VPNSecure pregled 2019. godine

Zasnovan na neuobičajenom mjestu za VPN uslugu, VPNSecure.me nije’Na prvi pogled izgledam kao prikladna usluga, ali ova služba ima dosta aspekata koji su se potaknuli na mene veliko iznenađenje.

I u ovom holističkom pregledu VPNSecure, ja’Ispitivat ćemo njihove tvrdnje, performanse, značajke i druge aspekte usluge da biste saznali jesu li’s najboljim VPN-om koji preporučujem ili samo još jedna prijevara koja djeluje na tržištu kako bi napravila brzu zaradu.

ja’Nudim najbolje razloge za korištenje ove usluge kao i neka isključenja tijekom ovog pregleda i tek tada ću vam reći preporučuje li se ova usluga sa mog završetka ili ne.

Pregled cijene VPNSecure

VPN mogu biti skupo cijene, a ja uopće nisam protiv toga, ali usluga mora opravdati cijene ako su veće od norme.

ExpressVPN’Planovi su među najskupljima u industriji, ali isplati ih se uzeti u obzir s davateljem usluga’zvjezdana pouzdanost i vjerodostojnost do podataka.

VPNSecure’Planovi su također vrlo skupo plaćeni i u osnovi su u istom zaglavlju kao ExpressVPN’a.

Trenutno nude tri vrste planova cijena, ovisno o duljini pretplate za koju se odlučite:

 1. Mjesečni plan: 9,95 USD mjesečno naplaćuje se jednom
 2. 6 mjesečni plan: 8,32 USD mjesečno (jednokratno 49,95 USD)
 3. Godišnji plan: 6,66 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 79,95 USD)

Pregled cijene VPNSecure.me

Mjesečni plan, prema meni, dobija Veliko NE! i to’s, jer je preskupo čak i razmotriti nakon što progledamo sve značajke i sposobnosti koje usluga nudi.

Polugodišnji plan može biti prihvatljiv, ali svejedno je’nije u mom prihvatljivom rasponu.

Najbolji plan je njihov godišnji ugovor definitivno, jer nudi samo pravu cijenu za ono što njihova usluga može naplatiti maksimalno.

Ako se ikada želite pretplatiti na uslugu, onda se odlučite za samo ovaj plan.

Ali jedna od najboljih značajki njihovih usluga u cjelini lako će vam omogućiti da sami provjerite traži li usluga dobar novac za njegove pretplate.!

Da, govorim o VPNSecure’s 30-dnevno besplatno probno razdoblje bez obveze.

VPNSecure pregled 2019. godine

Probno je njegovo pristupanje toliko lako da vam preporučujem da ga odmah isprobate. Sve što trebate učiniti je unijeti svoju adresu e-pošte i spremni ste za rad!

Ovdje se pružatelj definitivno mora pohvaliti nudeći tako veliko besplatno probno razdoblje, kada je norma suprotna, tj. Biti škrto zatražiti plaćanje i dati rok valjanosti povrata na ime suđenja. Nije prihvatljivo uopće!

Više pružatelja usluga navedenih u vpn recenzijama mora pratiti VPNSecure’s besplatnom probnom politikom jer pokazuje povjerenje u koje je dobavljač spreman uložiti i uslugu ponuditi besplatno 30 dana.

Besplatno suđenje nije samo pokus, već’Izjava, koja kad se napravi ispravno, pokazuje da dobavljač toliko vjeruje svojoj usluzi da zna da će, ako kupac svoju uslugu koristi samo jednom, definitivno biti spreman platiti za planove cijena.

Sada dolazeći do načina na koje možete platiti za uslugu, tj. Načine plaćanja, pružatelj nudi obilje mogućnosti:

vpnsecure.me Načini plaćanja

 • PayPal
 • Kreditna kartica
 • Bitcoin
 • savršen novac
 • Payza
 • PaymentWall

Pružatelj usluge nudi jednu kriptovalutu, što je u redu, ali ja sam iznenađen nepostojanjem AliPay-a jer to’Veliki je način plaćanja ovih dana, posebno za potrošače sa dalekog istoka, tako da’je malo padalica.

No osim toga, mogućnosti su dovoljne da olakšamo širok izbor korisnika.

Pregled sigurnosti VPNSecure

Prema vlastitom priznanju, VPNSecure ne’ne zabilježite sljedeće vrste podataka:

 • IP adresa
 • Vremenska oznaka veze
 • Odspojite vremensku oznaku
 • Upotrijebljena propusna širina
 • DNS zahtjevi

Ovo su najvažnije vrste podataka koje se tiču ​​vaše privatnosti na mreži i VPNSecure ih ne bilježi, što ga čini vrlo sigurnom uslugom.

