RA4W VPN pregled 2019. godine

Nadležnost Ujedinjene države
Cijena 2,08 USD mjesečno na dvogodišnjem planu
Poslužitelji 27 poslužitelja u 20+ zemalja
drva Da
Šifriranje Blowfish 128-CBC
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://ra4wvpn.com/
Kompatibilnost Windows

Što je RA4W VPN?

RA4W je davatelj VPN-a sa sjedištem u SAD-u koji dobiva popriličan status na tržištu zbog niskih cijena i brzih poslužitelja. Podržava OpenVPN protokole i slijedi politiku ništice. Međutim, nedostaje mu nudi sjajnu sigurnost. Postoji loša razina enkripcije, nema podrške za prekidač kill, a curenja DNS-a sasvim su očita. Pročitajte ovu detaljnu recenziju RA4W od strane Best VPN za više informacija o davatelju usluga:

RA4W VPN cjenovni pregled

Iako je ovaj VPN definitivno pouzdan pružatelj usluga kojem se korisnici mogu vjerovati, najbolji dio toga su njegove najniže cijene.

Evo planova cijena koje trenutno nudi RA4W VPN:

RA4W cijene

 • Mjesečna pretplata: 3,49 USD jednom naplaćeno
 • Tromjesečna pretplata: 7,99 USD naplaćeno jednom
 • Godišnja pretplata: 15,99 USD naplaćeno jednom
 • Doživotna pretplata: jednokratno naplaćeno 29,99 USD

Mjesečni plan’s cijenama može biti nešto što se može podudarati s ostalim VPN-ovima, ali malo ih se može podudarati s RA4W VPN u kvartalnim i godišnjim planovima određivanja cijena. Za nešto manje od 8 dolara, možete dobiti sigurnu VPN pretplatu puna tri mjeseca! To čini oko 2,66 USD mjesečno, što je nevjerojatno, ali pričekajte’s više.

Godišnji plan nudi se samo 15,99 USD koji se naplaćuje jednom, što ga čini mizernih 1,33 USD / mjesečno ako se pretplati na ovaj plan!

Ovo je upravo izvrsno za sve one VPN korisnike koji se žele pretplatiti na dovoljno dobru uslugu po niskim cijenama. Mnogi pružatelji usluga nude svoj plan za bilo gdje blizu 1,5 USD mjesečno, tako da je ovaj plan na RA4W definitivno prekidač posla!

Pregled doživotne pretplate RA4W VPN

Jeste li ikada naišli na bilo koji takav posao gdje VPN nudi doživotnu pretplatu za samo 30 USD? Nema pravo? A na to nećete naići ni prije, osim RA4W’s doživotnom pretplatom!

Za samo 29,99 USD koji se naplati jednom, možete dobiti ovog pružatelja usluga’s doživotnom pretplatom koja sadrži višestruki pristup poslužitelju, neograničenu propusnost, prosljeđivanje porta i ostale fantastične značajke. A osim svega navedenog, RA4W će uskoro ponuditi svog iOS klijenta, tako da je ovo definitivno jedan ponuđač kojeg možete provjeriti, jer novac koji ćete ovdje staviti na ulog je tik uz ništa za tako velike ponude!

Pregled postupka postavljanja / prijave prijave za RA4W VPN

Naša recenzija RA4W ukazuje da je prijava na uslugu jednostavna. Jednostavno posjetite stranicu registra. Unesite korisničko ime, adresu e-pošte i zaporku. Ako imate kôd licence, upišite je. Nastavite s postupkom tako da prihvatite Uvjete pružanja usluge i kliknete na “Registar” kartica.

Pregled postupka postavljanja / prijave prijave za RA4W VPN

Web-lokacija će vas preusmjeriti na stranicu s donjom porukom. Nakon primitka e-pošte, kliknite na vezu za potvrdu. Ovo će dovršiti postupak prijave i stvoriti vaš račun.

