Ubrzajte pregled

Speedify nije vrlo stara usluga, za razliku od većine ostalih mene’do sad smo pregledani na putu da znam više o najboljim VPN-ovima u industriji.

Počeo je tek davne 2014. godine, što ga čini komparativnim “newbie” u industriji.

Međutim, možda su novi, ali sigurno su ambiciozni.

Zašto?

Oni ne’Ne koristite OpenVPN protokol, što je industrijski standard. Pa što točno oni koriste?

Vezivanje kanala.

Ubrzajte pregled

Don’ne brini ako ne’ne znam što je to što ću pokriti ovu i ostale aspekte usluge u ovom cjelovitom Speedify VPN pregledu, zajedno sa svom robom i blagodatima usluge.

Pozitivni

Kao što ime sugerira, Speedify se fokusirao na to da svoju uslugu učini što jednostavnijom i bržom jer korisnici mogu imati koristi od.

Da bi se služio ovoj svrsi, pružatelj je uveo mnogo različitih značajki za koje nećete naći dovoljno u industriji. Oni su uglavnom usredotočeni na sigurnost i to je mjesto koje ovaj pružatelj usluge’najveće prodajno mjesto leži.

Novi protokol i nadograđena enkripcija

Uglavnom se pružatelji VPN-a odlučuju za OpenVPN protokol jer je poznato da je on najsigurniji protokol vani. Prenapučeno, nikad poznato da se provali, čvrst i brz, nisu mnogi pomislili da to urade, ali ne i Speedify.

Davatelj je uveo vlastiti protokol razvijen unutar tvrtke pod nazivom Channel Bonding kao što sam spomenula na početku pregleda.

Povezivanje kanala povećava vašu brzinu i stabilnost omogućujući vam da koristite više internetskih priključnih točaka odjednom.

Bez obzira na to je li vaš Wifi, vaša mobilna podatkovna veza ili bilo gdje drugdje Internet usmjeren na vaš uređaj, ovaj protokol povezuje sve to i izravno ga prenosi.

Otkrio sam da mi ova značajka dopušta nastavak preuzimanja čak i kad mi se Wifi spusti dok je funkcija povezivanja kanala prebacila vezu na moju mobilnu podatkovnu vezu..

Zaista izuzetno impresivno! Ako je namijenjen samo za stabilizirana preuzimanja ili učitavanja, ovaj VPN jedan je od najboljih softvera koje možete dobiti.

Sad dolazi šifriranje.

AES-256 šifriranje danas je norma za sve VPN-e i to’s jer je neprobojna.

Ipak, Speedify nudi još napredniju verziju ove tehnologije, tj. Cha-Cha 256 enkripciju. To je previše tehnički da bi se objasnila razlika između to dvoje, ali ipak, povećanje znači da je ovaj pružatelj naporno radio kako bi korisnicima pružio najbolje u modernoj internetskoj sigurnosti i zaštiti privatnosti putem svoje usluge.

Veliki broj poslužitelja

Obično manji VPN-ovi nemaju’Ne nudim čak 500 poslužitelja. I uvijek je važno ako želite veliki park servera, onda morate pogledati vrhunske VPN usluge u industriji s PureVPN poslužiteljima sa 2000+ poslužitelja i

Speedify navika vas neće pustiti, jer već ima preko 1000 poslužitelja na 28 različitih lokacija.

ubrzati pregled poslužitelja

A to nisu obični serveri, to su serveri za brzinu.

Ovi se poslužitelji brzine nalaze u oblaku i kombiniraju se s funkcijom povezivanja kanala kako bi proširili sav opterećenje svoje veze kako bi dobili pouzdaniju i bržu vezu..

Veliki broj poslužitelja također znači da imate puno izbora kad je riječ o odabiru najbliže lokacije, čak i ako se nalazite na mjestima poput Azije ili Afrike, tj. Mjesta na kojima većina VPN-ova’Ne stavljajte poslužitelje.

Tor kompatibilnost

Među mnogim alatima za privatnost interneta Tor se smatra visoko cijenjenim.

Da’s jer ovaj preglednik zadržava vaš privatni IP usmjeravajući ga kroz više krajnjih točaka. Ali ipak, ne radi’ne nudite podršku za šifriranje ili protokol, pa čak i ako je vaš IP siguran, vaši podaci mogu biti ugroženi.

Sada je problem što većina VPN-ova nije kompatibilna s Torom, što narušava iit i ne dozvoljava mu da pruži korisniku visoko sigurno iskustvo na mreži.

Speedify nije jedna od tih usluga jer nudi izvrsnu kompatibilnost s Torom, omogućavajući ljudima koji koriste preglednik sjajnu mogućnost da se prikače na.

