PureVPN Firestick – Adakah VPN ini benar-benar sehingga tugasnya?

Firestick pantas meningkat sebagai salah satu peranti penstriman terbaik untuk pengguna, yang membolehkan mereka menyiarkan kandungan kegemaran mereka dalam HD pada peranti TV mereka di seluruh dunia! Tetapi adakah anda tahu bahawa anda boleh meningkatkan nilai yang anda keluar dari Firestick anda dengan hanya menambah VPN Terbaik?

PureVPN adalah salah satu calon terbaik untuk tujuan itu kerana aplikasi yang serasi, harga yang rendah dan jangkauan pelayan yang luas! Mahu tahu lebih lanjut mengenainya? Berikut adalah kajian khusus kami PureVPN Firestick yang menawarkan kritik pada aplikasi khusus untuk platform, harga dan banyak lagi oleh BestVPN.co!

Mengapa PureVPN diperlukan untuk Firestick Streaming?

Sama ada anda menggunakan peranti penstriman yang berdedikasi seperti Firestick atau menikmati tapak penayangan kegemaran anda seperti Netflix pada peranti konvensional misalnya. Smartphone anda, VPN cepat menjadi hampir tidak diperlukan dalam keseluruhan skema perkara.

Sebab utama di sebalik ini adalah yang pertama, pelbagai isu hak cipta pada kandungan yang dihoskan di tapak penstriman dan kedua, batasan geo yang menyebabkan laman-laman web yang sangat mengalir dari batas untuk pengguna rata-rata sehingga membatasi pilihan streaming yang tersedia.

Pengguna tidak’t biasanya menyemak latar belakang kandungan yang mereka lihat misalnya. sebuah filem, untuk memeriksa sama ada ia tersedia di negara mereka secara sah atau tidak. Ini berlaku kebanyakannya di laman web dan perisian yang menjadi hos bebas untuk aliran kandungan seperti Popcorn Time, Kodi dll. Dan walaupun ia dilakukan secara tidak sengaja, para pengintip dan troll hak cipta sentiasa mencari kesalahan-kesalahan seperti itu untuk menampar denda atau litigasi undang-undang pada seseorang.

Troll hak cipta dan pengintip cuba dan menjejaki IP anda jika anda’Anda melihat kandungan tersebut baru-baru ini, dan jika mereka dapat memegangnya, notis undang-undang tidak lama lagi akan berada di depan pintu anda. Bayangkan kesulitan yang disebabkan kerana anda tidak’Tidak tahu tentang liputan hak cipta filem yang anda tonton secara pasif pada petang Ahad yang malas.

Banyak tapak streaming kini telah menjadi geo-terhad kerana contohnya. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV dan lain-lain. Sama ada mereka’t menawarkan beberapa kandungan mereka di negara, seperti dalam kes Netflix, atau mereka tidak boleh didapati di rantau tertentu sama sekali, seperti dalam hal perkhidmatan seperti Hulu, MatchTV atau bahkan Amazon Prime.

Streaming Sevices tersedia pada 2018

Dan walaupun anda telah mendedikasikan peranti penstriman seperti Firestick anda, isu-isu ini dapat menyumbang dan menghalangi pengalaman anda sepenuhnya. Tetapi ada satu perkara yang dapat menyelamatkan anda dari semua gangguan yang tidak perlu dan itu adalah VPN.

VPN tidak boleh hanya melindungi IP anda dengan melindungi identiti dalam talian anda, tetapi mereka juga boleh membantu anda dalam melangkau geo-larangan pada perkhidmatan penstriman, oleh itu memperluaskan pilihan hiburan anda yang tersedia pada tahap yang tinggi.

Tetapi tidak banyak perkhidmatan VPN cukup boleh dipercayai untuk melaksanakan kedua-dua tugas ini sebagai melakukan mereka telah menjadi lebih sukar. Tapak streaming kini menambah batasan geo mereka dengan larangan VPN yang menyebabkan hampir semua VPN tidak berguna di laman web mereka. Dan troli hak cipta cuba lebih keras untuk mengetahui cara baru untuk meletupkan penutup pelindung yang ditawarkan oleh VPN.