RA4W VPN prijava

Da biste započeli koristiti uslugu, kliknite gumb “Kupiti” s nadzorne ploče. Odaberite plan koji najbolje odgovara vašim potrebama i proračunskim potrebama. Pritisnite gumb za kupnju i vidjet ćete “Postavke plaćanja”. Odaberite vrstu plaćanja, dovršite postupak plaćanja i uživajte u korištenju RA4W! Možete čak kupiti neograničen dodatak za portove, što je dodatnih 5,00 USD.

Izgled nadzorne ploče računa

Nakon kreiranja računa, dobit ćete račun “kontrolna ploča” za vaš profil, iznad web stranice RA4W. Na glavnoj kartici naći ćete podatke o vašem korisničkom imenu, podacima za vezu (prijava i lozinka), odabiru plana, datumu isteka i trenutnoj IP adresi.

RA4W račun

Sljedeće je “kupiti” na kojoj možete lako obnoviti svoju pretplatu za VPN u slučaju da vaš paket istekne. Nakon toga vidjet ćete “Luke” karticu koja vam omogućuje konfiguriranje prosljeđivanja luka na poslužiteljima. Za preuzimanje Windows klijenta ili konfiguracijskih datoteka OpenVPN kliknite na “preuzimanje datoteka”.

“Obavijesti” kartica je prazna. Nije bilo poruka dobrodošlice. Nema upozorenja o radnim / neradnim poslužiteljima. Čini se da je još uvijek u procesu razvoja. Ubuduće ćete možda primati sve vrste obavijesti. Ako idete pored korisničkog imena, vidjet ćete opcije poput uređivanja profila, preporuke, postavki računa računa i kartica za odjava.

Postavke na ovoj korisničkoj upravljačkoj ploči su rijetke. Neke su opcije još uvijek u procesu dovršetka. Na primjer, ako kliknete na “Uredi profil” na kartici, dobit ćete poruku koja vam govori “Ova značajka još nije funkcionalna i bit će ubrzo dovršena”. Ako želite promijeniti svoju e-poštu i zaporku, glavne postavke potražite na “Uređivanje podataka o računu” kartica. Iako traka obavijesti ne radi, imate opcije omogućavanja / onemogućavanja sigurnosnih i sistemskih e-poruka.

Prihvaćeni načini plaćanja

Naš RA4W pregled otkriva da VPN ne pruža mnogo informacija o prihvaćenim načinima plaćanja. Međutim, ako kupite plan, na raspolaganju su vam neke mogućnosti. To uključuje:

 • American Express,
 • MasterCard,
 • Visa,
 • PayPal i
 • Bitcoin.

Povrat za RA4W VPN & Pregled jamstva povrata novca

Nažalost, RA4W VPN ne nudi garanciju povrata novca ili povrat bilo koje vrste. Međutim, prema našem pregledu RA4W, to je sasvim razumljivo. Dobavljač nudi nevjerojatno najjeftinije cijene vpn-a za svoj premium plan. Za niskih 2,99 USD mjesečno, možete dobiti pristup poslužiteljima u 25 zemalja.

RA4W pregled VPN poslužitelja

Naš RA4W pregled otkriva da taj pružatelj nudi servere na pet kontinenata. Postoji 30+ poslužitelja u više od 25 zemalja, među kojima su Sjedinjene Države, Velika Britanija, Ukrajina, Švicarska, Singapur, Nizozemska, Moldavija, Njemačka, Francuska i mnoge druge koje možete provjeriti ovdje.

RA4W pregled VPN poslužitelja

Kupovinom plana dobivate pristup svim tim poslužiteljima s mogućnošću povezivanja s njima, koliko god puta želite. Pružatelj ne gasi propusnost niti nameće ograničenja podataka. Povremeno RA4W VPN dodaje nove lokacije poslužitelja kako bi potaknuo više korisnika iz cijelog svijeta. Na početnoj stranici pod imenom svakog poslužitelja možete vidjeti njegovo stanje u stvarnom vremenu. Međutim, mnogi korisnici izvijestili su o problemima s povezivanjem s nekim poslužiteljima.

