TigerVPN pregled 2019. – Snažan VPN koji treba mali pritisak!

Osnovan 2011. godine, TigerVPN je slovački pružatelj sigurnih usluga privatne mreže. U njenom je vlasništvu ‘Tigar na poslu’ – tehnološka tvrtka koja se fokusira na pružanju globalnih rješenja za pružanje potpune anonimnosti i privatnosti na Internetu, zaobilazeći zemljopisna ograničenja.

TigerVPN pregled

Posljednjih nekoliko godina usluga je dobivala puno zavida, pružajući korisnicima ogromnu mrežu izbora poslužitelja, zajedno s vojnim šifriranjem. TigerVPN čak donira 2% svog prihoda nevladinim organizacijama za skrb o životinjama. Pomažu u plaćanju oglasa za usvajanje, skloništa za životinje i financiraju programe sterilizacije.

Zbog toga je TigerVPN možda jedini VPN na tržištu koji podržava dobru stvar. Prema tome, ako volite životinje ili tražite društveno osviještenog dobavljača, imate sreće! Za više informacija o alatu za privatnost pročitajte ovaj detaljni TigerVPN pregled s BestVPN.co!

prozodija kontra
1. Nulta pravila dnevnika

2. Podrška za chat uživo

3. Aktivna prisutnost na društvenim medijima

4. Prihvaća Bitcoin plaćanja

5.       Podržava sve popularne platforme

1. Dodatni troškovi za istodobne uređaje

2. Jamstvo za minimalni povrat novca

3. Skupi mjesečni plan

4. Nedosljedne brzine

Pregled cijena TigerVPN-a

Naš pregled TigerVPN otkriva da davatelj nudi tri različita plana za svoje kupce. Ako se odlučite za Zen Tiger, morat ćete platiti visoku cijenu od 11,99 USD.

To gotovo doseže cijene vodećih u industriji “ExpressVPN”, ali za manje osobine. Na primjer, korisnici mogu uspostaviti istovremene veze samo na dva uređaja.

Pružatelj sigurno mora poboljšati svoje mjesečne cijene i povećati višestruku prijavu ako želi privući više kupaca. Naravno, možete se odlučiti za bolju ponudu ako idete za planom s dužim trajanjem. Ako idete za Hero Tiger (12-mjesečna pretplata), dobit ćete 58% popusta.

To znači da plaćate 79,99 USD za jednogodišnji pristup VPN-u. Također dobivate besplatne račune StickyPassword Premium i Shimo VPN Manager, a istovremeno primate i podršku za pet uređaja.

Za najbolju vrijednost korisnici mogu razmotriti mogućnost trogodišnje pretplate. Daje vam masovni popust od 77%! Prema tome, morate plaćati samo 99 USD na svakih 36 mjeseci. Možda mnogima ovo zvuči skupo, ali je zapravo dobra ponuda za tri godine!

Pregled cijena TigerVPN-a

Besplatna pretplata na StickyPassword Premium

Nakon pretplate na 12-mjesečni plan, kupci dobijaju besplatnu pretplatu na StickyPassword Premium.

Kao što naziv govori, ovaj je alat siguran upravitelj lozinki. Iako je ovo zaista lijepa dodatna značajka, imate na desetine besplatnih upravitelja lozinki poput Firefoxa’ugrađeni alat ili KeePass.

Shimo VPN Manager

Slično kao StickyPassword softver, TigerVPN također godišnje pretplatnicima daje besplatni račun za Shimo VPN Manager.

Ova je aplikacija VPN klijent za Mac OS. Iako servis već nudi namjensku aplikaciju za Mac korisnike, ova aplikacija olakšava rukovanje s više VPN mreža istovremeno.

TigerVPN besplatni probni pregled

TigerVPN ne nudi besplatno probno razdoblje za korisnike. No možete iskoristiti 7-dnevno jamstvo povrata novca / povrata novca. Ako niste zadovoljni VPN-om, možete otkazati svoj račun i iskoristiti povrat.

Novac koji ćete dobiti bit će od istog načina plaćanja koji ste koristili u početku. Ako ne možete otkazati u roku od sedam dana, nećete dobiti povrat.

TigerVPN pregled života

Sama usluga svojim kupcima ne nudi plan doživotne pretplate. Međutim, dogodili smo se izvanredan posao s XDA-programerima.

Ova ponuda omogućuje vam doživotni pristup uslugama TigerVPN s nevjerojatnih 25,99 USD! U usporedbi s izvornom cijenom od 780 dolara, dobivate nevjerojatnih 95% popusta. Što biste još mogli tražiti?

