PureVPN pregled 2020

Nadležnost Hong Kong
Cijena 2,91 $ mjesečno na dvogodišnjem planu
Poslužitelji 2.000+ u 140 i više zemalja
drva Nema certifikata
Šifriranje AES-256-CBC
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Da
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.purevpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Sa sjedištem u Hong Kongu, PureVPN uživa istaknuto mjesto na tržištu VPN-ova. To je svestrani klijent koji ima 100-postotno provjereno pravilo ne-dnevnika kroz revizorsku kuću sa sjedištem u SAD-u; Altius IT.

To je VPN prilagođen proračunu, a kreće se od 2,91 USD mjesečno (na dvogodišnjem planu), nude NAT vatrozid, podjelu tunela, blokiranje oglasa / praćenja, IPv6 zaštitu od propuštanja, prekidač za ubijanje, zaštitu DDoS i namjenske IP adrese za osobnu upotrebu.

U isto vrijeme, ima aplikacije za sve glavne platforme / uređaje i 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja oko svijeta. Najbolji dio svega: postižete izvanredne performanse s prosječnom brzinom od 91,51Mbps pri preuzimanju 88,59Mbps pri prijenosu.

Toplo preporučujem PureVPN, ako tražite pristupačan, a pouzdan VPN. Otkrijte kako je uspio postići 4,5 zvjezdice u ovoj recenziji PureVPN.

Kriteriji za ocjenjivanje

 1. Nadležnost: Gdje se temelji PureVPN?
 2. Sigurnost: Je li PureVPN stvarno siguran?
 3. Propuštanje: Propušta li vaš IP, DNS & WebRTC?
 4. Poslužitelji: Je li P2P kompatibilan, radi li to u Kini?
 5. streaming: Radi li s Netflixom & ostale VoD usluge?
 6. Ubrzati: Koliko je brz PureVPN?
 7. Kompatibilnost: Aplikacije i podržani uređaji
 8. cijena: Koliko točno košta PureVPN?
 9. Pouzdanost: Ocjene povjerenja, Reddit & Korisnička podrška

Nadležnost: Gdje se temelji PureVPN?

PureVPN ima sjedište u Hong Kongu, pa neka’započnite razgovorom o njegovom središtu. Ova bivša britanska kolonija sada je autonomno područje Kine. Međutim, čini li to sigurnim mjestom?

Da! Unatoč Kini’s ozloglašenom reputacijom glede svojih drakonskih zakona o privatnosti interneta, Hong Kong je više u rangu s glavnim europskim zemljama nego samim kopnom. Barem, što se tiče zakona o slobodi interneta i privatnosti podataka.

Hong Kong nije vezan nikakvim sporazumom o prikupljanju podataka ili razmjeni podataka poput Oči 5/9/14, kao što smo detaljno saznali nakon provedbe studije o invazivnim jurisdikcijama.

Sigurnost: Je li PureVPN stvarno siguran?

Nakon detaljnog ulaska u PureVPN’s lokacije, revizije sigurnosti, politike kanarica i politike sječa, Mogu bez sumnje reći. pružatelj je siguran izbor za privatnike. Saznajte više o svakom aspektu u nastavku:

Da li PureVPN vodi datoteke dnevnika?

Nakon što je primio veliku reakciju na suradnju s FBI-om, koja je uključivala žensku žrtvu zlostavljanja i cyber-napada, PureVPN se založio za uklanjanje svih zapisa. Sigurno su pomogli uhvatiti zločinca i olakšati um nevine djevojke, ali ipak su predali trupce.

Njihova je dužnost ozbiljno shvatila povratnu reakciju i to i učinila. Sada se davatelj pridružuje redovima VPN usluga kako bi provjerili njihove zahtjeve bez dnevnika, kao dio njihove obveze pružanja snažne privatnosti i sigurnosti svojim klijentima širom svijeta..