Privatnost i sigurnost RA4W

Kao pružatelj VPN-a sa sjedištem u SAD-u, RA4W VPN podliježe određenim zakonima o zadržavanju podataka. Međutim, na web mjestu nije spomenuto bilo kakvo bilježenje bilo koje vrste podataka. To znači da možete koristiti dobru anonimnost putem interneta.

Problemi počinju nastajati iako gledate zastarjele šifrirane 128-bitne šifre koje koristi usluga. Aplikacija također nije uspjela proći DNS test propuštanja koji smo izvršili. Iako su njegovi SSL certifikati dobri, naša revizija RA4W izložila je web mjesto s brojnim trackerima.

Stoga je sigurno reći da pružatelj nudi vrlo osnovnu razinu zaštite. Iako lako možete pristupiti web lokacijama s ograničenim pristupom i blokiranim lokacijama, privatnost koju primite bit će malo. To znači, ako stvari idu na jug, vašu IP adresu možemo pratiti. Nitko ne bi htio riskirati takav rizik!

RA4W pregled VPN protokola

Naš RA4W VPN otkriva da svi serveri podržavaju samo OpenVPN protokol. Veze možete uspostaviti samo na TCP 443 i UDP 1194. Iako ovi protokoli nude dobru sigurnost, u potpunosti bi se osloniti na njih. Najbolji VPN davatelji uvijek osiguravaju dodavanje L2TP, PPTP, IPSec, IKEv1 i IKEv2 protokola s visokim razinama AES-256 šifri.

Svi poslužitelji RA4W koriste šifriranje šifriranja Blowfish 128-CBC sa SHA1 autentifikacijom i 2048-bitnim RSA ključem. Ova razina enkripcije je dovoljna, ali nije najjača. Zastarjeli SHA1 hash je rizičan, jer je dokazivo da se ovaj algoritam može lako hakirati. Definitivno bismo željeli vidjeti poboljšanje protokola, zajedno s šifriranjem više razine.

RA4W VPN P2P / pregled torrenta

Prema našem pregledu RA4W, davatelj omogućuje P2P / Torrenting na svim svojim poslužiteljima, osim onih u SAD-u. Sve lokacije u zemlji ograničene su za preuzimanje putem torenta. Unatoč tome, možete se povezati s drugim lokacijama da biste pristupili blokiranim torrent stranicama od strane vašeg davatelja internetskih usluga, zaobišli internetsku cenzuru i web lokacije ograničene na geo kao što su HBO, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Spotify itd..

Koliko je siguran RA4W VPN?

Što se tiče evidentiranja, nije razumljivo da podaci o sesiji / vezi nisu zdravi za VPN korisnike. Ipak, mnoge usluge visokog nivoa pohranjuju ove podatke, umanjujući njihovu vjerodostojnost. RA4W na svojoj web stranici navodi da se može pohvaliti strogom politikom nulta zapisivanja. Kažu da se u uslugu ne pohranjuju podaci o sesiji / vezi, ali bilježe druge podatke.

Za dodjelu privatnog pristupa internetu, slanje potvrda o plaćanju, informacije o pretplati i promotivne ponude, web mjesto bilježi adrese e-pošte. Za upravljanje otkazima, fakturama i rukovanje prijavama klijenta pohranjuju se podaci o plaćanju. Međutim, to samo po sebi nije dovoljno da jamči sigurnost davatelja usluga. Tijekom našeg pregleda RA4W, naišli smo na nekoliko sukobljenih izjava o Redditu.

Neki su korisnici izložili uslugu bilježenja podataka sesije / veze, zajedno s drugim mjernim podacima. Više o tome možete pročitati u odjeljku RA4W VPN Reddit Utisci.

Problem s curenjem DNS-a RA4W

Tijekom obavljanja našeg pregleda RA4W, procijenili smo VPN’anonimnost provođenjem DNS testa curenja. Nasumično smo odabrali opciju ‘Bjelorusija’ poslužitelj za testiranje. Ako negdje vidite zastavu Bjelorusije, to znači da servis ne prolazi test propuštanja.

