VeePN pregled 2020

Nadležnost Panama
Cijena 1,67 $ / mj
Poslužitelji 2500
drva Nema zapisnika
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://veepn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

VeePN pridružuje se sve većoj listi VPN-ova u već pretrpanoj industriji. Nudi 10 istodobnih veza, 2500 poslužitelja na 50 lokacija i 256-bitnu vojnu enkripciju.

Cijene počinju od 1,99 USD mjesečno. na dvogodišnjem planu. Na svakoj su platformi / uređaju dostupne aplikacije koje su vrlo jednostavne i intuitivne. Prebacivanje poslužitelja je jednostavno i suočavate se s problemima u konfiguriranju postavki.

Nažalost, VPN ne uspijeva deblokirati VoD-ove poput Netflixa, BBC iPlayera i Hulu. U isto vrijeme, on ne nudi nikakve funkcionalnosti ili mogućnosti za korisnike u Kini. Dakle, ne bih preporučio uslugu.

Za isti cjenovni opseg, razumna alternativa bilo bi odlazak na zloglasni PureVPN koji je odobrio Forbes i pohvalio ga korisnici povjerenja pilota, zaradivši ocjenu 4,8. Suočava se s problemima u deblokiranju VoD-ova ili zaobilaženju “Veliki vatrozid”.

Nadležnost

Tvrtka posluje pod Panamom’s nadležnosti, što ga čini vrlo sigurnim i sigurnim pružateljem usluga. Zemlja je vrlo liberalna kad su u pitanju zakoni o zadržavanju podataka i privatnost na mreži.

Biti u Panami znači da vam nitko neće kucati na vrata ni za jednom mrežnom aktivnošću koju obavljate, niti je tvrtka ikad pružila korisničke informacije nekoj agenciji ili državnim institucijama.

Nema pravila dnevnika

Anonimnost je jedna od glavnih briga kada je u pitanju upotreba VPN usluga. Službena web stranica navodi da ne bilježi nikakve podatke o korisniku. Tvrtka’Pravila dnevnika štite vaš uređaj’metapodaci, vaš primarni IP, povijest i vaše mrežne aktivnosti. Plus točka je što nije dio saveza 5/9/14.

Podržani uređaji

Nudi aplikacije za sve popularne OS platforme, uključujući Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Preko proširenja se može upotrebljavati i s preglednicima Chrome, Firefox i Opera, a možete čak i postaviti na svoj internetski usmjerivač. Svakako biste trebali provjeriti iOS VPN aplikacija kao to’s najboljima od paketa jer nudi nevjerojatno fluidne performanse na vašem iPhoneu.

sučelje za pregled veepn aplikacije

Usluga je aktivna više od 8 godina, što je prilično velik podvig. Nakon instaliranja aplikacije započet će vaše probno razdoblje od 7 dana.

Dobavljač dolazi sa velikim brojem značajki koje ga čine’Koristite lakše i spretnije.

DNS prevencija curenja

Proveli smo DNS test propuštanja kako bismo osigurali da je ovaj VPN dovoljno siguran za aktivnosti poput Torrenting ili one koje zahtijevaju opću anonimnost. Pokazalo se da je sigurno, jer uopće nismo zabilježili curenja. Označeno sigurno, definitivno!

veepn-dns test propuštanja

Tvrtka je također spakirala u javnu opciju Wi-Fi, koja će vas zaštititi kada vani koristite nezaštićeni Wi-Fi u tržnom centru ili kafiću. Ako mislite da ova značajka ne vrijedi mnogo, idite na google i pogledajte neke nedavne napade Man-in-the-Middle-a i vi’Shvatit ću što ova značajka donosi vašoj sigurnosnoj sobi.

Virus total Test

Ukupno smo koristili virus da bismo provjerili postoje li ranjivosti u softveru. VeePN je izbrisao ovaj test, a da u njega nije bilo ugrađenih ranjivosti sustava ili zlonamjernog softvera.

Ubojiti prekidač

Mora imati značajku koja doslovno ubija vašu internetsku vezu čim VPN prekine vezu s serverom ili u suprotnom ne uspije.

Ova je značajka vrlo važna jer je i djelić sekunde dovoljan da vas pronađu.

Tijekom našeg pregleda ovaj je prekidač radio savršeno, tako da mu možemo sigurno dati zeleni signal da je dovoljno siguran da štiti korisnike.

Test brzine

Tijekom pregleda testirali smo brzinu interneta sa i bez VPN usluge.

Bez VPN-a

najbrže-bez vpn

Uz VPN

brzi-veepn-s vpn

Brzina preuzimanja pala je za gotovo 80%, dok je brzina prijenosa pala za gotovo više od 90%. Ovo je bila najveća greška s kojom smo se suočili u cjelokupnom pregledu ove usluge, spuštenih ruku. Brzine su ostale užasno male čak i kad smo prosijali između barem 5 drugih poslužitelja od davatelja usluga.

Brzina je problem s kojim nitko ne može kompromitirati kad je u pitanju VPN, tako da dok se VeeVPN ne pobrine za to, ostaje pored neupotrebljive.

