ZenMate pregled 2020

Nadležnost Berlin
Cijena 1,64 dolara mjesečno na trogodišnjem planu
Poslužitelji 2.600 poslužitelja u 37 zemalja
drva Nema zapisnika
Šifriranje 128-bitni AES-GCM
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://zenmate.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Osnovan 2014. godine, ZenMate je pružatelj sigurnih usluga VPN tunela sa sjedištem u Berlinu. U početku je Chrome bio besplatno proširenje privatnosti. Brzo prebacivanje na tri godine, ZenMate je sada skočio na freemium traku nudeći kompatibilnost popularnim uređajima i operativnim sustavima, a još uvijek pružaju dodatke za preglednike Opera, Google Chrome i Mozilla Firefox. Da biste dobili informacije o usluzi, pročitajte ovaj detaljni pregled ZenMate-a na Best VPN-u

prozodija

 1. Besplatni plan dostupan
 2. Povoljne cijene
 3. 14-dnevna garancija povrata novca
 4. Podržava sve popularne protokole
 5. Koristi šifriranje na visokoj razini

kontra

 1. Ograničeni poslužitelji
 2. Sa sjedištem u NSA-u i cenzurijskom njemačkom jeziku

Dovedite Zenmatea

Pregled cijene ZenMate-a

Naš ZenMate pregled određuje da VPN ima sličnu strukturu cijena kao i ostali davatelji usluga. VPN-prijazan VPN nudi nekoliko slojeva za vrhunsku uslugu; zajedno s dodatnim pogodnostima razmislite koliko dugo upotrebljavate uslugu. Mjesečna pretplata će vam vratiti 7,65 USD

Ako želite ići na šestomjesečni plan, morat ćete ukupno platiti 38,25 dolara. Ova opcija vam omogućuje popust od 29%, spuštajući mjesečnu cijenu na 6,37 USD. Godišnji plan dodatno smanjuje mjesečne troškove na 4,25 USD. To znači da za godišnju pretplatu plaćate samo 51,00 USD, iskorištavajući 53% popusta.

zenmate-cijena-pregled

ZenMate besplatni pregled

Prema našem pregledu ZenMate, pružatelj VPN zaista nudi svoje usluge besplatnim korisnicima. Možete preuzeti proširenje za svoj relevantni preglednik i iskoristiti dobru internetsku privatnost i sigurnost. Međutim, ovaj je plan ograničen u pogledu lokacija, platformi i brzine. Bolju pouzdanost pronaći ćete uz plaćene verzije.

Proces prijave za Premium i besplatne račune

Naš pregled pokazuje da je prijava i za premijske i za besplatne račune jednostavna i jednostavna. Samo slijedite ove korake u nastavku:

Premium račun

 1. Moram ‘Na početnoj stranici nabavite karticu ZenMate Now.
 2. Odaberite planove plaćanja koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.
 3. Unesite valjanu adresu e-pošte za prijavu na svoj ZenMate račun.
  zenmate-e-prijave
 4. Odaberite odgovarajući način plaćanja i unesite svoje vjerodajnice.
  zenmate-premium registracija za plaćanje-metode
 5. Nakon dovršetka postupka odjave dobit ćete potvrdnu e-poštu.
 6. Provjerite jesu li svi detalji računa točni.
 7. Prijavite se pomoću e-pošte i zaporke.
 8. Uživajte u korištenju ZenMate Premium-a!

Dovedite Zenmatea

Besplatan račun

 1. Posjetite stranicu https://zenmate.com/welcome/.
  zenmate-free-prijava-račun
 2. Kliknite na “Isprobajte ZenMate Limited”.
 3. Pričekajte 10 sekundi i kliknite na “Ograniči se”.
  zenmate bez-VPN-obilježja
 4. Unesite valjanu adresu e-pošte i zaporku
 5. Potvrdite da prihvaćate Uvjete pružanja usluge
 6. Klikni na ‘’Prijavite se’’ dugme
 7. Uživajte u korištenju ZenMate Free!

