Privatni pregled pristupa internetu 2020

Nadležnost SAD
Cijena $ 2,91
Poslužitelji 3272
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Da
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.privateinternetaccess.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Privatni pristup internetu je VPN pružatelj sa sjedištem u SAD-u koji nudi rješenja za privatnost i sigurnost putem snažne razine enkripcije i više poslužitelja smještenih širom svijeta. Ovim privatnim pregledom pristupa Internetu procjenjuju se zakonitost i kompetentnost VPN usluge’tužba za pružanje privatnosti i anonimnosti korisnicima putem interneta. Pročitajte ovaj privatni pregled pristupa internetu i najnovije mišljenje korisnika, pokriveno u najboljem vpnu.

prozodija

 1. Nulta evidencija (čak je FBI dvaput uspio prikupiti podatke)
 2. 3386+ poslužitelja u 17 različitih zemalja
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP protokoli
 4. Dostupno je AES 256 bitno enkripcija
 5. 24/7 live chat značajka
 6. Dobra korisnička podrška
 7. Jednostavan za korištenje VPN klijenta

kontra

 1. Sa sjedištem u SAD-u (Pod radarima saveza 5 očiju, 9 očiju i 14 očiju)
 2. Spora brzina preuzimanja
 3. Nema besplatnog suđenja
 4. Limenka’Ne odaberite protokole iz softverskog klijenta

Nabavite privatni pristup internetu

Dnevnici i pravila o privatnosti

Mnogi VPN davatelji tvrde da nude a “Nema pravila za prijavu”, ali vrlo malo njih slijedi svoje obećanje, kao što smo istakli s opsežnim detaljima u našem vodiču o pravilima evidentiranja više od 100 pružatelja usluga koji trenutno posluju u industriji. Većina usluga koje smo pregledali zabeleži neke manje podatke o sesiji / vezi. To se pokazalo tek nakon što su VPN-ovi podvrgnuti službenim istragama kada su korisnici pronađeni kako koriste usluge za ilegalne aktivnosti. Nedavni primjer je PureVPN koji je FBI-u otkrio detalje zapisnika.

Pozadina slučaja

No ako tražite uslugu koja je jaka čak i od pritiska FBI-ja, morate koristiti privatni pristup internetu. Prošle godine je davatelj upao u unakrsne vatre istrage FBI-ja u vezi s korisnikom koji lažno izvještava i širi informacije o prijetnjama bombom. U prosincu su raznim zračnim lukama i školama poslane brojne prijetnje s prijevarom “Eric Mead”.

Istraga je dovela do dokaza da se stalker po imenu McWaters poludio od opsjednutosti zbog bivšeg suradnika Devona Kenneyja. Ako već niste pogodili, Eric Mead je ime Kenney’svog dečka, kojem je nakon suočavanja oštro uskraćeno upućivanje bilo koje od prijetnji. Sumnja se okrenula prema McWatersu koji je pokušao kontaktirati bivšeg zaposlenika koji je oborio više od 100 puta.

PIA’s Odgovor

Svi pokušaji kontakta putem e-maila, Facebooka, Twittera i TracFonea vraćali su se na IP adresu privatnog pristupa internetu. Iako je FBI imao dovoljno dokaza za uklanjanje McWatersa, zatražili su od PIA-e da mu preda zapisnike. Budući da davatelj ne čuva nikakve podatke za bilježenje, nije bio u mogućnosti surađivati; osiguravajući da privatnost korisnika ostaje netaknuta.

“Nakon provjere valjanosti naloga u sudnici i potvrđivanja istog, ponovno smo započeli rad kao i uvijek sadržaj sadržaja naših pravila o privatnosti, a zatim smo obavijestili agenta da ne prijavljujemo nijednu korisničku aktivnost. Agent je potvrdio svoje razumijevanje naše tvrtke’politika i položaj, a zatim slijede alternativni pristupi. Ovo izvješće jasno daje do znanja da PIA ne bilježi korisničku aktivnost i da se i dalje držimo posvećene svojim korisnicima.”

