PureVPN Netflix – Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

Netflix adalah dunia’perkhidmatan penstriman terbesar di masa ini, menawarkan koleksi acara TV, filem, kandungan kanak-kanak dan banyak lagi. Tetapi adakah anda tahu bahawa Netflix adalah geo-terhad dan ia menawarkan katalog kandungan yang berbeza di negara-negara yang berbeza?

Itu’s betul, Netflix isn’t yang sama di setiap negara dan perpustakaan terbaik yang ditawarkan oleh perkhidmatan ini adalah perpustakaan AS. Tetapi sejak yang dibatasi geografi dan Netflix juga telah menguatkuasakan pengharaman VPN di laman web ini, hanya perkhidmatan VPN terbaik yang boleh membolehkan anda untuk mengosongkan sepenuhnya Netflix US.

Kali ini, kami sedang menjalankan kajian PureVPN tentang seberapa baik ia menggunakan Netflix, dan menyemak penyedia popular ini’keupayaan untuk membolehkan kami tidak hanya menyahsekat Netflix AS tetapi juga menyediakan ciri mesra pengguna lain seperti lebar jalur tanpa had, klien VPN khusus dan banyak lagi.

Untuk analisis yang lebih mendalam mengenai perkhidmatan ini’prestasi sebagai Netflix VPN, di sini adalah kajian menyeluruh NetVlix NetVlix kami untuk 2023:

Contents

Mengapa Netflix Melarang VPN?

Bagi anda yang tidak menyedari apa sebenarnya larangan VPN dan mengapa ia wujud, anda perlu terlebih dahulu mengetahui bahawa kandungan di hampir semua laman web streaming di luar sana biasanya terikat oleh undang-undang hak cipta.

Undang-undang hak cipta ini menetapkan dan mentakrifkan kawasan dan wilayah di mana kandungan itu boleh disiarkan secara sah atau disediakan. Sebarang percubaan untuk mengakses kandungan itu dari luar kawasan yang tersedia, dilihat sebagai pelanggaran undang-undang hak cipta.

Laman web streaming seperti Netflix meletakkan geo-larangan pada kandungan untuk mengekalkan diri dalam bingkai undang-undang untuk melindungi undang-undang hak cipta yang mengiringi kandungan.

Tetapi sejak VPN dapat dengan mudah digunakan untuk memintas pembatasan geo ini, banyak tapak web streaming memulakan sekatan tambahan di laman web mereka yang dikenali sebagai “Pengharaman VPN”. Larangan VPN ini tidak membenarkan VPN membolehkan sambungan internet daripada mengakses kandungan geo-terhad di laman web ini, yang bertujuan melindungi undang-undang hak cipta dengan baik.

Larangan VPN ini agak fenomena baru-baru ini dan kebanyakannya dimulakan selepas tahun 2015 oleh tapak penstriman utama. Tetapi tidak ada tapak penstriman yang menguatkan VPN sebagai Netflix dan betul-betul begitu, kerana Netflix adalah, dengan jarak jauh, dunia’tapak streaming terbesar di Malaysia dan tuan rumah beribu-ribu tajuk, pertunjukan dan filem yang disekat oleh undang-undang hak cipta.

Larangan Netflix VPN sangat canggih dalam mengenali koneksi internet VPN yang dibolehkan dan walaupun terdapat banyak teknis yang terlibat dalam menguatkan larangan tersebut dengan berkesan, bahagian utama larangan ini berfungsi dengan mengenal pasti terlalu banyak sambungan yang berasal dari satu server atau IP yang sangat mirip alamat.

Purevpn netflix

Kebanyakan orang mengesyaki bahawa Netflix juga menggunakan data pendaftaran pengguna, butiran pembayaran dan cara peribadi lain untuk memadankan sambungan internetnya dengan apa yang pengguna’lokasi sebenar s adalah untuk membuat pengharaman VPN lebih kuat, tetapi sehingga kini, ini hanya bercakap dan tiada siapa yang mempunyai bukti ini.

Oleh itu, kembali ke pelayan digunakan sebagai titik pengenalan oleh Netflix kerana menguatkuasakan larangan VPNnya, langkah ini telah menjadikan hampir setiap pembekal VPN lain tidak berguna dalam membuka kunci kunci Netflix US atau Netflix UK dan sejenisnya.

Ini meninggalkan penyedia VPN yang sangat sedikit yang boleh anda percayai untuk mengakses kandungan Netflix AS yang dibatasi geo dan di antara nama-nama ini adalah pembekal seperti PureVPN..

