Sakrij moj IP VPN pregled 2020

Nadležnost Ujedinjene države
Cijena 2,91 $ / mjesečno
Poslužitelji 120
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.hide-my-ip.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Hide My IP je davatelj VPN-a sa sjedištem u SAD-u, koji je dio My Privacy Tools Inc, a koji se u industriji privatnosti bavi već više od 10 godina nudeći brojna rješenja, uključujući Anti-Spyware, Obnavljanje tvrdog diska, Uklanjanje kolačića, History Cleaner, i Vatrozida.


Poznat po svojim dobrim performansama i najjeftinijim cijenama vpn-a, Hide My IP razvio je snažnu reputaciju na tržištu, natječući se s najboljim VPN uslugama poput ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN i ibVPN.

Za više informacija o davatelju usluga, pročitajte ovaj detaljni pregled Sakrij moj IP:

Sakriva moje IP VPN deblokiranje web stranica u Kini?

S obzirom na to da Kina radi na zatvorenom internetu za svoju zemlju, vlada pruža podršku aplikacijama i uslugama usmjerenim na kineski jezik. Kao takve, aplikacije izvan, posebno Kine VPN-a koje deblokiraju strane usluge / web stranice, zabranjene su u zemlji. Stoga Hide My IP ne funkcionira u Kini, ali njihova se aplikacija za iOS još uvijek može pokazati korisnom u deblokiranju. To je zato što koristi IPSec / L2TP protokol, koji kineske vlasti još uvijek ne blokiraju iz trenutno nepoznatih razloga.

Sakrij recenziju cijene IP VPN-a

Naš pregled Hide My IP VPN otkriva da se pružatelj može pohvaliti vrlo povoljnom strukturom cijena. Na raspolaganju su tri plana: mjesečni, tromjesečni i godišnji. Bez obzira koji plan odabrali, dobivate isti skup značajki. Jedina razlika su popusti koji dobijate kod duže pretplate.

Na primjer, ako se odlučite za mjesečni plan, morate platiti mizernu svotu od 2,95 dolara, što je prilično jeftino u usporedbi sa Surfshark VPN cijenom, koja iznosi 11,95 dolara mjesečno. Međutim, ako krenete u kvartal, samo morate platiti 2,93 dolara. To iznosi 8,79 USD za svaka tri mjeseca. Slično tome, ako odaberete godišnji plan, mjesečne cijene smanjuju se na 2,91 USD, što se naplaćuje na 34,95 USD godišnje!

Sve pretplate se automatski ponavljaju i obnavljaju se nakon propisanog trajanja, osim ako ih naravno ne otkažete ručno. Značajke koje dobivate uključuju:

 1. 120 poslužitelja u 66 zemalja
 2. Tisuće globalnih IP adresa
 3. Aplikacije za Windows Mac, iOS i Android
 4. Besplatni dnevni proxy & Premium proxy poslužitelji
 5. Servisi velike brzine za strujanje & kockanje
 6. DNSCrypt - sakrij moj IP OpenDNS
 7. Sakrij moja proširenja IP preglednika
 8. 5 istodobne veze

Tijekom postupka odjave možete primijetiti i opciju označenu kao “Otključajte zaštitu koda”. Preporučuje se dodavanje ove značajke, posebno ako imate naviku gubitka licenčnih ključeva. Sakrij moj IP obično čuva vaš ključ u datoteci, ako ga ne možete pronaći.

Otključaj-kod-zaštitu

Davatelj može čak zamijeniti ključ u okolnostima ukrašavanja ili curenja putem interneta. Ako ste se ikada suočili s problemom instaliranja programa, jer ste izgubili ključ ili ga slučajno izbacili, točno znate koliko ovakva zaštita može biti.

Preuzmi HideMyIP

Sakrij pregled mojih IP VPN servera

Prema našem Hide My IP VPN pregledu, davatelj nudi 120 premium poslužitelja u 66 zemalja za brzi streaming, VoIP usluge, e-poštu, pregledavanje i igranje na mreži. Možete čak i preuzeti torente, bez napetosti nadziranja. Ali ovaj je broj poslužitelja prilično manji od PureVPN servera koji su 2000+ i imaju 300.000+ IP-ova.