RA4W VPN test nepropusnosti DNS

Rezultati gore navedenih zaključuju da test propuštanja DNS-a nije uspio. To znači da vaša veza neće biti anonimna kada koristite uslugu. Korisnici mogu sami popraviti propuštanje ručnim postavljanjem DNS poslužitelja. Obavezno slijedite dolje navedene korake:

 1. Otvoren “Centar za mrežu i dijeljenje” i kliknite na “Promijenite postavke adaptera”
 2. Odaberite vezu koju želite konfigurirati
 3. Kliknite desnom tipkom na vezu i idite na ‘‘Svojstva’’
 4. Odaberite verziju 4 internetskog protokola (TCP / IPv4)
 5. Kliknite na “Koristite sljedeće adrese DNS poslužitelja”
 6. Dodajte željeni DNS poslužitelj ili alternativni DNS poslužitelj

Ako se ručna konfiguracija pokaže tvrdom, možete koristiti “blok izvana DNS” opcija samo za OpenVPN verziju 2.3.9. Ako to ne uspije:

 1. Preuzmite ‘popraviti-DNS-curenja 32.dll’ ili ‘popraviti-DNS-curenja 64.dll’, ovisno o vašem operativnom sustavu
 2. Dodati ‘’dodatak fix-dns-leak-32.dll’’ u vašu konfiguracijsku datoteku OpenVPN
 3. Ako koristite 64-bitni sustav, dodajte “dodatak fix-dns-leak-64.dll”

Ovaj dodatak blokira sve IPv4 i IPv6 DNS upite, osim na OpenVPN’s TAP sučelje. Djeluje kao privremeni vatrozid, blokira sve curenja i briše njegova pravila nakon pada ili prekida radi zaštite vašeg IP i podataka o povezivanju. Ne samo da ovo povećava zaštitu, već i pružateljima internetskih usluga otežava praćenje internetskih aktivnosti, a pojedinci mogu hakirati / otključati vašu vezu.

RA4W VPN SSL test provjere certifikata

Svaka web stranica koja prihvaća podatke o kreditnim karticama, korisničkim imenima i lozinkama i pohranjuje ih u bazu podataka za kasniju obradu mora imati snažni SSL certifikat. Kad se instalira, aktivira https protokol i katanac za sigurne veze. Tijekom našeg pregleda RA4W, obavili smo test SSL certifikata.

Kao što vidite, RA4W koristi certifikat ocjene A +. To znači da sigurnost na web mjestu uopće nije loša, iako njezina VPN usluga definitivno zahtijeva nadogradnju. Na web stranici se možete osjećati sigurnim da su vaši osjetljivi osobni podaci sigurni i zdravi.

RA4W VPN Tracker test

Budući da živimo u brzom svijetu u kojem dominiraju digitalne informacije, svaki klik koji učinimo na mreži mogao bi rezultirati pronalaskom naših internetskih aktivnosti do nepoznatih vlasti - zahvaljujući korištenju kolačića. Implikacije takvog jezivog čina ne moramo razrađivati.

RA4W VPN Tracker test

Stvari postaju još frustriranije jer mnogi korisnici interneta ne znaju da web stranice kradu vrijedne informacije o aktivnostima. Ovo se ne razlikuje od promatranja / zaleđivanja u stvarnom svijetu. Da biste dobili bolju ideju o VPN-u za naš pregled RA4W; odlučili smo provesti test praćenja. Kao što vidite, i Badger privatnosti, kao i Ghostery, otkrili su pet pratilaca na web mjestu RA4W. To predstavlja velike rizike za sve koji koriste web mjesto. Sve se podatke zapisuju u roku od nekoliko sekundi, osim ako naravno ne upotrebljavate softver za blokiranje.

Pregled podrške za RA4W

Prema našem pregledu RA4W, pružatelj VPN-a nema vrlo aktivan ili kooperativni tim za podršku. Sudeći prema stranici Često postavljana pitanja, možda će vam trebati čitav dan dok ne dobijete odgovor. U većini slučajeva odgovori ne pokazuju puno korisnost. Informacije o samom mjestu su prilično oskudne.