Reviziju je dovršila američka zaštitna tvrtka Altius IT i stavlja sve sumnje u anonimnost kupaca u mirovanje, pojavljuju se kao pouzdani pružatelji usluga. U ažuriranim pravilima o privatnosti PureVPN tvrdi:

“NE vodimo evidenciju vaših aktivnosti pregledavanja, zapise veza, evidencije VPN IP-ova dodijeljenih vama, vaše originalne IP-ove, vrijeme vaše veze, povijest pregledavanja, web mjesta koja ste posjetili, vaš odlazni promet, sadržaj ili podatke pristupili ste”

To očigledno zvuči zadovoljavajuće i bilo mi je drago kada sam znao da je davatelj obnovio cjelokupnu politiku privatnosti nakon broja šteta. Je li sad sve sigurno?

Jedina stvar koju zapisuju

Mislim da je neophodno spomenuti da PureVPN pohranjuje zapise o propusnosti; da ne gasite svoje brzine. Samo da bi svi PureVPN korisnici postigli najvišu razinu brzine i iskustvo s pružateljem usluga.

Samo se zapisuje PureVPN

Informacije o protokolima i šifriranju

PureVPN nudi podršku za protokole poput SSTP, PPTP i L2TP. Međutim, većina aplikacija koristi OpenVPN protokol kako bi vas osigurala putem interneta, jer omogućava provedbu vojnog šifriranja.

Pružatelj koristi AES-256-CBC šifru s HMAC SHA1 provjerom autentičnosti hash podataka za kanal podataka i AES-256-CBC šifru s HMAC SHA384 hash autentifikacijom i RSA-2048 šifriranje stiskom ruke za upravljački kanal.

Podržava prosljeđivanje luka, dijeljenje tunela i namjenske IP adrese

Dobavljač sa sjedištem u Hong Kongu jedan je od rijetkih na tržištu podržava napredne značajke kao što su Port Forwarding, DDoS zaštita, Split tunneling i IP zaštita od curenja.

Sve ove značajke specijalnosti povećavaju ukupnu zaštitu koju ste preuzeli za preuzimanje torrenta ili strujanje na VoD-ovima. Naravno, volio bih vidjeti dodatak DoubleVPN i Onion preko VPN-a.

Native Apps za sve platforme bez zlonamjernog softvera

Da bih provjerio je li PureVPN siguran za preuzimanje / instalaciju, obavio sam testove na svim aplikacijama koje pružatelj pruža VirusTotal.com. Rezultati otkrivaju da su sve aplikacije zaštićene od virusa / zlonamjernog softvera.

PureVPN Total Test

Propuštanja: Propušta li vaš IP, DNS & WebRTC?

Da biste dobili nepristranu sliku PureVPN-a’Sigurnost, proveo sam temeljit test propuštanja, uključujući upotrebu više od 6 različitih alata. PureVPN je prošao sve testove, pokazujući da ne propušta nikakve informacije.

Provjera zahtjeva za WebRTC i HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 • https://www.doileak.com/ (Clear)
DNS curenja:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Clear)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)
IPv4 / IPv6 i Torrent IP curenje:
 • https://ipleak.net/ (Clear)
 • https://ipx.ac/run/ (Clear)

PureVPN ispitivanje curenja

Poslužitelji: Je li P2P kompatibilan ili djeluje u Kini?

PureVPN ima veliku globalnu mrežu od 2000+ poslužitelja u više od 140 zemalja širom svijeta. Najveći broj poslužitelja koje PureVPN ima u europskoj regiji, a slijedi Sjeverna Amerika. Evo pametne podjele regije brojanja poslužitelja:

 • Sjeverna Amerika: 656 poslužitelja
 • Europa: 769 poslužitelja
 • Azija: 309 poslužitelja
 • Srednja Amerika: 12 poslužitelja
 • Južna Amerika: 81 poslužitelj
 • Afrika: 150 poslužitelja
 • Okeanija 93 poslužitelji
 • Ukupno poslužitelja: 2070

Je li PureVPN dobar za bujicu?

Doista je odličan izbor za preuzimanje bujice. Davatelj nudi ogroman popis poslužitelja specifičnih za p2p, pa čak i stavlja na raspolaganje značajke poput Split Tunneling i SOCKS5 proxy za ubrzanje i zaštitu.

