Senarai Kerja ExpressVPN Netflix Servers untuk mengakses Netflix US & UK

Penjaga mata Netflix sangat sedar; yang VoD mengenakan sekatan geografi, mengehadkan tajuk rancangan TV / filem yang tersedia kepada pengguna di luar AS, UK, atau Jepun.

Seperti yang mungkin anda ketahui, ketiga lokasi ini menjadi tuan rumah perpustakaan Netflix yang paling luas, yang tidak boleh diakses melainkan anda melanggan VPN untuk Netflix seperti ExpressVPN.

Dengan menyambung ke lokasi lain, anda boleh bertindak seperti tempatan dan mengakses pangkalan data Netflix US, Netflix UK, dan Netflix JP-EN lengkap.

Oleh itu, tanpa membantah lagi, baca panduan yang mendalam ini untuk mengetahui Pelayan Terbaik Netvlix ExpressVPN tersedia dan terima kasih kemudian &# 55357;&# 56841;

Tetapi pertama ...

Adakah ExpressVPN Bekerjasama dengan Netflix Di Semua?

Sudah tentu, VPN berfungsi dengan Netflix, tetapi ada petua tertentu untuk turut sama. Untuk bermula, setiap kali anda mahu mengakses versi Netflix yang berbeza, adalah mustahak untuk membersihkan semua data pelayar.

Apa yang biasanya saya lakukan ialah; gunakan “Google Chrome” untuk pelayaran biasa saya, Facebooking, Youtubing, dan tugas yang berkaitan dengan tugas dan menyimpan penyemak imbas yang berasingan, iaitu Mozilla Firefox murni untuk Netflix.

ExpressVPN adalah penyelesaian percuma yang selamat dan pendikit untuk streaming perkhidmatan video atas permintaan. Dengan ExpressVPN, anda boleh mendapatkan filem Ultra HD dan HD kualiti Netflix dan pameran dari pelbagai lokasi pada 3 sambungan serentak. Jaminan Jaminan HariVisit ExpressVPN30 Hari

Setiap kali saya mahu menyahsekat acara / filem TV tertentu, saya pastikan untuk membersihkan semua data pelayar dari Mozilla Firefox, yang termasuk:

 1. Pelayaran & Muat turun Sejarah
 2. Data Laman Web Luar Talian
 3. Keutamaan tapak
 4. Borang & Carian
 5. Log masuk aktif
 6. Kuki
 7. Cache

Hanya selepas membersihkan data ini, adakah saya bersambung ke pelayan Netflix ExpressVPN, log masuk ke akaun Netflix saya, dan kemudian buka kunci acara TV / filem saya ingin menonton.

Di bawah ini anda dapat melihat tangkapan skrin, di mana saya menggunakan amalan yang sama dan disambungkan ke Pelayan AS supaya saya dapat mengakses “Avengers: Infinity War” (hanya tersedia di perpustakaan Netflix AS).

Pelayan netflix ExpressVPN membuka kunci pembalas

Adakah ExpressVPN Datang dengan Akaun Netflix?

Sudah tentu, ExpressVPN adalah semua bulat dalam pasaran VPN, tetapi ini tidak bermakna ia menawarkan anda akaun Netflix. Penyedia hanya memberikan penyelesaian untuk melengkapi akaun Netflix anda yang sedia ada untuk membuka kunci acara TV / Filem dari perpustakaan AS, UK, atau Jepun.

Anda hanya boleh menggunakan akaun ExpressVPN anda untuk mengakses pelayan yang berlainan di seluruh dunia. Keupayaannya tidak terhad kepada Netflix sepenuhnya. Pengguna juga boleh menggunakan aplikasi mereka untuk membuka kunci BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu, dan lain-lain VoDs yang lebih popular untuk streaming dalam talian.

Pelayan ExpressVPN Netflix Terbaik

Pemotong kord dan peminat yang menggunakan perkhidmatan VoD seperti Netflix sering mencari maklumat yang tepat mengenai pelayan kerja untuk Netflix USA di Australia atau versi lain seperti AS, UK, atau JP.

Saya menghapuskan kerumitan untuk pengguna menguji pelayan yang berbeza dengan menjalankan analisis menyeluruh saya sendiri. Ini harus membuat proses unblocking Netflix lebih mudah untuk anda. Berikut adalah senarai ringkas bagi pelayan ExpressVPN Netflix yang menyediakan akses kepada rancangan dan filem Netflix yang paling.

Lokasi Pelayan Kualiti Rendered
Amerika Syarikat - Los Angeles 5 Ultra HD
Amerika Syarikat - Los Angeles 4 Ultra HD
USA - New Jersey 3 HD
USA - New Jersey 2 HD
USA - New York 2 Ultra HD
UK - Berkshire 2 Ultra HD
UK - Wembley HD
UK - London HD
UK - Berkshire HD
Jepun - Tokyo 1 HD
Jepun - Tokyo 3 HD

Netflix AS

Versi US Netflix mempunyai 1761 rancangan dan 4091 filem di perpustakaannya (jumlah keseluruhan 5,852 judul). Untuk membuka sekatan itu, klik pada ikon hamburger mendatar untuk menunjukkan lebih banyak lokasi.

