VPNBaron pregled 2019. godine

Nadležnost Rumunjska
Cijena $ 5,54
Poslužitelji 13
drva Nema zapisnika
Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica vpnbaron.com
Kompatibilnost Windows

VPNBaronu nedostaje mnogo važnih značajki i skupo je

VPNBaron je relativno manja usluga u VPN industriji. Locirana u Rumunjskoj, ova VPN usluga nudi svoj najbolji plan za 5,54 USD mjesečno (godišnje) sa samo 7 dana povrata, i to bez priključenih žica.

Zna se da je usluga sigurna, brza i pouzdana. Nažalost, kao i većina ostalih davatelja usluga na tržištu, VPNBaron ne radi na deblokiranju Netflixa ili zaobilaženju “Veliki vatrozid” u Kini.

Kao bolju alternativu, predložio bih PureVPN s velikim značajkama koje starta s niskim 1,65 USD / mjesečno na petogodišnjem planu. Suočava se s problemima u zaobilaženju geo-ograničenja na VoD-ovima poput Netflixa ili pružanju sigurnosti korisnicima u Kini. 

Broj poslužitelja 13 poslužitelja
Nadležnost Rumunjska
drva Nema zapisnika
Torrenting Da
Deblokira Netflix Da
Cijena 5,54 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 66,49 USD)
protokoli OpenVPN / L2TPIKEv2
Zaobilazi kineski vatrozid Ne
Šifriranje podataka AES-256
Alternativa PureVPN

Pregled šifriranja i protokola za podršku protokola VPNBaron

VPNBaron podržava OpenVPN protokol, ali možete se odlučiti i za L2TP i IKEV2 protokole ako želite, pa su mogućnosti protokola pomalo opsežne.

Za mobilne uređaje Ikev2 protokol ima VPN-on-Demand funkcionalnost koja korisniku omogućava da ostane siguran bez obzira ostaje li na istoj vezi ili je prebacuje.

Za šifriranje je standardni AES-256-CBC šifriran VPNBaron, što ima smisla kao njegov najsigurniji protokol šifriranja jer je doslovno neraskidiv.

Pregled nadležnosti VPNBarona:

Rumunjska je mjesto na kojem se temelji VPNBaron, prilično dobar izbor što se tiče zakona o podacima. Rumunjska ne’ne imati zakone o obveznom zadržavanju koji se odnose na podatke koji bi mogli izložiti vašu privatnost s davateljem usluga.

Država nije dio niti jednog opasnog špijunskog saveza kao što je 5 Oči, tako da punim znakovima VPNBaronu dobiva pravo na svoju nadležnost.

Pregled pravila VPNBaron za bilježenje

VPNBaron ne’uopće ne zapisujte korisničke podatke, čineći ovaj ugled dijeleći s nekim od najboljih u industriji.

On prikuplja samo podatke o aktivnim vezama tako da ograniči broj istodobnih veza prema svojoj politici, ali mi to ne’Ne mogu to smatrati vođenjem zapisa na bilo koji način.

Povrh svega, kad smo pregledali njegovu politiku privatnosti, bili smo iznenađujuće zadovoljni kada smo to znali VPNBaron je u skladu sa GDPR i ne radi’ne držite bilo kakve korisničke zapisnike.

Pregled cijena VPNBarona

VPNBaron nudi tri plana cijena trenutno koji su poprilično neobično nazvani po nekim popularnim ukrasnim metalima: (cijene se spominju u američkim dolarima. cijene mogu varirati s promjenama tečaja)

VPN Baron pregled - cijene

 • Brončani plan: 9,56 USD / mjesečno naplaćeno jednom
 • Srebrni plan: 7,76 USD mjesečno (46,57 USD jednom naplaćeno)
 • Zlatni plan: 5,54 USD mjesečno (naplaćeno 66,49 USD jednom)

Svi ovi planovi nude iste značajke, osim broja višestrukih prijava koje možete dobiti. Brončani plan će vam omogućiti da koristite uslugu na dva uređaja istovremeno, srebrni plan će vam omogućiti da koristite VPN na tri uređaja istovremeno, a zlatni plan će vam omogućiti do 5 istodobnih prijava.

Kada se vratimo na cijene, mjesečni plan je po našem mišljenju malo precijenjen jer su značajke koje nude poslužitelji poput samo 14 zemalja, jedna prijava uređaja, neograničena propusnost, deblokiranje Netflix-a između ostalog previše manje vrijedni da bi opravdali ovu cijenu označiti.

Bez uobičajenih značajki, stoga ćemo umanjiti mjesečni plan kao nepoželjan.

Srebrni plan, koji korisnika košta 7,76 USD / mjesečno, također je prilično skup i uopće se ne uzima u obzir.

Zlatni plan je VPNBaron’s najboljim planom jer nudi uslugu za samo 5,54 USD mjesečno, što se čini najvrjednijom ponudom iz serije. Ali kada možete dobiti pretplatu puno boljeg davatelja poput Surfsharka koji na dvogodišnju ponudu nudi mnogo više poslužitelja i značajki za samo 1,99 USD / mjesečno, VPNBaron’s djeluje izuzetno skupo.