Velika crvena zastava - PIA je sa sjedištem u SAD-u

SAD je vjerojatno najgore mjesto na svijetu po kojem će se nalaziti VPN.

To nije samo dio više saveza za razmjenu podataka kao što je 14 Eyes, kao što smo istaknuli u našem detaljnom vodiču o problematičnim nadležnostima, ali on također ima više vrsta zakona o zadržavanju podataka koji mu mogu ozbiljno omogućiti da prisili bilo kojeg davatelja usluga da gazira podatke kad god poželi. Sva ova pitanja utječu na PIA, pretvarajući svaku inače dovoljno dobru uslugu, u onu koja ne bi smjela’ne mogu biti pretplaćeni.

Međutim, budući da PIA do sada nije dijelila nijednu evidenciju s vlastima, uspjela je spasiti neki kredibilitet iako je nastanjena u SAD-u. No, nećemo vam savjetovati da preuzmete rizik i umjesto toga potražite dobavljača koji se nalazi na sigurnijem mjestu poput ExpressVPN ili Surfshark..

Cijene i planovi

PrivateInternetAccess nudi tri plana cijena, baš kao i većina VPN pružatelja usluga u industriji. Možete birati između mjesečnog računa, godišnjeg računa i 2 godišnjeg računa.

privatne cijene pristupa internetu

Mjesečni paket nudi se 6,95 USD mjesečno, što je neznatno više u odnosu na neke druge VPN pružatelje. Međutim, možete odabrati između računa s dužim trajanjem da biste iskoristili znatno niže cijene jer godišnji paket košta 3,33 USD mjesečno, a dvostruki godišnji plan košta 2,91 USD / mjesečno (polovica onoga što košta mjesečni paket).

Pregled privatnog pristupa internetu pokazao je da nudi veliku vrijednost za novac, jer svaki paket nudi 7-dnevno jamstvo povrata novca i nudi iste značajke i razinu zaštite u svakom cjenovnom planu, osiguravajući da su vaši podaci i privatnost sigurni od svih vrsta prijetnje putem interneta. Za privatni pristup internetu kupona odjavite se za VPN ponude Black Friday.

Nabavite privatni pristup internetu

Besplatna proba

Ako želite isprobati uslugu besplatno nekoliko dana, žalosno je što možemo izvijestiti da privatni pristup internetu u ovoj fazi ne nudi nikakva besplatna suđenja. VPN usluga nudi 7-dnevno jamstvo povrata novca od dana prijave.

Preporučujemo da iskoristite ovih sedam dana i testirate uslugu na svim platformama i uređajima koje koristite. Isprobajte različite poslužitelje, pristupite raznim web lokacijama s ograničenom geološkom dozvolom i provjerite postoje li problemi s uslugom i njezinim značajkama.

Poslužitelji

Prema našem pregledu PIA, VPN ima preko 3272 poslužitelja raspoređenih u 33 zemlje širom svijeta. Među njima su Australija, Brazil, Kanada, Danska, Finska, Francuska, Hong Kong, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japan, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Rumunjska, Singapur, Južna Koreja, Švedska, Švicarska, Turska , Velika Britanija, SAD. Možete provjeriti PIA’Ovdje možete pronaći mrežnu stranicu za dodatne informacije o broju poslužitelja i lokacija u svakoj zemlji (snimka zaslona ispod).

privatni poslužitelji pristupa internetu

Iako je broj podržanih lokacija tanak, PIA stalno dodaje više poslužitelja na popis. Zasad nadoknađuje omjer visokog poslužitelja po lokaciji. Ovo omogućava korisnicima da maskiraju svoj izvorni identitet i ostanu anonimni putem Interneta uz dodatni poticaj za korištenje poslužitelja koji imaju manje opterećenja korisnika. Kao rezultat toga, dobivate izuzetne brzine, bez obzira u kojoj zemlji uspostavite VPN vezu pomoću PIA - što je neophodno za neprekidne bujice i strujanje!

Performanse PIA-e

Da bismo vam dali bolju predstavu o pouzdanosti usluge, proveli smo nekoliko testova performansi. Ako se dvostruko osvrćete na VPN, ovi testovi mogu vam pomoći u odlučivanju:

Test brzine

Ispod su rezultati ispitivanja brzine na 100Mbps vezi kako bi se dobio nepristran prikaz brzina koje ćete moći iskoristiti prilikom povezivanja na različite PIA poslužitelje.

