SpyOff VPN pregled 2020

Nadležnost San Marino
Cijena 9.99
Poslužitelji 300+
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Da
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.www.spyoff.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome

SpyOff VPN utemeljen u San Marinu prilično je nov & davatelj privatnosti malih razmjera i dio je Sareta S.r.I.  SpyOff je zasnovan na misiji da vas anonimno postave na mreži dok pregledavate, preuzimate i strujate videozapise. Budući da je jedno od prvih web mjesta koje je pregledalo SpyOff, analiziraćemo pružatelja usluga’nudeći, a pritom nježno zaključite da li marka uistinu ima problema s preživljavanjem nemilosrdne najbolje vpn industrije.

spyoff recenzija

Naš pregled Spy Off za 2017. godinu namijenjen će samo predstaviti sve nalaze i testove na što transparentniji način. Pročitajte i saznajte više o SpyOff VPN recenzijama poslužitelja, cijenama, kompatibilnosti, podršci i još mnogo toga. Web stranica ima prilično jednostavan dizajn nešto što me zaista impresionira kada’s novim davateljem usluga.

Ažuriranje: Ne zaboravite pročitati naš opsežni vodič za vpn recenzije.

SpyOff VPN paketi & Pregled cijena

SpyOff nudi 3 nevjerojatna paketa po cijeni u skladu s različitim značajkama koje nude. Tri plana uključuju:

spyoff-cijena-pregled

 • Starter - ponuđeno za 9,99 € mjesečno
  • 300+ poslužitelja u 21 zemlji
  • 14.000 IP adresa koje će se sakriti
  • Probno razdoblje od 15 dana s bilo kojim otkazom
  • AES 256bitna enkripcija podataka
  • Višekorisnički pristup s jednim računom (3 istodobna korisnika)
  • Aplikacije dostupne za Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Neograničena propusnost & Podaci
 • Premium - ponuđeno za 6,99 eura mjesečno
  • Godišnja pretplata samo (prije) 88 plaćanja po 12 mjeseci)
  • 300 poslužitelja u 21 zemlji
  • 14.000 IP adresa koje će se sakriti
  • Probno razdoblje od 15 dana s bilo kojim otkazom
  • AES 256bitna enkripcija podataka
  • Višekorisnički pristup s jednim računom (3 istodobna korisnika)
  • Aplikacije dostupne za Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Neograničena propusnost & Podaci
 • Premium Plus - nudi se za 9,99 USD mjesečno
  • Godišnja pretplata samo (prije) 88 plaćanja po 12 mjeseci)
  • 300 poslužitelja u 21 zemlji
  • 14.000 IP adresa koje će se sakriti
  • Probno razdoblje od 15 dana s bilo kojim otkazom
  • AES 256bitna enkripcija podataka
  • Višekorisnički pristup s jednim računom (3 istodobna korisnika)
  • Aplikacije dostupne za Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Neograničena propusnost & Podaci
  • Anonymous Premium Live Support
  • Usenet pristup kapaciteta 1 GB (jednokratno)
  • Ekskluzivni savjeti i trikovi za potpuno iskorištavanje VPN-a

Nabavite SpyOff

Pregled servisa SpyOff

spyoff-poslužitelja recenzija

SpyOff uspostavlja VPN mrežu u 21 zemlji koju pokreću 325 poslužitelja. Lokacije izgledaju ručno izabrane kako bi se osigurala pokrivenost na najpopularnijim lokacijama za pregledavanje vijesti & zabava, streaming usluge i bujice su dopuštene zemljama.

Popularne destinacije uključene u mrežu su Belgija, Njemačka, Nizozemska, Luksemburg, Švicarska i Južna Koreja, među ostalim lokacijama velike brzine. Iako internetska stranica FAQ i baza znanja ne spominje riječi bujice & Dijeljenje datoteka P2P, “preuzimanje” često se spominje na web stranici. Stoga možete preuzeti s P2P softverom & bujice klijenata kada su povezani s odabranim lokacijama (Nizozemska, Belgija & Luksemburg preporučeno).

Ispitivao sam brzinu temeljenu na brzini dok sam se povezao s 5 popularnih lokacija koje nudi SpyOff. Pomoću opcije velike brzine u aplikaciji Windows proveo sam testiranje u stvarnom vremenu s 3 Mbps vezom u kontroliranim uvjetima. Rezultati su bili sljedeći:

server preuzimanje datotekaPing
SAD 2.19Mbps 279ms
Ujedinjeno Kraljevstvo 2.81Mbps 168ms
Kanada 2.40Mbps 209ms
Nizozemska 2.60Mbps 146ms
Njemačka 2.91Mbps 129ms

Bio sam zaista optimističan u pogledu rezultata i SpyOff nije razočarao. SpyOff VPN nudi vrlo moćnu mrežnu infrastrukturu, a iako je Ping puta bio visok kao što možete vidjeti gore, testovi su zabilježili fenomenalnu brzinu. Predlažem da strujni korisnici i torrent korisnici isprobaju SpyOff budući da je njihova mreža i dalje nedovoljno iskorištena. Za više informacija uvijek se možete obratiti SpyOff VPN podršci i pisati im pomoću odjeljka Ticket.

