VPN Neograničen pregled 2020

Nadležnost SAD
Cijena 2.78
Poslužitelji 400+
drva Ne
Šifriranje OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini
Preporučeni  Da
Web stranica www.vpnunlimitedapp.com
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop

VPN-ovi rijetko poboljšavaju razinu svojih performansi tijekom vremena i ostaju zaglavljeni na istom mjestu nudeći iste stare razine usluga. No, bilo je prilično osvježavajuće vidjeti da je jedan VPN prekršio tu monotoniju zapravo poboljšavajući se tijekom određenog razdoblja.

Zadržite Solid VPN Neograničeno, a ne da se brkati s Android VPN aplikacijom istog naziva, posljednjih godina je porastao iz snage i sada je spreman da izazove čak i najstariji popis VPN-a s visokom razinom performansi. sa fronta. Naravno, još uvijek postoje poteškoće koje je potrebno glačati kako bi ovo bilo zaista VPN usluga, ali sveukupno bismo svakako preporučili našim čitateljima i generalnim VPN korisnicima da isprobaju, barem jednom i oni su pobijedili.’neću biti razočaran njihovim iskustvom.

Želite li znati zašto? Zatim pročitajte ovaj ekskluzivni pregled VPN Unlimiteda koji uključuje kritike o svojim cjenovnim planovima, brzinsku izvedbu, infrastrukturu poslužitelja, geo-ograničenja i zaštitni zid zaobilazeći mogućnosti i još mnogo toga.

VPN Neograničen pregled

VPN Neograničeni planovi cijena

Budući da se VPN industrija temelji na modelu pretplate, cijene i trajanje pretplate na koje korisnik daje pravo, od velike su važnosti za potencijalnog VPN korisnika.

Većina VPN korisnika sada postaje sve osjetljivija na cijenu jer se sve više i više pružatelja usluga međusobno pokušava nadmetati s obzirom na to koliko su niski, a opet pružaju najbolje značajke koje mogu.

VPN Neograničeno’Planovi cijena su osebujni i definitivno nisu u skladu s planovima koje trenutno nudi većina davatelja usluga, što može učiniti iznenađenje općeg korisnika kad ih prvi put ugleda..

VPN Unlimited trenutno nudi tri plana cijena:

 • Mjesečni plan: 9,99 USD mjesečno
 • Godišnji plan: 5,00 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 59,99 USD)
 • Životni plan: 149,99 USD naplaćeno jednom

VPN Neograničeni plan cijena

Krenimo prvo s mjesečnim planom, što nije nešto izvan okvira. Generički, visoko cijenjeni mjesečni plan namijenjen odvraćanju korisnika od stvarne kupovine i preusmjeravanju na planove koji nude dulje razdoblje pretplate.

Sljedeći je plan njihov godišnji plan koji dolazi u $ 59,99 naplaćuje se jednom što je koštalo korisnika 5,00 USD mjesečno za cijelo razdoblje pretplate. Po povoljnim cijenama i mogu se uzeti u obzir, ali ipak postoje neki drugi VPN pružatelji koji nude planove niže cijene dok nude pretplatu za točno isto razdoblje.

Iznenadili smo se da ne postoji srednjoročni plan pretplate, tj. Tromjesečni plan ili šestomjesečni plan, koji ima puno više potencijalnih primatelja, posebno među onima koji zahtijevaju VPN za kratkoročne potrebe.

Ali njihov najbolji posao koji rijetko viđamo u VPN industriji je životni plan koji košta samo 149,99 USD. Da! Pročitali ste to ispravno, plaćeno 149,99 USD i imate čitav životni vijek VPN omota. Niti jedan drugi dogovor, bez obzira na to koliko je jeftin, ne približava se ovom VPN Unlimitedu ovom smiješnom razinom velikodušnosti. U najboljem slučaju davatelji VPN-a nude 5-godišnja razdoblja pretplate u svojim cjeloživotnim ponudama, ali VPN Neograničeno zapravo živi do svog imena ovdje pružajući vam mogućnost kupnje neograničene VPN pretplate. Oni ozbiljno ne’ne dolazim bolje od ovoga!