PureVPN telah melakukan kerja yang sangat baik untuk menyediakan pelanggannya dengan pengalaman unblocking yang cemerlang kerana ia terus mengekalkan sambungan penghalaan dari pelayan yang lebih baru untuk terus menghalang Netflix VPN. Larangan itu tidak dapat mengenal pasti sambungan VPN jika pelayan sedang dipindahkan dan dipindahkan cukup cepat dan PureVPN melakukan tugas ini dengan sempurna.

  Adakah CyberGhost berfungsi dengan Netflix? Penyelesaian Netflix CyberGhost Terbaik

Ini menjadikan PureVPN sebagai pesaing utama sebagai vpn terutamanya kerana ia’s vpn termurah di kalangan semua VPN teratas yang sebenarnya boleh menyahsekat Netflix. Harganya hampir separuh atau lebih rendah daripada yang dibandingkan dengan penyedia VPN lain yang menawarkan fungsi yang sama dalam membuka kunci kunci Netflix secara pasti.

Bagaimana untuk mendapatkan PureVPN untuk menonton US Netflix?

Memperolehi langganan PureVPN untuk menggunakannya untuk menyahpasang dan menonton Netflix US adalah proses yang cukup mudah dan anda boleh melakukannya dengan kurang dari satu minit. Di sini’s bagaimana ia berlaku:

Bagaimana untuk mendapatkan PureVPN untuk menonton US Netflix?

 • Lawati https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Klik pada Mula Streaming Sekarang.
 • Pergi ke Tab Penetapan dari Menu Teratas

purevpn mencetuskan netflix

 • Pilih pelan harga yang sesuai dengan anda yang terbaik
 • Pilih kaedah pembayaran. PureVPN menawarkan banyak pilihan di sini supaya mendapati pilihan pembayaran pilihan anda dimenangi’t menjadi masalah.

Kaedah pembayaran PureVPN untuk netflix

 • Isikan butiran anda untuk pelaksanaan transaksi misalnya. jika anda memilih pembayaran melalui kad kredit, maka anda akan melihat borang ini dan anda perlu mengisinya dengan butiran anda
 • Sahkan perintah itu
 • Sekarang anda akan mendapat bukti kelayakan VPN anda, iaitu nama pengguna dan kata laluan VPN anda dalam peti masuk e-mel anda
 • Muat turun klien VPN untuk OS anda. PureVPN menawarkan pelbagai aplikasi VPN khusus untuk semua OS yang popular dan banyak peranti khusus, jadi mencari satu untuk OS anda adalah tugas mudah
 • Pasang klien VPN pada sistem anda dan log masuk menggunakan bukti kelayakan pengguna anda
 • Sambung ke pelayan AS yang berfungsi. Seperti yang disebutkan di atas apabila saya menerangkan larangan VPN, PureVPN sering terus menukar pelayannya yang didedikasikan untuk membuka kunci kepada Netflix US, jadi sangat bagus jika anda boleh meminta sokongan sembang langsung untuk server yang tepat untuk menyahsekat Netflix US
 • Buka Netflix.com dan nikmati rancangan, tajuk dan filem terbaik dari perpustakaan AS yang merupakan perpustakaan Netflix terbaik di antara mereka semua!

PureVPN Netflix - Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

IP Netflix Dedicated PureVPN

Kamu mesti’telah memahami larangan VPN Netflix sekarang. Oleh itu, izinkan saya memberitahu anda bahawa terdapat dua cara untuk melewatinya.

Pertama, anda boleh menggunakan PureVPN’perkhidmatan biasa buka kunci Netflix sya melalui pelayan bersama eksklusif yang merupakan sebahagian daripada taman pelayan asal.

Kedua, dengan mendapatkan VPN IP berdedikasi untuk diri sendiri.

IP yang berdedikasi lebih berguna untuk tujuan seperti pembatalan Netflix dan itu’s kerana, jika anda melanggan perkhidmatan ini, anda akan mendapat IP yang semata-mata akan digunakan oleh anda, dengan itu mengurangkan kemungkinan Netflix mengenalinya sebagai IP enabled IP VPN.

Bolehkah anda aliran Netflix di China menggunakan PureVPN

IP khusus adalah pantas menjadi pilihan utama bagi orang yang ingin membuka sekatan tapak streaming dengan pengharaman VPN kerana mereka menghadapi masalah yang lebih sedikit dan gangguan dengan itu.

Ya benar’s agak mahal untuk mendapatkan satu kerana ia datang sebagai tambahan dengan pelan tetap, tetapi jumlah kebolehpercayaan yang anda akan dapatkan dengannya tidak dapat ditarik.