Prisutnost Kill prekidača

Čak i ako služba ima vojnu enkripciju i sigurnu podršku protokola, vaš IP može i dalje procuriti kroz mnoge rupe koje pružatelji usluga’bez problema općenito.

Jedna od tih rupa je i nedostatak prekidača Kill.

Kad padne vaša VPN veza, vaš IP postaje iznenada izložen, pa čak i ako isključite vezu, mali prozor između njih dovoljan je da čak i osrednji haker zna vaš IP.

Prekidač za uklanjanje sprečava to prekidanjem internetske veze ako ikad padne i VPN veza.

Speedify nudi ovu sjajnu značajku na svim svojim aplikacijama.

Podrška je vrh linije

Kad god vidim podršku e-pošte umjesto značajke uživo razgovaranja, razočaram se jer je podrška e-pošte ovih 2000-ih.

I to’s, jer njegov bezlični način pružanja podrške kada chat uživo može stvarno pomoći poboljšanju boljeg iskustva.

Međutim, bio sam stvarno iznenađen kad Speedify’Podrška e-pošte odgovorila je na moje upite visoko profesionalno. Nema automatiziranih botova, glupih odgovora, samo nevjerojatna podrška visoko kvalificiranog stručnjaka za podršku obučenog u njegovom zanatu.

Ostali bi pružatelji usluga trebali izdvojiti list Speedify’knjige u ovom slučaju definitivno.

Vrlo izdašno besplatno probno razdoblje koje se može trajati beskonačno

VPN-ovi su danas prilično škrti i pohlepni i želite da ih prvo platite i kasnije iskoristite njihovu uslugu..

Danas mnogi pružatelji usluga ne nude besplatnu probnu verziju, samo politiku povrata novca.

Ali ne Speedify.

Ne samo da ovaj pružatelj ima općenitu politiku povrata od 30 dana kao i svi drugi, već nudi i besplatnu probnu verziju bez nužde s nevjerojatnih 5 GB ograničenja propusne moći u mjesecu. Da! Svaki će se mjesečni dodatak od 5 GB obnavljati osim ako niste apsolutno spremni platiti uslugu.

Nevjerojatno, jednostavno nevjerojatno.

Sad to’s nešto što se definitivno može opisati kao “Izuzetno prilagođen korisnicima”.

Pristupačni i jednostavni planovi

Većina vas može biti iznenađena kada vidi koliko je cijena u prednosti? Nije li’To bi trebalo biti nešto što samo treba reći?

Ne, čak i cijene mogu spadati u prednostima ili kontrama, a to ovisi o tome koliko vaši planovi cijena mogu opravdati vrstu usluge koju nudite.

ExpressVPN’Nacrti su vrlo skupi, ali ja ne’smatram ih lošima zbog davatelja usluga’vrijednost, vjerodostojnost i pouzdanost, svojstva najboljeg u poslu. Međutim, ostale VPN usluge poput Surfsharka opremljene su značajkama i nude ih niske cijene.

Dakle, nije tako da ste dobri samo ako ste jeftini VPN. Trebaš to opravdati.

Speedify’Planovi cijena su jednostavni, s dostupnim samo mjesečnim i godišnjim planovima.

 • Mjesečno: jednom se naplaćuje 8,99 USD
 • Godišnje: jednokratno naplaćeno 49,99 USD (4,16 USD mjesečno)

Ubrzajte pregled cijena

To je individualni plan i prema meni godišnji plan je vrlo povoljne cijene. Mjesečni plan je malo skuplji, ali ne i onaj koji se ne može uzeti u obzir.

Da, postoje obiteljski plan i timski plan koji su također dostupni kod pružatelja usluga i oni se razlikuju po pojedinačnom planu. Pa čak ni oni ne cijene prekobrojni brod.

kontra

Dobavljač je dobar do ovog trenutka, čak i onaj koji bi ga trebalo preporučiti, ali jesu li ove prednosti sve što ima usluge?

Speedify također ima svoj dobar udio koji moram istaknuti i pred vama, tako da nakon čitanja ove recenzije možete donijeti uravnoteženije odluke:

Netflix se ne podržava

Otkad Netflix’s VPN zabrana je stupila na snagu, mnogo VPN-ova vam može omogućiti pristup različitim knjižnicama u različitim zemljama koje nudi Netflix.

VPN koji još uvijek može zaobići zabranu za VPN definitivan je pobjednik i to može biti njegovo jedinstveno prodajno mjesto, veće od bilo čega drugog.

Međutim, sam Speedify kaže da njegovi poslužitelji to ne mogu, tako je’s a ne mozak na to koliko sam bio razočaran kad sam ovo vidio.

Ovaj je definitivno prijevar.