Koristi OpenVPN (UDP) protokol za svoje p2p poslužitelje, a šifriranje je dostupno putem AES-256 šifre, RSA-4096 šifriranja ključeva i SHA384 hash autentifikacije.

Dok je testirao brzine poslužitelja u SAD-u za p2p / torrent na uTorrentu, PureVPN je također uspio isporučiti prosjek 91,51 Mbps i 88,59 Mbps Učitaj.

Način dijeljenja datoteka PureVPN P2p

Radi li PureVPN u Kini?

PureVPN ne nudi stanovnicima dosljedne performanse u Kini. Za razliku od drugih pružatelja usluga poput ExpressVPN i Surfshark, stanovnicima ne nudi namjensku kinesku stranicu za preuzimanje proizvoda.

Što se tiče kineskih emigranata, VPN djeluje u zaobilaznom položaju “Veliki vatrozid”, i jedini je pružatelj usluga koji nudi 12 kineskih poslužitelja, među njima 6 se nalazi u Šangaju, a 6 u Pekingu.

I dalje treba ulagati u zakamuflirane servere bilo kroz Xor ili Stunnel protokol, koji preusmjerava VPN promet u port 443, čineći to poput redovitog HTTP prometa, zavaravajućim web lokacijama / državama koje nameću zabrane VPN-a..

PureVPN djeluje u Kini

PureVPN koristi oboje: goli metal i virtualne lokacije

PureVPN, kao i mnogi drugi davatelji ovih dana, ne nudi fizičke poslužitelje na svim svojim lokacijama. Također koristi virtualne lokacije uglavnom radi dostupnosti u zemljama s strogim internetskim zakonima.

Primarna razlika između njih dvojice je upravo ono što impliciraju. Fizički poslužitelji su stvarni serveri koji negdje postoje u fizičkom obliku, dok su virtualni poslužitelji izmišljeni.

Ispitivanje na njihovim az1-ovpn-udp.pointtoserver.com server je otkrio da se zapravo nalazi u Edinburghu, Velika Britanija. Neke druge virtualne lokacije koje koristi PureVPN uključuju: Arubu, Saudijsku Arabiju, Bahrein i Jemen.

PureVPN Testiranje virtualnih lokacija

Radi li PureVPN s Netflixom i drugim VoD-ovima?

Da, uspijeva! U stvari, the Davatelj usluga jedini na tržištu može deblokirati VoD-ove izravno putem dodatka preglednika, unatoč zabrani VPN-a. I to nije ograničeno samo na Netflix.

Korisnici širom svijeta mogu se pretplatiti na PureVPN za deblokiranje različitih streaming platformi poput Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Voot, Hotstar, Sling TV, Disney Plus i više.

Samo se pobrinite za to očistite predmemoriju preglednika prije nego što pristupite web stranici Netflix, ili kao jednostavnije rješenje lansirati “Inkognito” na Google Chromeu ili “privatni način rada” na Mozilla Firefoxu.

Ispod možete pogledati kako sam koristio njihovo Chrome proširenje za deblokiranje američke verzije Netflixa i strujanje hit filmova, “Osvetnici: Beskonačni rat”, bez ikakvih gnjavaža!

Daljnjim testiranjem PureVPN-a otkriveno je da dobavljač sada deblokira Netflix u još 3 regije (pored gore navedenog); Kanada, Francuska i Njemačka

PureVPN deblokira Netflix US

Brzina: Koliko je brz PureVPN?

U prosjeku, PureVPN je uspio isporučiti 91.51Mbps u preuzimanju i 88.59Mbps u prijenosima, nakon testiranja njihovih poslužitelja na 5 različitih lokacija. Sve u svemu, brzine su poboljšane otkako smo posljednji put testirali uslugu.