Ini telah menyempitkan pengguna’pilihan dalam industri VPN hingga hanya beberapa pembekal pilih yang masih menyediakan pengguna dengan prestasi yang mereka cari dan antara mereka adalah penyedia popular bernama PureVPN. Dalam panduan ini, kami’akan berbincang secara terperinci tentang bagaimana PureVPN dapat membolehkan anda mengekstrak nilai yang lebih baik dan mendapatkan pengalaman yang lebih besar di Firestick anda.

PureVPN Firestick

Dapatkan PureVPN Sekarang

PureVPN .apk untuk Firestick

Fail .apk tidak terlalu berbeza dari apl Android sebenar, dengan satu-satunya perbezaan ialah fail .apk tidak tersedia di Google Play.

Mengikuti prosedur yang sama untuk mengetepikan apl Android di Firestick, anda hanya perlu menggantikan bahagian untuk apl Android dengan fail .apk.

Cara terbaik dan paling mudah untuk memasang aplikasi VPN di Firestick melalui kaedah ini ialah melalui aplikasi Pengendali. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai kaedah ini secara terperinci dalam panduan VPN Firestick kami di sini.

Cara Dapatkan PureVPN untuk Amazon Firestick, Fire TV dan Fire Cube

Membeli apa-apa VPN adalah tugas yang mudah pada hari ini dan perkara yang sama berlaku untuk PureVPN juga.

Jika anda berminat untuk memperoleh langganan pembekal VPN yang berkuasa dan serasi untuk Firestick anda, maka anda perlu mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Lawati PureVPN.com
 2. Pergi ke Pilihan Harga dari Bar Menu TeratasPilih Harga di Atas
 3. Klik pada Rancangan Harga yang sesuai dengan anggaran anda yang terbaikRancangan Penetapan PureVPN
 4. Membayar pelan harga menerusi mana-mana kaedah berbilang pembayaran yang disenaraikanKaedah Pembayaran PureVPN
 5. Dapatkan kredensial pengguna

Sekali awak’dan mendapat kepercayaan pengguna, cara memasang PureVPN untuk Firestick agak berbeza daripada cara anda meneruskan jika anda akan mendapat VPN untuk peranti konvensional seperti telefon pintar Android anda. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai proses pemasangan terperinci PureVPN pada Firestick anda.

Dapatkan PureVPN Sekarang

Cara Pasang PureVPN untuk Amazon Firestick, Fire TV dan Fire Cube:

Aplikasi VPN yang sesuai untuk Firestick adalah rahmat kerana mereka memberikan anda fungsi dan keserasian yang begitu banyak. Ini membolehkan anda meningkatkan dengan ketara cara anda ingin berinteraksi dengan VPN anda memandangkan keperluan streaming anda di peranti Firestick pada masa ini,

Berikut ialah kaedah langkah demi langkah cara memasang PureVPN’s Firestick pada peranti anda dalam masa dua minit:

 • Buka televisyen anda dan pasangkan peranti Firestick ke dalamnya
 • Lancarkan “FireTV” aplikasi
 • Sekarang, skrin utama akan muncul untuk FireTV anda. Dari sini, anda perlu memilih “Aplikasi”, yang boleh dilakukan dengan mudah dengan menekan butang yang berada di tengah-tengah jarak jauh FireTV anda
 • Sekali di kedai aplikasi, teruskan ke Sub Menu > Kategori > Utiliti
 • Dalam bahagian utiliti, buka bar carian dan taipkan “PureVPN”
 • Aplikasi Firestick rasmi oleh PureVPN akan ditunjukkan dalam hasil yang mengikut carian anda
 • Sekarang, klik sahaja “Dapatkan” pilihan dan aplikasi akan mula memuat turun dan memasang pada peranti anda
 • Anda akan menunjukkan pemberitahuan mengenai pemasangan aplikasi yang berjaya dan anda hanya perlu klik pada “Buka” untuk melancarkan aplikasi
 • Anda kini perlu memasukkan nama pengguna dan kata laluan VPN yang anda terima dalam e-mel selepas membeli PureVPN’s langganan
 • Sekarang, pilih pelayan anda sendiri atau klik pada “Pintu Pintar” pilihan untuk membenarkan aplikasi memilih pelayan untuk anda, dan aplikasi akan mula berfungsi!
 • Kembali ke skrin Laman Utama dengan menekan butang “Butang rumah” di FireTV jauh dan terus ke mana-mana aplikasi streaming yang ingin menyahsekat!

Sideload PureVPN di Amazon Firestick:

Sama ada anda memanggilnya jailbreak atau Sideload, terdapat banyak cara lain yang mana anda boleh menggunakan PureVPN pada Firestick anda. Dan sementara kita benar-benar tidak’t melihat keperluan untuk melakukan ini kerana PureVPN sudah menawarkan aplikasi khusus untuk platform, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk melakukannya lagi.

Sideload PureVPN di Amazon Firestick

Kaedah pilihan kami untuk sideload PureVPN pada Firestick adalah menerusi aplikasi Android yang dipanggil Apps2Fire, dan inilah caranya:

 • Muat turun aplikasi Apps2Fire Rasmi bersama aplikasi PureVPN Android dari Google Play Store
 • Apabila ini selesai, lancarkan FireTV anda dan pergi ke “Tetapan”> “Sistem” > “Pilihan Pemaju”
 • Sekarang anda akan melihat pilihan bertajuk “Benarkan apl dari sumber yang tidak diketahui”. Hidupkannya.
 • Kembali ke Skrin Utama FireTV
 • Pilih “Tetapan”> “Mengenai” > “Rangkaian”
 • Anda akan melihat alamat IP anda di sini dan anda perlu ambil perhatian untuk digunakan kemudian
 • Tutup FireTV anda dan buka Apps2Fire pada peranti Android anda
 • Pilih “persediaan” dan masukkan alamat IP yang sama di sini bahawa anda mendapat FireTV anda
 • Sekarang pergi ke “Aplikasi Tempatan” pilihan dan cari aplikasi PureVPN, dan kemudian memilih “Pasang”
 • FireTV anda akan menawarkan pemberitahuan kepada anda yang mengatakan bahawa aplikasi itu telah berjaya dipasang pada peranti FireTV anda
 • Nikmati sambungan VPN yang tiada tandingan dan tolak geo-larangan melalui PureVPN pada Firestick anda

Sekiranya anda ingin lebih banyak kaedah untuk sideloading PureVPN pada Firestick anda, anda boleh menyemak panduan komprehensif kami di VPN untuk Firestick.

Dapatkan PureVPN Sekarang

Bagaimana untuk meningkatkan PureVPN’kelajuan pada Firestick dengan Menukar Tetapan Protokol?

Untuk meningkatkan kelajuan PureVPN pada Fire TV Stick ada sedikit tweak yang diperlukan.

Aplikasi PureVPN pada Firestick umumnya berjalan pada protokol OpenVPN tetapi sedikit kepada orang tahu bahawa terdapat dua sub-pilihan lanjut untuk dipilih dalam protokol OpenVPN itu sendiri iaitu UDP dan TCP. Dan semasa saya menang’t pergi ke butiran teknikal tentang apa’s perbezaan sebenar antara keduanya, tetapi anda masih akan terkejut mengetahui bahawa perubahan kepada salah satu daripada mereka boleh mempunyai kesan yang signifikan terhadap kelajuan anda pada Firestick.