Lokalni davatelj internetskih usluga

Rezultati dolje će vam bolje razumjeti razliku između primarne brzine mreže i premium PIA servera.

privatni test brzine pristupa internetu

Povezan s PIA France serverom

Testovi poslužitelja od SAD-a do Francuske pokazali su izvrsne razine brzine. Iako je brzina preuzimanja i prijenosa smanjena. VPN je uspio isporučiti dosljedno preuzimanje od 50,67Mbps i prijenos 35,47Mbps, s latencijom do 418ms.

brzina poslužitelja pia france

Povezano s poslužiteljem PIA Australia

Testiranje poslužitelja od SAD do Australije također je bilo vrlo impresivno. Možete iskoristiti 52,25Mbps preuzimanje i brzinu od 37,48mbps uz kašnjenje 231ms. Ovo je još uvijek prilično velika brzina za pregledavanje / bujicu!

brzina poslužitelja pia australia

Nabavite privatni pristup internetu

Privatni internetski test stvarne brzine pristupa za torente i P2P dijeljenje datoteka

PrivateInternatAccess je uvijek hvaljen kao VPN usluga koja obavlja najbolje u zabavnim funkcijama vezanim za VPN kao što su Torrenting i deblokiranje geo-ograničenih sadržaja.

Ali sve marketinške mumbo jumbo na mjestu VPN-a ne’Ne može se smatrati ničim ako ih pružatelj ne može poduprijeti stvarnim učinkom.

I to’upravo ono što nas je razočaralo PIA-om kad smo provjerili njegove performanse za Torrenting.

PIA je nekad bila sjajna usluga za svrhe torrenta, što je vidljivo i po broju ljudi koji ih glasno preporučuju u istu svrhu na najboljoj vpn reddit stranici i drugim popularnim forumima društvenih medija. No, u posljednje vrijeme njegov je nastup pao u nos. Ozbiljno!

Testirao sam PIA’s Izvođenje torrentinga pokušavajući se povezati s jednim od njegovih posebnih P2P poslužitelja i preuzimati film kako biste vidjeli koliko dobro funkcionira. I moram reći, rezultati su bili grozni.

Priključio sam se na njihov poslužitelj u Izraelu, koji su oni posebno odredili za zadatak Torrentinga.

Privatna brzina pristupa internetu za bujicu

Jednom kada sam se povezao s ovim poslužiteljem, otišao sam na Yts.am, popularnu stranicu Torrenting koja sadrži puno najnovijih filmova i ostalog sadržaja koji lako možete preuzeti.

Napomena: Mi na BestVPN.co ne promoviramo preuzimanje sadržaja zaštićenih autorskim pravima ni na koji način. Proces preuzimanja ove datoteke zaustavljen je i na pola puta kako bi se osiguralo da nijedna takva datoteka ne pripada u naš sustav. Ova je demonstracija upravo trebala pokazati PIA’s performanse samo za Torrenting.

Na Ytsu sam nastavio s preuzimanjem filma “Requiem za borca” preko mog klijenta Utorrent.

PIA brzina je najlošija za preuzimanje

I brzine preuzimanja na Torrentingu kao i brzine prijenosa bile su znatno ispod parne vrijednosti. Dovoljno da nas PIA smanji na a ne preporučljiva usluga za Torrenting.

PIA test bujice

Vlastita brzina privatnog pristupa internetu putem za bujice:

Evo rezultata testa brzine PIA’s poslužitelj u Izraelu:

Ping: 199 Ms

Preuzimanje: 3.19 Mbps

Prijenos: 2.64 Mbps

Pregled brzine PIA

Ovo su rezultati a 20 Mbps veza, što znači da je PIA’s Izraelski poslužitelj je u stvari smanjio naše brzine za preuzimanje za 84%, što jednostavno nije prihvatljivo za VPN koji se promovira na Torrentingu.

