Pregled nelokatora 2020

Nadležnost Danska
Cijena 4,16 USD mjesečno na jednogodišnji plan
Poslužitelji 42 Samo poslužitelji
drva Pohranjuje zapisnike o korištenju
Šifriranje AES-256-bitni
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://unlocator.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Što je Unlocator?

Osnovan 2012. godine i kreiran od strane Linkwork ApS, Unlocator je ponuditelj Smart DNS-a i VPN-a sa sjedištem u Danskoj. Predstavljen kao rješenje za deblokiranje web lokacija sa ograničenim ograničenjima, Unlocator je još uvijek potrebno uložiti mnogo posla da bi postao snažno internetsko rješenje o privatnosti / sigurnosti..

Njihov pametni DNS sustav često doživljava blokove ISP-a ili vlasnika mreže, a VPN koji djeluje više kao sigurnosna kopija ne uspijeva osigurati odgovarajuću anonimnost na mreži. Uopće nije dobro rješenje, čak ni za jednostavno zaobilaženje geo-ograničenja ili čuvanje vašeg identiteta skrivenim.

 • sigurnosti
 • prozirnost
 • cijena
 • Poslužitelji
 • Izvođenje
 • Kompatibilnost
 • podrška

Nadležnost

Dovoljno je loše što Unlocator ima slabe performanse da je njihovo sjedište u nadležnosti saveza Nine Eyes Alliance. Danska nameće standarde GDPR-a o privatnosti, ali nemojte ih zavaravati.

Zemlja je označena kao jedno od slobodnih jurisdikcija za dezinformaciju korisnika ako se u stvarnosti prepuštaju masovnom nadzoru i razmjenjivanju obavještajnih podataka s drugim članicama saveza..

Kao takvo, lokacija se ne može smatrati a “Sef” nadležnost. Da, Danska još nema ONI profil, ali ona je još uvijek uključena u regionalni pregled nordijskih zemalja.

Upotreba VPN-a i dalje je legalna, iako Danska ima zakonske ovlasti za ograničavanje internetskog pristupa. Ipak, ne bih vjerovao Unlocatoru da čuva svoj identitet i informacije privatnim!

Nepravomoćna nadležnost

Pravila prijavljivanja

Ako uđete malo detaljnije u naš pregled u nastavku, shvatit ćete da Unlocator doslovno usisava zadržavanje vašeg identiteta. Potrošačima ne pružaju nikakvu privatnost jer koriste Smart DNS sustav, koji ne dodaje šifriranje na vašu mrežnu vezu.

Unlocator Hybrid koji uključuje i VPN ponudu ne ublažava ove probleme koji se tiču ​​privatnosti, a najgore je što pružatelj čak priznaje da čuva zapise o korištenju, koji se prema njima uklanjaju u roku od 24 sata od prestanka sesije, ali kako možemo ikad znati?

Pravila zapisivanja bez pristanka

IP / DNS propuštanja

Ako ti’ponovno se pitate; Je li Unlocator siguran? Odgovor je ne! VPN nije siguran izbor. U stvari, nisam mogao ni naterati ga da radi na mom Windows operativnom sustavu. Stvarno sam se frustrirala!

Neko vrijeme sam ga koristio na Androidu i iOS-u, ali tada nisam razmišljao o provođenju testa, jer ih obično izvodim na računalu. Morao sam pregledati performanse klijenta na Windows-u.

Kao što vidite u nastavku, prije pokretanja Unlocator.exe moja je internetska veza dobro funkcionirala. Odmah nakon pokretanja Internet će se prekinuti vezu i ponovno se povezati nakon zatvaranja aplikacije.

Sigurno, usluga djeluje na pametnim telefonima, ali što je s korisnicima prijenosnih i stolnih računala? Objavit ću testove IP / DNS propuštanja, nakon što ovaj klijent radi!

prozirnost

Uvijek je dobro znati o sjedištu, vlasnicima, investitorima, upravnom odboru, kanarinima / izvješćima o transparentnosti i postupcima revizije (ako postoje) VPN usluge.

Na ovaj način korisnici mogu odrediti je li Unlocator zakonit ili ne? Srećom, oni pružaju podatke o svojoj tvrtki koja je registrirani zaštitni znak tvrtke Linkword ApS.

Sam davatelj usluga nalazi se u gradu Kopenhagenu. Poslao sam e-poštu Unlocatoru, postavljajući im INVASIVNA pitanja, slično ostalim pružateljima usluga u vodiču za transparentnost.

Ja još uvijek čekam odgovore na svoja pitanja iz Unlocatora. Valjda je prošlo tjedan dana otkad sam kontaktirao s njima!

Cijene pretplate

Unlocator obično nudi netizensima dva paketa pretplate: Smart DNS i Smart DNS + VPN, koji su dodatno podijeljeni trajanjem iskorištavanja popusta.

Smart DNS paket kreće se od 4,95 USD mjesečno. Ako se odlučite za 6-mjesečnu ponudu, mjesečni troškovi padaju na 4,58 USD, što znači da plaćate 27,48 USD!