Uslugu smo testirali s BitTorrent i uTorrent klijentima i preuzimanja su bile prilično nesmetane. Da biste pregledali cjeloviti popis Sakrij moje IP poslužitelje, pogledajte službenu stranicu lokacija!

hide_my_ip_servers_review

Čak smo obavili ispitivanja brzine na našoj 50 MBPS vezi u kontroliranim uvjetima kako bismo bolje prosuđivali performanse VPN-a. No imajte na umu da će povezivanje s Internetom putem VPN-a usporiti brzinu vaše veze barem do određenog stupnja. To može varirati ovisno o nizu faktora, koji uključuju, ali nisu ograničeni na:

 • Udaljenost od lokacije proxyja - Na primjer, korisnici u SAD-u koji se povezuju s lokacijom u Njemačkoj vjerojatno će pregledavati sporijom brzinom nego što su bili povezani s bližim kanadskim poslužiteljem.!
 • Softverske smetnje - Neki programi na vašem računalu mogu doći u izravni sukob s Sakrij moj IP. Trebate osigurati da su svi ostali softveri za skrivanje IP-a prethodno deinstalirani.
 • Količina propusne širine i internetskog prometa korištenog u vrijeme dok se pokreće Hide My IP.

Rezultati ispitivanja brzine

Svaki je test izveden tri puta s odabranim najboljim rezultatom:

Speed-test-pregled

Sakrij Pregled podrške za IP VPN

Naš pregled Hide IP VPN otkriva da davatelj nudi niz korisnih rješenja za korisničku podršku. To uključuje chat uživo (dostupan samo 12 sati), sustav ulaznica, bazu znanja i mrežni alat za rješavanje problema.

Live Chat je možda najbolje mjesto za dobivanje upita & pitanja koja se odmah rješavaju. No ako je chat uživo offline, svi vaši upiti šalju se timu za podršku kao poruke koje zatim odgovore na vaše upite u manje od 12 sati.

Sustav karata dobro je dizajniran i omogućava odabir odgovarajućeg odjela s kojim želite razgovarati. Također možete dati prioritet upitu kako biste osigurali brz odgovor. Također nas je impresionirala baza znanja, zbog detaljnih odgovora i jednostavnog sučelja. 

hide_my_ip_support_review

Sakrij pregled moje IP VPN metode plaćanja

Sakrij moj IP nudi dugačak popis načina plaćanja za potencijalne pretplatnike koje mogu platiti putem. To uključuje:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Otkriti
 7. MasterCard
 8. restoran’s Klub
 9. Zid plaćanja
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Preuzmi HideMyIP

Sakrij kompatibilnost aplikacija i proširenja IP pregleda

Trenutno je Hide My IP kompatibilan sa svim glavnim operativnim sustavima sa namjenskim aplikacijama za sve njih. To uključuje:

 1. Windows
 2. ortak
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Osim najnovijeg softvera, Hide My IP kompatibilan je s većinom popularnih preglednika i pruža izvrsnu ekstenziju preglednika za Google Chrome i Mozilla Firefox:

HideMyIP Extension Review

Sakrij moje IP proširenje za Mozilla Firefox (lijevo) & Dodatak za Google Chrome (slijeva)

Sakrij moju IP VPN recenziju

Windows aplikacija ima vrlo jednostavno korisničko sučelje. Nudi dobre performanse i dokazano je da je nevjerojatno jednostavan za korištenje. Značajka povezivanja jednim klikom je apsolutno sjajna i možete jednostavno kliknuti traku poslužitelja u dnu i odmah promijeniti svoju lokaciju.

hide_my_ip_windows_review 

Aplikacija također ima automatsku IP rotacija značajka koja vam omogućuje da promijenite svoju IP adresu na odbrojavanju koje možete ručno postaviti. U slučaju da vam je potreban IP sa sjedištem u SAD-u, dok ste na IP-u u SAD-u, jednostavno možete provjeriti pruženu opciju (izvrsna značajka).