PIA’s gubitkom brzine kojom se lebdi oko 30-40% marka samo nekoliko mjeseci unatrag. Možda prolaze kroz lošu fazu i stvari će se uskoro popraviti, ali za sada PIA definitivno nije VPN za koji biste trebali ići ako tražite vrhunsko iskustvo Torrentinga.

Privatni Internet pristup Netflix test - radi li?

Bio sam prilično omamljen torrenting performansama PIA testova brzine, ali ipak, očekivao sam puno bolje od pružatelja usluga kada je u pitanju deblokiranje Netflixa.

No, opet sam ostao razočaran jer PIA nije uspjela deblokirati Netflix US dva puta prije nego što se povezao treći put.

Privatni pregled Interneta putem netflixa

Bio sam povezan s PIA-om’s poslužitelja u New Yorku dok pokušavaju deblokirati Netflix jer im je ovo bio najbolji poslužitelj za prethodni zadatak.

Privatni pristup internetu putem stvarnog interneta

I kad je PIA napokon uspjela deblokirati Netflix US, odlučio sam strujati Ex Machina, koji je geografski ograničen film dostupan samo Netflix američkim korisnicima.

Privatni pristup internetu radi na netflixu

Da, film je bio strujan, ali opet sam naišao na isti problem koji sam imao s PIA VPN brzinom kao i s njim u Torrentingu.

PIA VPN brzina bila je tako spora da je, prvo, film puno pukao. A po mnogo čemu, mislim, puno.

Drugo, PIA brzina nije’ne dopuštate da film ikada dosegne HD kvalitetu. Zrna su na ekranu ostala sveprisutna.

Privatni brzi pristup internetu usporen za Netflix

Kako sam već objasnio da je brzina privatnog pristupa internetu bila prilično spora na Netflixu, moram vam pokazati koliko je zapravo bila sporo.

Evo rezultata testa brzine za njujorški poslužitelj PIA:

Ping: 241 Ms

Preuzmite: 3,03 Mbps

Prijenos: 1.60 Mbps

Brzina privatnog pristupa internetu je najgora

Još jednom su brzine strujanja ostale u Raspon 3 Mbps na mojoj internetskoj vezi od 20 Mbps.

Privatni brzi pristup internetu točan je razlog zašto davatelj nije dobro surađivao s Netflix streamingom.

Ostale funkcionalnosti su još uvijek prilično prihvatljive, kao što je uspio deblokirati web mjesto’S američkom verzijom u trećem pokušaju, ali još uvijek, ako brzine nisu do prihvatljive ograničene za strujanje, govorimo u rasponu od 30% gubitak brzine u prosjeku, tada PIA neće ostati prikladan VPN za Netflix u budućnosti.

Korisnička podrška

Privatni pristup internetu koristi različite metode kako bi odgovorio svojim korisnicima’ upita. Važno je da bilo koji servis, posebno u VPN industriji, ima razne kanale putem kojih korisnici mogu komunicirati s uslugom kako bi zatražili pomoć.

PrivateInternetAccess koristi značajku chata uživo kao i bazu znanja i odjeljak s FAQ-om za rješavanje problema korisnika i odgovor na njihove zahtjeve..

Live Chat

U našem privatnom pregledu internetskog pristupa testirali smo značajku razgovora uživo i bili smo zadovoljni ukupnim rezultatom. Iako je trebalo kratko vrijeme da se osoblje za korisničku podršku pojavi na mreži i prisustvuje našem chatu, član osoblja je brzo odgovorio na naš upit i vodio nas na primjeren način.

Značajka chata uživo dostupna je 24 sata tokom cijelog dana i prisutna je 365 dana u godini. To pokazuje da je PIA posvećena pružanju visokokvalitetnog korisničkog iskustva i posvećena rješavanju problema povezanih s VPN-om.

Baza znanja

PIA ima dobro upućenu i detaljnu bazu znanja kojoj se može pristupiti iz ‘Podrška za klijenta’ opcija s web mjesta. U bazi znanja nalaze se vodiči za postavljanje, konfiguracijske datoteke za OpenVPN protokol i informacije o različitim ponuđenim značajkama.