Proces prijave ZenMate-a

Internet stranica’Navigacija je dobra i sve što korisnici zahtijevaju dostupno je putem početne stranice. Jednostavno kliknite na ‘Prijaviti se’ kartica. Bit ćete preusmjereni na donju stranicu. Unesite e-poštu i zaporku vašeg računa ZenMate i kliknite na ‘Prijaviti se’ mogućnost pristupanja nadzornoj ploči računa. Klikni na ‘Zaboravili ste zaporku?’ ako ne možete zapamtiti vjerodajnice.

zenmate-prijava

Izgled računa Zenmate

Naš pregled otkriva da je izgled računa zapravo prilično impresivan. Na raspolaganju vam je puno korisnih opcija. Lako možete preuzeti odgovarajući VPN klijent za sve platforme klikom na gumb i odjavom.

zenmate-račun

Ako kliknete na ‘E-mail’ na kartici, imate mogućnost promjene adrese e-pošte. Ovo je nevjerojatno korisna značajka, posebno ako ste izgubili pristup svom ID-u e-pošte.

zenmate-promjena-e

Klikom na ikonu ‘Zaporka’ karticu, dobit ćete mogućnost promjene zaporke.

zenmate-promjena-lozinka

Ako kliknete na ‘Pojedinosti o plaćanju’ na kartici, dobit ćete informacije u vezi s datumom isteka premijskog plana. Klikni na ‘produžiti’ mogućnost za povećanje trajanja pretplate.

zenmate-premium-plana

‘Transakcije’ kartica nudi informacije o cijenama i ‘uređaji’ na kartici ćete pronaći detalje o svim povezanim pametnim telefonima, prijenosnim računalima i računalima. Prikazuje vrstu VPN-a, uređaj / preglednik, registrirani datum i posljednje viđene podatke.

zenmate-uređaji

Pregled metoda plaćanja prihvaćenih u Zenmateu

Naš pregled ZenMate otkriva da usluga podržava prilično ograničene mogućnosti plaćanja. Možete se pretplatiti na VPN pomoću Visa, MasterCard, American Express, Maestro PayPal, Sofort Banking i UnionPay. Nedavno je davatelj čak dodao svoj Qiwi novčanik na svoj podržani popis plaćanja što je način za prijenos novca i primanje uplata / plaćanja za 75.000 usluga širom svijeta..

Pregled garancije za povrat novca / povrata novca Zenmate

Da, ZenMate nudi garanciju povrata novca na temelju odgovarajućih kriterija definiranih na stranici s pravilima. To je prilično impresivno s obzirom da usluga već nudi BESPLATNU verziju. Nakon što naplatite pretplatu, za otkazivanje pretplate imat ćete 14 dana od prvog ciklusa plaćanja.

Bitcoin, Ukash iPaysafeCard izuzeti su od primanja povrata. Ako ne možete otkazati u roku od 14 dana, nećete dobiti povrat. U slučaju odobrene fakture, vaš će se račun vratiti na besplatan plan. Novac koji ćete dobiti bit će od istog načina plaćanja koji ste koristili u početku.

ZenMate for Business

Naš pregled ZenMate otkriva da taj pružatelj nudi čak i plan za poduzeća. To nudi vlasnicima tvrtki pristup naprednim značajkama zaštite i privatnosti za uživanje u potpuno anonimnom iskustvu. Kroz jednostavno upravljačku nadzornu ploču korisnika, poslovni planovi omogućuju korisnicima obavljanje različitih krucijalnih zadataka, koji uključuju anonimna internetska istraživanja (idealno za visoke tvrtke i novinare koji zahtijevaju najvišu razinu privatnosti.