Također možete očistiti kolačiće automatski kada se promijeni IP adresa. Aplikacija HideMyIP VPN nudi vam mogućnost izbora između Premija (velike brzine) i Standard (manja brzina) poslužitelja, ovisno o vašoj upotrebi.

sakrij recenziju moje ip premium

Sakrij moje IP protokole & Pregled šifriranja

Sakrij moj IP koristi protokol OpenVPN (oba UDP-a & TCP) u svim njegovim lokalnim aplikacijama i kada ga ručno konfigurirate pomoću aplikacije OpenVPN Connect. Odabran prvenstveno zbog poznatog spoja brzine i sigurnosti, protokol tuneliranja OpenVPN ostaje jedan od rijetkih koji NSA i Kina nisu ugrozile.

OpenVPN se također može koristiti s 128-bitnim i 256bitnim ključevima za enkripciju, što vam omogućava da radite ono što želite na bilo kojem uređaju po vašem izboru. Sakrij moj IP koristi snažnu 256-bitnu AES enkripciju (vojnički) & bankarski standard) prema zadanim postavkama, dok se autentifikacija provodi pomoću 2048-bitnih HMA5 tipki. Značajka je potvrđena u e-poruci od Sakrij moj IP predstavnik Mike R.:

“… Koristimo najjaču dostupnu metodu, a to je OpenVPN protokol, s 256-bitnom enkripcijom pomoću 2048-bitnog ključa…”

Sakrij pregled mojih IP dnevnika

Prema davatelju usluga’Web stranica i dokument o uvjetima upotrebe, Sakrij moj IP je davatelj nulte evidencije i ne nadgleda nijednu korisničku aktivnost preko njegove mreže. Međutim, obvezana američkim zakonima o zadržavanju podataka, tvrtka obavještava da će se u slučaju pravnog naloga odmah sve vlasti prijaviti svim nezakonitim radnjama. Evo što uvjeti korištenja tvrde:

“Iako ne čuvamo zapise sadržaja ili dijelimo bilo koje vaše privatne podatke s bilo kojom trećom stranom, prebacit ćemo sve podatke koje imamo ako to zahtijeva zakon. My Privacy Tools, Inc. može nadzirati određene aspekte mreže za upravljanje zloupotrebom, održavanjem i / ili poboljšanjem usluge.”

Sakrij moju besplatnu probnu IP adresu

Sakrij moj IP zaista nudi besplatnu probnu uslugu kako je potvrdio predstavnik. Svi pretplatnici dobivaju čak i 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je sjajno, i dobar način testiranja usluge da biste vidjeli je li uspješna za vas.

recezent’s presuda

Naš sveobuhvatni pregled sakrij IP IPN utvrđuje da davatelj usluga zaslužuje pristojno 4 zvjezdice od 5. Korisnička podrška izvrsna je i vrlo responzivna. Brzina poslužitelja dobra je za pregledavanje, strujanje i bujicu. Čak imate posvećene aplikacije za sve popularne platforme / uređaje.

Značajke koje su mi se svidjele
 1. Izvrsna cijena
 2. Otvorite DNSCrypt
 3. Besplatna probna dostupnost
 4. Ekspanzivna mreža poslužitelja
 5. Izvrsne brzine poslužitelja
 6. Intuitivna proširenja preglednika
 7. Standard & Premium poslužitelji
 8. Dobar izbor načina plaćanja
 9. Dostojna služba za korisnike
 10. 30 dana garancije povrata novca
Područja poboljšanja
 1. Za upotrebu je dostupan samo 1 protokol za tuneliranje
 2. Prisilna prodaja na stranici pretplate
 3. Klasterirani dizajn web stranica

Preuzmi HideMyIP

Slični članki

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • SpyOff VPN pregled 2020

  Nadležnost San Marino Cijena 9,99 Poslužitelji 300+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • PandaPow VPN pregled 2020

  Nadležna cijena Hong Konga Cijena 7,00 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu poslužitelji 120+ VPN u 16 zemalja Dnevnike Trgovine Trgovine veza Šifriranje AES-256-bitnih deblokada...

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • GOOSE VPN pregled 2020

  Nadležnost Nizozemska Cijena 1,99 dolara Serveri 71 Dnevnici Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Nema web stranice...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me