Odjeljak FAQ

Odjeku FAQ-a možete pristupiti iz odjeljka ‘Kontaktirajte nas’ dostupan s vrha web stranice. Odjeljak Često postavljana pitanja sadrži osnovne informacije o PIA VPN usluzi, njezinim značajkama, politici privatnosti i podacima o plaćanju.

Ako ste novi korisnik ili planirate koristiti PrivateInternetAccess, tada je prolazak kroz FAQ često dobra početna točka jer će vam pružiti dovoljno početnih podataka o usluzi.

Načini plačanja

Privatni pristup internetu prihvaća različite načine plaćanja. To uključuje plaćanja kreditnim i debitnim karticama, kao i PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden i mnoge druge načine plaćanja. Uslugu možete platiti i anonimno koristeći darovne kartice tvrtke Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, itd.

privatni načini plaćanja Interneta

Nabavite privatni pristup internetu

Postupak prijave

Postupak prijave za privatni pristup internetu jednostavan je i zahtijeva nekoliko koraka. Proces ovisi o načinu plaćanja koji ste odabrali. Za kupnju usluge koristili smo PayPal i on nas je direktno preusmjerio na PayPal’s web stranicu. Sve što trebate je ispuniti detalje i to’s to, gotovi ste.

Ako ste odlučili koristiti opciju kreditne kartice za plaćanje, zahtijeva malo više osobnih podataka, uključujući vašu e-adresu. Možete koristiti poklon karticu ili možete platiti Bitcoin ako želite anonimno platiti.

Klijent PIA Windows

Nakon što se prijavite za uslugu, možete konfigurirati VPN uslugu pomoću ručne konfiguracije ili koristiti VPN klijent. Klijent je dostupan za Windows (XP i novije verzije) i Mac OS X (10.6 ili novija verzija). Klijente možete preuzeti s ‘Podrška za klijenta’ stranicu besplatno.

Jednom kada preuzmete klijenta, trebate samo unijeti korisničko ime i lozinku i povezati se s VPN uslugom. Postoje neke napredne postavke koje možete koristiti i prilikom prijave klijentu.

Možete odabrati željenu vrstu veze, udaljeni priključak ili ako želite upotrebljavati prosljeđivanje priključka, prekidač VPN prekida, zaštitu od curenja DNS-a ili IPv6 zaštitu od propuštanja.

Također možete koristiti klijenta za odabir razine enkripcije, provjere autentičnosti podataka i postavki rukovanja koje želite zaštititi.

Kompatibilnost

U našem privatnom pregledu internetskog pristupa bili smo zadovoljni brojem uređaja i operativnih sustava s kojima je usluga kompatibilna.

Možete konfigurirati VPN na Windows-u i Mac-u pomoću softverskog klijenta ili ručnog postavljanja. Usluga se također može koristiti na iOS i Android uređajima pomoću danih uputa za postavljanje. PIA također radi na Ubuntu Linux uređajima, različitim usmjerivačima i Boxee Box uređajima.

To pruža zaštitu na više platformi, a uz višestruku prijavu možete ostati zaštićeni dok uživate u slobodi Interneta.

Podučeni vodiči

Privatni pristup internetu nudi vodiče za postavljanje i vodiče za konfiguriranje usluge na svakom uređaju s kojim je kompatibilan. Uputama za postavljanje PIA možete pristupiti s ‘Podrška za klijenta’ stranicu na web stranici.

Ovi vodiči pružaju korak po korak upute za konfiguriranje usluge, a postoje i posebni vodiči za konfiguriranje različitih protokola na kompatibilnim uređajima. Postoje konfiguracijske datoteke OpenVPN koje se također mogu preuzeti s ove stranice.

Protokoli i šifriranje

PrivateInternetAccess pruža snažne mjere sigurnosti kombiniranjem različitih protokola i razine enkripcije. Protokoli koje nudi PIA su PPTP, L2TP / IPSec i OpenVPN. Ovi protokoli rade u kombinaciji s razinama enkripcije kako bi zaštitili vaše podatke od raznih prijetnji.