Najbolji dio svega: ZenMate ne nudi fiksne cijene za Poslovni plan. Na temelju vaših organizacijskih zahtjeva i broja potrebnih računa, ZenMate dolazi s vlastitim cijenama. Imate priliku zatražiti ponudu za utvrđivanje ukupnih troškova vašeg poslovnog plana. Svaki račun koji kupite omogućit će vam ekskluzivan pristup pet istodobnih veza, koje uključuju aplikacije za Android / iOS, klijente za Windows i Mac OS i proširenja preglednika.

Dovedite Zenmatea

Sigurnost podataka i zaposlenika

Glavna premisa ZenMate for Business je pružanje najviše razine zaštite podataka i zaposlenika tvrtke od bilo koje vrste virusa, zlonamjernog softvera, pretraživanja ili hakera. VPN računi nude zaposlenicima naprednu enkripciju prilikom povezivanja s javnim Wi-Fi-jem. Time se osigurava da će svi poslovni / privatni podaci na njihovim pametnim telefonima ostati potpuno sigurni.

Neograničeni sadržaj za udaljene radnike

Kupnjom plana ZenMate for Business vlasnici mogu omogućiti svojim zaposlenicima pristup vitalnim mrežnim sadržajima, poput društvenih medija, vijesti, web stranica i radnih resursa koji su inače nedostupni zbog geografskih ograničenja. Ovo je rješenje idealno za radnike u rizičnim industrijama poput novinarstva i visokih tvrtki koje se ne žele suočiti s problemima dok pristupaju ključnim informacijama na mreži.

Sigurni VoIP pozivi

Jedna od najboljih stvari prilikom prijave na ZenMate Business plan je da korisnici dobiju potpuni pristup svojim ekskluzivnim poslužiteljima s velikim prometom. Nakon toga možete biti sigurni da ćete dobiti najveću moguću brzinu na svim lokacijama. To omogućuje vašim zaposlenicima i upraviteljima da uživaju u neprekidnim VoIP pozivima uz najveću razinu sigurnosti, jer ZenMate šifrira sve ranjive privatne pozive od presretanja.

ZenMate poslužitelji pregled

Za svoje povoljne premium planove naša je revizija utvrdila da taj pružatelj nudi 30+ poslužitelja u 30 zemalja. Tu spadaju Sjedinjene Države, Švicarska, Ukrajina, Velika Britanija, Rusija, Singapur, Nizozemska, Poljska, Rumunjska, Latvija, Luksemburg, Moldavija, Izrael, Italija, Japan, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Bugarska, Kanada, Finska, Australija , Austrija, Belgija i 6 zemalja.

zenmate-poslužitelja recenzija

Dovedite Zenmatea

Zenmate pregled privatnosti i anonimnosti

Zenmate VPN nudi jednostavnu i jasnu web stranicu. Nema ih’t mračnih kutova vidljivih po pitanju privatnosti i sigurnosti. U stvari, usluga uzima vašu privatnost vrlo ozbiljno.

Koristi najbolje i najnaprednije protokole i enkripcije za sprečavanje davatelja internetskih usluga, vlada, hakera i snajpera koji špijuniraju vaše internetske aktivnosti, kreditne podatke, povijest preuzimanja ili bilo što drugo poslato putem mreže..

Otkrili smo i da softver ne nadzire bilo kakve zapise, bez obzira koliko podataka o propusnosti i brzinu koristite. To vas čuva i štiti u svakom trenutku, omogućavajući vam pristup blokiranim web mjestima!

Sigurno pregledavajte Internet na bilo kojoj Wi-Fi vezi

Budući da ZenMate podržava širok spektar protokola koji su dostupni za povezivanje, možete biti sigurni da biste sigurno pretraživali web na bilo kojoj javnoj / privatnoj Wi-Fi vezi. Svi protokoli koriste šifriranje vrhunskog razreda kako bi zadržali privatnost vašeg bujica i pregledavanje prometa. To znači da će biti nemoguće vladine agencije i treći davatelji pratiti vaš identitet.