Pregled podrške za RA4W

Postoji sustav Ticket koji se koristi za pružanje podrške. Možete slati e-poštu na [email protected], a RA4W ima stranicu na Facebooku da ponudi pomoć. Međutim, trenutno nije dostupan chat uživo. Korisnici također nemaju pristup vodičima za postavljanje. Ukratko, podrška je gotovo blizu nepostojanja.

RA4W VPN pregled aplikacija

Naš RA4W pregled otkriva da pružatelj VPN nudi samo jednu aplikaciju koja je dostupna samo Windows korisnicima. Nema prilagođenih aplikacija za Mac, Android, iOS ili Linux. Za upotrebu VPN-a morat ćete instalirati OpenVPN GUI. Ovaj softver omogućava korisnicima RA4W-a da dodaju konfiguracijske datoteke, unose svoje vjerodajnice i povezuju se s VPN-poslužiteljima..

Pregled klijenta RA4W

Prema našem pregledu RA4W, Windows klijent izgleda krajnje nejasno i ima gotovo nikakve postavke. Ne možete prebaciti s UDP na TCP. Ne možete konfigurirati veze. Možda bi bilo bolje koristiti OpenVPN, umjesto da se odlučite za Windows Client. Nakon pokretanja aplikacije, primijetit ćete glavnu karticu koja prikazuje vašu trenutnu IP adresu. Da biste se povezali s poslužiteljem, odaberite bilo koje mjesto po vašem izboru i kliknite na “Spojiti” dugme. Sada ćete moći vidjeti statistiku veza koja uključuje podatke o učitavanju i podatke za preuzimanje.

Pregled klijenta RA4W

Ako kliknete na “statistika” Na kartici ćete dobiti ažuriranja u stvarnom vremenu u vezi s vezom u obliku dnevnika veze i grafikona. Pomoću ovih podataka možete procijeniti dosljednost i performanse različitih poslužitelja. Nakon klika na “postavke” Naš pregled RA4W utvrdio je da u potpunosti nedostaju opcije konfiguracije. TAP adapter možete samo izbrisati, potvrditi, ažurirati ili stvoriti. Prebacivanje na drugi protokol nije moguće, a upravitelj konfiguracija beskoristan je.

RA4W VPN Mobile (Android) pregled

Kao što je spomenuto ranije, RA4W VPN nema namjensku Android aplikaciju. Korisnici imaju mogućnost povezivanja s poslužiteljima putem OpenVPN-a. Slijedite korake u nastavku za povezivanje s poslužiteljima RA4W na Android uređaju:

 1. Preuzmite i instalirajte OpenVPN iz Google Play Store-a
 2. Posjetite web mjesto RA4W VPN i preuzmite konfiguracijske datoteke
 3. Pokrenite OpenVPN aplikaciju
 4. Dodirnite “uvoz” dugme
 5. Pronađite i odaberite konfiguracijsku .ovpn datoteku
 6. Zatvorite dijaloški okvir uvoza nakon što dodirnete “Konfiguracijska datoteka za čitanje je gotova”
 7. Odaberite poslužitelj po vašem izboru
 8. Unesite korisničko ime i lozinku za RA4W
 9. Provjeri “Vjerujem u aplikaciju” kutiju i dodirnite “U redu”
 10. Uživajte u upotrebi RA4W VPN na svom Android uređaju

RA4W VPN Mac i iOS pregled

Naša RA4W VPN otkriva da je usluga kompatibilna s Macom. Umjesto korištenja softvera OpenVPN, preporučujemo korištenje Tunnelblick-a. To je besplatni softver otvorenog koda koji savršeno funkcionira za stvaranje prilagođenih VPN veza na Macu. Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije samo je potrebno dodati OpenVPN konfiguracijske datoteke iz RA4W VPN-a za povezivanje s različitim poslužiteljima..