Berikut ialah pelan harga untuk melanggan IP berdedikasi sebagai add-on oleh PureVPN untuk membuka blokiran Netflix:

purevpn dedicated netflix ip

PureVPN’S Dedicated IPs hadir di negara-negara berikut dan masing-masing perlu dibeli secara berasingan:

 1. Australia
 2. Kanada
 3. Jerman
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. UK
 7. Singapura
 8. USA
  Adakah CyberGhost berfungsi dengan Netflix? Penyelesaian Netflix CyberGhost Terbaik

Bagaimana untuk menyemak PureVlix PureVlix Bekerja dengan betul?

Bagaimana untuk menyemak PureVlix PureVlix Bekerja dengan betul

Walaupun banyak tapak VPN lain yang termasuk arahan yang sama akan memberitahu anda bahawa anda perlu menjalankan ujian DNS dan ujian teknikal lain untuk memeriksa sama ada VPN bekerja untuk Netflix AS atau tidak, saya tidak’tidak mengesyorkan perkara itu, kerana mereka akan membuang masa anda.

Ini adalah apabila saya berhubung dengan pelayan AS di PureVPN. Anda dapat melihat pada gambar di bawah bahawa sambungan saya kini dialihkan dengan mudah dari New York, AS.

Sekarang, untuk memeriksa sama ada PureVPN atau VPN lain bekerja dengan sempurna untuk membuka sekatan AS, anda hanya perlu melakukan satu perkara iaitu mencari kandungan yang tidak terdapat di luar AS. Jika ia muncul semasa carian dan ia bermain dengan baik, maka PureVPN berfungsi dengan sempurna.

purevpn netflix ip address

Izinkan saya memberikan senarai pertunjukan dan filem di sini yang akan membantu anda menentukan sama ada anda berada di perpustakaan AS pada masa ini di Netflix atau tidak:

 1. Quantico
 2. Blinders Peaky
 3. Mencari Dory
 4. Marvel’Agen s

Dalam imej ini di bawah, anda dapat melihat bahawa apabila kami mencari Quantico tanpa menyambung ke pelayan AS dari PureVPN, rancangan itu tidak’t berpaling pada hasil carian.

Menunjukkan Netflix

Dan di sini adalah imej hasil carian untuk pertanyaan yang sama, tetapi selepas menghidupkan PureVPN! Quantico kini muncul hasil carian.purevpn netflix real testing

Bagaimana untuk memintas Netflix Throttling oleh ISP anda?

Pernah mengalami sensasi semasa menggunakan internet bahawa sambungan anda tidak’t naik dari kelajuan tertentu? Ambang ini adalah di mana ISP meletakkan bar pada kelajuan internet yang tersedia untuk anda.

Throttling adalah salah satu pembanting terbesar bagi saya dan banyak orang lain di luar sana, terutamanya semasa streaming. Itu’s kerana, jika kelajuan sambungan internet lambat, pengalaman internet, termasuk streaming, menjadi menyedihkan untuk sekurang-kurangnya.

Mengurangkan pendikit kelajuan oleh ISP lebih penting lagi apabila anda menggunakan Netflix sebagai penstriman memerlukan kelajuan tinggi untuk memberikan anda kualiti video HD.

Tetapi jangan’Jangan risau kerana PureVPN dengan mudah boleh membenarkan anda melangkau throttling kerana ia menjamin sambungan internet anda melalui penyulitan. Ini menjadikan ISP anda tidak mampu menjejaki sama ada anda menggunakan Netflix atau tidak, jadi boleh’t throttle sambungan internet anda.

Kenapa menggunakan NetVlix PureVPN?

Seperti saya’Saya telah memberitahu anda lebih awal dalam ulasan ini juga, PureVPN adalah perkhidmatan VPN teratas dan melakukan tugas terpuji untuk menyediakan pelanggannya dengan keupayaan pembasmian kunci yang cemerlang, bukan hanya untuk Netflix US tetapi untuk tapak streaming geo-terhad lain juga.

Pasti VPN ini mempunyai bahagian yang adil dari kontroversi dan guffaws, yang telah menyebabkan ramai pengguna terdahulu muncul kecewa dengan perkhidmatannya. Tetapi, untuk kreditnya yang besar, PureVPN telah bangkit semula dengan gemilang, terutama sekali dalam satu tahun yang lalu.

Mengapa menggunakan NetVlix PureVPN?

PureVPN telah melakukan kerja menaik taraf kelajuannya, meningkatkan senarai pelanggannya yang berdedikasi dan banyak lagi, mendapatkan kembali ruangnya sebagai salah satu daripada 5 perkhidmatan VPN Terbaik di pasaran.