Deblokiranje usluge Netflix U.S

VeePN nije uspio deblokirati američki Netflix kada smo se oprobali, što pokazuje nedostatak sposobnosti u usluzi. Pokušali smo ponovo nakon čišćenja kolačića i isprobavanja različitih preglednika, ali problem je i dalje postojao.

Virus total Test

Virus Total iskoristili smo za provjeru da li postoji bilo kakva ranjivost u softveru poput prisutnosti Trojanaca ili virusa bilo koje vrste, a pokazalo se da nema 71 motora koji su otkriveni u 71 različite vrste ispitivanja na kojima je internetski alat testirao.

test veepn-virusa

Podržani protokoli

Protokoli su, u osnovi, sigurni tuneli kroz koje prolazi VPN promet, pa su tehnički druga linija obrane za bilo kakve podatke koji prolaze pod okriljem VPN-a..

VeePN podržava:

 1. OpenVPN i
 2. IKEv2
 3. Pametni VeePN TCP
 4. Smart VeePN UDP.

OpenVPN najbolja je opcija među ostalim, jer je protokol otvorenog koda koji ga oslobađa od ranjivosti od nule. Preporučujemo da bez obzira na VPN koji koristite provjerite jeste li podešeni u OpenVPN protokol kao takav’S najsigurnijim dionicama. Većina pružatelja usluga podrazumijevano je uključena, a na nekim morate na nju prebaciti ručno.

OpenVPN se oslanja na TCP i UDP protokole. TCP je pouzdaniji, ali sporiji, dok je UDP brži, ali manje pouzdan od TCP-a. U VeeVPN’slučaj

Lokacije poslužitelja

veepn-server-loctions

VeeVPN’Procjena mreže poslužitelja je sljedeća:

 1. 2500 poslužitelja
 2. 50 lokacija
 3. Glavne američke države
 4. evropske zemlje

Broj poslužitelja je dovoljno dobar, ali s obzirom na činjenicu da su brzine apsmalno niske, količina poslužitelja koja nudi ne znači’mnogo je važno.

10 uređaja istovremeno

veepn-uređaji

VeePN vam nudi i značajku istodobnog korištenja na 10 različitih uređaja što znači da je jedan paket dovoljan za cijelu obitelj ili čak čitav ekosustav uređaja.

Plaćanje i cijene

pregled veepn-cijena

 1. Mjesečni plan cijena: 10,99 USD
 2. 1-godišnji plan cijena: 5,83 USD mjesečno
 3. 5-godišnji plan cijena: 1,67 USD mjesečno

VeeVPN’S cjenovnim planovima korisnici nude različite mogućnosti. Na raspolaganju su mjesečni, godišnji i pet godišnji pretplatni plan. I premda petogodišnji plan može izgledati primamljivo uz mjesečni trošak od samo 1,67 USD, stvarna cijena koju trebate platiti za ovaj plan iznosi oko 100 USD, pa se godišnji plan čini kao mnogo bolja ponuda za samo crticu ispod 70 dolara za cijeli godišnja pretplata.

Obavljanje anonimnosti jedna je od osnovnih funkcija VPN-a, stoga bi vam dobavljač trebao ponuditi i za plaćanje putem Bitcoina.

PayPal i kreditne kartice mogu biti prihvaćeni od mojih drugih pružatelja usluga, ali VeePN također prihvaća kripto plaćanja putem Coin Paymentsa poput Bitcoin, Litecoin i svih ostalih kripto valuta.

Podrška 24/7

Podrška uživo 24/7 vrlo je važna kada je u pitanju VPN usluga jer je ovaj specifični softver kompliciran i često može zahtijevati od korisnika da potraže brza rješenja za rješavanje problema..

VeeVPN nudi to što je veliki plus na strani pružatelja usluga jer će omogućiti bolje olakšavanje korisnicima u pogledu svih različitih aspekata usluge.

Konačna presuda

Nakon pregleda VeePN-a, možemo reći da, unatoč tome što ima općenito dovoljno dobru uslugu, zaista treba raditi na svom pitanju brzine, a inače sav dobar posao don’t na usluzi može otići u otpad.

Nema većih problema s uslugom na bilo kojem prednjem dijelu i čini se kao prilično pristojna usluga, čak i dovoljno dobra da se preporuči, ali ja ću prestati s tim, jer brzine moraju znatno porasti prije nego što se dođe do takve odluke.

Slični članki

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • PandaPow VPN pregled 2020

  Nadležna cijena Hong Konga Cijena 7,00 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu poslužitelji 120+ VPN u 16 zemalja Dnevnike Trgovine Trgovine veza Šifriranje AES-256-bitnih deblokada...

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • Windscribe VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 49 USD na jednogodišnjem planu poslužitelji 600+ poslužitelji u 60 zemalja Zapisnici Da Šifriranje AES-256 Bit Deblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • Sakrij moj IP VPN pregled 2020

  Nadležnost Sjedinjene Države Cijena 2,91 dolara / mjesec poslužitelji 120 Dnevnike Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Ne...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me