Trust.Zone Review – VPN dobavljač prilagođen proračunu

Nadležnost Sejšeli
Cijena 3,33 USD mjesečno
Poslužitelji 127 Poslužitelji
drva Nema zapisnika
Šifriranje AES-256-CBC šifre
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Da
Web stranica https://trust.zone/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Review

Što je Trust.Zone?

Stvorila tvrtka zvana “Trust Solutions, LLC” a sa sjedištem na Sejšelima, Trust.Zone je usluga virtualne privatne mreže (VPN) koja je svoje tržište plasirala na tržište još u 2014. Općenito, Najbolji VPN nudi prilično pristojan proizvod s dobrim brojem poslužitelja, razumnim cijenama i značajke softvera. Iako bismo cijenili više raznolikosti u kompatibilnosti s više platformi. Za više informacija o VPN usluzi pročitajte ovaj opsežni Pregled Trust.Zone.

prozodija kontra
1. Značajka automatskog isključivanja

2. Tri istodobne veze

3. Planovi cijena prilagođenih povoljnim cijenama

4. 10-dnevno jamstvo za povrat novca

5. Besplatno testiranje dostupno za testiranje

1. Nedostaje 24/7 podrška uživo

2. Samo IP-i namijenjeni Velikoj Britaniji

3. Nedostaju izvorne aplikacije

Pregled planova i cijena cijena Trust.Zone

Prema našem pregledu Trust.Zone, davatelj nudi prilično razumne cijene svojim potencijalima, svrstavajući se dobro na VPN popisu prilagođen proračunu. VPN obično nudi jedan plan, koji je podijeljen u tri kategorije po trajanju: 1 mjesec, 3 mjeseca i 1 godinu.

Kao što vidite u nastavku, mjesečni plan počinje od 6,99 USD, što je osvježavajuća promjena - zbog visokih cijena većine VPN-a. Tromjesečni plan postavljen je na 4,95 USD mjesečno, omogućujući vam da iskoristite 30% popusta, samo u iznosu od 14,85 USD. Što biste još mogli tražiti?

Ako korisnici ipak žele dobiti najbolju vrijednost, idite na jednogodišnji plan. Trust.Zone ide dodatnu milju u isporuci jeftinog proizvoda za samo 3,33 USD mjesečno. To znači da ostvarujete nevjerojatni popust od 53%, koji iznosi samo 39,95 USD za 12 mjeseci!

Pregled planova i cijena cijena Trust.Zone

Pregled načina plaćanja na Trust.Zone

Kada je riječ o prijavi kod davatelja usluga, korisnicima je neophodno na raspolaganju mnoštvo opcija za plaćanje. Uostalom, kupci će se prijaviti s bilo kojeg mjesta na svijetu, ako je VPN dobar. Sreća za Trust.Zone izglede, na raspolaganju vam je dobar broj načina plaćanja, koji uključuju PayPal i kreditne kartice poput Visa MasterCard, American Express, Discover i UCB.

Trust.Zone je čak uspostavio PayPro Global koji je gateway za preko 70 načina plaćanja. Oni uključuju Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, bankovni prijenos i još mnogo toga. Ako želite ostati potpuno anonimni prilikom prijave i korištenja Trust.Zone VPN usluge, korisnici čak imaju mogućnost upotrebe kripto-valute Bitcoin (koja uživa uspostavljenu reputaciju zbog toga što se ne može pratiti).

Pregled načina plaćanja na Trust.Zone

Trust.Zone Namjenski pregled IP-ova

Zahvaljujući tome što VoD usluge dobivaju pametne i integriraju algoritme koji mogu prepoznati dinamične IP adrese, deblokiranje web lokacija poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime ponekad može biti vrlo teško. Dodajte tome slaboj sigurnosti dinamičnih IP-ova, osobito pri pristupu bankarskim informacijama, a možda ćete htjeti smisliti bolje rješenje. Tu se pojavljuju namjenski IP-ovi.

Naš pregled Trust.Zone otkriva da davatelj nudi dodatne mogućnosti koje uključuju namjenske IP adrese. Najbolji dio svega: trenutno je na popust od 53% popust na neobavezne dodatke. Ovo smanjuje statičke IP cijene s 6,99 USD, pa sve do 3,33 USD mjesečno. Nažalost, u statičku IP adresu imate samo u Velikoj Britaniji. Ostali dodaci uključuju multi-prijavu na 3 uređaja, što košta dodatnih 1,91 USD mjesečno.

Trust.Zone Namjenski pregled IP-ova

Trust.Zone garancija povrata novca

Nakon temeljitog pregleda Trust.Zone, shvatili smo da VPN zaista nudi garanciju povrata novca, uprkos tome što nije spomenuo to mjesto na drugim mjestima na web mjestu. Saznali smo više o jamstvu za povrat na “Uvjeti pružanja usluge” stranice, na kojoj je navedeno da Trust.Zone možete obavijestiti u prvih 10 dana od njihovog ugovora o primanju 100% povrata novca.

Međutim, nije sve tako jednostavno, a povrat novca dolazi s nizom pravila. Trebate osigurati da niste koristili više od 1GB propusnosti. Ako kvota premašuje više od 1 GB, i dalje možete tražiti djelomični povrat. Da biste to učinili, morat ćete poslati kartu na portalu podrške. Postupak će trajati 20 dana nakon otkazivanja ugovora.

