari szabványú katonai minőségű AES 256 titkosítást kínálja, valamint olyan fő protokollokat is támogat, mint az OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec és PPTP, amely határozottan egy erős biztonsági csomag.

Ezen biztonsági ajánlatok ellenére a 12VPN’A fakitermelési politika hiányosságai miatt volt szembetűnő. A szolgáltató nem említi ezt az egész webhelyen, ami VPN szempontjából furcsa’A naplózási politikájának átláthatósága elengedhetetlen ahhoz, hogy átadja a biztonságot.

Ha a weboldalon nincs naplózási politika, nem tudom megadni a teljes biztonsági besorolást. Időszak.

12VPN’s Szerverinfrastruktúra áttekintése

Ez a szolgáltató nagyon korlátozott kiszolgálói kínálatot kínál, mindössze 14 helyszínen, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Kanadát, Japánt, Szingapúrot, Spanyolországot, Franciaországot, Hollandiát, Svájcot, Izraelét, Hongkongot, Svédországot, Törökországot és Németországot. A PureVPN vagy a Surfshak VPN szerverekhez viszonyítva ez viszonylag alacsony, mivel több mint 500 szervert kínálnak 100+ régióban.

A 12VPN kifejezetten a kínai ügyfelek kiszolgálására összpontosít, ami nagyszerű, mivel nincs sok olyan VPN, amely nem a piacra összpontosít, hanem valójában példaértékű funkciókat kínál számára.

Szerverei olyan országokban, mint Japán és Hong Kong, arra utalnak, hogy a 12VPN a kínai ügyfeleknek szándékozik gyorsabb sebességet kínálni a szorosabb kiszolgálói közelség miatt.

A többi szerverhely hagyományos, azaz elsősorban Észak-Amerikára és Európára összpontosít. Az egyik nagy meglepetés az volt, hogy a 12VPN Törökországot kínál kiszolgálóhelyként, amely lehetővé teszi a közel-keleti ügyfelek számára, hogy jobb élményt kapjanak. Ez a szerver megkönnyíti a kelet-európai felhasználókat is, mivel Törökország közelebb áll az ilyen országokhoz.

12vpn szerver helye

Az egyik legnagyobb csalódás az volt, hogy a 12VPN nem volt a legjobb VPN a Netflix USA számára, mivel a VPN 23 kísérlet során csak 2-szer ment keresztül, ami nem felel meg a szabványoknak.

12VPN’Az árazási terv áttekintése

Ez a szolgáltató általában háromféle terveket kínál, és azok részletei a következők:

 • Havi terv: 10,99 USD / hónap
 • Féléves terv: 8,99 USD / hó (53,95 USD egyszer számlázva)
 • Éves terv: 5,99 USD / hó (71,88 USD egyszer számlázva)

12vpn árképzési tervek

Iparági tapasztalataim szerint a 12VPN ára egy kissé túl drága az általa kínált szolgáltatásokhoz és funkciókhoz képest. A havi és a féléves ügyletek árai szinte összehasonlíthatók az ExpressVPN-rel, amely a jelenlegi üzleti talán a legjobb.

Nem lehet olyan magas árat fizetnie, mint az iparág vezetője, amikor a szolgáltatás sokkal alacsonyabb ahhoz képest. A VPN nincs’egyáltalán nem rossz, mi’Nem jó, még magának a szolgáltatónak sem az ára. A legjobb terv az éves üzlet, és havi 5,99 USD-t ér el, ami elfogadható lehet, de ha a felhasználó kaphat NordVPN előfizetést hasonló összegért, miért fizetne a 12VPN-hez? Csak nem’nincs értelme.

Ajánlom a 12VPN-t, hogy árait legalább 1,5 dollárral növelje minden egyes tervnél’havi árait, ha márkáját sokkal vonzóbbá kívánja tenni a potenciális ügyfelek számára.

A 12VPN 14 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál Önnek, így biztosan megrendelheti magát a szolgáltatásban, hogy kipróbálhassa magát, anélkül, hogy el kellene hagynia a pénz visszaszerzésének esélyét, ha csak nem’nem tetszik.

A főbb fizetési módok a debit / hitelkártya, a PayPal, az UnionPay és a Bitcoin (névtelen felhasználók számára). A lehetőségek korlátozottaknak tűnnek, de külön kínai fizetési módot is kínál a kínai felhasználók számára, ezáltal elérve néhány fő szempontot egy ilyen nagyszerű, felhasználó-orientált szolgáltatás számára..