Cijene pretplate na unlocator

Ako krenete s godišnjom ponudom, troškovi padaju na 4,16 USD mjesečno, što iznosi 49,92 USD za 12-mjesečni pristup. Za Smart DNS + VPN cijene počinju od 9,99 USD.

Ovo je prilično skupo, s obzirom da je VPN u fazi rasta i potrebno mu je puno poboljšanja. Za bolju vrijednost, odlučite se za godišnji paket koji počinje od 6,58 USD / mjesečno, što znači da plaćate 78,95 USD za 12-mjesečni pristup!

Pregled servera

Iako je na tržištu od 2012, Unlocator nema vrlo dojmljiv popis poslužitelja. Brojevi se protežu samo na 42 poslužitelja i većina ih nudi slabe performanse.

Pregled poslužitelja neosigurača

Ispitao sam VPN i njegove poslužitelje da utvrdim jesu li goli metal ili virtualni. Svaka adresa poslužitelja koju sam dodao u Sintetički monitor za aplikaciju CA pokazala je gubitak paketa od 100%.

Neovisni pregled

Ovo nije moj prvi put poslužitelj za testiranje, pa znam da je ovaj problem u skladu samo s Unlocatorom. Da bih još uvijek dobio bolju ideju, proveo sam put na tragu na njihovom UK serveru.

Rezultati pokazuju nizak ms i RTT, što znači da je poslužitelj doista smješten kao oglašen, ali još uvijek ne razumijem zašto sam s više lokacija primao pogreške u pingingu na poslužitelju.

Neprijateljski pregled VPN-a

Izvođenje

Na Androidu i iOS-u, aplikacije su radile neometano, ali brzine koje sam dobio bile su zaista slabe. Također sam nailazio na česte prekide, ometajući čitavo iskustvo.

Windows klijent uopće nije radio, tako da nemam puno toga za reći. Pokušao sam deblokirati američki Netflix preko njihovih pametnih DNS i VPN na Androidu, ali bezbroj puta nisam uspio.

Čak i pored konfiguracije Unlocator’s DNS postavki, rezultati su ostali konstantni. Što se tiče Unlocatora deblokiranja MLB.TV-a, to je uspjelo, ali opet su performanse bile vrlo loše!

Dizajn i performanse aplikacija Unlocator

Kompatibilnost

U smislu kompatibilnosti Unlocator nudi aplikacije za sve poznate platforme / OS. Imate izvorni softver za Windows, Mac, iOS i Android.

Nedostaju proširenja za preglednike Mozilla Firefox, Google Chrome i Opera. Ne postoji ni Apple TV aplikacija Unlocator, a davatelj radi na izdavanju aplikacije za Amazon Fire TV & tablete.

Za ostale osobe koje se više bave tehnologijom, Unlocator nudi detaljne vodiče za postavljanje za sve operativne sustave, multimedijske playere, igraće konzole, pametne televizore, rutere i pametne telefone (uglavnom za njihovu uslugu Smart DNS).

Kompatibilnost s nelokatorom

Korisnička podrška

Unlocator se zapravo prilično dobro nudi u pružanju podrške kupcima. Pružaju mnoštvo opcija poput e-pošte, razgovora uživo i stranice baze podataka.

Za e-poštu sam primio odgovor u roku od 3 sata od slanja upita. Razgovor uživo nije bio dostupan poslije 12 sati, ali dobio sam brzi odgovor čim je bio dostupan.

Baza podataka sadrži prilično puno informacija o problemima oko klijenta zajedno s vodičima za postavljanje.

Neovisna služba za korisnike

Čak imate 7 različitih odjeljaka za podršku: Prvi koraci, Unlocator VPN, Smart DNS, Vaš račun, API i savjeti. & trikovi!

VPN za isključenje

Konačna presuda

Preporučujem li Unlocator?

Umm, HELL NO. Nadležnost Nine Eyes, problemi s povezivanjem, mala brzina, nedostatak poslužitelja, nema proširenja preglednika i popis se nastavlja.

Postoji previše previše negativnih razloga koji bi Unlocator smatrali sigurnim izborom, bilo da se radi o strujanju ili primanju anonimnosti na mreži.

Jedini pozitivni rezultati su proaktivan tim za podršku i puno izbora na raspolaganju za cijene, ali to je samo stvar. Unlockator nije pouzdan!

Slični članki

 • Windscribe VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 49 USD na jednogodišnjem planu poslužitelji 600+ poslužitelji u 60 zemalja Zapisnici Da Šifriranje AES-256 Bit Deblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

 • VPN Neograničen pregled 2020

  Nadležnost SAD Cijena 2,78 poslužitelja 400+ dnevnika bez šifriranja OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2 deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Preporučuje se...

 • VyprVPN pregled 2020

  Nadležnost Švicarska (nesigurno) Cijena 6,67 USD mjesečno (80 USD za 1 godinu) Poslužitelji 700 Zapisi Bez šifriranja zapisa AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting...

 • PureVPN pregled 2020

  Nadzorna nadležnost Hong Kong Cijena 2,91 USD / mjesečno za dvogodišnji plan Poslužitelji 2 000+ u 140+ zemalja Zapisnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-CBC deblokira Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me