Sad dolazi na način plaćanja dostupan. VPN Unlimited trenutno nudi sljedeće mogućnosti plaćanja:

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • Amazon
 • Bitcoin
 • Druge metode

VPN Neograničeni načini plaćanja

Ove su metode dovoljno dobre jer korisniku pružaju visok stupanj fleksibilnosti u vezi s tim kako želi platiti plan cijena. Način plaćanja Bitcoin odličan je jer omogućava anonimno plaćanje što ga čini sigurnim za sve koji žele taj dodatni stupanj internetske anonimnosti. Ostale metode koje se spominju u načinima plaćanja sadrže više od 100 opcija, uključujući AliPay, pa ako ne’Ne želite platiti putem tih konvencionalnih metoda, VPN Unlimited nudi vam mnoštvo drugih opcija od kojih možete imati koristi.

VPN Neograničeno besplatno probno razdoblje

Besplatna suđenja svjedoče o VPN-u’sposobnosti i oni dodaju kupcu’s povjerenjem u donošenje konačne odluke o kupnji plana pretplate. Kažu korisniku da je usluga toliko uvjerena u njegove performanse da ih ne poznaje’Ne bojim se staviti ga na bilo koji test.

No usprkos svemu tome, većina VPN-ova ne’ne nude potpune besplatne probe s nula preuzetih obveza. Najbliži VPN koji nudi pravu besplatnu probnu verziju je NordVPN’s 3 dana nulta ponuda besplatna probna ponuda. Osim toga, nije ih puno spremno za prelazak kilometraže.

No, VPN Unlimited trenutno nudi probnu probnu probnu verziju, a osim toga nudi 7-dnevno razdoblje povrata čak i nakon što uplatite. VPN Unlimited je dovoljno dobar VPN koji može podnijeti puno testova performansi korisnika, pa cijenimo činjenicu da su voljni odvesti ronjenje svojom uslugom..

Definitivno možete isprobati i koristiti najbolji besplatni neograničeni VPN za Android na njegovom besplatnom suđenju da biste znali samo puno napora koji ovaj pružatelj ulaže kako bi korisnika pametnih telefona učinio’doživite znatno bolji standard performansi od VPN-a od onoga što možete osigurati kao i mnoge druge slične usluge.

Pregled kompatibilnosti s aplikacijama VPN Neograničeno

Dostupnost više klijenata aplikacija i način na koji poboljšavaju korisničko iskustvo vrlo su važni čimbenici u uspostavljanju reputacije VPN-a kod korisnika’s percepcija. Sramežljiva, prozračna aplikacija klijenta može vam donijeti tisuće negativnih reakcija, bez obzira na to koliko su vaše značajke stvarno učinkovite.

Ali VPN Unlimited nije prisutan ni u čemu od toga jer nudi prekrasne, lagane VPN klijente koji imaju nekoliko impresivnih novih zavoja koji su nas ugodno iznenadili.

Pogledajte njegovo korisničko sučelje:

VPN Neograničen pregled kompatibilnosti

Poslužitelji su postrojeni u željeznici kao i na bilo kojem drugom VPN klijentu, ali oni pokazuju koliko su trenutno učitani, što je sjajna inovacija u odnosu na standard prikazivanja ping stopa ispod svakog poslužitelja. Postotak radnog opterećenja zapravo je prilično koristan u odabiru poslužitelja, jer vam govori koji bi vam poslužitelj mogao pružiti optimalne performanse.

Popis poslužitelja čak vam točno kaže koji je poslužitelj razgraničen za podršku Torrenting aktivnostima, kao što je vidljivo iz gornje slike prikazane gore koja je prikazana “Luksemburg, Roost - Bissen” kao Torrent friendly server.

Uz sve to, klijent ima prekidač za uklanjanje, što je definitivno potrebno, odjeljak s računom, koji je u stvari stvarno odjeljak s postavkama i traka koja prikazuje preostalo razdoblje pretplate prije vašeg plana i neke druge značajke. Općenito, UX i korisničko sučelje klijenta su besprijekorni i stvarno preporučujemo drugim VPN-ima da slijede VPN Unlimited kao primjer u poboljšanju vlastitih klijenata..

