Windscribe VPN pregled 2020

Nadležnost Kanada
Cijena $ 49 na jednogodišnjem planu
Poslužitelji 600+ poslužitelja u 60 zemalja
drva Da
Šifriranje AES-256 bit
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://windscribe.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox, FireTV

Lansiran 2016. godine i sa sjedištem u Kanadi, Windscribe je brzo započeo kao jedna od najboljih usluga za novajlije na tržištu. Zauzeo se svjež pristup prenapučenom tržištu, predstavivši nevjerojatno svestran proizvod.

Nažalost, umjesto da se tijekom godina poboljšava, usluga se pogoršala u pogledu performansi. Ne uspijeva u deblokiranju web-lokacija za strujanje poput Netflixa, kineskim korisnicima ne nudi nikakve poticaje i ima lošu mrežu poslužitelja..

Ako ništa drugo, cijenim to “besplatno” plan koji nudi plan s izdašnom granicom propusnosti od 10 GB. Međutim, ako tražite rješenje na jednom mjestu za sve vaše VPN potrebe, Windscribe možda nije najbolji pružatelj usluge.

Pročitajte ovu recenziju 2020 Windscribe VPN da biste saznali više o pružateljima usluga’ sigurnost, transparentnost, cijene, serveri, performanse, kompatibilnost, podrška i još mnogo toga.

Contents

Kriteriji za ocjenjivanje

 1. Nadležnost: Gdje se temelji Windscribe?
 2. Sigurnost: Je li Windscribe siguran VPN?
 3. Propuštanje: Sakriva li vjetrobran vašeg IP-a?
 4. Poslužitelji: Koliko poslužitelja nudi vjetrobran?
 5. streaming: Radi li za Netflix & Ostali VoD-ovi?
 6. Ubrzati: Koliko brz je Windscribe VPN?
 7. Kompatibilnost: Aplikacije i podržani uređaji
 8. cijena: Koliko košta vjetrobran?
 9. Pouzdanost: Ocjene Trustpilota, Reddit & Korisnička podrška

Nadležnost: Gdje se temelji Windscribe?

Sjedište Windscribe-a je u jednoj od zemalja utemeljitelja Saveza 5 očiju; Kanada. To automatski prilično smanjuje njegovu vjerodostojnost, jer zemlja stanovnicima nameće obvezne zakone o čuvanju podataka i masovnom nadzoru.

Sigurno da je Justin Trudeau naporno radio na razvoju takvog “progresivan” slici zemlje, ali njihov pravni okvir s obzirom na to “privatnost” vrlo su invazivne i nepravedne. Njihova vlada redovito surađuje s davateljima internetskih usluga, telekom operaterima itd.

Također se upušta u dijeljenje obavještajnih podataka s drugim narodima, dio saveza 5/9/14 Eyes. Stoga, iako VPN-ovi možda i ne moraju biti “nezakonit” u zemlji imaju mandat da vladu dijele sve osobne podatke.

Sigurnost: je li pretplata sigurna VPN?

Nakon detaljnog ulaska u Windscribe VPN’lokaciju, pravila zapisivanja, šifriranje i aplikacije,  Mogu reći bez razmišljanja da VPN nije siguran izbor. Slomit ću “zašto’a” u donjim odjeljcima radi lakšeg razumijevanja.

Pravila prijavljivanja

Budući da se Windscribe nalazi u Kanadi, dio sporazuma o nadzoru Pet očiju, oni se upuštaju u ilegalni pristup građana’ metapodataka. Da ne spominjemo, davatelji internetskih usluga u Kanadi trebali bi se pridržavati zakona C-11 (zakonodavstvo o borbi protiv piratstva).

Dodajte tome svoj nedostatak nulte politike dnevnika i stvari postaju neuredne. Windscribe se upušta u snimanje dnevnika veza i IP adresa “na kratko ili neodređeno vrijeme”. U nastavku sam pružio snimku zaslona iz njihove politike o privatnosti.

Ako ga analizirate, primijetit ćete da Windscribe navodi da bilježe vašu širinu pojasa, pa čak i vremenske oznake “spriječiti zlouporabu i ukloniti neaktivne račune.” Međutim, ovo još uvijek bilježi ključne podatke, što nije’uopće nisam siguran.