Saya, secara peribadi, dan melalui ujian perkhidmatan ini, mengesyorkan anda menggunakan PureVPN untuk keperluan unblocking Netflix anda. Jika anda ingin mengetahui sebab mengapa saya melakukan ini, baca ciri-ciri berikut yang ditawarkan oleh PureVPN yang menjadikannya pilihan yang tepat untuk Netflix VPN:

 1. Pelanggan berdedikasi berbilang akan membolehkan anda dengan mudah menjalankan VPN untuk membuka kunci kunci Netflix pada hampir semua peranti popular dan niche. Dari aplikasi Windows ke aplikasi Firestick, tidak ada kekurangan pilihan apabila ia datang untuk menyaman keserasian untuk kemudahan pengguna oleh PureVPN
 2. PureVPN menawarkan lebar jalur yang tidak terhad, membolehkan anda untuk merasakan banyak pertunjukan dan filem seperti yang anda mahu, tanpa rasa takut kepada anda kehabisan VPN’liputan s
 3. Ia menawarkan ciri sokongan sembang langsung yang sangat baik yang akan membolehkan anda mendapatkan semua jenis masalah penyelesaian masalah yang mungkin anda perlukan. Contohnya. jika anda ingin tahu pelayan AS yang berfungsi untuk menyambungkan untuk membuka sekatan Netflix AS, anda boleh meminta sokongan sembang langsung pada bila-bila masa untuk itu
 4. Di sana’s 31 hari wang jaminan balik yang ditawarkan pada semua rancangan penetapan harga supaya dalam kes yang anda don’Tidak seperti perkhidmatan atau persembahannya, anda boleh mendapatkan wang anda kembali dengan mudah
  Adakah CyberGhost berfungsi dengan Netflix? Penyelesaian Netflix CyberGhost Terbaik

PureVPN Netflix - Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

PureVPN Netflix Tidak Bekerja:

Kadang-kadang, anda mungkin menghadapi masalah apabila cuba membuka kunci Netflix US menggunakan PureVPN. Isu dan masalah ini agak biasa dan tidak’t menunjukkan ke arah apa-apa keadaan yang membimbangkan. Walaupun menggunakan VPN lain, anda akan menghadapi banyak masalah yang sama.

Berikut adalah senarai masalah biasa Netflix yang tidak Bekerja dan bagaimana cara menyelesaikannya untuk kembali ke streaming:

Semak kelajuan internet anda untuk melihat apakah barangannya cukup untuk mengekalkan streaming Netflix. Jika anda mendapat kelajuan perlahan, Netflix’laman web akan dibuka dan anda akan dapat melayari fail rancangan dan filem tetapi mereka tidak akan bermain. Apabila kelajuan turun, tanyakan kepada pembekal perkhidmatan internet untuk memeriksa sama ada terdapat sebarang masalah dengan sambungan atau tidak

Kemas kini pelanggan VPN PureVPN anda dengan menyemak pemberitahuan dalam aplikasi

Tanya sokongan sembang secara langsung sama ada mereka telah mengubah pelayan AS yang disusun untuk pembatalan Netflix. Jika ya, dapatkan maklumat pelayan baru dan sambungkannya

Matikan anti-virus anda atau mana-mana perisian keselamatan lain yang mungkin anda jalankan kerana ia boleh mengganggu sambungan VPN anda

Soalan Lazim

Bolehkah anda aliran Netflix di China menggunakan PureVPN?

PureVPN berjaya membuka kunci Netflix di seluruh dunia pada umumnya dan ia juga berlaku di China. Tetapi ingat bahawa anda perlu memuat turun PureVPN dari luar China sebelum pergi ke negara ini, kerana pembekal’laman web diharamkan di negara ini

VPN yang berfungsi dengan Netflix jika PureVPN tidak?

PureVPN bekerja dengan Netflix tetapi jika anda mencari alternatif maka beberapa penyedia garis utama untuk tugas ini ialah ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark dan beberapa yang lain. Zenmate adalah satu-satunya VPN percuma yang menyahsekat Netflix melalui Server Romanianya

Bagaimana saya mematikan Proxy PureVPN atau Unblocker?

Sekiranya anda menggunakan proksi PureVPN melalui Pelanjutan Chrome, kemudian klik pada ikonnya di bahagian atas kanan pelayar anda dan flip butang sambungan ke “OFF” untuk mematikan proksi

Kesimpulannya

Mari kita simpulkan kajian PureVPN Netflix kami dengan ringkas. PureVPN adalah perkhidmatan VPN yang bulat dan hampir sesuai dengan keperluan pembasmian Netflix anda. Pengharaman VPN di laman Netflix menjadi semakin ketat dan canggih pada hari itu sehingga mempercayai penyedia yang tepat, seperti PureVPN, adalah suatu keharusan jika Anda ingin mengakses perpustakaan Netflix AS dari mana saja di dunia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me