VPN Unlimited trenutno nudi namjenske klijentske aplikacije za sljedeći OS:

 1. iOS
 2. Android
 3. Mac OS
 4. Windows
 5. Linux (Ubuntu 18+ i Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04+)
 6. Proširenje preglednika (Chrome, Firefox, Opera)

VPN Neograničene podržane aplikacije

VPN Neograničen pregled poslužitelja

VPN Neograničeno’s poslužiteljska infrastruktura vrlo je impresivna jer nije samo dobro raspoređena u 72 zemlje, već je i dovoljno dobra da podrži deblokadu mnogih geo-ograničenih domena, posebno web-lokacija za streaming.

Evo nas, deblokiramo BBC iPlayer UK i gledamo “Što ti misliš tko si”spajanjem na Poslužitelj Hampshire, UK:

VPN Neograničen test poslužitelja

A evo gleda “Pronalaženje Dory” na Netflixu dok je spojen na Poslužitelj San Francisco, California:

VPN Neograničen test servera 2

Te se servere može lako pronaći na njihovom VPN klijentu, jer se posebno spominju kao streaming poslužitelji kao što je ovaj:

VPN Neograničen pregled 2020

Osim ovoga, VPN Unlimited nudi ukupno 400 poslužitelja, s lokacijama koje su dobro raspoređene i pokrivaju veći dio Sjeverne Amerike, Europe, Južne Azije, Južnog-Dalekog Istoka (blizu Kine), Australije, pa čak i nekih odabranih poslužitelja u Africi i Južnoj Americi , Ako mogu povećati broj svojih poslužitelja na mjestima poput Sjeverne Afrike i dodati ih na mjesta poput Kanade, tada bi oni imali puno širu pokrivenost i omogućili još većim VPN korisnicima da dobiju optimalne performanse.

VPN Neograničen sigurnosni pregled

E sad dolazimo do najvažnijeg dijela, VPN Unlimited’Sigurnosni standardi su prilično dobri. Oni nude standardnu ​​vojnu enkripciju AES 256 za osiguranje korisničkih paketa podataka, podršku za protokol OpenVPN za još bolju sigurnost prijenosa podataka i gotovo, nultu politiku evidentiranja. Kažemo skoro nula jer oni vode evidencije o upotrebi propusne širine korisnika i vremenskim oznakama veze, što ne’Ne ulazite u privatnost korisnika previše, ali ipak bilježe neke vrste podataka.

Sveukupno, sigurnost je dovoljno dobra ako želite ostati anonimni putem interneta i osnažiti se ogrtačem nevidljivosti koji čuva vas i vaše osjetljive podatke u svakom trenutku.

Zaključak

Općenito, ovaj pružatelj uspio nas je impresionirati svojim svježim značajkama i novim shvaćanjem kako bi stvari mogle izgledati mnogo bolje u VPN domeni, ali ipak, postoje neke rupe koje trebaju začepiti prije nego što ih možemo nazvati jednim od najboljih Trenutno 5 pružatelja usluga u ovoj industriji. Definitivno su na dobrom putu i videći način na koji su transformirali svoju uslugu i poboljšali njihove standarde izvedbe tijekom godine, mi ne’Ne sumnjam u njihove sposobnosti za prevazilaženje tih prepreka pri usponu na vrh pijedestal u VPN domeni u godinama koje dolaze. Ako razmišljate o kupovini pretplate s VPN Unlimitedom, definitivno bismo podržali vašu odluku!

Slični članki

 • OVPN pregled 2020

  Nadležnost Švedska cijena 7,00 USD / mjesečno Poslužitelji 56 poslužitelja u 7 zemalja Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Ne radi u Kini Ne...

 • NVPN pregled 2020

  Nadležnost Bosna Cijena 3,33 USD mjesečno Poslužitelji 54 Serveri zapisi Nema šifriranje dnevnika 256-bitni CBC / SHA512 deblokira Netflix bez torrentinga Da radi u Kini...

 • Pregled nelokatora 2020

  Nadležnost Danska Cijena 4,16 USD / mjesečno za jednogodišnji plan Poslužitelji 42 Poslužitelji Samo Dnevnike Trgovine Trgovine uporabe Šifriranje zapisnika AES-256-bitni deblokirani Netflix Bez torrentinga...

 • Windscribe VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 49 USD na jednogodišnjem planu poslužitelji 600+ poslužitelji u 60 zemalja Zapisnici Da Šifriranje AES-256 Bit Deblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me