Shellfire VPN pregled 2019. godine

Nadležnost Njemačka
Cijena 3,97 USD mjesečno (95,16 USD za dvije godine)
Poslužitelji 37
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.shellfire.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

ShellFire VPN stara je usluga. Počevši s radom 2002. godine, davatelj usluga je sa sjedištem u Njemačkoj i nudi je najbolja ponuda za pretplatu od 3,97 USD mjesečno (2 godine ponude).

Ali ovaj VPN, umjesto da rješava probleme korisnika, ima mnoga vlastita glavna pitanja koja ga čine vrlo neprikladnim izborom kao VPN-a da se odluče za bilo koju svrhu.

Proveli smo opsežne testove i analizirali sve aspekte ovog pružatelja usluga koji se odnose na sigurnost, deblokiranje, privatnost, kompatibilnost i podršku kako bismo došli do sveobuhvatnog Shellfire VPN pregleda 2019.

Pa neka’s početak.

ShelFire VPN pregled nadležnosti i pravila o zapisu:

Shellfire VPN ima sjedište u Njemačkoj. 

I to’Veliki je problem što se tiče privatnosti korisnika.

Njemačka je dio “Savez 14 očiju” što znači da ne može samo prisiliti VPN-ove da pružaju osjetljive korisničke podatke kada je to potrebno, također je obvezan prema savezu dijeliti i surađivati ​​sa zemljama članicama kad dostave slične narudžbe za provjeru podataka VPN-ovima u zemlji.

Zvuči pomalo složeno?

Dopustite da vam još olakšam.

Njemačka može dobiti bilo koje pohranjene korisničke podatke od Shellfire VPN-a, kao i svaka država članica saveza 14 Eyes ako podnese zahtjev u Njemačku. 

Postoji razlog zašto se mnogi vrhunski VPN-ovi nalaze na nejasnim lokacijama poput Paname i Britanskih Djevičanskih otoka i to’jer se žele nalaziti na mjestu na kojem su pobijedili’suočiti se s opasnošću da u bilo koje vrijeme od vlade primite nalog za izdavanje podataka.

Shellfire VPN sigurno gubi neke glavne bodove zbog ovog guffa.

Davatelj, međutim, ne’t uopće ne održavati bilo kakve najveće zapise o aktivnostima korisnika.

Tvrtka’Službena web stranica navodi:

“Podaci o vezi i upotrebi (na primjer prijenosi datoteka, vremena povezivanja) prikupljaju se samo ako su potrebni kao računovodstveni načini. To se ne odnosi na paušalne tarife.”

Vremenske oznake veze i širina pojasa jedine su dvije vrste dnevnika koje Shellfire VPN vodi osim osobnih podataka poput e-pošte i podataka o plaćanju kako bi račun održao funkcioniranje.

Ova pravila dnevnika o zaštićenim privatnostima tvrtke Shellfire VPN ublažavaju neke opasnosti od lociranja u zemlji s 14 očiju poput Njemačke, jer ako je dobavljač ne’Ako uopće ne pohranjujete zapisnike, neće imati podatke koji bi ih mogli predati vlastima, čak i ako oni to zatraže.

Šifriranje Shellfire VPN i pregled protokola

Shellfire VPN koristi AES-256 vojnog šifriranja za zaštitu korisničkih podataka putuje na svojim VPN vezama.

Vojno šifriranje neprobojno je, što znači da ne mogu proći ni najmoćniji hakeri.

Čak i putem kvantnog računanja trebalo bi tisućama godina da bi se dešifrirali podaci šifrirani kroz ovu razinu enkripcije.

Shellfire VPN također nudi OpenVPN, PPTP i IPSec kao protokole. 

Protokoli sigurne krajnje točke veze. Jednostavnije rečeno, ako šifriranje štiti vaše stvarne podatke od upotrebe pogrešnih ljudi, protokoli osiguravaju da tim podacima nitko ne može pristupiti, usmjeravajući ih kroz siguran tunel.

OpenVPN je najsigurniji protokol vani bez poznatih sigurnosnih ranjivosti. To’se temelji na SSL tehnologiji koja generira posebne ključeve za pokretanje veze i krajnje točke što daje bilo kojoj vezi nevjerojatnu sigurnost.

To’sjajno je što Shellfire VPN nudi ovaj protokol, jer ostali protokoli koje nudi, tj. PPTP i IPSec nisu tako sigurni i bili su napadnuti u prethodnim prilikama.

Shellfire VPN ne može ispraviti ove dvije stvari, ali to’S tim u vezi, jer postoje mnoge druge otvorene rupe u njegovoj sigurnosti koje ga čine neupotrebljivim za VPN korisnika koji brine o privatnosti i anonimnosti..

IP test propusnosti za Shellfire VPN IP:

IP probni testovi sastavni su dio provjere bilo koje VPN usluge kako bi se utvrdilo je li vaš stvarni IP zaštićen i skriven putem VPN-a..