Deblokirajte web stranice pomoću ZenMate VPN-a

Jedna od najboljih stvari o korištenju VPN-a jeste to što se povezujete na bilo koji poslužitelj po vašem izboru koji se nalazi u drugoj zemlji. Isto vrijedi i za ZenMate. Ako želite deblokirati web lokacije poput Netflix US i Disney +, možete se povezati na istoj lokaciji. Budući da VPN-ovi maskiraju vašu IP adresu, možete odmah pristupiti sadržaju. Prelazite sva geo-ograničenja i pregledavate Internet u potpunosti.

Sigurnost ZenMate-a & Pregled izvještavanja o ranjivosti

VPN davatelj nudi nagrade za otkrivanje sigurnosnih ranjivosti za sve svoje proizvode i usluge. Prema našem pregledu ZenMate, ovo je prilično zanimljiva ponuda. Ne samo da omogućuje uklanjanje izrazito kreativnih ili ozbiljnih pogrešaka, već također stvara veliko zanimanje korisnika. Nagrade ovise o težini grešaka.

Usluga čak izjavljuje da će vam dati zaslugu za pronalazak buga. Oni će vaše ime staviti na stranicu Sigurnog istraživača Kuće slavnih. Ako naiđu na vas na sigurnosnoj konferenciji, čak bi vam dali visoku peticu i pohvalili vašu fantastičnost. To daje ZenMate-u prilično energičnu i živahnu privlačnost, omogućavajući mu da privuče mnoge vjerne kupce.

Kako prijavljujete ranjivost?

Naš pregled otkriva da ako kojim slučajem naiđete na ranjivost, možete to prijaviti na sigurnost [@] zenmate.com gdje će sigurnosni tim analizirati sve detalje, nešto što apsolutno volimo. Ovaj se ID e-pošte odnosi samo na probleme vezane za pogreške i ranjivosti. Ako imate bilo kakvih problema vezanih za povezivanje, nekompatibilnost ili pogreške s VPN-om, obratite se timu za podršku.

Ranjivosti ne mogu prihvatiti

 • Osigurajte Cookie i HttpOnly zastave
 • Ponovno korištenje kolačića / otmica sjednica
 • Nedostaju DMARC ili SPF zapisi
 • Popis računa
 • Ograničavanje cijene
 • Clickjacking

Pregled protokola ZenMate

Prema našem pregledu ZenMate, pružatelj VPN nudi solidnu podršku i enkripciju za najbolje protokole, koji uključuju OpenVPN, SSTP, IPSec, L2TP i PPTP. Korisnici imaju mogućnosti u vezi s razinama enkripcije. Možete se odlučiti za SHA-256 provjeru autentičnosti ili 128-bitnu AES-GCM šifru. VPN čak koristi RSA rukovanje rukom i TLS 1.2 (RFC 5245), što jamči izuzetnu sigurnost i privatnost.

Dovedite Zenmatea

Torrenting Zenmatea & P2P pregled

Tijekom našeg pregleda ZenMate, pokucali smo po svim kutovima web stranice kako bismo pronašli informacije o P2P / Torrentinu, ali ostali smo uspješni. To nas je dovelo do vjerovanja da službeno VPN davatelj ne dopušta P2P. Međutim, istodobno ga VPN poslužitelji ne blokiraju. To znači da zapravo možete bujica. Bilo bi nam drago da ZenMate o tome razgovara s jasnim riječima!

Je li ZenMate siguran?

Kao davatelj usluga sa sjedištem u Berlinu, Njemačka (član 14 očiju), naša recenzija ZenMate otkriva da je usluga potrebna u skladu s nizom cyber zakona koji mogu izravno utjecati na privatnost korisnika. Iako to možda ne navodi, usluga će zabilježiti vašu IP adresu na svojim uslugama, zajedno s određenim informacijama o sesiji.

Pregled časopisa ZenMate

Prema našem pregledu ZenMate, usluga ima vrlo jasnu i lako razumljivu stranicu s politikom privatnosti koja navodi da prema zadanim postavkama ne zadržava nikakve osobne podatke. Iako sadrži određene podatke uz pristanak korisnika. To može uključivati ​​kad odaberete određeni poslužitelj, obratite se korisničkoj podršci, pretplatite se na biltene ili objavite na forumima i zajednicama.