Dokument o njegovoj politici privatnosti malo je nejasan, iako čak i nejasan. Ostali VPN-ovi imaju ove dokumente dobro sastavljene i opsežne, ali ne i VPNSecureMe. Ali to’u redu je kao što su jednostavno rekli kakve vrste trupaca nemaju’ne zadrži, čak i ako nije’Spominjem detalje.

Politika privatnosti trebala bi biti više poput one koju nudi MullvadVPN, zanimljiva i detaljna.

Drugi problematični dio ove usluge je njegova lokacija, tj. Australija, ne tako povoljna zemlja kada je u pitanju zasnivanje VPN usluge u.

Većina drugih službi kao svoju bazu bira to mjesto poput Britanskih Djevičanskih ostrva ili Singapura’s, jer na tim mjestima postoje nevjerojatno prijateljska pravila o podacima.

VPNSecure još uvijek nije’nisam imao slučaj koji uključuje zakone o zadržavanju podataka na zemlji i još nije poznat slučaj zahtjeva za izručenje podataka od vlasti, pa se za sada može pretpostaviti da je to sigurno, ali neizvjesnost o tim stvarima koja se dešavaju u ne tako dalekom vremenu Budućnost dolazi tamo gdje je’s temeljen.

Njegova je politika sječa dobra i ako to’s, kao što je dobavljač kaže da ga slijedi, tada je čak pobijedila i Australija’Ne može biti velik problem kao davatelj’s mjesto.

No, kao i kod svih ostalih s ovom uslugom, slijedi i jedna loša stvar koja je toliko nevjerojatno dobra da zasjeni učinak prethodne stvari.

VPNSecure nudi rijetku značajku. Moć čvrstoće šifre možete odabrati po volji. Upravo me se ta jedna osobina najviše dojmila i to’s, jer gotovo svi davatelji usluga podrazumijevaju čvrstoću šifre koja ne ostavlja ništa korisniku, ali VPNSecure je drugačija.

VPNSecure pregled 2019. godine

I dok ova zadana postavka nudi mogućnosti šifriranja šifriranja poput DES-CBC i AES 128, ne bih’Ne preporučujem vam da odaberete bilo što drugo osim opcije za AES-256. Razlog je taj što je to gotovo neuništiv. Nijedan haker ne može prodrijeti u njega i na njemu može biti superračunalo dovoljno moćno da izvrši napad brutalne sile.

VPNSecure pregled 2019. godine

Odaberite AES 128 (što je također izuzetno sigurno) samo kad vam treba malo dodatne brzine od VPN veze, ali osim toga, AES-256 trebao bi biti vaš zadani šifar.

VPNSecure.Me također nudi funkciju prekidača za zaustavljanje kojoj možete jednostavno pristupiti i isključiti ili po volji iz aplikacije’s izbornik postavki.

Ova je značajka ključna za zaštitu vaše sigurnosti na mreži jer to će vas automatski prekinuti s interneta ako aplikacija naiđe na problem ili ako veza padne te tako zaštiti vaš stvarni IP od curenja kroz.

Podržani protokoli VPNSecure uključuju OpenVPN i PPTP i ja sam pobijedio’Ne preporučujem vam korištenje potonjeg jer to’poznato je da je prilično nesigurno.

OpenVPN je protokol pokrenut na osnovi otvorenog koda, što znači da nije’Ne u bilo koga’monopol pa ga niti jedan entitet ne može izravno kontrolirati, a uz to njegova priroda otvorenog koda nema’Ne dopustite da se ranjivosti zadržavaju i kreiraju sigurnosne rupe.

Pregled mreže VPNSecure.Me poslužitelja

Da bi VPN usluga bila u skladu s modernim potrebama korisnika, ponuđena poslužiteljska mreža mora biti dobro raširena, raznolika, sigurna i sposobna biti dovoljno moćna da izvrši deblokiranje.

VPNSecure’s poslužiteljska mreža raširena je u 50 zemalja širom svijeta i čini oko 80 poslužitelja.

To je sasvim manje od onoga što Top VPN-ovi imaju za ponuditi, na primjer PureVPN nudi oko 2000+ poslužitelja, dok NordVPN nudi više od 5000 poslužitelja.

Ipak, poslužiteljsku mrežu davatelja usluga možemo nazvati srednjim rasponom, tj. Prihvatljivim.