Prema našem VPNBaron pregledu, pružatelj usluga mora masovno smanjiti svoju cijenu ako se želi natjecati u stvarnom smislu s vrhunskim pružateljima usluga u industriji..

VPNBaron Načini plaćanja i Politika povrata novca

VPNBaron’Ponuda načina plaćanja jednostavna je za opisati sažeto.

Planove za cijene možete izvršiti putem kreditnih kartica, Paypala ili čak kripto valuta.

VPNBaron omogućava svojim korisnicima da plaćaju u 10 različitih kriptovaluta uključujući Bitcoin, čime osigurava da korisnici imaju na raspolaganju anonimnu mogućnost plaćanja.

Načini plaćanja putem VPNBarona i politika povrata novca

Međutim, ako plaćate putem kripto valuta, možete’Ne osigurajte povrat novca, što je standardna praksa industrije kod kripto plaćanja.

Pregled pravila o povratu VPNBarona

VPNBaron to kaže možete zatražiti povrat novca u roku od 7 dana bez postavljenih pitanja, ali mi kao recenzenti ne smatramo’ne slažemo se s stvarima ako ne istrajemo u pojedinosti i to’točno ono što smo i učinili.

VPNBaron pregled 2019. godine

Prošli smo pročitati njihove uvjete pružanja usluge, koji su jasno spomenuli da će povrat novca biti valjan samo ako vi’ve koristili su manje od 10 GB podataka ili odradili manje od 50 sesija s VPN-om.

VPNBaron pregled 2019. godine

Ako razmišljate o pretplati na ovaj VPN, morat ćete promijeniti ovo ograničenje kada počnete koristiti uslugu. Korisničko razdoblje uopće nije prilagođeno korisniku!

Pregled kompatibilnosti s aplikacijom VPNBaron

VPNBaron nudi samo aplikaciju za Windows klijenta i to’je sve.

Nema doslovno aplikacija za Mac, Android ili iOS.

To ga čini VPNBaronovim popisom najgorih VPN-ova u pogledu ponude kompatibilnosti koju imamo’do sada pregledan.

S čistim, glatkim, laganim sučeljem, Windows VPN klijent bio je vrlo lagan za korištenje, ali čak i kada je taj klijent dobar, ne možemo prepustiti činjenici da davatelj usluga ne’ne nude isto iskustvo na popularnim platformama.

Pregled mreže VPNBaron poslužitelja:

Prema našem VPNBaron pregledu, davatelj nudi poslužitelje u samo 13 zemalja širom svijeta.

A većina njih nalazi se pretežno u Sjevernoj Americi i Europi.

VPN Baron pregled - poslužitelji samo na 13 lokacija

Poslužitelji su bili sigurni od curenja DNS-a i WebRTC-a što je veliki plus, ali brzine koje su se neprestano kretale čak i kad smo provjeravali na istom poslužitelju u različito vrijeme.

Glavni problem s VPNBaronom nije’t o malom broju poslužitelja, no problemima s performansama koji dosljedno otežavaju korisničko iskustvo.

Pregled deblokiranja VPNBaron Netflix

Danas je mjerilo za vrhunske VPN usluge dobro koliko deblokiraju web lokacije sa ograničenim geološkim ograničenjem, posebno one za streaming..

U današnjem’U svijetu, korisnici zahtijevaju sve veći pristup globalnom sadržaju i lako će se odlučiti za usluge koje za njih mogu otvoriti geo-ograničenja što je lakše.

I od sada nadalje, morate nabrojati još jedno ime na popisu VPN-a koji zapravo mogu biti vjerni svojoj riječi u izvršavanju ovog zadatka, tj. VPNBaron, ovaj je pružatelj dovoljno brz da podrži streaming i deblokira velike web stranice za streaming poput Netflixa.

VPNBaron nudi namjenske servere za streaming za one korisnike koji žele deblokirati Netflix US, a kada smo testirali ove servere, otkrili smo da usluga doista djeluje izuzetno dobro u izvršavanju gore navedenog zadatka.

A imajte na umu, deblokiranje Netflixa nije zlonamjerni podvig jer web stranica ima na snazi ​​VPN ban koji čini veliku većinu VPN-a beskorisnim u tu svrhu. Tako možemo sa sigurnošću reći da VPNBaron ima kvalitetan tim, resurse i prije svega posvećenost pružanju korisnicima najboljem iskustvu.

Testirali smo uslugu za deblokiranje Netflix-a u SAD-u i možete vidjeti da je Ex-Machina, znanstveno-fantastični film dostupan samo u SAD-u, ne’Ne pojavljuje se u rezultatima bez VPN veze.

VPNBaron pregled 2019. godine

No, kad smo se putem VPNBarona povezali s namjenskim streaming serverom, Netflix US je deblokiran i konačno smo mogli pristupiti Ex-Machinu.

VPNBaron pregled 2019. godine

Jedino što nedostaje VPNBaronu’Mogućnosti deblokiranja je da je njegova funkcionalnost ograničena na stolne uređaje.