Vaša se adresa e-pošte pohranjuje i koristi za marketing. Nema podataka o zadržavanju kolačića, traženoj stranici, podacima o propusnoj širini, IP adresi itd. Ipak, još uvijek ne možemo biti sasvim sigurni, ako usluga slijedi kroz svoje obećanje da će ponuditi potpunu anonimnost. Vjerujemo da VPN mora slijediti smjernice koje je navela njemačka vlada. Kao odgovor na to, predstavnik tvrtke ZenMate kontaktirao nas je radi čišćenja zraka. Ispod je odgovor koji smo dobili.

“U ZenMateu ne bilježimo podatke o prometu niti pohranjujemo nikakve podatke o upotrebi bilo kojeg korisnika. Iako je naša tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj, koja je jedna od zemalja koje sudjeluju u EU ’14 zemlja očiju,’ nikada i nikada nećemo dijeliti podatke o korištenju korisnika. To znači, čak i ako nam se neki predstavnik obratio da zatražimo pristup takvim podacima’biti u mogućnosti pružiti je iz prostog razloga što je niste čuvali na prvom mjestu. Važno je također naglasiti da je ‘Zemlja s 14 očiju’ pravilo se ne odnosi na VPN kompanije, jer je to sporazum između nacionalnih obavještajnih agencija ...”

Na kraju je da korisnici odluče trebaju li vjerovati usluzi ili ne. Naš je posao pružiti našim čitateljima / gledateljima potpunu transparentnost o politici prijavljivanja.

Zenmate pregled pametnih lokacija

Tijekom našeg pregleda ZenMate otkrili smo da usluga nudi jedinstvenu vrstu ‘Pametne lokacije’ značajka. To korisnicima pomaže u pretraživanju Interneta, bez potrebe za prebacivanjem na različite lokacije radi pristupa različitim regijama i web stranicama. ZenMate obično omogućuje automatsku promjenu lokacija poslužitelja, ovisno o potrebama korisnika.

Možete li koristiti ZenMate VPN kodi Kodi?

Kada koristite ZenMate premium desktop ili mobilnu aplikaciju, jednostavno možete koristiti Kodi. Ovo se odnosi na sve platforme za koje Kodi VPN pružatelj pruža usluge klijentima. Jednostavno se povežite s odabranim poslužiteljem i otvorite Kodi softver za uživanje u dobroj privatnosti i anonimnosti, dok deblokirate web lokacije s ograničenim geološkim ograničenjima.

Pregled podrške za ZenMate

Naš pregled ZenMate otkriva da VPN nudi samo podršku putem e-pošte. Da bi se ublažio pritisak tima, usluga nudi čak i vodiče za postavljanje i rješavanje problema. Ako posjetite ove stranice, ubrzo ćete shvatiti da ZenMate obavlja izvrstan posao u odgovaranju na pitanja. Koristi se na način koji jasno suprotstavlja preokupacije korisnika pretjeranim detaljima.

Zenmate-Podrška recenzija

Posjetom stranice FAQ možete dobiti sve potrebne informacije u vezi sa savjetima za rješavanje problema, aplikacijama uređaja, proširenja preglednika i pojedinostima računa. Željeli bismo vidjeti značajku chata uživo i stranicu foruma / zajednice kako bi postojeći i potencijalni kupci mogli komunicirati i stupiti u interakciju.

Pregled kompatibilnosti s ZenMate Apps

Prema našem pregledu ZenMate, VPN je kompatibilan sa svim popularnim platformama. Postoje prilagođeni VPN klijenti za korisnike Mac i Windows. Na raspolaganju su prilagođena proširenja preglednika (razvijena od strane tima ZenMate) koja se mogu koristiti u svim popularnim internetskim preglednicima, uključujući Opera, Mozilla Firefox i Google Chrome. Korisnici mobilnih aplikacija dostupni su za korisnike iOS-a i Android-a.