Postupak prijave

TigerVPN ima vrlo jednostavan i jednostavan postupak prijave. Klikni na “cijena” karticu koja se nalazi na vrhu stranice. Web mjesto će vas preusmjeriti na stranicu s narudžbom. Ovdje ćete morati odabrati plan koji najbolje odgovara vašim potrebama i zahtjevima.

TigerVPN pregled života

Na raspolaganju su vam tri mogućnosti: jednomjesečni, 12-mjesečni i 3-godišnji. Izaberite i pomaknite se prema dolje da biste odabrali način plaćanja. Imate obilje mogućnosti za plaćanje pretplate. Izaberite onaj koji radi za vas i ne žrtvuje na vašoj privatnosti.

besplatni probni pregled tigervpn

Za ovaj primjer, koristit ćemo opciju kreditne kartice. U odjeljak s podacima o plaćanju unesite ime na kartici, broj, datum isteka i svoj sigurnosni kôd. Odaberite valutu koju želite uplatiti, tj. EUR, USD ili GBP. Nakon završetka kliknite na “Plati sada” mogućnost dovršetka odjave.

tigervpn prijava za prijavu

Nakon što web stranica obradi plaćanje, od TigerVPN ćete dobiti e-poštu s registracijom. Primat ćete i veze za preuzimanje za VPN klijente različitih platformi / operativnog sustava. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću. Unesite svoju e-poštu i zaporku. Odaberite poslužitelj i kliknite na gumb za povezivanje!

Prihvaćeni načini plaćanja

Naš pregled TigerVPN otkriva da pružatelj nudi ograničena mjesta plaćanja za pretplatu na plan. Kupci mogu plaćati samo putem kreditnih kartica poput Visa i MasterCard, e-novčanika poput PayPal-a i Bitcoina i izravnim prijenosima putem Paymentwall-a koji uključuju Mobiamo i Mint.

Uslugu čak možete prijaviti pomoću licenčnog koda. Jednostavno unesite adresu e-pošte i zaporku, a zatim kod licence na “Narudžba” stranica. Označite “Dajem svoj pristanak i pristajem na TigerVPN’s GDPR-ovom politikom privatnosti i uvjetima i odredbama” opcija i pogodi “Otkupiti”!

načini plaćanja tigervpn

Pregled TigerVPN poslužitelja

Prema našem TigerVPN pregledu, usluga ima dovoljno dobru zbirku poslužitelja na raspolaganju, možete slobodno igrati igre s malim kašnjenjem, preuzimati HD filmove i gledati UHD streamove. Svi poslužitelji nude izuzetnu sigurnost, brzinu i anonimnost kupcima.

Korisnici obično imaju mogućnost povezivanja sa 300 poslužitelja u 63 lokacije u 43 zemlje. Iako su ovi brojevi manji od PureVPN servera koji nudi 300.000+ IP-ova i 2000+ poslužitelja i Surfshark VPN koji nudi 800+ poslužitelja. Pružatelj usluge pokriva privatnost i deblokiranje.

Jedina negativna stvar TigerVPN-a je da on zadržava 30% ukupne propusnosti. To znači da njihovi poslužitelji mogu automatski raspodijeliti propusnost i resurse. Pojedinosti o opcijama poslužitelja potražite u ovoj detaljnoj tablici u nastavku koja ističe lokacije dostupne za povezivanje:

Europa Azija Sjeverna Amerika Južna Amerika Afrika Okeanija
– Kijev

– Sofija

– Zurich

– Pariz

– Oslo

– Milan

– Madrid

– London

– Lisabon

– Varšava

– Beč

– Prag

– Dublin

– München

– Moskva

– Keln

– Frankfurt

– Palermo

– Ljubljana

– Budimpešta

– Klagenfurt

– Stockholm

– Manchester

– Kopenhagen

– Amsterdam

– Luksemburg

– Tokio

– Tajpej

– Seul

– Osaka

– Hong Kong

– Hanoi

– Dubai

– Delhi

– Džakarta

– Istanbul

– Ankara

– Mumbaj

– Bangkok

– Singapur

– Miami

– Denver

– Chicago

– Seattle

– Atlanta

– Toronto

– New York

– Montreal

– Vancouver

– Grad Meksiko

– Los Angeles

– Washington DC.

– Sao Paulo

– Santiago

– Buenos Aires

– Rio de Janeiro

– Johannesburg – Sydney

Privatnost i sigurnost

TigerVPN ima potvrđenu fizičku lokaciju na adresi Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovačka. To osigurava da nisu sjenovita usluga koja vam pokušava ukrasti novac ili vas prevara u otkrivanju vaših podataka. VPN navodi da su visokokvalificirani inženjeri napisali cijeli kodeks.