Razine enkripcije uključuju 128-bitnu AES (CBC Blowfish) i 256-bitnu enkripciju. Ako koristite klijentski softver usluge, za zaštitu podataka i identiteta možete odabrati i provjeru autentičnosti podataka i postavke rukovanja..

Međutim, ne postoji mogućnost odabira protokola pomoću klijentskog softvera jer dolazi sa zadanim postavkama protokola OpenVPN. Ako ne želite koristiti OpenVPN, možete ručno konfigurirati protokol po vašem izboru.

Nabavite privatni pristup internetu

Dodatne mogućnosti

PIA definitivno predstavlja dodatnu milju nudeći korisnicima dodatnu kompatibilnost i pouzdanost. Kad se odlučite za uslugu, možete biti sigurni da ćete iskoristiti brojne korisne značajke. Među njih su:

PIA Mace ™ blokira oglase, tragače, kolačiće

MACE je novi sustav koji nudi PIA, a koji dodatno ojačava kupca’sigurnost i privatnost. Ova značajka vraća IP adrese neželjenih imena domena kao adresu koja nije usmjeriva. Kao rezultat toga, VPN će blokirati iritantne oglase sa svih web mjesta, što štedi vaše podatke i propusnost. Blokirajući također tragače i kolačiće, možete osigurati da vaš identitet ostane potpuno siguran. Najbolji dio svega: ne morate preuzeti zasebnu aplikaciju za ovu značajku, jer je ona ugrađena u VPN.

Peer-to-peer (P2P) / bujica

Ako tražite pouzdan VPN koji ne postavlja ograničenja propusnosti ili prati vaše aktivnosti bujice, PIA je definitivno dobar izbor. Usluga nudi potpunu anonimnost, ali ograničene brzine. To osigurava da vaš identitet ostaje siguran u svakom trenutku, a istovremeno možete u potpunosti preuzeti sadržaj što želite.

SOCKS5 proxy

Privatni pristup internetu čak podržava i SOCKS5 proxy, što jamči najveću sigurnost za P2P / Torrenting aktivnosti. Ovaj protokol podržava napredne mrežne tehnologije poput IPv6 i UDP, što osigurava da ostanete sigurni u svakom trenutku. Možete biti sigurni da vaš identitet ostaje potpuno anoniman od radoznalih vladinih agencija i lokalnih davatelja internetskih usluga.

Internet prekidač

Prekidač Internet kill omogućuje vam da prekinete internetsku vezu kad se VPN prekine. To vas štiti i negira svaku priliku da zlonamjerni subjekti pristupe vašim podacima ili saznaju vaš identitet ako VPN ne uspije.

Prosljeđivanje luka

Značajka prosljeđivanja porta omogućuje vam preusmjeravanje određene komunikacije na određeni gateway. To, međutim, smanjuje privatnost, a PIA savjetuje da ovu značajku isključite iz nje i cijenite veliku sigurnost.

DNS zaštita od curenja

Ovom značajkom dobivate vrhunsku zaštitu jer se vaš DNS usmjerava preko VPN-a. Na taj način zaštićeni ste od curenja DNS-a i vaša privatnost ostaje netaknuta.

IPv6 Zaštita od propuštanja

Zaštita od propuštanja IPv6 onemogućuje promet koji prolazi kroz IPv6 dok koristite PIA VPN. To osigurava da nema propuštanja IPv6 prometa.

Više prijava

Pomoću Privateinternetaccess možete istodobno povezati do 5 različitih uređaja pomoću istog računa. Značajka 5 multi-prijava omogućuje korisnicima fleksibilnost i sigurnost interneta bez obzira koji uređaj ili platformu žele koristiti.

Nabavite privatni pristup internetu

Kako se koristi privatni pristup internetu (PIA) u Kini?

Slično drugim dobavljačima, PIA’Web stranica je nedostupna u kontinentalnoj Kini zbog vladinih ograničenja na kineske VPN usluge. Ovo vam ostavlja samo jednu mogućnost upotrebe privatnog pristupa Internetu (PIA) u Kini: postavite VPN ručno. Dok “Veliki vatrozid” blokira li sve VPN veze koje nađe, on nudi određeni slobodni put do IPSec / L2TP veza. Slijedite PIA’Vodič o tome kako postaviti protokol na različite uređaje. To uključuje upute za usmjerivače, Android telefone, iOS i radnu površinu.