Međutim, treba dodati više poslužitelja u regijama kao što su Afrika, Latinska Amerika, Srednja i Bliska Istočna Azija itd. Kako bi se postigao puno širi doseg, zajedno s većim brzinama za korisnike širom svijeta.

Sad dolaze na mrežu poslužitelja’performanse, prvo sam provjerio njihovu sigurnost kroz dva odgovarajuća testa, tj. test DNS-a za propuštanje i test propuštanja WebRTC, a rezultati su bili vrlo ohrabrujući.

VPNSecure je prošao test DNS-a na propuštanje letećim bojama zajedno s WebRTC testom propuštanja koji mi je omogućio da ocijenim mrežu poslužitelja’sigurnost je robusna i snažna.

Korisnici se mogu osjećati sigurno dok se definitivno povezuju s ovim davateljem usluga, znajući da je njihova IP pobjeđena’Ne može procuriti online putem bilo kojeg medija.

VPNSecure pregled 2019. godine

VPNSecure pregled 2019. godine

Sad dolazimo do iskustva s deblokiranjem.

Pa, VPNSecure ima puno posla u ovom području kako to rade njegovi američki poslužitelji’trenutno ne radim s deblokiranjem Netflix US-a. To znači da se davatelj trenutno gubi na glavnom VPN svojstvu vruće torte jer je ovih dana velika potražnja za deblokiranjem usluge Netflix US..

VPNSecure pregled 2019. godine

Da, kanadski i neki europski poslužitelji radili su s Netflixom, ali kad je Netflix koristio s VPN-om, korisnikom’Osnovni motiv je korištenje VPN-a kako bi se dobio pristup znatno široj biblioteci sadržaja nego što to trenutno može. Netflix US je daleko, najveća biblioteka koju pruža pružatelj usluga streaminga, a ako VPN ne može deblokirati, onda ga’nije dovoljno dobar da bi se mogao preporučiti kao Streaming VPN.

No usprkos razočaravajućim performansama na Netflixu, korisnici mogu dobiti veliki iskupiteljski učinak kod pružatelja usluga u činjenici da je više od 90% njegovih poslužitelja P2P / Torrenting friendly!

Samo tri poslužitelja u cijeloj mreži nemaju’ne podržavaju aktivnost i to su sljedeće:

 • UK1
 • UK2
 • US10

A s obzirom na robusnost sigurnosti koju nudi njegova poslužiteljica, preporučujem vam da se odlučite za VPNSecure za nadopunu svojih Torrenting aktivnosti.

E sad dolazimo do jednog od najvažnijih aspekata koji vjerojatno definira VPN’s poslužiteljska mreža’s sposobnostima u današnjem’s ere tj. brzina.

Obično je VPN ili izrazito loš ili je izuzetno dobar sa svojim brzinama, bez ugradnje, ali VPNSecure je bio prilično nepromišljen u svojim brzinskim performansama kroz veliku većinu svojih poslužitelja.

Evo najbolje brzine koju sam dobio od poslužitelja odabranog s nasumično odabranog popisa od 10 poslužitelja od pružatelja usluga’s mreža.

Ping: 63

Preuzimanje datoteka: 26,99 Mbps

Učitaj: 34,41 Mbps

Brzina veze: 50 Mbps

Server: Nizozemska

VPNSecure pregled 2019. godine

Brzina preuzimanja smanjena je za gotovo 46%, što je previsoko s obzirom da se norma za gubitak brzine među najboljim VPN-ovima kreće u rasponu između 20-30%. Sve iznad 40% podrazumijeva da se VPN može koristiti i ponudit će upravljivo iskustvo, ali ne i o čemu pisati kući.

Na ostalim poslužiteljima brzine su bile gotovo u istom prozoru, ali dva poslužitelja bilježila su brzinu koja nije mogla’ne treba vjerovati. Oni su se smanjili na 70-80% gubitka brzine.

Vjerujem da VPNSecure mora nevjerojatno poboljšati svoje performanse u brzini, ako ne’Ne želim da ovaj pojedinačni faktor zasjeni sve ostale dobre točke njegove poslužiteljske mreže.

Pregled VPNSecure klijenta

Očekuje se da ovih dana pružatelj VPN nudi barem namjenske klijente za najpopularniju OS i uređaje. Obično uključuju kvartet uređaja sa sustavom Windows, Mac, Android i iOS.

Ponekad se Linux smatra potrebnim, ali s obzirom da je to složen, programski zasnovan OS, koji koriste samo tehnički geeksi, davatelj je u redu i bez klijenta..