Trust.Zone Besplatno VPN

Osim što nudi garanciju povrata od 10 dana, naša recenzija Trust.Zone otkriva da VPN nudi čak i pouzdan BESPLATNI PROBIT. To je drugačije od potpuno BESPLATNOG VPN-a, jer imate samo neograničen pristup VPN usluzi ukupno 3 dana, što vam omogućava pristup samo 1 GB podataka propusne širine, 1 istodobna veza i 111 lokacija poslužitelja.

Trust.Zone Compatibility Device

S novim platformama / OS-om koji se neprestano pojavljuju na tržištu, pametno je samo VPN-u diverzificirati svoje usluge kako bi udovoljili zahtjevima korisnika. Prema našem pregledu Trust.Zone, davatelj nudi samo izvornu aplikaciju za Windows OS, iako pokazuje da podržava druge platforme poput iOS, Android, Linux i MAC (za koje biste morali ručno postaviti VPN).

Trust.Zone Compatibility Device

Trust.Zone Pregled dostupnosti poslužitelja

Što se tiče dostupnosti poslužitelja, naš pregled Trust.Zone otkriva da davatelj nudi razuman popis 127 brzih poslužitelja raspoređenih na 79 lokacija širom svijeta - uključujući Južnu Afriku, Japan, Indiju, Hong Kong, Singapur, Francusku, Ujedinjeno Kraljevstvo , Ukrajina, Bugarska, Nizozemska, Rusija, Njemačka, Poljska, Finska, Sjedinjene Države, Kanada, Brazil, Švedska, Italija, Španjolska, Švicarska, Belgija, Rumunjska i još mnogo toga!

Trust.Zone Pregled dostupnosti poslužitelja

Trust.Zone Protokoli / Encryption Review

Kada je u pitanju korištenje izvrsne anonimnosti na mreži kako bi se zaštitili od znatiželjnih očiju, posebno kada se bavite P2P / Torrenting aktivnostima ili piratskim streamingom, korisnici moraju imati jaku šifriranu mrežu. To znači da VPN koji koriste treba podržavati moćne protokole šifriranja. Sretno za korisnike Trust.Zone-a koji imaju pristup šiframa OpenVPN AES-256-CBC, u kombinaciji s rukovanjem RSA-2048 i SHA256 provjerom autentičnosti kako bi prikrili svoj identitet.

Trust.Zone Pregled pravila o privatnosti

Prema našem pregledu Trust.Zone, davatelj se može pohvaliti poprilično strogim pravilima bez trupaca. Jedine informacije na kojima web mjesto čuvaju su vaše ime, adresa e-pošte i ostale pojedinosti koje se koriste prilikom odobravanja vaše registracije. Ako koristite procesor plaćanja treće strane, oni će također moći pohraniti određene podatke o plaćanjima. Osim ovoga, sve lozinke / računi VPN, javni / privatni ključevi pohranjuju se u šifriranom obliku koristeći kriptografske algoritme.

Trust.Zone Torrenting

Često se pitamo zašto bi itko stvorio VPN uslugu ako jednostavno ne može korisnicima pružiti mogućnost da se uključe u P2P / Torrenting (primjer je TunnelBear). Srećom, za Trust.Zone stvari su drugačije i imate podršku za bavljenje bujicama. VPN klijent čak dolazi opremljen sa automatskim prekidačem i različitim VPN priključcima za sigurnost prilikom preuzimanja bujica.

Pregled web mjesta Trust.Zone

Ako davatelja usluga usporedimo s drugima na tržištu, naša recenzija Trust.Zone otkriva da je web stranica po svom izgledu prilično jedinstvena. Na svojim web stranicama koristi prilično privlačne i svijetle boje, što je osvježavajuća promjena. Iako želimo da postoji više informacija o značajkama / alatima, zajedno s pristupom chatu uživo, web stranica i dalje uspijeva!

Pregled web mjesta Trust.Zone

Pregled korisničke podrške Trust.Zone

Korištenje VPN-a u današnje doba i kada se svako poduzeće / vlada zalaže za ograničavanje pristupa informacijama može se poprilično složiti. Dodajte to nekim neočekivanim problemima / problemima koji mogu nastati zbog određenih grešaka u izvornim aplikacijama ili pogreške samog pružatelja usluga, morate imati pristup korisničkoj podršci. Dok 24/7 chat uživo nije dostupan, imate mogućnost slanja karte!

Pregled korisničke podrške Trust.Zone (1)

Jednostavno unesite svoju adresu e-pošte, predmet, odjel, važnost i poruku. Možete čak dodati slike da biste bolje predstavili problem / problem. Nakon što predate kartu, možete očekivati ​​da ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata. Ako vam treba brže rješenje za rješavanje problema, tada imate i stranicu sa FAQ-om na kojoj možete pronaći sve detalje u vezi s najčešćim pogreškama..

Povjerenje korisničke podrške Trust.Zone 2

Konačna presuda

Naš pregled Trust.Zone otkriva kako davatelj nudi dobru cjelokupnu uslugu koja treba malo raditi. Trebali bi razviti izvorne aplikacije za sve platforme i posebno povećati broj značajki na Windows klijentu. Brzina je bila prilično dobra i mi nemamo problema s deblokiranjem web-lokacija s ograničenim geografskim ograničenjem ili uključivanjem u P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me