To jamči da ne postoji mogućnost da vaša internetska aktivnost bude praćena bilo kojem entitetu. Za daljnje osiguranje, TigerVPN također spominje da je u skladu s PCI Level 1. To znači da se svi korisnički podaci (korisnička imena, lozinke i detalji plaćanja) pohranjuju u izuzetno sigurnom hardverskom pogonu.

Pregled TigerVPN protokola

Davatelj podržava sve popularne protokole za jamčenje snažne i sigurne veze. Na raspolaganju imate PPTP, L2TP / IPSec i OpenVPN (TCP i UDP) protokole.

Korištenjem dostupnih vodiča za postavljanje, možete čak postaviti ručne L2TP i PPTP veze na radnoj površini sustava Windows ili android telefonu.

Najbolji dio svega: TigerVPN ne ugrožava sigurnost korisnika i privatnost. Koristi najvišu vojnu šifru šifriranja AES-256-CBC s 2048-bitnim RSA za razmjenu ključeva.

To jamči da treće službe i vladine agencije ne mogu špijunirati vašu internetsku aktivnost, što bi vas moglo zaglaviti u okolnostima kad ilegalno preuzimate bujice.

TigerVPN torrenting / P2P pregled

Naš TigerVPN pregled otkriva da davatelj zaista podržava P2P / Torrenting. To znači da korisnici iz cijelog svijeta mogu uživati ​​u neograničenom dijeljenju i preuzimanju datoteka. No, budući da VPN ograničava propusnu širinu, možda nećete nužno primati velike brzine.

Ipak, možete biti sigurni da servisni blokovi zaobilaze vatrozidove i osiguravaju da vaše aktivnosti bujice ostanu privatne.

Je li TigerVPN siguran?

Tijekom našeg pregleda TigerVPN-a pažljivo smo pregledali stranicu s pravilima o privatnosti da bismo utvrdili je li usluga evidentirala korisničku aktivnost ili ne. Na naše zadovoljstvo, davatelj zapravo provjerava sve prave okvire za jamčenje privatnosti i anonimnosti. VPN ne bilježi podatke o prometu ili aktivnosti pregledavanja.

Jedine informacije koje bilježe su vaša adresa e-pošte i podaci o plaćanju, a obje su pohranjene u vrlo sigurnom hardverskom pogonu. Međutim, TigerVPN zadržava pravo da istražuje stvari, ako bilo koji korisnik ne pridržava Uvjeta upotrebe ili je usluga upala u pravne probleme.

Sam VPN neće objavljivati ​​nikakve podatke pravnim tijelima, već će samo analizirati situaciju kako bi se spriječio pogrešan materijal koji se prenosi putem usluge i / ili u vaš računalni uređaj. Do sada nije bilo slučajeva da je TigerVPN izdao povjerenje svojih kupaca!

TigerVPN Netflix pregled

TigerVPN možete lako koristiti za povezivanje s američkim poslužiteljem i uživanje u američkoj verziji Netflixa. Najbolji VPN za netflix nudi više lokacija u SAD-u za uživanje u najvećoj i najpopularnijoj kolekciji TV emisija i filmova.

Nakon zabrane VPN-a, davatelj je jedna od rijetkih usluga koja vam pruža neograničen pristup VoD usluzi, uprkos tome što ne nudi namjenske IP adrese korisnicima.

Pregled podrške za TigerVPN

Naš pregled TigerVPN utvrđuje da služba ima vrlo aktivan i koristan odjel za podršku. Nakon klika na “Pomozite” Na toj će se kartici web stranica preusmjeriti na navigacijsku traku. Ovdje možete pretražiti bilo koji problem s kojim se susrećete s VPN-om i za nekoliko sekundi dobiti odgovarajuće rješenje!

pregled podrške za tigervpn

Ako se pomaknete prema dolje na stranici, primijetit ćete još tri mogućnosti za primanje pomoći. Ako ste tek započeli s VPN-om, kliknite na “Opća pitanja” i naučite kako koristiti sve značajke alata za privatnost. Za postavljanje TigerVPN-a, krenite prema “Vodiči za ručno postavljanje (nema aplikacija)”

tigervpn vodiči za postavljanje

Ako tamo ne možete pronaći odgovarajuće rješenje, kliknite na “Rješavanje problema” opcija. Web stranica će vas preusmjeriti na stranicu ispunjenu vodičima za postavljanje i člancima za rješavanje problema s uobičajenim problemima kako biste postali gigant TigerVPN. Možete čak pridonijeti stranici kako biste pomogli drugima!

tigervpn instalacijski vodiči

Ako trebate izravno kontaktirati tim za podršku, pristupite njihovom live chatu. Jednostavno kliknite plavo-bijelu ikonu u donjem desnom kutu stranice. Ako je predstavnik podrške aktivan, možete predstaviti upit da biste dobili podršku. Ako ne, ostavite svoju e-poštu i informacije o problemima koje imate. Tim za podršku dobit će vam odgovor u odgovarajućem odgovoru u roku od 5 sati ili manje.

