NordVPN Firestick – Panduan Penyediaan 3 minit untuk Amazon Fire TV

Berasaskan di Panama, NordVPN telah mengumpulkan banyak yang menakjubkan di dalam industri VPN, berkat privasi yang luar biasa, ciri-ciri yang luar biasa, dan pangkalan data pelayan yang besar di seluruh dunia. VPN juga menawarkan keserasian yang luar biasa, menyediakan aplikasi untuk hampir semua peranti / platform. Satu-satunya kawasan yang tidak mempunyai ini menawarkan aplikasi NordVPN Firestick, oleh itu mengapa BestVPN.co telah meluangkan masa untuk mencari penyelesaian untuk mendapatkan VPN di TV Kebakaran anda. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pembekal, baca kajian NordVPN yang mendalam ini.

Contents

Adakah NordVPN Bekerja pada Firestick?

Walaupun menjadi salah satu perkhidmatan VPN yang paling terkenal di pasaran, NordVPN belum lagi mengeluarkan aplikasi rasmi untuk Firestick / Fire TV. Walau bagaimanapun, jangan berasa kecewa kerana ada masalah, anda sentiasa dapat mencari penyelesaian, terutama dengan teknologi seperti kami.

BestVPN.co telah membuktikan cara untuk mendapatkan aplikasi pada peranti Firestick anda, tolak masalah dan tekanan. Anda boleh melangkau ke bahagian pemasangan untuk mencari sesuatu, atau terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sama ada anda membuat keputusan yang tepat dengan NordVPN!

Kajian Firewall NordVPN

Sekarang, kita sudah tahu bahawa Amazon Firestick adalah peranti yang menakjubkan, yang sangat mudah untuk ditubuhkan untuk keperluan hiburan anda. Minit selepas unboxing anda boleh membenamkan diri anda dengan sesu memancing dengan popcorn dan munchies di sekeliling. Versi baru membuat lebih mudah, kerana anda menikmati integrasi Amazon Alexa, dan membolehkan TV anda berkomunikasi dengan anda.

NordVPN Firestick

Semua baik dan baik dengan peranti itu sendiri, jadi mengapa anda memerlukan VPN, dan yang paling penting mengapa anda perlu pergi untuk NordVPN? Untuk menjawab bekas itu, VPN boleh memberi anda keupayaan untuk memintas sekatan geo dan melindungi identiti anda, jika anda menyusun kandungan cetak rompak. Bagi yang terakhir, anda perlu melihat sebab-sebab di bawah ini (yang agak meyakinkan sudah tentu):

 1. Perlindungan daripada Iklan Mengiritasi / Spam – Sekiranya anda menggunakan pelayar terbina dalam untuk Firestick, anda mungkin boleh mengaitkan dengan sejumlah besar iklan, yang menyiksa pengalaman anda di setiap laman web. Bertuah untuk anda, NordVPN menawarkan ciri CyberSec. Ini menghalang semua pop timbul yang menjengkelkan, video auto main, dan kandungan spam lain, meningkatkan kelajuan memuatkan halaman web.
 2. Keselamatan dari Phishing, Botnets, dan DDoS Attacks – Peranti yang anda fikir paling tidak terdedah selalu mempunyai peluang tertinggi untuk diretas. Perlu diingati bahawa kami telah mencapai era digital, di mana TV juga terdedah kepada hack melalui laman web palsu. NordVPN memberi anda keselamatan / perlindungan maksimum dengan mengesan ancaman segera, dan menghalang komunikasi antara TV dan pelayan kawalan!
 3. Blok Laman Web Berbahaya dengan serta-merta – Ciri CyberSec kerap mengimbas alamat laman web terhadap senarai belakang yang popular, yang membuat anda selamat dari mana-mana laman web palsu yang ingin menipu anda membeli sesuatu, atau mendedahkan maklumat peribadi. Bukan sahaja ini memastikan anda melawat laman web yang relevan / selamat, tetapi juga melindungi anda daripada virus / malware, dan lain-lain.
 4. Keupayaan Menyekat / Streaming yang luar biasa – Salah satu perkara terbaik tentang menggunakan peranti NordVPN pada peranti Firestick adalah bahawa anda menerima keupayaan yang tidak dapat ditandingi untuk streaming pada kelajuan pantas semasa menerima keupayaan untuk menyahsekat laman web VoD terhad di seluruh dunia. Kami menguji perkhidmatan untuk menyahsekat Netflix AS menggunakan perkhidmatan netflix nordvpx, dan ia berfungsi dengan lancar seperti neraka!

Kajian Firewall NordVPN

NordVPN Firestick - Panduan Penyediaan 3 minit untuk Amazon Fire TV

APK NordVPN untuk Firestick

Rakaman yang kita bicarakan sebelumnya untuk mendapatkan NordVPN pada Firestick melibatkan memuat turun fail .apk. Terdapat beberapa perisian pihak ketiga yang terdapat pada Firestick, yang membolehkan pemuatan / pemasangan aplikasi Android, dengan itu menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk memanfaatkan keselamatan dan anonim yang baik dalam talian. Berikut adalah pautan muat turun langsung ke fail Android .apk NordVPN.