ZenMate Downloads

Preuzimanje ZenMate VPN softvera je prilično jednostavno. Sve što trebate učiniti je posjetiti njihovu početnu stranicu, otvoriti karticu za preuzimanje i odabrati klijenta kojeg želite preuzeti. Možete čak i ugodno preuzeti iOS i Android aplikacije iz Google Play Store i Apple Play Store.

zenmate-preuzimanje

Dovedite Zenmatea

Pregled klijenta Zenmate Windows

Naš ZenMate pregled smatra da je Windows klijent previše jednostavan i manje učinkovit. Puno je prostora za napredak. Nepostojanje funkcionalnosti i popisa opcija prilagodbe smanjuju privlačnost softvera. I mi bismo voljeli da vidimo opširniji izgled.

zenmate-windows-pregled

Ispod haube imate dobar popis značajki. Možete odabrati između aplikacije da se automatski pokrene s vašim računalom ili aktivirate Ever secure (ekvivalent prekidača kill). Postoje i linkovi na stranice s pravilima o privatnosti i uvjetima usluge za dodatnu pomoć.

zenmate-windows-settings

Kako postaviti ZenMate na Android

Ovdje’kako konfigurirati VPN na Androidu:

 1. Preuzmite Androidovu aplikaciju iz Google Play Store-a
 2. Po završetku instalacije otvorite aplikaciju
 3. Prijavite se pomoću e-pošte i zaporke za Premium račun
 4. Ako nemate ZenMate račun, kliknite na “Uzmite Premium 7 dana besplatno”
 5. Unesite valjanu adresu e-pošte, zaporku i kliknite na “Prijavite se” opcija
 6. Prijavite se na svoj račun i uživajte koristeći ZenMate na Androidu!

Kako postaviti ZenMate za Mac / iOS / iPad

Proces postavljanja ZenMate-a prilično je sličan Android vodiču. Za svaku platformu morate preuzeti odgovarajući softverski klijent. To znači da ako koristite Mac, preuzmite odavde odgovarajuću verziju OS-a. Ugradite softver. Unesite svoju e-poštu i zaporku za prijavu i započnite koristiti VPN.

Ako koristite iOS / iPad uređaj, samo posjetite Apple Store (iTunes) da biste preuzeli aplikaciju ZenMate. Pričekajte da se postupak instalacije softvera dovrši. Unesite svoje vjerodajnice za prijavu. Povežite se s bilo kojim poslužiteljem po vašem izboru i uživajte u deblokiranom internetu uz besprijekorno iskustvo pregledavanja, strujanja i preuzimanja.

ZenMate pregled dodataka / proširenja

Jedna od najboljih stvari o ZenMateu je ta što on nudi kupcima dodataka / proširenja za svoje preglednike da slobodno mogu koristiti VPN uslugu. Nakon dodavanja dodatka za preglednik, usluga će korisnike usmjeriti na stranicu za koju je potrebna prijava. Ovdje ćete morati unijeti ID e-pošte i zaporku.

Ako pružite relevantne podatke i pristanete na Uvjete pružanja usluge i Pravila o privatnosti, VPN možete koristiti kad god želite i bilo gdje. Dodatak će uvijek biti spreman za upotrebu. Nakon uspostavljanja veze, primijetit ćete ikonu štitnika u gornjem desnom kutu preglednika.

Ovi dodaci / proširenja preglednika koriste Smart Location. To znači da će se automatski povezati s poslužiteljem na temelju korisnika’s mjesto. Međutim, uvijek ga možete promijeniti u bilo kojem od pet lokacija dostupnih na besplatnom planu.