ServerDownloadUploadPing
NAS 95.97Mbps 90.13Mbps 99ms
Velika Britanija 91.03Mbps 89.53Mbps 102ms
Australija 93.55Mbps 91.22Mbps 87ms
Njemačka 87.69Mbps 85.08Mbps 120ms
Francuska 89.31Mbps 86.99Mbps 111ms
prosječan 91.51Mbps 88.59Mbps 103ms

Kompatibilnost: Aplikacije i podržani uređaji

PureVPN je jedan od rijetkih VPN pružatelja kompatibilnih sa svim glavnim platformama i uređajima. Ispod je potpuni popis uređaja koje davatelj podržava:

 • kodi
 • Roku
 • Usmjerivači
 • Xbox
 • Android TV
 • Kutija kutija
 • Amazon Firestick
 • Microsoftova površina
 • Sada TV kutija
 • Raspberry Pi
 • Chrome cast
 • Play Station
 • iOS aplikacija (ponovo pokrenuta)

PureVPN za iOS

PureVPN’s iOS aplikacija zapravo dugo nije bila dostupna, jer je uklonjena zbog kršenja iTunes pravila. Novi se put vratio u trgovinu jabukama ipak, i izgrađen je na istom okviru kao i njegov Android kolega.

Sveukupni UX i UI iOS aplikacije prilično su izvanredni i ne utječu različite veličine zaslona iPhone / iPad. Vremena povezivanja također su bila brza i u prosjeku nisu trajala duže od 10 sekundi. Općenito, aplikacija ima ocjenu 10/10!

PureVPN-ova aplikacija na iOS-u

PureVPN za Android

Zahvaljujući laganoj strukturi, PureVPN’Android aplikacija neće pokvariti ni najgore i najsporije Android uređaje. Navigacija je bešavna, slično svom iOS-ovom pandantu, a i vremena veze bila su impresivna.

To podrazumijeva da su programeri uložili napor i dizajnirali UX koji je posebno prikladan za platformu. Netflix i drugi VoD-ovi radili su u redu, a brzine su se također poboljšale. Na ljestvici ocjenjivanja, aplikacija za Android dobiva od mene 9/10.

PureVPN-ova aplikacija na Androidu

PureVPN za Windows

PureVPN’s Windows aplikacija cilja obje publike; tehničarima i amaterima VPN korisnici. I zato je hit među ljubiteljima Windowsa. Za laika zadane postavke savršeno funkcioniraju za pregledavanje, bujicu i deblokiranje.

Na raspolaganju su vam određeni modusi koji vas povezuju s relevantnim poslužiteljima tj. ako želite preuzeti torente, kliknite na “Dijeljenje datoteka” modu i uživajte u maksimalnoj sigurnosti i brzini za bujice.

Nakon što uđete u “Postavke” Izbornik, aplikacija je čisto utočište za pametne ljude. Predstavlja bezbroj protokola, šifriranja i mogućnosti podešavanja aplikacija za daljnje jačanje vaše sigurnosti i privatnosti na mreži.

PureVPN na Windows-u

PureVPN za Mac

Slično kao i Windows kolega, PureVPN’s Mac aplikacija koristi isti dizajn i stil. Nudi izvanredan popis značajki za obje korisnike: novajlije i VPN korisnike koji dobro posjećuju tehnologiju, što doprinosi njegovoj općoj simpatičnosti..

Imate istu mogućnost odabira intuitivnog načina rada, podešavanje konfiguracije i druge postavke koje se mogu mijenjati i zbog kojih je upotreba aplikacije mrtva jednostavna.  Istovremeno, izgled aplikacije vam ne dosadi i izgleda prilično moderno!

PureVPN na Macu

PureVPN za Linux

PureVPN ne nudi aplikaciju za Linux temeljenu na GUI, slično većini pružatelja usluga. Međutim, još uvijek je to sjajna opcija za one koji mogu razumjeti i implementirati kodiranje za uspostavljanje VPN veza.

Većina recenzenata složila bi se da je postavljanje aplikacija koje se ne temelje na GUI na Linuxu izazovan zadatak. Bez obzira na to, PureVPN djeluje prilično dobro u pojednostavljivanju konfiguracijskog postupka. Ovdje možete slijediti njihov vodič za više informacija.