Proces korištenja RA4W VPN na iOS-u prilično je sličan Androidu. Trebate samo preuzeti i instalirati OpenVPN klijent iz Apple Store-a. Preuzmite konfiguracijske datoteke s RA4W VPN, uvezite ih u VPN softver, odaberite bilo koji poslužitelj po vašem izboru i unesite korisničko ime i lozinku. Nakon što ste uspješno uspostavili VPN vezu, primijetit ćete zelenu kvačicu.

Preuzmite RA4W VPN

Naš pregled RA4W otkriva da pristup centru za preuzimanje možete dobiti samo nakon što stvorite račun u toj usluzi (bez obzira plaćate li plan). Jednom kada se registrirate, jednostavno kliknite na “preuzimanje datoteka” karticu na nadzornoj ploči korisnika. Dobit ćete dvije mogućnosti. preuzimanje datoteka “VPN klijent za Windows” ili “OpenVPN konfiguracijske datoteke”.

Preuzimanje klijenta RA4W VPN za Windows

Nakon što preuzmete aplikaciju, morate raspakirati zip datoteku. Budući da je VPN klijent prijenosan, ne zahtijeva nikakvu instalaciju.

RA4W VPN OpenVPN Konfigurira

Nakon preuzimanja konfiguracijskih datoteka i izdvajanja zip datoteke vidjet ćete dvije mape. Jedna s VPN postavkama za TCP protokol, a druga za UDP protokol. TCP koristi port 441 za ograničene mreže, a UDP koristi port 1194.

Koliko uređaja možete koristiti RA4W VPN istovremeno??

Prema našem pregledu RA4W, VPN možete koristiti na većem broju uređaja. Međutim, imajte na umu da je važno koristiti različite poslužitelje za svaki uređaj. To znači da ako se na računalo X povežete s računala, morate izbjegavati korištenje istog poslužitelja za vaš mobilni.

RA4W VPN Reddit pojavljivanja

Ponekad vas korisnici ostave zbunjeni jer mogu objaviti vlastita mišljenja koja se snažno mogu razlikovati od vaših. Ista stvar dogodila se i kod nas prilikom provjere mišljenja korisnika Reddita za RA4W VPN.

Prema našem istraživanju bilo je više niti na ovoj platformi koji su naveli da su mnogi korisnici komentirali da je pronađeno da RA4W vodi evidenciju o aktivnostima korisnika, a također je optužio ovog davatelja da je nesigurna usluga!

Većina tih razgovora bila je usredotočena na vezu kante za smeće koja je otada uklonjena, ali kada je bila aktivna, sadržavala je detaljan opis kako je korisnik otkrio da RA4W VPN vodi evidencije.

Nakon ovog mnogih najboljih vpn reddita korisnici su se predstavili sa vlastitim iskustvima gdje su komentirali kako smatraju da usluga nije dobra..

RA4WVPN čuva zapise s vpnreviewa

No, ti su postovi prilično stari, barem godinu dana, pa se nadamo da je RA4W nadogradio svoj servis i riješio većinu problema s kojima su korisnici tada imali ovaj servis..

Konačna presuda

Naš RA4W pregled utvrđuje da je davatelj pogodan samo za one pojedince kojima je potreban proračunski VPN i neće im smetati neusklađene brzine veze. Niska cijena je definitivno privlačna osobina. Međutim, usluga se ne uspijeva natjecati s drugim VPN-ovima na tržištu.

S ograničenim izborom protokola, nedostatkom izbora šifriranja, prosječnom korisničkom podrškom i DNS propuštanja, vrlo je malo vjerojatno da ćete dobiti vrhunsku sigurnost i anonimnost. Kombinirajte ove nedostatke s Reddit dojmovima; možda ćete htjeti dvaput razmisliti prije nego što se pretplatite na VPN.

Dobro

 1. Dostupna je doživotna pretplata
 2. Podrška za OpenVPN protokol

Loš

 1. Nedostaje podrška za Android, Mac i iOS
 2. Nema dostupnih vodiča za postavljanje
 3. Osnovni šifrirani šifri
 4. DNS curi na poslužiteljima
 5. Loš klijent Windows
 6. Nepouzdani poslužitelji

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me