VPN Baron pregled - Netflix nije podržan na mobilnom uređaju

Ne radi’Ne radite na mobilnim uređajima, što predstavlja značajniji problem jer se mnogi korisnici odlučuju zadovoljiti velik dio svojih potreba za streamingom. VPNBaron mora dodati mobilnu funkcionalnost za deblokiranje Netflixa što je prije moguće kako bi osigurao da njegova usluga ostane konkurentna.

VPNBaron torrenting pregled

Podržava li VPNBaron Torrenting?

Da, jer tako piše, ali jedino mjesto na kojem piše to je mala balijska traka na popisu značajki plana cijena.

Nigdje drugdje na njegovoj web stranici nismo mogli pronaći nikakve informacije u vezi s njegovim uzimanjem Torrentinga.

Ali VPNBaron je dovoljno siguran da se možete upuštati u Torrenting jer to ne čini’ne imati bilo kakvih problematičnih curenja.

Pregled podrške za VPNBaron

Još jedna stvar koja nas je izneverila sa VPNBaronom bilo je nepostojanje funkcije podrške za live chat jer pružatelj nudi podršku putem e-pošte samo do sada.

To može učiniti proces nezgodnim za većinu korisnika jer zahtijevaju brza rješenja za svoje probleme. Podrška putem e-pošte ne’t odredite određeno vrijeme odgovora i to omogućava da se neizvjesnost poklopi.

Značajka podrške putem e-pošte nudi odgovore u roku od najviše sat ili dva, a pažnja na pojedinosti definitivno je bila personaliziranija nego što se dobiva na značajci podrške uživo, ali u ovom brzom danu i dobi korisnici žele praktična rješenja više nego cjelovita.

Ipak, to’To nije nešto što bi vas trebalo spriječiti da se pretplatite na ovu uslugu’s malim u usporedbi s ostalim moćnim značajkama i korisničkoj sigurnosti koju VPNBaron nudi korisniku.

No osim ovoga, otkrili smo da davatelj nudi mnoštvo lako razumljivih videozapisa s vodičem, zajedno s postupnim vodičima koji korisnicima nude obilje rješenja za najčešće i neke ne tako česte probleme.

Dakle, ako imate problem s nedostatkom podrške za chat uživo i e-pošta vam se čini predugim postupkom, možete se prebaciti na njihovu stranicu znanja kako biste dobili pojednostavljena rješenja za rješavanje većine svojih upita.

Preporučuje se VPNBaron?

Ne, nećemo’ne preporučujem VPNBaron.

VPNBaron nudi neke zadivljujuće prednosti. To’brz, lagan, učinkovit i prepun sjajnih značajki koje pružaju vrijedno VPN iskustvo. No, prvi prekidač ponude je cijena. VPNBaron je prilično skup s obzirom na vrijednost usluge koju nudi zauzvrat.

Drugo, njegove brzine su sjajne. Rezultati testova brzine koje smo dobili čak i s istih poslužitelja imali su veliku razliku. Očekujemo stabilnost od VPN-a, a očito je da ga nema u VPNBaronu.

Treće, dobivate samo servere u 13 zemalja. Usporedite onaj NordVPN koji nudi 5678 poslužitelja za gotovo pola cijene i shvatit ćete zašto ne’ne sviđa mi se VPNBaron dovoljno da ga preporučim.

Četvrto, ne nude se niti jedne aplikacije osim one za Windows, što je ozbiljno jako loše u smislu pružanja prilagođenosti korisnicima..

Ako vam je potrebna pristupačna, ali puno bolja alternativa VPNBaronu, možete se odlučiti za Surfshark, snažnu VPN uslugu s preko 800 servera, Netflix deblokiranje, podršku za chat uživo, neprobojnu sigurnost i još više za samo 1,99 USD mjesečno.

Više informacija o Surfsharku potražite ovdje.

Slični članki

 • AirVPN pregled 2019. godine

  AirVPN možda ima najviše vrijednu ocjenu u cijeloj VPN industriji. Ona putem ovih riječi definira službu “Zrak za disanje pravog...

 • TigerVPN pregled 2019. - Snažan VPN koji treba mali pritisak!

  Osnovan 2011. godine, TigerVPN je slovački pružatelj sigurnih usluga privatne mreže. U njenom je vlasništvu ‘Tigar na poslu’ - tehnološka tvrtka...

 • Shellfire VPN pregled 2019. godine

  Nadležnost Njemačka Cijena 3,97 dolara mjesečno (95,16 dolara za dvije godine) Poslužitelji 37 Zapisi Bez šifriranja AES-256 deblokira Netflix Bez torrentinga Nema djela u Kini Ne...

 • VPNSecure pregled 2019. godine

  Zasnovan na neuobičajenom mjestu za VPN uslugu, VPNSecure.me nije’Na prvi pogled izgledaju kao prikladna usluga, ali ova usluga ima puno aspekata...

 • Browsec VPN pregled 2019. godine

  Nadležnost Rusija Cijena 1,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Poslužitelji 36 Poslužitelji u 32 lokacije Dnevnici Trgovine Trgovine Dnevnici Šifriranje Proxy usluga (Bez šifriranja) Deblokira...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me