Nabavite SpyOff

Pregled podrške za SpyOff VPN

SpyOff’pregledom podrške identificiraju se tri kanala za kupca & tehnička podrška:

 1. FAQ o web mjestu

Namijenjena stranica koja će odgovoriti na sve vaše osnovne usluge vezane za upite, uključujući VPN, SpyOff usluge, internetske veze itd.

 1. Rječnik web stranica

Ovaj abecedno arhivirani odjeljak pruža sve potrebne informacije o SpyOff značajkama, lokalnim uslugama, podacima o pridruženim partnerima, aplikacijama i drugim aspektima davatelja usluga.

 1. Baza znanja o web stranicama (Dostupno na njemačkom jeziku & Engleski)

Baza znanja detaljno je kategorizirana najnovija knjižnica & popularni članci vezani uz marku. Odjeljak želi odgovoriti na upite za plaćanje, račun, konfiguraciju i kompatibilnost.

 1. Sustav ulaznica

Sustav ulaznica trenutno je vaš mrežni izbor s kojim ćete se obratiti menadžmentu, tehničkim timovima i ostalim članovima podrške za SpyOff. Ova namjenska stranica s ulaznicama također vam pruža izravan pristup bazi znanja. Doista me impresionira sama stranica s ulaznicama koja je dizajnirana tako da bude subjektivna kad se obratite podršci uz mogućnost dodavanja datoteka ako je potrebno.

Načini plaćanja SpyOff

Jedan od razočaravajućih dojmova ovog SpyOff VPN pregleda bio je kada sam stigao na stranicu za obradu plaćanja. Postoji samo jedan način plaćanja, kreditna kartica s MasterCardom i VISA prihvaćen za obradu plaćanja.

spyoff-plaćanje-metode

Imati jedan procesor plaćanja ne’Ne čini uslugu lošom, budući da je pružatelj novih i znatno manje VPN usluga, pružit ćemo im vremena da vide kako poboljšaju ponudu do sljedeće godine’s Dolazi pregled SpyOff.

Pregled kompatibilnosti SpyOff

Kompatibilnost nije problem za SpyOff jer ovaj pregled otkriva, davatelj je lokalno dizajniran & upravljane aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android. SpyOff VPN također se može konfigurirati na Linux Ubuntu strojevima, s odgovarajućim udžbenicima koji su dostupni u odjeljcima Rječnik i udžbenik..

Sve aplikacije SpyOff dostupne su u njihovim odgovarajućim trgovinama aplikacija, dok aplikaciju Windows možete preuzeti izravno sa web mjesta SpyOff. Možete i ručno konfigurirati bilo koji kompatibilni uređaj putem stranice vodiča za postavljanje, osim što kupujete VPN usmjerivače izravno s SpyOff VPN-a.’s web stranice. Bio sam jako sretan kad vidim kako preporučuju dva sjajna DDWRT VPN kompatibilna usmjerivača umjesto suvišnih uređaja.

Nabavite SpyOff

SpyOff VPN aplikacija za Windows

Uistinu sam se zaljubio u ovog pružatelja usluga’nudi nakon pregleda Windows aplikacije. Automatski postupak instalacije 2 klika, plus samokonfiguriranje za sve početnike će trebati. Aplikaciju SpyOff Windows jednostavno je instalirati i nadam se da će se većina korisnika složiti da je i nju lako koristiti. Korisničko sučelje je privlačno i stabilnost aplikacija je veličanstvena (povezano je od 27 sati na mom računalu & 21 sat na mom telefonu) pa tamo puno bodova.

Korisničko sučelje je tako smiješno jednostavno i prijateljski, čak se i osoba bez VPN iskustva može upoznati s aplikacijom u nekoliko minuta. Aplikacija na jednoj kartici omogućuje vam odabir načina rada koji želite koristiti, pristup području vašeg računa i pristup premijskoj podršci. Davatelja usluga možete kontaktirati i putem njihovih društvenih profila.

SpyOff VPN Vodiči

U slučaju da aplikacije davatelja nisu vaša šalica čaja, SpyOff osigurava da ostanete zaštićeni pomoću njihovih vodiča za ručnu konfiguraciju VPN-a. Vodiči su dostupni kod davatelja usluga’s web stranice u “vodiči za postavljanje” odjeljak. Jedan aspekt koji sam konstantno primjećivao tijekom provođenja ove SpyOff VPN recenzije je da je usluga bila u tome što davatelj uvijek pokušava ponuditi nešto dodatno.

spyoff-setup-vodiči

Ako pogledate SpyOff VPN’s, dodatna stranica vodiča za postavljanje “Prilagođene i neobavezne postavke stručnjaka” izbornik vas čeka. Ovaj je odjeljak prvenstveno namijenjen privlačenju korisnika koji žele ručno konfigurirati i prilagoditi svoje uređaje pomoću SpyOff VPN-a.