PureVPN na Linuxu

PureVPN za Firestick

PureVPN savršeno radi na Firestick-u sa svojom posvećenom aplikacijom; optimiziran za platformu. Možete ga preuzeti bilo s Pure-a’web-mjestu ili posjetite Google Play Store i jednostavno upišite “PureVPN”.

To omogućava korisnicima platforme da iskoriste maksimalnu sigurnost na svojim Amazon Fire TV-ima, a pritom dobivaju mogućnost deblokiranja platformi poput Netflixa, BBC iPlayera, Sling TV-a, Amazon Prime i još više.

PureVPN na Amazon Firestick-u

PureVPN za Kodi

PureVPN je jedini dobavljač na tržištu koji trenutno nudi podršku za Kodi. Možete lako preuzeti i instalirati dodatak na platformi za zabavu da biste zaštitili svoj identitet.

Za upute o tome kako instalirati PureVPN na Kodi, slijedite ovaj vodič. Nakon što je aplikacija instalirana, možete iskoristiti veliku sigurnost prilikom strujanja piratskog sadržaja, štedeći vas od silnih DMCA novčanih kazni!

PureVPN na Kodi

Cijene: Koliko košta PureVPN tačno?

Pružatelj nudi potencijalnim kupcima tri atraktivna plana; mjesečno (počevši od 10,95 USD), godišnje (4,16 USD / mjesečno) i 2 godine (2,91 USD mjesečno). Duža trajanja vam pružaju bolje popuste.

Ako se odlučite za prvu, morat ćete plaćati 10,95 USD mjesečno, što uopće nije baš pristupačna ponuda. Najbolji plan koji PureVPN nudi trenutno je njegov Dvogodišnja ponuda, koštalo vas samo 2,91 $ / mjesečno.

Kumulativni trošak ovog plana iznosi samo $69,99 naplaćuje se jednom tijekom cijele godine’vrijedi pretplate. Vraća li se s garancijom? DA, povrat novca u roku od 31 dana, ako niste zadovoljni VPN-om.

PureVPN pregled 2020

Nažalost, nije dostupno besplatno probno razdoblje, ali PureVPN nudi PAID probnu verziju dostupnu za 2,50 USD i vrijedi 3 dana (dovoljno za testiranje). Naknade za prosljeđivanje porta i namjenski IP-ovi navedeni su u nastavku:

Prosljeđivanje luka:

1 mjesec - 1,99 USD mjesečno
1 godina - 0,99 USD mjesečno
2 godine - 0,99 USD mjesečno

Namjenski IP-ovi:

1 mjesec - 1,99 USD mjesečno
1 godina - 1,99 USD mjesečno
Dvogodišnja - 1,99 USD mjesečno

Što se tiče načina plaćanja, PureVPN sve ide dalje. Podržava sve standardne opcije, uključujući Visa, MasterCard, American Express, Cashu i anonimni Bitcoin.

Za više raznolikosti, usluga implementira PaymentWall koji mu omogućuje prihvaćanje plaćanja u 150 različitih metoda iz preko 200 zemalja širom svijeta, ne ostavljajući kamen neuređen.

Načini plaćanja PureVPN

Pouzdanost: ocjene pouzdanosti, Reddit & Korisnička podrška

PureVPN ima višu ocjenu od čak i najpoznatijih pružatelja usluga na tržištu, * kašalj Nord i Express *. Od više od 8654 pregleda, dobio je ocjenu 5 zvjezdica, što znači da je više od 85% njegovih korisnika imalo pozitivno iskustvo. 

Ocjene trustpilota PureVPN

PureVPN pregled Reddit

Je li PureVPN dobar? Da’s ono što većina redditora pita na Redditu i iz odgovora koje sam analizirao, Mogu sa sigurnošću reći da davatelj definitivno radi nešto dobro, jer dobiva pozitivne kritike većine korisnika.

Ispod možete vidjeti nekoliko ugrađenih niti za reddit kako govore PureVPN’ukupna brzina i performanse. Većina, ako ne i svi, pozitivni su, s tim da neki korisnici imaju negativno iskustvo.