Zbog toga smo u više navrata proveli ispitivanja propuštanja IP-a.

Ali razočaravajuće, Shellfire VPN ne propušta vaš stvarni IP i posebno je sklon propuštanju WebRTC-a.

To čini Shellfire VPN neprikladnim za gotovo sve vrste funkcija vezanih za VPN kao što su Torrenting, anonimnost, deblokiranje Netflixa, zaobilazeći cenzuru i još mnogo toga..

Ozbiljno, ovo je bio najveći proboj među svima njima.

Ono što još više pogoršava to što pružatelj usluga ne nudi automatsku sklopku za uklanjanje, koja automatski blokira vaš uređaj da pristupi internetu kada prekine VPN vezu..

To štiti vaš IP od izlaganja jer postoji nešto što sprječava pristup uređaju Internetu bez VPN veze.

shellfire ip test za propuštanje

Cijene Shellfire VPN-a i pregled besplatne probne verzije:

Shellfire VPN trenutno nudi tri različite vrste planova cijena. Sve značajke koje nudi Shellfire VPN dostupne su u svakom planu, a ponude pretplate razlikuju se samo u razdoblju na koje se pretplata stječe..

  • Mjesečna pretplata: 8,36 USD mjesečno
  • Godišnja pretplata: 5,31 USD mjesečno (jednokratno 63,66 USD)
  • Dvogodišnja pretplata: 3,97 USD mjesečno (95,16 USD naplaćeno jednom)

Mjesečni i godišnji ugovor oboje su prilično visoki i uopće ne leže u pristupačnom rasponu. Cijena koju za ove planove navodi dobavljač previsoka je s obzirom na mogućnosti u ponudi.

Jedini dobar plan ovdje je Shellfire VPN’s dvogodišnjom ponudom, koja je korisniku koštala 3,97 dolara mjesečno. Povoljan je, ali kada možete dobiti puno bolji VPN kao što je Surfshark za 1,99 USD mjesečno u dvogodišnjem dileruJa, koji ima puno više za ponuditi, čak i Shellfire VPN’izgleda da je najbolja ponuda nepodobna.

pregled cijena školjkarevih vatre

Ako želite provjeriti želite li se odlučiti za ovu uslugu ili ne, možete se pretplatiti Shellfire VPN’s besplatnim probnim vremenskim periodom. Za ovo suđenje uopće vam ne naplaćujete i nema ograničenja u opsegu propusnosti koji možete koristiti bilo koji od njih.

Shellfire VPN Free Trial

Jedina ograničenja s kojima ćete se susresti u slobodnom planu su prvo brzine, koje će biti ograničene na 1 Mbps, a drugo, tek ćete moći pristupiti 2 poslužitelja.

Shellfire VPN također nudi razdoblje povrata od 14 dana ako želite provjeriti njegove plaćene ponude pretplate.

Pregled načina plaćanja Shellfire VPN:

Plaćanje za Shellfire VPN’Planovi se mogu izraditi kroz široku paletu opcija. Davatelj podržava uobičajene oblike plaćanja poput kreditne kartice i Paypala te čak i nekonvencionalne vrste plaćanja poput kriptovaluta putem kojih možete izvršiti anonimna plaćanja.

Shellfire VPN treba pohvaliti jer je vrlo razumljiv u svakom koraku. Ako se samo cijene mogu spustiti, Shellfire VPN bit će usluga koja se može ozbiljno razmotriti.

Pregled kompatibilnosti Shellfire VPN Apps:

Ako želite koristiti Shellfire VPN, davatelj nudi kompatibilne aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android OS.

Iako su ove četiri platforme među najpopularnijim vani, mnoge vrhunske VPN mreže sada nude veći stupanj kompatibilnosti nudeći aplikacije za čak i nišne uređaje poput Kodi i Firestick kako bi se povećala lakoća korisnika na više platformi.

Shellfire VPN’Ponuda je osnovna, ali nije loša, ali moglo bi ozbiljno učiniti čuda ako planira dodati još aplikacija na svoj repertoar. Čak bi se i kompatibilna proširenja preglednika smatrala dobrodošlim dodatkom.

pregled kompatibilnosti s shellfire vpn

No, jesu li aplikacije same po sebi prilagođene korisnicima?

Ne baš.

Sučelje aplikacije na svakoj platformi je nespretno i više se osjeća kao softver koji pripada Windows 98 eri nego moderni VPN klijentski program.

Povrh svega, aplikacije sporo reagiraju.

Međutim, najveći problem ovdje je Shellfire VPN’s aplikacije sadrže zlonamjerni softver i motore.

Shellfire VPN aplikacija nije sigurna

Pregled mreže Shellfire VPN poslužitelja

ShellFire VPN ima samo 37 mjesta virtualnog poslužitelja.

Većina tih lokacija rasprostranjena je u većem dijelu Europe i Sjeverne Amerike.