Adakah NordVPN Bekerja pada Firestick

NordVPN Firestick - Panduan Penyediaan 3 minit untuk Amazon Fire TV

Cara Pasang NordVPN di Amazon FireStick

 1. Pelancaran Amazon Fire Stick dan klik pada “Tetapan” dari skrin utama.NordVPN Untuk Firestick
 2. Pergi ke arah kanan dan cari yang “Peranti” pilihan.NordVPN Firestick Reddit
 3. Tatal turun ke “Pilihan Pemaju”.Apa OS adalah Stick Fire
 4. Dayakan “Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui”.Bolehkah anda menggunakan VPN pada Amazon Fire Stick
 5. Mesej pop timbul akan muncul. Pilih yang “Hidupkan” pilihan.Bagaimana saya memuat turun NordVPN pada Firestick?
 6. Cari “Muat turun” dalam Carian, tekan “Dapatkan” butang, dan buka aplikasinya.Cara Pasang NordVPN di Amazon FireStick
 7. Pilih “Pelayar” dan taip URL muat turun: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Pilih “Muat turun APK” pilihan dan tekan “Pasang” butang.NordVPN untuk Amazon Fire TV
 9. Tunggu pemasangan selesai. Lancarkan aplikasi dan nikmati menggunakan NordVPN pada Firestick!Soalan Lazim NordVPN Firestick

Aplikasi Jarak Jauh untuk Mengawal NordVPN

Oleh kerana versi NordVPN yang anda pasang pada Firestick didasarkan pada antara muka OS Android, sesetengah peranti mungkin memberi masalah semasa menavigasi atau cuba mengawal aplikasinya. Untuk mendapatkan sekitar ini, anda boleh memuat turun dan memasang aplikasi Remote for Fire TV, yang boleh didapati di Amazon Store. Sebagai alternatif lain, anda juga boleh mempertimbangkan untuk mencuba CetusPlay!

Aplikasi Jarak Jauh untuk Mengawal NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

Dalam keadaan, di mana anda perlu mempelajari lebih lanjut mengenai produk / perkhidmatan tertentu atau memerlukan bantuan untuk melaksanakan tugas tertentu, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada berunding dengan pakar di Reddit. Dengan individu yang bekerja di pelbagai industri, anda sentiasa boleh mengharapkan mencari maklumat mengenai semua topik, termasuk NordVPN Fire TV. Di bawah ini anda dapat melihat masalah Redditor yang menghadapi masalah memilih pelayan, yang kelihatannya menjadi masalah navigasi. Kami telah memberikan penyelesaian di atas menggunakan remote Amazon Fire TV.

[Help] VPN Nord pada Firestick- Bagaimana Pilih Server? dari firetvstick

NordVPN Firestick - Panduan Penyediaan 3 minit untuk Amazon Fire TV

Soalan Lazim NordVPN Firestick

Apabila menggunakan NordVPN pada Firestick, anda mungkin menghadapi pelbagai masalah / ralat, yang mungkin memerlukan penyelesaian masalah. Memandangkan ini, kami telah menyenaraikan beberapa Soalan Lazim, berdasarkan pengguna-rasa ingin tahu.

Apa OS adalah Stick Fire?

Peranti Firestick dan Fire TV menggunakan versi peribadi mereka dari Android OS. Ia pergi dengan nama “OS Bomba” menawarkan antara muka yang baik, yang mempromosikan intuitif dan kemudahan penggunaan, tanpa mengira TV yang anda gunakan.

Bolehkah anda menggunakan VPN pada Amazon Fire Stick?

Ya, anda pasti boleh menggunakan VPN pada peranti Amazon Fire Stick untuk membuka laman web sekatan dan juga kandungan streaming bajakan, jika diperlukan. Satu-satunya masalah adalah bahawa tidak banyak pembekal menawarkan aplikasi Firestick yang berdedikasi, selain daripada ExpressVPN dan IPVanish.

Bagaimana saya memuat turun NordVPN pada Firestick??

Jika anda ingin memuat turun NordVPN di TV Kebakaran, anda perlu mendapatkan fail .apk dari laman web utama atau dengan melawati Google Play Store. Peranti Firestick menggunakan Fire OS, yang berdasarkan pada OS Android, oleh itu ia menawarkan beberapa sokongan untuk aplapapap pihak ketiga..

Membungkus Perkara

Memikirkan cara memasang NordVPN pada Firestick membawa kami 2 jam yang baik, selepas analisis yang menyeluruh dan komprehensif penyedia tidak lengkap. Kami berharap panduan kami dapat membantu menyelesaikan persediaan NordVPN pada peranti Firestick supaya anda dapat menikmati tahap kesamaan tanpa nama / privasi dalam talian. Tidak kira, jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan teragak-agak untuk mengulas di bawah

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me