Untuk menukar antara salah satu daripada mereka, lancarkan aplikasi PureVPN anda pada Firestick, kemudian cabutnya jika sedang disambungkan ke pelayan. Kini di sudut kanan atas skrin, anda akan melihat ikon berbentuk roda, yang menunjukkan pilihan tetapan. Klik padanya dan kemudian pilih pilihan untuk “Pilih Protokol”.

Sekarang terdapat dua pilihan di dalam ini, UDP dan TCP. Bagi pengguna Firestick yang mengalami lag kelajuan, suis kepada UDP sangat disyorkan sebagai sangat selamat tetapi ringan, yang membolehkan kelajuan lebih baik daripada TCP.

Bagaimana Keluar dari Akaun PureVPN Anda di Firestick?

Kami tidak’t menasihati bahawa anda log keluar dari aplikasi untuk apa-apa sebab yang tidak wajar seperti yang anda lakukan pada peranti lain. Alasannya adalah bahawa agak sukar untuk memasuki kelayakan log masuk setiap kali dengan jarak jauh di Firestick anda setiap kali anda ingin menggunakan aplikasinya.

Di samping itu, peranti Firestick kebanyakannya diperibadikan supaya tidak ramai yang ingin mengintipnya dan ada cara yang sangat terhad di mana seseorang boleh menyalahgunakan aplikasi PureVPN pada Firestick sementara yang ditinggalkan tanpa pengawasan.

Apl tersebut sekali dipasang, biasanya tetap bersambung secara automatik melainkan jika anda menggunakannya untuk memaksa menutupnya.

Tetapi jika anda masih ingin meneruskan proses pembalakan akaun PureVPN anda di Firestick, anda hanya perlu melancarkan PureVPN, klik pada ikon berbentuk gear dan pergi ke tetapan. Setelah submenu untuk tetapan muncul, tatal ke bawah ke bawah senarai dan anda akan menjadi pilihan untuk “Log keluar”. Hanya klik padanya dengan jauh FireTV anda, anda akan dilog keluar.

Untuk menggunakan semula aplikasi pada masa akan datang, anda akan diminta untuk memasuki kelayakan login sekali lagi.

Adakah PureVPN Sesuai untuk Firestick?

Salah satu aspek yang paling penting untuk VPN untuk menjadi serasi dengan Firestick adalah ia menyediakan aplikasi khusus untuk platform. Sekarang, tidak banyak VPN yang melakukannya kerana Firestick adalah platform khusus dan kebanyakan pembekal tidak’t mempunyai sumber atau tekad untuk membuat aplikasinya yang berdedikasi untuk menguatkan keserasian yang lebih baik dari VPN mereka dengan platform.

Terdapat kurang daripada 5 penyedia pada masa ini yang menawarkan aplikasi khusus untuk Firestick dan di antara mereka adalah PureVPN.

PureVPN telah mendedikasikan banyak tumpuannya pada platform pada masa-masa ini untuk mengambil inisiatif pada awal, sebelum orang lain mengejar. Aplnya boleh didapati di kedai aplikasi Firestick dan memasangnya juga sangat mudah.

Aplikasi ini agak tidak rumit untuk digunakan kerana ia menawarkan UX yang ringkas dan intuitif bersama dengan ciri khusus untuk platform yang dipanggil “Smart Server Connect” yang membolehkan anda secara automatik disambungkan ke pelayan streaming terbaik pada masa ini.

Kesimpulannya

PureVPN menawarkan lebih daripada 2000 pelayan dalam 180 lokasi di seluruh dunia, jadi anda tidak perlu bimbang tentang batasan geo pada aplikasi penstriman pada bila-bila masa tidak lama lagi. Salah satu pertaruhan terbaik untuk menguatkan pengalaman Firestick keseluruhan anda, jadi kami sangat mengesyorkan agar anda memilihnya dan membenarkan diri anda menikmati lebih banyak lagi melalui pilihan hiburan yang dipertingkatkan di Firestick anda!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me