Preporučene alternative PIA VPN

PIA je bila vrhunski davatelj prije nekoliko godina, ali od tada je izgubila na velikom sjaju i vjerodostojnosti jer je ispadala jedna značajna značajka za drugom. Sad to nema’ne mogu deblokirati Netflix US ili bilo koju drugu uslugu streaminga poput Disney Plus. Njegove su sposobnosti Torrentinga čak otišle daleko dolje jer su se korisnici puno žalili zbog padova veze i sporih padova. Bio je to težak pad iz milosti za PIA.

PIA nas u svom trenutnom obliku ne preporučuje s obzirom na to da je njegova previsoka cijena bila 3,11 USD mjesečno ili 87,87 USD na dvogodišnjoj ponudi, a korisniku donosi manje vrijednosti..

Sljedeća najbolja alternativa trenutno je PureVPN koji se još uvijek obiluje izdanom podrškom za deblokiranje Netflixa, torrenting i ostale povezane aktivnosti. A PureVPN možete dobiti za samo 2,88 USD mjesečno ili 69 USD naplaćenih jednom ako se dogovorite za dvogodišnju ponudu koja je najjeftiniji paket pretplate.

Privatne mogućnosti pristupa internetu (PIA)

PIA je bila vrhunski davatelj prije nekoliko godina, ali od tada je izgubila na velikom sjaju i vjerodostojnosti jer je ispadala jedna značajna značajka za drugom. Sad to nema’ne možete deblokirati Netflix US ili bilo koji drugi servis za streaming. Njegove su sposobnosti Torrentinga čak otišle daleko dolje jer su se korisnici puno žalili zbog padova veze i sporih padova. Bio je to težak pad iz milosti za PIA.

PIA nas u svom trenutnom obliku ne preporučuje s obzirom na to da je njegova previsoka cijena bila 3,11 USD mjesečno ili 87,87 USD na dvogodišnjoj ponudi, a korisniku donosi manje vrijednosti..

Sljedeća najbolja alternativa trenutno je PureVPN koji se još uvijek obiluje izdanom podrškom za deblokiranje Netflixa, torrenting i ostale povezane aktivnosti. A PureVPN možete dobiti za samo 1,99 USD mjesečno, ako se odlučite za jednogodišnji ugovor koji je jedan od najjeftinijih paketa za pretplatu..

VPN davatelji

Deblokira Netflix US

Nudi brze brzine

Šifriranje

protokoli

Dopušteno je višestruko prijava

cijena

Pročitajte recenzije

Web stranica

NordVPN PureVPN
DA Da
Brzo Iznad prosjeka / prosjeka
AES-256 enkripcija na svim protokolima koje podržava AES-256 enkripcija na svim protokolima koje podržava
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
2,99 USD mjesečno na trogodišnjem planu pretplate (jednokratno naplaćeno 107,55 USD) 2,88 USD mjesečno na dvogodišnjem pretplatničkom planu (jednom se naplaćuje 69,00 USD)
NordVPN pregled PureVPN pregled
Posjetite NordVPN Posjetite PureVPN

Zaključak

Privatni pristup internetu jedna je vrsta VPN usluge koja nudi strogu sigurnost i privatnost. Usluga vrednuje zaštitu od različitih prijetnji putem interneta i pruža je putem svojih sigurnosnih protokola i razine enkripcije.

U našem pregledu privatnog pristupa internetu bili smo zadovoljni cjelokupnim paketom koji isporučuje usluga. Osim male brzine performansi, usluga je jednostavna za korištenje i podešavanje. U kombinaciji s dobrom korisničkom podrškom i detaljnim uputama za postavljanje, PIA nudi dobru vrijednost za novac.

Dakle, ako tražite VPN uslugu koja pruža vrhunsku internetsku sigurnost i štiti vašu privatnost putem interneta, ništa se ne približava privatnom pristupu internetu.

Slični članki

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me