Azija, Afrika, pa čak i Južna Amerika dobivaju nestašluk otkad Shellfire VPN ne’ne nudim dovoljno poslužitelja tamo.

To je važno jer ako korisnik ima poslužitelj u blizini svoje stvarne lokacije, može doživjeti veće brzine povezivanjem na njega i stoga dobiti optimizirano iskustvo.

Što je veća udaljenost između korisnika’Izvorno mjesto i mjesto poslužitelja, veća je brzina pinga i niža je brzina.

Pa ako netko iz pusti’Recimo Vijetnam, pokušava se povezati s Shellfire VPN-om, stalno će imati male brzine, jer prvo, nema dovoljno poslužitelja u blizini lokacije, a drugo, čak i ako ih je nekoliko, bit će prepuni korisnika, stvarajući propusnost uska grla.

pregled poslužitelja shellfire

VPN-ovi koji naplaćuju manje od Shellfire VPN-a poput PureVPN-a nudi čak 140 zemalja u pogledu lokacija poslužitelja.

Pregled ispitivanja brzine Shellfire VPN

Proveli smo ShellFire VPN test brzine kako bismo otkrili je li njegova brzina dovoljno da nudi sjajno iskustvo ili ne.

Prvo je napravila test bez VPN veze, a zatim je obavila ispitivanja pomoću svojih poslužitelja u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Evo rezultata mog ispitivanja brzine bez VPN-a.

test ispitivanja brzine granatama

Ispod je rezultat ShellFire VPN-a spojenog na britanski poslužitelj:

test brzine shellfire UK servera

Pad brzina nije bio samo značajan, spuštao se na gotovo neupotrebljive granice.

1,25 Mbps u brzini za prijenos, nije dovoljno ozbiljno!

Testovi brzine jasno su pokazali da ovo nije VPN koji treba dobiti ako vaš posao uključuje veliko korištenje podataka.

Pregled podrške za Shellfire VPN Netflix i torrent:

Još jedno veliko razočaranje.

Ništa od Shellfire VPN-a’s poslužitelji su radili na deblokiranju Netflixa, a kamoli Netflix US-a. 

Tako da’je to.

Ali za Torrenting, Shellfire VPN nudi nekoliko namjenskih servisera, s obzirom da propušta vaš IP, ne bismo željeli’Ne preporučujem da se odlučite za Torrenting ili P2P.

Pregled korisničke podrške Shellfire VPN

Shellfire VPN još uvijek ne’ne nudim podršku uživo i podržava rješavanje korisničkih problema i dalje se oslanja na podršku zasnovanu na e-pošti / ulaznicama.

Podrška za Shellfire VPN

Pa zašto je to upravo problem?

Pa, ako ste korisnik Shellfire VPN-a i zapetljajte se s nekim problemom’Recimo da su problemi s instalacijom ili vezom, morat ćete dugo čekati da se Shellfire vrati k vama.

Podršku za chat uživo nude najbolji VPN-ovi poput ExpressVPN i Surfshark, jer omogućava maksimalnu lakoću korisnika. Kroz razgovor uživo možete svoje probleme rješavati u stvarnom vremenu, a da ne gubite previše vremena naprijed i nazad.

Podrška na temelju e-pošte datira se, sporo je i nezgodno, tako je’Još jedan palac prema dolje za Shellfire VPN ovdje.

Preporučuje se Shellfire VPN?

NE! Mi ne’Ne preporučujem vam da se odlučite za Shellfire VPN.

Ovaj pružatelj ima toliko ponuda da nisam’čak ni priliku da razmislim.

Shellfire VPN nalazi se u Njemačkoj (zemlja 14 očiju), pati od propuštanja IP-a, otkriveno je da aplikacije imaju zlonamjerni softver i motore, brzine su bile nesretne i ne postoji podrška za live chat. I to’samo ogrebotine po površini.

Za 3,97 USD mjesečno ili čak besplatno (ako koristite Shellfire VPN)’s Besplatno probno razdoblje) Shellfire VPN uopće se ne smije koristiti kako je pobijedio’Ne mogu vam učiniti ništa značajno ili u najmanju ruku, čak i ostati siguran.

Ako želite nižu cijenu, ali puno bolju VPN uslugu, možete se odlučiti za Surfshark. Pružatelj je super siguran, može deblokirati Netflix, nudi sigurne aplikacije za sve glavne platforme, podržava Torrenting, vodi nulte zapise, nudi podršku za chat uživo i još mnogo toga za samo 1,99 USD mjesečno (2 godine ponude).

Slični članki

  • VPNBaron pregled 2019. godine

    Nadležnost Rumunjska Cijena 5,54 dolara Poslužitelji 13 Dnevnici Bez šifriranja zapisa OpenVPN / L2TPIKEv2 deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Ne preporučuje se...

  • AirVPN pregled 2019. godine

    AirVPN možda ima najviše vrijednu ocjenu u cijeloj VPN industriji. Ona putem ovih riječi definira službu “Zrak za disanje pravog...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me