VPNSecure također nudi klijentima samo popularni kvartet, tj. Windows, Mac, iOS i Android, kao i Linux, što je dovoljno dobro za davatelja ove razmjere.

vpnsecure.me Klijentske aplikacije

No ovih dana neki su top VPN-ovi također počeli nuditi podršku za nišne uređaje kao što su nudili posvećenog klijenta za Firestick. Međutim, nisam’Ako još uvijek niste vidjeli davatelj malog ili srednjeg razmjera poduzima sličan korak ili uvodi namjenskog klijenta za nišni uređaj. Bilo bi sjajno kad bi se ponudila neka dodatna funkcionalnost koja još dolazi na VPNSecure,

Pružatelja usluga’s aplikacija je možda najbolji dio toga.

VPNSecure pregled 2019. godine

UI i UX su upravo sjajni. Jako mi se sviđa kako je aplikacija u svakom pojedinom aspektu jednostavna i dobro usredotočena. A povrh svega, njegov sjajni sjaj leži u činjenici da nudi izvrsnu funkcionalnost.

VPNSecure pregled 2019. godine

Nevjerojatnom lakoćom možete promijeniti boju teme, radni jezik, snagu šifre itd. Prebacivanje poslužitelja je također prošlo bez problema i svaki put kada želite odabrati drugi poslužitelj, potrebno je prekinuti vezu s drugim. Također mi se jako svidio dio gdje dobijete mali znak gromobrana pored poslužitelja na koji ste povezani.

U mnogim drugim dobavljačima VPN-a’s klijentima, nakon što se povežete s poslužiteljem, popis opcija poslužitelja se povlači i ostat će vam glavni zaslon koji vam govori da se na ovaj server povezujete, ali VPNSecure’s Windows klijent omogućuje vam da ostanete na popisu poslužitelja, istovremeno naznačujući na koji poslužitelj ste povezani.

Samo je velika razlika koliko može imati jedna jednostavna poanta.

Kudos davatelju usluga za tako velik i zajednički napor u izgradnji klijenta tako besprijekorno.

VPNSecure pregled 2019. godine

Uz ovaj VPNSecure nudi i podršku za usmjerivače, ali samo ako podržavaju OpenVPN, DD-WRT ili paradajz ili OpenWRT PfSense. Ovo vam omogućuje upotrebu VPN veze na svim svojim uređajima bez instaliranja davatelja usluga’s klijentima na njima.

Pregled podrške za VPNSecure

Još jedna zvijezda istaknutost VPNSecure je njegova brza, pouzdana i vrlo dobro poznata podrška. Ozbiljno sam se iznenadio kad sam se obratio toj službi za podršku, jer pružatelji malih i srednjih razmjera ne’Obično ne nudim dovoljno dobru podršku, ali momak nisam bio u krivu.

VPNSecure pregled 2019. godine

Njihov prozor za razgovor uživo je toliko aktivan da ni nakon što sam prestao postavljati pitanja o njihovoj usluzi podrška nije’kažem hvala i ostavi, niti je naglo prekinuo moj razgovor, već je ostavio divno razrađenu poruku o tome mogu li mi pomoći kroz neke druge proizvode koje’imam.

VPNSecure pregled 2019. godine

Za sve koji traže dobru lekciju u najboljem obliku suvremene korisničke podrške, dobro je to!

Daleko je jedan od najboljih sustava podrške od strane VPN-a u cijeloj industriji.

Što je VPNSecure izgubio kao uslugu u pogledu brzih brzina, a nijedno deblokiranje Netflix US-a nije se vratilo u način na koji njegov klijent funkcionira i kako njegova podrška reagira.

Zaključak

Preporučujem li VPNSecure ili ne?

Pa, da, i ja imam svoje razloge za to.

Pružatelj ima brzine koje se mijenjaju i on može neblokirati Netflix za vas, ali njegov je siguran, pouzdan i gost-korisnik do greške..

Cijene su malo visoke i to je također problem pa preporučujem davatelju usluge da snizi svoje cijene ili stvori drugi plan poput dvogodišnjeg bavljenja boljim cijenama kako bi usluga bila toliko vrijedna koliko je vrijedna.

Sve u svemu, VPNSecure zaslužuje veliko Da za barem jednokratni pokušaj, a zasigurno i vi’Vidjet ćete najbolje aspekte usluge nakon što je neprekidno koristite.

Ako ti’Koristili ste ovu uslugu ili je želite koristiti, recite nam svoje misli ili ostavite bilo kakva pitanja u donjem dijelu komentara.

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me