tigervpn chat uživo

Ako sve gore navedene opcije ne pomognu u dobivanju prave pomoći, TigerVPN također nudi vrlo aktivnu prisutnost na društvenim mrežama za svoje kupce. Za daljnju podršku možete posjetiti davatelje usluga Facebook, Twitter, Google+ i YouTube. Prilično reagiraju na platformama društvenih medija!

tigervpn socijalni

Kompatibilnost TigerVPN Apps

Naš TigerVPN pregled otkriva da je usluga kompatibilna s gotovo svim operativnim sustavima i uređajima. Imate namjenske aplikacije dostupne za Windows, Mac OS, iOS i Android uređaje. Istovremeno, na raspolaganju su vam vodiči za ručno postavljanje za upotrebu VPN-a na Raspberry Pi i Linuxu.

Možete čak i koristiti VPN na usmjerivačima podržanim dd-wrt / paradajzom ili uređajima poput Chromecasta, Apple TV-a i Rokua, što je u najmanju ruku izuzetno.!

Preuzimanje TigerVPN

Ako želite instalirati odgovarajuću aplikaciju, jednostavno posjetite “preuzimanje datoteka” stranica. Web stranica će automatski otkriti koji operativni sustav / uređaj koristite. U roku od nekoliko sekundi aplikacija će početi samostalno preuzimati. Po završetku, jednostavno instalirajte datoteku za uživanje koristeći TigerVPN.

Za ručna preuzimanja korisnici mogu razmotriti odlazak do svojih namjenskih trgovina Google Play ili iTunes, ako koriste pametni telefon!

Preuzimanje TigerVPN

TigerVPN Reddit pregled

TigerVPN može se pohvaliti prilično aktivnom prisutnošću na mreži. Za razliku od drugih najboljih vpn reddit servisa, koji jednostavno stvaraju SaaS predložak i zaboravljaju na redovito ažuriranje svoje web stranice ili obavljanje bilo kakvih SM aktivnosti, usluga s entuzijazmom sudjeluje na web stranicama / forumima društvenih medija.

Čak ima i svoju Reddit stranicu koja pomaže kupcima na raznim problemima. Korisnici TigerVPN-a također snažno sudjeluju u rješavanju novih pitanja članova.

TigerVPN Reddit pregled

VPN Neograničeno naspram TigerVPN

Značajke VPN Neograničeno TigerVPN
Cijene (godišnje) $ 39,99 $ 79,99
zemlje 70 43
Poslužitelji 1200 300
protokoli OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Šifriranje 128-bitni Blowfish i AES-256 Vojni razred AES-256-CBC
drva Da Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u SAD (Savez pet očiju) Slovačka (sigurna lokacija)
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5+ 5 (plan herojskog tigra)
Dodane značajke Ne Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Konačna presuda

TigerVPN je dobar izbor za one korisnike koji žele iskoristiti dobru kolekciju poslužitelja, zajedno s dodatnim značajkama, poput Shimo VPN Manager-a i StickyPassword Premium. Sigurnost i privatnost koje nudi VPN izvrsna je. Jedini problem su njegove izuzetno visoke cijene.

prozodija

 1. Sa sjedištem u Slovačkoj
 2. Podrška za chat uživo
 3. Davatelj nulte zapise
 4. Aktivna prisutnost na društvenim medijima
 5. 7 dana garancija povrata novca
 6. Namjenske aplikacije za sve platforme
 7. AES-256-CBC Vojno-šifriranje
 8. Podržava anonimna plaćanja (Bitcoin)

kontra

 1. Nije dostupna besplatna proba za testiranje
 2. Općenito skupa VPN usluga
 3. Potrebno je poboljšanje za dijeljenje datoteka / datoteke P2P
 4. Nekonzistentna brzina i 30% rezervacija propusnosti

Surfshark, NordVPN i PureVPN – premda poznatija imena, imaju najjeftinije vpn cijene. U isto vrijeme, oni nude mnogo naprednih značajki. TigerVPN ima potencijal da raste kao lider na tržištu, ali treba ga gurati u pravom smjeru. Trebali bi poboljšati dostupnost svog poslužitelja (dodati više lokacija i zemalja) i brzinu.

VPN također mora dodati svoje IP adrese na popis svojih značajki, posebno imajući u vidu da su VoD-ovi danas sve pametniji. TigerVPN je mogao deblokirati Netflix tek nakon testiranja više američkih poslužitelja. Statične IP adrese olakšavaju život i davateljima i kupcima!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Hola VPN pregled 2019. - opasna & ldquo; besplatna & rdquo; VPN za izbjegavanje!