Dari empat wilayah, pilih “Amerika” dan kemudian mengembangkan senarai untuk “Amerika Syarikat”. Anda harus dapat melihat semua pelayan yang tersedia dari ExpressVPN di Amerika Syarikat.

Senarai Servis AS ExpressVPN untuk netflix

Saya telah membuat senarai di bawah untuk “bekerja” pelayan yang menyahsekat Netflix. Setiap kali anda ingin mengakses perpustakaan AS, silakan hubungilah yang berikut:

 1. Amerika Syarikat - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. USA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. USA - New Jersey 3 (HD)
 4. USA - New Jersey 2 (HD)
 5. USA - New York 2 (Ultra HD)

Di bawah ini anda dapat melihat saya bersambung dengan “Los Angeles - 5” dan dapat membuka sekatan “Thor: Ragnarok” dengan lancar, yang hanya boleh didapati di perpustakaan Netflix AS.

ExpressVPN Unblocking Thor Ragnarok

Netflix UK

Versi Netflix UK mempunyai 1699 rancangan dan 3906 filem di perpustakaannya (jumlah keseluruhan 5,605 judul). Untuk membuka sekatan, akses ExpressVPN’penyenaraian pelayan lengkap melalui aplikasi.

Dari empat wilayah tersebut, pilih “Eropah” dan kemudian mengembangkan senarai untuk “United Kingdom”. Anda harus dapat melihat semua pelayan yang tersedia dari ExpressVPN di UK.

Senarai Servis ExpressVPN Netflix UK

Saya telah membuat senarai di bawah untuk “bekerja” pelayan yang menyahsekat Netflix UK. Setiap kali anda ingin mengakses perpustakaan di UK, silakan hubungilah yang berikut:

 1. UK - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. UK - Wembley (HD)
 3. UK - London (HD)
 4. UK - Berkshire (HD)

Di bawah ini anda boleh melihat tangkapan skrin, di mana saya bersambung dengan “UK - Berkshire - 2” Server supaya saya dapat mengakses “Poldark” (hanya tersedia di perpustakaan Netflix UK).

ExpressVPN Unblocking UK Poldark

Netflix JP

Kebanyakan orang yang mencari pelayan ExpressVPN Asia untuk Netflix berbuat demikian untuk mengakses versi JP-EN, yang mempunyai 1308 menunjukkan dan 4326 filem (5,634 judul dalam jumlah), nombor kedua tertinggi di semua perpustakaan serantau.

Untuk mengakses perpustakaan, klik pada “Asia Pasifik” rantau di menu lokasi ExpressVPN, dan mengembangkan senarai untuk “Jepun”.

ExpressVPN Netflix Japan Servers

Saya telah membuat senarai di bawah untuk “bekerja” pelayan yang menyahsekat Netflix JP. Setiap kali anda ingin mengakses perpustakaan JP, silakan hubungilah yang berikut:

 1. Jepun - Tokyo 1 (HD)
 2. Jepun - Tokyo 3 (HD)

Di bawah ini anda dapat melihat saya bersambung dengan “Jepun - Tokyo - 1” dan dapat membuka sekatan “Jiro Dreams of Sushi” sangat lancar, yang hanya boleh didapati di perpustakaan Netflix JP.

ExpressVPN Unblocking JP Jiro Dreams of Sushi

Soalan Lazim

ExpressVPN Tidak Bekerja dengan Netflix?

Jika anda menghadapi masalah dengan mengakses Netflix melalui ExpressVPN, ia mungkin menjadi ralat pelayan. Ini adalah sebab mengapa saya mencipta panduan ini; jadi pengguna mempunyai akses kepada pelayan ExpressVPN terbaik yang bekerja dengan Netflix dari mana saja mereka tinggal di dunia!

Adakah terdapat Alternatif untuk ExpressVPN Netflix?

Saya telah menguji banyak perkhidmatan VPN untuk membuka kunci perkhidmatan VoD, tetapi hanya dua nama cenderung menjadi yang paling boleh dipercayai. Satu adalah ExpressVPN dan yang kedua adalah NordVPN untuk Netflix. Berikan cubaan yang kedua, jika anda tidak berpuas hati dengan yang terdahulu!

Membungkus Perkara

Dengan ini, saya dapat menamatkan panduan BestVVNN Netflix Servers ini. Matlamatnya adalah untuk membantu pengguna mendapat pengetahuan tentang “bekerja” pelayan untuk mengakses Netflix AS, UK, dan Jepun.

Tidak kira, jika anda menghadapi sebarang masalah / masalah, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Juga, bantu seorang saudara keluar dengan berkongsi panduan ini dengan fanatik streaming yang lain!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me