Pravila o privatnosti

Šifriranje i protokoli

Windscribe ne nudi mnogo svestranosti u vezi s protokolima koji su dostupni za povezivanje. Koristi najsigurniju opciju na tržištu, OpenVPN. Uzimajući u obzir da je ovo preferirani izbor za većinu VPN korisnika, nije loša odluka davatelja usluga.

Sigurnu vezu možete lako uspostaviti putem UDP-a (zadani način rada). Ako imate problema s povezivanjem putem UDP-a, VPN će se automatski prebaciti na TCP radi uklanjanja zakašnjelih veza i prekida rada.

To može smanjiti brzinu, ali nudi izuzetnu sigurnost. Ako ni TCP ne radi, dostupan je Stealth način rada. To je najbolja opcija za upotrebu u zemljama koje se hvale izuzetno strogim internetskim zakonima, poput Kine.

Za šifriranje Windscribe koristi AES-256 šifre u kombinaciji sa SHA-512 autentifikacijom i najjačim 4096-bitnim RSA ključem za rukovanje -  pored potpore Savršena tajna naprijed pomoću Diffie Hellmana (DHE).

Provjera datoteke aplikacija

Za potpuni sigurnosni pregled na Windscribe VPN-u odlučio sam provjeriti njihove aplikacije na viruse. Srećom, niti jedan njihov VPN klijent ne sadrži viruse nakon što ih pokrene putem VirusTotal. Rezultati za njihovu aplikaciju za Windows prikazani su u nastavku:

Potpuna provjera datoteka VPN virusa

Napredne sigurnosne značajke

Iako Windscribe VPN gubi neke bodove zbog svoje upitne politike sječe i sjedišta u “Internet neprijatelj” nadležnosti, to pokušava nadoknaditi nudeći dobar popis sigurnosnih značajki. To uključuje:

Prekidač Kill Windscribe

Sve aplikacije Windscribe dolaze opremljene ugrađenom značajkom prebacivanja uboda. Obično štiti vaš identitet i podatke nakon prekida VPN usluge.

Kill Switch to radi onemogućavanjem interneta na svom uređaju, sve dok VPN klijent ne vrati vezu putem šifriranog tunela radi čuvanja identiteta.

firewall

Uz značajku Kill Switch, Windscribe dolazi s priručnom značajkom vatrozida. To radi zajedno sa prekidačem kill. Osigurava da nema propuštanja paketa.

Pogotovo kad veza padne (jer će OS sam postavljati zahtjeve iza kulisa). Uz vatrozid, sva povezanost izvan VPN-a ostaje blokirana. To jamči da uopće nema propuštanja.

Blokiranje oglasa i praćenja

Jedna od najboljih stvari o Windows klijentu jest to što ima ugrađene značajke za blokiranje oglasa i praćenja. Kad pristupite određenim web mjestima, oni mogu ostaviti kolačiće s praćenjem u vašem pregledniku.

To znači da vaša internetska aktivnost nije sigurna od očiju drugih. No, s obzirom da Automatsko blokiranje oglasa i pratilaca Windscribe ne morate brinuti o ugrožavanju privatnosti.

IPv6 i DNS zaštita od curenja

Još jedna izuzetna osobina Windscribe-a je da nudi IPv6 i DNS zaštitu od curenja. Svi DNS zahtjevi prolaze kroz nevjerojatno siguran tunel, koji osigurava da nema propuštanja.

Klijent nadglasava i vašeg davatelja internetskih usluga’s DNS. To jamči da ne mogu preskakati vašu aktivnost. Da biste aktivirali ovu značajku, morat ćete se povezati putem Stealth - TCP protokola putem Stunnela.

Tempomat

Ova jedinstvena značajka ugrađena u Windscribe klijent automatski odabire najbolji poslužitelj, prema vašoj lokaciji i brzini mreže. To omogućava korisnicima iz cijelog svijeta da ne dobiju ništa osim najbolje usluge.

VPN će vas stalno preusmjeravati na lokacije koje primaju manje opterećenja / prometa. Međutim, korisnici se i dalje mogu ručno prebaciti na poslužitelj ako žele zaobići geo-ograničene sadržaje.

Dvostruki skok

Windscribe omogućuje korisnicima korištenje DoubleVPN-a, novog oblika protokola koji koristi dvije lokacije poslužitelja za još maskiranje vaše IP adrese i prometa.