ZenMate za Firefox

Kada je u pitanju instaliranje ZenMate-a na vaš Mozilla Firefox preglednik, na raspolaganju su vam dvije mogućnosti. Kao jednostavan korak, mogli biste jednostavno dodati proširenje u preglednik iz Mozille’s dodacima. Možete i izravno instalirati dodatak VPN s glavne web stranice.

ZenMate za Opera

Opremiti ZenMate na pregledniku Opera jednostavan je zadatak. Možete uspješno otvoriti stranicu dodataka Opera za uspješnu instalaciju proširenja. Ako želite ubrzati postupak, možete izravno dodati web-lokaciju VPN vašem pregledniku s web stranice. Jednostavno kliknite na “Dodajte ZenMate u Opera” dugme.

Partnerski program ZenMate-a

Prema našem ZenMate pregledu, VPN je među rijetkim pružateljima usluga koji nude dodatni poticaj svojim kupcima i trgovcima u obliku Affiliate Programa. Sve što trebate učiniti je promovirati ZenMate oglašavanjem njihovog širokog spektra oglasa. Na raspolaganju vam je sadržaj za upotrebu koji je dostupan s ovim programom, uz podršku za optimizaciju i praćenje u stvarnom vremenu.

Komisija s modelima isplate

Upućivanjem kupaca na pretplatu na ZenMate premium i stavljanjem na tržište širokog spektra oglasa korisnici mogu zaraditi visoke provizije. Ako napori vašeg affiliate marketinga dovedu do nove mjesečne prijave na paket, dobivate potpunu 100% proviziju s dodatkom 35% za ponavljajuće pretplate. Za šestomjesečne i godišnje planove iskoristite 40% provizije za nove prijave i 30% za ponavljajuće pretplate.

ZenMate DrayTek sigurni Wi-Fi pregled

Naš pregled ZenMate otkriva da taj pružatelj nudi čak i Wi-Fi usmjerivač kako bi kupci uživali u najvećoj pogodnosti bezbrižnog pretraživanja interneta. DrayTek Secure Wi-Fi usmjerivač dolazi s ZenMateom’s VPN kako bi korisnicima omogućio privatno i sigurno internetsko iskustvo jednostavnim povezivanjem na Wi-Fi mrežu. Ova je opcija savršena za vlasnike trgovina, kafića i restorana koji žele promovirati besplatno iskustvo pregledavanja interneta.

Koliko uređaja može istovremeno koristiti ZenMate?

Prema našem pregledu ZenMate, jednu pretplatu možete koristiti na najmanje pet različitih osobnih uređaja ili platformi istovremeno. Za relativno nisku cijenu, to je prilično nevjerojatna osobina. Djeluje kao sjajna prodajna točka. S vašim povezanim uređajima lako možete upravljati sa svoje ZenMate nadzorne ploče. Klikni na ‘uređaji’ odjeljak za pregled registriranih uređaja, vrste VPN-a i podataka posljednjeg viđenja.

Konačna presuda

Naš pregled ZenMate utvrđuje da, iako je njemačko sjedište alarmantno, VPN pružatelj i dalje uspijeva pružiti impresivne sigurnosne značajke, izvrsnu kompatibilnost i pristojnu korisničku podršku. Cijene korištenja usluge također su prilično niske, posebno ako se odlučite za godišnji plan. Sve u svemu, korisnici koji traže dobru pouzdanost i sigurnost sigurno će smatrati da će ZenMate sigurno odgovarati njihovom stilu.

Dobro

 1. Jednostavnost korištenja
 2. DNS ne propušta
 3. Izvrsna enkripcija
 4. Pet istodobnih veza
 5. Proširenja za Firefox, Chrome i Opera

Loš

 1. Ograničeni izbor poslužitelja
 2. Niste sigurni u detalje zapisnika

Slični članki

 • Betternet VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 2,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Serveri 10 poslužitelja u 10 zemalja Dnevnici Zapisi korisničkih podataka Šifriranje podataka AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit...

 • IPVanish pregled 2020

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 6,49 USD / Mjesečni poslužitelji 1000+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo...

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me