12VPN kliens alkalmazások

Ma’Világában a VPN-nek több ügyfélalkalmazást kell kínálnia, ha szélesebb közönséget akar látni’mert mert a modern felhasználók bármilyen eszközt használhatnak, amelyekre biztonságot igényelnek.

A 12VPN csak az alapvető kliens alkalmazáscsomagot kínálja, csak a Windows rendszerrel. A Mac, iOS és Android alkalmazások a Mozilla és a Chrome böngészőbővítménye mellett elérhetők.

12vpn kliens alkalmazások

Ellenőriztem a Windows kliensalkalmazást, és el kell mondanom, hogy ez az egyik olyan rész, ahol a többi szolgáltatónak sokat kell tanulni a 12VPN-től.

Egy egyszerű, könnyen navigálható, feltűnés nélküli VPN-klienssel, amely minden tevékenységen át szellőzik, kezdve a szerverváltástól a funkciók váltásáig. Igen, a nagy szolgáltatók kiváló irányítópultot kínálnak VPN-ügyfeleiknek, ám ezek túl zsúfoltak egy kezdő és kezdő számára, hogy megértsék.

Nem jelentettek jelentős DNS-szivárgást a Windows ügyfélalkalmazás-alapú kapcsolat miatt.

A szolgáltatás fő szempontjainak alapos áttekintése után fel kell sorolnom a hátrányokat, azaz a szolgáltatás problémáit, amelyeket a szolgáltatás teljesítménye javítása érdekében a lehető leghamarabb ki kell oldani:

Előnyök

 • Most hadd’vessünk egy pillantást a pozitívra:
 • A VPN 35 órás tesztfutása során szinte nulla hiba történt, ami elképesztő
 • Az ügyfélalkalmazás könnyű és érzékeny
 • A Socks5 Proxy elérhető a streaming rajongók számára
 • Shadowsocks érhető el, ezáltal a szolgáltatás jobban alkalmazkodik a Chines tűzfalon történő robbantáshoz

Hátrányok

 • A sebesség elfogadható, de nem nagyon gyors, ami néha problémát okoz a letöltés és az adatfolyam-továbbítás
 • A weboldal ezért túl ügyetlenül összeállítva, ezért megnehezíti a felhasználók számára a navigációt rajta.
 • A naplózási politikát egyáltalán nem említik
 • Nem áll rendelkezésre gyilkos kapcsoló, ezzel veszélyeztetve a felhasználókat szolgáltatáskiesés esetén
 • A Netflix támogatása nem megfelelő és nem megfelelő’t megbízható
 • A szolgáltató továbbra is ragaszkodik az e-mail támogatáshoz, mint a felhasználói lekérdezésekkel való levelezés elsődleges módja. Érdemesebb lenne az élő csevegés funkció.

Következtetés

A 12VPN nem olyan nagy szolgáltatás, mint amiről már gondolhattál, és még néhány jelentős hibája is van, ám a biztonsági jellemzői a legmagasabb szintűek voltak, azaz nem volt meghibásodás, nincs DNS-szivárgás, többek között nem volt IPV6-szivárgás. Ráadásul a szolgáltatás az egyik legmegfelelőbb lehetőség a kínai VPN-felhasználók számára.

Ajánlom a 12VPN-t, hogy összpontosítson a fejlesztésekre, mivel hatalmas potenciál rejlik benne, hogy a legjobbakkal lehessen a következő 3-4 évben.

Похожие статьи

 • IVPN áttekintés 2020

  Jurisdikció Gibraltár Ár 8,33 Szerver 3152 Napló Nincs Titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Kínában működik Igen Ajánlott Igen Webhely...

 • Az AirVPN áttekintése 2019

  Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

 • Anonine VPN áttekintés

  Joghatóság Seychelle-szigetek Ár 3,99 USD / hó (1 éves terv) 32 ország 150+ szerverei Naplók Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Működik...

 • A privát alagút áttekintése 2020

  Joghatóság Egyesült Államok 3 dollár / hó (éves tervénél 36 dollár) Szerverek 22 szerver 12 országban Naplók 14 napig titkosítást tartanak érzékeny naplókban...

 • VPNBaron áttekintés 2019

  Jurisdikció Románia Ár $ 5,54 Szerver 13 Napló Nincs Napló titkosítása OpenVPN / L2TPIKEv2 Feloldja a Netflix blokkolását Igen Torrent Igen Mûködik Kínában Nem ajánlott...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me