Na primjer, s jedne se strane možete povezati s Kanadom, a istovremeno negdje u Velikoj Britaniji. To može usporiti vaš internet, ali nudi dvostruku zaštitu - otuda i to zbog imena “Dvostruki skok”.

Secure.link

Uz svoj VPN proizvod, Windscribe nudi zasebnu uslugu skraćivanja URL-ova Secure.link. Korisnicima obično omogućuje stvaranje sigurnih veza iz svog preglednika jednostavnim klikom miša na bilo koju stranicu i pritiskom na “Kopirajte Secure.link” dugme.

Ovdje možete čak i ručno zalijepiti bilo koji URL web mjesta. Web stranica će skenirati odredišnu stranicu za poznate oglasne signale i tragače i upozoriti korisnike generiranjem a “izvještajna kartica”.

Monster Cookie

Ova značajka Windscribe obično pomaže u praćenju kolačića nakon omogućavanja u vašim preglednicima. Pomaže u prepoznavanju kolačića s trackerima, tako da ih možete onemogućiti.

Podijeljena ličnost

Windscribe’s zloglasna splitska osobnost pomaže u rotaciji vašeg korisničkog agenta kako bi se smanjila vjerojatnost otiska prsta. Korisnički agent je tehnologija koja prepoznaje tip operativnog sustava.

ROBERT

Još jedna značajna značajka, ROBERT od Windscribe je zlonamjerni softver / sredstvo za blokiranje oglasa koje vam omogućuje da ostanete zaštićeni od iritantnih skočnih prozora i virusa tijekom posjeta različitim web stranicama.

Namjenski IP-ovi

Windscribe je među nekoliko VPN-ova na tržištu koji nudi mogućnost kupnje statičkog IP-a; bilo iz podatkovnog centra (cijene 2,00 USD / mjesečno) ili preko stambene veze (cijena 8,00 USD mjesečno).

Windflix

Kao dio svojih najnovijih značajki, Windscribe je predstavio “Windflix” poslužitelji za deblokiranje američkih i britanskih knjižnica Netflix. Nažalost, ne radi kako se očekivalo i dobio sam nedosljedan nastup na Windflixu.

Propuštanja: sakriva li vjetrobran vaše IP adrese?

Da, VPN Windscribe VPN je siguran većinom i ne propušta vaše IP, DNS ili WebRTC podatke. Evo alata koji sam koristio za testiranje Windscribe-a’s štedljivost u zaštiti vašeg stvarnog identiteta, zajedno s rezultatima.

Provjera zahtjeva za WebRTC i HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 • https://www.doileak.com/ (Clear)

DNS curenja:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Jasno)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)

IPv4 / IPv6 i Torrent IP curenje:

 • https://ipleak.net/ (Jasno)
 • https://ipx.ac/run/ (Clear)

Windscribe VPN ispitivanje curenja

Poslužitelji: Koliko servera nudi vjetrovna pretplata?

Windscribe nudi ograničen broj od 600 poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta. Oni definitivno trebaju povećati ove brojeve, jer nizak broj poslužitelja doprinosi lošim brzinama, velikim opterećenjima korisnika i stankama na različitim lokacijama.

Budući da je VPN i dalje pridošlica (pokrenuta 2007.), može se dati određeni slobodni prostor. Međutim, ako Windscribe želi rasti kao usluga, oni trebaju raditi na proširenju poslužitelja. Uzmimo, na primjer, PureVPN, on nudi više od 2 000+ poslužitelja u 90+ zemalja širom svijeta.

Je li Windscribe dobar za bujicu?

Što se tiče bujice, Windscribe nudi dobru izvedbu gusarima širom svijeta. Iako neki serveri isporučuju male brzine, i dalje se suočavate s problemima pri preuzimanju torrent datoteka i deblokiranju različitih mjesta za bujice.

Radi dodatne sigurnosti, Windscribe koristi i jak vatrozidni sustav koji sprečava istjecanje IP, DNS i WebRTC izvan šifriranog tunela. To vam pomaže da ostanete anonimni u svakom trenutku kada se bavite p2p / dijeljenjem datoteka.

Radi li vjetrobran u Kini?

Ne, Windscribe ne uspijeva zaobići put “Veliki vatrozid” u Kini, ne nudeći gotovo nikakve poticaje ni stanovnicima ni iseljenicima. Prvo, oni ne nude ogledalo kineske web stranice koje mogu omogućiti stanovnicima u zemlji da se pretplate na plan ili preuzmu svoje aplikacije.