PureVPN Reddit pregled 1

Ovdje korisnik govori o tome kako on’koristili smo PureVPN posljednje 2 godine i smatra da je to jedan od najboljih deblokadera na tržištu za pristup Netflixu, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayeru itd..

PureVPN Reddit pregled 2

Naravno, tamo gdje je bilo pozitivnih rezultata, naišao sam na neke kritike koje su bile negativne. Uglavnom su bili zabrinuti zbog politike evidentiranja VPN-a, koja je u novije vrijeme revidirana. 

PureVPN Reddit pregled 3

PureVPN’s Korisnička podrška

Sa sjedištem u Hong Kongu pružatelj ima vrlo proaktivan tim za korisničku podršku, bilo da se radi o live chatu, ulaznici ili podršci putem e-pošte. Svi su predstavnici vrlo korisni i detaljni u svojim odgovorima.

Ostali izvršitelji vas preusmjeravaju na vezu ili blog kako bi spasili svoj trud. No primijetio sam da za razliku od ostalih VPN usluga i njihovog tima za podršku na chatu, PureVPN’s rukovoditelji nisu smetali razrađivati ​​njihove odgovore.

Čak sam zabilježio i vremena odgovora nakon što sam s intervalima poslao VPN četiri pitanja putem e-maila. Među njima su dva bila općenita, a dva malo tehnička. Pogledajte statistiku u nastavku:

Pitanje Početno vrijeme odgovora Broj e-poruka Odgovor na pitanje
Kako preuzeti PureVPN? 20 minuta 1 Da
Zašto je PureVPN tako spor? 15 minuta 1 Da
Kako mogu dobiti povrat sredstava od PureVPN-a? 25 minuta 1 Da
Zašto se moj PureVPN ne povezuje? 22 minuta 1 Da

PureVPN alternative

PureVPN već postoji kao poznati pružatelj usluga koji je prikladan za sve vaše VPN potrebe po povoljnim cijenama. No, ako želite još jednu jeftinu ponudu, razmislite o pretplati na Surfshark (počinje od 1,99 USD / mjesečno).

S druge strane, ako vam ne smeta plaćati malo više za učinkovitiju i pouzdaniju uslugu, onda bih vam predložio da krenete na onaj od najbržih, ExpressVPN (od 1,99 USD / mjesečno).

Preporučujem li PureVPN?

Da, toplo preporučujem PureVPN onima koji traže pristupačnu, no značajnu VPN uslugu. U zaobilaženju su potrebna poboljšanja “Veliki vatrozid”, ali u cjelini dobivate dobru zaštitu i sigurnost.

Sve namjenske aplikacije funkcioniraju glatko i odgovarajuće, što povećava dražljivost VPN-a. Dodajte tome velikom broju dostupnih poslužitelja, namjenskih IP adresa i značajki Hotspot, PureVPN nudi dobru vrijednost za vaš novac..

Ne spominjati, nedavno se pridružio redovima dobavljača dnevnika i čak izravno deblokira Netflix i ostale streaming platforme putem svojih proširenja preglednika.. Ovdje možete dobiti plan za 1,99 USD.

Slični članki

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

 • VyprVPN pregled 2020

  Nadležnost Švicarska (nesigurno) Cijena 6,67 USD mjesečno (80 USD za 1 godinu) Poslužitelji 700 Zapisi Bez šifriranja zapisa AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting...

 • NordVPN pregled 2020

  Panama Nadležna cijena 3,59 USD / mjesečno na trogodišnjem planu poslužitelji 5560+ poslužitelji u 59 zemalja Dnevnike Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • GOOSE VPN pregled 2020

  Nadležnost Nizozemska Cijena 1,99 dolara Serveri 71 Dnevnici Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Nema web stranice...

 • Avast VPN pregled 2020

  Nadležnost Češka Republika Cijena 79,99 dolara za jednogodišnji plan Poslužitelji 55 poslužitelji u 34 zemlje Trgovine Trgovine Trgovine veza Šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me