Torrent nije dostupan

Nakon što Netflix nije’Ne radim s davateljem usluga, mislio sam da će Speedify biti dobar sa Torrentingom, ali kao što uvijek kažu, nemoj’nemam velika očekivanja ili ćete biti razočarani veliko vrijeme!

I to’upravo to se dogodilo sa mnom kad sam vidio da i Speedify’ne podržavam bilo kakve veće vrste bujice.

U kombinaciji s Netflixovom beskorisnošću, podrška za Torrenting nisu dvije od Speedifyja’s najvećim slabostima.

Nadležnost SAD-a i neka sječa drva

Zakoni o zadržavanju podataka u zemlji prilično su važna točka koju ponuditelj mora razmotriti prije postavljanja kampa u bilo kojoj zemlji, ali pretpostavljam da je Speedify zanemario ovaj aspekt dok je odabrao jednu od najgorih lokacija na svijetu po takvim zakonima, tj. Sjedinjene Države.

SAD je član ne mnogo saveza za razmjenu podataka poput 5 Oči i 14 Oči, ali također ima vrlo loše zakone o samom čuvanju podataka koji mogu dovesti korisnika u ozbiljne probleme ako se davatelju posluži čak i obavijest o izručivanju podataka.

Pa da, baza Speedifyja jedna je od onih stvari koje ozbiljno ne shvaćam’ne sviđa mi se.

A isto vrijedi i za politiku davanja usluge davatelja usluga.

Speedify kaže da to’s a “Davatelj nula dnevnika”.

Ali ozbiljno nije.

Biti sljedeće vrste podataka:

 • Ime, telefonski broj, adresa e-pošte, osobna adresa i naziv tvrtke
 • IP adresa, pristup stranici, vrsta preglednika i operativni sustav (samo na njihovoj web lokaciji)
 • Vremenske oznake veze
 • Potrošena širina pojasa
 • Približna lokacija

ubrzati pregled privatnosti zapisa

Iako ovi zapisi nisu nešto ozbiljno i ne dozvoljavaju im’zapravo ne ugrožavam vašu privatnost, ali ipak, ja’vidio sam bolje politike zapisanja poput one MullvadVPN, tko ne’čak i ne skupljam svoju e-poštu.

Speedify mora ukloniti te male zapisnike koje čuva kako bi svojim korisnicima ponudio maksimalnu sigurnost i privatnost najviših klasa.

Podrška za uređaje

Iako su klijentske aplikacije Speedify super jednostavne za korištenje i sadrže nevjerojatne značajke poput brzinskog testa, što je jedinstvena značajka koju ja’naiđete na VPN industriju, davatelja usluga’biblioteka aplikacija još je pomalo ograničena.

Speedify nudi posvećene klijente za Windows, Mac, iOS i Android.

Ubrzajte preuzimanje

Ove četiri aplikacije pokrivaju najpopularnije platforme, ali postoji mjesta za još.

Npr. PureVPN nudi namjenske aplikacije za Firestick & Kodi zajedno s proširenjima preglednika Chrome i Firefox za cjelovitiji doživljaj podrške.

Stvarno preporučujem Speedify da uskoro doda aplikaciju ili dvije, ako zaista želi stati tamo s najboljim pružateljima usluga izvlačenja i natjecati se.

Zaključak

Speedify je dobra usluga s nekim vrlo ambicioznim značajkama koje sam istaknuo, no još uvijek postoje neki nedostaci koji me sprječavaju da preporučim ovu uslugu u potpunosti. Ali ništa takvog što se ne može popraviti lako ili učiniti ako se davatelj uloži malo.

Možete isprobati uslugu, pogotovo ako koristite sjajni besplatni plan kako biste provjerili može li zadovoljiti vaše potrebe. Za mene, servis treba spakirati malo jači udarac kako bi dobio kimanje.

Slični članki

 • VPNSecure pregled 2019. godine

  Zasnovan na neuobičajenom mjestu za VPN uslugu, VPNSecure.me nije’Na prvi pogled ne izgledaju kao prikladna usluga, ali ova usluga ima puno aspekata...

 • AirVPN pregled 2019. godine

  AirVPN možda ima najviše vrijednu ocjenu u cijeloj VPN industriji. Ona putem ovih riječi definira službu “Zrak za disanje pravog...

 • Encrypt.Me pregled

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 99,99 dolara (Godišnji plan) Poslužitelji 132 Poslužitelji u 25 zemalja Drže zapise 16 dana Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix...

 • Sakrij VPN! Pregled šifriranja i podrške za protokol

  Kao i svaki drugi VPN na tržištu, HMA! također tvrdi da je najbolji VPN vani. Obećava da će osigurati vašu anonimnost na mreži, ali korisničke recenzije...

 • Betternet VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 2,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Serveri 10 poslužitelja u 10 zemalja Dnevnici Zapisi korisničkih podataka Šifriranje podataka AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me