Drugo, Windscribe ne nudi nijedan kineski poslužitelj, što znači da expats ne može pristupiti lokalnom sadržaju putem kineskih web lokacija poput iQiYi (爱 奇 艺), QQ video (QQ 视频), Toudou (土豆), Youku (优 酷), i drugi.

Strujanje: djeluje li Windscribe za Netflix i druge web stranice za strujanje?

ja’volio bih odgovoriti sa “Da”, ali nažalost, Windscribe pruža nedosljedne performanse za deblokiranje Netflixa i drugih platformi. Unatoč tome što nudi određene poslužitelje za zadatak, poznat kao “Windflix” poslužitelja, izgleda da VPN i dalje pravi probleme.

Otkrivena je pogreška proxy-a proxyja na Netflixu

Ako vam je rečeno da je VPN dobar izbor za strujanje, tada biste to pogrešno protumačili. Umjesto toga, pogledajte ove najbolje VPN-ove za Netflix koji pružaju dosljedne performanse na drugim VoD-ovima poput BBC iPlayera, Hulu, pa čak i Disney Plus.

Brzina: Koliko brzo je VPs za pretplatu na VPN?

Windscribe donosi osrednju brzinu; prosječno pri 69.25 mbps pri preuzimanju i 64.74 mbps pri prijenosu na 100 mbps vezi. Do tih sam rezultata došao nakon što sam obavio test brzine na različitim poslužiteljima.

Proces je uključivao povezivanje s različitim poslužiteljima u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji i analizu performansi prilikom preuzimanja bujica ili strujanja na različitim mrežnim servisima video-na-zahtjev (VoD) na mreži.

Na američkom poslužitelju primio sam 72,45 mbps u preuzimanju i 68,99 mbps u prijenosu s pingom od 115 ms. 

Windscribe US Server test brzine

Na britanskom poslužitelju primio sam 68.22 mbps za preuzimanje i 60.64 mbps za prijenos s pingom od 126 ms. 

Windscribe test brzine UK poslužitelja

Na australijskom poslužitelju primio sam 67,10 mbps za preuzimanje i 64,61 mbps za prijenos s pingom od 111 ms.

Windscribe test brzine AU poslužitelja

Kompatibilnost: Aplikacije i podržani uređaji

Windscribe VPN nudi namjenske aplikacije za sve poznate platforme / uređaje. To uključuje operacijske sustave Windows, Mac i Linux, preglednike Google Chrome, Firefox i Opera, pametne telefone iOS, Android i Blackberry..

Čak imate podršku za DD-WRT i Tomato usmjerivače, zajedno s generatorom konfiguracija za OpenVPN, IKEv2 i SOCKS5 za ručnu upotrebu, ako ne vjerujete VPN-u.’vlastite klijentske aplikacije.

Windscribe za Windows, Mac i Linux

Windscribe’aplikacije za radne površine prilično su jednostavne u dizajnu, a imaju se malo i jednostavno za korištenje sučelje koje vam predstavlja navigacijsku kartu za odabir karte i ostale važnije opcije u ikoni hamburgera.

Što se Linuxa tiče, beta verzija ovog VPN-a je na tržištu. Podržava četiri različita okruženja koja uključuju Ubunto 18.04, CentOS 6+, Debian 9, Fedora 22+.

Klijent radne površine Windscribe

Proširenja preglednika Windscribe

Proširenja preglednika Windscribe izgledaju i djeluju identično svojim računalima na svim platformama. Odlikuje se jednostavnim izgledom s nekompliciranim skupom opcija i izbornika, što vam omogućava da trenutno konfigurirate VPN veze.

Također možete izabrati “Popis dopuštenih” web stranice koje često posjećujete i želite se potpuno učitati, poput Facebooka ili web stranica vezanih uz posao. Proširenje čak pruža informacije u vezi s vašom prethodnom i trenutnom IP adresom i preostalom širinom pojasa.

Proširenje preglednika Windscribe

Windscribe za Android i iOS

Android i iOS aplikacije Windscribe mogu se preuzeti izravno s internetske stranice ili preko namjenskih trgovina Google Play i Apple Store. Oni prihvaćaju uredno i čisto sučelje s dominantnim svijetloplavim bojama.