SpyOff protokoli & Pregled šifriranja

Pregledavanje SpyOff VPN-a’s ponuđenim protokolima, jako mi se svidjelo kako su prošli tehnički žargon kako bi poboljšali razumijevanje tehnologija tuneliranja. Umjesto da spominje teško razumljivu tehničku stranu protokola tuneliranja, SpyOff VPN navodi tunelarske protokole razvrstavajući ih po brzini & sigurnost. To’odličan je novi način za početnike da se zbog svoje sigurnosti upoznaju s različitim protokolima & ubrzati. Navedeni SpyOff protokoli za tuneliranje uključuju:

 1. Uravnoteženo - L2TP / IPSec (kada se koristi sa 128-bitnom enkripcijom)
 2. Način rada - konfigurirajte L2TP & OpenVPN ručno (mogućnost upotrebe oba 128-bitna & 256bitne ključeve za enkripciju)
 3. Velika brzina - PPTP (prvenstveno samo za streaming, samo 128-bitna enkripcija)
 4. Ultra siguran - OpenVPN (AES 256bitna enkripcija)

Posebno mi se sviđa što SpyOff omogućava korisniku da kontrolira svoju sigurnost i brzinu dok je spojen na uslugu. Da biste osigurali da ovaj SpyOff VPN pruža mogućnost upotrebe oba AES 128bit & 256bit standardi šifriranja.

Nabavite SpyOff

SpyOff Logging & Pravila o privatnosti

SpyOff VPN nudi pristojnu politiku privatnosti, a ja kažem pristojno jer evidentiraju osobne podatke. Sjetite se sada, SpyOff VPN je “Zapisi o nula aktivnosti” VPN davatelj, to znači da nijedna od vaših mrežnih aktivnosti i vremenske oznake za vezu neće biti zabilježena. Davatelj, međutim, zahtijeva obradu sljedećih podataka za obradu računa:

 • ime i prezime,
 • svoje adrese,
 • telefonski broj,
 • Pojedinosti o plaćanju,
 • valjana adresa e-pošte

Osobni se podaci obično pohranjuju kroz rok pretplate, a kada zatvorite račun putem SpyOff VPN-a, podaci se u potpunosti brišu bez ikakvih vaših osobnih podataka na poslužiteljima..

SpyOff VPN održava ispravne profile svih korisnika, ali spominje da se podaci koriste samo za:

 • Korištenje usluga koje nudi Sareta S.r.l., kao i oglašavanje putem e-pošte pod uvjetom da je korisnik izdao suglasnost.
 • Stalni daljnji razvoj i zaštita naše ponude, kao i učinkovito upravljanje našim uslugama.

Politika privatnosti također jasno utvrđuje da nakon što se gore navedene svrhe zabilježe putem internetskih podataka o ponašanju iz kolačića, a SpyOff baze podataka se brišu.

Besplatna probna verzija SpyOff-a

Bez obzira na koji se paket pretplatite, SpyOff vam daje besplatno probno razdoblje od 15 dana kako biste bili sigurni da je usluga u skladu s vašim potrebama. Možete koristiti sve premium servere, sve premium značajke i imati pravo na puni povrat ako se pretplata otkaže. Imajte na umu da besplatna proba zahtijeva obradu podataka vaše kartice, nakon 15 dana morat ćete ručno otkazati pretplatu, u protivnom će se naplatiti u skladu s tim.

recezent’s presuda

Zaista sam bio iznenađen koliko je dobro dizajniran & uspio SpyOff VPN je kao marka. Kao nova usluga nisam mogao’I sama ne vjerujem kad sam marku postigla vrhunski 4 od 5, biti iskren SpyOff zaslužuje ovo poštovanje.

Značajke koje su mi se svidjele

 • Izvrsna ručno odabrana mreža poslužitelja
 • Izvrsne brzine poslužitelja
 • Izvrsne performanse aplikacija za Windows i Android
 • Pristojne cijene za 6 mjeseci & Planovi za 12 mjeseci
 • Sjajan izbor protokola s vojnim šifriranjem
 • Vrlo dobri potporni kanali & usluge
 • 15 dana besplatnog suđenja
 • Bujica & P2P podrška

Značajke na kojima treba raditi

 • Skupe mjesečne cijene
 • Zadržava prepoznatljive korisničke podatke (ali ne i dnevnike)
 • Plaćeno besplatno probno razdoblje
 • Samo jedan način plaćanja

Nabavite SpyOff

Slični članki

 • GOOSE VPN pregled 2020

  Nadležnost Nizozemska Cijena 1,99 dolara Serveri 71 Dnevnici Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Nema web stranice...

 • IPVanish pregled 2020

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 6,49 USD / Mjesečni poslužitelji 1000+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo...

 • Sakrij moj IP VPN pregled 2020

  Nadležnost Sjedinjene Države Cijena 2,91 dolara / mjesec poslužitelji 120 Dnevnike Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Ne...

 • Betternet VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 2,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Serveri 10 poslužitelja u 10 zemalja Dnevnici Zapisi korisničkih podataka Šifriranje podataka AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit...

 • PureVPN pregled 2020

  Nadzorna nadležnost Hong Kong Cijena 2,91 USD / mjesečno za dvogodišnji plan Poslužitelji 2 000+ u 140+ zemalja Zapisnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-CBC deblokira Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me