Tamo gdje Android verzija prema zadanom koristi OpenVPN (UDP) protokol, iOS-ove kolege koriste IKEv2 protokol. Najvećim dijelom performanse su iste na oba uređaja.

Aplikacija Windscribe Smartphone

Cijene: Koliko košta vjetrobran?

Uz besplatni plan, Windscribe VPN nudi tri plana potencijalnim kupcima. Jedina razlika između ove tri su cijene i trajanje pretplate.

 • Mjesečno: 9,00 USD
 • Godišnje: 4,08 USD (naplaćeno kao $ 49 - 54% popusta)
 • Napravite plan: Počevši od 1,00 USD mjesečno

Nacrtajte VPN planove cijena

Nakon što krenete Pro, dobit ćete pristup Windscribe-u’s potpunim popisom značajki, uključujući neograničeno multi-prijavu, mogućnost povezivanja u 60 zemalja, P2P / Torrenting, Adblock, firewall i OpenVPN konfiguracije.

Koje načine plaćanja nudi vjetrovna pretplata?

Windscribe VPN omogućava korisnicima da upotrebljavaju Bitcoin kako bi dobili potpunu anonimnost tijekom prijave. Također prihvaća i druge metode poput Visa, MasterCard, American Express i PayPal. Pružatelj čak nudi PaymentWall koji na globalnoj razini prihvaća 200+ načina plaćanja.

Da li Windscribe nudi besplatnu probu?

Da, Windscribe u stvari vodi stvari na potpuno novu razinu osiguravajući da BESPLATNI plan nikad ne završi. Možete ga koristiti dok god želite, bez ikakvih ograničenja Torrenting.

Prema našem istraživanju Windscribe VPN jedino ograničenje koje ovaj korisnik ima na ovom planu je ograničenje propusnosti. Možete koristiti samo 10 GB mjesečno, ali s obzirom na to da dobijate toliko BESPLATNO, to’uopće nije loše.

Postoji li jamstvo povrata novca za Windscribe?

Da, Windscribe VPN nudi povrat novca / povrat novca u roku od tri komercijalna dana. Imate pravo zatražiti povrat novca bez davanja objašnjenja, ali imperativ je da ne kršite Uvjete pružanja usluge..

U osnovi, ne smijete prijeći granicu od 10 GB niti postavljati zahtjev nakon tri dana. Ako ispunjavate ove uvjete, dobivanje povrata od Windscribea uopće ne bi trebalo biti gnjavaža.

ScribeForce

Windscribe nudi još jedan plan cijena poznat kao “ScribeForce” koji korisnicima omogućuju dobivanje paketa za cijelu obitelj ili ured pod jednom pretplatom s poticajima za dodavanje statičkih IP-ova. Počinje od 3,00 USD mjesečno!

Cijene plana Scribeforce-a

Pouzdanost: ocjene pouzdanosti, Reddit & Korisnička podrška

Da bih stekao bolju ideju o Windscribe VPN-u, pružio sam detalje o davatelju usluga iz očiju “Korisnici” na Trustpilotu i Redditu. Oni bi trebali pomoći u procesu donošenja odluka:

Windscribe Trustpilot Pregled

Windscribe VPN je dobio prosječnu ocjenu 4/5 na Trustpilot-u od ukupno 134 korisničke recenzije. Nepotrebno je reći da je ovo prilično izvanredna ocjena i pokazuje da su korisnici zadovoljni davateljem usluga.

Preko 14% korisnika je dalo Windscribe a “loše” ocjenjivanje ipak, što govori mnogo s obzirom da ima samo 134 recenzije. Većina pritužbi na davatelja usluga okruženo je lošim brzinama, problem sa besplatnim planom itd.

Windscribe TrustPilot Rating

Windscribe VPN pregled Reddit

Kao i svaka druga VPN usluga, Windscribe ima mješovite recenzije o Redditu. Tamo gdje su neki korisnici imali pozitivno iskustvo, drugi imaju tendenciju da ne vole pružatelja usluga u potpunosti zbog loše brzine i problema s besplatnim računom.

Međutim, većina recenzija slaže se s činjenicom da Windscribe nudi pristojnu brzinu propusnosti. Kao da možete vidjeti dolje navedene recenzije u kojima nekoliko Redditora govori o korištenju za preuzimanje datoteka itd.

Otkrivanje blokade Reddit Netflix

Rasprava o propusnoj širini vjetra upisuje Reddit

Pregled korisničke podrške

Prema našem Windscribe VPN pregledu, usluga ima prilično aktivan sustav podrške. Iako nije dostupan chat uživo, na raspolaganju vam je puno opcija za primanje pomoći.

Kao najosnovnija metoda, na raspolaganju vam je podrška putem e-pošte. Ako naiđete na bilo kakav problem tijekom korištenja VPN-a, davatelju usluga jednostavno možete poslati e-poštu na [email protected]

Pored ovoga, postoji i zasebna stranica za podršku. Ovdje možete dobiti pomoć putem tri metode. Prvo se možete odlučiti za provjeru vodiča za postavljanje. Drugo, možete posjetiti stranicu sa najčešćim pitanjima.

Pregled podrške za Windscribe VPN

Treće, možete predati kartu, što je gotovo jednako kao i slanje e-pošte. Izbor je vaš, ali o svakoj opciji ćemo raspravljati u nastavku kako biste stekli bolji uvid u uslugu’s pouzdanost.

Ispod je snimka zaslona stranice Vodiči za postavljanje. Ovdje ćete naći detaljne upute za konfiguriranje Windscribe-a na mnoštvo platformi, preglednika, uređaja, usmjerivača, pa čak i softvera.

Možete naučiti kako postaviti VPN na Windows, Mac, Ubuntu, Chrome, Firefox, Opera, Android, iPhone, Windows Mobile, DD-WRT, Tomato, Asus, pa čak i na Torrent klijentima.

Pregled Vodiči za postavljanje VPN-a

Ako kliknete na opciju Često postavljana pitanja (FAQs), stranica će vas preusmjeriti na odredišnu stranicu ispunjenu pitanjima raznih vrsta kako biste udovoljili vašim potrebama podrške. Windscribe pametno dijeli različita pitanja u kategorije.

Primjerice, osnovni upiti uplit će se u Opća pitanja. Također imate odvojenu pomoć za Desktop aplikacije i proširenja preglednika.

Windscribe VPN FAQ

Ako želite riješiti tehnički problem koji FAQ ne može riješiti, možete predati kartu. Ovom opcijom dobivaju svi profesionalci iz Windscribe tima da odgovore na vaša pitanja.

Samo za početak unesite svoju e-poštu, Windscribe korisničko ime, temu i poruku. Obično bi vam trebalo oko 4 do 5 sati da vam hitno odgovori.

Podrška za karte s vjetrovnicom

Usporedba Surfsharka & Windscribe VPN

davateljSurfsharkWindscribe VPN
Cijena 1,99 $ / mj. 4,08 $ / mj.
Poslužitelji 1.040+ u 61 zemlji 600+ u 60 zemalja
Kompatibilnost Svi uređaji Windows, Mac, iOS, Android
Nadležnost Britanski djevičanski otoci Kanada
Pravila prijavljivanja Nema zapisa (revidirano) Pohranjuje veze zapisa
Korisnička podrška Live Chat & E-mail Live Chat & Ulaznica
Ocjena Trustpilot-a 4.5 4.0
Web stranica Posjetite Surfshark Posjetite Windscribe

Da li preporučujem Windscribe VPN?

Ne, ne preporučujem Windscribe VPN korisnicima koji su svjesni privatnosti i streamerima / bujica. VPN ima slab doseg poslužitelja, ne uspijeva zaobići “Veliki vatrozid”, i pruža neskladne performanse za Netflix.

Sve je to dodalo činjenici da su sa sjedištem u Kanadi, internetskoj neprijateljskoj nadležnosti, dodatno smanjuje njihovu vjerodostojnost. Ako tražite dobru, sigurnu, brzu i značajnu VPN uslugu, umjesto toga potražite Surfshark. 

Slični članki

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

 • NordVPN pregled 2020

  Panama Nadležna cijena 3,59 USD / mjesečno za trogodišnji plan Poslužitelji 5560+ Poslužitelji u 59 zemalja Dnevnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • IPVanish pregled 2020

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 6,49 USD / Mjesečni poslužitelji 1000+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo...

 • Betternet VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 2,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Serveri 10 poslužitelja u 10 zemalja Dnevnici Zapisi korisničkih podataka Šifriranje podataka AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me